9 juni

Hej på er

De där tidiga blogginläggen som inleds med Godmorgon har försvunnit lite tyvärr;) Nu blir det när jag har tid helt enkelt.

Idag är jag ledig igen:D Känns fortfarande overkligt ju haha. Passar dock på att tvätta idag. Och så har jag skrivit klart och skickat in min sista skoluppgift. Så nu är jag verkligen helt fri.

Annars idag ska jag nog inte göra något alls faktiskt:) Eller jo, läsa lite och så, men inga måsten. Sen ikväll blir det träning och sen valpkurs. Sami var ju så duktig sist så vi hoppas att han ska vara lika duktig idag:) Men det är han säkert.

Nu måste jag ner till tvätten. Pööss på er

8 juni

Hej svejs

Idag är jag leeeedig och fri:) Känns konstigt. Sitter mest och tänker på om jag glömt att göra nåt haha. Nä, men det känns nästan ovant. Inget plugg, inga arbeten och inga måsten. Känns ju inte helt fel.

Om en stund ska jag in och träna tänkte jag. Pilatse Ball. Så himla härlig träning. Har ju typ blivit beroende av Pilates nu:) Vi hade ju det när jag gick på Dansakademin och så stark har jag aldrig blivit igen som jag var då. Så jag hoppas det här kan hjälpa till:) Kanske går det bättre med dansen i höst då..? Vi får väl se:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Pöss på er

Helt slut

Så var denna kaosdag äntligen över. Och nu har jag loooooov:D Åh så underbart att det knappt är sant. Som jag ska njuta nu!

Objektsbeskrivningen blev helt okej. Inte helt som jag tänkt mig eftersom formatet och upplägget inte är detsamma som i min tanke... Men vad ska man göra? Tryckeriet ändrade själva om ju:P Orka krångla liksom. Nu är det inlämnat i alla fall och jag är hyfsat nöjd i alla fall:)

På kvällen var vi på valpkurs. Gick riktigt bra, Sami är världens finaste och duktigaste. Vi är så himla stolta:) och vår uppfödare, som höll i kursen, var så himla imponerad och gav en massa beröm så det känns toppen:)

Nu ska jag duscha och sen stupa i säng. Vi skulle egentligen fira lite ikväll, men jag vete tusan om jag orkar hehe;) Får ha det innestående till imorgon kanske;)

Sov så gott. Pöss

7 juni

Hej svejs:)

Jisses vilket åskväder det var inatt:/ Låg ihoptryckt som en boll hos älsklingen och var livrädd typ. Avskyr åska. Det har jag alltid gjort. Kalla mig omogen, men det är bland det värsta som finns för min del:P

Här har det varit full rulle sen klockan 6 i morse. jag skulle iväg till ett tryckeri för att fixa med objektsbeskrivningen som ska in nu i veckan. Och gissa vad? Otekniska jag hade inte fått över filen på USB-minnet så de kunde inte få upp filen:P Så det var bara att köra hem och göra om. Sen snabbt in till stan igen och då funkade det klart som det skulle:) Så nu är det på gång. men åh, jag kände på mig att det skulle gå snett. typiskt mig haha. Aja, sånt är livet.

Nu är jag hemma om och äter och ger Sami mat. Sen ska jag iväg igen och ha redovisning på skolan. Sista saken för terminen! Sen är det sommarloooooov:D Känns helt otroligt men självklart helt underbart bra!

Ikväll blir det valpkurs med Sami. Ska bli kul att låta Sami leka med andra hundar efteråt också. Sen ska det bli skönt att få höra andras erfarenheter av sina valpar och få en massa bra tips. Hoppas jag ;)

Hoppas ni får en bra dag idag! Pöss






Wiiiie

Min underbart fina älskade pojkvän är äntligen hemma hos mig:D SÅ glad för det. Vi bara går och myser och kramas hela tiden. Jag kan inte släppa honom nu ju, hehe;) Tre dagar kändes som en evighet. Men nu är allt tillbaka till det vanliga:)

Nu ska vi snart ut på äventyr med Sami. Han ska få bada för första gången:D Hur ska det gå? Får ta med kameran hehe:)

Hoppas ni har det bra ! Puss på er

6 juni

Godmorgon på er:)

Sovit gott inatt? Jag har sovit jätteoroligt. Men det kan ju bero på att jag är ensam i vår stora säng... Känns tomt ju:( Men idag kommer älsklingen hem! Härligt. om inte annat så att få prata med någon.

