Godmorgon! Sitter på jobb just nu. Eller ...

Godmorgon! Sitter på jobb just nu. Eller har ju rast så klart:) Blev en trevlig kväll med hela familjen igår. Jag kom dock hem ganska sent så det är lite segt idag. Senare blir det släktträff hos älsklingens farbröder. Ska bli jättekul! Skönt att slappna av med härliga människor och bara ta det lugnt. Hoppas ni får en härlig dag! Puss och kram


Flitig myra

Hittills idag har jag varit riktigt flitig tycker jag. Har tvättat, sorterat tvätten, plockat undan här hemma, diskat, städat lite i badrummet och nu sitter jag och läser. Okej, okej, jag ska erkänna. Jag pluggar egentligen. Varför nu? kanske ni tänker, det är ju sommarlova fortfarande. Jaa, men är man slarvig när skolan är igång får man skylla sig själv. Eller slarvat har jag inte gjort, men matte och jag har aldrig dragit jämnt och jag prioriterade annat när jag kanske borde ha varit lite flitigare med pluggandet då... Så går det. Ska dock aldrig göra om det här misstaget kan jag säga:) Så ja, jag har verkligen lärt mig av mitt misstag. Men så är det, bara att ta tag i det nu och se till att klara tentan nu så jag slipper ha den släpandes genom hela nästa termin. Då vet jag inte vad jag ska göra:/

Nu ska jag bara kolla upp DN, de har ju specialpris för studenter och jag är verkligen sämst på att hålla mig uppdaterad på nyheter men känner att jag borde bli bättre på det. Så därför funerar jag på att ta en prenumeration på det. Undrar dock om jag kommer att läsa tidningen mer fö det, haha;)

Puss och kram


Vart tog sommaren vägen?

Det kan man undra ja. Idag är det blåsigt, regnigt och grått här. Inte kul alls. Visst är det skönt med svalka, men inte såhär höstigt ju. Känns som en sensommardag med regn. Lite trist. Hoppas solen vill komma tillbaka senare!

Nu har jag snart tvättat klart. Ska sätta igång med mitt läsande så fort jag diskat och fått ordning. Jag är sen sån mäniska som inte kan få ro i själen om det är rörigt runt om mig. Lite knäppt, är det inte? Men när allt är i ordning får jag lugn och kan koncentrera mig på det jag ska. Så även om det är knäppt är det skönt att få ordning på allt här hemma innan jag sätter igång nu:)

Hoppas ni har det bra och att någon där ute får njuta av solen:) Puss och kram

      

300710

Godmorgon!

Tvättid idag, därav den tidiga morgonen. Avskyr den här tiden, men vad gör man?:) Måste man så måste man. Och är man seg med att boka ny tid så får man skylla sig själv;)

Idag i övrigt blir det till att läsa en massa och sen hälsa på familjen. Blir inget jobb idag, känner att jag vill satsa på det andra idag eftersom jag jobbar hela helgen och nästan hela nästa vecka. Det ska tilläggas att jag bara missar lite mer än tre timmar så jag offrar inga större summor pengar... Får ju tänka så ekonomiskt som möjligt.

Nu måste jag ner i tvättstugan. Hoppas ni får en jättehärlig fredag! Kram kram♥

Trööött

Helt slut efter en heldag på jobb så jag ska ut och springa nu, duscha och sen sjunka ner i soffan och inte göra något vettigt;) Äta lite måste jag nog också göra. Har köpt marinerad kyckling och nudlar. Mums:) Perfekt kvällsmat.

Hoppas ni fr en fin kväll! kramkram

290710

Godmorgon!

Sovit oroligt nu igen. Flera knäppa mardrömmar efter varandra:( Är det stress som gör att man drömmer såhär? Suck. Hoppas de slutar till skolstarten. Då måste all energi läggas på plugg ju:) Aja, det löser sig säkert.

