Söndag kväll

Mm, så var den här helgen över. Känns konstigt, men det är ju i och med att jag jobbade igår. Idag är det ju typ lördag för mig egentligen:) Men det känns ändå helt okej. Har haft en toppendag idag med älsklingen. Först en låg sovmorgon och sedan lite småsaker att fixa. Vi var nere i stan och fixade lite, jag köpte lite smink t.ex. och ett par örhängen. Ekonomin går inte riktigt ihop den här månaden, men det ska nog lösa sig. Brukar alltid kunna shoppa nåt litet trots snäv ekonomi. Det gäller att prioritera;) Dagen slutade toppen också. Det började med att älsklingen lagade jättegod middag; ryggbiff med hemmagjorda klyftpotatisar, stekta champinjoner, stekt sparris och bearnaisesås. Så himla gott! Och lyxigt:) Han fixade disken sen också. Så jag har varit helt ledig hela dagen på alla sätt:) Toppenskön! Jag har världens bästa pojkvän. Sen så tog ju Sverige ytterligare en medalj i femmilen också. Riktigt bra OS den här gången tycker jag:)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Sov så gott!♥

DPH

Yees! På tisdag klockan åtta börjar Desperate Housewives! Vad jag längtat:) Känns som en bra vecka på väg; vår, sol, DPH och två år till helgen! Toppen.

280210

Godmorgon!

Jaa, jag vaknade för en lite stund sen. Så himla skönt att äntligen få sova ut ordentligt! För första gången pålänge känner jag mig utvilad och pigg. Och det blir ju inte sämre direkt av att det syns gröna gräsmattor utanför fönstret! Äntligen känns våren på väg. Det kan väl för tusan inte komma mer snö nu? Hoppas verkligen inte! Nu vill jag ha plusgrader och solsken varje dag:) Den här vintern har varit alldeles för lång. Kom vår, kom värme, kom glädje:)

Igår kväll var mycket trevligt! Mina föräldrar kom hit och åt middag. Mamma fyller år nästa helg så vi ville fira henne ordentligt nu när vi är hemma. Hon fick sin favoriträtt; stekt sill med potatismos, skirat smör och lingon. Inte min favorit, men det var kul att se hur glad mamma blev:) Efter maten var vi och bowlade och spelade äventyrsgolf. Himla roligt. Det blev två timmars bowling t.o.m. Det var verkligen trevligt! Det kanske kan tyckas konstigt att att jag umgås mycket med föräldrarna, jag vet inte hur det är numer. Men jag trivs bra med dem och jag umgås ju med vänner också. Vi har kul ihop liksom:)

Idag blir det slappdag, bara ta det lugnt, njuta av (förhoppningsvis) våren. Det kanske blir lite ärenden gjorda senare också. Men just nu är älsklingen och spelar bandy så jag kan bara lata mig:) Ska snart äta lite frukost och så bara.

Hoppas ni får en härlig dag och att våren når er också!♥

Slut på jobb igen

Tack gode gud att tiden går fort när jag jobbar. Enda gången det är bra att tiden går snabbare än jag hinner tänka:) Så svårt att inte gnälla på jobbet idag, typ alla kunder var helt sura och otrevliga. Är det för mycket begärt att de är trevliga tillbaka när man själv är tevlig? Inte konstigt egentligen att så många kssörskor och så är otrevliga. Man orkar liksom inte bli hunsad med hur många gånger som helst. Tönk på det när ni handlar, ett leende gör en hel dag för den som sitter i kassan:)

Nu ska jag bara ta det lugnt en stund och sen göra mig i ordning för att föräldrarna ska komma hit. Ska bli jättetrevligt.

Imorgon har jag sovmorgon! Underbart:) Ska sova typ halva dagen, haha. Det behövs numer, känner mig trött och sliten för det mesta.

Ha en jättefin kväll!♥

270210

Godmorgon!

Tidigt, tidigt... Ja, det är jobb idag igen. Halv nio till två så inte så länge egentligen ju, men det är segt. Tänk om man fått vara ledg som alla andra, bara fått krypa ner i sängen igen. Älsklingen sover som en stock så det känns konstigt att gå upp själv. Menmen, nästa helg är jag ju ledig!

Annars idag ska vi fira min mammas födelsedag. Hon fyller ju år nästa helg, men då är vi bortresta så det får bli den här helgen. Vi ska bjuda på stekt sill, hennes favorit. Efter maten ska vi gå och bowla och spela lite minigolf. Ska bli riktigt kul. Alltid skönt att ha något att se fram emot efter jobb.Tiden går lite snabbare då på nåt sätt.

Hoppas ni får en härlig lördag! Kram på er

Klar med det mesta

Ja, mina gruppmedlemmar gick precis. Vi hann skriva mer eller mindre allt som vi tänkt. Det var en del av arbetet som strulade lite, men det ska nog ordna sig. Vi får sitta en stund på måndag och fixa bara. Skönt att vi är så pass klara i alla fall.

Nu ska jag fixa nåt att äta och sen bara slappa. Känner mig inte helt bra alltså. Hoppas inte det är så att jag håller på att bli sjuk... Vill inte nu.

Slänger in en vårbild igen. Det töar ju äntligen ute så våren känns aningens, aningens närmre nu:)

   

260210

Godmorgon!

