2009 går mot sitt slut

Tänk vad tiden gått fort! Det här året har det hänt massor känns det som. Jag tänkte faktiskt härma et sätt som folk skriver på så här mot nyår. Hoppas ingen tar illa upp:) Jag tänkte i alla fall sammanfatta alla årets månader. Fast det är klart, jag ska inte ta upp varje dag, bara de bästa:)

Januari: Året inleddes i Åre där vi firade nyår. Jag och älsklingen testade på att köra skoter. Så sjukt roligt! Jag sökte jobb som en galning eftersom jag inte kommit in på någon skola.

Februari: Dansterminen startade:) Typ det bästa den månaden, helt klart. Det var alltid det man längtade efter hela julen. Dessutom började jag packa ihop mitt rum eftersom jag och älsklingen skulle flytta ihop. Så slutet av månaden handlade bara om renovering av nya lägenheten.

Mars: Jag och älsklingen firade 1 år! Bättre kunde det inte bli. Jag började på en kurs på MAH så jag fick in lite studiebidrag. Ett tipps till alla som jobbar eller går i skola; bli för tusan aldrig arbetslös!! Dessutom föddes min andra systerdotter.

April: Jag fyllde 21 och blev myndig i alla jordens länder, haha:) I övrigt fortsatte vi att renovera och inreda lägenheten.

Maj: Jag var med i dansföreställningar som dansstudion satte upp. Direkt efter dem åkte vi till Rhodos för att fira pappas 50-årsdag. Värme, strand och lata dagar. Fy vad härligt det var! Det var nästan höjdpunkten på året:)

Juni: Min systerdotter döptes. Så söt hon var i sin dopklänning. Och alldeles tyst och snäll. Annars jobbade jag mest den här månaden och träffade kompisar o.s.v.

Juli: Massor med jobb och massor med fester med härliga vänner:) Svårt att välja ut en eller två att skriva om, de var lika roliga allihop.

Augusti: Jag jobbade vidare, men fick även veta att jag äntligen kommit in på den utbildning jag ville; mäklare. Så det var lättare att jobba när jag fått veta det om man säger så. Trodde väl aldrig att jag skulle bli glad över att få börja plugga. Men vid den tiden var jag dödligt trött på att söka jobb och få nej om och om igen.

September: Skolan tog upp det mesta av tiden, men älsklingen och jag gjorde små utflykter på helgerna för att fly vardagen lite. Mys pys:)

Oktober: Fortfarande en massa skola. Jag fick även min praktikplats som mäklarassistent. Jätteroligt att jobba så. Trevliga handledare och mycket nytt att lära:)

November: Här började det kännas tungt i skolan. Jag gick i skolan, pluggade hemma, var på praktiken, dansade och jobbade. Allt gick i ett och in i vart annat. Det blev lite mycket om man säger så. Men med familjens stöd så gick det trots allt:) En del myskvällar med älsklingen och vänner tryckte jag också in och de kvällarna var högt uppskattade.

December: Skolan fortsatte ett tag till. Däremellan var det praktik, men i mindre mängd. Det började flyta på i ett lugnare tempo helt enkelt:) Många mysiga vinterkvällar med filtar och levande ljus. Julen var underbar, fick njuta av den både med familjen och älsklingen. En del jobb blev det också, men det är ju bra pengar:)

Det var mitt 2009 i grova drag:) Ett rätt bra år, inte sant? Hoppas 2010 blir lika bra eller ännu bättre rent av. Nu är det bara kvällen att se fram emot. Ska bli så grymt roligt!


