Solen tittade fram

Trots en regnig förmiddag tittade solen fram för nån timme sen. Så himla skönt:) Och energikick direkt. Jag tänkte snart ge mig ut och springa en runda.

Älsklingen kom hem en sväng precis, men är på väg ut för att fiska en stund. Passar ju bra när jag ändå ska träna. Imorgon hade jag tänkt gå på skivstång, men det är ju Skärtorsdag så det blir det inget av:) Älsklingen och jag ska ha en härlig kväll då istället har vi bestämt. Vi ska gå en sväng vid havet och sen fixa lite god mat och dricka lite gott. Låter som att jag festar till det hela tiden så jag måste påpeka att jag bara drack ungefär ett halvt glas vin igår. Det var vin som var kvar i kylen så det smakade inte jättebra:) Och det känns klart bättre att få fira ledighet med älsklingen än ensam.

Nu ska jag göra mig i ordning och ge mig iväg.♥

Peptalk

Jaa, jag tänkte sprida lite energi till tjejer och killar som läser min blogg. Jag har tidigare nämnt hur mycket skit(ursäkta uttrycket) jag har fått ta genom mitt unga liv. Innan första skoldagen tyckte jag att jag var hyfsat normal och att jag såg hyfsat normal ut. Men första skoldagen var några tjejer snälla nog att påpeka att jag inte alls såg normal ut. Från den dagen var skolgången inte så kul som jag sett fram emot. Varje dag blev det värre och värre. Jag trycktes längre och längre ner i skiten. Men en dag så bestämde jag mig för att ta tag i det, inte ta emot mer utan se till att stöta bort det istället. Jag började ignorera ord och lickar och tänkte hela tiden att det är dem det är fel på inte mig. Det va tufft att ställa om så totalt och jag fällde många tårar kan jag erkänna. Det var riktigt jobbigt. Jag tänkte dock hela tiden att efter gymnasiet, då slutar det. Då är folk mer mogna och jag växer kanske till mig så att jag inte behöver känns mig utanför. Tji fick jag. Det är fortfarande folk som tittar konstigt på mig, fnissar och glor. Jag har till och med fått höra både det ena och det andra. Det är urjobbigt, men numer bryr jag mig sällan. Visst, ibland har jag en dålig dag och då tar jag åt mig av allt. Men i slutändan så skakar jag av mig kommentarerna snabbt igen. Det gjorde jag inte förr.

Med allt det här vill jag säga till folk som får ta emot skit för sitt utseende; strunta i det. Bara strunta i det, tänk inte ens på det. Och visa inte att ni tar åt er, det är då de som slänger skit på er får sin belöning. Om ni inte bryr er är det inte lika kul. Alla människor är vackra, alla har sina unika drag och det är det som gör oss unika. Alla kaninte älska alla, men man ska inte låta någon annan trycka ner en i skoskaften. Man ska vara stolt över den man är, älska sig själv och bara njuta av livet. Det är för kort för att man ska bry sig om vad andra tycker.

Sådär, var bara tvungen att skriva av mig lite:) Läser på många bloggar hur den ena inte tycker om den andra eller hur dåligt den ena eller den andra mår. Och det gör mig ledsen. Inte ledsen som i att jag går och tänker på det alltid, men precis när jag läser det så gör det mig ledsen. Varför är det så svårt att få en annan människa att må bra? Varför har man ett behov av att trycka ne andra för att själv få synas och märkas? Nää, lägg av med att döma andra, det är inte värt det! Låt folk få känna sig vackra. Om de ser annorlunda ut vet de antagligen det själva. Det behöver inte uppmärksammas av andra, hjälp istället personen att älska sig själv. Det är dagens budskap kan jag ju kalla det för:)

Nu ska jag fortsätta njuta av dagen! Kram på er♥

Latdag

Haha, känns helt overkligt att inte göra något alls. Har precis tittat på Stolthet och fördom. Så himla mysig film. Kanske inte min nya favorit, men helt klart bra och sevärd. Jag är en hopplös romantiker så jag älskade klart allt det romantiska:) Många tycker säkert det är urtrist med all olycklig och lycklig kärlek, men jag tycker om sånt. Och när mr Bingley friade till Jane höll ja på att börja gråta glädjetårar(eller okej, en tår kom väl;) ) Det var så himla fint. Precis som jag själv drömmer om... Ett äkta frieri, mannen på knä och ren lycka som spirar runt om. Åh, underbart! Undrar om man nånsin kommer att få uppleva det?:) Det lär ju dröja ett antal år i alla fall...

Nä, nu ska jag nog försöka ta mig ut lite. Börjar få ont i huvudet, antagligen p.g.a. brist på syre. Så ska ta en sväng till affären tänkte jag. Är lite sugen på något... Vet inte vad, men något. Och det kan man väl få unna sig när man är ledig, eller?:) Ska nog ut och springa ikväll ändå. Om vädret tillåter. Just nu regnar det. Jag gillar förvisso att springa i regn, men nu när det är kallt är det inte lika kul. Menmen, vi får se. Hm, promenaden känns kanske inte jättelockande heller?:) Fast sötsuget lär nog vinna idag. Om jag tillåter det:)

Hoppas ni har det bra idag!

       
Alla ni som älskar romantik-se den! Källa

310310

Godmorgon!

Härliga morgon:) Har fått sova ut ordentligt och jag kan ta en riktig långfrukost om jag vill. Det var längesen sist det. Känns väldigt avslappnande om man säger så:)

Vädret är ju inte det roligaste, men då kan jag å andra sidan vara inne och inte göra nåt alls med gott samvete. Funderar på att påskpynta lite här hemma kanske. Har hämtat lite påskris hos föräldrarna så det ska pyntas och lite sånt:) Inte för att jag är niga med att fira påsk, men det är ju lite mysigt att göra fint här hemma. Men jag får se, idag är det som sagt ingenting planerat:)

Nu ska jag fixa lite frukost, är hungrig som vanligt:)

Ha en bra dag! Kram♥

Underbar kväll

Mm, här sitter jag i soffan efter en härlig dusch som inkluderade lite skönheslyx:) Blev ju bjuden på rikigt god mat innan; toast fläskfilé med potatiskroketter och bearnaisesås. Så himla gott. Lyxigt värre:)

Börjar känna hur lugnet sprider sig i kroppen, även om det är svårt att förstå att jag faktiskt kan ta det lugnt och inte stressa eller oroa mig för något. Bara vara och inte planera alls:) Tänk att sånt liv finns, hehe.

Nu ska jag snart se Cougar Town och sen väntar sängen. Kommer helt klart ta lång sovmorgon imorgon. Ska bli underbart skönt.

Sov så gott! Kram kram♥

Ledig!!

Nu är jag hemma efter praktiken. Och nu är jag leeedig:D Åh, så skönt! Och det blev ju inte sämre av att älsklingen säger åt mig att sätta mig i soffan medan han lagar maten. Sen sätter han fram ett glas vin till mig också. Har jag det bäst eller har jag det bäst?:) Åh, jag är så lycklig!

Nu ska jag inte göra något vettigt alls! Inte ett strå nytta. Inte stressa, inte tänka, inte oroa mig. Bara njuta av livet, ta det lugnt och inte planera något alls. Det ska bli så underbart skönt. Har ju inte varit ledig sen i september så det här är lyx å hög nivå, haha:) Ska kanske unna mig att klippa mig och lite sånt den här veckan. Vi får se.

Mm, det doftar himmelskt gott från köket nu. Ska luta mig tillbaka här i soffan nu och ha det bra:)

Hoppas ni får en bra kväll. Kram på er.

300310

Godmorgon!

Ännu en tidig morgon. Det känns som om jag inte haft någon sovmorgon på typ-två vckor... Är så fantastiskt trött och slutkörd. Men imorgon, då ska det vilas hela dagen! Tänker inte göra något vettigt alls. Bara slappa och återhämta mig:)

Tentan igår gick käpprätt åt skogen. Jag vet inte vad som hände egentligen, jag var väl förberedd när jag kom till salen. Sedan var allt bara borta, helt väck. Jag skäms som bara den. Jag borde klarat den här tentan efter alla mina pluggtimmar... Men jag är rätt säker på att jag inte gjord det. Usch och fy, känner mig totalt misslyckad. Vad ska folk tro liskom? Inte för att jag bryr mig vad folk tycker, men det lär ju verka aningen konstigt att jag får underkänt igen. Men det kan jag försvara med att jag aldrig nånsin har haft ett mattehuvud. Jag har alltid haft dåliga poäng när det kommer till matteprov etc. Jag blir helt låst. Men just nu ska jag försöka glömma igår och bara leva nu och se fram emot ledighet. Välförtjänt ledighet tycker jag. Har inte varit helt fri från skola sen jag började i höstas. Hade ju projektarbete under julen och tenta under februarilovet. Så nu tänker jag ta mig tusan bara njuta:) Sen får jag ta tag i prblemen efter den 5 april:)

Nu ska jag äta upp min frukost och sedan göra mig i ordning igen. Idag är det praktik som gäller hela dagen. Inte så jättetaggad på det idag eftersom jag är så grymt trött. Men ska försöka piggna till, för det är trots allt rätt kul:) Roligaste delen av utbildningen, helt klart.

Ha en jättefin dag i vårsolen(klart det är sol, jag ska ju vara inne;) )

Kram på er♥

290310

Godmorgon!

