31 augusti

Hej på er

Så mycket har hänt på senaste tiden så jag har inte hunnit blogga helt enkelt. Jag har börjat min nya utbildning i Båstad och jag trivs kanonbra. Bättre än jag gjort någonsin typ. Lärarna är grymma och väldigt inspirerande. Bättre kan det inte bli. Vi har fått en sån push in i utbildningen och blir ständigt uppmuntrade. Annat var det på förra utbildningen. Då fick man tipset att satsa på annat yrke. Nej, det här känns perfekt.

Dessutom har jag flyttat till en jättefin stuga i Båstad. Känns så bra att vara på plats och kunna satsa helhjärtat på utbildningen. Dock saknar jag min fina älskling galet mycket. Men när skolan är slut idag ska jag åka hem så det funkar:) Nästa vecka blir längre, den hör veckan var det bara sen i onsdags, men det ska nog gå det med:) Får se till att satsa 200% nu så det är värt att vara ifrån fästman så här.

Hittills har allting gått jättebra och jag kör järnet på att skapa kontakter osv. Så det ska nog bli bra det här:)

Hoppas ni har det bra idag. Fredag idag ju! Kan inte bli bättre;)
Puss och kram på er


23e augusti

Godmorgon

Sami är på dagis, jag har hämtat ett paket på posten och har börjat packa inför flytten nästa vecka. Så för att vara innan klockan nio har jag fått gjort en hel del;)

Idag är det plugg och småplock som gäller. Ska försöka packa ihop så mycket som möjligt innan helgen så jag kan lägga allt fokus på mina nära och kära.

Jag ser verkligen fram emot att påbörja en ny fas av livet samtidigt som det är en stor omställning. Men det ska bli en vändning i livet. Jag har många mål som jag satt upp för året och jag tänker se till att göra allt för att nå dem. Allt för framtiden.

Hoppas ni får en bra dag. Snart fredag:) Puss på er


22a augusti

Hej på er

Dagen idag inleddes med att lämna Sami på dagis. Hur lätt var det att lämna honom där då? Tur att det var lite småskumt där jag lämnade honom så jag slapp se hans valpögon. Fy vilket dåligt samvete man får:p. Aja, det är ju för hans eget bästa. Att sitta hemma själv är ju knappast något alternativ för honom.

Annars idag ska jag plugga och plugga och plugga. Sen blir det kanske lite festival ikväll:) Vi får se om älsklingen orkar. Det är hand ide att vi ska åka in och jag är jätteglad för det men samtidigt så förstår jag ju om han inte orkar.

Var inne med mina fina föräldrar igår och tittade på thorleifs en stund;) Blir alltid lika glad när jag är med dem. Bästa föräldrarna! Älskar er!!

Hoppas ni får en bra dag trots regnet. Alltid lättare att jobba då, eller? Puss och kram på er


21e augusti

Godmorgon på er

Idag är det sista dagen på jobbet för mig. Det känns väldigt blandat. Skönt att få gå vidare men samtidigt lite konstigt eftersom jag har trivts väldigt bra på det här jobbet! Och det är ett jobb som jag är väldigt stolt över mig själv att jag skaffade. Jag lovade ju mig själv att jag inte skulle sitta i kassan en sommar till förra sommaren, och jag lyckades ju. Det känns så sjukt skönt!:)

Nu börjar jag ett nytt kapitel i livet på måndag och ska verkligen köra järnet nu så att jag lyckas med allt jag vill lyckas med. Det är ju verkligen inte omöjligt med tanke på att jag lyckats med det jag vill förr:) Så det är bara att köra hårt!