Wiie

Så nöjd med mig själv nu. Har skrivit en hel del på rojektarbetet så nu är det äntligen igång:) Så ja, det blev en väldigt lyckad dag. Nu är jag mätt och extremt trött. Men det var en trevlig kväll, grymt god mat. Nu ser jag verkligen fram emot imorgon. Ska bli så himla kul att vara med vänner, dricka och äta gott och fira det nya året.
Nu är det kudden nästa igen, kommer somna som en stock:)

Bättre ju

Nu ha jag i alla fall hållitett löfte till mig själv, jag har varit ute och sprungit en runda:) Så skönt det var, kroppen bockar och tackar:) Nu ska jag förhoppningsvis skriva lite också, sedan är den här dagen att anse som lyckad, haha.
Systern ringde idag, så glad jag blev för det. Alltid kul att höra hur det är med henne och prinsessorna. Har två underbara systerdöttrar. Skulle så gärna vilja visa er sötnosarna men eftersom jag är rätt strikt vad gäller foton med min familj får ni helt enkelt lita på mina ord:) Önskar de bodde närmre, alltid jobbigt att tänka att det tar så mycket tid och pengar att komma till dem.
Nej, nu ska jag sätta fart. Vi ska till älsklingens föräldrar och äta också ju.

En dag kvar

Kvällen igår var jättetrevlig. Mycket skratt, gott vin och roliga spel. Precis vad man behövde såhär i vintermörkret. Hittills idag har älsklingen och jag tvättat, handlat mat, handlat saker till renoveringen av sovrummet och varit på IKEA. Ganska imponerande tycker jag.Och i har inte stressat alls:) Vi har dessutom bestäms oss för att spara till en resa till Tailand... Kommer att ta ett tag, men vad tusan. Bara tanken är ju härlig:) Vore skönt att komma till värmen!
Nu ska jag släpa mig ut i löparspåret och sedan skriva projektarbete. Önska mig lycka till...

Hemma om

Ja då var vi hemma igen. Men bara hemma om och byter kläder typ. Sen ska vi iväg till några vänner och spela lite spel och hänga. Ska bli kul. Projektarbetet verkar få vänta. Tusan också. Men imorgon måste jag skärpa mig.
Jaja,det löser sig. Farmor blev i alla fall jätteglad för att vi tog ut henne på middag. Så det var värt att förlora tid till:)

29/12-09

Snart är det ett nytt år, 2010, hur galet känns inte det? Jag kan inte fatta att tiden går så snabbt. Ska bli ett toppenår. Jag tror att jag äntligen har funnit mig själv, sådär som de säger att man ska göra. Låter djupt va? Well, sån är jag-ibland... Nä, men det känns som om jag blir alltmer tillfreds med hur jag är och vad jag gör. Klart man kommer att vara missnöjd ibland och göra saker man ångrar, men i det stora hela är allt toppen:)
Dagen har börjat segt. Sov helt länge och låg kvar och myste i sängen lite. Älsklingen är och fixar lite inför nyårsafton så jag sitter i soffan och ska försöka skriva projektarbete- men jag vill inte!! Usch, det är så trögt att komma igång. Sen går det rätt snabbt för mg, bara jag börjar. Men det är just början som är så svår... Jaja, det är väl bara att ta tag i det.
Lite senare idag ska jag och älsklingen ut och äta med farmor. Hon fyller år så vi ville göra nåt kul för henne.
Men nu ska, måste, bör jag skriva...

Ljus

Jag tillhör förvisso den delen av befolkningen som tycker att vintern är rätt trst eftersom det är så mörkt. Men det bästa med att det mörknar är att man kan tända en massa ljus överallt. Jag tycker det är så himla mysigt att kunna tända en massa värmeljus överallt. Det är liksom lugnande på något sätt. Vi ska se på film här hemma nu och då är ljs ett måste till filmen:) Imorgon blir det projektarbete och födelsedagsmiddag med farmor. VI brukar ju inte vara hemma på hennes födelsedag så det ska bli kul att vara med henne för en gångs skull.
Men nu är det film som gäller:)


Hm,,,

Tyckte det var dags för en ny lista:)

Matvanor:

Bästa maträtt? Sushi!!

Bästa dryck? Vitt vin och vatten

Hat dryck och maträtt? Hmm, allt med inälvor och dryck måste vara whiskey..

