Leva livet

Så, då var tvätten äntligen över för den här gången. Herregud vad jag hunnit med mycket idag. Har sprungit en runda, tvättat, diskat, vik tvätt och bytt lakan. Effektivitet till max, haha:) Nu ska jag iväg till stan och fika med en kompis. Ska bli riktigt mysigt!

Hoppas ni har det bra! Kramar

300610

Godmorgon!

Tidigt, tidigt. Tvättar idag och det här var den enda tiden som var ledig:/ Inte så kul, men vad gör man. Rätt skönt ändå att vara uppe i tid. Ska ut och springa när första omgången tvätt är avklarad tänkte jag. Det är en härlig morgon, svalt och skönt. Hoppas bara solen tittar fram senare, jag vill ner på stranden igen ju:D

Annars har jag inget inplanerat än. Ska kanske träffa en kompis senare, vi får se:)

Hoppas ni får en härlig dag! Kram kram♥

Perfekt dag

Nyss hemkommen efter en heldag på stranden. Riktigt härligt att få ligga där och inte tänka på någonting alls. Bara vara och njuta av solens värme. Dessvärre somnade jag till en stund och det räckte för att jag skulle bli röd som en skållad kräfta:D Jag lyckas alltid, haha. Jaja, så är det.

Nu ska jag berätta lite om tisdagen i Spanien:

Tisdag:
Vi var rätt mätta på solen både älsklingen och jag så vi bestämde oss för att åka in till stan istället. Efter att jag sprungit en runda igen på morgonen så gick vi in och tittade i staden. Riktigt mysig dag. Vi gick runt, åt gott och njöt av tillvaron. Skönt att hoppa över stranden ett tag faktiskt:) Sen blev det bad i poolen hemma vid lägenheten och sen god mat på balkongen. En lagomt slapp dag alltså. Köpte inget, hittade typ ingenting. Eller jo förresten, en schal köpte jag för att inte skålla axlarna ytterligare:)

Sådär, då är det onsdagen imorgon då. Hoppas ni har en mysig kväll. Jag sitter och tittar på Allsången här. Det är sommar det för mig:)

Hörs imorgon! Kram

290610

Godmorgon!

Underbar morgon idag! Har precis varit ute och sprungit en runda. Måste ju försöka uppräthålla traditionen från Spanien, det var så fantastiskt skönt att komma igång på morgonen:) Känns konstigt att springa här nu, det är ju helt platt. Där jag sprang förra veckan gick det först neråt i typ 50-60 graders lutning och sen upp samma väg. Det var slitigt och varmt, men så j*kla kul! Benen fick verkligen jobba och kroppen var helt slut är jag kom fram. Det är den bästa känslan som finns, när man är helt utpumpad. Tycker jag i alla fall:)

Nu ska jag snart äta lite frukost och sen ska jag ge mig iväg. Tänker åka ner till min favoritstrand och underhålla brännan lite;) Det är sandstrand så älsklingen slipper gärna åka dit. Han föredrar gräs och det tycker inte jag är lika mysigt. Så då får det bli såhär. Han jobbar ju idag så det passar finfint:)

Jag tänkte ju berätta om tisdagen i Spanien idag, men jag tänker vänta med det till ikväll... Allt för att dra ut på det, hehe;)

Hoppas ni får en toppeni dag i solen! Kramar♥

Lång dag på jobb

Usch, fy vad dryg den här dagen har vairt. Solen har strålat ute, men jag har varit instängd på jobb med odrägliga kunder:( Inte så kul, men så är det. Det gick ändå hyfsat smidigt:)

Efter jobb handlade älsklingen och jag lite smått och gott som vi skulle ha till kvällen. Jag tänkte ju åka hem till mina föräldrar och sova där, men det blev aldrig av. Istället har älsklingen och jag sett fotboll tillsammans. Helt okej ändå. Inte så kul kanske, men jag överlever;)

Nu är jag dödstrött så inlägget är inte så intredssant eller roligt. Får försöka göra det bättre imorgon;) Ska nog till strande då för övrigt. Ensam... Kan vara rätt mysigt det med:)

Hoppas ni har en bra kväll! Kram på er

280610

Godmorgon!

Tillbaka till vardagen... Inte kul alls. Önskar jag hade längre semester. Men nä, nu ska jag inte klaga. Är ledig nästa vecka igen ju:) Det är bara så trist att tiden ska gå så fort när man är ledi och har det bra medan det är hur segt som helst att jobba. Jaja, så är det.

