28 februari

Hej svejs

Hoppas ni har det bra:) Jag har redan hunnit träna en sväng och nu sitter jag i skolan. Det blir en lång dag idag med grupparbete efter skolan och sen jobb ikväll. Men det får gå så klart:) Imorgon är jag ledig på dagen och jobbar på kvällen så då kan jag ta det lite halvblint i alla fall:)

Hoppas ni har en bra dag. Puss och kram på er


27 februari

Hej hopp

Jag hade en underbar kväll i lördags så igår gjorde vi inte mycket. Jag var så himla trött så vi satt mest i soffan och slappade:)

Idag har jag varit och klippt mig hittills. Blev riktigt nöjd. Känns konstigt men ändå nöjd. Jag har nämligen klipp mig lite kortare och klippt ligg:D Så det är rätt annorlunda än förr. Men jag gillar det som sagt.

Ikväll blir det jobb som vanligt. Men det känns ok efter en ledig helg trots allt:)

Nu ska jag plugga lite och äta. Men hoppas ni har en bra dag trots att det är måndag:)

Puss och kram på er


25 februari

Hej på er

Här är det fullt ös som alltid;) Har redan varit iväg och tränat och fixat lite inför ikväll. Då ska jag nämligen iväg med fina vänner och festa loss lite:) Ska bli riktigt kul. Och det är ingen vanlig utekväll utan en kväll ute med en twist;) Haha jag är så sjukt taggad.

Hoppas ni får en bra dag idag!

Puss och kram på er


24 februari

Godmorgon

Ännu en tidig morgon. Det p.g.a att jag ska iväg och träna igen:) Perfekt start på dagen helt klart! Känner mig så pigg efter det och hela dagen går smidigare på nåt sätt.

Igår blev en bra dag. Tack alla som måste ha hållit tummarna. Det funkade:) Var så glad hela dagen eftersom det gjorde att min termin kommer att bli mycket lättare. Så jäkla skönt!

I eftermiddag ska vi fixa lite med vårt husköp och sen blir det en sväng på stan med fina vänner.

Hoppas ni får en underbar fredag! Puss och kram på er!


23 februari

Godmorgon

Tvättdag idag. Men gläder mig åt de fina nyheterna om att en prinsessa är född i Sverige. Så härligt att det äntligen hänt. Jag har följt all nyhetsbevakning slaviskt typ:) Det är ju en stor händelse. Jag är definitivt för monarki så för mig är det en härlig händelse. Utan monarkin skulle den lilla bit av Sverige som vi har kar dö ut. Men det är klart, det är fult att vara svensk så det är väl rätt väntat om det försvinner det också. Dock hoppas jag verkligen att monarkin får vara kvar.

Sitter och tittar på nyhetssändningar på flera kanaler på tv nu. Och åh vilken underbar kärlekshistoria Victoria och Daniel har haft. Sån man själv drömt om sen man var liten:)

Idag behöver jag en hel del tur så håll alla tummar för mig. Hoppas ni får en härlig dag. Puss och kram på er


16 februari

Hej på er Nu skriver jag via internet igen så jag gissar att texten kommer bli ett enda långt stycke. Ni få m.a.o sätta in punkter själva;) Livet flytr på här med plugg, plugg och plugg... Kommer jag nånsin att bli kvar? Det känns inte alls så just nu det kan jag ju säga. Men jag hoppas det är över snart. Annars så går allt i ett. Jag tror att jag kan avslöja en hemlighet idag; Johan och jag är med hus:D Vi har inte skrivit på något än och lägenheten är inte såld än men alla formaliteter är klara så vi håller alla tummar och tår vi har för att det ska bli bra! hjälp gärna till och håll tummar;) Idag tvättar jag och så blir det, gisssa vad, plugga! Jippie. Aja, ikväll blir det träning och det lyser upp dagen betydligt kan jag ju säga:) hoppas allt är bra med er. Puss opch kram på er

10 februari

Hej på er

Så dålig uppdatering det var här nu. Mycket har hänt men få saker är värda att nämna i bloggen... Vår resa var underbar och vi mådde så bra. Dock så blev jag totalt genomförkyld där nere så det förtog nöjet lite. Aja, sånt händer:) Annars händer inte mycket i livet, plugget tar upp större delen av fritiden och träningen försöker jag pressa in där emellan:)

Ska försöka uppdatera oftare igen. Puss och kram på er


RSS 2.0