Vaknade av mig själv för en stund sen och kunde vekligen inte somna om... Känner mig lite tjock i halsen också. Hoppas inte jag blir sjuk, det har jag inte tid med nu liskom:) Det är ju jobbehelg så jag kan inte vara hemma. Jag jobbar så sällan så jag behöver alla dagar jag kan få. Sjukdom är inte giltigt som ursäkt att vara borta enligt mig själv;) Då ska jag vara så sjuk att jag inte kan röra på mig typ.

Idag är det som sagt jobb ikväll. Men först ska jag och de som är med i min grupp i skolan färdigställa vårt arbete. Förhoppningsvis går det snabbt så att vi kan få vara lite lediga ikväll.

Hoppas ni får en bra dag som avnligt:) Idag är det ju fredag för er så njut♥

Trött..

Men har haft en underbar dag! Mamma och jag har ju haft kvalitetstid mor och dotter emellan. Så himla skönt att bara vara och inte tänka alls. Vi har ätit gott på restaurang och bara gått och myst. Jag fick en ring och en kavaj. Jo, jag fick det- Har världens bästa föräldrar.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Imorgon är det tillbaka till verkligheten, skoljobb här hos mig...

Ha en fin kväll!

250210

Godmorgon!

Sovt gott? Det har jag:) Så svårt att gå upp för en stund sen. Sov som en stock. Älsklingen satt uppe och tittade på hockey från klockan sex. Hur orkar han? Sverige låg under när jag kom upp, men nu har de hämtat upp det. Jag förstår inte riktigt tjusningen med hockey på den nivån dock, mest slagsmål. Eller inte i OS faktiskt, men annars. Var är sporten liksom? Nu retar jag säkert en hel del, men jag menar inte att tarcka ner på hockey, jag har bara inte kommit på tjusningen:)

Idag är det en heldag på stan med mamma. Ska bli underbart kul. Kvalitetstid och mor och dotter tid. Har sett fram emot det här jättelänge. Vi ska shoppa lite, äta lunch och bara mysa. Känner mig mer avslappnad än på länge idag. Och det var längesen sist kan jag säga, så det är efterlängtat.

Hoppas att ni får en jättefin dag. Kramen.♥

Hellner

Jaa, Hellner är min nya idol. Helt klart. Han är oslagbar. Så himla imponerad av hans förmåga att fortsätta köra när han verkar vara slut. Och trots norsk jakt så klarade han hålla sig kall och köra sitt race. Underbart, ett nytt guld till Sverige!

Nu kan man sova extra gott eller?:) Sov gott!

Kvällen 24/2

Har precis kommit hem från mina föräldrar. Vi har haft en toppenbra dag idag. Så himla skönt att bara vara och inte behöva planera något alls. Bara följa någon annan:) Vi var och åt lunch först. Kebabtallrik, hehe:) Sen gick i i stan lite och kollade. Bara kollade, mitt konto är tomt:/ Därefter åkte vi hem till dem och fikade lite och pratade och myste. Bara härliga saker idag alltså:) Imorgon är det en heldag med mamma. Ska bli toppen. Då finns det pengar på kontot så får se om jag kanske unnar mig lite:)

När jag skulle köra hem sen var det rätt äckligt dock. Snön hade blåst över vägen så jag fick köra i typ en och en halv decimeter snö... Två på sina ställen. Usch, inte kul alls. Så äckligt när bilen bara glider. Det enda jag kunde tänka på och säga till mig själv var att bara köra och absolut inte bromsa och inte svänga mer än nödvändigt... Och jag som brukar undvika att köra i snö, haha:) Men det gick bra, bara lite högre puls än vanligt.

Nu ska jag itne göra något alls, bara lata mig. Herregud vad bra man kan ha det:) Ha en fortsatt fin kväll!♥

240210

Godmorgon!

Snart lön:) Det kan behövas om man säger så, hehe. Hoppas ni sovit gott. Jag har sån träiningsvärk idag, värre än igår... Kan typ inte lyfta armarna högre än axelhöjd. Snacka om problem när man ska byta tröja, haha.

Idag ska jag hem till mina föräldrar. Vi ska ha lite kvalitetstid. Egentligen var det ju mamma och jag, men pappa är också ledig idag så det ska bli toppen:) Jag har världens bästa föräldrar och jag gillar att vara med dem. Vi hittar alltid på nåt kul. Får se vad det blir idag. Solen är nästan framme för en gångs skull så det blir kanske en promenad i det härliga vädret eller nåt sånt:) Vi får se. Ska bli skönt att bara ta det lugnt i alla fall.

Hoppas ni får en toppenfin dag! Kram på er.♥

Hundra procent

Nu har jag precis ätit lite, kom hem frånträningen för ett tag sen. Och gissa om jag är trött. Hundra procent trött... Och träningsvärk? Hundra procent träningsvärk... Helt galet idag. Kan kanppt röra mig normalt ju:) Helt mörbultad, haha. Klagade ju efter igår, men nu är det fasen värre. Var helt seg under träningen också. Inga hårda slag direkt. Men gav klart hundra procent ändå:) Det finns inget annat alternativ i min värld. Och det är ju ändå så himla skönt att vara helt slutkörd efter ett roligt träningspass.