Idag är det jobb hela dagen för mig. Börjar tio och slutar halv åtta... Det är det värsta passet som finns. Långt, tråkigt och dryg. Och rasterna är korta och få. Så, var bara tvungen att klaga på det också, hehe. I eftermiddag ska jag hem till mina föräldrar. Kanske sover över där. Så får älsklingen se sin fotboll utan att jag vill se Norska Hollywoodfruar mitt i matchen, haha:)

Tänkte skriva om en dag till i Spanien, det blir ju inte direkt någon uppdatering under dagen. Här kommer den:

Måndag:
Ännu en härlig dag med sol och värme. Jag började dagen med att springa en runda. Och hör och häpna, älsklingen var med och sprang:) Jo, förvånad var jag för han brukar inte vilja springa med mig. Efter springturen hoppade vi i poolen och simmade några längder. Flitigt värre alltså. Sen åt vi frukost på balkongen och vi hade köp härligt nybakat bröd så det var riktigt lyxigt. Efter frukost drog vi ner till stranden där vi låg hela dagen. Jag hade med högtalarna till iPoden och så hade vi strandtennis med. Så det var en riktigt härlig dag. På kvällen stod jag och älsklingen för middagen så vi valde att grilla. Blev rätt gott, men det är klart inte samma sak som hemma, smakerna var rätt tunna och saltet gav väldigt lite smak. Men det var gott ändå:) Kvällen ägnades till att spela spel. Mysigt. Så en slapp dag hade vi på måndagen helt enkelt:) Känns konstigt att det var en hel vecka sen...

Så, då var tre dagar avverkade, fyra kvar. Tar nog en dag i taget nu så det vara längre, hehe:)

Hoppas ni får en toppenbra dag! Kram på er♥

270610

Hej

Det blev ingen vidare uppdatering idag heller. Men det är bara för att solen sken in genom fönstret imorse så älsklingen och jag traskade iväg till affären och köpte frukost. Vi frös ju nästan här, haha;) Sen bestämde vi oss för att göra en liten tur ut i solen så vi har varit iväg hela dagen. Riktigt mysigt!

Tänkte börja en liten sammanfattning av våra dagar i Spanien här. Tar en eller två dagar i taget så får ni hänga med efter hand:) Här är första två dagarna:

Lördag:
Klockan ringde tio i tre på morgonen... Ingen av oss var så vidare pigga på att dra iväg så tidigt, men vi hade ju inte mycket val:) Så vi steg upp och gjorde oss klara för att åka till flygplatsen. På flygplatsen var det lååång kö till incheckningen så jag som är extremt otålig såg till att vi fick hjälp med att checka in själva:D Mycket smidigt. Flyget blev sen klart försenat så vi fick vänta en halv evighet innan vi fick gå på planet ens... Flygningen gick i alla fall smidigt, även bytet i Barcelona gick bra. Väl framme var vi dödströtta allihop. Vi kom fram till lägenheten, handlade lite i närheten, badade i poolen och sen lagade vi mat. Därefter var vi inte särskilt sociala, vi höll på att somna redan vid niotiden, hehe:)

Söndag:
Något piggare på morgonen så efter lte frukost gav vi oss iväg till en marknad i närheten. Massor med saker och ihärdiga försäljare. Jag köpte en hatt och några ringar. Väldigt billigt var allt i alla fall. Sen åkte vi iväg till stranden där vi nöt av sol och värme hela eftermiddagen. På kvällen lagade vi lite mat. Vi åt kyckling som vi köpt på marknaden och det var verkligen riktigt gott. Jag har alltid varit lite skeptisk till att äta mat sådär som man inte köpt på restaurang eller så när man är utomlands, men efter den här resan så är all min rädsla för sånt borta:) Klart jag kommer fortsätta vara försiktigt men inte lika nojig. Kvällen spemderades i lägenheten där vi spelade spel och hade det bra.

Sådär, det var de första två dagarna. Imorgon kommer fler:) Nu ska vi snart laga lite mat och ha en myskväll. Imorgon är det dags för jobb för båda:( Nåja, jag ska inte klaga så mycket, jag är ledig igen på tisdag och onsdag, men ändå.

Hoppas ni får en bra kväll! Kram på er♥

Hola!

Hej!

Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka i Spanien. Jag har varken haft möjlighet eller lust att blogga där nere. Inget internet i närheten:) Men har haft fullt upp ändå med att njuta av solen och fixa en snygg bränna, haha. Just nu ligger vi utslagna i soffan här hemma efter att ha satt i oss kebabtallrik:) Så himla gott med lite stark mat, de är inte så flitiga med kryddor där nere;)
Orkar inte gå igenom alla dagar idag, nu vill jag bara njuta av att vara hemma. Så jag tänkte skriva om det imorgon istället:)

Hoppas ni får en mysig kväll! Kram på er♥

Bröllop

Jag missar århundradets händelse; kronpsinsessans bröllop. Och ja, jag är lite ledsen för det. Inte så att jag gråter eller har ångest för det,men lite synd är det. Får ju se det när jag kommer hem, men ändå. Jag har längtat efter det här sedan jag avr liten. Jag ville också se ett prinsessbröllop:) Jag är helt för monarkin, en av få känns det som. De är ett ansikte utåt i världen och de representerar Sverige på ett sätt som ånga inte inser. Okej att vi betalar mycket pengar till dem, men om man tänker efter, bröllopet kostar ca 13 kronor per svensk... Ka vi inte leva med det? Tänk på att vi betalar stora summor till de löner som betalas ut till riksdagen där det sitter en massa ledamöter somknappt gör något. Det tycker jag är sjukare. Att de som bestämmer över Sverige ska ha så snuskigt mycket betalt. Det är väl något att bli upprörd för om nåt? Var bara tvungen att hävda min röst, hehe:)

Grattis till dem i alla fall!

 
Källa
 

Är allt med nu då?

