Ny människa

Hej på er

Nu är jag hemma efter en härligt avslappnad dag i stan. Lite trist att vara ensam, men men:) Har klppt mig och fixat med lite saker inför skolan. Och så köpt en present till älsklingen:) Fixade aldrig naglarna, kände att ekonomin nog inte riktigt passade för det nu. Så det får bli en annan gång:) Nu har jag precis kommit hem och har ätit lite sushi. Sitter i soffan och tänker inte göra något nyttigt alls utan bara slöa;)

Hoppas ni har det bra i solskenet! Puss

31 augusti

Godmorgon!

Har sovit som en stock inatt så nu är jag pigg och utvilad. Känns fantastiskt bra att vara fri från tentor nu. Jag skrev ju sista igår så nu är jag fri fån stressen ett tag:) Så himla skönt! Dessutom var jag ju på min första danslektion igår. Kändes konstigt och nervöst när vi började, men när koreografin satte igång så kändes det som att komma hem. Jag kände mig lycklig och trygg på nåt sätt. Svårt att förklara och det verkar kanske lte löjligt, men jag känner mig alltid hemma i dansstudion;) Kroppen är dock som ett kolli idag... Haha, jag kan knappt röra mig:D Träningsvärken har inte kommit än, men jag är så himla stel. Känner på mig att kroppen kommer att göra riktigt ont i eftermiddag, haha:) Men det är bara skönt trots allt. Känns toppen att vara igång igen!

Idag ska jag skämma bort mig själv lite. Jag har ju som sagt inte varit så mycket ledig på sistone så idag ska jag passa på att njuta lite. Bl.a. ska jag klippa mig, fixa naglarna och shoppa lite. Ska fixa en present till älsklingen också, vi har 2 och ½ år nästa tisdag:) Så en liten present ska han få, inte så mycket, men ändå. Han är så fin så jag skulle vilja köpa något dyrare och bättre, men pengarna finns inte just nu:/ Men ändå, jag tror han blir glad ändå;) Skvallra inte nu, hehe.

Nu ska jag göra mig i ordning här. Ska fixa en sak innan jag kör in till stan så måste köra vid nio. Hoppas ni får en hälig dag! Puss och kram på er♥

Nu kör vi!

Nu ska jag och min nervositet gå och göra oss i ordning;) Känns inte bra det här alltså... Usch. Magen är i uppror och jag är skitnervös:/ Men nej,nu jäklar kör vi! Ska klara det här nu!!!

Håll alla tummar, tår, tassar och klor! Puss på er

30 augusti

Godmorgon!

30e augusti ja...Herregud vad tiden går fort. Augusti bara försvann. Det var ju nyss sista juli och jag hade ångest för mina omtentor:/ Men visst, det är skönt att de snart är över, natruligtvis. Men skolan börjar snart och vi är tillbaka i vardagen igen. Som jag sagt tidigare är det både skönt och lite tråkigt samtidigt. Ny termin, nya utmaningar, ny chans till att förändra och förbättra livet osv:) Det gillar jag. Och snart kommer alla höstfärger också. Mm, inte helt fel:)

Idag är det sista tentan. Som jag längtat efter det här. Sen är det bara att vänta och hoppas på resultatet... Men det ska ha gått bra, det måste det ha gjort:/ Nej, positiva tankar nu, det har gått jättebra:) Ikväll börjar dansterminen och jag har bestämt mig för att gå tillbaka till dansen igen. Jag tog ju ledigt från det förra terminen och mådde rätt bra av det. Men nu har jag börjat längta tillbaka och det ska därför bli riktigt kul ikväll. Blir två klasser direkt så jag kommer ju vara rätt död imorgon, hehe;) Både jazz och balett. Det är främst baletten jag oroar mig för om man säger så. De vadmuskler som används där har legat lite halvt om halvt i träda nu ju. Så träningsvärk är att räkna med helt enkelt, haha:) Men jag ser ändå fram emot det!

Hoppas ni får en jättehärlig dag! Puss och kram på er♥



Källa

Bara mys

En helt underbar kväll har jag nu. Mys med världens finaste älskling, god mat och god efterrätt. Lite chokladkaka kvar från igår;) Nu ska vi titta på tv resten av kvällen och bara ha det bra. Imorgon är det tenta för mig, men jag försöker att inte tänka på det nu:)

Hoppas ni har en fin söndagskväll! Puss och kram.

29 augusti

Hej svjes!

Nu har vi vait vakna några timmar här, men har inte velat sätta igång datorn innan. Vi haft sovmorgon och legat länge i sängen, varit ute och sprungit och sen ätit frukost. Riktigt härlig morgon med andra ord:) Nu ska jag snart sätta igång och plugga medan älsklingen är och kollar på hockey. Ikväll tar jag ledigt dock och äter en god middag med älsklingen. Tror på den taktiken, hårt pluggande och sen vila hjärnan lite. Så hinner det man läst sjunka in;) Eller nåt sånt hehe.

Hoppas ni får en jättehärlig söndag! Puss!♥

28 augusti

Hej på er alla!

Skrev ett inlägg tidigt imorse när jag satt och åt frukost men precis när jag skulle publicera så la internet av:/ Lite irriterande, men vad gör man. Jag hade inte tid att starta om datorn så det fick vara. Nu har jag och älsklingen precis kommit hem från våra ärenden. Så hiiimla skönt att vara hemma. Har ju jobbat hela förmiddagen också så är lite trött i huvudet. Mitt jobb är inte särskilt krävande fysiskt, bara psykiskt. Det gäller att vara trevlig i alla lägen och alltid ha ett leende på läpparna för att möta kunderan på ett så bra sätt som mäjligt. När man då möts av allt annat ett leende så är det etra krävande om man sägr så. Varför är kassörskor i allänhet betraktade som en del av inredningen..? Jag har undrat det förr och jag undrar igen.

Jaja, just nu sitter jag i soffan medan älsklingen håller på och fixar i köket:) Har fått höra att det blir både förrätt och huvudrätt:D Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag har världens finaste, underbaraste och bästa pojkvän! Med tanke på det tänkte jag fixa lite efterrätt och baka en kladdkaka. Mums! Riktigt lyxig och onyttig kväll alltså:)

Hoppas ni får en mysig lördag kväll! Puss på er♥

Sängen kallar

Nu är jag hemma igen från jobb. Gick ändå rätt snabbt idag. Folk är dock för j*kla tråkiga och dryga ibland... Lite tråkigt att käna sig som en del av inredningen när man verkligen försöker vara trevlig. Jaja, det är deras förlust:) Sitter i soffan med världens finaste älskling och ska snart göra mig i ordning för sängen. Det blir ju jobb imorgon också så jag ska upp tiiidigt:P

Hoppas ni har en fin fredag kväll! Puss på er.

