Tillbaka till verkligheten

Ja, nu är semestern slut och det är dags att jobba igen. Inte kul alls, särskilt med tanke på att jag inte alls trivs med jobbet. Men vad ska man göra? Pengar är ju ett måste i dagens samhälle.
Är ensam hemma just nu. Älsklingen är och fiskar med en kompis. Inte särskilt kul med tanke på att vi inte kommer ha så mycket tid ihop i övrigt i veckan... Jaja, har ju haft två veckor ihop så ska väl inte klaga, men är så kär i honom ju...

Det går ju bra det här...

Inte så bra va? Men så blir det. Sedan sist har inte jättemycket hänt egentligen. Älsklingen och jag har haft en massa kvalitetstid tillsammans. Kommer att bli tungt nu när jag börjar jobba på tisdag... Inte kul alls. Men så blir det, tillbaka till verklgheten liksom. Slut på festandet och gottefrossandet. Nu är det jobb, träning och hälsokost som gäller. (Förhoppningsvis...)

Så länge?

Var det så längesen jag skrev sist? Ojdå. Jaja, men det har varit fullt upp. Nu har jag äntligen semester. Har redan varit på Falsterbo Horse Show och en massa på stranden. Helt underbart. Sen var det fest i fredags... Det blev hårt så lördagen spenderades hemma i sängen. Gick inte ur den i onödan om man säger så... Inte helt kul faktiskt. Förstår mig inte på dem som påstår att det är så härligt med fylla och bakfylla. Oh well, det är deras problem.
Idag har älsklingen och jag varit kulturella, har varit på besök på museet. Fy vad nedgånget det har blivit. Det ser exakt likadant ut som det gjorde när jag var där när jag gick på dagis... Och det var ju ett tag sedan om man säger så. Det är synd och tråkigt att se.
Just nu håller spotarna på att kopplas in i köket. Äntligen ska vi få ordentligt ljus. Har ju bara tagit ett halvår... Manlig framförhålning när den är som bäst. Är det ´bara jag som tydcker att man kan ha gjort allt sånt tills semestern så att man kan ha ledigt sen? Men jag ska inte gnälla, ska vara glad att älsklingen har de kontakter han har så att vi får experthjälp. Och så snyggt det lär bli. Sen är köket äntligen färdigrenoverat. Sovrummet nästa...

Helgen plus en dag

Helgen har varit blandat trevlig och jobbig. Fredgaskvällen bjöd på utekväll med vännerna, mycket trevligt. På lördagen följde en trädgårdsfest med älsklingens släkt. Detta var också trevligt, en massa lekar, skratt och gräsfläckar. Försökte mig på att brotta ner älsklingens bror-mycket dum idé. Flög som en vante, men kul var det.
Sedan var det dags för jobb igen på söndagen. Inte alls kul nu när man egentligen har semester. Men jag kommer att tacka mig själv när lönen kommer, det vet jag ju.
Igår hade älsklingen och jag kvalitetstid ihop. Helt fantastisk dag. Han har ju äntligen fått semester också. Så nu har vi många dagar tillsammans framför oss. Ska bli härligt. Imorgon ska vi till Falsterbo Horse Show, blir en heldag.
Sedan till helgen är det dags att festa igen. herregud, vad har hänt med mig? Jag som aldrig bukade festa annars... Oh well, har inte direkt något emot det. Nu ska jag snart iväg och jobba. Sen är jag ledig i två härliga veckor. Ska bli underbart!


Idrottslärare...

Ja, så kom då äntligen antagningsbeskedet idag. Som jag längtat och fasat på samma gång. Resultatet av all väntan? Fullständig förvåning. Jag skulle inte bli fastighetsmäklare, inte jurist, inte hortonom och inte heller informationsarkitekt. Så vad skulle jag bli? Jo, idrottslärare... Jag har sökt och velat komma in så det är inte det, men blev helt paff när jag såg det. Och i ärlighetens namn, lärare?! Jag har redan en syster och en mor som är lärare så jag har alltid lovat mig själv att absolut inte bli lärare. Nån mer om ser det komiska i allt det här? Jaja, det får väl gå. Jag har ändå en liten hemlig förhoppning att någon ska lämna sin plats på fastighetsmäklarprorammet så att lilla jag kan klämma mig in. Men tills vidare är det idrottslärare jag ska bli. Kan nog trots allt passa mig, älskar ju idrott och sport. Nä, det blir nog bra det här när första chocken har lagt sig...
Ikväll ska det firas och festas. Nästa uppdatering blir nog med andra ord först på söndag...

