30 november

Godmorgon

Eller ja, jag har ju varit vaken ett tag, men ändå:) Allt bra idag? Solen skiner ju så det lyser ju upp dagen. Energin strålar för mig:)

Idag är det plugg som gäller igen men jag tänkte hinna ge mig iväg och träna också faktiskt. Känner att jag behöver röra lite på mig för att göra av med överskottsenergi. Det brukar även hjälpa när jag ska plugga sen. Så om en stund ska jag iväg till det:) Sen blir det jobb ikväll och så var den här dagen över. Tiden går snabbt:) Längtar till helgen när vi ska på julmarknad igen. Så mysigt nu innan jul att få gå omkring i alla juldofter och resa bakåt i tiden lite. Längtar som sagt:)

Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er


Produktiv dag

Vad konstigt förra inlägget blev... Jag hade ju faktiskt gjort styckeindelning men den försvann tydligen. Aha sånt händer:)

Nu har jag precis kommit hem från en runda med Sami. Blev en lite längre runda så att vi fick lite motion båda två:) Och frisk luft. Det är toppen att ha en hund när man pluggar. Då har man en bra ursäkt att ta en paus och gå ut en sväng för frisk luft;)

Nu ska jag göra mig i ordning och bege mig till jobbet. Känns alltid lite konstigt att vara ledig hela dagen och sen gå och jobba. Men det är så värt det när helgen kommer^^

Hoppas ni har det bra. Pöss på er


29 november

Hej på er Hur är det med er idag då? Min lilla skara som läser;) Har mellan 5 och 15 läsare, haha. Men ändå jättekul att någon läser såklart:) Helgen som gick var underbart härlig. Fredag julpyntade jag och sen kokade vi skinka på kvällen och hade det allmänt mysigt. På lördagen var det hundutställning så Sami fick bada på fredagkvällen också. Han verkade nästan njuta den här gången. Eller så har han bara insett att det inte är lönt att försöka smita haha;) Det gick i alla fall jättebra på utställningen. Sami blev bäst i rasen och hamnade på topp tio i finalen. Så vi var mer än nöjda med honom. Han skötte sig dessutom jättebra så det kunde inte varit mycket bättre:)På kvällen sen var vi hos älsklingens föräldrar på födelsedagskalas. Mycket mysigt. På söndagen hade vi adventsmiddag här hemma med julmat och glögg. Jag älskar verkligen julen. Det är helt klart den absolut bästa högtiden på året. Varm och kärleksfull. Jag kan aldrig få nog av alla julsaker, julmusik och alla juliga dofter. Är nog lite kär i julen;) Nu är vardagen tillbaka och igår gjorde jag en massa hemuppgifter till skolan och på kvällen tränade jag och älsklingen. Det känns som om jag är på väg tillbaka till samma form som jag var i förra sommaren. Efter min muskelinflammation i december så har jag varit relativt trögstartad så det är först nu som jag börjat komma tillbaka. Japp, det har tagit en evinnerlig tid;) Men nu kör jag på! idag blir det plugg och sen jobb ikväll. Helt ok dag ändå:) Hoppas ni får en härlig dag. Puss och kram på er

24 november

Hahahaha, såg precis att jag skrev 22 oktober i förra inlägget. Skrev ju det i förrgår. Snacka om förvirrad;) Haha, knäppa jag. Men det kan kanske beskriva min situation lite ändå. Jag har så mycket i huvudet nu att dagarna börjar gå ihop. Jag försöker ta en dag i taget men det går sådär. Mitt blodtryck har gått ner ett steg eller hur man säger men det är inte bra än. Jag är så uppstressad med tentor och uppsatser plus allt här hemma osv. Jag brukar ha ett bra grepp om allt och kunna planera min tid men det har börjat falla samman nu. Lite trist. Men det är bara att ta tag i allt igen så klart:) En sak i taget var det ja;)

Just nu har jag precis varit ute och sprungit och tvättar samtidigt. Sen ska jag sätta mig och plugga och så blir det utställningsträning i eftermiddag. Vi ska ta hem det på lördag;) Haha, nä jag tror faktiskt Samis bror tar hem det. Han är också otroligt fin. Men vi får se vem som uppför sig bäst. Och vad domaren tycker så klart. En liten gnutta hopp finns ju så klart där ändå;) Även om vi gör det för skojs skull.

Aja, nog babblat nu;) Hoppas ni får en bra dag. Puss och kram på er


22 oktober

Hej på er

Oj vad längesen det var jag skrev här då:) Och inte hinner jag skriva så mycket nu heller egentligen. Livet rullar på i 180 typ. Tentor och plugg har gått sådär på sistone. Har väldigt lite motivation men vad gör man? Ska se till att hugga i ordentligt nu innan jul så att jag kan vara lite ledig sen:) Det ska gå den här gången!

I övrigt så har jag och älsklingen det bättre än nånsin:) Ständigt nykära hehe;) Vi har många mysiga stunder och hittar på en massa kul. Underbart att ha sin pojkvän som bästa vän<3 Dessutom tränar vi ihop nu också vilket jag tycker är underbart roligt. Äntligen så har mitt tjat lönat sig haha:)

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Hoppas ni har det bra där ute. Pyss och kram


16 oktober

Hej svejs

Här sitter jag begravd i böcker som vanligt;) Enda skillnaden är att jag faktiskt gör något den här gången och inte smiter undan som vissa gånger innan. Nu är jag dessutom nästan två månader i förväg med mitt pluggande så det känns riktigt bra:)

Ikväll är det utbildning på jobb och sen stundar en intensiv dag imorgon. Men jag kan se fram emot en underbar helg så ska inte klaga för mycket;) Älsklingen och jag ska ha en hel dag för oss själva på lördag och äta ute och kanske gå på bio. Ska bli riktigt härligt. Vi kan behöva dejta lite haha;)

Hoppas ni har en bra dag! Puss och kram på er


17 oktober

Hej på er

Idag skiner solen och jag med den;) Har redan hunnit tvätta och vara ute och springa. Och duscha. Så nu sitter jag och ska plugga en stund. Senare ska jag faktiskt iväg och fixa naglarna. Inte för att jag har tid med det egentligen men vill unna mig nåt lite lyxigt efter senaste tidens stress.

Apropå stress så måste jag verkligen lära mig att koppla av hjärnan ibland. Jag tänker alldeles för mycket och planerar massor i förväg. När det sen inte blir så får jag panik. Lite sjukt va...? Så jag ska försöka ta en sak i taget och fokusera hundra procent på det. Jag måste göra en förändring i livet med tanke på att jag fick veta att jag har förhöjt blodtryck sist jag var hos barnmorskan. Ska dit på torsdag igen och då får vi se vad som händer. Ev så ska "jag" skickas vidare så de kan kolla vad det är... Lite skrämmande:/ Aja, det löser sig:)

Nu ska jag läsa lite så jag känner att jag gjort det jag tänkt.

Hoppas ni har en bra dag! Puss på er:)


Ibland

...blir inget som man tänkt sig. Allt visar sig vara svårare än man trott från början och världen vänds upp och ner utan förvarning. Det som en gång var enkelt blir svårt och allt blir till ett töcken.

Ingen bra dag idag mao. Hoppas ni får en bättre dag. Kram på er


RSS 2.0