Tvätten klar

Nu har jag tvättat klart, varit till apoteket en sväng och sorterat all tvätt. Nu ska jag sätta igång med det jag egentligen skulle göra idag. Önska mig lycka till... Men harlite tilltugg idag i alla fall så det blir kanske lite roligare;)

Hoppas ni har det bra där ute. Kram kram

Disney och jag

Då var det dags igen för ett klipp från Disney:) Haha, jag bejakar verkligen mitt barnjag va?;) Den här gången är det ingen musikvideo utan något annat. Vill inte säga vad, ni får titta och se, men det är lite häftigt tycker jag:) De är skickliga om man säger så. Titta på klippet här och kommentera gärna vad ni tycker.

Hämta xdlogo_li...png

Nu kör vi!

Nu har jag ätit frukost efter en härlig löpartur. Så härligt väder det är idag. Lite höst i luften nästan. Lite tråkigt att kylan kommer, men som jag skrivit tidigare så är det mysigt med höst också. Och så är det ju dags för alla snygga höstkläder:D Vill shoppa en hel massa saker nu. En gosig dunväst t.ex, nya höstskor o.s.v:)

Nu ska jag göra mig i ordning, sortera lite tvätt och sen sätta igång med läsandet:/ Nu kör vi så det ryker fram till det är dags att gå till jobb:)

Puss på er!

27/8 -2010

Godmorgon!

Så var det dags att tvätta igen... Därav den väldigt tidiga morgonen;) Inte så kul, men rätt skönt ändå att komma igång i tid faktiskt. Kommer ju behöva det i fortsättningen också för att komma upp till mina föreläsningar. I sommar har jag ju sovit minst till åtta för det mesta:) Lika bra att vänja kroppen redan nu.

Annars idag blir det plugg som vanlig. (eller försök till plugg, vilket ni vill, hehe;) ) Sen jobbar jag ikväll mellan fem och nio. En lagomt tråkig dag alltså;) Hehe nä, det är väl helt okej. Sen imorgon kväll ska jag njuta av en lugn kväll i alla fall. Så får plugget vila till på söndag. Det funkade ju rätt bra förra helgen så det borde funka den här helgen också:) Hoppas kan man ju.

Nu ska jag snart ner i tvättstugan igen och sen kanske ut och springa. Har köpt lite kakor och gott till plugget så jag borde ju göra plats till det, hehe;)

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er♥



Källa

Lång dag

Jaa, det blev ju det. Efter jobb så handlade älsklingen och jag. Så nu är kylen välfylld igen;) Efter det var vi ute och gick en runda och nu har jag precis ätit. Blir lite fel där, inte så bra, men vad gör man... Allt för att få röra på sig:)

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sen sjunka ner med en bra bok i sängen. Sov så gott nu! puss på er

Ska masa mig iväg nu

Nu har jag ätit lite och kommit igång så nu ska jag bara göra mig i ordnin och sen ge mig iväg till jobb. Tror tiden kommer gå rätt fort faktiskt. Positiv inställning här, jajamen;) Efter jobb ska älsklingen och jag handla lite. Helttomt i skåpen här hemma. Längesen det var så tomt faktiskt. Fattar inte vart all mat tagit vägen, hehe;) Men så äter vi ju middag ihop varje kväll numer också. Förr åt vi på vars ett håll så då blev det oftast mackor. Nu siktar vi på ett nyttigare liv så då gäller det att ha kylskåpet fullt med smskiga ingredienser:) Tycker ju egentligen att det är jättekul att laga mat, men inte när man är ensam, då blir det nån macka eller nån frukt. Men nu ska vi som sagt satsa på att äta tillsammans för det mesta:)

Nu ska jag sätta fart här. Hoppas ni får en bra kväll! Puss på er

Träningsboost

Haha, ja, så höjer jag mitt humör ochmin prestationsförmåga:) Träning ger allt sånt; glädje, självkänsla och ökar prestationerna hela dagen. Så funkar det för mig i alla fall. Jag blir lugn och alla problem blir mindre samtidigt som jag får energi att ta tag i dem istället för att bara ignorera dem och skjuta på dem. Som pluggandet just nu t.ex... Ska äta lite nu och duscha och så, men sen ska jag sätta igång och sitta fram till jag ska gå till jobbet:)

Ha det bäst! Kram kram


26/8 -2010

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Somnade så fort jag la huvudet på kudden igår kväll. Jag och Karin och hennes pojkvän var inne i stan och lyssnade på bra musik. Riktigt kul. Jag brukar aldrig gå på konserter och sånt, men det är alltid kul att lyssna på musik med en massa folk runt om som hänger med i musiken. Borde börja göra det oftare...:)

Idag ska jag först plugga lite och sen jobba. Har fått en extra tid idag mellan två och åtta. Längesen jag jobbade nu så det känns helt okej faktiskt. Sen är det min vanliga jobbhelg också, så jag ska jobba imorgon och på lördag också. Inte så kul kanske, men nu när det bara är extra hinner jag vara ledig så mycket emellan gångerna så nu är det inte lika jobbigt, hehe;) Nu är det bara tacksamt att få in extra pengar.

Nu på förmiddagen tänkte jag dock först och främst ge mig ut och springa en runda och sen som sagt plugga lite. Får se hur det går bara. Hittills har det ju gått sådär. Jaja, det ska gå, måste gå!:)

Hoppas ni får en härlig dag! Puss och kram på er♥



Källa

Pluggar... Eller?

Nja, inte så intensivt som jag borde kanske... Men det är ju liksom inte dags förrän på måndag. Så då tar det emot att börja redan nu. Suck. Fy sjutton vad gnällig och tråkig jag är. Borde rycka upp mig;)

Ikväll har jag i alla fall bestämt med Karin. Vi ska in till stan och ha det bra ikväll bara. Ska bli skönt att få njuta av mysigt sällskap en kväll och bara glömma allt:)

Ha en in eftermiddag! Kram

25/8 -2010

Godmorgon!

Fy sjutton vad det blåser. Känns som om fönsterrutorna ska blåsa in i vissa vindpustar:/ Men det blir i alla fall friskt och skönt ute så det är ändå skönt att det blåser som det gör ju. Gillar på sätt och vis att hösten är på väg nu. Jag älskar sommaren, men jag älskar höst och vinter också. Nu kan man krypa in  en massa filtar och läsa en bra bok osv. Mysigt tycker jag:) Och sen kommer julen med alla underbara ljus och färger. Åh, nästan så man längtar till det med, hehe:)

Jaja, idag är jag ledig, så det betyder att jag ska plugga så klart... Usch, jag vill verkligen inte. Gick inte alls bra igår och jag har inte mer motivation idag precis. Känns inte alls bra. De andra tentorna gick bra att plugga till, men den är är så mycket svårare tycker jag... Men nää, nu ska jag f*n ta och sätta fart. Se till att klara den nu så att jag slipper den sen! Här ska pluggas som bara den idag:)

Nu ska jag äta frukost först bara. Men sen är det bara plugg, plugg, plugg!

