Äntligen över

Hej på er

Nu är jag äntligen fri från tentaplugg! Och det kändes faktiskt rätt bra. Jag vet ju inte om det har gått bra men det kändes helt okej. Så jag får hålls tummarna helt enkelt:)

Ikväll är det jobb för mig så det blir inget firande idag men det får jag ta igen till helgen;)

Hoppas ni har det bra. Pössar


31 oktober

Hej hej

Idag är det dags för tenta. Är så nervös att det inte är sant. Kanske pga att jag vet att jag inte pluggat så hårt som jag borde men även för att jag inte vill göra omtenta:/ Men vi får se hur det går helt enkelt. Inte mycket att göra nu ju. Nu kan jag bara köra hårt och hoppas på att det räcker till ett godkänt.

Hoppas ni får en bra dag idag! Kram på er


30 oktober

Godmorgon på er

Herregud, snart är oktober över och november tar vid. Vart tar tiden vägen? Jag hinner inte med känns det som:)

Idag har vi börjat med mysmorgon med god frukost och film. Om en stund ska vi på dop och sen ska jag plugga resten av kvällen. Jag undrar hur tentan ska gå imorgon... Känns inte alls bra. Men jag får leva på hoppet helt enkelt.

Nu måste jag sätta fart här. Vad har man på sig på ett dop...?

Ha en härlig söndag! Puss och kram


27 oktober

Hej svejs

Här har det tvättats sen kl7 i morse. Skojigt värre;) Men så är det. Mitt mål var att börja plugga då också men jag har inte hunnit. Har fixat med andra saker här hemma och varit ute med lilltrollet osv. Fullt upp. Nu har jag dock gjort klart allt så nu ska jag sätta fart. Kommer gå så dåligt på måndag att det är galet:( Usch vad jag vill vara klar med allt och slippa skolan.

Hoppas ni har en bra dag. Snart helg. Puss och kram på er


24 oktober

Godmorgon!

Är så trött idag. Men det är inte så konstigt, jag har haft såna mardrömmar att jag vaknat titt som tätt... Antagligen är det stressen inför tentan som gör det:( Brukar drömma konstiga och hemska drömmar precis innan det är dags att skriva.

Aja, så är det. Idag blir det plugg och jobb. Kanske hinner jag springa en runda också men vi får se. Just nu är plugget prio nr 1...

Hoppas ni får en roligare dag;) Puss och kram på er


22 oktober

Hej hopp:)

Allt bra med er idag? Vi gick upp halv sju idag så jag skippade bloggen;) Lite tidigt att sätta på datorn!

Vi har varit iväg på hundutställning i Hässleholm hela dagen. Och Sami har skött sig så otroligt bra! Är så stolt, det är vi båda så klart. Han vann sin klass och slog båda sina bröder. Riktigt kul! Så vi är mer än nöjda med dagen:)

Nu är vi hemma om och byter om, sen blir det middag hos mamma och pappa.

Ha en härlig lördagkväll! Puss och kram på er


21 oktober

Hej på er

Har precis ätit lunch här hemma. Var iväg och tränade Pilates på morgonen så jag har varit igång ett tag:) Känns alltid lika bra att träna på morgonen. Idag gick det dock väldigt trögt. Har sån träningsvärk sen igår. Gick på Bodypump, en typ av Skivstång vilket jag inte gjort på ett bra tag. Så kroppen känns som bly idag. Trapporna här hemma har sällan varit så jobbiga som de är just nu;)

Nu ska jag sätta mig och plugga tills älsklingen kommer hem. Då ska vi åka ut med Sami så han får springa sig riktigt trött. Sen blir det en mysig fredagskväll med en massa godis och god mat:)

Hoppas ni får en härlig fredag! Puss och kram


Hemma igen=plugga mer

Nu har jag kommit hem från mitt ärende till skolan och sitter och pluggar igen. Är så trött på det här redan. Men ska ta mig igenom en hel del kapitel till innan jag är nöjd för idag. Har massor kvar att läsa tack vare min idiotiska motvilja till det här. Ja, jag försöker plugga, men jag har pluggat i 16 år nu och jag börjar bli galet trött på det. Jag vill ut och jobba, tjäna pengar och göra nåt. Älskar att läsa, men inte om sånt jag inte är så särskilt intresserad av. Visst är det här helt ok intressant, men det är inte riktigt min grej ändå. Men jaja, bara att hugga i;) Får skylla mig själv att jag har så mycket kvar.

Hoppas ni har en bra dag:) pussen


20 oktober

Godmorgon!

Det blev ingen sovmorgon för mig idag heller. Så är det när man bor i lägenhet och föreningen bestämmer att vi ska ha bredband i huset och att alla måste vara hemma mellan 7.30-12... Tur jag var ledig så kallat idag då. Men trött som bara den. Som tur är så har de redan börjat i vår lägenhet så det var faktiskt lönt att gå upp så tidigt för en gångs skull. Annars får man ju vänta till typ halv tolv...