Idag gäller det. Klockan två kommer jag sitta i tentasalen och svettas fram till klockan sju. Jag har knappt sovit nåt alls i natt. Borde ju verkligen ha gjort det inatt om nån gång. Men jag är inte så jättetrött än, tror adrenalinet håller energin uppe:) På sätt och vis är det ganska skönt att det är dags att skriva idag, sen är det över ju. Men ändå vill jag inte. Hoppas, hoppas, hoppas jag kan skrapa ihop till ett G... Skulle bli överlycklig om jag blev godkänd. Annars blir det två omtentor på en vecka... Inte kul. Men vi får se hur det går. Det känns väl helt okej trots allt. Men sen när man äl är på plats blir skallen helt blank typ. Usch,nä, det får bara inte bli så.

Nu ska jag äta upp frukosten och sen läsa igenom allt en gång till. Sen får det gå som det går...

Hoppas ni får en jättebra dag! Kram♥

Sista pluggläget

Nu är vi hemma igen efter goda våfflor och trevligt sällskap:) Proppmätt och dödstrött. Men det är bara att bita ihop och sätta sig med plugg igen... Ska nog ut och springa en runda först dock. Så att jag blir riktigt trött och kanske kan sova senare... För det kommer att vara svårt annars, den saken är klar. Nervös som bara den:/ Usch, både vill och vill inte att et sk bli imorgon. Vill ju bli av med tetan, men skulle vilja ha mer tid att plugga. Typ en vecka till. Men det är bara att gå dit och satsa järnet..

Ha en mysig kväll och sov så gott sen! Kram på er

Helt ärligt

Helt ärligt. Nu har jag fastnat totalt; hur räknar man ut x?? Det enda problemet hittills. Hur vet jag vad x står för i följande; 4000x=1500x-2040000. Ska det stoppa upp allt? Gah, jag blir knäpp!

280310

Godmorgon!

Inatt har jag inte sovit mycket alls, men känner mig ändå pigg. Jag gissar att det beror på tentanerverna... Usch, det är ju dags imorgon:/ Jag vil inte. Även om jag har pluggat massor så känns skallen helt tom. Men jag gissar, eller hoppas, att det ger med sig när jag väl sitter på tentan.

Älsklingen är iväg och spelar bandy så jag ska passa på att plugga nån timme till idag. Sen ska vi till mina föräldrar och äta våfflor. Mums! Lyx att få så mycket våfflor utan att göra en enda själv;) Ska bli skönt att kopla bort skallen en liten stund. Jag hade som mål att jag skulle plugga hela dagen idag, men jag tror ändå att det blir bättre såhär. Att jag tar en paus mitt i och sen pluggar ikväll igen. Jag är inget vidare på att plugga i typ 12 timmar i sträck... Då fastnar ingenting utan jag blir bara frustrerad av att jag inte gör något annat. Men ikväll blir det som sagt nån timme också. Ska göra en gammal tenta då så jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Annars går självförtroendet ner i botten inför imorgon. Nervös!

Nu ska jag äta upp min frukost och sedan sätta fart! Hoppas ni får en härlig söndag! Kram på er♥

Uppdatering

Sitter här och försöker plugga. Men huvudet är så trött. Jag får liskom inte in mer. På ett sätt känner jag att jag kan det jag ska, men sen känns det som att jag inte kan något alls. Kanske ska jag låta det vara för idag och ta det lugnt? Men då jagar samvetet... Suck, vilka problem man kan ha då;)

270310

Hejsan!

Ingen uppdatering sen igår.. Nä, hade ingen lust efter jobb igår alls. Kom hem vid halv tio och var helt slut. Det var en jäkligt lång och intensiv dag igår så jag slocknade rätt snabbt:)

Idag har jag jobbat hela förmiddagen. Inget kul alls. Räknar bara minuterna tills jag slutar. Men som jag sagt tidigare, jag får vara glad för att jag har ett jobb. Det behövs verkligen nu när man är student:) Men det hade ju varit tacksamt om man fått göra något meningsfullt och man inte hade blivit behandlad som en robot eller del av inredningen... Inte för att folk måste älska mig eller prisa mig, men nåt tecken på att man faktiskt sitter där och är värd mer än en utskällning är rätt trevligt... Jaja, strunt samma.

Älsklingen är i Växjö idag och ska kolla på hockey. Så jag är alldeles ensam hemma. Inte kul alls, jag hatar att vara ensam. Men får väl försöka inse att det trots allt ger mig möjlighet att plugga i lugn och ro. Jag ska dessutom ner och tvätta. Så tiden kommer gå rätt fort. Han kommer ju hem ikväll.

Nu ska jag ner i tvättstugan och sen plugga... Fy vad jag längtar tills tentan är över!

Hoppas ni har en bra dag. Kram på er.

Suck

Härlig stund i solen. Varmt som bara den ju. Blir man lycklig eller vad?:) Nu tillbaka till plugget!

Lunch

Ja, jag tycker väl att det är dags för en liten lunchpaus. Jag har varit lite halvdålig på plugget hittils. Har räknat en del, men det har varit lte hackigt. Solen ropar utanför fönstret så är lite distraherad. Sen är det annat som bryder hjärnan också, men det tar jag inte upp här. Inte än i alla fall...

Nu, maaat!:)

Solen skiner, jag är inne...

Nu när solen äntlige har titta fram så har jag ingen möjlighet att gå ut eftersom jag bara måste plugga... Det suger. Men jag hoppas på att det fina vädret håller i sig till nästa vecka för efter tentan är jag ju ledig några dagar och då vill jag bara njuta av att göra ingenting:)

Hoppas ni får vara ute i det fina vädret!

260310

Godmorgon!

Sovit som en stock inatt. Riktigt skönt. Gav mig ut och sprang en hyfsat lång runda igår kväll så jag antar att det bidragit till den tunga sömnen:) Skönt var det i alla fall.

Det blev tyvärr inte så mycket plugg igår kväll... Det var så trevligt hos älsklingens mormor och morfar så jag blev kvar en stund, var hemma vid åtta. Eftersom älsklingen var och tittade på hockey hos sina föräldrar så åkte jag hem till mina föräldrar. Jag skulle ju ändå släppa in hantverkare är nu på morgonen:) Så ja, jag sov hos mina föräldrar inatt alltså. Sköna sängar och alldeles tyst. Det är nåt visst med att sova hos mamma och pappa ändå:) De bor ju en bit utanför stan och jag bli mycket lugnare när jag är där faktiskt. Inte för att jag inte trivs där jag bor, men det är ändå nåt visst, hehe:)

Idag blir det som vanligt plugg, plugg, plugg. Ikväll ska jag jobba. Ingen vidare timing med det ju, skulle behöva den tiden till att plugga. Men ja, antar att jag behöver koppla bort skallen lite också. Så att allt inte bara börjar snurra rundor i huvudet...

Ha en jättefin dag alla! Kram på er.♥

5 timmar

Ja, nu har jag suttit i nästan hela fem timmar och pluggat. En hel del har fallit på plats, men det är klart en del kvar också... Nu börjar nerverna göra sig påminda faktiskt. Får kanske ta en löparrunda ikväll så att nerverna får trötta ut sig. Allt för att få sova ordentligt. Sist fick jag ju inte sova mycket alls innan tentan. Än så länge är det ingen som jagar mig i mina drömar i alla fall:)

Ska fortsätta lit till här nu tänkte jag. Snickaren verkar snart vara färdig för idag, men jag blir väl kvar ett tag till. Och sen lär böckerna åka fram en stund till där hemma. Även efter att vi ätit våfflor blir det nog en stunds plugande... Jepp, jag har ingått skenäktenskap med mina böcker hehe:) Hoppas nu det är värt det bara.

Hoppas allt är bra med er. Kramen.


Bara lite vårkänslor...


Det går bra nu ju

Så himla skön känsla, jag börjar äntligen få kläm på ekonomistyrningen. Känns underbart bra. Visst är det lite knaggligt då och då, men i det stora hela kan jag det mesta. Och jag har ju tre dagar till på mig att sätta det ordentligt. En bra dag idag alltså:)

Det är ju sol ute också, så man kan ju inte vara annat än glad. Även om man sitter instängd... Ska ta lunch om en timme och då ska jag försöka ta mig ut en snabbis så att ag får rensa skallen lite. Hoppas hantverkarna ska iväg på sin lunch också. Så man får lite extra lugn och ro:)

Ha en fortsatt fin dag i solen!

250310

Godmorgon!

Nu har jag rätt dag:) Fick kolla en extra gång så jag skrev rätt, hehe. Nu sitter jag hos mina föäldrar och väntar på hantverkarna. Känns rätt konstigt att sitta i sitt gamla hem och plugga. Men samtidigt skönt och tryggt. Skulle kanske inte ha nåt emot att bo hemma en tid?;) Haha, men det skulle kännas konstigt, helt klart.

Idag är det som sagt bara att plugga. Allt ska räknas igenom idag är tanken. Sen ska jag börja repetera och göra gamla tentor. Åh, hoppas det sätter sig nu då:/ Jag vill verkligen få godkänt den här gången. Orkar inte med fler motgångar.

Ikväll ska vi till älsklingens mormor och morfar och äta våfflor. Mums!