Bästa alkoholdryck? Vin

Använder du smör på smörgåsen? Nej

Smågodis eller färdiga påsar? Färdiga påsar tror jag, äter typ aldrig smågodis.

Favoritglass? Isglass.(kan inte äta nåt annat...)
 

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Så mycket jag har råd med.... Runt 2-3000 kanske

Har du mer skor än kläder? Nej, men drömma kan man ju...

Favoritplagg? Linne

Hatplagg? Stora, färglösa ulltröjor...

 

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Pluggar.

Vad vill du bli? Mäklare

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Ja, det gör jag absolut.

Är lönen viktigast? Njaä, men den har ju klart ett stort inflytande på hur man trivs.

 

Boende:

Lägenhet eller hus? Lägenhet.

Framtidsplaner med boende? Villa med stor trädgård och en walk-in-closet!

Landet eller mitt i stan? Utkanten av stan

Mysigt eller sterilt? Lite av båda tror jag. Det ska vara hemtrevligt och ombonat men ändå klassiskt och minimalistiskt

 

Lite allt möjligt:

Har du barn? Är otrohet okej? Inga barn, lite väl ung skulle jag vilja påstå... Otrohet=helt fel oavsett form!

Älskar du någon? Om jag gör!

Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? Den betyder allt. Klart jag är lojal, jag håller på familjens hemligheter och sätter dem i första rummet!

Tycker du om att dricka dig full? Nä, det vill jag inte påstå.

Hemmafest eller krogen? Både och här med. Krogen är rolig ibland, men att umgås hemma är samtdigt väldigt mysigt det med.


28/12-09

Idag har jag och älsklingen varit på IKEA. Vi skulle titta på ny säng och lite annat smått och gott. Det var massor med folk kan jag ju börja med att säga. Herregud, har folk inget annat att göra mellan jul och nyår än att springa och shoppa? Hm, det gjorde ju förstås vi med... Men ändå:) Jag hade ju velat shoppa lite kläder, men älsklingen orkade inte med det så för att behålla friden gick jag med på att åka hem istället, haha.
Nu ska vi nog bara slappa och njuta av att vi får vara lediga samtidigt. Men jag ska försöka masa mig ut och springa. De där oförskämda extra kilona från julmaten ska ju helst bort nu... Missförstå mig rätt nu, jag älskar mat, men har väldigt lätt för att gå upp i vikt så jag måste helt enkelt välja. Antingen så får jag äta och strunta i de extra kilona eller så får jag helt enkelt motionera mer så jg kan äta som vanligt. Kanske kan jag få ut älsklingen på en promenad istället. Eller inte...


Vilken dag!

Började med att gå upp klockan 7 trots att jag är ledig för att skjutsa mina föräldrar till flyget. De ska till Teneriffa under en veckas tid. Lyllosar... Jag kan inte neka till att jag saknar sommaren och solen nu faktiskt. Hade varit skönt att kunna känna värmen mot huden, ligga på stranden med en bra bok och lyssna på havsbruset. Mm, nää, nu längtar jag. Inte för att jag skulle klaga om det kom mer snö, men som det är nu är allt bara grått, trist och energidödande.
När jag lämnat föräldrarna körde jag hem om och bytte om. Sedan åkte jag in till stan och träffade underbara K. Vi tog en fika och shoppade, favoritsysselsättningen, haha:) En underbar vän, det måste sägas. Alltid kul att träffa och prata med. Och lätt att prata med, det minsta man kan säga!
Efter några timmar med skratt, seriösa samtal och popcorn på bion, haha, åkte jag hem. Än en gång bara för att byta om, sedan bar det iväg till älsklingens familj där vi åt middag. 
Nu är jag m.a.o. helt slut... Fullt ös, det gillar vi, men som sagt jag lär somna gott senare... Shoppingrundan resulterade i en tröja, lite smink och en paljettkofta till nyår. Så nu är utstyrseln klar i alla fall!
Sängen nästa tror jag... 