Nu har jag packat och vägt... Det blev tyngre än jag trodde, hur är det möjligt? Har inte mer med mig n jag brukar och då är det aldir gå här mycket. Knäppt. Men jag tror att det är under gränsen. Vad jag vet är det det i alla fall. Annars har väl älsklingen lite vikt jag kan låna, haha:) Han brukar aldrig fylla ut de kilon man får ha. Eller så är det nåt fel på vågen funderar jag på nu... Hmm, måste testa:D

180610

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag:) Trots fjärilarna i magen. Fatta att vi åker kvart i fyra inatt... Eller okej, flyget går sju, men vi åker här hemifrån då:D Helt galet vad tiden rann iväg här nu i slutet av veckan. Först kändes det som att helgen aldrig skulle komma, sen så bara, nu är det dags liksom. Helt sjukt. Aja, men det är klart helt fantastiskt att vi ska få åka äntligen. Resan bokades och planerades ju typ innan jul... Väskan är packad och allt är förberett. Ska bara slänga ner det sista inatt, sen är vi ready to go:) Underbart! Ska bli så jäkla kul att åka med härliga människor. Är så tacksam för att de är så lätta att umgås med. Minns första gången jag skulle träffa älsklingens kompisar. Nervös som bara den... Tusen tankar, skulle de gilla mig? Skulle de godkänna mig? Skulle jag komma överens med alla? Var livrädd för att de skulle säga till älsklingen efteråt att han inte var riktigt klok. Att jag var ett totalt bottennapp och inget att satsa på, haha. Men det gick ju hur bra som helst.(verkar det ju som, hehe;) ) Världens härligaste människor är de i alla fall och vi kommer säkert få skitkul!

Men först är det den här dagen kvar ju, hehe. Nu på förmiddagen ska jag fixa lite och kolla så att allt är med osv. Springa en runda tror jag. Sen ska löparskorna med har jag beslutat. Jag kommer nog bli helt stirrig annars om jag inte får tränanån gång under veckan:) Sen ikväll blir det jobb. Kommer kännas hur konstigt som helst. Liksom vaddå jobba innan vi ska iväg? När jag slutar är det bara knappt sex timmar till vi ska åka... Shit alltså. Snacka om zombie som sagt,haha:D

Hoppas att ni får en jättebra dag! Kommer skriva nåt inlägg til sen tror jag, men det blir nog inte direkt någon uppdatering i Spanien. Så stor är ju inte bloggen än;) Men vem vet, om jag springer förbi en dator nånstans så kanske det blir en snabbis på bloggen:) Vi får se. Hur som helt får ni ha det bra idag! Kram på er♥

Tvätt klar, snart jobb

Nu har jag tvättat klart och sorterat allt. Känner mig lite lagom duktig:) Ska försöka vila lite nu och sen ska jag till jobb klockan två. Men jobbar bara till halv åtta så det blir bara fem timmar drygt i och med raster också. Helt okej tid med andra ord:)

Ha en fin eftermiddag! kram kram

Vad gör man?

Jaa, vad gör man när livet bara jäklas med en? Jag har alltid tyckt att jag har haft hyfsat bra koll på läget, att jag har kunnat må rätt bra med tillvaron som den är. Men så blir allt bara fel, varför? Vad gör man när allt går en emot?

170610

Godmorgon!

Det blev sent igår så jag ville inte sätta på datorn:) Filmen var jättebra. Så många som sagt att de blivit besvikna och att det var för lite sex och för lite city osv osv. Jag tyckte att den var hur bra som helst. De var ju förvisso inte i NY hela tiden, men det tyckte jag bara var bra. Det visar ju att de kan vara lika bra, graciösa och modemedvetna på andra ställen också:) Och kläderna var ju bara så fantastiska! Åh, jag vill också åka till Arabemiraterna och bo på lyxhotell:D Älskar Sex and the City i alla fall, det är en sak som är säker. Vill se den igen, haha:)

Idag tvättar jag på förmiddagen och jobbar på eftermiddagen. Tvätten är i full gång nu. Ska snart ner och lägga in andra laddningen. Så hiiimlamycket tvätt den här gången. Har vari lite lat med att tvätta på sistone... Det har varit så mycket annat, så mycket roligare,hehe:)

Hoppas att ni får en bra dag. Det verkar ju som att det ska bli varmt och skönt idag! Kram på er♥

SATC 2

Jaaa, jag ska få se den! På bio dessutom:D Ettan fick jag bara, eller ja "bara", se på DVD. Inte fel det heller så klart, men det är nåt visst med att se en film på bio ändå. Jag och Karin ska se den ikväll. Min tanke är att jag ska hinna springa innan det... Hur ska det gå? Alltså, vi ska träffas klockan fyra och jag måste ju hinna göra mig i ordning och så innan. Älsklingen kommer hem nu på lunchen så det händer inget här förrän tidigast halv ett. Jo, men det ska jag väl hinna? Tre timmar liksom. Måste ju gå:) Ska bli jättekul att få göra nåt annat ikväll än att bara sitta hemma i alla fall.

Kram på er


     

160610

Godmorgon!

Sooool!:D Solen väckte mig och det får den mer än gärna göra. Himlen är klarblå och jag mår så himla bra:) Har fått sova idag också så det är bara positivt idag, hehe. Kan behövas för att väga upp gnället igår kanske...