Annars idag blir det ännu en kväll med plugg... Igår kväll såg jag ju mina favoritprogram men fick plugga också. Ikväll är det svenska Hollywoodfruar så får plugga innan och mellan varven ikväll också;)

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram på er


Inte nu IGEN

Träningsförbud i 10 dagar... För benen i alla fall:( Så jävla irriterande. Nu när löpningen går riktigt bra så får jag det här, brusten menisk som bidragit till inflammation i leden. Domen: smärtstillande i 10 dagar och ingen belastning på knäna. Jippi... :( Rent ut sagt: faaaaan! Att säga åt mig att jag ite får träna 100% är som att slå en liten del av medvetslös. Det suger! Får hoppas det räcker med smärtstillande bara, annars får de operera.. Men det är nig rätt liten risk enligt läkaren. Hoppas det.

Aja, nu ska jag se Top Model och sen Ensam mamma söker:) Äntligen lite som jag vill se;)

Ha en mysig kväll. Puss


20e augusti

Hej svejs

Igår hade jag och älsklingen en helt underbar dag. Vi gick och myste i Båstad och hade det bra. Sen var jag och tittade på mitt boende från och med nästa vecka. Riktigt pirrigt och helgalet att jag ska flytta dit ett år. Men det är trots allt "bara" ett år. Så jag kan kanske stå ut. Men visst kommer det bli jobbigt.. Kommer sakna min fina pojkvän.

Idag är jag på jobb. Sen ska jag till läkaren... Har fått en riktigt jobbig svullnad runt knät som vägrar ge med sig. Känns som att ha ett spännande runt knät liksom. Och så är det helt svullet och smärtar lite. Så jag ger upp för min avsky att gå till läkaren... Känns som att det är dags att komma upp det:/

Hoppas ni har en härlig dag i värmen. Puss och kram:)


19e augusti

Hej svejs

Sitter just nu i bilen på väg till Båstad där jag ska spendera ett år. Jag flyttar inte upp idag men det är lite praktiska saker som ska ordnas med innan det är dags att flytta upp. Så jag och älsklingen tar en dag där och myser samtidigt som jag får fixat det här. Perfekt:)

Hoppas ni har en bra dag idag. Njut av solen. Puss på er


19e augusti

Hej svejs

Sitter just nu i bilen på väg till Båstad där jag ska spendera ett år. Jag flyttar inte upp idag men det är lite praktiska saker som ska ordnas med innan det är dags att flytta upp. Så jag och älsklingen tar en dag där och myser samtidigt som jag får fixat det här. Perfekt:)

Hoppas ni har en bra dag idag. Njut av solen. Puss på er


Nu jävlar!!!


17e augusti

Hej på er!

Äntligen fredag:) Jag har faktiskt redan varit iväg och tränat så jag har smygstartat helgen;) Så himla härligt att träna på morgonen. Förr var det otänkbart för mig men nu älskar jag det.

Idag är det mycket som ska ordnad. Ska försöka hinna plugga lite nu och sen ska vi hälsa på min morfar. Därefter är det lite småsaker som ska ordnad och sen ska det mysas ikväll;) Ännu en härlig kväll alltså. Igår kväll lagade jag ju mat till älsklingen och det blev faktiskt riktigt bra. Och gissa vad? Min underbart fina älskling kom hem med rosor till mig. Åh vad jag är kär. Världens underbaraste pojkvän. Kan inte fatta att jag har haft sån tur som träffat världens finaste kille:)

Hoppas ni har en härlig dag och att ni snart är lediga! Puss och kram på er


16e augusti

Hej hopp

Idag är ännu en ledig dag. Eller ja, som vanligt så är jag hemma men har fullt upp ändå så klart.

Har fixat med lite skolarbete o.s.v. Sen håller jag på att göra en paj till middag för att överraska älsklingen. Han ska få cheesecake till efterrätt också:) Hemmagjord alltså! Japp, jag är faktiskt lite stolt att jag kunnat göra det. Det är en lite lättare version så att säga men samma princip som cheesecake i alla fall:) Så ikväll blir det mys. Jag har även hyrt American Pie Reunion som vi ska se. Underbart. Och imorgon är det fredag och då har vi också mys inplanerat:) Vi måste passa på nu innan jag flyttar. Åh vad jag fasar och längtar, både och på samma gång... Förvisso leder bara på veckorna som jag är borta men det känns som mer ändå...