Hoppas ni får en bra dag i blåsten:) Puss♥



Källa

Promenad och snart middag

Hej på er

Nu har älsklingen ochjag precis varit ute och gått en runda. Riktigt skönt. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det middag. Vad ska man laga dock..? Nåt som går snabbt helst för jag är jättehungrig som vanligt, hehe;)

Ikväll blir det Fångara på fortet och sen får vi se. Hoppas ni får en härlig kväll! Puss och kram


Går inte så bra

Nä, det gör ju inte det. Pluggandet alltså. Så himla tråkigt och krångligt. Ingen motivation alls när det känns som att lärarna bara gör allt för att sätta dit en och att det ändå inte är lönt att plugga.. Mår riktigt illa när jag tänker på att tentan är på måndag. Borde köra på som bara den, men det tar emot så otroligt mycket. Jag vill inte bara. Hur får man upp motivationen för något man inte har ngot som helst intresse för egentligen? Suck... Får testa att äta lite lunch. Det kanske hjälper?

Hoppas ni har en bättra dag än jag. Kram kram

24/8 -2010

Godmorgon!

Idag tog jag lite sovmorgon:) Tyckte jag kunde få lov att göra det efter tentan igår. Nu är det ju dock tyvärr så att jag har en kvar så det är bara att sätta igång igen. Vet inte riktigt var jag ska hitta energin till det just nu bara... Men det ordnar sig nog, lite mat i magen bara så kör vi sen:) Är sugen på att baka muffins och öka lusten att sätta sig med böckerna lite mer... Men det tar ju av pluggtiden, så borde jag det? Haha, vilka problem:)

Men som sagt så är det pluggdag idag igen. Stannar dock hemma och försöker tvinga mig själv att plugga. Det är så tråkigt väder också så jag är inte så sugen på att ge mig ut. Det har ju inte gått så bra att cykla för mig haha:) Igår så regnade det ju igen när jag skulle cykla hem. Otroligt. Men jaja, bättre när man ska hem i alla fall:)

Nu ska jag ordna lite frukost och sätta fart på dagen! Hoppas ni får en underbar dag! Puss och kram♥

Godnatt

Nu ligger jag utslagen i soffan och ska snart gå och göra mig i ordning för sängen:) Tentan gick helt okej tror jag. Kändes helt okej i alla fall:)

Blir lite läsning innan jag sover sen också, läser Mias systrar just nu. Så himla hemsk, men så väldigt fängslande. Kan inte sluta läsa:)

Godnatt och sov så gott nu. Puss och kram


Visst ja

Glömde ju skriva i förra inlägget: GRATTIS GURRA!!!!:)


23/8 -2010

Godmorgon!

Har sovit som en stock inatt, men skulle nog kunnat sova nån timme till egentligen. Men både nervositet och ett vägarbete utanför sovrumsfönstret  gjorde det omöjligt att somna om när älsklingen gått till jobbet;) Så det var bara att pallra sig ur sängen. Rätt skönt änå ju, det är bra att komma igång i bra tid. Ska ut och springa om en stund tror jag. Tar emot lite idag faktiskt... Tror det är för att det inte gick så bra förra veckan. Men förhoppningsvis så är kroppen med på noterna när jag väl kommer ut:)

I övrigt idag är det tenta som gäller. Den här tentan är den som jag känner mig mest säker på. Men man ska aldrig säga att man känner sig helt säker så jag är ändå jättenevös. Det kan gå precis hur som helst... Usch. Längtar till allt det här är över och tentorna är godkända. Jag hoppas ju av hela mitt hjärta att de ska bli godkända allihop. Annars vet jag inte vad jag gör:/

Jaja, nu ska jag inte gräva ner mig redan. Först får vi se hur tentan ser ut så får vi se efteråt om det känns bättre:)

Nu ska jag ta tag i den där löpturen...

Hoppas ni får en fin dag! Puss och kram på er♥



Källa

Bortskämd

Ojojoj, vad jag har det bra:) Blev bjuden på riktigt fin mat idag; förrätt: rostad brödskiva med stekta kantareller, rödlök och fiskrom, huvudrätt: entrecot med ugnsstekta grönsaker och bearnaisesås... OMG, så jäkla gott! Jag älskar ju mat och det här är bland det godaste jag ätit. Världens grymmaste pojkvän! Kan inte berömma maten och honom nog!

Nu ska vi fortsätta njuta av kvällen och bara ha det bra. Imorgon väntar ännu en tenta på mig...

Hoppas ni har en fin kväll! Puss på er

Regn, regn bara regn

Vad är det med mig och regn? Jag brukar dra mig för att cykla när det är mulet ute och då brukar det aldrig regna på hela dagen. Idag var det mulet, menjag tänkte att jag klarar nog regnet ändå. Så jag gav mig av till stan med cykeln. När jag och Helene som jag pluggat med skulle cykla hem var det uppehåll, men två minuter senare så spöregnade det... Så jag var dyblöt och iskall när jag kom hem. Hade i och för sig regnjacka, men innan jag hann få på den så var jag ju ändå helt genomblöt, haha. Kom hem som en dränkt katt:) Jaja, så kan det bli.

Nu sitter jag nyduschad i soffan och försöker få upp värmen lite medan älsklingen håller på att laga mat åt mig. Har erbjudit mig att hjälpa till, men det får jag inte göra:) Jag har det bara så himla bra. Världens finaste pojkvän, så är det bara.

Hoppas ni har det bra i regnet. Puss på er



Källa

22/8 -2010

Godmorgon!

Vaknade upp med världens huvudvärk för en stund sen... Tror det beror på att det är så kvavt här, kanske blir det åska senare. Hoppas kan man ju. Det behövs för att rensa lite tycker jag. Men jag har i alla fall sovit ott och väcktes av mysiga kramar så det kunde inte bli bättre:) Älsklingen är och handlar nu. Han har sagt att han ska laga mat sen när jag kommer hem från min pluggstund på biblioteket:) Hur fin är han inte? Världens finaste. Jag har sån tur att det inte är sant. Bad honom köpa hallonkakor, ni vet såna med hallonsylt i mitten? Men jag undrar om han kommer ihåg det, haha:) (han kom precis hem och nej, han kom inte ihåg det haha:D)

Idag blir det som sagt en stunds plugg på biblioteket och sen myskväll! En helt okej dag med andra ord.