Jobb på semestern

Trots att jag äntligen har fått semester har jag gått med på att jobba extra. Varför det? Jo, för att få ihop ekonomin behövs det lite extra tider. Annars får jag leva på luft och vatten i slutet av nästa månad när alla räkningar är betalda. Någon mer som avskyr sånt här med att växa upp ochtvingas betala räkningar? Men det är rätt skönt att slippa bo hemma samtidigt.
Vad har hänt hittills i veckan då. Ja, inte mycket alls. Har varit hemma hos föräldrarna och målat lusthuset. Inte särskilt spännande, men har tjänat pengar och solbränna på det. Verkar det som att jag är pengagalen eller är det bara jag? Nä, hjälpen är egentligen gratis, men föräldrarna envisas med att betala.
Volleybollen gick förresten bra. Riktigt trevligt. Hoppas det blir snart igen.
Nu ska jag äta lite och ladda för jobb. Peppning behövs, idag är det tungt som bara den...

Helgen har varit underbar, och än är den inte slut...

Jaa, det har varit en fantastiskt rolig helg. Ute i fredags kväll med älsklingen, hans bror och dennes flickvän. Väldigt trevligt. Längesen jag hade så kul ute. Gott att dricka, treliga människor och en massa skratt. Dagen efter var det mindre kul. Det var lite tungt att komma upp. Oc baksmällan hann knappt lägga sig innan vi skulle iväg igår kväll. Två 50-åringar skulle firas. Jag hade bestämt mig för att bara dricka vatten och läsk... Men det gick inget vidare. Blev en del vin och lite öl också. Väldigt lyckad kväll blev det. Fick dansa med älsklingen som aldrig förr. Mycket trevliga människor där också. Några mindre trevliga också som tyckte att de styrde över hela världen. Men så är det. Kvällen blev mer än lyckad. Är så lycklig över att få vara med min älskling. Det kan inte bli bättre än det är just nu.
Snart ska vi båda iväg och spela beachvolleyboll med ett gäng. Ska bli grymt kul. Lite halvnervöst dock med tanke på att jag inte spelat volleyboll på evigheter. Men det ska nog gå bra. Åtekommer med resultat.

Underbara sommar

Tänk om den underbara sommar vi har just nu kunde stanna kvar resten av juli och augusti. Man kan ju alltid hoppas. Älskar sommaren som den är just nu. Det kan inte bli bättre. Var på stranden med E igår. Underbar dag. Brännan börjar ordna till sig igen nu. Det var tydligen bra att lägga en grund på Rhodos. De¨t är lättare att bli jämnt brun nu. Har redan börjat bli hyfsat gyllenbrun. Tror ju inte att jag blir mycket brunare än så här. Brukar intebli det i alla fall.
Ska snart iväg och jobba. Men sen är det semester i tre underbara veckor! Ska bli så fantastiskt skönt.
Ikväll är det utgång som gäller. Älsklingen, hans bror och broderns flickvän. Ska bli riktigt, riktigt kul. Kommer att vara trött imorgon, men man ska väl fira semestern ordentligt, inte sant?

Manlig och kvinnlig kommunikation

Jag har precis klippt min älskade. Och det blev kort... Mycket kort. Han valde att gå från drygt 2 dm till knappa 12 mm. MM! Och när jag efteråt lite diskret sådär påpekade att "Gud, vad kort det blev." så säger han "Meh, men du saaaa ju att jag skulle klippa mig!" Ja, 'klippa', inte 'snagga'...

Underbart

Ja, allt är underbart just nu. Underbart väder, underbar ledighet, underbar älskling... Det kan inte bli mycket bättre helt enkelt. Eller okej, högskolan skulle ju kunna skicka sitt resultat någon gång. Men det kan jag leva med och förtom det är allt perfekt.
Solen strålar och det är varmt och skönt. Ska iväg till stranden idag. Bara ligga och pressa hela dagen. Ingen tid att passa utan kan bara ta det lugnt. Ska bli så underbart skönt. E ska med så jag är ju inte ensam heller. Är inte så förtjust i att vara ensam. Inte för att det direkt skrämmer mig, men det är så offantligt tråkigt. Jag vill ha någon att skvallra med, prata skit med helt enkelt. Slippa sitta och komma på mig själv med att jag pratar med mig själv... Jo, det har faktiskt hänt, skrämmande men sant... Avskyr att gå här hemma helt ensam och höra tankarna rulla rundor. Detta bidrar även till frågeställningar som blir till dupa tankar somsedan går ut över älsklingen. Saker som om förhållandet är bra, om vi var för snabba med att flytta ihop, om jag är för snäll som städar, diskar och tvättar utan honom ibland, om han verkligen älskar mig... Ja,ni förstår själva, det kan bli väldigt fel.
Men strunt i det nu, nu ska jag bara njuta av dagen. Inte bekymra mig om nåt utan bara njuta.

RSS 2.0