Nu ska jag fixa nåt att äta, får se vad jag kan hitta i föräldrarnas kyl;) Ha en fin dag! Kram.

Så var ännu en dag över...

Ja, då var det kväll igen. Fy vad tiden går fort nu... Känns jättekonstigt. När älsklingen kom hem kändes det som att vi hade massor med tid, men nu är kvällen snart slut och det är dags att gå och lägga sig... Jaja, så är det:)

Vi har precis sett på Mitt stora feta grekiska bröllop. Känner igen mig lite i den filmen faktiskt:) Den är lättsam och rolig, men har många scener där jag känner igen mig numer. Jag trodde t.ex. inte heller att jag skulle hitta nån som ville vara med mig, men så verkar det ju ha blivit;)

Nu ska jag slappa lite och sen gå och sova. Ska upp tidigt imorgon, mamma och pappa har bett om hjälp att öppna för hantverkarna och jag ställer klart upp:) Sen på kvällen ska älsklingen och jag till hans mormor och morfar och äta våfflor:D Toppen!

Ha en fortsatt bra kväll! Kramen.

Under konstruktion

Jag har äntligen tagit mig lite tid att fixa med utseendet på bloggen. Är väl inte helt nöjd än, men det är ju helt klart på äg:) När jag inte behöver plugga mer ska jag lägga mer ännu mer tid. Nu ska vi laga lite mat här.

Ha en bra kväll!

Koll på dagarna?

Haha, det är ju den 24e idag så klart:) Typiskt mig. Skyller på tentapluggsblindhet, haha. Har ingen koll på dagarna, bara när det är dags för tenta.

Skolan var riktigt trist idag och inte särskilt givande tyvärr. Men så är det. Nu ska jag snart sätta fart med pluggandet. Har en hel del att göra och älsklingen och jag ska försöka ha lite kvalitetstid ihop ikväll så jag måste jobba undan. Åh, känns som att jag aldrig kommer hinna ordentligt... Fast jag har ju nästan 4 hela dagar på mig att sitta non stop. Så det ska nog ordna sig, känns bara hopplöst nu:)

Ha en fortsatt bra dag! Kram.

230310

Godmorgon!

Så trött jag blev igår kväll. Jag var och tränade Ki-box och när jag kom hem däckade jag typ:) När jag ätit var det kört, då bara låg jag i soffan och tittade på DPH och Cougar Town. Sen gick jag och la mig direkt. Men det är ändå rätt skönt att vara så trött, då somnar man bättre. Eller jag gör det i alla fall:)

Idag ska jag till skolan, sista föreläsningen innan tentan. Men helt ärligt, hur tänker de? Jag menar, det är onsdag idag, tentan är på måndag... Paniiik! Hoppas inte det är något krångligt, då blir jag galen. Sen ska vi ha introduktion på nya kursen som kommer sen också. Varför? Vi har ju inte ens hunnit avsluta den här? Och den är jättesvår. Varför ska de redan stoppa in nytt ämne? Man lär ju inte läsa om det än på ett par veckor ändå? Jaja, det är väl bara att gilla läget;)

Solen ligger och trycker bakom molnen idag, hoppas den kommer fram ordentligt efterhand. Igår hade vi faktiskt nästan 10 grader varmt. Men p.g.a. den ständiga blåsten var det ungefär 3-4 grader kanske. Lite synd. Men våren är på väg med stora steg så det är bara att vänta:)

Nu ska jag göra mig i ordning. Klädproblem, här kommer jag:)

Ha en jättefin dag! Halva veckan är över sen! Kram på er.♥

Så trött

Blev så jäkla trött helt plötsligt. Huvudet bara vägrar hänga med nu. Men jaja, får ta en paus och sen tillbaka till plugget igen... Måste sätta fart nu, ligger efter i min planering ju:/ Inte bra, men det ska nog lös sig. Måste hinna med typ nio kapitel till idag, annars är jag inte nöjd alls. Måste bara försöka piggna till lite. Ska sticka ut huvudet på balkongen och se om en nypa luft kanske kan sätta fart på hjärncellerna igen, haha:) Ska bli gudomligt skönt när man kan sitta på balkongen och plugga! Längtar.

Nä, nu ska jag sätta igång. Funderar på om jag ska bunkra upp med lite enrgidryck för fortsatta pluggdagar..? Hmm. Nåja, den 29 mars klockan 19.00 är det över!!
   
Skulle kanske satsa på en av de här..? Källa

Tipp Topp

Ja, jag känner mig så. Trots stundande tentaplugg:) Redovisningen gick bra, trots lite magpirr oh snubblande på ord. Men i det stora hela är jag nöjd. Nu ska jag äte lite och sen sätta igång... USCH! Längtar till detta är över. Men jag ska ha godkänt! Måste få godkänt!:) Jättenervös redan, det märks kanske:/

Ha en fortsatt mysig dag!

230310

Godmorgon!

Regn här idag... Suck. Jaja, solen skulle kanske titta fram under dagen så får väl se fram emot det:) Har sovit som en stock inatt. Det är det bästa med att träna på kvällen tyker jag. Jag sover alltid mycket bättre efter ett hårt träningspass. Det tog förvisso emot och gå upp i morse, men ändå:)

Idag har jag redovisning i skolan. Balanserat styrkort, tjoho... Inte. Jag kan det jag ska säga så är inte så nervös, men det känns onnödigt att lägga tid på det när jag verkligen behöver tid till att plugga...

Senare idag bir det klart plugg som vanligt:) Det blir ju så dagarna innan tentan, då är det bara pluggande som gäller. Jag tränar förvisso en hel del också, men förmin del behöver jag det. Jag behöver en stund för att koppla bort hjärnan och tömma mig på energi. Sen kan jag sätta igång och nöta in kunskap igen. Mitt bästa pluggtips alltså:)

Ha en jättefin dag alla! kram på er♥

Nytränad och sushi i magen

Ja, kom hem för en stund sen från Bosu. Riktigt härligt som vanligt:) Alltid härligt med träning. Älsklingen hämtad mig efteråt och så körde vi och handlade nåt att äta, sushi för mig:) Så himla gott ju.

Nu ska vi slappa lite, jag ska fixa med min redovisning bara. Sen ska vi se på Arn och Svenska Hollywodfruar. Ni som inte sett Arn, se den. Riktigt bra film. Jag har läst böckerna också och de är också jättebra. Inte ofta både böckerna och filmen är bra, men så är det i det här fallet:)
¨
Hoppas ni får en mysig kväll! Kram på er:)

Nästan solsken

Ja, solen kröp fram för en stund sen ändå. Så himla uppryckande:)

Kom hem för en stund sen, sitter och äter improviserad lunch nu. Det fick bli cous-cous med créme fraiche och chilisås... Njä, det var ingen hit, men vad tusan. Det var det enda jag kunde hitta på av det vi hade i kylen:) Men mätt blev jag, fy vad mäktigt det var... Nästan övermätt nu ju. Jaja, men då håller det väl i sig ett tag:)

Grupparbetet gick bra, vi blev färdiga ganska fort. Nu är det bara redovisningen imorgon kvar, sen är det äntligen över. Och när tentan är avklarad så borde jag kunna känna mig nöjd.(om tentan blir godkänd alltså...)

Nu ska jag sätta fart. Ha en fortsatt fin dag.


220310

Godmorgon!

Ännu en grå morgon. Vart tog solen vägen nu då? Och när tänker den komma tillbaka? Såna här dagar önskar jag trots allt att jag bodde i ett varmare land. Jaja, inte lönt att gräva ner sig för det ju:) Vädret rår man inte över. Synd bara, jag blir så seg när det är sånt här skräpväder...

Idag ska jag iväg till skolan och fixa med lite grupparbete. Inte särskilt kul, men så är det. När jag kommer hem ska jag plugga igen... Sen är det träning. Kan behövas eter den här helgen, så mycket skräpmat... Men äh, det behöver man det med:)

Justja, jag skrev inte så mycket igår, orkade inte och hade ingen lust. Försökte plugga lite, men gick ut och gick en runda och sen kom älsklingen hem så ja... Det gick sådär helt enkelt:P Så idag måste jag vara ordentligare. Fy vad jag längtar till sommaren nu... Inte för att jag är ledig så mycket då, ska jobba en massa, men ändå. Bättre än inget i alla fall:)

Ha en fin dag! Kram på er.

210310

Godmorgon!

Söndag idag. Känns bra att ha varit ledig ett tag nu. Men idag får jag nog sätta mig med lite ekonomistyrning igen:( Inte kul, men det måste göras. Älsklingen är iväg och fiskar så jag har ändå inte så mycket annat att göra om man säger så... Hatar att vara ensam!

Fetsen igår var riktigt rolig. Vi spelade spe och umgicks. Bara ta det lugnt helt enklt och det var perfekt. Vi skrattade en hel massa, jag har typ träningsvärk i magen idag av allt skrattande:) Det var toppen! Mest skrattade vi åt älsklingen faktiskt. Taskigt, men det var så kul; vi lyssnade på musik och låten She´s so high spelades. Älsklingen sjunger med och skrålar med stor övertygelse; "She´s so heeeey":D Haha, helt fel, men han var så övertygad att det såg ritigt kul ut:) Men man måste nog ha varit där för att fatta varför det var så kul:) Sen skrattade vi en hel del åt att jag blev helt generad när jag skulle läsa frågor och svar i spelet som hade med sex och sånt att göra. Inte för att det var några oanständiga frågor, men jag är(har varit?) lite pryd så blev ju lite generad, hehe. Men det var som sagt en riktigt härlig kväll! Tack till J och C som fixade allt.