Hoppas ni får en härlig söndag! Puss och kram på er♥


21/8 -2010

Hejsan!

Har varit vaken några timmar redan faktiskt:) Har varit ute och gått en lång runda i skogen med älsklingen. Riktigt ärligt. Perfekt sätt att börja dagen. Igår kväll hade vi myskväll hela kvällen så då ville jag klart inte sätta igång datorn:) Vi åt gott och såg på film. Vi gjorde faktiskt inbakad fläskfilé med vitlöksost. Så gott! Sen blev det lite kladdkaka för mig med hallon och sen naturgodis. Mums! Perfekt kväll med andra ord:)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för att åka iväg och äta middag på restaurang med familjen. Så det blir en lugn och skön kväll idag med:)

Hoppas ni får en bra lördag kväll! Puss och kram på er♥


20/8 -2010

Godmorgon!

Idag är det äntligen fredag! Jag har haft fullt upp senaste tiden så ikväll tänker jag inte göra något nyttigt alls utan bara sjunka ner i soffan och bara stänga av hjärnan totalt. Älsklingen och jag ska ha en riktig myskväll. Vi ska ut och gå först, handla mat, laga maten och sen se en rolig film som man inte behöver tänka till allas. Jag är på den nivån lite känner jag;) Behöver en film som bara serverar utan krav på tankeveksamhet.

Först börjar jag med några timmars plugg på biblioteket dock. Ska försöka få in så mycket det bara går idag så jag slipper sitta så länge på söndag. Det blir ju gärna så när man har tenta på måndagen. Jag kommer mao vara ganska asocial på söndag tyvärr... Men det ska åtgärdas så snart de här tentorna är över. Sen är det bara att hålla alla tummar, tassar och klor för att de blir godkända också:) Hoppas av alla krafter på det.

Nu ska jag göra mig i ordning här och sen ge mig iväg. Solen skiner äntligen idag så nu blir det cyklen som åker fram när jag ska till biblioteket:)

Hoppas ni får en jättefin dag idag! Puss och kram på er♥



Källa

Träning

Nu har jag varit ute och sprungit en sväng. Var som vanligt underbart skönt. Kändes dock segt i musklerna fortfarande. Knäppt vad en vecka kan påverka ens kondition... Jaja, men nu är det som det är. Bara att köra på:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta.

Ha det bäst! puss



Källa

19/8 -2010

Godmorgon!

Har varit vaken i drygt en timme redan, det är tvättdag idag nämligen:) Inte så kul, men jag somnade som en stock när jag la huvudet på kudden klockan tio igår kväll så jag är åtminstone pigg. Skönt ändå att komma igång i tid. Tänkte gå ut och springa en sväng om en stund också. Sen blir det frukost och så några svängar ner i tvättstugan till:) Är på betydligt bättre humör idag än igår. Visst, tentan gick inte så bra som jag hade räknat med och jag känner mig fortfarande lite nedslagen för det, men jag försöker gå vidare och strunta i det. Inte älta och tänka på det negativa. Nu ska jag satsa stenhårt på de tentor som är kvar. Uppenbarligen så behöver jag ju plugga ännu hårdare än sist. Så det är bara att köra på:) Fredag kväll och lördag tar jag ledigt, men sen är det fullt ös igen. Ska fixa fem poäng till så jag får CSN i alla fall:)

Jaja, som sagt så är det tvätt som gäller fram till elva för mig. Sen ska jag plugga och ikväll blir det fem timmars jobb. Lite lagom sådär:) Ska hämta min lönelapp idag och det är det bästa med den här dagen, haha:)

Hoppas ni får en underbar dag! Imorgon är det fredag, tänk på det när det går trögt;) Puss och kram på er!♥



Lev livet leende:)
Källa

Usch nä

Inte mycket jag har att säga just nu, annat än att det inte gick bra idag. Så, då är det sagt. Nu struntar jag i det och tar nästa tenta:)

Nu har älsklingen och jag ätit och vi sitter och tittar på Simpsons. Passar perfekt efter en mindre lyckad dag. Sk snart gå och diska och sen lägga mig i älslingens knä och läsa en stund innan vi går och läger oss. Jag kan nog behöva sova, har varit lite dålig sömn på sistone pga tentan. Nu kan jag lämna den bakom mig ett tag och se framåt:)

Hoppas ni har det bra. Puss och kram

Up, up and away

Nu har jag duschat, gjort lite extra tjejgrooming(ni tjejer vet vad jag menar;)) och ätit. Så nu är jag laddad inför tentan. Hoppas jag. Nej förresten, nu ska jag ge mig iväg, skriva ett j*vligt bra resultat på tentan och bara vara nöjd med mitt resultat:) Japp, så ska jag tänka, helt klart!

Nu ska jag göra mig i ordning först bara... Kan nog inte springa till bussen i linne och trosor, hehe;)

Puss puss

Vilken skillnad!

Åh, jag älskar att träna. Under tiden är det klart lika jobbigt som för alla andra, men det är ju så härligt efteråt. Och trots all så njuter jag av att känna musklerna kämpa under tiden:) Nu har träningen legat nere lite under en veckas tid eftrsom älsklingen fick en muskelinflammation. Jag blev så bortskämd när han tränade med mig att jag nu har haft svårt för att ta mig för att själv gå ut och springa. Så just nu är träningen tung och seg, men det är underbart att vara igång igen. Nu kör jag stenhårt igen:) Och nu känns det mycket bättre inför tentan också. vill bara ha det gjort nu och jag kan det här. Jag ska klara det:) Måste hålla hårt i alla positiva tankar så ska det nog gå bra. Funderar på att unna miglite sushi ikväll när jag är klar... Så har man nåt litet att se fram emot sen, hehe;)

Ha det bäst nu! Puss på er♥




18/8 -2010

Godmorgon!

Seg morgon. Det är fortfarande grått utanför fönstret här... Inte kul. Och så har jag tenta om några timmar. Skjut mig! Är så nervös att jag inte vet var jag ska bli av. Funderar på att gå ut och springa så jag blir av med lite av min nervositet. Samtidigt vill jag inte känna mig stressad sen när jag ska iväg. Usch, vilka problem man kan ha;)

Jag får se hur jag gör. Men tentan är som sagt given på planeringen:)

Hoppas ni får en jättefin dag! kram på er


17/8 -2010

Godmorgon!

Regn, grått och tråkigt. Usch! Jag som såg fram emot att få springa en morgon till. Nu blir det ingen träning alls idag:/ Suuuuck. Måste allt regn komma på en gång? Kan det inte bara komma i omgångar? Lite i taget?