Aja, idag är jag som sagt hemma hela dagen. Ska iväg på ett ärende om en stund dock. En uppgift som ska till skolan skriftligen. Så hur drygt det än är att avbryta så får man ju släpa sig dit;)

Nu ska jag snart gå ut med lilla trollet, han har fullt upp med att kolla vad de som sättet in bredbandet gör:) Så nyfiken! Så söööt! De som fixar är helt kära i honom haha;)

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram på er!!!


19 oktober

Hej svejs på er Jag vet att texten ser jättekonstig ut här ibland och det är föra tt när jag bloggar via datorn så ser sidan jag skriver på jättekonstig ut... Vet inte alls varför, men det stör mig minst lika mycket:/ Aja, så är det. Idag har jag varit i full gång sen 7 i morse. Då började jag tvätta... Skojigt värre hehe;) Nä, men är man ledig från skolan får man ju ta tag i allt man inte hinner annars. Jag är hemma och pluggar nu ett par veckor så då får jag ta hand om allt sånt så klart. Allt för att älsklingen och jag ska få så mycket tid ihop som möjligt när vi är lediga. Annars idag är det som vanligt plugg som gäller. Plugg, plugg, plugg och åter plugg... Ska det aldrig ta slut? Jo, om ett drygt halvår är det över. Läskigt om ni frågar mig. Men jättekul samtidigt så klart:) Aja, sen ikväll blir det jobb. Älskar verkligen mitt nya jobb. Härliga arbetskamrater, härlig miljö och bra uppgifter. Kan inte annat än trivas:) Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er

Älskar

Jag älskar min underbara fantastiska pojkvän så in i bomben mycket! Han är bäst på alla plan och den finaste människa jag kan ha i mitt liv. Älskar honom så! Vill att hela världen ska veta det och jag börjar här...


18 oktober

Hej på er Åh vilekn huvudvärk jag vaknade med idag... Helt sjukt. Ögonen känns som om de ska ploppa ur huvudet när som helst:/ Inte så kul! Men aja, kanske har min abstinens efter kaffe börjat komma?;) Vi får väl se om det försvinner nu när jag dricker kaffe. Nu har jag precis skrivit klart vår uppsats och skickat den vidare för att se om den är ok. Hoppas verkligen det, är så trött på den att jag kan spy haha;) Men jaja, den ska ju vara bäst så det är klart att jag fixar om det behövs. Sen ska jag skicka in den och så kan jag stryka ett orosmoment från listan. Så himla skönt! Annars idag blir det väl att dra fram alla böcker och läsa, läsa, läsa! Tenta om två veckor. Panik typ. Nä, inte riktigt men lite nervöst är det ju alltid. Nu blir det frukost här hemma. Hoppas ni får en riktigt bra dag idag! Puss på er

Hemma

Nu har jag landat i soffan. Har precis kommit hem från jobbet och dessförinnan satt jag med uppsatsen hela dagen. Hann inte ens äta innan jag gick till jobb... Snacka om fokus;)

Nu ska jag mysa med älsklingen innan det är dags att krypa ner i sängen:)

Sov så gott! Puss och kram


Fullt upp

Fullt upp med uppsatsen. Blev bara så glad när världens finaste älskling ringde "bara" för att höra hur det var. Hur fint? Det gör han varje dag och jag är så lycklig att han gör det. Jag har det bara så bäst! Älskar honom upp över öronen så himla mycket. Nej, jag kan inte hitta ord för det så därför blir det knäppa småord istället;)

Nu måste jag fortsätta skriva! Puss på er


17 oktober

Hej hopp:)

Så var det måndag igen. Helgen gick så sjukt snabbt. Fredag kväll var det helkväll med älsklingens bror med flickvän. Mycket trevlig kväll med kebabtallrik, spel och mycket skratt. Vi spelade Kampen mellan kvinna och man och vi tjejer vann tre gånger i rad, det ni;) Riktigt kul var det i alla fall.

Lördagen spenderades i Kristianstad med mina fina föräldrar. Solen sken och i vindstilla lägen var det helt underbart varmt och sönt. Vi gick bara runt och mös och njöt av en härlig dag med shopping, god mat och trevligt sällskap. På kvällen följde mina föräldrar med oss hem och så åt vi minipizzor till kvällsmat:) Riktigt mysigt!

