30 december

Hej på er

Här har det varit fullt upp senaste tiden. Trots att jag egentligen borde ha legat nerbäddad i sängen hela veckan har jag struntat i det. Mina underbara tjejer från Stockholm har ju varit här så då vill jag ju vara med dem mest hela tiden;) Min fina sys och jag var tex på stan och shoppade, åt middag och såg Breaking Dawn på bio. Så jäkla bra den var. Jag vill också ha ett bröllop i skogen;)

Nu är veckan snart slut och tjejerna måste åka hem:( Så tråkigt! Blir alltid lite ledsen när de åker hem. Det är trist att det är så långt och dyrt att ta sig till dem...

Idag är det ju dessutom årets näst sista dag. Hur sjukt är det? Om jag ska sammanfatta det här året så är det; underbart. Det började med det bästa, förlovning. Kan inte fatta att det gått ett år... Aja, kan skriva mer om året senare kanske. Nu ska jag koppla av lite här innan det är dags att ge sig iväg med älsklingen...

Hoppas ni har en härlig dag! Puss och kram på er


26 december

Hej på er

Allt bra med er? Hade ni en bra julafton?:) Jag hade det toppenmysigt med min och älsklingens fina familjer. Det var mys och god mat hela dagen. Det enda negativa var att jag fick en dunderförkylning i julklapp... Kam inte riktigt minnas att jag önskade mig det...? Aja, vad ska man göra? Mår redan lite bättre så det var nog bara en snabbis tack och lov:)

Tja, med tanke på att jag är förkyld så händer det inte mycket här. Just nu ser vi film och äter onyttigheter;) Och jag proppar i mig vitlök och dricker honungsvatten med pepparrot. Asäckligt men effektivt så jag kör på;)

Hoppas ni har det mysigt därute! Puss och kram på er


24 december

GOD JUL på er allihop! Idag är det bara kärlek, mys och skratt som gäller! Ha en underbar julafton! Puss och kram på er


23 december

Hej på er

Ja nu är det nära. Snart är det den underbaraste dagen på året. Enligt mig i alla fall:) Älskar verkligen julen.

Den här dagen bötade jag och älsklingar med att tvätta. Inte så kul men så är det när man bor i lägenhet;) under tiden tvätten varit igång har vi bara myst och passat på att vara tillsammans. Ikväll och inatt är vi nämligen ifrån varandra. Jag ska till mina fina föräldrar för trafitionsenlig lille julafton med allt vad det innebär:) Bl.a. dopp i grytan sent ikväll:D

Hoppas ni får en härlig kväll! Puss och kram på er


22 december

Hej på er Åh, det är bara 2 ynka små dagar kvar till julafton. Helgalet ju. Jag har verkligen inte hunnit med i år. Julkänslorna är väl sådär närvarande;) Men de kommer garanterat imorgon när jag ska hem till mina fina föräldrar och mysa. Jag ska även sova över där för att få riktig nostalgi:) Kommer dock kännas konstigt utan älsklingen... Aja, men så är det. Idag är jag 100% ledig. Inget jag måste göra. Igår bakade jag ju och jag har pluggat det jag ska innan jul så jag är rätt nöjd med min insats;) Om en stund ska jag gå ut en runda med Sami. Han trivs nog nu när jag är ledig och har tid att gå ut långa promenader:) Han är så myckt lugnare numer också, jag tror han börjar bli vuxen haha. Vi får väl se vad som händer vid 18 månader. Vi har ju hört att det ska vara värre då. Jaja, det får vi ta då;) Ikväll ska jag bjuda älsklingen på restaurang. Det förtjänar han eftersom han får ledigt under julen och har jobbat extra hårt de sista dagarna nu. Så vi ska fira lite:) Hoppas ni får en härlig dag idag! Puss och kram på er

21 december och snö

Hej svejs i snövädret

Jag vet att många lider nu när vita flingor singlar ner från skyn men jag är överlycklig. Jag blir som ett barn och skyndade ut i snön med Sami när jag såg att det snöade. Nej, jag fick nog inte nog av förra vintern ändå;)

Så mina julkänslor är på topp nu när snön äntligen kom. Den ligger säkert inte kvar till på lördag men jag är glad ändå:) Så idag ska jag baka lite julkakor tänkte jag och sen blir det myskväll ikväll. Är ledig från jobb nu i nästan tre veckor:)

Hoppas ni får en härlig dag! Puss och kram på er


20 december

Hej på er

Allt bra idag?:) Med mig är det bara bra. Slapp tydligen kräksjuka och allt tack och lov. Blev rejält skrämd igår natt. Vill ju inte förstöra julen med det!

