Ledig, eller självstudier...

Ja, ledig är man ju inte direkt som student, det kallas ju självstudier. Men just idag är jag ganska dålig på att sköta det. Älsklingen är sjuk så jag sympatiserar med honom istället. Men nu ska ni inte tro att jag slarvar och missar tentan pga detta. Nej, juridiken som vi läser just nu har jag redan läst en gång innan så jag vet att det räcker med att plugga in det sista precis innan tentan. Känns ganska bra faktskt.
På senaste tiden har det hänt en hel del. Har varit på min praktik några gånger och det är riktigt kul. Sist fick jag stå på ännu en visning. Huset var ganska gammalt och slitet, men det var kul ändå. Jag tror att det här är det perfekta jobbet för mig. Än så länge känns det rätt. Helgen som gick var underbar. Älsklingen och jag fick en massa egentid så vi tog igen för flera helger som blivit förstörda. Och så får vi ju som sagt lite extra tid idag också. Jag trivs helt enkelt ganska bra med mitt liv just nu.
Och ikväll ska jag iväg och dansa igen. Livet leker helt enkelt.

Sovmorgon

Änligen har jag fått chans till denna lyx ja. Men snart ska jag till skolan och sedan är det fullt ös till klockan 8 när dansen slutar Har haft mycket i skolan och tidiga morgnar nu på senaste tiden. Har påbörjat min praktik och jag trivs underbart bra. Tycker det är grymt kul än så länge och känner verkligen att det här är ett yrke för mig. Kan inte bli mycket bättre alltså. Annars flyter livet på. Skola, jobb och praktik tar mest tid, tätt följt av dans och hemmamys. Vänner och familj får ta en del smällar nu då jag oftast inte har tid över... Känns inte alls bra. Kanske lugnar det ner sig, eller så blir det värre. Jag kan inte garantera nåt.
Nu ska jag upp ur sängen och fixa lite frukost. Det tar emot lite, så himla skönt under täcket ju...

Mitt liv är fyllt av kaos

Just nu i alla fall. Från den dagen skolan började till nu är det inte mycket till ledighet jag har haft. Påsätt och vis kan det vara skönt att ha att göra hela tiden, i somras klagade jag ju på att jag hade så mycket på g... Men det kan faktiskt bli rätt häktiskt också. Idag har jag jobbat, liksom igår kväll. Övriga dagar i veckan har börjat med tidiga morgnar, föreläsningar och uppsatsskrivning följt av dans och sena kvällar. Galet, men skönt nu ikväll när jag är helt ledig.
Imorgon ska jag stå som visningsvärd med en mäklare. Ska bli jättekul. Fick en praktikplats i tprsdags och nu ska jag redan ut och jobba. Ska bli grymt kul, men väldigt läskigt också. Hur ska det här gå?
Återkommer med uppdateringar om resultat...

RSS 2.0