Söndagen försvann snabbt också. Jag och älsklingen började med en promenad i ett härligt höstväder, åter igen, och köpte med oss frukost hem. Vid ett åkte vi iväg till en kennelträff där Sami fick hälsa på sin släkt och mysa med dem lite. Eller rättare sagt, han fick utstå prövningen att se en massa jämlikar utan att få hälsa på alla... Men jag tror han njöt ändå för han var helt slut när han kom hem^^

Så helgen var fullspäckad och gick så himla fort. Nu är jag ensam hemma igen och ska skriva, skriva, skriva på vår uppsats. Den ska in på onsdag och jag börjar starkt tvivla på om den är så bra som jag hoppas den ska bli... Usch, jag får ont i magen av sånt här ju:/

Aja, det får gå som det går helt enkelt.

Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er


13 oktober

Hej på er

Här har det varit full rulle sen kvart över sju i morse. Vaknade då och slängde mig ur sängen och iväg till träningen. Inte den bästa taktiken kanske, men sängen var utomordentligt skön i morse så snoozade typ tre gånger för mycket;) Menmen, jag hann i tid och hann träna. Riktigt skönt sätt att börja dagen på, det måsta jag säga!

När jag kom hem gick jag ut med Sami och åt sen en god frukost, extra välförtjänt efter ett hårt träningspass;) Annars vill jag helst bara äta en banan typ eller nåt till frukost... Aja, sen har jag varit nere med första omgången tvätt, bytt lakan och handdukar och städat undan lite. Borde dammsuga också, men hinner inte för att jag måste hinna plugga massor idag. Har så där 200 sidor att läsa idag:/ Håll tummarna för att jag klarar det.

Ikväll är det lydnadskurs med vårt lilla troll och sen var torsdagen över. Och imorgon är det freeeedag:D Har en massa att se fram emot! Helgen kommer bli toppen igen. Fullproppad som vanligt, men det är så jag gillar det;)

Hoppas ni får en bra dag. Måste ner i tvättstugan nu och slänga in lakan och handdukar. Och hänga tvätt... Hatar att hänga tvätt. Så jäkla tråkigt. Och att sortera sen. Urk. Sparar det till älsklingen sen kanske, haha;)

Puss och kram på er

11 oktober

Godmorgon

Lite piggare idag, men bara lite:) Nä, är väl så pigg som man kan vara klockan åtta på morgonen. Jag har ändå fått sova många timmar och är väl mer eller mindre ikapp nu igen. Jag börjar kanske bli gammal som tar två dagar på mig att återhämta mig efter att ha varit vaken halva natten. Vill bara påpeka att det inte har med dryckesintag att göra eftersom jag slutar innan det blir jobbigt dagen efter;)

Idag är det skola igen. Först lite grupparbete vid tio och sen föreläsning 13-15. Efter det blir det att åka hem och plugga och sen träna! Nu har jag äntligen lyckats få ihop ett hyfsat fungerande träningsschema igen. Det har ju varit lite si och så med det på sistone eftersom jag haft mycket i skolan. Men med hemmaplugg så hinner jag med mer än vanligt så det känns ju bra:)

Förhoppningsvis hinner älsklingen och jag med att umgås lite också. Vi har inte mycket tid ihop just nu... Är vi inte iväg på vars ett håll på kvällarna så är vi iväg tillsammans med vänner och bekanta på helgerna. Vilket är jättehärligt, missförstå mig inte nu. Men det är därför de små stunderna vi har för oss själva är så värdefulla:) Men jag älskar ju att ha fullt upp så för min del gör det inte så mycket. Och så har vi vår resa i januari att se fram emot:)

Nu måste jag sätta fart här om jag ska hinna med frukost, hund och sminkning;) Hoppas ni får en härlig dag! Pöss och kram på er

10 oktober

Hej svejs i lingonskogen

Här var det trögt att gå upp i morse kan jag säga:) Var så trött. Helgen har varit underbar men intensiv. Började med hockeykväll hos älsklingens föräldrar i fredags, mycket trevligt. Lördagen inledde jag med 90 härliga minuter balett. Gick väl sådär. Är så seg i mina lårmuskler så passé och så går inte alls bra just nu. Jag vet, det är inte alla som vet vad det är, men enkelt uttryckt så kräver det bra med lårmuskler;)
På kvällen blev det en härlig partykväll med fina tjejer som jag tyvärr inte träffar så mycket. Så det var kul att ta igen lite förlorad tid och att bara släppa loss. Någor jag fick känna på konsekvenserna av på söndagen när vi var i Helsingborg hela dagen. Var så fruktansvärt trött, men jag ignorerade det och njöt av en dag med shopping, mys och hockey. Riktigt trevlig dag med världens finaste älskling och hans föräldrar. Kunde inte ha haft en mycket bättre helg:) Eller jo, ajg ahde kunnat hinna med att träffa mina föräldrar mer, men så är det. Man hinner inte allt:/ Aja, får ta igen det nästa helg:)

Nu ska jag sätta igång och plugga här. Ingen skola, men har massor att göra ändå. hoppas ni får en bra dag! puss och kram på er

6 oktober

Hej svejs i höstrusket

Ja, idag är det verkligen höstväder ute. Regn, blåst och rusk. Men jag klagar inte, tvärtom tycker jag att det är rätt mysigt. Men jag lider med min stackars älskling som ju har ett jobb som gör att han är ute hela dagarna. Och idag lär det ju inte vara så kul...

