Ser fram emot...

...ikväll. Ska bli kl med tjejkväll och utgång. Ska bli så härligt att få snacka, skratta och knasa loss. Längesen sist nu. Ekonomin kommer att lida lite, men så får det väl bli antar jag.
Älsklingen är och fiskar idag så dagen kommer att spenderas hos föräldrarna. Ska bli skönt att ha en hel dag med dem, blir inte så ofta numer tyvärr... Tiden går så fort liksom. Jag är ju dessutom oftast ledig på dagen och upptagen på kvällen medan föräldrarna är upptagna på dagen och lediga på kvällarna. Ingen vidare kombination naturligtvis. Men så blir det. Nu börjar jag ju plugga på måndag också så då kommer väl tiden gå ännu snabbare. Men jag ser bara fram emot att plugga faktiskt. Ska bli skönt att göra något istället för att bara gå här hemma och dra.
Nu ska jag packa i ordning och äta lite frukost.

Sista dagen innan helgen

Ja, så är det fredag igen. Nästa vecka kommer jag att reagera på detta som alla andra människor; äntligen fredag. Med tanke på mitt jobbschema har fredag varit måndag, tisdag, onsdag och torsdag, men väldigt sällan just fredag... Så ska bli skönt att kunna känna så igen.
Snart ska jag in till stan och äta lunch med två härliga vänner. Ska bli skönt. Hemskt väder idag. Inget regn, men tryckande äcklig värme. Har världens huvudvärk och är helt trött. Detta brukar tyda på att det ska bli åska någon gång under dagen. Hoppas det, avskyr att känna mig sån här. Jaja, så är det.
Är det förresten någon som vet vart man ska gå om man vill kolla så att man inte har bröstcancer? Inte för att jag skulle ha det eller så, men man borde kanske kolla ändå har jag ju funderat på. När man känner själv känner åtminstone inte jag något, men det känns inte helt pålitligt.
Nä, nu ska jag göra mig i ordning.

Egen tid...

Det är vad jag har just nu. Igår lade jag ner alla jagande tankar och gick till frisören och fick en rejäl klippning. Eller fick och fick, jag fick ju snällt betala det hutlösa priset som krävdes. Men det var det värt. Dessutom unnade jag mig att fixa naglarna. Tänk vad lite kan göra mycket. Känner mig mycket fräschare och lite gladare. Men trots det är det något som gnager. En viss rastlöshet. Jag kan inte sätta fingret på det. Men alla i min närhet får sin beskärda del av den eftersom jag hela tiden vill göra tusen saker och när ingen vill det så... Ja, ni fattar. Verbalt skräp följer om man säger så. Men det konstiga är att jag egentligen inte alls är arg eller irriterad, jag är bara så förbannat trött på att sitta hemma varje dag utan något speciellt att göra. Visst är det lyxigt, men det passar inte mig. Visst kan jag läsa, men efter 10 minuter kryper det i hela kroppen och jag bara måste göra något annat. Därför ser jag verkligen fram emot skolan på måndag. Då äntligen kan jag stänga ute alla idiotiska, hämmande och självdestruktiva tankar som hela tiden jagar i skallen när man har för mycket tid över.
Nu ska jag försöka hitta på nåt att göra. Tror jag ska ge mig ut i det vackara vädret och gå en runda. Vilket inte helle är sådär jättekul utan någon vid sidan om, men det får väl gå. Lite musik som sällskap brukar funka.

Måste bara...

...tillägga att jag nu har shoppat via nätet. Och anledningen till att jag tycker att alla ska veta det är att jag aldrig gjort det förut så det är lite av en bedrift från min sida. Lite jobbigt att vänta på sakerna bara... Nu är f.ö tvätten över, ska snart ge mig iväg till dansstudion. Lägger dagen till ära in en bild-min favoritbild från sommaren. Kommer sakna sommaren,men ser ändå fram emot hösten.
                                    

Två veckor

Så länge är jag ledig från jobb nu. Oh i fortsättningen ska jag bara jobba fredag kväll och lördag förmiddag! Fatta vad underbart det känns. Visst, det är sura pengar att bli av med på söndagen, men jag tänker tänka positivt, jag tänker vara iung så länge jag kan. Det var ju trots allt inte jag som valde bort tiden, jag fick inte ha kvar den så sådär jättedåligt samvete behöver jag ju inte ha... Men det känns offantligt skönt i vilket fall som helst. Nu är jag mer tillgänglig på helgerna också för släkt, vänner och älsklingen. Mm, underbart.
Ser fram emot att börja skolan på måndag också. Jo, jag vet att jag är en tönt, men jag gillar att plugga och det ska bli kul att äntligen få fart på framtiden så att säga. Jag är mer än nöjd med det jag ska läsa.
Just nu tvättar jag. Suck, varför måste man gör sånt? Men det känns bra när allt är klart. Känner mig alltid så flitig liksom.
Ikväll ska jag dansa balett och efteråt ska älsklingen ha lagat mat när jag kommer hem. har jag tur eller har jag tur? Älskar honom så mycket. Trodde väl aldrig att jag skulle ha sambo, lägenhet och bil-allt i ett. Kan inte bli bättre. Lång näsa åt alla er som totalmobbade mig och många andra i skolan, jag slår vad om att ni är totalt misslyckade och att ni önskar att ni ansträngt er mer på skolan än på att bryta ner folk. Nu är det försent. Skadeglädje kan verkligen vara den sanna glädjen ibland, ursäkta för det.
Nu ska jag nog shoppa lite via datorn.