Idag är det jobb hela dagen. Börjar tio och slutar halv åtta:( Ni vet ju att jag avskyr de dagarna. Nej, men vad tusan, jag skulle ju inte gnälla mer. Okej, det positiva är att det ger mycket pengar och jag har en timmes rast mitt på dagen. Så, har jag inte vägt upp gnället nu, haha?:) Ikväll blir det bättre i alla fall, då ska jag springa med älsklingen och se en film och mysa. Så har ju nåt att se fram emot trots allt:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Snart helg:) Kram på er♥

Värme

När vi var i Karlskrona i helgen så frös vi ju nästan ihjäl p.g.a. det hällregn som bestämde sig för att överraska oss. Men det var ändå hyfsat skönt att slippa svettas för en dag. Som idag är det ju fruktansvärt varmt igen. Jag gillar sommaren och att sola och bada, men det kan väl ändå vara en human värme:) Men ska inte klaga, vintern var alldeles för lång i år. Så jag vill bara njuta av att kunna gå i shorts och kjol så länge det går;)

Nu ska jag snart iväg och jobba. Har haft en mysig förmiddag med mamma. Morfar kom också så vi åt lunch och hade det bra i trädgården.

Hoppas ni får en mysig eftermiddag. Kolla gärna in förra inlägget och säg vad ni tycker:)

Kram kram♥


Disney och jag

För ett par dagar sen förrestem fick jag ett erbjudande från Disney XD att lägga ut lite videoklipp här på bloggen. Kunde ju vara roligt tänkte jag, trots mina 22 år;) I hjärtat är jag väl bara sådär 12 och et halvt, hehe. Nä, men det här klippet är riktigt roligt för min del. Det är låten "Can´t touch this" i ny tappning med yngre killar som sjnger. Själv har man ju hört orginalet ett antal gånger... Kommentera gärna vad ni tycker:)

Hämta xdlogo_li...png



280710

Godmorgon!

Värst vilken trötter jag är numer då... Sover minst till nio. Jag hade dock redan igår bestämt mig för att inte springa idag på morgonen. Har ju trots allt sprungit tre dagar på raken nu och gick på hårt igår. Det är onödigt att utmana ödet med tanke på att min knän inte har klagat än. Får bli en runda imorgon istället:)

Igårkväll hade vi en mysig kväll med halva släkten. Vi spelade kubb när det började mörkna. Inte så smart, jag och min syster var i samma lag och ingen av oss kunde se andra lagets kubbpjäser eller hur det nu heter. Så vi fick ha en ficklampa och lysa åt varandra, haha:) Helt knäppt ju, men riktigt kul!

Idag ska jag hem om en snabbis till mamma och sen blir det jobb igen. Har varit ledig i fem dagar nu så det känns lite konstigt att gå tillbaka igen. Och inte ett dugg kul. Joo, jag tänker faktiskt gnälla lite på jobbet, ni får försöka stå ut eller strunta i att läsa;) Jag är jättetacksam att ha ett jobb, jag hade inte klarat sommaren ekonomiskt annat. Men jag önskar att jag hade trivts lite bättre med min arbetsuppgift. Jag gör ju liksom ingenting annat än hälsa på kunderna. Allt annat gör datorn. Räknar ut, tar reda på koder osv. Jag känner mig som en del av inredningen ibland, haha:) Jaja, nu ska jag inte gnälla mer och inte klaga på ett tag. Ville bara få ut det där. Igen...;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Kram på er♥

          

Snabbis hemom

Hemma en snabbis för att springa med älsklingen:) Gick riktigt bra idag. Vi börjar få upp ett riktig bra tempo. Nu är det dock jag som är lite seg, älsklingen drar mer och mer. Men det är mest mitt psyke som hindrar mig. Måste börja pressa mig själv på det planet också mer och mer:)

Nu ska jag hoppas in i duschen. Sen ska vi tillbaka till mina föräldrar och äta middag. Mysigt.

Hoppas ni får en fin kväll! Kram kram

270710

Godmorgon!

Skulle ha gett mig ut och sprungit nu, men tänkte om och väntar till sen när jag kan springa med älsklingen. Roligare när man är två ju:) Men nu är jag vaken helt tidigt ju.Känns konstigt:) Men skönt att vara igång.

Idag blir det en heldag hos mina föräldrar. Min syster och mina systerdöttrar är där så det ska bli en riktigt härlig dag. Vet inte vad vi ska hitta på, men det blir garanterat en hel del lek och skoj:)

Nu ska jag äta lite frukost och sen ge mig iväg. Hoppas ni får en bra dag! Kram på er♥

Stan nästa

Nu har jag varit lite flitig och dammsugit här hemma. Ska börja göra mig i ordning nu och så ska jag ge mig in till stan. Så kul det ska bli med en eftermiddag med gott sällskap, god mat och en bra film. Perfekt:)

Hoppas ni får en jättebra kväll! Kram kram

Strandbilder

Här kommer bilder från sandslottstävlingen igår. Det är ju inte slott direkt, men de är rätt häftiga ändå:) Att man kan göra det i sand.