Nej men vad tusan. Hörde precis på Nyhetsmorgon(jag hamnade där när jag satt på tvn, det är inget jag siktar på;) ) att flera plan är inställda... Men det verkar vara inrikesflygen bara. Liiite nervös jag blev där... Är det inte askmoln så är det strejker. Suck. Nåja, nu verkar det ju som att vi kommer ner i alla fall. Men vi får kanske bli kvar där sen, vem vet, haha:) Jaja, en vecka extra vore ju inte helt fel liksom, hehe.

Idag ska jag ordna lite inför resan, köpa tidningar, solkräm, schampo osv. Sista dagen att fixa sånt, sen jobbar jag. Kom på igår att jag jobbar till kvart över nio på fredag och sen åker vi ju fyra på morgonen:/ Ujujuj, hur ska det gå? Jag kommer att vara ett rufsigt, zombeliknande kolli på morgonen typ, hehe:) Så vet ni det, ni som ska med där på morgonen, inget skämtande med Annika, haha:D Får hälla i mig kaffe på flygplatsen så jag piggnar till lite...

Hoppas ni får en jättebra dag! Kram på er♥

Inget gnäll

Så, nu har de nästan slutat borra eller vad de nu gör så nu ska jag sluta gnälla;) Men det är svårt att vara positiv och inte gnälla när de håller på. Det låter verkligen otroligt högt, som om de var i vårt badrum och inte grannens:/ Jaja, nu är det väl slut för idag dock. Ska snart ge mig iväg och träna. Bosu idag. Gäller ju att passa på inför nästa vecka. Funderar dock på att springa nån morgon i Spanien också. Vore ju skönt att inte sitta still en hel vecka. Men vi får se hur det blir med den saken, hehe:)



Lite sommarkänslor... Nån vecka sen det var så här härligt:)

Neeej

Borrandet har återuppstått. Hundra gånger värre än igår dessutom. Hela lägenheten skakar... Sjukt. Jag säger det igen, det är helt sjukt. Just nu hatar jag att bo i lägenhet. Har bott i hus hela mitt liv och då hade man både lugn och ro och ett privatliv... Suck alltså. Nu blev jag gnällig igen-förlåt...

Sist sken solen

Det är lite molnigt utanför fönstret idag. Det får mig att tänka på att sist jag var ledig så var det sol och vackert väder:) Skänt att vi åker ifrån Sverige på lördag. Ska bli härligt med sol och värme!

  

150610

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort, hela natten och hela morgonen:) Inget borrande alltså! Så jäkla skönt alltså. Slapp känna sängen skaka och höra vansinnesljud. Perfekt. Så idag är jag alltså utsövd och pigg:)

Idag är jag åter igen ledig. Lyxi, lyx, lyx:) Jag kan knappt fatta att jag får lov att vara hemma och göra ingenting utan att känna att jag borde ha pluggat eller så. Jag tror inte att folk som inte pluggar riktigt förstår hur stressigt och påfrestande det trots allt är att plugga. Visst, man har mycket lediga dagar, men de dagarna är till för hemmastudier. Har man 2000 sidor att läsa till en tenta en månad senare så har man lite att göra:) Men som sagt, nu är jag ledig och det känns toppen.

Ska nog börja packa så smått idag. Är jätterädd för att väskan ska fastna i Barcelona som vi ska byta flyg i:( Ja kanske är nojig, men det känns inte alls bra. Kommer inte kunna slappna av förrän min väska kommer åkande på bandet;)

Nu ska jag i alla fall äta frukost! Hoppas ni får en härlig dag! Kram på er♥

Trött...

Hemma från träningen. Det var tungt idag... Vet inte varför egentligen, så länge sen var det ju inte jag tränade. Var ute och sprang i lördags... Men så är det, inte mycket att fundera på egentligen:)

Nu tittar vi på Norska Hollywoodfruar. Jag är ledig imorgon också, ska bli så himla skönt. Frågan är ju bara om man ska få sovmorgon imorgon, haha;) Jaja, vi får väl se.

Ha en fin kväll och sov så gott sen! Kram kram

Eftermiddag

Har haft en mysig eftermiddag med fina Karin:) Vi såg på Sex and the city. Hon har inte sett den innan, men nu vill hon gärna se tvåan också:) Och det gör ju mig väldigt glad och tacksam eftersom ingen annan vill se den med mig, hehe.

Ikväll blir det träning. Sista chansen innan stranden nästa vecka ju:) Så det blir skivtsång ikväll. Ska bli kul. Men lär få träningsvärk igen. Alltid i armarna. Är så himla klen, haha. Men jag älskar det, träningsvärk är toppen. Då vet man att man verkligen ansträngt sig tycker jag:)

Hoppas ni får en mysig kväll! Kram på er.

Alltså, kom igen nu

Borrande, borrande, bankande... Helt ärligt, ett badrum på tre kvadrat, hur mycket borrande, sågande, slipande kan det bli?? Jaa, något irriterad här nu;P  Och så stänger de av vattnet utan förvarning. Tack för det liksom...

Nåja, nu kommer Karin snart hit så då kanske man kan strunta i det:)

140610

Godmorgon!