Hittills idag har jag gjort lite småsaker, bl.a. slagit in alla julklappar. Så nu är allt det klart:) skönt. Senare ikväll ska jag och älskling iväg på ett möte och sen träna. Vill inte gå in på vad mötet är för det har inte alla med att göra. Än;) Men jag ser fram emot det o h framförallt att träna. Jag vågade inte träna igår så nu har jag världens abstinens haha;)

Hoppas nu får en bra dag! Puss på er


19 december

Hej på er

Allt bra med er? Här är det sådär. Vaknade inatt och mådde sjukt illa. Gick upp och det som hände sen behöver jag nog inte sätta ord på så att säga... Örk! Är helt matt idag men mår ändå helt ok. Så det var nog i het långvarigt tack och lov.

Idag tar jag det bara lugnt tack vare nattens händelse. Ska försöka plugga lite och sen blir det jobb. Tror jag... Får se hur jag mår sen.

Hoppas allt är bra med er. Bara 5 dagar till julafton:) Puss och kram på er


16 december

Hej på er

Fredag idag! Underbart skönt:) Som jag längtar till älsklingen kommer hem. Äntligen får vi mer än två timmar ihop under en kväll. Det blir ju så med mitt jobb o.s.v. Men i tisdags hade vi ju en helt underbar kväll så ibland hinner vi med lite vardagsromantik också;) Jag har verkligen världens bästa pojkvän. Älskar honom så mycket!

Idag har hittills varit en bra dag. Stack iväg och tränade i morse och nu ska jag snart äta lunch. Därefter blir det intensivplugg och sen en promenad med lilltrollet. Ikväll ska det bara mysas så då får Sami lite extra motion nu så han blir lite trött haha;)

Hoppas ni får en härlig fredag! Puss på er


15 december

Godmorgon

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Förutom när Sami tyckte det passade bra att berätta att grannen kom hem mitt i natten... Suck på det:/

Idag var jag igång ännu tidigare än annars. Idag är det nämligen tvättdag. Igen... Men det är lättare att hålla en gång i veckan, då blir det mindre tvätt per gång ju:) Annars idag är det plugg som gäller. Och promenad med Sami. Och så jobb ikväll. Fullt upp trots att jag är ledig:) Men det är rätt skönt ändå. Ar gärna fullt upp. Känns alltid bättre än att gå och dra. Längtar dock tills vi åker iväg. Bara sol och bad och mys. Åh vad jag ska njuta:)

Hoppas ni får en härlig dag. Snart fredag! Puss och kram på er


14 december

Hej hej:)

Hur är det med er idag? Här är det toppen! Hade en härlig dag igår. Var inne i stan och köpte de sista julklapparna. Så nu är jag helt klar:) Skönt. Dock var det rätt tråkigt väder så det var trots allt skönt att åka hem. Tyvärr så blev hemresan mindre rolig då en kille spydde på bussen... Mysigt. Örk! Tur man kan kontrollera sin egen mage när man sitter i sån odör. Fyyy! Ska nog aldrig åka buss igen hehe;)

Aja, på kvällen hade älsklingen planerat lite Luciafirande. Vi köpte lussekatter, älsklingen ordnade glögg och så såg vi på Luciatåg på tv. Därefter lagade vi mat och såg sen på "En julsaga". Mys på hög nivå. Jag har världens finaste pojkvän. Kan inte få det bättre eller vara lyckligare. Fattar inte hur jag kan ha sån tur.... Älskar honom för alltid. Längtar till vi kan gifta oss. Men det lär dröja, vi har så mycket vi vill spara till;)

Idag blir det plugg och träning för mig. Sen jobb ikväll. Tillbaka till verkligheten;) Men trivs så bra med jobbet så jag är inte så orolig eller ens ledsen för att jobba kväll. Det enda negativa är att älsklingen och jag får mindre tid. Men å andra sidan har jag alla helger lediga och det är guld värt!