 

Paul, bläckfisken som valde vinnande lag i VM:)



Snigel



Solstickan. Riktigtvälgjord. Precis efter jag tagit bilden rasade ena sidan av "asken":)



Den här hette "Den evige soffliggaren":) Det fanns ett soffbord med också, men det var så mycket folk att jag inte fick med det:/

260710

Hej svejs!

Härlig morgon! Sov typ till halv elva, något jag inte gjort på hur länge som helst:) Men det var riktigt skönt att få sova ut ordentligt. Inget borrande, inga mardrömmar och ingen stress. Började med en löptur i solen vilket också gjorde den här morgonen riktigt bra;) Nu ska jag snart sätta mig och läsa lite och sen i eftermiddag ska jag träffa Karin. Vi ska äta lite tillsammans och sedan kanske gå på bio. Jag skulle ju verkligen vilja se Eclipse så jag hoppas vi kan se den:)

Tänkte lägga upp lite bilder från sandslottstävlingen igår. Det var inget som var speciellt direkt, men vissa var helt klart väldigt bra gjorda:)

Hoppas ni får en bra dag! Kram på er♥

250710

Godmorgon!

Eller hej kanske jag borde skriva, vi har varit vakna ett tag här faktiskt:) Skulle ha sprungit när vi vaknade men båda var för hungriga så vi gick och köpte frukost istället. Nu är vi mätta och försöker smälta maten snabbt så vi kan köra igång:) Blir en spurttur idag. Ganska kort tur med andra ord. Vi sprang ju inte igår så vi får börja nånstans nu. Lite i taget.

Har haft en väldigt bra helg hittills. Vi var ju på inflyttningsfest i fredags. Riktigt kul! Massor med nya människor att snacka med. Igår skulle vi ha en heldag bara älsklingen och jag. Vi hade tänkt gå runt och titta på allt möjligt i stan, men regnet öste ner så det blev bara några timmar innan vi åkte hem... Lite synd, men så är det. Hemma gyrde vi film, åt och somnade som stockar haha:) Två intesiva dagar tog ut sin rätt;)

Vi ska ner till havet sen och kolla på en sandslottstävling idag. De brukar vara helt fantastiska. Vissa som gör skulpturerna i sanden brukar vara väldigt konstnärliga. Ska lägga upp bilder här sen så ni kan se. Om det nu är tävling idag, det blåser ju som bara den. Men det är nog ingen fara, det regnar i alla fall inte:)

Ikväll blir det middag hos mina föräldrar. Intensiva dagar här alltså;) Men det är bara mysigt tycker jag. Gillar att ha mycket på gång.

Hoppas ni får en toppenbra dag!

230710

Godmorgon!

Eller ja, jag har ju faktiskt varit uppe ett tag, men ändå:) Har varit ute oc sprungit en runda så jag känner mig väldigt duktig;) Det gick dock sådär idag. Lite sliten efter att ha sprungit måndag till onsdag tror jag... Passar bra med helg, jag tänkte ta ledigt från träningen då också. Kan nog behövas:)

Jag är ledig idag!!! Hur längesen var inte det? Eller okej, ända sedan i tisdags, men nu är jag ledig fem dagar på raken, haha:D

Idag ska jag fixa lite småsaker under dagen och sen ska älsklingen oc jag iväg till Karlskrona på inflyttningsfest. Ska bli riktigt kul. Kommer en massa människor man inte känner, men det är ju det som är extra roligt:)

Hoppas ni får en bra fredag! Kram kram

220710

Goooodmorgon!

Molnigt ute idag, men jag måste erkänna att det känns helt okej. Inte för att jag är trött på solen, inte på långa vägar. Men det är skönt att det är aningens svalare i alla fall. Har sovit som en stock trots värmen. Lakanen följde f.ö inte med när jag satte mig upp i sängen, hehe;)

Idag ska jag först hem till mamma. Blir en mysig start på dagen. Kanske sitter och pratar lite, läser lite, äter nåt gott. Vi får se, inga planer än så länge:) Men det vore faktiskt ganska mysigt om det började regna i alla fall. Det behövs en urladdning, helt klart. Sen ikväll blir det job mellan fem och tio. Kort och bra:)

Sitter just nu och har So You Think You Can Dance på i bakgrunden. Känner verkligen ett sug efter att dansa igen... Vi får väl se vad som händer till hösten. Kanske, kanske går jag in i studion igen.