Vardagen är tillbaka och därmed bättre uppdatering samt det eviga borrandet... Hur f*n kan de hitta så mycket att borra eller slipa eller vad de nu gör i en lägenhet? Jag blir tokig. När man väl är ledig och har möjlighet att sova ut, då ska de sätta igång klockan åtta på morgonen. Usch. Aja, det är väl bara att acceptera så klart, men nu har de hållit på i typ två veckor så det börjar bli en aning irriterande och tjatigt nu.:/

Nåja, idag är jag som sagt ledig. Underbart. Kommer nog dock att sikta på att komma hemifrån... Ska träffa Karin sen så vi ska väl hitta på nåt kul idag:) Vi hade tänkt se på film här, men med det här biljudet så får vi kanske ändra på planerna, hehe.

Hoppas i alla fall att ni får en jättehärlig dag i solen idag! Kram på er♥

Fotbolls-vm

Inget ont om VM, men måste de visa precis alla matcher..? Måste hela tvtittandet anpassas efter detta? Hmmmm. Blir lite trött på det till slut. Inte så att jag lider eller så, men man blir ju lite trött på det när det inte är ens största nöje;)

130610

Hej svejs!

Dåligt bloggande den här helgen. Tja, men jag har haft fullt upp:) Igår kväl hade vi det jättemysigt med mina föräldrar. Hemmalagad grekisk mat och så spela spel på det. Perfekt! Åt dock så mycket att jag var typ mätt när jag vaknade, hehe:)

Idag har älsklingen och jag varit och fiskat. Blir mer och mer förtjust i det för varje gång:) Riktigt rogivande att låta tankarna rulla under tiden som man står och väntar på napp. Glad att älsklingen vill ha mig med. Mina föräldrara kom och åt lunch med oss också. Vi grillade korv och åt kanelbullar till efterrätt. Så himla gott. Vädret var sådär, lite kyligt. Men det regnade inte i alla fall.

Nu är vi hemma och är båda helt slut efter en hel dag ute i friska luften. Känns fantastiskt skönt, älskar att känna mig så här seg när jag varit ute hela dagen:) Älsklingen ser på fotbolls-vm nu och jag kollar runt lite på datorn. Sen kanske vi ser en film eller nåt. Känns så bra att vara lite ledig nu några dagar. För en gångs skull kan jag se fram emot en måndag:)

Hoppas ni haft en jättebra dag och att ni får en härlig kväll! Bilder från idag kommer nog upp imorgon. Kram på er♥

Grekisk kväll

Är hemma hos föräldrarna och äter grekisk mat. Så hiiimla gott. Och så lite ouzo till det:)

Jobbet gick bra innan idag, hann inte skriva innan jag gav mig iväg. Nu ska vi fortsätta mysa här, spela lite spel kanske:)

Hoppas ni får en mysig kväll! kram på er♥

Laga mat med ABBA

Nu ska jag sätta igång och laga lite mat. Älsklingen kommer hem på sin lunch nu vid 12 så jag har lovat att fixa nåt gott:) Ska göra en omelett med skinka och ost till honom! Och så lite banankaka till efterrätt kanske;)

Har satt på härliga ABBA här hemma i mina högtalare till min iPod som jag köpte igår. Riktigt bra ljud i dem. Blir så glad av ABBA-musik. Kanske inte mina favoriter, men de gör en på bra humör. Och danshumör:)

Nu ska jag sätta fart här! Kram

JAAAAAAA!!!

Fick precis reda på första tentan i fastighetsrätt. Och jag är GODKÄND!!! Åh, så himla skönt efter alla motgångar!! Lycka!:D

110610

Godmorgon!

Ojojoj, det var inte kul att gå upp för en stund sen. Har drömt jätteknäppa drömmar hela natten och har sovit från och till liksom. Så är rätt trött idag. Ska äta lite om en stund, det kanske kan hjälpa mot tröttheten:)

Idag är det jobb på dagsshemat. Mellan ett och åtta... Inte så rolig tid, men vad gör man? Bra pengar;) Ikväll skulle jag dock ha följt med älsklingen och hans familj på student. Mycket roligare ju... Jaja, så är det. Kommer ju kännas lite konstigt att vara helt ensam när jag kommer hem sen... Gillar inte direkt att vara ensam:/ Men överlever nog, hehe:) Ska kanske ut och springa då eller nåt sånt. Krypa upp i soffan med en bra bok kanske. Kommer nog ändå vara helt slut:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Kram på er♥

Mysig kväll

Kakan blev sådär, lite seg:D Bara jag som lyckas med sånt, haha. Jaja, så är det. Det blev ingen spingtur heller. Vi åkte och shoppade lite inför vår resa istället. Gick en promenad när vi kom hem dock. Skönt att göra något i alla fall. Jag blev bjuden på sushi också:) Mysigt. Världens finaste pojkvän har jag! Så fin och omtänksam.

Nä, nu ska vi fortsätta mysa här. Hoppas ni har en mysig kväll! Kram kram

Banankaka nästa

Hemma från jobb:) Så skönt att det är slut för idag. Bara två dagar kvar av den här omgången. Sen får jag vara ledig i hela fyra dagar:)

Nu har jag precis ätit och ska snart sätta igång och baka. Får väl se hur det blir:) Kan bli jättebra eller så blir det helt fel. Men det här ska väl kunna gå tycker jag. Blir ingen träning ikväll, ska nog springa en sväng med älsklingen igen dock. Härligt:) Äntligen gör vi nåt ihop med träning:)

Ha en härlig eftermiddag! Kram kram

100610

Godmorgon!