Nu ska jag fixa lite frukost här. Hoppas ni får en bra dag:) Puss och kram på er


12 december

Hej på er

Idag blev det lite sovmorgon. Snoozade en gång för mycket;) Men har precis varit ute och sprungit en runda så nu är jag igång:)

Igår hade älsklingen och jag en underbar dag. Vi gick en mil i skogen med Sami och sen lagade älsklingen mat till mig när vi kom hem. En hel dag med underbart mys alltså;) Är så kär i min fina älskling. Kärlek övervinner allt.

Nu ska jag sätta mig och plugga om en stund. Sen blir det jobb ikväll. Tiden går snabbt nu tycker jag. Snart bara n vecka till julafton. Och ute är det barmark... Känns liiiite fel om man säger så. Nån som vill skicka ner lite snö?;)

Ha en bra dag! Puss och kram


10 december

Hej på er

Här är det mys på gång. Hela dagen lång:) Äntligen fick jag och älsklingen lite egen tid. Vi ses knappt i veckorna numer så helgerna är extra härliga:) Idag har vi varit ute och gått långtur och ätit hemmagjord fondue. Mums!

Hoppas ni har det bra. Pyss på er;)


9 december

Hej på er

Hur är det med er? Här är det bara bra. Sitter just nu och lyssnar på när grannarna bråkar haha. Lite roar mycket eller vad?;) Blir mest fascinerad av att det är så lyhört. Stackars grannar när min och älsklingens envishet krockar haha;) Ingen ger sig så det lär låta hemskt, även om det inte är så farligt egentligen;)Tur att det var längesen. Vi har det som jag nämnt tidigare bättre än nånsin, vill bara påpeka det^^

Aja, så är det. Hittills idag har jag sett på julkalendern(haha, vad vuxen jag låter;) ) och varit ute med Sami en längre runda. Så himla skönt trots stormen. Om en stund ska jag iväg och träffa mamma en snabbis. Sen blir det fredagsmys med fina Karin. Ska bli skönt med en kväll med en massa skitsnack och skratt:)

Hoppas ni har en bra dag! Puss och kram på er


8 december

Godmorgon

Sovit gott? Jag sover som en stick numer. Det är nog rätt bra att gå upp så här tidigt ändå. Är mycket piggare på dagarna, även om jag är rätt död just nu haha;) Men det är ändå bra. Idag är det inte bara julkalendern som dragit upp mig utan även tvätt... Inte så kul det dock;) Men men det måste ju göras.

Annars är jag ledig idag med:D Ska nog ut och springa snart och sen blir det långpromenad med Sami. Plus plugga. Så jag har en del att göra;) Men det är mest roligt som ska göras så jag klagar inte så mycket om man säger så:)

Hoppas ni får en bra dag idag. Snart helg! Puss på er


7 december

Hej på er

Hur är det med er då?:) Här är det full rulle. Gick upp kvart över sju som vanligt. Aningens tröttare än vanligt men det struntar vi i;) Efter kalendern har jag fixat med vår uppsats, beställt kläder och även beställt ett nytt bankkort. Mitt gamla håller på att trilla sönder så det vAr dags om man säger så. Så nu ska jag få njuta av att se min fina älskling och mig när vi kysser varandra varje gång jag handlar framöver:D

Om en stund ska jag iväg och luncha med en kompis. Ska blir riktigt mysigt:)

Justja, kläderna jag beställde är mest shorts och linnen... Kändes ju lite fel att beställa det men vi ska ju iväg om en månad plus att det var rea;) Så det är ju ok trots allt. Känns otroligt att vi ska iväg i januari. Men det ska bli så underbart härligt. Och lyxigt med all inclisive. Det har jag aldrig varit med om förr så det lär bli en upplevelse bara det:)

Nu ska jag göra mig i ordning här så ni får ha en underbar dag:) Puss och kram på ee


6 december

Hej på er

Orkade inte skriva igår. Och hade inte så mycket att berätta om heller. Skrev ju tenta och där kan vi sluta prata om det... Sen var jag ute med Sami och gick en lång runda. När jag kon hem var min underbara älskling hemma så då åkte vi iväg och tränade. Kan inte beskriva hur kul det är att vi tränar ihop numer. Älskar det:)