Hoppas ni får en härlig dag. Kram kram♥

Helt slut

Ojojoj, det blev en intensiv eftermiddag minst sagt. Först jobb till halv nio(trodde det var till kvart över åtta) och sen var vi ute och sprang direkt. Gick riktigt bra för mig idag. Kändes bättre än det gjort på länge. Kunde springa rktigt snabbt och allt funkade. Trots att det var typ 50 grader varmt... Nä,men tropisk värme har vi här nere nu. Hoppas för en gångs skull att det kommer åska snart... Avskyr åska, men det behövs ju minst sagt nu.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa lite:) Imorgon är jag ledig hela förmiddagen så det lir nog att åka hem till mamma och umgås lite:)

Hoppas ni sover gott inatt. Jag kommer no svettas som en gris och dra med mig lakanen när jag stiger ur sängen imorgon haha:) Frääääääscht. Kram på er♥

Moln eller inte moln?

Ja, det ät lite till och från. Vilket ju underlättade för mig när jag valde att stanna inne för en gångs skull. Men det känns ändå konstigt att ha varit inne hela förmiddagen... Det enda som kan ses som positivt dock är att det är aningens svalare inne;)

Nu har jag ätit lite så ska snart ge mig iväg till jobb...

Hoppas ni har det bra i den tropiska värmen... Kram kram


210710

Godmorgon!

Hade varken tid eller lust att blogga igår:) Var på stranden hela dagen med mamma och hade det mysigt. Är så härligt att vara med mamma, hon är bäst att prata med. Älskar henne! På kvällen var älsklingen och jag först ute och sprang. Det gick riktigt bra. Börjar få upp ett ganska bra tempo faktiskt. Känns skönt. Nu kan jag börja jobba på tider på allvar:) T.om. knäna håller än så länge och det känns fantastiskt bra. Efter springturen var vi hos älsklingens föräldrar och grillade. Riktigt mysigt. Perfekt avslut på en bra dag:) Den lediga dagen behövdes verkligen.

Idag blir det jobb mellan två och åtta. Lite trist att gå in och jobba när det är så fint väder, men det är i alla fall svalare där inne, hehe:) Nu på förmiddagen ska jag nog bara ta det lite lugnt, kanske se en film eller nåt. Ja, jag vet, det är så trist när det är så fint väder, men det känns inte riktigt som att jag har lust att gör anågot när jag ändå måste hem så snart igen. Men det är klart, skulle ju kunna läsa lite på balkongen... Får se hur jag gör:)

Hoppas ni får en jättefn dag! Kram kram♥

190710

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Jag har sovit lite oroligt inatt. Tror det beror på att jag inte riktigt hann slappna av igår innan jag skulle sova. Var ju hemma vid halv elva och så skulle jag upp tidigt idag så det fick bli sängen direkt. Jag hade ju tänkt springa en runda innan jobb idag, men jag var så trött forfarande när klockan ringde klockan sju att jag stängde av den och somnade om. Vaknade halv nio istället. Det var skönt att få sova ut, men ångrar lite att jag inte sprang;) Men ikväll ska jag ut efter jobb.

Jag jobbar hela dagen idag. Börjar tio och slutar halv åtta... Mördartid. Men det är bara en gång kvar med den tiden sen i sommar så det känns väl okej. Trots att man har en timmes rast känns dagen evighetslång... Älsklingen är borta ikväll när jag kommer hem så det får bli en springtur och sen ockuperar jag soffan och tvn hehe:) Kommer kanske somna där, vem vet?

Hoppas ni får en jättehärlig dag i alla fall! Kram på er♥

180710

Godmorgon!

Skrev jag verkligen inget igår..? Nä, det är kanske inte så konstigt egentligen. Hela dagen gick åt till jobb och att städa:) Så igår hände typ ingenting kul alls. Men det var jäkligt skönt att få rent i lägeneheten. Vi hjälptes åt också så då gick det ju ännu snabbare. Lite pussar ibland gjorde det ännu roligare också:) Sen tvättade vi ju också förresten. Så vi var väl klara vid halv sju. Då hade vi hållt på sedan tre... Jepp, lägenheten behövde verkligen städas! Vi belnade oss med kebabtallrik och marängsviss efter det. Fick dock himla ont i magen av marängerna... Men det är ju bara skummjölkspulver, där är väl inget laktos eller? Suck, irriterande... Aja, så är det.