Sovit som en stock inatt. Gissar att det var tack vare träningen igår:) Har fortfarande ont i magen dock... Måste vara laktos jag har fått i mig på ett eller annat sätt:/ Förhoppningsvis släpper det under dagen. Inte kul kan jag påpeka. Men så är det. Går ju inte att göra något åt:)

Idag blir det jobb hela förmiddagen. Sen efter det tänkte jag baka en banankaka. Vi har några bananer i kylen som inte mår så bra så de passar bra i en kaka. Ikväll är det träning igen. Idag är det Bosu som gäller. Ska bli riktigt kul. Vad slö man blir nu på sommaren, träningen blir allt sämre och allt annat prioriteras istället:) Men det är väl så det ska vara. Ledighet framför allt, hehe:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Kram på er♥

Lång dag...

Ja, jag är ju inte van vid att jobba åtta timmar på en dag:) Men det gick rätt fort ändå. Bra intervaller mellan rasterna så tiden flöt på. Tillbaka imorgon mellan åtta och två. Känns som en helt okej tid:)

Har fortfarande jätteont i magen... Vet inte om jag fick i mig nåt med laktos igår. Vi var ju och åt glass, men jag åt sorbet. Dock använde de samma skopa till sorben som till vanliga glassen. Kanske därför? Jaja, det går över. Lite jobbigt nu bara:/

Jag och älsklingen var ute och sprang nu på kvällen. Så sjukt förnedrande, jag tränar ju rätt regelbundet och tycker jag springer hyfsat bra. Heh, jovisst, säkert. Älsklingen påstår att han är otränad, men han sprang förbi mig och höll en bra bit mellan oss. Jag hade absolut ingenting att svara med:( Inte så kul, men är bara glad att han följde med så får försöka bortse från det hehe:) Men visst, det känns konstigt. Trodde jag var i lite bättre form än så...

Nu har vi precis ätit lite så snart är det dags att krypa ner i sängen. Hoppas ni haft en bra kväll! Kram kram

090610

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott Vaknade för en stund sen av oväsen från grannen... Suck säger jag bara. Så jäkla irriterande det börjar bli. Sen har jag ont i magen också:( Och så är det dags att börja jobba på sommarschemat också. Usch, idag är det inte mycket positiva tankar, ledsen för det. Men det känns inte särskilt kul just nu faktiskt. Ska nog inte skriva mer, då kommer det väl låta som om jag är helt deprimerad, hehe:) Det är jag inte, bara en dålig dag idag. Blir säkert positiv om nån timme eller två:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Kram på er

Wohooo

Bestämde för en stund sen att jag skulle åka in till stan och träffa Karin! Så jäkla kul. Vi ska ha en tjejkväll typ med middagoch kanske bio. Ska bli skönt med lite skitsnack, aka tjejsnack;)

Ha en underbar eftermiddag och kväll! Kram på er.


Suck

Sitter och ringer runt till olika personer för att få reda på hur vi kan få ersättning för vår fukt i badrummet... Går sådär. Tur man har lite koll efter juridiken i skolan dock:) Men det ser inget vidare ut för oss än så länge. Suck. Det är nog bara att betala och se glad ut...

080610

Godmorgon!

Ny dag, helt utsövd igen. Känns ju inte helt fel:) Dock började de banka och slipa i lägenheten under så helt skönt var det inte att vakna idag, men så är det. Hann i alla fall sova ut:) Nu sitter jag här i soffan och funderar på att göra en god smoothie till frukost. Har aldrig gjort en förr så det kan bli hur som helst, hehe. Men man måste ju testa i alla fall:)

Idag ska jag ringa en massa samtal. Bl.a ska jag ringa och kolla försäkring för badrummet... Kul. Känns väldigt vuxet och moget att prata om försäkringar, haha:) Jaja. Annars ska jag väl bara slappa som igår. Läsa lite och ta det lugnt. Sen ikväll är det träning igen. Bosu den här gången. Känns så bra att vara igång igen.

Nu ska jag ut i köket. Önska mig lycka till:D

Hoppas ni får en bra dag! Kram♥

Mätt och trött

Så var jag hemma igen efter träningen. Har ätit också. Skulle ha köpt sushi, men den restaurangen som ligger nära oss hade stängt... Typiskt:)

Nu ska jag se klart på Top Model och sen ska vi se Norska Hollywoodfruar. Härlig tvkväll alltså:)

Hoppas ni har en bra kväll. Sov så gott. Kram kram♥

J*kla regn

Haha, jaa, nu klagar jag lite:) Men bara för att jag bestämde mig för att gå ut och springa en runda och precis då öppnar sig himlen... Trist. Men så är det. Bara att vänta på att det slutar...

Jag har det bra

Gör inget vettigt alls idag. Laddar över lite musik till min iPod som ska med till Spanien, beställer lite böcker till sommarläsningen och läser:) Mysigt med regnväder ibland ändå. Ikväll blir det träning också. Härligt. Funderar på att springa en runda nu också... Blir skivstång sen så kunde ju vara bra med lite uppvärming:) Träningsnarkman? Nej då, inte alls, hehe.