Nu ska jag bara ta det lugnt, njuta och se fram emot imorgon. Är ledig då nämligen:D

Ha en fortsatt fin kvälloch sov så gott sen.♥

Skola, hänga gubbe och pictionary

Haha, har ingen aning om jag stavade sista ordet rätt:) Men i alla fall. Idag i skolan hade vi först möte med en lärare om vårt projektarbete. Vi satt sedan en stund och försökte få rätt på arbetet,men kom fram till att det nog är bättre att vi gör det på fredag. Så då hade vi typ två och en halv timmes håltimme. Vad skulle vi göra liskom, vi hade tilgång till en tavla och en tavelpenna. Det blev hänga gubbe, pictionary och en massa tankespel. Riktigt kul. Vi skrattade åt allt typ och hade skitkul! Alla skolor borde tillåta en eller två timmars skrattande om dagen:) Så mycket lättare sen.
På övningen sen så kände jag att tusan, det här kan jag ju. Jag förstår faktiskt. Så himla skön känsla efter att ha kämpat med bokföringen. Nästan så det var lite kul... Undrar hur länge det håller i sig då bara:) Nä, ska njuta så länge det varar.

Ikväll ska jag och Malin på Ki-box. Jag har sån träningsvärk att det käns helt omöjligt att jag skulle kunna slå och än mindre stå emot slag från någon annan. Hur ska detta gå, haha:) Men det ska bli skönt också att träna igen. Nu är jag på gång. Om nu bara snön ger upp sitt grepp om marken så kanske jag kan få börja springa snart också...

Hoppas ni har en bra dag och att ni får en mysig kväll!♥

Usch

I skolan nu. Vi har fått veta att vi skrivit ett bra arbete, men att vi måste skriva om allt... Typ. Något irriterande om man säger så. Nu måste jag äta och sen är det dags för övning. Jag längtar hem nu. Till soffan. Har sån träningsvärk idag, hur ska jag orka ikväll haha:)

230210

Godmorgon!

Tidig morgon igen. Fy tusan vad svårt det var att gå ur sängen innan... Det var så varmt och skönt under täcket och utanför fönstret var det typ snöstorm... Sen var kroppen helt seg efter passet igår. Snacka om träningsvärk. Och så ska man på det en gång till i eftermiddag, är man klok eller är man klok? Tur att man är ledig några dagar framöver sen. Ska mysa lite med mamma, ha lite kvalitetstid. Hon är ledig den här veckan och jag har inga föreläsningar kvar efter idag så det blir toppen:)

Först ska jag till skolan dock. Längsta dagen på länge. Men vi ska sitta med projektarbete första timmarna så då kan man flumma lite med vänner och sånt så det går nog rätt fort:)

Hoppas ni får en jättefin dag!

Mörbultad

Kom hem från kvällens Ki-boxpass för en stund sen. Inte fullt så kul somvanligt och bara en timme. Det var klart kul som vanligt att träna, men det var inte så hårt. Det var en tjej som höll i passet som jag aldrig haft förr. Väldigt rörigt,mycket vila och lite action... Jag vill ju svettas ordentligt, haha:)

Har precis ätit lite lasagne och fixat mat till skolan imorgon. Brukar alltid slarva med det och handla istället, men ekonomin säger till mig att ta tag i det nu:) Så det blir couscous med soltorkade tomater, olver och créme fraiche imorgon. Mums! Couscous är så himla enkelt att göra och så himla gott.

Nu ska jag kolla lite på OS, koppla ner hjärnan och bara vara. Imorgon blir det en lång dag. Skola från nio till tre och sedan ett Ki-boxpass till. Hoppas det blir mer kämpa då:)

Ha en fin kväll! Kram på er.♥


Hemma om

Skolan är över för idag. Skönt. Nu ska jag snart iväg på Ki-box. Blir två pass denna vecka. Toppen:)

Kort inlägg idag, har idétorka...

Ha en bra kväll!

220210

Godmorgon!

Snöstorm typ utanför fönstret här... Inte kul ju. Jag som trodde att våren var på väg efter lördagens töväder:/ Jaja, så är det. Nån gång måste ju våren komma. Även om jag klart vill ha det nu.

Måndag idag. Inte kul, har knappt sovit alls i natt. Har drömt mardrömmar och mest legat och vridit mig. Usch, ingen vidare start på dagen med andra ord. Ska till skolan mellan 10 och 15 idag faktiskt. Längsta skoldagen på länge. Både bra och dåligt tycker jag. Dåligt eftersom det blir så långt, men bra eftersom det känns lönt att åka till föreläsningen för en gångs skull, haha:) När det bara är två timmar känns det knappt lönt.

Efter skolan blir det träning, Ki-box idag också. Skönt att det äntligen börjar röra på sig i motionsmängd, det behövs.

Hoppas ni får en jättefin dag!♥

Sliten idag

Ja, trots att jag och älsklingen mest tagit det lugnt och rensat skallen så är jag i alla fall, helt slut. Det är nog fredagen som satt sina spår. Och då menar jag inte utekvällen, utan urladdningen av att få skriva tentan. Har gått och spänt mig hela veckan, kanppt sovit något och haft skallen full med press. Men efter tentan slappnade jag av så jag antar att bristen på sömn tog ut sin rätt när skallen tömdes:)

Nu ska vi iväg till ICA och se om vi kan hitta något gott att äta. Sen blir det lugn kväll och troligtvis tidigt sänggående:)

Ha en fin kväll.

210210

Godmorgon!

Lång sovmorgon idag ign. Så himla skönt! Sitter och äter lite frukost just nu. Sen ska älsklingen och jag ut och gå en runda i skogen. Skönt att få lite frisk luft i lungorna inför den nya veckan:) Och lite motion hehe.