Idag ska jag träffa Karin en snabbis nu p förmiddagen. Sen blir det jobb mellan två och tio:( Vill inte alls. Känns hemskt att behöva förstöra en söndag såhär. Och älsklingen är ju ledig. Så det är typ det värsta. Äh, jag får ta och rycka upp mig nu och inte vara så gnällig:) Tjänar ju bra med pengar på en sändag i alla fall:)

Hoppas ni får en toppenfin dag! Kram på er♥

160710

Hej svejs

Först och främst: GRATTIS JIMMY!

Ibland går livet i 180 km/h och man missar hälften. Igår missade jag att jag bokat tvättid för jag trodde det var idag... Så jag fick åka hem till föräldrarna för att tvätta lite underkläder:) Imorgon ska älsklingen och jag storstäda och tvätta resten. Lite trist, men så är det:)

Ikväll blir det jobb som vanligt... Sen är hela helgen vigd åt jobb:/ Jaja, så blir det.

Hoppas ni får en bra kväll! Kram på er♥

150710

Godmorgon!

Idag var jag ute och sprang igen:) Känns riktigt skönt. Men det var helt klart bra med en vilodag igår, det gjorde nog att det gick ännu bättre idag. Har inte tagit tid på länge, det känns bättre att bara springa och känna efter hur det känns. Så slipper jag stressa och pressa sönder kroppen:)

Idag blir det plugg. Tråkigt, men jag får skylla mig själv ju. Jag måste ju ha slarvat eller nåt med tanke på att jag inte klarade tentorna i våras:( Får bli ändring på det terminen som kommer! Jaja, men ska i alla fall åka hem till mamma som är ensam hemma idag och sitta där och plugga istället. Blir ju inte jättemycket plugg än, det är ett tag kvar. Idag blir det no mest repetition för att kolla vad jag behövaer plugga extra på osv:)

Hoppas ni får en bra dag! Kram på er♥

Mysdag

Har haft en riktigt härlig dag idag. Först några timmar på stranden för mig själv. Känns både lyxigt att få egentid och lite tråkigt att vara ensam. Men så är det när man har nära och kära som jobbar:) Själv ska jag jobba hela helgen:( Jaja, får ta vara på de lediga dagar jag har nu. Imorgon är jag också ledig. Ska hem till föräldrarna igen och försöka börja plugga inför omtentan:/ Känns sådär. Men blir klart roligare att plugga om man får sitta i en mysig trädgård med sol. Sen har man ju sällskap hela tiden också:)

Hoppas ni har en fin kväll! Kram på er♥

140710

Godmorgon!

Idag tog jag sovmorgon, ingen löpning allas idag:) Men det känns helt okej, kan nog behöva ta det lugnt en dag. Solen skiner idag och det fläktar härligt. Så idag blir det stranden hela dagen:) Ska skynda mig på att bli klar nu så jag kan ge mig iväg. Längtar ner, haha:)

Hoppas ni får en härlig dag! Kram på er♥

Härlig dag

Ledig hela dagen, så fantastiskt underbart. Har varit hos mina föräldrar hela dagen. Vi har tittat på varandras semesterbilder och haft det bra. På kvällen kom älsklingen förbi och vi åkte allihop till en bilträff i närheten. Riktigt kul och avslappnand att gå omkring bland de gamla bilarna.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig och läsa en stund. Sen ska jag sova tills jag vaknar. Har bestämt mig för att hoppa över löpningen imorgon. Har ont i båda knäna igen:( Hoppas på att det bara är ett tillfälligt bakslag och att jag kan vara igång igen på torsdag. Men vi får se...

Hoppas ni har en härlig kväll! Sov så gott. Kram på er♥

130710

Godmorgon!

Lite svalare idag. Åskar och regnar dock... Men det är nästan lite skönt nu efter de senaste dagarnas tropikvärme:) Var ute och sprang för en stund sen och klarade regnet med typ två minuter:) Timing.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ge mig iväg till mina föräldrar. Jag är ju ledig hela dagen så vi får se vad vi ska hitta på:) Blir kanske bara en mysdag hemma med tanke på vädret. Men jag hoppas det blir fint väder ikväll. Jag, pappa och älsklingen ska ut och titta på en bilträff då nämligen. Jag och pappa har alltid srpungit runt och tittat på bilar på mässor och veteranträffar osv. Ända sedan jag var jätteliten. Tycker det är rätt kul att kolla på olika bilmärken och hur de utvecklats och så:) Så hoppas regnet har slutat tills dess.