Jaja, lika bra att sluta gnälla och gilla läget;) Ska ju i och för sig sitta på biblioteket hela dagen så det kvittar kanske. Bara surt med träningen. Nej, usch vad gnällig jag är idag. Ingen bra dag känns det som;)

Hoppas ni får en jättebra dag! Nu ska jag äta frukost och leta upp mitt goda humlr istället, haha:)

Puss och kram på er♥

Up´s and down´s

Jaa, livet är verkligen som en berg- och dalbana. Man vet aldrig när det ska gå neråt när det gått uppåt ett tag och tvärtom. Jag mår bra, så tro nu inget annat;) Men ändå, biland blir allt lite knasigt när man tror att allt är som det ska. Pluggandet gick sådär idag. I förra veckan kändes det bra, men idag kändes det mesta rörigt igen... Men det löser sig nog. Hoppas jag:/ Ska sitta hela dagen imorgon också. Sen gäller det på onsdag. Håll alla fingrar och tår, det ör jag:)

Nu ska jag plugga lite till och sen ska jag se Danska Hollywoodfruar. Om jag får låna tvn då alltså, hehe;)

Ha en fin kväll! Puss på er

16/8 -2010

Godmorgon!

Igår jobbade jag från två till tio så jag vile passa på att mysa med älslingen på förmiddagen. Därför fick datorn så klart vara avstängd:) Vitittade lite på film, åt god långfrukost och hade det bra helt enkelt.

Idag har jag redan varit ute och sprngit. Idag var det inte alls kul eller skönt, har inte tränat alls på en vecka så kroppen var jätteseg och jag fick inte igång vare sig flås eller benstyrka. Suck. En vecka är inte så lång tid, men träningen går ändå ner så mycket. Jaja, så är det. Bara att jobba upp det igen:) Den här veckan ska jag sympatisera med älsklingen lite. Han har börjat på en pulverdiet så jag har lovat att inte vara onyttig på hela veckan. Inga kakor, inget godis, ingen läsk osv. Jag har ju slarvat lite med det nu de senaste veckorna... Men nu är det strängt igen:) Ska bli skönt faktiskt. Jag vet ju att mindre socker gör en piggare. Så det här ska nog gå bra:)

Nu ska jag snart åka in till biblioteket igen och sätta mig och plugga några timmar. Hoppas jag får rätt på det sista nu så att jag imorgon bara kan repetera, repetera, repetera:) Älsklingn ska få förhöra mig lite ikväll tror jag... Åh, det här måste, måste, måste gå vägen på onsdag! Det SKA gå:)

Hoppas ni får en jättehärlig måndag! Puss och kram♥

14/8 -2010

Hej svejs!

Har jobbat hela förmiddagen och hann inte skriva imorse:) Föredrog att ligga hos älsklingen och sova en stund till. Mycket bättre. Nu sitter jag här hema och suckar över regnet... Jag hade ju tänkt springa:( Suck. Jag ska aldri skjuta upp en löptur, då börjar det alltid regna, hehe:)

Ikväll ska vi ut ett gäng och äta och sen bowla! Ska bli riktigt kul. Precis vad jag behöver mitt i plugget:) Ska bli skönt att bara släppa allt och ha sjukt kul. Här ska släppas loss ordentligt,hehe;) Men det blir nog en rätt lugn kväll. Ekonomin tillåter inte mer... Så är det. Men vem behöver så mycket? Det är väl för att umgås man går ut och inte för att dricka en massa sprit? Det är min filosofi i alla fall:)

Hoppas ni får en underbar lördag kväll! Puss på er♥


Nystart

Har precis läst på en del bloggar om att det ju nu börjar bli höst och att alla börjar känna paniken över det då det blir grått, trist och tråkigt. Vardagen kommer tillbaka och allt blir tyngre. Jag bir hel deppig över att läsa sånt ju. För mig är hösten lika med en nystart. Inte för att jag är överförtust över att semestern är över och att jag och älsklingen får mindre tid ihop, men allt annat. Vissa har nyårslöften, jag har höstlöften:) Under sommaren är jag helt passiv pga värmen och gör bara det jag behövar och vill. På hösten gör jag fortfarande bara det jag vill men med en helt annan glöd. Det är nu man kan börja satsa stehårt på sina drömmar då det är nu som alla företag börjar gå på högvarv igen. Det är nu alla söker praktikanter osv. Även inom skolan får man chansen att förbättra eller utveckla sin situation. För min del blir det ju som sagt att satsa ännu hårdare på pluggandet hemma. Att verkligen anstränga mig att göra de där tråkiga uppgifterna eftersom det kommer att underlätta på framtida tentor och plugget inför. Även sånt som träning kommer igång på allvar nu. Inte minst för att värmen är på väg att ge efter en aning och ma slipper droppa svett på alla gruppträningar;) Jag funderar även på att gå tillbaka till dansen för att känna den där lyckan som har varit borta så länge. Hösten ger också svalka vilket påverkr humöret. Värme kan ibland bli påträngande och påverka en så att man blir lite grinigare vilket i sin tur påverkar ens relationer. Jag och älsklingen har det väldigt bra och kan prata om allt, men vi är båda känsliga mot två saker; värme och hunger. När de infaller så gäller det att bita sig i tungan både en och två gånger. Hösten innebär m.a.o en chans till en sak mindre som påverkar vårt förhållande negatvit. Sen gäller det att ta tillara på kylan också för hur mysigt är det ine egentligen att gå ut en kylig höstdag och njuta av höstfärgerna, gå en långpromenad, komma hem in i värmen, laga nåt gott till middag, krypa ner i soffan, tända en massa stearinljus överallt och bara njuta av varandra ich ge varandra värme. Eller om man är ensam kura ihop sig under en filt med en bra bok och något varmt att dricka och ta hand om sig själv på bästa sätt?
Nej, för mig är inte hösten bara tråkig och slutet på sommaren. Det är början på en ny del av året bara. Alla årstider har sin tjusning, det gäller bara att hitta ett sätt att göra dem ännu bättre!



Källa

13/8 -2010

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen efter att ha sovit som en stock hela natten. Så är rätt utvilad och pigg idag:) Den lediga dagen igår gjorde susen, hehe. Och promenaden gjorde nog sitt till också vad gäler den goda sömnen. Skönt i alla fall.

Idag är jag ledig på förmiddagen, men jobbar ikväll. Kul... Så det blir plugg nu först och sen jobb mellan fem och nio. Så det är en ganska kort jobbdag i alla fall:) Känns skönt efter alla långa dagar hittills.
Kanske blir det lite annat nu på förmiddagen föresten, jag har köpt en ny almanacka och vill fixa till den med lite fina bilder. Det är en sån där som man kan sätta in egna foton så man får en egen framsida:) Är så sugen på att fixa det ju.