Slut på jobb för den här sommaren

Yes, igår var min sista dag på sommarschemat. Jag kan inte säga att jag sörjer så jättemycket över det faktiskt. Nu är jag ledig i fem dagar, sedan är det ordinarie jobbhelg och sen är det ledigt i två veckor. Ska bli skönt. Jag har ju inte direkt något drömjobb...
Annars har helgen varit underbar. Älsklingen fixade en mysig middag och spelkväll i fredags och i lördags var vi och shoppade lite.
Nu ska jag ut och springa. Sen ska det ätas frukost och tvättas. Ikväll ska jag träffa en kompis jag inte träffat på länge sådet ska bli toppenkul.

Inget ämne

Jag vet faktiskt inte vad jag ska ha för rubrik på det här inlägget. Det kommer nog att handla om lite allt möjligt. Ska iväg och jobba om en halvtimme.
Helgen har varit underbar. Kräftskiva i lördags kväll, så himla kul. Tack J för att du kom, det var sjukt kul att ha dig med.
Annars har det inte hänt mycket. Har varit lite turbulent mellan mig och några vänner, men det är inget som jag vill dra upp här. Det enda jag vill nämna är att jag är ledsen att jag verkar trampa folk på tårna hur jag än gör och samtidigt är jag trött på att alltid be om ursäkt för allt. Om nu någon tar illa vid sig så menar jag inget illa. Är inte långsint av mig.
För en stund sen skrev jag ut mitt schema till fastighetsmäklarprogrammet. Så nu känns det verkligt. Ser fram emot det. Längesen man längtade efter att börja skolan, men det gör jag nu. Är verkligen motiverad den här gången. Ska bli så kul!
Now, off to work...

Namnsdag

Jo, egentligen är det min namnsdag idag. Mitt namn låg nämligen på den här dagen när jag föddes. Sen, kanske ett år senare, bestämde de sig för att flytta mitt namn till april istället. Men jag har alltid fortsatt att fira den idag. Det kännsmer rätt liksom.Egentligen var det här totalt onödigt vetande, men ve vet? Kanske att någon tyckte det var lite småintressant...
Vad händer idag då? Jo, första ska jag njuta av en lång förmiddag/lunch. Sedan ska jag jobba 4 timmar ikväll. Känns inte jättelönt, men det är ju pengar. Lite ob också så blir allt genast ännu bättre.

Idrottslärare? No way!

Nej, nej, nej. Jag visste väl att det inte var mitt kall. Fick antagningsbesked 2 idag. Och i det stod det att jag är antagen till Fastighetsmäklarprogrammet! Tack til alla er som tackade nej till era platser. Känns så underbart härligt!
Nu ska jag hem till föräldrarna och fira det här med pizza och spelkväll. Ks abli toppen. Fy f*n vad jag är bra!(motsägningar mottages)

Lovande...?

En dag emellan bara, tjohoo! Idag är jag ledig, från allt så att säga. Har varit ute och sprungit nu på förmiddagen. Alldeles för varmt egentligen,men fy vad skönt det är efteråt. Senare idag ska jag träffa syrran och vi ska ha lite tjejkväll ihop. Ska bli himla kul. Jag ska försöka lägga upp lite bilder, men det blir dskreta sådana, ni vet hysterin med att inte lägga ut några detaljer om sitt privatliv har även slagit mig. Det är därför jag inte nämner några namn eller så. Inte för att så många läser mina inlägg, i alla fall inte folk jag inte känner, men man kan aldrig veta. Kalla mig gärna löjlig, det är helt okej, jag är van.
Igår var det jobb och imorgon är det jobb. Har jag nåt liv egentligen? Nja, inte mycket. Men när hösten kommer är det mindre jobb och mer skola. Och tro det eller ej, men jag ser faktiskt fram emot det...

En vecka nu igen?

Skyller på att jag jobbat jättemycket och att jag nervöst väntar på antagningsbesked nummer 2 från högskolan. Jag hoppas att 12 små männiksor har hoppat av den utbildning jag valde först så att lilla jag får plats trots allt. Och gör jag inte det kommer jag att fortsätta hoppas att några fler små människor inte kommer till uppropet så att högskolan ringer upp lilla mig och ger mig en av de platserna. Knappast troligt, men hoppet är det sista som överger människan.
Så, what´s new? Inte mycket, har som sagt jobbat oförskämt mycket. Inte mycket till privatliv här inte. Till och med lörda kväll jobbade jag. Och inte orkade man vara social efter det, nej, jag gick direkt in i sängen och somnade som en stock. Igår och i söndags var jkag ledig. Spenderade söndag förmiddag med älsklingen och försökte muntra upp honom trotsatt dert var hans sista semesterdag. Han var mycket svårflirtad och hävdade bestämt att han hade värsta ångesten över att jobba och att han absolut inte tänkte gå dit. (Välkommen till min verklighet varenda gång jag ska gå till jobbet, typ...) Men jag kan med glädje rapportera att han överlevde sin första arbetsdag och är nu iväg på sin andra. Så vi kämpar på...
Snart ska jag iväg till stan och sen ska jag jobba igen. Tjohoo, livet är underbart.

RSS 2.0