Hoppas ni får en jättefin dag idag! Kram på er♥

Inte enligt planerna

Nää, jag skulle ju jobba ikväll. Men se så blev det inte:) De hade gjort fel på jobb så jag fanns inte med på schemat... Typiskt. Så har man suttit och laddat hela förmiddagen för att orka med- och så tappar de bort ens jobbtider. Suck. Och inte är det första gången heller, det har hänt minst en gång varje sommar nu. Dags att söka nytt jobb kanske?

Sitter här och svettas som en liten gris trots att solen gått ner. Galet varmt. Springer runt i underkläderna men svettas ändå. Lite svalare väder vore ju inte helt fel;) Älskar sommaren och att kunna ligga på stranden och allt. Men så varmt som det är nu är ju inte normalt... Jaja, det ger väl med sig snart. Sen regnar det kanske resten av sommaren och så klagar man på det, haha:)

Nu tittar jag på Danska Hollywoodfruar. Sen blir det läsning i sängen och sen sova. Ska upp och springa imorgon också:) Är ledig imorgon så det blir en riktigt härlig dag:)

Sov så gott! Kram på er♥

Att göra ingenting

Längesedan jag gjorde absolut ingenting, men idag är det riktigt skönt faktiskt. Särskilt efter att ha sprungit imorse och så:) Nu ska jag fortsätta med det tills jag måste äta lunch och sen iväg till jobbet.

Kram kram

120710

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Är så trött på kvällarna numer... Måste vara värme. Eller så beror det på att jag tvunget ska tvinga upp mig själv och springa halv åtta på morgonen;) Har varit ute nu för en stund sen. Herregud vad varmt det var. På gränsen till för varmt tom. Svettades som en gris... Inte så fräscht, men vad gör man? Känns helt galet att det är så varmt som det är. Som att man bor i Thailand eller nåt annat land med tropiskt klimat:) Jaja, men man ska inte klaga. När som helst kan det slå om och bestämma sig för att regna varje dag istället och det vill vi inte ha!

Idag ska jag jobba igen. Slut på semestern. Jobbar två till tio:( Usch, usch, usch. Riktigt tråkig tid. Men så är det väl... Inte mycket att göra åt. Behöver pengarna så vill ju egentligen inte klaga. Nu på förmiddagen ska jag försöka ta det lite lugnt och njuta av att inte göra något alls. Ladda upp mentalt för jobbet, haha.

Hoppas ni får en härlig dag! Kram på er♥

110710

Godmorgon!

Igår morse var jag flitig och var ute och sprang på morgonen. Idag är det bara för varmt för det... Jag kommer svimma om jag ger mig ut nu känns det som:/ Varmare ä i Spanien tom. Knäppt. Nåja, imorgon får det bli en runda istället. Igår sprang jag också men det var på gränsen till för varmt också.

Igår var vi förresten på stranden hela dagen och på kvällen var vi hos mina föräldrar och mös. Härligt. Vi satt ute till 12 och det var knappt svalt ens. Känns så konstigt att det är så här i Sverige ju:)

Idag ska jag hjälpa min morfar och mina föräldrar. Sen ikväll ska jag nog träffa Karin och hitta på nåt kul. Kanske gå på bio eller nåt. Om man inte dör av värmeslag i salongen dock... Vi får väl se helt enkelt.)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Drick ordentligt med vatten nu;) Kram på er♥

090710

Hej svejs

Nu är vi hemma igen. Fy sjutton vad varmt det är här nere... Jösses. Som när vi var i Spanien ju:/ Både skönt och lite jobbigt. Jag svettas ju bara jag rör mig;) Så får väl sitta still resten av kvällen hehe. Innan vi åkte i måndags hyrde vi disneyfilmer som vi inte hann se klart så det blir väl att titta på dem ikväll. Hoppas det brakar loss ett riktigt åskväder inatt. Även om jag avskyr åska kan det nog behövas om man säger så...