Nåja, nu ska jag gå och göra mig i ordning lite och sen sätta igång med plugget... Usch, ingen motivation alls här ju...

Hoppas ni får en härlig söndag! Kram på er♥

Tre månader till liknande utsikt...

Tvätt och mangling klar

Yes, nu är tvätten avklarad och manglingen klar:) Så skönt. Nu kan man ta det lugnt med gott samvete också. Ska dock snart börja göra mig i ordning. Vi ska iväg på födelsedagsfest ikväll. Mycket trevligt. Ska bli skönt att ta det lugnt och bara njuta av gott umgänge:)

Ha det bäst!

200310

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott:) Jag har sovit som en stock. Ett tag sen sist så det känns riktigt skönt att vakna utsövd. Nu är jag laddad inför dagens aktiviteter, haha.

Det är inte mycket som står på schemat idag. Vi ska tvätta, men det är inte så mycket så det är skönt. Vi ska mangla lite också. Jepp, jag är en sån som manglar lakan fortfarande. Jag känner mig rätt ensam i min åldersgrupp, men jag tänker fortsätta ändå:) Finns inget skönare än att gå och lägga sig i nytvättade, nymanglade lakan. Det är verkligen speciellt. Ni vet lakan på hotell, de är ju manglade. Och visst är det sjukt skönt att gå och lägga sig i en hotellsäng?:) Så jag kommer nog aldrig sluta mangla lakanen. Det är en del av vardagslyxen tycker jag:)

Nu ska jag sortera tvätten och sen är det tvättstugan nästa. Älsklingen ska åka iväg och fixa frukost sen. Lyxigt va?:) Världens finaste pojkvän säger jag ju:)

Ha en underbar lördag! Kram på er.♥

190310

Hej!

Jadå, jag lever och har hälsan i behåll:) Men jag orkade verkligen inte skriva nåt imorse Var så jäkla trött. Ville verkligen inte gå ur sängen. Och kroppen var väldigt gnällig efter trningen igår, haha.

Men jag gick klart till skolan ändå. Vi hade övning, som snarare krånglade till mer än förenklade, och sedan grupparbete. Vårt arbet är äntligen inskickat:D Så skänt! Nu är det bara tentan som ska pluggas in ordentligt. Men idag och imorgon tar jag ledigt. Jag har varit igång i två veckor nu så jag tycker jag är värd två dagars ledighet i alla fall...

Efter skolan åkte jag in till stan för att fixa lite saker. Blev inte mycket shopping, det är ju slutet av månaden så det är lite tomt på kontot... Jaja, men jag överlever nog:) Men har en del jag vill köpa sen. Bl.a. ett par Converse. Har aldrig haft ett par förr, men jag tror jag ska våga mig på ett par den här våren:)

Nu ska jag äta lite och bara njuta. Nu får jag ju äta onyttigt idag också. Har varit riktigt duktig den här veckan. Blev för all del pizza i onsdags, men det räknas inte riktigt tycker jag. Man måste ju äta också:)

Ha en jättehärlig fredag kväll! Det ska jag ha! Kram på er♥

Nöjd

Sitter i soffan nu och njuter av att kroppen är helt slutkörd. Jo, jag gillar faktiskt det. När jag tränar ger jag alltid 100 procent, aldrig mindre, just för att jag vill känna att jag jobbat efteråt. Varför ska man annars gå och träna:)
Har precis ätit lite och nu ska jag se på Criminal Minds med älsklingen.

Fick höra lite omtumlande nyheter ikväll också. Jag vill inte lämna ut något här, men vet inte om jag ska känna sorg, medlidande eller vad. Det känns konstigt helt enkelt... Usch. Lite obehagligt faktiskt... Nåja, det ger sig väl.

Imorgon är det äntligen fredag. Det har varit en lång vecka. Men det är klart, med tanke på att jag jobbade helgen som gick har det ju nästan varit dubbel vecka. Så imorgon tänker jag njuta extra mycket av att bara vara och inte bry sig alls om skola eller något alls. Tycker jag kan behöva det för att motivera mig själv till att plugga extra mycket sen:)

Hoppas ni har en bra kväll och att ni får sova så gott sen! Kram på er♥

Träning nästa

Nu har jag suttit länge med ekonomistyrningen så nu tycker jag att jag kan få unna mig lite träning:) Ska bli skönt. Extern redovisning gick som väntat åt h*vete... Så nu har man det som jagar i hasorna också. Nåja, en sak i taget. Nu tar vi tentan den 29e först.

Nu ska jag byta om och packa ner träningsskorna. Ha det bäst!

Ekonomistyrning...

Usch, ja inte är det kul i alla fall. Har suttit en stund med det nu. Jag kan ju säga att det går rätt bra än så länge. Synd att det ska vara så hysteriskt tråkigt bara... Men det är lättare än bokföring som jag pluggade sist i alla fall. Det är ju alltid något att glädja sig åt:)

Nä, nu ska jag fortsätta. Hoppas ni har det bra!

180310

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort. Känner mig hyfsat utsövd idag. Hade tänkt gå upp lite tidigare, men det var helt omöjligt... Så fruktansvärt trött. Men nu är jag ´up and about´:) Ska snart fixa lite frukost och sedan blir det till att plugga hela dagen. Imorgon är det fredag och då kan jag få ta det lugnt, men idag ska jag plugga en hel massa! Ska försöka göra så många övningar det bara går och räkna mycket.

Ikväll ska jag träna igen. Toppen! Så har man nåt att se fram emot under tiden man pluggar:) Är i och för sig väldigt seg så är inte jättesugen på att träna. Men det kommer säkert att ändra på sig:)

Hoppas ni får en bra dag!

Lång dag

Nu sitter jag i soffan här hemma igen. Det har varit en väldigt lång dag idag. Först skola mellan tio och tolv och sedan grupparbete fram till halv fem. Därefter direkt hem och så vidare till föräldrarna. Där åt vi pizza och hade det bra ett tag:) Så mysigt att vara hos föräldrarna ibland. De håller på att få så himla fint. Ska bli kul att se när det är färdigt:)

Trots att det varit en lång dag och jag är dödstrött har det varít en bra dag. Jag gillar när det händer saker hela tiden. Hade ju klart varit skönt om det varit lite roligare än skola, men så är det ju:)

Nu ska jag slappna av och snart gå och lägga mig. Sov så gott!♥

170310

Godmorgon!

Grått igen ute... Suck. Nåja, det har ju varit fint några dagar så det får väl vila lite nu antar jag:) Men det är ändå trist.
Vaknade för en stund sen med världens huvudvärk... Ingen bra dag att ha det idag. Det blir nog en lång dag, men ändå en bra dag. Först skola. Vi har övning i två timmar och sedan ska vi sitta med grupparbte i nån timme till. Sen ikväll ska älsklingen och jag till mina föräldrar. De håller på att renovera och jag vill ju se hur det ser ut. Känns konstigt när de ändrar på huset jag bodde i under hela min uppväxt:) Men klart de ska få det bättre, ska bli så kul att se. De förtjänar verkligen det. Så mycket tid och pengar som de lagt ner på mig och min syster är det verkligen dags att de får unna sig själva lite♥

Så ja, det är alltså fullt ös här idag:) Men det är rätt skönt att det händer mycket. Nu ska jag äta upp min frukost och sedan göra mig i ordning. Får se vad jag ska hitta på att ta på mig idag...

Hoppas ni får en jättefin dag! Kram på er.♥

Snart sängen

Ja, nu sitter jag och tittar på Cougar Town efter att ha sett DPH. Älsklingen är hemma ikväll så jag är bara helt och hållet lycklig:) Känns så bra när han är vid sidan om. Kommer sova mycket bättre inatt också.

Kommer nog ha träningsvärk imorgon förresten. Ki-boxen var jobbig idag. Men det var kul också. Mycket roligare när man är helt slut än när man är lite lagom trött:)

Nu ska jag se färdigt på tv och sedan blir det sängen nästa. Sov så gott!♥

Sol, men kallt

Jaa, som jag skrev innan så är det ju härligt ljust av sol ute. Men det är ändå kallt. Bara runt fem grader... Vore ju härligt om det kunde öka med typ tio grader:) Men det dröjer nog ett tag till. Men så är det. Bara att vänta och njuta av det lilla man kan få än så länge:)

Idag har jag varit på grupparbete på skolan. Gick väldigt bra, vi fick gjort en hel del. Inte riktigt klara dock så det blir lite mer jobb imorgon. Nu är jag hemma och njuter av lite lugn och ro. Sen ska jag iväg och träna ikväll. Kommer nog att bli tungt idag, är inte alls pigg. Känns som att jag aldrig är utsövd numer. Men jaja, så är det när det händer en massa kul i livet:)

Hoppas ni har en bra dag!

160310

Godmorgon!

Snart är jag avan vid att gå upp vid den här tiden ju:) Blir samma tid imorgon också. Men solen skiner idag också så det känns ändå helt okej. Vem kan vara ledsen och sur när det är strålande solsken liksom? Det är ju bara energi som kommer fram när det är så här fin ute.