Hoppas ni har en riktigt bra dag:) Puss och kram


Har man ingen kudde så...


15e augusti

Hej på er

Idag är jag ledig. Riktigt skönt. Jag har kollat upp lite saker inför hösten och jag känner mig allt mer säker på att det kommer att bli bra. Nu ska jag bara vänja mig vid tanken att inte träffa min underbara älskling varje dag... Men det kommer att gå bra. Vi kommer klara det galant:)

Idag är det plugg som gäller. Försov mig i morse bara så är lite sent ute. Så ingen sovmorgon imorgon. Nu är det fullt fokus som gäller;)

Hoppas ni har en fin dag. Puss och kram


Att vara självisk

I hela mitt lov har jag strävat efter att aldrig någonsin vara självisk. Hela min tillvaro har planerats för att ha tid med allt och alla. Jag har aldrig bara fokuserat på mig själv utan har hela tiden kompromissat för att uppfylla allas önskemål.

Att jag nu har bestämt mig för att plugga på annan ort och lämna tryggheten och framförallt min underbara pojkvän(i veckorna i alla fall) är därför mitt livs absolut svåraste beslut. Jag vill alltid göra rätt och jag vet inte om det här är rätt sett allmänt men i min mage så känns det rätt. Alltså är jag självisk och följer mina egna drömmar och önskemål. Eller är jag självisk? Är det själviskt att hoppa på en utbildning som kommer att ge bättre förutsättningar och bättre chans till jobb i framtiden? Den utbildning jag precis avslutat gav mig inte det jag trodde och ville. Så har jag inte rätt att vara självisk då?
Jag vet att många kan tycka att jag är knäpp och självisk och borde tänka på min pojkvän och det faktum att vi ska skaffa hus etc. Och tro mig, det för jag. Och det har jag gjort varje dag i ett halvår ungefär. Jag har vänt och vridit på alla situationer och möjligheter men kommer alltid fram till samma svar; det här är rätt just nu.

Jag vill inte reta upp någon, göra någon besviken eller få någon att tro att jag inte tar något ansvar. Jag gör bara något jag aldrig gjort förr-jag sätter mig skälv främst och kör på mitt eget spår...


14e augusti

Hej hopp

Ja som jag skrev igår så börjar livet flyta på igen. Det tig tvärstopp ett tag mitt i allt när det mesta tog emot men nu börjar det lätta. Det är främst två stora farthinder som jag måste ta mig över men det ska, måste, lösa sig.

Annars så jobbar jag idag. Ikväll blir det mys med min fina älskling. Den bästa känslan som finns är att känna att den man älskar mer än livet också är ens bästa vän<3 Han är mannen i mitt liv och jag älskar honom mer än något. För alltid.

Hoppas ni har en härlig dag! Puss och kram


Allt löser sig

Ja trots alla hjärnspöken så låter livet en del glimtar hör och var få lysa upp tillvaron. Än är det några farthindret kvar innan det blir lugnt. Men det ska lösa sig. Det måste det. Och med en underbar pojkvän som gör livet än mer värt att leva så kan det inte bli annat än bra. Jag är precis där jag vill vara just nu; mitt i livet, nya äventyr på gång och mer nyförälskad än nånsin.

Sov så gott. Puss


13e augusti

Godmorgon

Måndag igen. Men det är en riktigt bra måndag. Allt löser sig heter det. Jag börjar nästan tro på det. Trots tidig morgon och jobb så är jag positiv. Jag mår bra, jag har planer framöver som kommer att lösa sig och jag har en fantastisk pojkvän. Det kommer att bli en tuff tid framöver på flera sätt men för varje dag känner jag mig allt starkare och allt mer övertygad om att jag tagit rätt beslut för framtiden. Nu ska jag bara lära mig njuta av nuet;)

Hoppas ni får en härlig dag trots att det är måndag. Puss och kram på er


12e augusti

Godkväll

Har haft en väldigt blandad dag idag. Mycket som händer nu. Många tankar och allt händer på en gång så klart. Men det löser sig nog:)