Innan vi åkte hem idag förresten var vi en sväng i Linköping. Riktigt mysig stad. Vi var i gamla Linköping och där är ju riktigt stämningsfullt med alla gamla hus och gator. Älskar att "resa i tiden" sådär:)

Hoppas ni får en fin kväll. Jag orkar inte skriva mer ikväll. Blir kanske bättre uppdatering nu när jag är hemma igen:)

Ha det bäst! Kram kram♥

080710

Hej

Det blir som sagt ingen vidare uppdatering här, hehe:) Igår var vi ute och gick i Norrköping hela dagen. Vi hade en riktigt avslappnad dag helt enkelt. Förutom att vi gick en hel massa då... Vi var helt slut när vi gick tillbaka till hotellrummet. Sen gick vi ut och åt och tittade på fotbollen. Riktigt mysigt. Betydligt roligare med VM när man gör nåt annat än att sitta ich dega i soffan där hemma:D Senare bestämde vi oss för att gå ut, men okunniga som vi är om Norrköpings nattliv så hamnade vi på ett uteställe där det nog var typ 14+... Inget ont om så unga människor, men tom jag kände mig väldigt gammal, hehe:) Så det blev en tidig kväll om man säger så. Men det gjorde inget egentligen, vi var dödströtta båda två ju:)

Idag har vi också varit ute och gått hela dagen. Vi testade frisbeegolf också. Helt omöjligt ju:) Gick sådär för mig om man säger så. Älskligen lyckades betydligt bättre, men han är ju kille, de kan ju allt inom sprot, haha:) Nu sitter vi på hotellet och försöker piggna till lite. Om en stund ska vi gå ut och sätta oss vid Strömmen och äta sallader som vi köpt. Ska bli jättemysigt. Det är bara det att det har bildats en hel del moln där ute nu... Vore ju typiskt om det skulle börja regna bara för att vi bestämt oss för att göra så här:) Äh, det blir nog bra. Solen är säkert tillbaka snart. Sista kvällen här ikväll. Känns helt galet, vart har veckan tagit vägen?

Hoppas ni får en bra kväll! Kram på er♥

060710

Hej svejs

Nu har vi anlänt till Norrköping. Har varit i Kolmårdens djurpark hela dagen. Snacka om att vi känt oss gamla idag, haha. Vi gick på sälshow och delfinshow och båda hade piratttema så det var en massa skojande om det osv. Alla barn tyckte det var jättekul och älsklingen och jag skrattade mest åt hur malplacerade vi kände oss, hehe:) Jaja, men en härlig dag hade vi i alla fall.

Nu sitter vi och kollar på fotboll. Ganska bra match tycker tom jag. Okej, lite trött på det här är jag ju, men nu har det varit ett längre uppehåll så nu känns det okej, hehe:) Vi har ätit jättegod kinamat innan så nu ligger vi och jäser här i hotellsängen. Vi orkade inte ens gå ut nånstans för att se matchen... Benen är helt slut efter att ha gått hela dagen. Jepp, tom mina, haha. Har inte sprungit på tre dagar snart och det börjar kännas. Funderar på att göra ett ryck imorgon bitti. Ta en spurt på löparbandet här på hotellet. Har jag aldrig gjort förr så vi får se hur det blir. Men har verkligen kommit in i löpningen nu och det känns så himla bra när jag springer nu så det vill jag ju hålla igång. Aja, vi får se. Blir nog sängen efter matchen här så det borde inte bli så svårt att komma upp imorgon:) Sen smakar ju frukosten ännu godare när man är nytränad också;)

Hoppas ni har en fin kväll allihop! Kram på er♥

050710

Hej hej
Nu är vi framme i Kolmården och har gåt en hel dag i djurparken. Vi är helt slut nu, fick ju gå upp vid sex och sen har vi kört hela vägen hit. Men det känns rätt bra att vara här:) Incheckade på hotellet så nu ska vi ta det lite lugnt, äta lite som vi tagit med oss:)

Hoppas ni får en mysig kväll! Kram kram

040710

Hej

Mycket har hänt senaste dygnen, inget att nämna dock... Men det är anledningen till att jag inte skrivit här. Det är dock inte så värst många som läser här så det gör nog inte så mycket;) Igår låg jag ochälsklingen på min favoritstrand. Riktigt härligt. Vinden fläktade skönt och solen sken. Underbart. Idag har vi legat på älsklingens favoritstrand som är på gräs. Väldigt varmt idag... Vi åkte hem för att hinna packa och stryka och allt som behöver göras:)