Hoppas ni får en toppenfin dag! Puss på er♥


Saknar detta...

Myskväll

Ikväll blir det myskväll med älsklingen här hemma. En bra film, lite ljus och närhet i soffan. Underbart:) Har haft en toppendag i stan  med mamma. Blev lite nytt, en väska, ett par skor, några koftor osv så jag är nöjd:) Nu har vi precis kommit hem från en långpromenad i ösregn. Det ironiska är att det slutade regna nu när vi kom hem, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi göra varma mackor. Mums!

Ha en jättefin kväll! puss

12/8 -2010

Godmorgon!

Väldigt tidig morgon idag... Men det gör inget alls, det känns tom bra att vara uppe för idag ska mamma och jag ut och shopa:D Så då kan man gå upp hur tidigt som helst hehe:) Vi ska åka en bit så det är därför vi åker så tidigt. Mysigt att shoppa nån annanstans än vanligt. Åh, ser fram emot den här dagen så mycket:)

Dagen blir full av shopping, mys och god mat. Vi äter alltid en massa ja. Man måste ju ha en anledning att sitta ner och vila ibland, haha:)

Hoppas ni får en underbar dag! Puss och kram♥


Just do it

Så var jag hemma igen efter fyra timmars flitigt pluggande:) Känner mig helt nöjd med mig själv. Ska helt klart fortsätta med det här, får gjort så mycket mer när jag inte sitter hemma! Måste ju hålla mitt löfte om att bli bättre på att studera:) Så jag slipper plugga nästa sommar också...

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan gå ut och springa en runda. Sen ska jag laga mat till honom:) Ska göra stekt kyckling med curry i kokosmjölk. Första gången jag gör det så ska bli kul att testa nåt nytt:) Hoppas det blir gott, hehe:)

Hoppas ni har det bra där ute! Puss på er

11/8 -2010

Godmorgon!

Lite sovmorgon idag också Inte så bra dock... Hade tänkt åka in till biblioteket och sitta och plugga och tanken var att jag skulle vara där vid tio. Men jaja, så blir det ibland:) Behövde sova ut efter den sena tiden på jobb igår.

Idag ska jag som sagt åka till biblioteket och vara riktigt flitig. Här hemma finns alltid hundra saker som jag "bara" ska göra först:P Så det kan nog vara en bra idé! Sen ikväll ska älsklingen och jag träna igen och jag har lovat att laga mat efter det. Har börjat komma igång med matlagningen igen, det är liksom kul igen:)

Hoppas ni får en jättehärlig dag! Puss och kram på er♥



Källa


Hopplöst:P

Jag borde verkligen ta mig i kragen och sätta mig där vid skrivbordet och råplugga. Gör jag det då? Njaä, en stund här och stund där. Men det är hela tiden något annat som är roligare. Och det är så krångligt det jag håller på med. Varför är vissa så himla duktiga på matte och siffor och jag är så totalt hopplös? Som en spärr, så fort det dyker upp siffor i det jag ska göra så säger hjärnan tvärstopp. Helknäppt ju. Självklart är det mitt psyke som inte är helt med, det vet jag och jag försöker motarbeta det, men det är konstigt ändå tycker jag;)

Aja, jag ska klara det här. För det har jag bestämt, hehe:)

Hoppas ni har det bra alihop. Nu ska jag sätta mig ner igen en stund innan jag ska göra mig i ordning för att gå till jobb. Puss!



Blir ändå lite sugen på att skaffa en sån här liten pälsboll:)
Källa

Disney och jag

Ny vecka, nytt klipp från Disney:) Idag är det ett klipp som är lite rockigare. De har lite för alla smaker med andra ord. Kommentera gärna:)




Hämta xdlogo_li...png

10/8 -2010

Godmorgon!

Har sovit som en stock inatt:) Så himla skönt. Hoppas nu att det håller i sig, men det gör det nog. Skönt för älsklingen också när jag inte vaknar och ropar på honom, hehe. Kan kanske bero på att jag och älsklingen var och tränade igår kväll så jag var helt slut när vi kom hem. Det är bästa sättet att få sova ordentligt tycker jag, att vara helt slut av hård träning. En varm dusch på det så är man färdig för sängen sen:) Perfekt.

Idag är jag ledig fram till fyra då jag börjar jobba. Så det blir lite slappdag, men med en del läsning också. Så det händer m.a.o inte så mycket i mitt liv just nu;) Men så är det, ibland händer allt på en gång. Kan vara skönt med såna här andninspauser ibland:) Jobbar gör jag då mellan fyra och tio... Lite tråkig tid, men det är rätt bra ob så ska inte klaga nu igen;)

Nu måste jag äta frukost innan magen skriker ihjäl sig, hehe. Hoppas ni får en jättefin dag! Puss och kram♥

Snart klar

Nu är jag snart klar med tvätten här. Har städat badrummet också så det blev lite mer effektivitet än tänkt:) Men det känns ju rätt bra. Nu ska jag snart ut och springaen sväng och sedan blir det iväg till simhallen.

Hoppas ni har det bra:) puss

Frisk som en nötkärna

Jag är en sån människa som ogärna springer till läkaren om jag inte absolut måste. För nåt år sedan så fick jag ont i halseb, men väntade tills jag fick en svullnad på halsen innan jag gick till läkaren och fick veta att jag fått halsfluss... Dumt? Kanske det, men jag vill inte vara sjuk så jag gör allt för att slippa gå till läkare. Men nu har jag haft ont i knät ett tag plus att jag fått ont i lungorna när jag sprungit på senaste tiden. Så jag gav med mig efter påtryckningar av mina föräldrar och av älsklingen. Och precis som jag alltid är rädd för när jag går till läkare så var det ingenting. Jag var frisk som aldrig förr... Suck. Så nu har jag varit hos läkare två gånger det här året, var ju och kollade laktosintolleransen också för ett tag sen. Så med andra ord är min kvot för läkarbesök uppfylld för de närmaste fem åren, haha:) Känner mig så dum när det inte är något. Som om jag tar upp tid för nån annan som verkligen behöver läkartid. Jaja, strunt samma. Nu vet jag i alla fall:)

Nu ska jag snart ner och börja tvätta. Tjoho... Ikväll blir det nog så att älsklingen och jag ska gå och simma tillsammans i alla fall. Ska bli kul. Jag är sämst på att simma, men det är bra träning:) Ska nog springa inna dock så jag får lite ytterligare träning.

Ha det så bra så länge. Puss!

9/8 -2010

Godmorgon!

Tillbaka efter en fantastiskt härlig helg. Känner mig utvilad, pigg och alert:) Har t.o.m fått sova ordentligt. Har drömt mysiga drömmar hela natten:) Hoppas det håller i sig.