                        
                           Åh, vad jag längtar tillbaka...


Allt har en ände

Ibland känns allt hopplöst, inte sant? Man vill bara krypa ner under täcket och gömma sig. Som när man var liten och trodde att man blev osylig om gömde sig under täcket eller höll händerna framför ögonen. Men allt har en ände, trots att det är svårt att tro. Gräl tar slut, tystnad blir till prat, konflikt blir till lösning. Så känns det för mig just nu. Jag vill inte skriva om nåt eftersom jag vill hålla de mest intima delarna av mitt privatliv just privat. Men det är inget som gjort mig deprimerad, men lite nere och ledsen kan jag ju inte neka att jag varit. Nu verkar det dock som att jag funnit änden på allt det här. Och jag kan lova att det är en lättnad!
Hann skriva en rad mellan Simpson-avsnitten. Nu ska jag dock krypa tillbaka upp i soffan och mysa med älsklingen.

26/12-09

Ännu en dag på jobbet. Lite lustigt, inte sant, att jag jobbar när alla andra är lediga och tvärtom:) Men nu dröjer det två veckor till nästa gång. Så himla skönt!
Nu ska jag och älsklingen umgås, äta nåt gott och se på simpson hela kvällen. Ska bli skönt att kunna slappna av ordentligt och inte känna att man måste vara pigg för att jobba och så.
I och med jobbet har jag inte så mycket roligt att berätta ju. Nu längtar jag till Nyårsafton. Ska bli sjukt kul med en helkväll med härliga människor som förstår vad vänskap innebär...

 


Kort uppdatering

Ja, vi ser på film nu så älsklingen sitter och tjatar på mig att sluta skriva:) Jag har jobbat idag så det har ju inte hänt så värst mycket. Att sitta i kassan är ju inte så kul om man säger så. Men det blir kul när lönn komer när man jobbat röda dagar. Imorgon blir det ett längre inlägg. Ha en mysig juldags kväll!

Äntligen jul!

För trits att tiden går fort måste jag säga att jag njuter av att det är julafton! Man blir ju lite som barn igen, blir man inte det:) Så himla mysigt med alla ljus och dofter och mat. Och att alla man älskar samlas och myser!
God Jul till alla er som läser, kul att se att det är en del som hittar hit:)


40 minuter kvar...

Jaa, nu är det bara knappt 15 minuter kvar till julafton. Känns helt surrealistiskt ändå... Tiden går så fort. När man var liten så kunde dagarna till jul inte gå snabbt nog. Då var det hela tiden alldeles för många dagar fram till julafton och timmarna fram till julaftons morgon var typ tortyr. Jag var alltid vaken i omgångar, kunde aldrig få riktig ro. Låg alltid och lyssnade efter pappas steg när han gick omkring och gömde julklappar. Så ville man bara gå upp direkt och öppna allihop. Och sen allt ätande innan tomten kom... Numer är allt på julafton lika viktigt för mig.
Känns konstigt att jag i natt ska sova utan att ha älsklingen bredvid mig... Första gången på ett år som vi sover på olika håll. Hur ska det här gå? Well, har i alla fall täcket för mig sjölv, hihi:)
Nä, nu ska jag sova gott!

Hemma hos föräldrarna

Tarditionsenligt så är jag hemma under lille julafton och julafton. Det är inte lätt att ändra på alla traditioner. Men nästa år blir det kanske annorlunda. Jag menar, nu när jag och älsklingen varit tillsammans så länge är det nog dags att skifta om var vi ska fira jul. Så att vi firar med bägge familjerna liksom.
I morse gav vi varandra julklappar eftersom vi inte ses imorgon direkt. Jag fick världens bästa julklapp, ett Master Card laddat med pengar som jag kan shoppa för! Så himla glad jag blev för det! Han har verkligen koll på vad som är bra presenter till mig:)
Nu ska jag bara mysa med föräldrarna och hjälpa till med maten och så. Uppdateringar kommer troligtvis ikväll.