Nu ska jag snart gå och göra mig i ordning. Hoppas ni får en bra söndag!♥

Lördag kväll

Eftermiddagen och kvällen har varit underbart här hemma. Vi var iväg och åt middag på restaurang innan. Det blev plankstek för båda. Så himla gott. Och skönt att slippa diska, haha:)

Nu har vi preci sett klart Men at work. Helt okej film, lite smårolig och inga krångligheter. Perfekt en sen lördag kväll.

Om en stund ska jag stupa i säng. Helt slut nu. Nästan yr i huvudet av trötthet. Men väldigt, väldigt lycklig:)

Sov så gott. Godnatt♥


Var ska man äta?

Haha, vi såg precis Superhero Movie. Så jäkla löjlig, men ändå rolig:) Perfekt såhär en seg lördag. Man slipper tänka liskom.
Ikväll blir det Meldodifestivalen. Ska bli kul att se om det blir nån som man tycer extra mycket om. Hittills har det inte direkt varit något som jag fastnat för faktiskt.
Älsklingen och jag ska ut och äta ikväll som sagt. Frågan är var...

Hoppas ni har det bra!

200210

Godmorgon/Hej!

Steg upp rätt sent idag. Det var ju inte meningen att jag skulle gå ut igår, men älsklingen tyckte vi skulle ut och fira. Så jag hängde med:) Var inte så svårövertalad om man säger så. Riktigt kul var det i alla fall. Vi gick till ett ställe där hela min klass var. Kul att se alla i ett något öveförfriskat tillstånd. Undrara hur de mår idag, hehe.Vissa var trevliga och hälsade glatt och så, men sen var det vissa som ignorerade totalt. Varför? Alltså, de behöver inte krama mig eller prata med mig, men ett hej ska väl inte vara så svårt..? Jaja, orka bry sig egentligen:) Men lite konstigt kan jag itne låta bli att tycka att det är.

Idag blir det inte mycket vettigt gjort. Ska kolla lite på film och bara ta det lugnt. Stressa ner efter en galen vecka och bara njuta av att inte vara jagad av plugg. Sen ivkäll blir det restaurang med älsklingen. Ska bli jättemysigt.

Hoppas ni får/har en bra dag:)

Äntligen över

Jaa, nu är tentan äntligen över. Det gick, precis som jag trodde, åt skogen:( Men det är bara att hugga i och satsa vidare på nästa gång. Så är det. Inte lönt att deppa för länge för det:) Skulle ju egentligen gått ut med ett gäng klasskamrater, men så blev det inte. Många som inte orkade efter tentan. Jag förstår dem, men det hade ju varit kul att få komma ut och släppa loss lite:) Jaja, det blev pizza och en flaska vin med H istället, vilket också var jättetrevligt:) Skönt att bara få snacka en massa och glömma tentan. Tack ska du ha H:)

Nu ska jag luta mig tillbaka, dricka det sista av mitt vin och njuta. Älsklingen kommer väl hem om en stund också. Så då blir det ännu bättre:)

Hoppas alla har en toppenhärlig fredag kväll!♥

Snart dags...

Usch, tvåslaget närmar sig med stormsteg. Jag försöker kika lite på allt igen inför tentan, men pluggar inget. Tror det blir bäst så...

Upptäckte för nån timme sen att vi fått stopp i golvbrunnen i badrumet... Kul! Och idag av alla dagar. Suck. Jag som skulle ha folk här. Så fram med propplösning och i med höav flaskan, haha:) Nu får vi se om det funkar. Ska snart skölja igenom systemet så får vi se. Håll tummarna!

Nu är nerverna igång på riktigt för övrigt... Magen är i uppror och jag skakar nästan. Usch, usch, usch. Men det är skönt att det snart är över.

Håll tummarna för tentan. Ha det jättebra!♥

190210

Godmorgon!

Tentadag idag. Borde sovit ett tag till, men det pirrar i magen så kan inte somna om. Och så mardrömmar...

 Usch, vill verkligen inte skriva den här tentan. Vi ska ju ut efter tentan och det ser jag fram emot, men måste fokusera på det jag ska skriva ändå. Hur lätt det nu blir... Det tråkigaste idag, förutom tentan, är att älsklingen och jag inte ses något alls under hela dagen... Han ska ut med sina arbetskamrater och kolla på hockey och dricka öl:) Och så ska jag på mitt håll. Lite tråkigt, men imorgon har vi tid ihop i alla fall.

Nu ska jag äta lite frukost och sen städa lite. Ska ha hit lite folk direkt efter tentan så då hinns det ju inte med nån städning:) Kanske plugga lite också, men vill egentligen inte trycka in för mycket samma dag. Då blir man bara förvirrad känns det som.

Hoppas ni får en toppendag! Det är ju fredag!♥

Ajajajajaj

Har precis ätit lite gott efter att ha kommit hem från träningen. Skivstång som sagt- så sjukt kul. Men grymt mot benen och armarna. Haha, var rätt kul när jag kom dit förresten. Det var ju första gången för mig. Så jag kom dit och hade inte en aning om vad jag skulle göra eller vad jag skulle ha för tyngd osv. Så där stod jag som ett fån och glodde:) Men en snäll tjej hjälpte mig lite och till sist fick jag fatt i allt jag skulle. Sen frågade instruktören om det fanns några nybörjare. Jag sträckte upp handen lite försynt och bara; "Ja, en" Haha. Det kändes lite halvdumt. Men jag såg mig omkring och kom in i det rätt snabbt ändå. Kände mig lite vilsen ett tag bara, hehe:) Men jag är där igen nästa vecka för fasen vad bra träning det var. Frågan är hur jag ska komma ur sängen imorgon bara...