Avslutar helgen och dagen med en myskväll på balkongen med finaste pojkvännen. Hoppas ni haft en härlig helg. Puss och kram på er


11e augusti

Hej hopp

Äntligen kom solen hit igen. Men nu verkar det som om molnen ska få ta över igen:( Aja, vi har fått njuta lite i all fall;)

Idag är jag hos mina fina föräldrar. Har varit här sen igår kväll. Behöver plugga massor och det går inget vidare när jag är hemma. Så då passar det bra att komma bort lite och få bli ompysslad av fina föräldrar:) Ikväll tar jag ledigt och myser med pizza och film tror jag. Ska ev ut på en löprunda innan dess hare jag tänkt. Men min kropp verkar ha tröttnat på min träning. Jag har fått jätteont i min häl igen. Sist jag hade ont i hälen blev det till en muskelinflammation som hindrade mig från att träna i en månad. Så borde antagligen ta det lugnt. Men hur lätt är det;) Får se hur jag gör. Kanske en kort runda bara...?

Hoppas ni har lite sol också. Puss och kram på er


10e augusti

Godmorgon

Äntligen fredag!:) Ska bli så härligt att få vara lite ledig ett par dagar. Sen är det inte långt kvar till allt börjar igen. Dags att plugga igen;) Nästa vecka blir det massor med plugg eftersom jag åter igen har resttentor. Blir jag nånsin av med dem?:( Knäckande.

Har grymt ont i magen också. Har haft det hela veckan. Stress kanske? Har en miljon tankar som flyger i huvudet igen. Suck.

Aja, snart helg:) Ha en fin dag. Puss och kram på er


Bergochdalbana

Varför är det alltid så att när en sak går bra så går en annan sämre? Varför kan inte allt bara få vara bra? Varför måste livet svänga så mycket upp och ner. Suuuuuck!

Lite frustrerad idag ja;) Men det går över. Det löser sig.

Hoppas ni har det bra. Pöss


9e augusti

Godmorgon

Ännu en tidig morgon. Men idag är jag piggare än igår i alla fall. Det hjälper verkligen att komma i säng i tid;)

Idag är det jobb hela dagen som vanligt och sen träning ikväll. Jag har hållit igång träningen riktigt bra på sistone och det känns toppen! Igår kväll blev det yoga. Riktigt härligt! Glömmer från gång till gång hur härligt det är... Men jag måste lära mig stänga av mina tankar. Det är typ omöjligt för mig. Tänker alltid typ tusen tankar på en gång:( Nån som har tips på var man hittar av-knappen för tankarna?;)

Ha en fin dag! Puss och kram


8e augusti

Hej hopp

Usch, idag var det tungt att stiga upp.. Låg kvar 10 min över tiden. Var så himla trött:/ Kan kanske bero på att vi tittade på OS lite sent igår;) Men Aja, sånt händer.

Appropå OS, så besviken jag blev när inte Rolf Göran Bengtsson kunde ställa upp idag:/ Sååå tråkigt! En medalj mindre för Sverige med andra ord. Suck.

Annars idag då? Tja, jag jobbar... Och sen blir det yoga ikväll. Ska bli riktigt härligt att rensa skallen och koppla av lite. Ska verkligen försöka stänga av hjärnan ett tag.

Halva veckan är i alla fall gjord här efter:) Hoppas ni har det bra. Puss och kram


7e augusti

Godmorgon Yes!!! Jag lyckades ta mig upp i tid idag igen. Känner mig stolt:) Slipper stressa och kan ta det lite lugnt på morgonen. Sen har jag blivit omplacerad på jobb så numer börjar jag alltid 8 och slutar alltid 16.30!:) Så glad för det!!!! Slipper jobba kväll helt och hållet. Underbart! Igår kväll var jag och älsklingen ute och sprang en runda. Känns riktigt bra nu igen. Härligt! Kroppen svarar rätt och flåset håller jämnt tempo. Härligt:) Så allt rullar på m.a.o. Ikväll ska vi tvätta men vi ska även hinna med en långpromenad och laga mat ihop så det blir mys under tiden;) Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er


Ont...

