Helg, underbara helg, vart tog du vägen?

Det är dagens stora fråga. Har varit ledig hela helgen. Underbart. Längesen man var det. Men fick man vara i fred för det? Nej nej, då skulle hela tjocka släkten dra i en och det skulle ätas middag och pratas en massa osv. Trevligt, absolut. Skönt att slippa laga mat också. Men någon helg vore det faktiskt lite skönt att bara få vara, utan att göra något alls. Inte vara social alls. Bara ta det lugnt och strunta i allt runt omkring. Förlåt om jag låter som en tråkig gammal eremti nu. Absolut inte min mening. Jag tycker mycket om att umgås med släkten och att umgås med folk i största allmänhet. Men har man inte varit ledig på evigheter och längtar man efter att få vara lite incognito är det svårt att vara jätteglad och jättetrevlig när man blir tillfrågad om man vill komma hem en stund.
Men nu är det slut på gnällandet, det kommer ju många fler helger när jag/vi kan vara för oss själva.
Nu ska jag skriva klart min introduktionsuppgift och sedan bara slappa hela kvällen. Tänkte springa först, men är nog inte så sugen på det idag faktiskt... Kan behöva en dags vila i veckan kanske.


Ledig!!!

Oh ja, idag är jag ledig.Eller okej, självstudier heter det ju. Så med tanke på att jag ligger efter med en hemuppgift så är det ganska bra att vara "ledig" idag.
Men jag unnade mig ändå att sova ut. Det var behövligt. Har varit en galen vecka. Fick ju ingen sovmorgon i helgen som gick heller pga jobb och resa till T. Så jag har varit lite av en zombie. Men det är mtt eget fel, har inte tackat nej till något. Idag var jag dessvärre tvungen att tacka nej till J om att ses pga skolarbtetet. Förlåt tusen gånger för det.
Vad mer händer idag då? Jo, jag ska söka en praktikplats på Fastighetsbyrån, uppdatera mitt CV och sedan ska jag nog unna mig en balettlektion också.
Den här helgen ska bli härlig, är helt ledig från jobb så jag ska njuta i fulla drag!
Nu ska jag få i mig lite frukost, helt otroligt hungrig...

Längesedan nu igen..?

Jaa, det går ju sådär för mig att föra en blogg. Men jag gör mitt bästa. Sedan sist har det ju inte hänt så mycket precis heller. Har varit på evighetsföreläsningar, jobbat och dansat. Det är en ganska bra sammanfattning på tillvaron just nu. Och just det ja, så har jag ju varit i T och tittat på hockey. Jag kan inget om hockey, men är på god väg att lära mig.
Idag har jag varit ledig, men har hjälpt min farmor att hitta en ny handväska. Så lite nytta har jag ju faktiskt gjort. Annars händer inte mycket, försöker uppdatera mina kunskaper i juridik så att jag ska få bra betyg på tentan i november. Känns rätt bra faktiskt. I helgen ska älsklngen och jag ut i skogen och njuta av höstfärger och höstdofter. Ska bli härligt!

Nära döden...?!

Jaa, allt ska man vara med om. Imorse på väg till skolan på cykel brakade jag ihop med en annan cyklist. Hon skulle åt vänster, jag rakt fram. Hon skar min väg och mitt framhjul åkte rätt in i hennes bakhjul. Jag hade tur eftersom jag hade lika gärna kunnat flyga rätt över styret och ner i asfalten med skallen först, men klarade mig på nåt konstigt sätt och föll inte ens till marken. Enda biverkningen är ett ömmande revben, ont i baken och en mild chock... Funderar dock allvarligt på att skaffa cykelhjälm igen. Fast det lär nog stanna vid funderingar trots allt. (för er som undrar, cykeln mår utmärkt...)