Idag är jag ledig hela dagen. Passar därför på att tvätta lite, plugga och ta det lugnt. Vädret tillåter ju verkligen en innedag:) Ska bli skönt att bara dra omkring här hemma i mjukisbyxor och osminkad.

Nu ska jag dock snart ge mig iväg till läkaren. En vanlig hälsokontroll bara, vill gärna kolla mina knän också. Sistjag var till en läkare sa han att det bara var normat eftersom jag fortfarande växer(...) och att jag skulle fortsätta träna som vanligt. Men nu är det ju tillbaka igen så jag vill gärna ha ett nytt omdöme av en annan läkare. Hoppas han kan ge bättre svar.

Jaja, vi hörs väl under dagen:) Hoppas ni får en jättehärlig dag! Kram kram på er

8/8 -2010

Hej svejs!

Har haft en fantastiskt härlig helg så har inte velat blogga alls:) I lördags hade älsklingen och jag en heldag med en massa mys. Vi tog en lång sovmorgon och åt frukost ihop. Sen åkte vi in till stan, gick och shoppade lite, åt gott och sen såg vi Eclipse på bio. Bara mys alltså. Jag har verkligen världens finaste pojkvän!♥ Älskar dig mer än nåt annat! Kvällen slutade dock sådär, jag började må jätteilla när vi kom hem så jag fick bädda ner mig istället för att fortsätta mysa. Inte kul alls. Men så är det. (värst vad klen jag har blivit då... Suck:P)

Idag har vi varit ute med älsklingens mormor och morfar hela dagen. Åkt runt och tittat på det ena och det andra:) Vi hade dock världens otur med vädret. Det har spöregnat hela dagen... Men det har varit jättetrevligt ändå. Alltid mysigt att umgås med nära och kära. En riktigt härlig och händelserik dag med mycket skratt och kärek. Precis vad som behövs:)

Nu ska vi se klart en film vi börjat se, The Men who stare at goats.... Den verkar lite skum så vi får se hur den utvecklas;)

Hoppas ni har en mysig kväll! Puss och kram

6/8 -2010

Godmorgon!

Riktigt tidigt uppe idag ju:) Har sovit jättedåligt inatt igen. Vet inte vad som händer med mig. Irriterande är det i alla fall. Dagen blir helt upp och ner tack vare det... Aja, bara att göra det bästa av det:) Mår dock lite illa idag också. Vete sjutton vad det är som pågår. Får bara hoppas att det ger med sig helt enkelt...

Idag jobbar jag mellan nio och fem. Working nine to five... får jag klart på skallen då, haha:) Helt okej tid i alla fall. Det är ju en hyfsat lång dag, men i och med att man slutar i human tid så känns det helt okej. Ska ut och springa med älsklingen sen också. Blev inget igår kväll, jag var helt slut då. När vi har sprungit ska vi laga lite mat ihop, äta och sen mysa ner oss i soffan med några filmer. Lääängtar! Sen är jag äntligen ledig i helgen. Har ju jobbat nio av tio dagar så känns som att jag är lite värd att vara ledig nu, eller?:)

Hoppas ni får en jättehärlig frdag! Puss och kram på er♥


Bara jag?

Bara jag som blir nervös som bara den när man ringer till läkaren..? Som känner sig helt dum i huvudet som inte vet hur man ska säga för att de ska förstå att man faktiskt ringer av en anledning och inte för att man tillhör gruppen som är inbillade sjuka en gång i veckan..?;) Har dock en jättebra vårdcentral som får en att känna sig väl omhändertagen, men ändå:)

Sjusovarväder...

Grått, regnigt och svalt. Jaa, idag är det ett riktigt sjusovarväder. Ingenenergi alls. Solen, var är du? Varför måste det vara det ena eller det andra? Jag menar, varför måste det antingen vara sol och 30 grader varmt eller regn och grått? Kan det inte vara något mitt emellan hehe;) Gnälliga svenskar eller hur var det? Aldrig nöjda:)

Nu ska jag i alla fall traska iväg till affären. Inte så sugen på det. Vill helst bara kura i soffan. Men så är det.

Ha det bra. Puss

5/8 -2010

Godmorgon!

Lite tidigare morgon idag när jag är ledig:) Försöker i alla fall, hehe. Men har sovit jättekonstigt inatt. Vaknade mitt i natten med ett ryck och visste inte om jag sov eller var vaken och skrek efter älsklingen. Det var på riktigt för han svarade... Taskigt att jag väckte honom, men var helt förvirrad. Minns inte vad jag drömde om, bara att jag var livrädd. SVårt att somna om sen också. Usch, usch. Inte kul alls. Blev kanske skrämd av åskan igår kväll. Är inte rädd för åskan, men mår helt dåligt när det åskar. Får en så konstig känsla i kroppen. Huvudet blir tungt och kroppen fruktansvärt rsatlös. Det kryper i hela mig typ. Och så får jag svårt att andas. Vissa älskar ju åska, men jag hatar det:P Tur att älsklingen fanns bredvid:) Men det var klart inte meningen att väcka honom...

Idag jobbar jag mellan två och åtta. Så innan dess tänkte jag göra en tacopaj så jag har mat att ta med till jobb imorgon. Glömde köpa creme fraiche igår dock så det måste jag fixa först. Typiskt;) Aja, det är ju helt nära till affären så det kvittar ju egentligen.

Hoppas i får en jättehärlig dag! Kram på er♥



Källa

4/8-2010

Godmorgon!

Konstiga nätter jag har numer... Tar en halv evighet innan jag somnar och sen sover jag som om jag inte sovt på en vecka... Är det nåt fel? Kan man göra nåt åt det? För jag är typ alltid trött när jag vaknar och det brukar jag inte vara. Lite småirriterande:P Jaja, strunt samma. Jag är glad att jag får sova i alla fall:)

Idag är det dags för jobb. Blir en lång dag, jobbar mellan tio och sex. Men det känns helt okej. Dagen är uppdelad i tre tvåtimmarspass, vissa lite mer,  så det går ganska snabbt. Gillar de här dagarna bättre än tio till halv åtta t.ex:)

Ikväll blir det terränglöpning igen. Längtar. Ska bli så himla kul att se om kroppen orkar mer än sist. Hoppas det. Vore skönt att springa lite längre. Satasar på att springa 5 km, men vi får se vad som händer. Benen känns väldigt pigga just nu. Det värsta är att mitt högra knä har börjat värka lite... Men ska testa idag och se om jag kan springa bort smärtan, hoppas, hoppas, hoppas:/

Hoppas också att ni får en jättehärlig dag! Puss och kram på er♥

          

Källa

Matlagning nästa

Nu ska jag sätta igång och laga mat här hemma. Blir gratäng med kassler, ris och bearnaisesås:) Min favorit. Var evigheter senjag lagade mat nu dock så i får väl se hur det går, hehe:) Kankse bränner ner köket. Nää, klart inte, men ändå. Ska bli kul att göra det i alla fall. Hoppas den uppskattas också bara.