Idag var jag uppe i hyfsat god tid och har redan hunnit vara inne i stan en sväng. Jag köpte ett par nya skor. Verkar kanske lite slösaktigt, men helt ärligt så behövde jag ett par höstskor. Jag har bara tygskor eller höstskor med klack och nån dag ibland är det rätt skönt att inte ha klack plus att jag ville ha ett par svarta. Förra året köpte jag ett par jättesnygga svarta som jag tänkte ha ett bra tag och därmed inte köpa nya i år men tro det eller ej; de är puts väck. Jag skojar inte och jag ljuger inte, de är verkligen puts väck. Jag har letat i varenda låda under sängen och i garderoben plus alla utrymmen i garderoben. Dessutom har jag letat där vi har vinterjackor och där vi har våra resväskor. Men icke. Helt sjukt. Jag börjar nästan på allvar fundera på om skor kan promenera iväg på egen hand haha;) Nä, men knäppt är det. Jag lär väl hitta dem nu i nästa vecka eller nåt när jag nu köpt ett par nya. Men det får vara vilket som då.

Nu ska jag äta lite och sen blir det skolarbete resten av dagen. Har en uppsats att skriva på plus att jag har si sådär 500 sidor att läsa... Jätteskoj:( Men då är det tur att min fina älskling ringde för en stund sen och sa att han får semester i januari vilket innebär att vi kan åka iväg en vecka bara han och jag till solen:D Underbat. Längtar redan haha:) Trots att vi inte bestämt vart...

Aja, hoppas ni får en bra dag! Pöss på er

4 oktober

Godmorgon.

Ännu en trög morgon. Vad är det nu då? Kanske för att jag slarvat med mina b-vitaminer? Ett tag åt jag dem flitigt och då inbillade jag mig att jag var lite piggare. Fast som sagt, det var kanske bara inbillning. Får väl ta och prova teorin genom att börja käka vitaminerna igen helt enkelt. Avskyr att vara trött. Det kännns ju som att man missar en massa skoj;)

Idag är det skola 9-12. Sen tänkte jag hinna springa en runda innan jobb kl. 17. Vi får väl se hur det blir med det, men jag skulle verkligen behöva hinna med det om man säger så. Sen jobbar jag till 21 och så var den här dagen slut. Ibland önskar jag att dagarna gick lika fort som jag beskrev dem här. Just nu går det lite trögt och stressen för tentor och allt börjar komma krypande igen. Måste försöka ta en sak i taget och ta det lugnt. Det var betydligt lättare förr när jag dansade i veckorna... Saknar verkligen det... Men så är det, nån gång i livet måste man prioritera.

Usch vad trist det där lät. Nä, nu ska jag ut med Sami och piggna till lite. Sen en kopp kaffe och så iväg till skolan. Nu kör vi på och ser fram emot helgen!

Ha en jättebra dag! Pöss pöss

3 oktober

Godmorgon

Fyyy vad trött jag är idag. Och har ont i huvudet... Efter en helg ska man väl vara utvilad?;) Men jag har haft en underbar helg. Började med en myskväll i fredags. Vi satt på balkongen fram till klockan åtta och spelade Alfapet. Sen tittade vi på tv en stund och sen tog vi hyfsat tidig kväll. Älsklingen är inte världens piggaste på kvällarna precis haha^^ I lördags började jag med balett och sen var vi hos mina föräldrar och grillade korv. Mysigt det med. Älskar verkligen mina underbara föräldrar♥ Sami blev sen kvar under kvällen eftersom vi skulle iväg på middag hos några vänner. Han har det betydligt roligare hos mina föräldrar såna gånger;) Vi kom sen hem vid halv tre på natten och somnade väl vid tre. Sen skulle vi upp igen halv åtta och åka iväg på höstmarknad. Jag var inte så jättetrött, så det är väl därför jag får allt idag istället;) Dagen var underbart härlig med massor att titta på och massor med fina saker att köpa. Jag är helt kär i lantlig inredning så marknader som den här är himmelriket för mig;) Och så på kvällen åt vi hos mina föräldrar, som alltså också var med på marknaden:) En underbar dag med de jag älskar mest helt enkelt.

Idag är det skola hela dagen, från tio till fem. Undrar hur jag ska orka med det...? Aja, det får ju gå helt enkelt;) Inte mycket att göra åt så att säga. Sen lär jag nog inte göra mer idag om amn säger så. Eller jo, plugga blir det nog en stund. Börjar bli stressigt nu med tenta och arbeten som ska in. Men det får gå det med;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram


RSS 2.0