Idag ska jag på grupparbete i skolan. Hoppas att det går fort. Men det kommer nog att ta ett tag... Det är en hel del att skriva och att skriva ut. Sen ska lay-outen fixas också. Får väl se hur det kommer gå. Jag hoppas ju att vi ska li så gott som klara idag. Hade varit skönt. Visst, lite jobbigt att vara på skolan en hel dag, men det behövs ju så då får det gå.

Hoppas ni får en härlig dag i solen! Kram♥

Kvällens aktiviteter

Precis kommit hem från träningen. Härligt utmattad. Känner mig dock lite tjock i halsen, men hoppas det försvinner när jag äter... Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av en lång härlig dusch:) Sen ska jag fixa lite mat och mysa ner mig i soffan. Efter maten blir det först Det kungliga bröloppet på Svt1 och sedan Svenska Hollywoodfruar. Ska bli skönt att bara slappa lite och se på nåt lättsmält:)

Ha en underbar kväll! Kramen♥

Solens strålar livar upp

Jaa, verkligen. Har känt mig rastlös hela dagen. Har suttit i en kall föreläsninssal och bara väntat på att få sluta. Inte alls kul att vara instängd nu när det äntligen är vår i luften och solen börjar värma. Då vill jag bara ut och mysa. Nästan så att man skulle vilja utbrista i ett vårskrik a la Ronja Rövardotter:) Det spritter i hela kroppen som hon säger. Skinnjackan åkte på idag tillsammans med stor mysig halsduk. Som jag längtat! Kändes kanske på gränsen till för kallt i skuggan, men i solen var det perfekt.

Nu har jag precis kommit hem. Ska byta om och sedan bege mig till F&S och träna. Ska bli toppenskönt. Känns bra att vara igång med regelbunden träning igen. Imorgon blir det Ki-box igen också. Perfekto:)

Ha en fortsatt härlig dag i solen och passa på att samla energi! Kram på er.

150310

Godmorgon!

Så var det måndag igen. Vart tog helgen vägen? Jag jobbade ju förvisso så det tog ju en del av helgen. Men ändå, de lediga dagarna går alldeles för fort. Igår var det i alla fall underbart väder och älsklingen oc jag tog tillfället i akt och gick ut en runda. Så himla skönt. Jag kunde t.o.m ha min skinnjacka:) Det var väl på gränsen, men det gick bra ändå. Idag är det ännu en härligt solig dag! Mitt hopp om våren bara växer:) Äntligen kan man få tillbaka lite energi. Jag känner mig mycket piggare, gladare och mer laddad för dagen. Åh, helt glad:D Det kommer bli en braaa måndag idag.

Jag kommer vara i skolan ovanligt länge idag, tio till tre. Men det känns helt okej, skönt att få mycket gjort när man väl är på plats liksom:) Sen ikväll ska jag träna och sen är jag ensam hemma. Känns jättekonstigt. Jag och älsklingen är sällan eller aldrig ifrån varandra numer. Låter kanske som att vi inte har egna liv, men det har vi ju. Men vi sover alltid hemma och träffas ju då. Så nu när han inte är hemma när jag går och lägger mig känns det lite konstigt. Men ska passa på att njuta av sånt där tjejigt som det kanske inte blir så mycket av när älsklingen är hemma:) Lite ansiktsmask, lite extra omvårdnad av kroppen och sen Svenska Hollywoodfruar.

Hoppas ni får en underbar dag i solen idag! Kram på er.♥

Helgen är över

Jaa, den är ju det. Trots att jag bara fåt njuta av en dags ledighet:) Men så är det. Nu ska jag se fram emot en ledig helg nästa helg. Veckan bjuder på mycket arbete med skolan, men det kommer nog gå fort. Det blir också bra med träning. Imorgon kväll ska älsklingen iväg på hockey så jag lär sitta ensam här hemma... Jaja, ska ju träna så det blir ändå en rätt bra kväll. Lite egentid kan ju vara bra det med:)

Ha en fortsatt mysig kväll. Sov gott när det blir dags:) Kram på er.

140310

Hej.

Har inte haft datorn igång tidigare idag, har inte haft nån anledning liksom. Älsklingen var och spelade bandy och då passade jag på att ta hem föräldrarna en stund. Mycket trevligt med lite lunch/fika.
Njuter av energin som kommer med solen idag. Äntligen, äntligen! Hoppas bara den stannar den här gången... Gick till affären innan och kunde äntligen ha min skinnjacka:) Snälla, låt det vara våren som är här på riktigt nu! Ska snart ut och gå en runda med älsklingen. Sen blir det middag hos hans föräldrar. En riktigt slapp och härlig dag! Precis vad som behövs:)
     
Snart, snart, snart...

Stolt över mig själv

Jo, det får jag väl säga. Har jobbat hela förmiddagen. Direkt efter jobb handlade jag med älsklingen och när jag kom hem dammsög jag hela lägenheten, sorterade tvätt och packade upp vår väska från förra helgen. Så nu är det rent, snyggt och städat här hemma:) Så himla skönt. Nu kan jag ta helg med gott samvete. Ser verkligen fram emot kvällen. Ska fira ordentligt den här kvällen:) Mycket bra som hänt den här veckan så jag har all anledning, hehe.

Hoppas ni får en underbar kväll allihop! Och ta hand om er ordentligt. Gå hem innan stället stänger, det blir inte roligare än det är när man har det som bäst, skippa sista shoten(den gör inte kvällen komplett, sluta i tid så är det mycket roligare, jag lovar!), knuffas inte i kön(det går faktiskt inte fortare) och ha för guds skull kul och släpp loss:)♥

130310

Godmorgon!

Tidig morgon, men det gör inte så mycket, det är nämligen ljust ute redan:) Så himla skönt. Äntligen är det lite lättare att gå upp tidigt. När det fortfarande är mörkt vill kroppen verkligen inte samarbeta. Nu är man bara lite seg, men man piggnar till rätt snabbt ändå. Jag vaknade t.o.m innan klockan:) Kankse främst för att jag trodde jag försovit mig eftersom det var så ljust. Men jag sov en stund till så nu är jag laddad.

Ska snart iväg till jobb och är där fram till två. Sen ska jag hem, kanske springa en runda och sen ska jag vara med älsklingen. Vi ska troligtvis ut med ett gäng, om det inte blir ändringar under dagen:) Melodifestivalen är klart ett måste, om inte annat så måste man ju se hur det går för Dolph, haha.

Nä, nu får jag sätta fart. Ska vara på jobb om en timme... Ha en fin lördag!

Hemma

Jaa, så var jobbet över för den här kvällen. Men ska tillbaka om mindre än 12 timmar... Sådär roligt. Men så är det. Nu är jag helt slut i huvuet. Men jag kan säga en sak, jag avskyr människor som inte kan ta hänsyn till andra. Känner mig ledsen och nere  just nu p.g.a. en sån sak som hände ikväll. Tänker inte skriva om det och imorgon är det glömt, men det är så sjukt trist.

Hoppas ni har en fin kväll och slipper hänsynslösa idioter! Sov så gott!

Intervjuad

Yes, jag har precis avslutat ett samtal med Marcus. Han ska lägga upp en intervju med mig om några veckor. Sjukt kul, men sjukt läskigt:) Min först intervju nånsin och det kändes som att jag bara babblade på en massa. Undrar om det märktes, det gjorde det säkert. Men så himla kul ändå:) Jag kan berätta en anna gång om vad intervjun handlade om. Just nu vill jag spendera tid med min älskling innan jag ska iväg till jobb.

Ha en fortsatt härlig fredag kväll och ta hand om er!♥

Fredag.

Ja, så var skolan över för idag. Ingen jätterolig föreläsning direkt. Hade lika gärna kunnat stanna hemma. Men så är det. Gjorde ju lite mer nytta än att jag bara satt och degade i soffan:) Nu siter jag dock och degar i sofan istället:) Men det kan jag väl få, jag ska ju jobba sen. Har precis kollat på Bella & Tyra Show. Riktigt bra tycker jag. Klippet finns här. Kul med tjejer som vet hur man ska underhålla tjejer:) Gillar ju Tyra bäst måste jag säga. Gillar hennes blogg också. Brukar läsa den lite då och då. Härligt med en tjej som har bägge fötterna på jorden, men som ändå lyckas och blir framgångsrik.

Nu ska jag som sagt dega i soffan lite. Kan hända att det händer en rolig sak innan jag ska till jobb... Vi får se, i så fall uppdaterar jag bloggen direkt:)

Ha en fortsatt bra dag.

120310

Godmorgon!

Så var det fredag! Äntligen. Eller? Nja, inte för mig. Jag ska jobba ikväll... Vill verkligen inte, men måste ju. Så det är väldigt blandade känslor för fröken idag:) Två timmars föreläsning och sen hem och vara hemma tre timmar. Sen jobb till nio:( Gnälligt värre såna här dagar. Äh, det kommer att gå snabbt. Det gör det alltid. Bara trist att ha det framför sig:) Men imorgon eftermiddag kommer jag som vanligt att undra varför jag gnällde så, det går ju så snabbt. Och det känns rätt skönt att kunna dra in lite extra:)

Har sovit som en stock i natt. Tror jag brottats lite med äslklingen dock... Vet att jag drömde om att jag knuffade på honom och det finns en risk att jag gjort det i sömnen på riktigt också, hehe. Lär jag väl få reda på senare idag:)

Nu ska jag göra mig i ordning. Klädvånda idag igen. Här nere är det ju svinkallt så man får liksom tänka efter vad man ska sätta på sig. Annars fryser man ihjäl. Vår lägenhet är som vanlgt svinkall. Men ändå så blir jag varm på nätterna. Tar jag av mig täcket fryser jag dock och när det är på så svettas jag... Snacka om dilemma, haha.