Praktik och snökaos

Ja, jag har varit ute i det fruktade snöovädret... Och visst, det är inte så kul att glida omkring på vägarna, men kör man försiktigt och inser att man inte kan hålla 70 när vägen är halvt igensnöad, klarar man sig hur bra som helst! Så, det är min uppfattning:)
Jag har varit på min praktik idag. Fick göra lite avräkningar, lösa lån och vara med på en fotografering. Låer kanske inte jättekul, men det är det. Tror jag kommer att trivas bra med mitt framtida jobb.
Nu ska jag njuta av ledigheten med min älskling!


Nu har det äntligen kommit

Jaa, äntligen har mitt paket från H&M kommit. Beställde det för typ två veckor sedan, men då fanns inte allt i lager. Så är väldigt glad när det nu väl har kommit. Kappan är ännu finare i verkligheten.
Kakbaket gick bra. Kokostopparna blev bra. Nötkakorna blev sådär, de flöt liksom ut... Jag vet inte hur jag lyckas. Nåja, de smakade bra i alla fall, haha.

                        
                        Den är så fin, värd att vänta på...

                        
                          Inköpet i Danmark.

Ny lista...

Jaa, de är ju trots allt ganska roliga. Den här listan kommer också från Cosmopolitan.

Dagens humör: Mycket glad och sprallig.

Dagens mående: Lite småseg och ont i ryggen, men annars bra.

Dagens borde: Skriva skolarbete...

Dagens frisyr: Slarvigt hophafsad tofs.

Dagens klädsel: Shorts(!), t-shirt och stor kofta.

Dagens planer: Baka julkakor, läsa och se "Anna Ankas jul" ikväll.

Dagens vill ha: Smala lår? Nä, men jag vet faktiskt inte. Jag är rätt nöjd med det jag har.

Dagens längtan: Mest efter K faktiskt, längesen vi sågs nu-igen... Man behöver alltid sina vänner.

Dagens fundering: Borde jag vara duktigare på hushållssyssor? Vara mer hemmafruaktig? (helst inte...)

Dagens beroende: Filtar! Så himla kallt i lägenheten...

Dagens tråkigaste: Att vara ensam...

Dagens tidning: Nyaste numret av Cosmopolitan.

Dagens låt: ´So this is christmas´ med John Lennon och Yoko Ono. Mer jul än så blir det inte.


21/12-09

Dan´ före dan´, före dan´, före dopparedan´. Herregud, vart tar tiden vägen? Snart julafton och nyår. Så mycket att göra nu känns det som. Projektarbetet nafsar i hälarna hela tiden, men ska försöka låta det vila till efter jul och bara ta det lugnt.
 Idag ska jag baka julkakor;spritskransar, kokostoppar och nötkakor. Mm, så det kommer att lukta gott här hemma i eftermiddag. Egentligen skulle jag behöva åka och träna ikväll, men med tanke på att jag vill gå på ki-box är jag inte jättesugen på att åka själv. Det är ju liksom lättare om man är två. Och älsklngen får jag aldrig i livet med mig, haha. Någon som är sugen på att hänga med? Hör gärna av er då.
Läste om Brittany Murphy precis. Så fruktansvärt hemskt. Vilken julklapp till hennes familj liksom... Usch, det påminner en verkligen om hur kort livet kan vara, hur vktigt det är att leva för dagen och ta vara på tiden. Jag känner verkligen att jag ska försöka ta till mig av det. Att njuta av livet och inte tänka så mycket på vad jag borde eller inte borde göra. Jag är sån, tänker alldeles för mycket. "Tänk om" är en del av mitt dagliga språkbruk. Tänker alltid på vilka konsekvenser som kan uppstå när jag gör något. Eller på hur människor uppfattar mig. Jag vill ju helst göra ett gott intryck i alla lägen och så, men är det inte så att man inte kan tillfredställa alla? Alla kan inte älska en liksom? Jag får nog ta och tänka om lite... Eller just det, inte tänka, haha.
Nej, nu är det nog dags att äta lite frukost!

