14 januari 2012

Hej på er

Lördag idag och jag har redan tränat:) Jaa, lite stolt får jag väl vara haha. Äntligen igång 100% igen. Känns underbart. Jag kan verkligen inte leva utan träning. Det är bland det bästa som finns och får mig att må bra:)

Annars idag ska vi nog börja packa. Bara en enda dag kvar tills vi sticker till värmen. Kan inte fatta att det är dags nu. Vi bokade resan i slutet av november så det har gått ett tag:) Längtar som bara den!
Annars idag blir det nog att förbereda och städa inför måndag också. Vi vill ha rent och snyggt när vi kommer hem ju;)

Hoppas ni får en härlig dag! Puss och kram på er


Överraskad

Min fina underbara fantastiska pojkvän överraskade mig precis med ett snabbesök:) Det gjorde min dag! Älskar honom så mycket! <3


12 januari 2012

Hej på er

Har inte så mycket tid till att blogga så det får bli kort idag. Har varit iväg och tränat nu på morgonen och ska snart sätta mig och plugga. Imorgon skriver jag tenta och på måndag åker älsklingen och jag iväg på en härligt avslappnande resa. Längtar ihjäl mig!:)

Hoppas ni har det bra i blåsten. Puss på er


Tenta

Ja då är det dags. Tenta... Skriver den här för si sådär 150nde gången eller nåt. Tänk om gudarna kunde vara på min sida idag...?:/

Puss


10 januari 2012

Godmorgon

Tidig morgon idag. Dels kan jag inte sov mer och dels så tänkte jag träna nu på morgonen. Först en liten stund i gymet och sen yoga. Det var evigheter sen jag drog ut kroppen så det kan bli en intressant timme om man säger så haha;)

En annan anledning till att jag är uppe tidigt är att jag gick upp förr älsklingen för att fixa med tårta och ljus på sängen. Han fyller nämligen år idag:) Grattis på dig min underbara älskling! Han fick lite sång också men det var ingen skönsång med min förkylningshesa röst;) Men det är tanken som räkna;P

Nu ska jag snart iväg, sen blir det panikplugg och sen tenta... Mår illa när jag tänker på det:(

Aja, ikväll blir det födelsedagsmys med älsklingen i alla fall<3

Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er


9 januari 2012

Hej på er

Är så trött på att plugga och allt vad skola heter så jag vill bara strunta i allt nu. Hemskt. Tack gode Gud att det bara är en termin kvar nu. Ja jag vet, jag kommer sakna det sen, men å andra sidan tror jag att jag kommer trivas med att ha struktur i vardagen. Det har jag inte nu om man säger så. Ingen dag är den andra lik. Så jo, jag tror jag kommer trivas bra i arbetslivet och inte se tillbaka på studentlivet.

Nu ska jag bita i det sura äpplet, plugga en stund och sen jobba ikväll. Saknar min älskling så mycket. Är mer kär än på länge. Vi kommer nog alltid vara lite nyförälskade<3

Hoppas ni har det bra. Puss och kram på er


6 januari

Hej på er

Vi är precis hemkomna från en härlig promenad på stranden i solskenet. Underbart att solen äntligen tittade fram. Som jag har längtat efter den! Jag mår tusen gånger bättre när solen skiner än när det är grått och trist. Så idag är jag piggare än vanligt;) Trots att vi inte har sovit så mycket inatt. Vi satt nämligen uppe och såg JVMfinalen. Och det var ju väl värt att sitta uppe:)

Om en stund ska vi iväg till älsklingens föräldrar på middag. Ska bli mysigt:)

Hoppas ni har det bra där ute! Puss och kram


4 januari

Hej på er

Allt bra i blåsten...? Fy tusan vad det blåser här. Helt sjukt. Det känns typ som att våra fönster ska blåsa in:/

Vad ska ni hitta på idag då? Jag ska plugga en massa och så ska jag försöka smita iväg och träna. Äntligen! Det är ju typ två veckor sen nu nästan. Och det är hemskt länge för mig ska ni veta;) Jag har sån abstinens att man kan tro att jag är beroende av träning. Men det är jag nog lite också haha;) Så det ska bli härligt att komma igång igen.

Ja det var min dag det. Låter rätt lyxigt va?;) Trots det kan jag längta till att få börja jobba. Att ha en strukturerad vardag och slippa plugga... Är så trött på det och så sjukt omotiverad. Men det är ju bara att köra på så klart;)

Hoppas ni får en härlig dag! Puss och kram på er


1 januari 2012

Hej svejs

Hur är det med er? Här är allt underbart bra. Vårt firande igår kväll blev lyckat och mysigt. Året kunde inte slutat bättre. Och det nya året kunde inte ha börjat bättre. Älsklingen och jag firar 1 år som förlovade idag och har firat lite med mys och gos. Dessutom fick jag en ring till att ha på ringfingret. Så vi förstärkte förlovningen kan man ju säga:) Nu har jag en slät guldring och en vacker diamantring på fingret. Kan jag få det bättre? Jag har världens underbaraste, finaste, härligaste och bästa pojkvän. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och min själ och är så lycklig att jag spricker. Han är verkligen min andra hälft som jag aldrig skulle kunna leva utan<3

Hoppas ni får en härlig kväll! Puss och kram på er


RSS 2.0