Jaja, ha en jättefin dag!♥

Torka

Ja, jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Har ju inget nytt att tillägga liksom... "Skriv inte då" kanske nån tänker nu. Tja, men det är ju kul att skriva och se om nån läser:) Trodde väl aldrig jag skulle fastna för det här, men det är faktiskt riktigt kul. Att se om man fått några nya läsare och så.

Nu ska jag slappa lite och sen iväg på träning. Det behövs, har proppat i mig en del onyttit idag:( Inte bra alls. Skyller på det tråkiga vädret. Orkar ingenting liksom. Har ingen lust till något och helt seg. Jaja, ska försöka rycka upp mig till ikväll i alla fall:)

Hoppas ni har det bra!

Så var tvätten avklarad

Ja, nu ska jag ner och hämta upp tvätten. Sen är det över för den här gången. Tack och lov. Fy tusan vad trist det är. Haha, men bra träning. Vi bor ju på fjärde våningen utan hiss... Så det blir några vändor upp och ner. Ändå ska jag träna ikväll. Ju mer desto bättre så klart:)

Nä, nu ska jag kila ner. Sen ska jag göra mig i ordning och sen ivä till skolan. Högeffektiv dag idag ju:) har pluggat en liten aning idag också. Toppenbra.

Ha en fortsatt bra dag! Kram på er.

110310

Godmorgon.

Usch och fy. Uppe tidigt igen. Har tvättid idag så det var bara att masa sig ur sängen... Inte kul alls. Tvätta är ju liksom tråkigt i vanliga fall, men det blir ännu tråkigare såhär på morgonen. Börjar inte förrän ett idag egentligen ju:/

Såg i spegeln innan att jag börjat tappa min hållning som jag hade när jag gick på baletten:( Börjar bli lite kutryggig nästan. Men nu är det dags att sträcka upp igen. Nu när jag såg det så får jag se till att göra nåt åt det ju. Alltid snyggare med en rak och sträckt rygg:) Har tappat mycket sen jag dansade. Världens bästa träning, utan tvekan.

Idag är det som sagt dags för skola klockan ett. Har dock jätteont i huvudet idag igen så får se hur jag mår lite senare. Ikväll blir det förhoppningsvis träning igen. Skivstång den här gången. Ska bli skönt:)

Ha en jättefin dag idag. Hoppas ni får lite sol på er. Här är det lika grått som alltid...

Snart dags för sängen då

Ja, nu är jag hemma från stan igen. Hade en mysig eftermiddag på stan med Karin. Vi shoppade lite, fikade och pratade en massa. Perfekt slut på en ledig dag:) Alltid kul att vara med henne♥

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan stupa i säng. Imorgon är det tvätt mellan 7 och 11 som gäller först, sen är det en övning på skolan... Två timmar. Känns inte särskilt lönt egentligen, men så är det. Måste ju gå.

Sov så gott allihop!♥

Vart är värmen?

Var precis inne på SMHI och kollade väderprognoser. Hallå, är det bara här som det är svinkallt i hela världen?? I Stockholm ska det ju vara fem grader varmt och i London är det nästan tio grader varmt... Vad är det här? Varför ska det vara så in i h*vete kallt här? Jag vill ha vår!! Tio grader varmt minst varje dag, sol och knoppar på träd och blommor! Usch, nu funderar man ju allvarligt på att flytta nån annanstan?:) Hehe, nä, men lite störigt är det att det är så kallt här men varmt på andra ställen där det brukar vara kallare.

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning. Ha det bäst!

100310

Godmorgon!

Vaknade upp med världens huvudvärk idag igen. Tror det beror på för lite vatten igår och alldeles för mycket sömn... Har sovit typ tio timmar. Lite väl länge. Så funkar i alla fall jag. Om jag sover mer än åtta timmar lir jag typ tröttare. Om jag inte är extremt trött förstås. Jaja, nu är jag uppe:) Lite seg bara. Har världens träningsvärk från igår som vanligt. Men det är bara skönt. Det är ju det som bevisar att man har tränat:)

Nu ska jag snart äta lite frukost och sen plugga lite tror jag. Senare idag ska jag träffa Karin en stund i stan. Ska bli riktigt kul:)

Hoppas ni får en härlig dag! Halva veckan gången efter idag. Kram på er♥


       
Haha, såhär ser jag ut på morgnarna:) Eller i alla fall såna här morgnar...
Källa

Hemma i soffan

Mm, nu sitter jag nyduschad och mätt i soffan med älsklingen. Träningen var lika härlig som alltid. Lite mindre jobbig den här gången dock. Det är lite lättare när det är en tjej som håller i det tyvärr.. Tycker om när det är hårt ju:)

Jaja, nu ska jag forsätta titta på Desperate Housewives. Ha en bra kväll!

SATC

Måste vara den bästa serien nånsin. Jag tröttnar aldrig på att titta på avsnitten. Längtar till nästa film kommer. Och ja, jag har sett första filmen sådär 10 000 gånger:)


Källa

Bokorridor

Så var man hemma igen efter att ha varit på Bokorridoren på skolan. Det var väl halvt om halvt givande. Jag fick lämna mitt CV hos två firmor, men annars var det inte mycket mer att se och göra där. Det var en del föreläsningar också, men inget som lockade mig direkt faktiskt. Just nu känns det mest som att man vill bli klar och sätta igång och lära sig yrket:)

Nu ska jag ta det lugnt, läsa lite bloggar och ladda inför ikväll. Ska på Ki-box med Helene. Ska bli skitkul. Äntligen lite mer träning:)

Ha det fint.


090310

Godmorgon!

Ännu en sovmorgon. Känns konstigt, förra veckan var jag ju uppe klockan sju typ varje dag:) Och nu är den här veckan helt slapp. Jaja, så är det. Men jobbar i helgen så det kan kanske behövas att ha det lite lugnt såhär i veckan. Jag skulle ju behöva plugga lite så det blir det kanske lite senare.

På skolan är det typ mäklarmässa, vi som pluggar har chans att träffa mäklare och prata med dem om praktik eller jobb och framtid osv. Vet inte om jag ska gå dock. Känns som att det är lite tidigt faktiskt. Men jag får se. Har ju inte jättemycket annat att göra idag:)

Är sjukt sugen på at shoppa nu när alla vårkläder kommit ut i butikerna, men just nu håller inte ekonomin för det... Suck. Får vänta till nästa månad:)

Hoppas ni får en fin dag!♥


Jodå, det är på gång:)
Källa

Mysmåndag

Så var den här dagen snart över. Dagen har gått väldigt snabbt. Började klockan tolv så jag kunde ta det riktigt lugnt. Vi började med en föreläsning av Notar. Väldigt intressant. Hade jag bott i Stockholm hade jag helt klart sökt praktik hos dem. Efter det hade jag föreläsning i tre timmar... Urtrist. Som tur var hade älsklingen erbjudit sig att hämta mig så jag hade något att se fram emot. Han är så underbar:)

Nu på kvällen såg vi på film, Inglorious Basterds, en sjuk film. Men rätt rolig på sina ställen. Och så hade den Brad Pitt hehe:) Men han ser rätt gammal ut numer så det är inte lika lockande längre;) Sen såg vi på Det kungliga bröllopet och  nu ser vi Svenska Hollywoodfruar.

Ha en fortsatt m´sig kväll:)

080310

Godmorgon!

Tilbaka till vardagen:) Måndag idag. Men jag fick sovmorgon idag. Vi gick dessutom och la oss tidigt så jag är helt utsövd nu. Skönt. Det gör det lite enklare att möta en måndag faktiskt. Åh, men jag önskar helgen varit längre... Känns helt tomt här hemma utan älsklingen nu ju. Är van vid att ha honom vid sidan om typ hela tiden nu:) Men man behöver väl sakna varandra ibland. Har mycket härligt att tänka tillbaka på i alla fall. Jag har verkligen världens finaste och bästa pojkvän. Han gör mig till världens lyckligaste. En underbar människa som älskar mig för den jag är, inte många killar som kan se bortom utseendet. Men jag har haft turen att hitta en så härlig kille:)

Idag är det Internationella Kvinnodagen. Så idag ska alltså alla kvinnor slippa att städa, tvätta och laga mat. Alla män ska göra allt för kvinnorna och uppskatta dem, köpa blommor till dem och göra allt sånt som kvinnor annars gör. Eller? Jag undrar vad den här dagen går ut på egentligen? Jag är ingen extrem feminist, jag anser bara att det finns inget som en enbart en kvinna kan/ska göra. Jag har också svårt för att kvinnor bara ska umgås med kvinnor och att män bara ska umgås med män. När jag är på fester t.ex. är det oftast uppdelat i en grupp med kvinnor som snackar och en med män som snackar. Jag brukar dock försöka pendla lite emellan. Det är ju minst lika kul att snacka med män. Iblan är det t.o.m lättare att snacka med killar än med tjejer tycker jag. Så den här dagen känns något onödig... Faktiskt.