Sen blir det jobb efter det så det blir ingen mer uppdatering idag. Jobbar till tio och när jag kommer hem kommer jag vilja hoppa direkt in i duschen och sen krypa ner i sängen. Så det var allt från mig idag:) Hoppas ni får en riktigt mysig kväll!

Puss och kram!

Chokladbegär

Har varit en sväng till affären och köpt lite choklad:) Inte bra med tanke på att jag ska försöka vara nyttig och duktig, men äh, det vill jag inte tänka på nu:) Köpte dock lite ingredienser till en gratäng som jag ska göra till mig och älsklingen lite senare. Så det vägde väl upp lite, haha?

Nu ska jag läsa lite, ha det bra. Puss

Disney och jag

Ja, då var det dags för ett nytt klipp från Disney:) Den här gången är det tecknade figurer som är huvudpersonerna i musikvideon. Titta här och tyck till i kommentarerna!



Hämta xdlogo_li...png

3/8 -2010

Godmorgon!

Nästan i alla fall, sov som en stock till kvart över tio... Måste vara löpturen igår som satte sina spår:) Annars brukar jag ju försöka komma upp i tid.

Jaja, så är det. Nu har jag i alla fall precis ätit lite frukost och sitter och funderar på vad jag ska göra idag. Är grymt sugen på choklad så en promenad till affären kanske?;) Och sen måste jag så klart försöka plugga lite till. Usch, usch och usch. Men men, får skylla mig själv ju:)

Hoppas ni får en jättehärlig dag! Kram på er♥

    

Kan inte komma på nån rubrik...

Haha, nä, rubriken var inte lätt att komma på ikväll:) Så det fick bli sådär. Nu har jag och älsklingen och hans bror precis varit ute och sprungit. Jag fick vara hare hela rundan trots att de båda på lätt hade kunnat springa om mig;) Tack för den liksom, hehe. Men det är sjukt kul att maxa farten och känna sig pressad hela tiden. Nu känns det snart som om jag inte kommer att kunna springa själv för då blir det samma mestempo igen. Får hoppas killarna står ut med att asa på mig i fortsättningen också;)

Nu ska jag hoppa in i duschen snart och sen är det mat och Danska Hollywoodfruar. Älskar det programmet. Kalla mig gärna konstig, men jag tycker det är så kul att se:) Och jo, lite önskar man ju att man hade det livet. Allt utom att mannen jobbar konstant. Men lite extra till ekonomin vore ju inte helt fel. (älsklingen påpekar att jag bör skriva att han inte är såååå förtjust i Danska Hollywoodfruar:D)

Hoppas ni får en fin kväll! Puss♥

Det blir en bra dag idag

Jaa, än så länge har det mesta funkat bra nämligen så det är ju ett gott tecken, hehe;) Nu funkade t.o.m kopplingen mellan datorn och högtalarna vilket bara händer sådär var trettionde gång för min del. Så jag är rätt lycklig för det:)

Så nu sitter jag och lyssnar sönder "When you tell the world you´re mine" med Björn Skifs och Agnes Carlsson.(stackras grannar, hehe;) ) Om ni inte har hört den, lyssna på den! Den är helt underbart bra. Lyssna extra mycket på texten för den är så fin att jag gråter lite varje gång jag hör den! Det är ju bröllopssången som Daniel beställde till Viktoria och finare än så blir det banne mig inte. Det är så kärlek ska vara, romantiskt, öppet och mysigt. Man ska kunna visa sin kärlek utan att någon tycker det är löjligt eller mesigt. Framfrallt män behöver nog lära sig lite av det... Att det faktiskt är okej att vara kärleksfull mot sin flickvän/sambo/fru även utanför hemmets fyra trygga väggar utan att vara mindre manlig för det. Jag har världens finaste pojkvän så han är inte med i den gruppen som tycker det är mesigt;) Älskar honom mer än nåt annat. Jag har verligen haft tur som har fått en så fin, omtänksam och hjälpsam pojkvän. Alla har inte samma tur....

Hoppas ni har det bra. Lyssna nu på låten och njut av en rejäl dos av kärlek;) Puss!

       

FÖREBILDER!!!!!


2/8 -2010

Godmorgon!

Det har varit en rörig helg så uppdateringen har varit därefter;) Har sovit som en stock inatt i alla fall så jag är väldigt pigg och alert. Skönt att vara på gång igen.

I lördags jobbade jag som sagt på förmiddagen och på eftermiddagen var jag och älsklingen hos hans farbror på släktträff. Riktigt roligt. De hade ordnat en femkamp för oss allihop. Så himla roligt! Sånt borde man ha på alla fester, det blir ju en helt annan sammanhållning och alla pratar med alla. Gick dock sådär för min del, hehe;) Kan kanske bero på att jag var riktigt trött. Var hemma hos mina föräldrar och passade min syskonbarn på fredagen och kom hem jättesent. Sen upp tidigt på lördagen då och jobb. Det satte sina spår... Älsklingen trodde jag var su ibland eftersom jag har den egenskapen att se lite ointresserad ut när jag är trött. Men det var jag verkligen inte. Jag tyckte det var en riktigt rolig kväll! Älsklingens bror spelade gitarr och sjöng också, han är riktigt bra på att sjunga. Ska se om jag kanske kan få lägga upp ett klipp här så ni får höra;) I alla fall, om det var någon mer som tyckte jag verkade långt borta ibland i lördags så ber jag om ursäkt, det var verkligen inte meningen. Jag tyckte det var hur kul som helst:)

Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen var jag och älsklngen och hans bror ute och sprang terräng. Nästan roligare att springa i terräng än på asfalt. Helt annan luft också eftersom vi sprang ute i skogen. Myggen var dock extremt hungriga där ute så jag har fått några bett till min samlinge, haha:)

Idag ska mamma och jag till IKEA. Ska fixa lite småsaker till lägenheten och så ska vi äta lunch tillsammans. Mamma har förresten namnsdag idag! Grattis älskade mamma! Så jag ska bjuda på lunchen för att fira henne lite:) Är det nån mer än jag som firar namnsdagar där ute? De flesta jag pratar med firar aldrig namnsdagar, men det har vi alltid gjort i min familj.

Nåja, nu ska jag plugga lite. Hoppas ni får en underbar dag idag! Puss och kram♥

RSS 2.0