Nu på förmiddagen ska jag sitta på balkongen och läsa lite tror jag. Göra lite skolarbete. Sista dagen imorgon!! Wiiiie. Redovisning och opponering. Sen är jag friiii! Ledig i nästan två veckor:D Inte helt fel. Sen ska jag jobba två veckor och sedan ska vi iväg till Dalarna. åh vad jag längtar. Är så trött på lägenheten nu haha;)

Hoppas ni får en jättebra dag. Njut! Dels av att det är söndag och tänk sen på att veckan bara kommer ha 4 arbetsdagar:D Pöss och kram på er

5 juni

Hej svejs på er

Oj vilken konstig dag jag haft idag. Eller konstig och konstig, men annorlunda då:) Jag tränade imorse som jag gjorde förra söndagen men sen åkte jag hem och gjorde absolut ingenting... Känns jättekonstigt. Älsklingen är i Växjö med familjen och brödernas respektive. Jag blev hemma eftersom vi ansåg att Sami är för liten för att bo på hotell än så länge plus att jag ju jobbat. Väldigt tråkigt. Känns jättekonstigt att vara helt ensam. Jag är inte så förtjust i det om man säger så:P Avskyr att vara ensam. Visst, ibland är det skönt, men då oftast bara nån timme här och nån timme där nån enstaka kväll... Nu är det tre dagar på raken liksom. Men aja, så är det. Jag överlever ju klart, men det är trist att inte kunna vara med. Så himla härligt gäng ju!

Nu ska jag hoppa in i duschen, har legat och solat på balkongen hela dagen. Är helt svettig och ofräsch efter det tack vare 43 graders värme... Japp, så varmt har det varit på vår balkong idag:) Inte dåligt det inte.

Hoppas ni får en fin kväll. Själv ska jag sitta på balkongen hela kvällen och läsa och mysa:) Längtar till imorgon när älsklingen kommer hem dock♥

Pöss på er

Njuter...

img_0148 (MMS)

Njuter...


Fint va?:)

img_3024 (MMS)

Fint va?:)


Som ny

För en stund sen var DHL här med ett paket till oss. Nämligen våra nya fina möbler till balkongen. Åh, ni skulle bara veta hur fint här är nu:D Vill bara sitta där ute och njuta hela tiden ju. Men just nu får jag sitta med jeans och hoddie eftersom det blåser lite kalllt.... Längtar till solen kommer fram här. Fy vad jag ska njuta då;)

Hoppas ni har det bra. Pööss

1 juni

Godmorgon på er

Första juni idag. Första dagen på sommaren:) Tycker jag i alla fall, trots allt så har juni alltid varit sommarmånad för min del. Så himla härligt. Inte långt kvar till sommarlov för mig nu heller. Ska bara skriva klart ett arbete och redovisa det nästa vecka, sen är jag färdig, finito och klar för detta läsåret:D Längtar som f**;)

Idag är jag ledig, eller jag har tagit mig ledig, hehe. Har dock redan varit hos barnmorskan såhär på morgonkvisten. Rutinbesök, jätteintressant jag vet;) Men jag fick dock veta att jag har för högt blodtryck... Fick lova henne att lugna ner mig och lära mig koppla av. Lätt när man har en miljon saker som behöver göras:P Men jaja, jag får väl försöka som sagt.

Nu ska jag sätta igång och skriva lite på mitt arbete. Om vår elevhemsida bara ville funka nån gång:/ Måste in och hämta information ju. Suck. Alltid när det börjar bli bråttom så ska den sidan kracha. Jaja.

Sen ikväll blir det mys med älsklingen eller utgång med klassen. Kan verkligen inte bestämma mig alltså:P Men det lutar ju åt älsklingen;) Vi har knappt setts på evigheter i och med det ena och det andra. Jag är ju en tärningsjunkie så är nästan alltid iväg på kvällarna. ikväll är det ingen träning dock så man borde ju passa på;)

hoppas i alla fall ni får en jättehärlig dag! Snart ledighet:D Pöss på er

RSS 2.0