070610

Godmorgon!

Sovmorgon, lugnt och tyst i lägenheten och regn ute. En toppenbörjan på dagen alltså. Ja, regnet är kanske inte det roligaste, men jag är rätt sugen på att bara sitta inne och slappa idag så det passar bra idag ju:) Och så är det måndag så det är så synd om alla som jobbar och går i skola när solen strålar tycker jag. Bättre att solen kommer närsta vecka.

Idag ska jag ta det lugnt och njuta av tillvaron:) Ska läsa en massa, kolla lite på mina favoritprogram såhär på förmiddagen. Ja, ha det j*****t bra helt enkelt:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Kram på er♥

060610

Hej

Har inte haft nån lust att blogga tidigare:) Har varit för fint väder och så. Kvälen igår var mycket trevlig. Blev dock inte grillning, men himla god mat ändå. Jag fick en egen potatissallad tom med laktosfri creme fraiche. Så snällt! Hade jag aldrig förväntat mig. Blev jätteglad:)

Ikväll ska vi till älsklingens föräldrar och äta middag. Vi har mao inte behövt laga mat en enda gång i helgen, haha:) Lyxigt värre ju. I och med det har vi för all del sluppit diska också och det är ju inte helt fel;)

Nu ska vi kolla lite på resor och drömma oss bort. Hoppas ni har en bra dag i solen och får en härlig kväll! Kram kram♥

Jobbet slut

Sådär, hemma igen efter en liten powerwalk i solen:) Fick med mig älsklingen. Toppen efter en lång dag på jobb. Skönt i solen. Gick även ner och kände på vattnet, men det var lite väl kallt. Men var jag tvungen hade jag säkert kunna bada:)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi ska snart iväg på grillfest. Ska bli skönt att komma bort lite, bara njuta av tillvaron och vara med härliga människor.

Hoppas ni får en bra och trevlig kväll! kram kram♥

050610

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott:) Är uppe tidigt idag, ska snart iväg och jobba. Känns så annorlunda nu när skolan inte jagar mig. Igår kväll kändes det klart lite trist som alltid, men det var ändå helt okej. Mycket bättre än annars faktiskt:) Så det lär nog gå ganska fort idag.

Efter jobbet igår var jag ute och sprang. Riktigt härligt. Bra tempo och knäna kändes ingenting. Maybe I´m back;) Vågar ju inte säga bestämt för varje gång jag gör det så lägger knäna av. Men nu är det så varmt så det borde funka!(hållet tummarna)

Idag blir det en promenad efter jobb. En lång en:) Älsklingen ska följa med också så då blir det ännu lite roligare:) Alltid kul när han är med.

Hoppas ni får en bra dag idag! Kram på¨er♥

040610

Hej på er!

Jag har inte tagit semester från bloggen riktigt nä:) Bara det att jag skulle hjälpa morfar med att klippa gräset imorse och jag körde halv åtta...Jag gick mao upp sju. Så hade vare sig tid eller lust att blogga så tidigt:) Efter gräsklippningen åkte jag hem och sen skulle jag direkt och fixa naglarna. Lyx det med. Så trots att jag fick svettas en hel del imorse(gräsklipparen bestämde sig för att strejka varannan meter...) så har det varit en lugn och skön dag.

Ikväll blir det dock jobb... Men nu när man inte har tentor som jagar i hasorna så känns det faktiskt hel okej:)

Nu ska jag sätta mig på balkongen med en bra bok!

Hoppas ni har det bra i solen. Sommaren verkar ju äntligen ha bitit tag ordentligt i landet:D Kram på er!

Underbar kväll

Har precis kommit hem från en mysig kväll nere vid vattnet. Älsklingen och jag bestämde oss för att grilla så vi köpte med lite gott och åkte ner till samma ställe som sist. Så himla mysigt. Lite blåsigare än sist, men det var ändå toppen:) Mysigt såhär innan helgen:)

Har legat nere på stranden hela dagen och pressat. Har redan fått lite bränna. Eller inte så lite på ryggen, är helt röd, haha:D Jaja, så blir det om man somnar till...

Nu ska älsklingen och jag se en film och mysa lite till. Sen blir det direkt i säng. Imorgon ska jag hjälpa morfar klippa gräset på morgonen så ingen risk att borrande väcker en i alla fall;)

Ha en mysig kväll! Kramar

Jordgubbar och gifflar

Har suttit och läst i ett par timmar nu med jordgubbar och gifflar som tilltugg. LYX:D Känns helt konstigt att vara ledig. Som att man har glömt nåt typ:) Men det känns klart underbart bra också!

Nu ska jag sätta mig på balkongen snart tänkte jag. Solen börjar leta sig fram bakom hörnet på huset så snart är det väl varmt nog att sätta sig där:)

Hoppas ni har det bra! kram kram

030610

Godmorgon!

Sommarlov. Sovmorgon. Borrande i lägenheten under... Suck. Sov när de började så jag höll på att få en hjärtattack typ när de satte igång. Och de slutar aldrig... Borra, tyst, borra, tyst, borra igen... Suck.