Nu ska jag se lite mer OS och sedan blir det sängen nästa. Lite avslagen vad gäller tentan ikväll. Det får gå som det går liksom. Jag kan inte göra mer nu...

Sov så gott när det blir dags♥


Det får bli som det blir

Nu har jag suttit sen typ nio i morse och verkligen pluggat. Det har varit vissa avbrott, men har ändå försökt sitta oavbrutet. Nu känns det som att det får gå som det går. Jag orkar inte ha ångest ens:/ Jag har fått höra att det är många som inte ens tänker skriva tentan. Så på det sättet ligger jag ju steget före... Sen kommer jag ju ändå få skriva om i maj, men så är det. Jag försöker i alla fall...

Ikväll ska jag iväg och träna. Skivstång den här gången. Första gången, så vi får se hur det går:) Ska bli skönt att stänga av för ett tag i alla fall. Älskar att kunna fokusera på kroppen istället för tankarna. Träning är typ det bästa som finns, hehe:)

Hoppas ni får en myig kväll!♥

Är det inte dags snart?

En liten paus i pluggandet resulterar i tankar som; är det inte dags att snön smälter bort snart? Så att alla vårblommor får en chans att visa upp sig. Så att solen vår tränga igenom molnen. Så att allt grått försvinner? Är det inte dags för det snart? Jag längtar halft ihjäl mig nu ju...

        

180210

Godmorgon!

En dag kvar till tentan... Nerverna börjar komma nu, även om jag vet hur det kommer att gå. Men ska försöka att inte tjata om det idag.

Jag har ju en hel del att se fram emot efter tentan vilket gör det lättare att känna sig positiv. Bl.a. så ska jag och några kompisar ut imorgon kväll och fira att tenta är över. Ska bli sjukt kul, har inte varit ute sen i somras... Mycket dans och en massa skoj hoppas jag på:) Sen nästa vecka ska mamma och jag ha lite kvalitetstid. Ska bli toppen. Vi hinner så sällan ses numer. Och det är skönt att vara med någon som känner en utan och innan.
Veckan därpå firar jag och älsklingen två år så då ska vi åka iväg och bo på hotel över helgen. Ser jag jättemycket fram emot. Vi har bokat en svit för att riktgt lyxa till det. Där ska vi bara vara och njuta av en hel helg tillsammans utan schema, måsten och hänsynstagande. Vi kan ta dagen som den kommer. Åh, vad jag längtar:)

Idag blir det då plugg. Så otroligt ordinärt... Ska bli kul sen at kunna skriva något annat, att jag ska ta det lugnt, träffa en kompis eller något i den stilen:)

Hoppas ni får en jättebra dag!♥

Vad kul att det kommi lite nya läsare förresten, hoppas ni blir kvar:)

En hel dag kvar...

Jaa, en dag till med plugg, sedan är det dags. Känner jag mig förberedd? Eh, nää. Inte alls. Jag läser, pluggar, gör övningar, men inget fastnar. Sorry,ni måste vara så trötta på att läsa om det nu, men jag fattar inte varför det ska vara så svårt...

Sitter och tittar på OS nu. Kul att se svenskarnas framgångar. Fick se herrarnas kortprogram i konståkning innan idag. Så himla kul att se. Pluschenko är ju bara så grymt bra. Jag tror jag kan drista mig till att påstå att han är en av tidernas bästa och mest överlägsna konståkare. Han gör allt till perfektion. Jag blir helt salig när jag ser honom åka:) Synd att man själv aldrig fick chansen att bli så bra...

Hoppas ni har en mysig kväll♥

Dåligt, dåligt

Ja, trots att jag fått sällskap nu så känns det inte så kul just nu tack vare plugget. Alltså, jag vet att jag är tjatig, men hur bra kommer det här att gå? Det är helt åt helsike med allt vad gäller bokslut osv. Skit också, ursäkta ordvalet åter igen...

Nää, nu måste jag sluta gnälla. Jag brukar inte vara så negativ, tro det eller ej. Men just nu känns det hopplöst. Strunt samma.

Ska sätta mig en stund till snart, men det tar emot när jag vet att jag bara fastnar snart igen. Försöker läsa lite så jag har lite fakta när det kommer till de frågorna på tentan.

Hoppas ni har en bra dag!

Seg dag idag

Nu är tvätten snart avklarad och jag ska sätta igång med plugget på allvar... Usch, det lär bli en seg dag idag. Inte mycket roligt kommer hända om man säger så. Plugg, plugg, plugg. Nu längtar jag bara till tentan är över. Även om jag inte vill göra den alls egentligen;)

170210

Godmorgon!

Ännu tidigare morgon idag. Men det är inte bara som ja är "duktigt" utan jag tvättar idag. 7-11, underbar tid... Men måste man så måste man. Bara att masa sig upp ur sängen:) Och det är ju rots allt ganska skönt att komma igång.