Men hoppas att alla tjejer känner sig uppskattade varje dag coh att alla killar kan tänka sig att göra något "kvinnligt" nån gång ibland:)

Ha en toppenfin dag idag! Hoppas på att solen kommer fram lite senare!♥

Skvaller och intriger

Jaa, såg precis att det är Gossip Girl på tv. Har jag helt missat att det börjat igen. Men blev väldigt glad när jag såg det:) Så nu ligger jag i älsklingens knä och kollar på det. Så himla bra. Helt mycket för mig att titta på nu ju:)

Hoppas ni har det bra.

070310

Hej.

Nu är vi hemma igen efter en underbar helg. Det kändes inte lönt att skriva imorse. Vi vaknade vid halv tio och gick upp och åt frukost. Sen låg vi bara och njöt i sängen ett tag tills det var dags att checka ut. Vi var ju ute igår, på The Tivoli i Helsingborg. Kul ställe, men väldigt ung ålder... T.o.m jag kände mig gammal haha:) Men jag och älsklingen hade kul ändå. Det var ju ändå det som var meningen. Efter ett tag höjde de dock musiken så mycket att vi inte orkade vara kvar. Det enda man hörde var basen, inte  sång eller något alls. Störigt faktiskt. Klart man vill njuta av hög musik som man inte kan spela hemma, men att bli döv på köpet? Nej tack. Så vi gick vidare till Harry´s istället innan vi gick tillbaka till rummet och käkade cheeseburgare:) Perfekt avslut. Vi hade en toppenkväll helt enkelt. Inte konstigt att vi varit helt sega hela dagen. Nu sitter vi i soffan här hemma och har precis klämt i oss vars en kebabtallrik:)

Snart ska jag se The Hills, och sen hoppa in i duschen. Imorgon är det tillbaka till verkligeheten... Blir tufft efter en sån här lyxhelg:)

Ha en fin kväll!

I väntan på MF

Nu sitter vi på hotellrummet och är helt slut efter en intensiv dag med shopping och mys. Vi har gått runt till lite olika platser här och shoppat lite. Ekonomin tillåter inte mer;) Men har köpt en liten väska som jag tänkt ha om vi går ut ikväll. Jag glömde nämligen ta med en hemifrån... Vill ju inte att älsklingen ska behöva bära allt:)

Har precis duschat så nu ska vi bara slappa och sen se Melodifestivalen. Efter det blir det nog ut och göra stan:) Ska bli riktigt kul. vi brukar alltid ha kul ihop när vi går ut.

Ha en toppenbra lördag kväll! Ta hand om er:)♥

Detalj

Här är en liten detalj från vårt rum. Mer kan jag inte fota, det ser redan ut som ett bombnedslag här inne, hehe:) Och städa tänker jag inte göra ju.

Tavlan hänger ovanför vår lyxiga säng:)

060310

Godmorgon!

Älsklingen läser tidningen och vilar efter frukosten så jag passar på att logga in här:) Kul med alla nya kommentarer och nya besökare. Hoppas det fortsätter så. Alltid kul att man kan locka med det man skriver ju:) Vi har precis varit nere och ätit lyxfrukost. Mums! Det hände två roliga saker idag.
Första: När älsklingen och jag skulle ta mer frukost dukades bordet av och en annan man satte sig vid vårt bord:) Haha, vi skrattade bara och satte oss vid ett annat bord, men det kändes lite konstigt:) Andra: När vi skulle åka hissen upp till vårt rum funkade inte knappen. Så vi kom ingenstans. Sen helt plötsligt åkte vi upp till första våningen, men sen kom vi inte längre. Så vi gick av för att trycka upp en annan hiss, men det funkade inte heller. Så älsklingen gick in i hissen vi åkt i och testade att trycka. Det funkade inte, men så var det någon på en annan våning som tryckte upp hissen. Problemet var att jag aldrig gick in i hissen... Så älsklingen åkte upp och jag stod kvar... Det slutade med att jag fick ta trapporna upp haha:D Som jag skrattade, helt sjukt ju! Så jäkla typiskt mig. Såna saker händer alltid mig, haha:) Hur ska den här dagen sluta?

Vi ska snart ut på stan och kolla lite. Bara gå omkring, njuta och ha det bra i solen! Hoppas ni får en bra dag ni med!♥

Sådärja

Yes, färdig med packningen. Tror jag i alla fall... Om nu allt är med, hehe:) Men det är det nog. Som sagt, ingen katastrof om jag glömt nåt.

Ha en ortsatt härlig dag!

Glömmer hälften?

Ja, hålle på att packa här hemma nu. Känns som at jag glömmer hälften. Det handlar ju om två dagar, men ändå. Alltid är det något man glömmer:) Jaja, vi ska ju inte till världens ände så det man glömmer kan man ju faktiskt få tag på i affärer och så. Åh, vad jag längtar. Tiden går långsamt nu ju:)


Ge mig!

Mm, hittade den här bilden precis... Längtar man eller längtar man? Hoppas värmen kommer hit mycket snart!


Källa till bilden

050310

Godmorgon!

JAAAAA! Idag är det äntligen dags för älsklingen och mig att ge oss iväg på vår minisemester! Har sovit som en stock inatt, men vaknade helt tidigt ch kunde inte somna om eftersom jag är så spänd inför i eftermiddag. Har längtat sen vi bokade det här i typ december. Ska bli toppen. Hoppas dagen går fort:)

Fram tills vi ska åka ska jag försöka plugga lite, packa och fixa här hemma. Jag är en sån som gärna vill ha rent och snyggt hemma när jag åker iväg nånstans. Så blir det mycket roligare att komma hem. Då behöver man inte fundera över att man måste städa och sånt. Istället kan man njuta av sina minnen några dagar innan man tar itu med vardagen:) Jag är väldigt pigg och utvilad idag. Känns så skönt att inte behöva tänka på skola och sånt utan bara ta det lugnt. Eller ja, jag skrev ju att jag ev. skulle plugga, men vi får se hur det blir med det, hehe. Men det är ändå lugnt och skönt. Och ute skiner solen! Perfekt dag idag med andra ord!

Jag vet inte riktigt hur jag gör med bloggen nu de här dagarna. Jag har ju inte överdrivet många läsare, men det är kul att skriva in sina minnen från dagen nånstans. Samtidigt känns det taskigt mot älsklingen att sitta och skriva här... Fast han kan ju kolla på sporten eller nåt då, haha:) Nä, men jag får se.

Nu måste jag äta frukost, magen mullrar på som bara den:)

Ha en jättefin dag idag! Det är fredag, solen skiner och helgen ska också bli fin. Det kan inte bli bättre!♥

Minifredag

Nu är det typ fredag kväll för mig. Så jäkla skönt:) Och hela helgen är det bara älsklingen och jag själva i Helsingborg...  Helt ostörda. Längesen sist:) Vi har klart jättekul när vi är med andra också, men ska bli så skönt med egentid för en gångs skull.

Nyss hemkommen frå skivstång. Så nu är jag helt slut. Blev bjuden på sushi när jag kom hem. Jag har verkligen tur. Världens bästa pojkvän!

Nu ska jag koppla av med Criminal Minds med älsklingen. Ha en fin kväll och sv så gott:)

En halv dag kvar

Ja, det kan man väl säga. Det är ju nästan kväll nu så jag ser det som det i alla fall:) Åh, längtar som bara den. Gud vad jag tjatar, men jag ser fram emot det så himla mycket.

Har precis strukit typ 7 skjortor och två blusar... Tråk! Men det känns rätt bra nu efteråt, känner mig helt duktig, haha:)

Om en stund ska jag iväg och träna. SKivstång idag, kommer vara helt slut sen. Men tur att det är sovmorgon till viss del imorgon. Har dock tänkt plugga lite innan vi sticker iväg... Och så måste jag packa:)

Hoppas ni får en fin kväll. Utanför fönstret har jag just nu en fantastisk solnedgång. Känns så skönt att solen får bjuda på det. Ha det fint!

SOL

Äntligen har solen kommit fram på riktigt. Och det verkar ju som att den tänkt stanna ett tag! Helt underbart, så mycket energi man får av att få lite solsken mot huden. Jag njuter i fulla drag här:) Har precis kommit hem faktiskt. Hade ju kort dag i skolan, men pappa och jag bestämde oss för att äta lunch så det blev en stund i stan också. Köpte lite ljus i vårfärger. Ska bli mysigt att tända dem ikväll, behålla lite sol även när det börjar mörkna:)

Sen var jag och kollade på lite solglasögon. De jag har är helt slitna och repade, så funderar på att köpa ett par nya. Problemet är att de solglasögon jag har är jag så förtjust i. De passar perfekt till mitt ansike, som har lite speciella krav... Nu var det dock väldigt utsortera redan på den fronten. Haha, jag provade ett par såna där stora som typ Paris Hilton alltid brukr ha. Och jag lovar, jag såg precis ut som en uggla. Verkligen!:) Det skulle ha fotats, men jag tänkte inte på det just då om man säger så. Jag hade fullt upp med att flina åt mig själv, hehe. Men i alla fall, jag hittade alltså inga jag ville ha. Men då kom jag på idén om att jag kanske skulle köpa ett par ordentliga märkesglasögon istället för billiga á la H&M, Lindex o.s.v. Så jag knallade in på närmsta glasögonbutik och kollade på solgalsögon. Snacka om att det kändes konstigt. Har aldrig köpt nåt så dyrt i klädväg eller accesoarväg. Men jag tänker att om jag satsar på ett par klassiska nu så kan jag ha dem länge och då tjänar jag nästan på att köpa ett par dyrare. Men det känns ändå som att jag ska tänka efter både en och tio gånger innan jag bestämmer mig:)

Nu ska jag at det lugnt ett tag. Är ledig tre dagar framöver nu:D Ska bli så himla skönt. Vår datorbokföringsuppgift blev godkänd så nu känns det som att man kan börja slappna av lite ett tag i alla fall. Är riktigt dödstrött idag. Det har varit långa dagar den här veckan. Så jag ska slappa lite nu och sen stryka lite skjortor... Urtrist, men vad gör man? Måste man så måste man:)

Hoppas ni har en bra dag!