Mitt i veckan

Eller okej, inte riktigt. Imorgon är det mitt i veckan. Men det är en bit på väg i alla fall. Vaknade tidigt idag. 6:50. Älsklingen skulle gått upp 6:25... Så jag väcker honom och snäll som jag är erbjuder jag mig att köra honom till jobb. Snacka om att köra på känn. Nä, men nästan. Det gick i 60 nästa hela vägen och mina sömndruckna ögon fick anstränga sig ordentligt. Men han hann i tid. Tyckte jag var rätt snällt av mig faktiskt...
Sen kunde jag naturligtvis inte somna om. Så jag gick upp och tittade på Disney Channel nån timme.(nej, jag skäms inte för att erkänna det. Och hallå, vem gillar inte tecknat, helt ärligt?) Sen läste jag lite kurslitteratur och gav mig av till skolan. Det ingen hade påpekat för mig var att det var alldeles för varmt ute för svarta leggings och en svart kavaj. Så halvvägs till skolan var jag tvungen att slänga av mig kavajen för att inte vara 100% genomsvettig när jag kom fram. Nu blev jag bara 98% genomsvettig... Fy f*n vad hemskt det är att sitta på en föreläsning och känna sig äcligt varm och känna en rännil av svett leta sig nerför ryggen. Förvisso innanför tröjan, men man vet ju ändå att det syns... Usch. Skulle ju kunna ta bussen, men snålheten bedrar mig där så det blir helt klart cykel ett tag till, svetten till trots. Inte så kul, men vad gör man inte som fattig student?
Nu ska jag sätta på mig en bikinitop och sätta mig på balkongen och njuta av det som jag tror är sommarens sista uttdragna andetag.


Så bra och ändå så dåligt

Måndag. En dag hatad av allt och alla. Skola, arbete och kaos, en del av vardagen helt enkelt. Men jag klagar inte så mycket-än. Jag trivs rätt bra med min situation. Försöker göra mitt bästa resultat någonsin och ska jobba 100 procent för högsta betyg.
Helgen bestod av jobb och firande av 18 månader. Både positivt och negativt firande... Av alla j*vla helger blev det bråk just den här helgen. och jag förstår inte varför det händer lite väl titt som tätt just nu. Eller okej, bråk är väl att ta i, men att slänga käft... Inte särskilt kul. Men eftr det var allt underbart. Hela söndagen var mysig och romantisk på alla sätt. Jag har verkligen världens finaste pojkvän. Så varför tvivlar jag? Tvivlar? Jo, det är just det; jag tvivlar. På oss, på förhålladnet, på honom. Är det verkligen vi för allid? Är vårt förhållande så bra som många verkar tycka. Är han verkligen trogen i alla lägen? Enligt alla veckotidningar skaman ge upp sitt förhållande om man tvivlar. Men eftersom mina tvivel snarare handlar om mitt sälvförtroende än förhållandet i sig så vägrar jag ge upp. Jag älskar honom och att känna att han älskar mig är det mest underbara som någonsin hänt mig. Så mina tvivel handlar snarare om att jag inte kan förstå hur han vill vara med en person som anses ful, konstig och allmänt missanpassad. Jag älskar vårt förhållande och jag vet att han gör det också. Han skulle aldrig skada oss, men min självuppfattning vill inte lyssna till det örat. Så tills mitt sargade själförtroende helt läkt ihop så kommer alltid tvivel att vara en del av vårt förhållande. Kanske är det bara i en vecka till kanske en månad, kanske för alltid...


Tredje dagen i skolan, huvudvärk

Usch, har fått en sån hemskhuvudvärk. Känns som migrän... Men har inte tid med det nu så har förberett med Ipren. Ska ju snart iväg till dansstudion nämligen. Och sjuk har jag inte tid att bli nu.
Idag var det tredje dagen i skolan. Känns konstigt att vara tillbaka igen, men samtidigt väldigt skönt. Så har jag nu att göra i tre år framöver.
Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag stänga av min tänkande hjärna i en och en halv timme och bara njuta av dans och musik.

RSS 2.0