                             Så mysigt med all snö på fastlandet, inte sant? Bilden är från i lördags.
                               Visst är det fint med snön på fastlandet? Bilden är från i lördags.


Nytt igen

Ja, det var ju värst vad flitg jag blivit nu ju. Men måste bara lägga in en bild på vår fina gran. Jag behövde faktiskt inte tjata så jättemycket. Men gran skulle vi ha, det är ju julens heligaste nästan. Och en riktig måste det ju vara, doften hör julen till, hihi.
 
                        

Lite kul

Läste om sådana här listor, kunde ju vara lite kul. Den här hittade jag på Cosmopolitans hemsida. Älsklingen är iväg nu så det passar som tidsfördriv, hihi.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Var glad hela dagen egentligen, var ju med de jag älskar mest.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock

Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på damernas jaktstart i skidskytte

Det sista du sa högt: Hej då, ha det så trevligt.

Det senaste någon sa till dig: Älskar dig!

Vad har du druckit idag: Äppeljuice oh vatten...

Vad var det senaste du åt: Ugnsgrillade mackor.

Vad var det senaste du köpte: Örhängen från Pilgrim.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Mörkbrun.

Vad är det för väder hos dig nu: SNÖ!! Hurra!

Godaste glassmaken: Vilken glassmak som hlst faktiskt just nu med tanke på att jag saknar gräddglass så in i bomben mycket... Jäkla laktos... Men okej, hallnsorbet. Om det räknas som glass.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Klart! Så jag träffade mitt livs kärlek ju.

Sover du tungt: När jag tränat ja, annars är det lite si och så.

Drömmer du mardrömmar: Det händer, mer ofta nu än förr faktiskt...

Trivs du med ditt jobb: Hm, om man säger så här, jag trivs med att det trillar in pengar den 25...

Favoritklädsel: Höga klackar, klänning och en snygg kofta.

Favoritlåt just nu: O Holy Night med Tommy Körberg. Ingen slår hans röst!

Vad ser du om du tittar till höger: En hyacint på vårt matbord...

Vad gör dig glad just nu: Snön, romantik och shopping.

Vad ska du göra härnäst: Läsa tror jag.

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Humör just nu: Väldigt nöjd och glad.

Favoritgodis: Choklad!

Kläder just nu: Pyjamasbyxor, raggsockor, linne och kofta.

Sommarplaner: Spanien med ett härligt gäng!

Hur många kuddar sover du med: 2

Spelar du något instrument: Nej, men har spelat violin när jag var yngre. Jag hade m.a.o större tålamod när jag var yngre...

Morgon eller nattmänniska: Lite av båda tror jag.När jag väl är uppe på morgnarna är jag hyfsat pigg-för det mesta...

Vad är viktigast för dig: Familjen, helt klart. Får jag bara vara med dem så är jag lycklig.

Är du kittlig: Haha, jaa.

Snarkar du: Snarkar? Det beror på vem du frågar...

Stjärntecken: Vädur. Antagligen därför jag är så envis..?

Äckligaste insekten: Alla!! Egentligen... Fast spindlar och jag har aldrig gått ihop.

Längtar du mest efter just nu: Att min älskling ska komma hem så vi kan ha vitermys! Detta innebär varm choklad, kanelbullar och spela spel.