...i magen nu igen... Jävla chips!! När ska jag lära mig att det inte går?;) Nä nu får det bli skärpning på mig. Inga fler chips nu på ett bra tag! Har testat att göra uppehåll då och då för att se om det verkligen är de som ger mig ont i magen. Och nu kan jag hyfsat säkert konstatera att jo, det är dem jag får ont i magen av. Och då står det ändå inte att de skulle innehålla mjölk:/ Inte okej chipsvärlden, inte okej! Så nu gör jag slut med chips för all framtid. Så det så;) Puss


6e augusti

Godmorgon Så var set dags, första arbetsdagen efter tre veckors ledighet. Och det känns trots allt inte alltför hemskt. jag har kommit upp i tid och varit ute med Sami redan. Jag har alltså eliminerat det trista med att riskera att bli försenad en måndag:) Japp, lite stolt är jag allt haha;) Så jag är ändå rätt peppad inför dagen. Och så ser jag fram emot ikväll då jag ska springa med älsklingen. OCH det ska bli fint väder på fredag så det kan jag också se fram emot:D Jajamen, det är positivt tänkande som gäller;) Hoppas ni går en bra måndag. Puss och kram på er


5e augusti

Hej Idag är sista semesterdagen... Lite småångest faktiskt. Men å andra sidan så ser jag ofta slutet av lov och semestrar som en möjlighet till nystart. Ta tag i allt igen med en massa nya krafter och köra på i högre tempo än tidigare tack vare vilan som varit. Det känns riktigt bra. Veckorna har gått galet fort men vi har hunnit med massor. Och vi har haft det underbart! Så vi har nåt att se tillbaka på. Sen ser jag fram emot min nya utbildning också. Jag är väldigt peppad och vill ge 300 procent den här gången. Det här känns rätt och kommer att ge en bra framtid. Så allt är på väg åt rätt håll. Vad gäller hälsan så har jag och älsklingen kört hårt med träning de här veckorna så jag mår bättre än någonsin vad gäller det:) Löpningen är igång riktigt bra och jag tror jag kommer att förbättra mina tider massor framöver:) Så trots att semestern är slut så är det nya saker att se fram emot bara:) Nu ska det mysas här hemma ordentligt. Hoppas ni har en bra kväll. Puss och kram på er


4e augusti

Hej hopp Började med att skriva 3e augusti i rubriken... Bra koll man har på dagarna då;) Det märks att man har semester. Och att tiden går alldeles för fort. Idag har vi inte gjort nåt vettigt alls. Vi har varit på stranden i den underbara solen(äntligen) och kollat på os. Nu ska vi ut och springa en runda:) Härlig dag. Imorgon är sista semesterdagen och vi gråter blod! Nej inte riktigt men tiden har gått alldeles för fort. Dags att ta tag i vardagen och alla måsten igen. Menmen, vi har ju helgerna och några sommardagar till:) Hoppas ni har det bra. Puss och kram på er


Så bra!!

Har hittills haft en jättebra dag! Är så glad, för har precis fikat med en riktigt härlig människa. Första gången jag träffade henne inofficiellt om man säger så och vi hade massor gemensamt. En dag kan verkligen bli riktigt bra bara genom att möta en människa som är så lik en själv och som delar med sig av sin energi! Och dessutom får jag träna på min engelska:) Hoppas ni har det bra. Pöss på er


1a augusti

Hej hopp Dagen har startat med en lång härlig sovmorgon och lite egentid då älsklingen är iväg och fiskar. Mysigt:) Sådana här gånger inser man vikten av att vara lite ensam ibland. Förvisso inget jag strävar efter men när det händer så är det inte så hemskt ändå;) Annars idag ska jag iväg och träffa en vän på fika. I övrigt inga planer:) Ha en härlig dag. Puss och kram


RSS 2.0