Idag blir det, håll i er nu, plugg! Ovanligt eller hur?:) Nä, men det är ju det som gäller. Trots att det kommer gå åt skogen och åt pepparn och allt vad man nu kan säga utan att svära så tänker jag försöka i alla fall. Älsklingen försöker peppa mig, men det är lite jobbit när man känner sig så här hopplös. Man vill ju göra ett gott resultat så att ens nära och kära kan känna sig stolta över en och inte tänka att man inte klarar någonting och börja undra om man är oambitiös... Ja, jag tänker förmycket. Men det har jag alltid gjort:/

Nu ska jag i alla fall äta lite frukost och sedan gå ner och byta maskiner. Här går det undan serru;)

Ha en härlig dag!♥

Så gott

Var bara tvungen att slänga in ett inlägg till. Jag har nämligen precis ätit världens godaste semla. Älsklingens mormor hade gjort till oss. Och de var bara så goda. Tack så mycket:)

Tisdagen är över

Ja, äntligen är denna dagen över. Den har inte alls varit bra för min del... Jag börjar lugna ner mig ang. tentan nu. Det får gå som det går. Får jag underkänt så har jag gott om tid på mig att förbereda mig för nästa i maj. Det enda är att jag känner mig så misslyckad om jag får underkänt... Äsch, får försöka strunta i det:)

Har precis varit och tränat. Core/Bosu idag igen. Så himla kul. Och bra tränin. Är helt matt i kroppen. Och då känns det ändå inte så jättemycket under tiden man tränar. Jag gilar ju när det känns och älskar att kämpa, men det här är riktigt kul ändå. Idag var det extra skönt att bara kunna stänga av hjärnan och alla tankar under en timmes tid. Ska bli så skönt sen när jag kan börja springa igen, då blir man inte så bunden av tider heller. Önskar jag kunde jobba med träning, det är så himla kul. Men det är inte så lätt att försörja sig som tränare ju tyvärr... Men funderar på att söka det som extraknäck. Träna och få betalt, det låter ju inte helt fel va?:)

Nu ska jag kolla lite på OS. Hockey idag. Inte min favorit, men får ställa upp så klart:) Bara skönt med att få vara nära älsklingen nu. Orkar inte tänka på tentan mer idag.

Hoppas ni får en mysig kväll! Sov så gott i natt.♥

Jag orkar inte

Sitter och försöker plugga, men ingenting fastnar. Jag fattar inte. Det känns som att mer än hälften av det jag läser är helt obegripligt... Varför? Jag har varit på flreläsningarna, gjort anteckningar och försökt plugga. Ändå står det helt still. Jag måste ju vara världens trögaste. Jaja, två dagar kvar. Så kanske att jag kan lära mig till fredag. Men det känns helt klart ändå som att jag får skriva om i maj... Usch.

Jag är med andra ord inte på världens bästa humör just nu. Vill bara krypa ner under täcket och gömma mig tills tentan är över...

Ska iväg och träna om en stund, kanske kan det skingra tankarna lite...

Hoppas ni har haft en bättre dag.

160210

Godmorgon!

Har gått upp i hyfsad tid. Planeringen var åtta, men det var så svårt att lämna den varma och goa sängen... Så jag är lite försenad, men det kan jag nog leva med.

Idag har jag ingen huvudvärk eller något liknande så nu ska jag väl kunna köra hårt får jag hoppas. Det blir med andra ord en massa plugg idag. Inte så kul att läsa det jag skriver just nu kan jag tänka mig då det bara handlar om plugg och min rädsla för tentan:) Men så är det, sånt är mitt liv just nu. Sen nästa vecka blir det lugnare. Eller ja, det får vi hoppas ai alla fall. Mamma och jag har planerat lite utfärder då så det är något att se fram emot:)

Nu ska jag äta lite frukost och sen sätta igång med bokföring och bokslut... Hoppas ni får en härlig dag!♥


OS-guld

Jajamen, första svenska guldet är inhämtat. Tack vare Kalla. Toppen, riktigt kul:) Några medaljer till i den valören vore ju kul.

Huvudet känns mycket bättre nu. Men det har inte blivit mycket pluggande:( Känns inte alls bra. Jag om någon behöver plugga till tusen. Imorgon har vi repetition av bokslut och det kan behövas... Sen ska det förhoppningsvis gå lättare. Ja, hoppas kan man ju som sagt...

Nu har vi en ny kyl och frys och en diskmaskin. Mycket tystare i köket nu:) Diskmaskinen är inte inkopplad än och det kommer nog att ta ett tag till. Det kostar ju lite att koppla in det och de pengarna finns inte riktigt än... Men det överlever vi nog:)

Nu ska jag kolla lite mer OS och sen ska jag gå och lägga mig tror jag. Skulle behöva gå upp tidigt imorgon och plugga innan skolan och sedan efter. Får verkligen hoppas att det blir mer gjort imorgon. Vill inte den här tentan alls:(

Hoppas ni haft en bra dag idag. Sov så gott!♥

F**

Hm, jag vill ju inte svära i bloggen, så rubriken fick bli lite censurerad. Men jag känner mig riktigt frustrerad nu. Skulle ju sitta hela dagen och plugga, men skallen har gjort ont hela dagen. Jag brukar inte klaga för lite huvudvärk, men den här gången är det riktigt sprängande huvudvärk. Ögonen känns som om de ska tränga ut och det gör ont i bihålorna. Jag får bara inte bli sjuk nu! Måste kunna skriva tentan på fredag...
Ska stoppa i mig lite mer ipren och dricka en massa vatten.

Hoppas ni mår bättre!

Huvudvärk...

Fy tusan vad huvudet bultar. Omöjligt att plugga, känns som att huvudet ska sprängas.... Usch. Ska ta en ipren till och hålla tummarna för att det går över. Måste verkligen plugga ju...

150210

Godmorgon!