Söndag

Mm, ärliga söndag. En hel helg utan jobb och plugg. Känns helt magiskt nästan. Igår var älsklingen och jag i Danmark med minaföräldrar. Mycket trevlig dag med god mat och mysiga promenader. Välbehövligt nu, helt klart. En bra början på julledigheten. Nu är det ju bara knappt 5 dagar till julafton. Som vanligt längtar jag som ett litet barn. Well, julafton har alltid och kommer alltid att vara speciellt för mig.
Vad händer idag? Faktiskt så har jag ingen aning... För första gångenpå jag vet inte hur länge. Älsklingen ska iväg så det är bara jag och lägenheten. Blir nog en bra bok under filten i soffan.
Snön ligger kvar vilket gör mig ännu gladare. Hur kan man inte gilla snö? Visst, det ställer till vissa problem, men det är å andra sidan bara här som det blir kaos när första flingan faller. Se på Åre t.ex. Där blir det inte kaos när det snöar, de vet att det bäösta är att ploga och sedan sanda. Att salta som de gör här gör det ju bara ännu värre, då blir det bara modd som gör att bilarna glider runt. Nä, se till att kommunen lär sig hur snö ska hanteras så blir det garanterat bättre och lättare för alla.

Jag har gjort slut...

Oj, är det så länge sen jag skrev sist? Well, jag har inte direkt haft jättemycket att skriva om. Dagarna är rätt lika varandra med skola o.s.v. Den största nyheten sen sist är nog ändå att jag gjort slut med mitt livs stora kärlek... Och innan någon hinner dra förhastade slutsatser är det bäst att säga att det är dansen jag bestämt mig för att ge upp... Verkar det konstigt att jag kallar den mitt liv stora kärlek? Tja, kanske, men ska sanningen fram så har det allid varit mitt livs stora kärlek. Jag älskade att varje kväll ge mig iväg till dansstudion, få ge mig hän till musiken och bara älska utmaningen i att få en ny koreografi att sätta. Jag älskade att känna den speciella doften i dansstudion och få sätta på mig dansskorna och bara försvinna in i mig själv och njuta. Det fanns inget bättre för mig, det var min egen tid, ingen kunde störa mig då. Men den senaste terminen dog allt det... All lust och längtan bröts sakta men säkert ner till ingenting. Istället infann sig en känsla av osäkerhet, nästan lite ångest över att gå till klasserna. Jag tyckte att jag snarare blev sämre för varje gång än bättre. Alla runt omkring mig utvecklades, men jag stod bara kvar och stretade och tog snarare ett steg tillbaka än framåt. Knäppt? Kanske det, kanske hittar jag tillbaka igen, men just nu är det slut...
Låter jag helt deprimerad? Nja, jag har väl till stordel kommit över det är nu. Visst, det känns konstigt att jag inte ska tillbaka i vår, men än så länge känns de faktiskt som rätt beslut trots allt.
Vad mer har hänt? Jag har ju klart gått i skolan, läst om marknadsföring senast och ska under julen skriva projektarbete; inget  jullov här inte.
Min andra stora kärlek och jag har det bättre än någonsing. Jag kan inte ha det bättre, är världens lyckligaste. Vi har planerat in både det ena och det andra inom ett års tid så det käns stadigt ju. Vi ska t.ex. till Spanien till sommaren 2010. Ska bli underbart härligt att komma bort. Vi är ett gäng som ska ner så det ska bli jättekul. Blir nog många fina minnen därifrån.
Samma gäng ska fira nyår ihop. Nej, det blev inget Åre i år. Ni som känner mig vet ju att jag brukar åka dit varje år. Well, det kan behövas lite variation. Vi ska ut och äta och sen får vi se vad vi har lust till... Jag har redan fixat en nyårsblåsa så det är på gång.
Blir nog inte högklackat dock om vädret ska fortsätta som det gör nu. Men jag klagar absolut inte, älskar snön. Och så mycket snö som vi har nu kan jag knappt minnas att det här landskapet har haft nån gång... Typ när jag var liten kanske, men ändå. Allt blir så vacker med snön.
Oj, det här blev långt ju. Men tänkte ge en lite snabb tillbakablick och så hoppas vi att jag kan bli lite flitigare att skriva här. Om nu någon läser och vill att jag ska fortsätta alltså.
Idag blir det nog i alla fall en långpromenad i snön och sedan fredgasmys. Och imorgon är det julskyltning i Danmark som gäller.

RSS 2.0