Hoppas ni har en fin dag! Kram kram

Snart, snart ledig

Nu är jag hemma om en snabbis och äter. Sen ska jag iväg och fixa naglarna idag. Lyxigt värre. Känns ju bra att börja semestern med det:) Sen blir det fyra timmars jobb innan jag är helt ledig. Nu har älsklingen och jag bokat en natt till i Norrköping som vi ska åka till nästa vecka också. Ännu mer att se fram emot:)

Ha en fin kväll! Kram kram

Härliga morgon

Än så länge har dagen bara varit bra:) HAr varit ute och sprungit en runda och nu har jag precis ätit en god frukost. Perfekt start på dagen:) Nu ska jag göra mig i ordning och ge mig iväg.

Ha en fin dag!♥

020710

Godmorgon!

Andra juli redan. Fy vad tiden flyger. Trots att det var segt med jobb igår gick det snabbt. Det flyter ändå på rätt bra nu. Kanske för att jag inte har skolan som jagar mig under tiden jag jobbar:) Jaja, så är det. Idag är det lite mulet ute. Så tråkigt. Jag som varit så lycklig nu när solen strålat varje morgon. Men det kan behövas en paus kanske. Jag fjällar ändå på hela kroppen nu, haha:) Men kommer ju vilja bättra på brännan lite senare. Det sägs ju att det ska bli fint väder i helgen. Hoppas det stämmer. Då blir det stranden hela dagarna, hehe.

Idag är jag ledig förmiddagen och eftermiddagen, sen jobbar jag mellan fem och nio. Rätt skön tid ändå. Älsklingen ska iväg och fira semester med sin arbetskamrat ikväll också så han roar sig på egen hand, haha:) Män alltså, vad har de för behov av att vara utan kärringen ibland? Nä, men det är klart att han ska göra saker, det är bara jag som har lite rå humor ibland, ni får ursäkta:)

Nu tänkte jag ge mig ut och springa en runda. Blir nog riktigt skönt i det här vädret faktiskt. Sen blir det dusch och frukost. Jag ska ge mig iväg inåt stan sen och växla tillbaka lite pengar och sånt.

Hoppas ni får en bra dag! Kram på er♥

Slapp förmiddag

Nu har jag bara tagit det lugnt och haft en riktigt härlig förmiddag här hemma. Har i och för sig dammsugit lite och plockat undan lite så jag har ju ändå varit nyttig:) Nu ska jag snart iväg och jobba. Kommer nog kännas helt okej med fem timmar efter måndagens nio:)

Kram på er

010710

Godmorgon!

Juli redan... Vart tar tiden vägen, helt ärligt? Jag hinner inte med ju:) Har sovit som en stock i de nya fräscha lakanen. Finns det nåt bättre än att gå och lägga sig nyduschad i nya lakan? Tror inte det:) Jag är ju lite knäpp och ska mangla lakanen också och det gör dem ännu härligare att lägga sig i! Längtar f.ö som bara den efter min och älsklingens lilla tripp till Norrköping nästa vecka. Ska bli härligt att fly varadagen en gång till. Och bara mysa, äta gott och inte titta på klockan annat än för att konstatera om det är dags att äta än:) Underbart. Men det är några dagar till dess.

Idag är det dags för jobb igen. Mellan två och halv åtta bara så det är lagom:) Blir ingen springtur idag, jag tor min kropp kan behöva vila lite. Sprang ju igår och sen sprang jag upp och ner för våra 63 trappsteg för att tvätta och sen cyklade jag in till stan dessutom... Så jag fick nog för två dagar igår tycker jag;)

Justja, glömde ju skriva om onsdagen i Spanien igår, älsklingen och jag åkte ut och åt pizza så jag hade fullt upp hela kvällen:) Här kommer onsdag i alla fall. Senare kommer torsdag också:)
Onsdag:
Jag började dagen med en springtur som vanligt. Riktigt härligt sätt att vakna på, helt klart! Sen några längder i poolen. Efter det god frukost med nybakat bröd. Vi bodde nära ett bageri så det hade vi varje morgon:) Lyx. Sen var det stranden som gällde hela eftermiddagen. Mys, mys, mys. På kvällen blev det middag ute på en liten restaurang. Resten av kvällen därefter spenderades i lägenheten med lite spel och skratt.

Hoppas att ni får en härlig dag idag! Kram på er♥

RSS 2.0