Jaja, nu ska jag väl inte klaga, jag är trots allt ledig:D Ska inte göra något vettigt alls idag. Bara njuta av att kunna gå runt och göra ingenting. Precis vad man behöver nu!

Ska kanske träffa Karin sen. Hade tänkt att vi skulle ta en picnic nere vid havet, men det blåser ju som bara den så det blir kanske inget med det. Svensk sommar, alltid lika överraskande:) Jaja, får väl hitta på nåt annat. Bryr mig inte så mycket om det faktiskt:)

Nu ska jag snart ner och byta däcken på bilen bara. Eller ja, jag ska köra bilen till ett  ställe där älsklingen förvarar sommardäcken och så ska de byta däcken, hehe:) Men jag kan faktiskt byta däck om jag måste vill jag bara tillägga;)

Hoppas ni får en härlig dag! Kram på er♥

LOOOOV!!

Sista tentan skriven. Nu väntar två månaders lediga och lata dagar:) Så himla skönt. Känns fortfarande helt overkligt. Inget plugg, inga arbeten och inga föreläsningar:D Känns det bra eller känns det bra? Känns toppenbra. Imorgon ska jag bara sitta i solen, läsa en bok och njuta av att jag faktiskt kan lata mig med gott samvete. Mm, längtar redan:)

Hade en väldigt mysig kväll på stan. Jag och några tjejer från klassen åt gott och drack gott på en uteservering i solen:) Eller ja, det blev lite i skuggan, men det var riktigt härligt ändå:) Perfekt avslut på den här terminen. Hoppas dock att nästa blir bättre än den här... Men det skiter jag fullständigt i just nu:D

Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig i sängen och läsa. Evigeheter sen jag kunde göra det:)

Ha en fin kväll. Sov så gott! Kram kram


Justja

Glömde ju skriva att det blir lite sommarlovsfirande efter tentan också:) Ska ut och sätta mig på en uteservering med några vänner och drikca nåt gott för att fira att skolan är över!

Ha en bra eftermiddag och kväll! Njuta av solen nu:) kram

Löpning

Har precis varit ute och sprungit en runda. Har hunnit med en hel massa nu på morgonen/förmiddagen. Skönt att komma igång tidigt faktiskt. Särskilt när det är så underbart väder. Åh, blir helt energisk när solen skiner:) Perfekt uppladdning nu inför tentan också. Vill inte ändra påmin tradition. Känner mig lite lugnare även om jag fortfarande är nervös...

Nu ska jag äta lite, kolla igenom lite anteckningar och sen så kör vi...

Hoppas ni har det bra. Kram kram:)

020610

Godmorgon!

Ännu tidigare morgon än de senaste dagarna. Men kan man annat än ignorera det när solen strålar utanför fönstret:) Äntligen har väl sommaren landat här nere också. Hoppas får man ju. Det är andra juni idag ju så sommaren borde sätta fart nu.

Idag är det tenta på schemat så jag är klart jättenervös. Ska nog ut och springa lite senare. Först nu på morgonen ska det komma nån och mäta fukten i vårt badrum. Hoppas han kan styrka att det är rören som läcker, då slipper vi betala:) Även om det kommer att bli jobbigt att få badrummet fixat så är det värt det om vi slipper betala för det.

Nu ska jag äta lite frukost innnan han kommer. Om jag hinner, värst vad tiden sprungit iväg. Annars får jag vänta till sen:)

Hoppas ni får en bra och solig dag idag! Kram på er♥

Mer jobb i sommar

De ringde precis från jobbet och gav mig lite fler tider. Perfekt! Precis vad jag behövde. Har oroat mig lite för ekonomin i sommar, har ju inget studiebidrag under juni-augusti. Så det kändes bra. Även om jag inte älskar mitt jobb direkt så är det en inkomst och jag är glad att jag har det nu:) I övrigt i sommar har jag fått ett luftigt och bra schema så det blir en hel del lediga dagar, men ändå tillräckligt för att ekonomin ska gå ihop. Skönt. Precis vad jag behövde mitt i all stress inför imorgon:)

Hoppas ni har det bra! kram kram

Plugg, plugg, plugg

Återigen sitter jag som sagt här hemma och försöker plugga. Det går rätt bra. Har gjort en del uppgifter och en hel tenta. Måste plugga mer på panträtt och så bara... Men det ska nog gå det här. Hoppas jag av hela min kropp och själ typ:)

Nu ska jag gå till affären och köpa kanelgifflar. Kan behöva frisk luft och så klart lite socker:D

Kram kram

010610

Godmorgon!

Första juni. Det känns inte riktigt så här kan ja ju säga. Gråa moln och svalt ute. Lite trist, men så är det. Blev väldigt gnälligt igår, ska försöka låta bli det idag:)

Har sovit rätt bra inatt så det känns bra att vara igång.Hoppas ni sovit gott också:) Ska plugga hela dagen idag igen. Sista rycket nu. Blir till att göra gamla tentor hela dagen så att jag är beredd på fråogrna imorgon.

Funderar på att köpa lite kanelgifflar för att pigga upp pluggstunden lite. Och kanske lite jordgubbar. Mums. Kan behöva en sockerkick:)

Hoppas ni får en bra dag! Kram på er♥

RSS 2.0