Idag är jag ledig!! Eller inte ikväll för då jobbar jag men hela dagen har jag ju i alla fall:) Har redan varit ute i nästan två timmar med Sami. Nu ska jag äta lunch och sen gå och köpa lite julklappar;) Numer är jag uppe klockan 7 varje dag för att se julkalendern. Den är ju riktigt fin för en gångs skull:) Tycker den varit lite löjlig förr om åren men nu är den bara mysig. Så nu blir det tidiga morgnar för det mesta fram till jul;)

Hoppas ni har en fin dag! Pöss på er


Ångest

Hör sitter jag ensam uppe och är dränkt i nationalekonomi, phillipskurvor och avkastningsmetoden... Det är precis så kul som det låter:/ Är inte sp trött men fruktansvärt uttråkad. Älsklingen har gått och lagt sig för längesen. Det känns som om jag är den enda som är vaken just nu. Har sån ångest inför imorgon att det knappt är sant. Vill verkligen klara den men har nog slarvat med plugget igen. Suuuuck! Jag har verkligen noll och ingen motivation kvar. Jag är så trött på att plugga. Men vad gör man? Bara att kämpa på ju. En termin kvar och det gäller att njuta så klart. Men jag är så rastlös av mig att jag bara vill börja jobba. För att ha nåt att göra varje dag och för att få en jämn inkomst så klart.

Aja, en sak i taget. Nu ska jag plugga tills jag somnar i böckerna typ och sen köra så det ryker imorgon. Så får det bära eller brista. Kan inte göra mer just nu ju.

Sov så gott! Kram på er


4 december

Hej på er:)

Glad andra advent^^
Här har vi precis ätit mysfrukost. Härligt sätt att börja en söndag på. Även om jag är stressad av att ha tenta imorgon... Men försöker att slappna av lite ändå. Ska ta tag i pluggandet senare. Då är det böckerna och jag och inget annat!

Men först ska vi iväg på en liten minijulmarknad. Det blev nämligen ingen julmarknad igår. När vi kom till Helsingborg vräkte regnet ner... Så vi försökte vänta ut regnet men det vägrade sluta. Då försökte vi gå ändå men det var så blött så vi gav upp rätt fort och åkte hem. Jättetråkigt:( Jag var jätteledsen för det. Är ju en jultönt och älskar traditioner så det var tråkigt att vi inte fick gå på den i år... Menmen så är det:) Vi tar igen lite av det idag som sagt. Ikväll blir det myskväll och förhör på ekonomi... Min fina underbar pojkvän ska hjälpa mig. Så då lär jag ju klara det va?;) Har sån tur som har en så fin fästman. Kan inte fatta att vi varit förlovade i snart ett år. Är så lycklig. Tänker ständigt tillbaka på tolvslaget på Ao Nang beach i Thailand... Kunde nog inte ha ett bättre minne. Nu sparar vi till bröllop. ..

Hoppas ni har det bra där ute. Puss och kram på er


3 december

Godmorgon på er

Hoppas ni hade en härlig fredag:) Det hade jag. Mysig fredag kväll med fin vänner.

Idag är jag och älsklingen iväg på julmarknad i Helsingborg. Finaste traditionen enligt mig:) Tyvärr kunde inte mina fina föräldrar följa med eftersom stackars mamma blev sjuk... Men de är med i tanken. Kärlek till er.

Ha en härlig dag! Puss och kram på er


2 december

Godmorgon

Allt bra med er? Är uppe tidigt idag, dels för att se julkalendern på tv(ja, jag är rätt barnslig;) men det är ju så mysigt!) dels för att vi har hantverkare i lägenheten-igen... Drygt. Tur jag är ledig idag. Eller ja, pluggar hemma:) Så man slipper lämna ut nyckel. Avskyr det, att lämna ut nyckel till främmande människor. Skulle vara livrädd för att lägenheten skulle bli länsad när jag är borta. Aja. Nu löser det sig ju:)

Idag är jag som sagt hemma hela dagen och pluggar. Ev ger jag mig ut med Sami en runda men annars är jag begravd i böcker hela dagen:)

Ikväll blir det lite myskväll med fina vänner. Och imorgon julens höjdpunkt, julmarknad i Helsingborg. Läääängtar^^

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram på er


2 dece


RSS 2.0