040310

Godmorgon!

Ännu en alldeles för tidig morgon. Usch, usch, usch. Vilken vecka det här har varit! Helt sjukt ju. Jag är inte van vid så här tidiga morgnar;) Inte min grej alls känner jag. Eller jo, om man ska iväg nånstans. Då kan jag gå upp typ hur tidigt som helst. Ja, om det är något kul också så klart, hehe. Men skola? Då är det trögt...

Idag så har jag en övning på skolan mellan åtta och tio... Känns lönt, men i alla fall. Jag hoppas att kalkylering ska falla helt på plats idag så att jag kan jobba framåt själv. Efter skolan blir det kanske lite shopping... Med betoning på LITE, har inte råd med för mycket:) Men alltid kul att gå och titta och planera vad man ska köpa när man får pengar:)

Hoppas ni får en toppenfin dag! Det sägs att solen ska vara framme idag i alla fall:D Passa på och njuut!!♥


Ny lista

Dagens humör: Glad och sprallig

Dagens mående: Väldigt bra. Utsövd och lycklig.

Dagens borde: Plugga?

Dagens frisyr: Plattat hår med uppsatt lugg.

Dagens klädsel: Svarta jeans, vitt linne och kavaj.

Dagens planer: Hm, inte långt kvar ju:) Så mys i soffan svarar jag väl på det.

Dagens vill ha: Hållande ekonomi... Och helg:)

Dagens längtan: HELGEN! hehe:)

Dagens fundering: Är jag en tråkig människa?

Dagens beroende: Sol, kanske? Blir så mycket piggare av det ju.

Dagens tråkigaste: Tidig morgon. Nä, jag vet inte. Det har inte varit tråkigt idag:)

Dagens tidning: SOLO

Dagens låt: Let the sunshine in :D


En och en halv dag kvar

Det närmar sig sakta men säkert:)

Idag har det varit praktik hela dagen. Jag fick göra lite beskrivningar och sedan följa med på två intagsförsök. Det sistnämnda är helt klart roligast. Får se en massa olika hus. Idag t.ex. ett radhus och en villa. Jättefina båda två. Fräscha och ljusa, precis som jag gillar:)
När jag kom hem var jag trött så jag var mer än lycklig över att äsklingen lagade mat till mig. Riktigt god mat, stekt fläskfilé med crustader och wokade grönsaker. Till de bearnaisesås. Så himla gott! Snacka om att ha tur va?:) Känns så lyxigt att slippa laga mat utan att äta onyttig hämtmat.

Imorgon är det övning klockan åtta på morgonen... Suck. Men så är det. Ikväll blir det tidigt i säng då i alla fall:)

Hoppas ni får en fin kväll!

            
Så här lyxig mat har jag blivit bjuden på idag:)

030310

Godmorgon!

Inatt har jag sovit som en stock, nästan helt drömlöst. Så himla skönt. Tror det beror på att jag tränar nu igen. Kroppen är inte lika orolig längre, vilket är väldigt skönt. Älskar att vara helt slut på kvällen och vakna dagen efter helt utvilad.

Idag står praktik på schemat. Det har varit ett långt uppehålle från det nu, men skolan har tagit så otroligt mycket tid. Jag har varit tvungen att ställa in praktiken ett par gånger p.g.a att jag varit tvungen att plugga. Inte kul alls, det är aldrig kul att llämna återbud på något. Och praktiken känns ju viktig den också. Men skola kommer först just nu, helt klart!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Ska nog ha min nya kavaj, härligt avslappnat men ändå snyggt:) Passar perfekt.

Hoppas ni får en bra dag!

Kvällsmys

Det blev en löparrunda. Så himla skönt att vara på gång igen:) Det var ju rätt trögt och tungt, men det var väldigt skönt. Känns som sagt skönt att vara på gång igen. Träningen är på uppgång igen:)

Jag och älsklingen såg på Baksmällan precis. Vet inte riktigt vad jag ska ge för omdöme på den... Rolig, tja, helt okej. Men jag har svårt för filmer som skojar om otrohet, strippor och sprit... Jepp, jag är en tråkmåns. Men jag har humor också så jag dömer ingen:) De som gillar den får gärna gilla den, den hade sina "moments" som var rätt roliga.

Snart är det dags för DPH:D Längtat! Så det blir myskväll ikväll. Imorgon är det dags för praktik...Nervöst, det var ju ett ta sen sist.

Hoppas ni får en mysig kväll!

Tre dagar kvar

Ser verkligen fram emot helgen, det ska bli så skönt att stänga av allt i två dagar:)

Föreläsningen idag var dryg som bara den. Trodde aldrig jag skulle få sluta, hehe. Så segt när man bara sitter och lyssnar precis hela tiden. Inte alls kul ju. Mycket bättre med övningar där man får tänka lite också:)

Ikväll blir det träning. Kan hända att det inte blir Ki-box men jag funderar på att äntligen ge mig ut och springa istället. Nu när snön äntligen är borta längtar jag efter att ge mig ut i löparspåret igen. Det kommer ju säkert att vara riktigt jobbigt, men ändå så himla kul.
Efter det är det ju premiär för Desperate Housewives. Äntligen får man se hur det gick:) Sen är det Cougar Town också. Ska bli toppenkul att se såna program jag älskar igen. Det har varit tunt på den fronten på sistone:) Finns ju inte så mycket annat att titta på när de programmen har uppehåll. Ska bli en härlig kväll. Synd om älsklingen bara:) Hoppas han står ut. Han är så underar. Jag har verkligen tur!

Hoppas ni får en mysig eftermiddag/kväll.

020310

Godmorgon!

Usch, det borde vara förbjudet att gå ur sängen innan åtta... Så jäkla trött idag alltså. Och så har jag fyra härliga timmars föreläsning idag... Inte sugen alls på det. Men så är det väl antar jag, inte mycket att gnälla över:) Vi slutar i alla fall tolv så det är ju rätt okej. Då ska jag på stan och se om jag kan fixa en tvåårspresent till älsklingen. Jag har fått lite tips på vad jag kan köpa så nu tror jag att jag vet vad jag ska ge honom. Jätesvårt ju. Hoppas han blir nöjd:)

Ikväll blir det förhoppningsvis träning igen också. Ki-box eller Bosu, vi får se:) Skönt att äntligen fp en hel veckas träning i alla fall.

Nu måste jag gå och göra mig i ordning. Ha en jättebra dag allihop. Kram på er.

En dag avklarad, fyra kvar

Fyra dagar kvar till en underbar helg med älsklingen:) Ska bli så härligt.

Nåja, dagen idag i alla fall har varit helt okej. Lite småsaker som strulade, men annars vore det v'l inte måndag, hehe. Men överlag gick det bra. Jag missade ju en föreläsning i torsdags, men det var inte någon större fara märkte jag idag på övningen. Det ska jag nog klara faktiskt:) Jag är inte ens orolig för tentan-än...
Efter skolan kunde jag åka hem och ta det lite lugnt för en gångs skull. Kändes rätt bra. Nu har jag precis ätit lite efter att ha kommit hem från träning. Jag och Helene körde Core/Bosu på Friskis. Toppenbra träning som vanligt:) Och sen så har ju snön försvunnit. Förhoppningsvis inebär det att jag kan spring på onsdag. Äntligen:)

Nu ska jag lata mig, ta det lugnt och bara vara. Hoppas ni har en fin kväll:)

010310

Godmorgon!

Så var vi inne i mars, en vårmånad. I alla fall sägs det så, att mars har knopp i håret. Hoppas kan man ju i alla fall:) Nej, men jag tror faktistk på att våren är på gång nu. Utanför fönstret är det nämligen barmark. Det enda tråkiga är att det är alldeles grått ute... När kommer solen? Och så blåser det så klart... Alltid blåst här ju. Äh, nu ska jag inte gnälla, snön är nästan borta och det är ett stort steg bara det:)

Idag är det måndag och därmed skola igen. Sen lite grupparbete på det. Förhoppningsvis blir vi klara med det och kan skicka in det. Efter skolan ska jag hem och plugga lite, missade ju en föreläsning i torsdags. Sen är det träning som gäller. Ett tag sen nu igen så ska bli skönt att komma igång. Och den här veckan kommer jag att kunna springa också!:) Underbart! Allt är på väg mot bättre tider helt enkelt, haha.

Hoppas ni får en härlig dag och att nån får ett par stänk av solsken. Kram på er.♥

RSS 2.0