Oops, har försovit mig lite idag. Egentligen är jag ju fri från skolan, men måste börja råplugga nu och hade tänkt börja tidigt i morse... Vaknade dock med världens huvudvärk så jag var rätt seg på att komma igång. Tror jag sovit för hårt:)

Idag blir det som sagt plugg hela långa dagen... Ikväll ska älsklingen och jag hämta en diskmaskin och ett kylskåp dock. Diskmaskinen är efterlängtad till tusen:D Och kylskåpet behövs bytas ut, det vi har nu låter som ett helt sågverk. Jag bara väntar på att det ska lägga av. Så det passar perfekt att byta det nu. Sen ska det väl förhoppningsvis dröja innan vi rör om i lägenheten igen...

Den här veckan blir förresten lång, men ändå skön. Går i skolan imorgon bara och då är det genomgång av tidigare föreläsningar. Sen helgen är helt ledig! Ska bli underbart skönt. Helgen efter en jobbehelg är alltid den bästa helgen nånsin eftersom det känns som att man jobbat i två veckor i sträck. Tentan ligger på fredagen så det blir kanske att man går ut efter det. För att fira att det är över liksom:) Usch, är livrädd för den här tentan...

Nä, nu ska jag sätta fart.

Ha en jättefin dag!♥

Kvällen på kärlekens dag

Så var vi hemma från hockeymatchen. Det var TAIF som spelade, älsklingens mellanbrors hemmalag. Helt okej match, men i jämförelse med andra var den rätt tråkig... Inte bara jag som tyckte det med mina halvdana kunskaper:)

Nu ska älsklingen och jag snart äta lite. Stekt kyckling med ris och ostsås. Mmm:)

Ha en bra kväll!

Alla hjärtans dag-present

Jag ska snart iväg och lämna en alla hjärtans dag-present till mina föräldrar:) Älsklingen har redan fått sin, ett frågespel. Lära känna din partner typ. Kan nog bli kul. Jag fick en resväska av honom.

Ha en forsatt fin dag.


140210

Godmorgon!

Först och främst; Glad Alla Hjärtans Dag!:) Har sovit som en stock i natt och känner mig rätt utvilad faktiskt. Sönt. Kvällen igår blev jättetrevlig. Jag och några av älsklingens kompisar och deras respektive kollade på Melodifestivalen, spelade spel och hade allmänt kul:) Det var skönt att kunna slappna av för en kväll och bara njuta av goda vänner.
Det blev rätt sent för älsklingen och mig. Vi fastnade framför en film när våra gäster gått hem. Så det blev inte många tmmars sömn i natt:) Ändå känner jag mig som sagt utsövd... Konstigt, men skönt är det i alla fall.

Vad händer idag då? Tja, först ska jag njuta lite av att vara ledig. Älsklingen är och spelar bandy så jag är ensam just nu. Sen ska jag försöka plugga lite(tar emot som bara den...) När älsklingen kommer hem ska vi njuta av Alla Hjärtans Dag och bl.a. kolla på hockey. Jag är väl inte den mest insatta i hockey, men jag tycker det är helt okej att titta på:) Man blir liksom indragen i alla känslor runt om; förväntan, nervositet och hoppfullhet. Varje gång det blir mål blir man meddragen i lyckan. Jag kan som sagt inte så mycket, men jag håller på att lära mig:)

Hoppas ni får en fin dag och att den blir fylld med extra mycket kärlek!♥

Jobbet är över

För den här gången ja. Men kanske dröjer det lite längre den här gången tills det är dags igen. Behöver vara ledig vecka 8 så jag hoppas att någon vill ta mina tider då... Jag ska nämligen hälsa på världens finaste tjejer då.Min syster och min syskonbarn. Ska bli så himla kul. Åh, bara jag får ledigt.

Nu ska jag varva ner lite, vila lite kanske och sen ikväll kommer det hit lite härligt folk. Ska bli skönt att koppla av lite och bara ta det lugnt, prata och skratta.

Ha en härlig lördagkväll!♥

130210

Godmorgon!

Huh, är det tidigt eller vad? Men det är hyfsat ljust ute redan för en gångs skull. Längesen ju. För nån månad sen var det alltid kolsvart när jag skulle upp. Det gör att det blir lite lättare att gå upp när det är lite ljusare tycker jag:) Allt blir lite roligare när ljuset kommer. Fast kallt som tusan är det. Även i vår lägenhet... Usch, sitter inlindad i filtar och vill inte resa mig från soffan.Måste snart köpa ett värmelement. Konstant kallt här ju. Ännu en anledning att längta till vår och sommar:)

Idag blir det jobb fram till klockan två. Därefter hem, sova lite och sen ska vi ha lite trevligt folk här ikväll. Det ska bli riktigt kul! Ska kolla lite på Melodifestivalen, lite OS och så ska vi snacka om resan till Spanien. Härligt att få drömma och planera lite, haha:) Hoppas det ger lite värme.

Haha, älsklingen skulle egentligen upp och kolla på hockey halv två i natt, men han sover som en stock och har inte varit uppe. Eller egentligen är det ju lite synd om honom att han missade det, men lite gullligt också ju, eller?

Nä, nu måste jagäta upp frukosten och sedan göra mig i ordning.

Ha en jättefin lördag!♥


Det var det

Ja, hela fredagen gick åt till att plugga och sen jobba. Inte så kul och inte så mycket att uppdatera om heller tyvärr... Lite tråkiga kunder och så där, men jag ska ju helst inte skriva om sånt då jag inte har rätt att berätta om saker som händer på jobb. Sekretess och sånt ju.

