7 juni

Hej på er

Allt bra med er?:) Jag har redan varit iväg och tränat och fixat lite inför ikväll när vi ska iväg på student. Så dagen sr varit rätt lång redan;)

Måste bara berätta om min examen. I tisdags var jag och firade examen mes klassen med middag och fest. Riktigt härlig kväll och jag fick ha med mig min fina älskling också:) Så kvällen var perfekt.
På onsdagen sen så hade min underbara pojkvän fixat en överraskningsfest för mig. Han och jag var ute och gick en runda med Sami och när vi kom hem hade mina nära och kära gömt sig i vardagsrummet och överraskade mig när jag gick in. Älsklingen hade fixat allt, t.o.m tårta. Har jag världens bästa pojkvän eller har jag världens bästa pojkvän? Blev så glad att jag grät. Så otroligt fint gjort. Älskar honom över allt. Och jag är otroligt tacksam över att alla kom för min skull. Kommer leva på detta länge!

Vill passa på att tacka alla i min närhet för allt stöd i alla lägen. Ni är underbara! Utan er hade jag inte orkat igenom alla tre år, så tack till er! Tack för allt pepp och tack för att ni stått ut med tt jag varit frånvarande till och från. Och tack till mina fantastiska föräldrar som uppmuntrat, peppat och alltid funnits där när jag behövt! Älskar er så mycket!

Nu måste jag sätta igång med att fixa lite småsaker här hemma:) Hoppas ni får en härlig dag! Puss och kram på er


RSS 2.0