Nu ska jag snart slänga mig i sängen, ska ju upp och jobba imorgon igen. Jag börjar förvisso inte förrän halv nio, men vill ändå vara hyfsat utsövd:)

Hoppas ni har en fin fredagkväll!♥

Pluggar...

Ja när jag inte sitter här då;) Nä, men jag gör faktsikt det. Ville bara slänga in en varm och härlig sommarbild.

               

Fy vad jag längtar!!

Skriv på mot våldtäkt!

Jag läste precis precis om en möjlighet att skriva på en lista för att få regeringen att ta tag i problemet med våldtäkter. Jag skrev på direkt, gör det ni med!

KLICKA HÄR!

120210

Godmorgon!

Är ledig idag, men ändå uppe i tid. Var så skönt igår att ha en så lång dag framför sig:) Idag ska jag  och för sig bara plugga, men ändå skönt att kunna ha nån ledig timme nu på morgonen först ju. Älsklingen sover fortfarande:)

Idag blir det som sagt bara plugg, plugg och plugg. Och sen job ikväll. Roli dag va?;) Önskar verkligen jag kunde sluta på jobb. Är så trött på det, så himla sega timmar. Jag gör ju liksom ingenting. Bara tar betalt, ler och tar nästa kund. Datorn gör all räkning... Jag vill ha ett jobb som är mer kreativt. Ett jobb som får mig att tänka efter och använda skallen lite. Inte bara sitta som en robot och göra samma sak om och om igen. Skulle vilja jobba i en klädaffär eller skoaffär eller liknadne istället. Men det är svårt att få jobb där. Jag har sökt massor med gånge och inte ens fått svar. Men jag ska nog försöka igen för nu är jag trött på att alltid ha samma sak framför mig varannan helg...

Nu ska jag nog äta lite frukost och sen sätta igång efterhand. Usch, jag vill verkligen inte.

Hoppas ni får en bra dag. Det är ju fredag för er idag:)♥

Sovdags

Usch, har ingen fantasi till rubriker numer tycker jag:) Den här dagen har gåt grymt sanbbt. Ska gå och göra mig i ordning nu. Det blev inget Vampire Diaries, älsklingen har frjärrkontrollen;) Ska nog läsa lite istället.

Ha en forsatt trevlig kväll. Sov så gott när ni kommer till det:)♥

Lång dag trots allt

Trots att dagen började sent så känns det som att den varit lång. Har ju varit hos läkaren, i skolan och sist hos bilhandlaren. Det har varit en omväxlande dag helt enkelt:) Skolan gick bra, typ första gången jag fattat direkt, haha. Men det kändes ju ganska bra.
Direkt efter skolan hämtade älsklingen mig och så åkte vi direkt till Peugeot. Där skrevs det papper osv och sedan åkte vi. Sen körde vi så mycket vi kunde så vi fick testa den ordentligt:) Lite knasigt kanske, men den är så himla rolig att köra.

Det blev ingen träning p.g.a körandet i nya bilen. Både tråkigt och skönt. Trivs med att få spendera mycket tid med älsklingen, samtidigt som jag älskar att täna. Imorgon tänkte jag försöka springa på förmiddagen. Jag kan inte stå emot längre:) Kollade lite när vi var ute och körde och det verkar ändå vara hyfsat torrt och snöfritt där jag brukar springa. Så det blr nog så:) Men sen ska jag plugga en massa också. Måste!

Nu ska jag inte göra något alls resten av kvällen. Titta på Vinterspelen i Åre och sedan Vampire Diaries. (borde plugga, men det tar emot...)

Hoppas ni får en mysig kväll!♥

Laktosintollerant

Ja, då var det bekräftat då. Jag är tydligen laktosintollerant. Ingen mjölk för mIg och inte heller mjölkchoklad. Allt med laktos är uteslutet... T.o.m mjölkchoklad:( Det är typ det värsta. Eller okej, mjuka ostar kan jag inte heller äta och det är också ledsamt. Jag älskar ju ost... Menmen, det är bara att leva med det:) Så nu ska jag sålla mig till de som står och läser på baksidan på produkter för att se om de kan äta det, haha.

Nu ska jag snart iväg till skolan... Känns konstigt när halva dagen har gått. Inte så kul egentligen, hela dagen blir ju förstörd. Men sen är jag ledig fem dagar så jag ska inte klaga för mycket:)

Ha en fortsatt bra dag!

110210

Godmorgon!

Så himla skönt med lite sovmoron, även om jag är uppe rätt tidigt:) Men dels så är älsklingen hemma så då vill vi ha mycket tid ihop, dels så kunde jag inte sova mer. Längtar till tentan är över så jag kan bli av med drömmarna och stressen som ev. är anledningen...

Idag ska jag till läkaren. Ska göra allergitest och se om jag är känslig mot laktos eller gluten. Brukar få så himla ont i magen när jag fått i mig mjölk... Men vill ju liksom höra det av en läkare. Känns så dumt att säga till folk att jag "nog" är laktosintollerant. Jag har dock skjutit på det så länge det går eftersom jag inte är så glad för att springa till läkare. Brukar vänta tills jag absolut måste gå, annars slipper jag helst. Inte för att jag är rädd eller något sånt, men jag vill vara säker på att jag verkligen behöver läkarvård innan jag går. Så att man inte kommer dit och läkaren bara säger att nej, men det är inget farligt... Hur dum känner man sig inte då?

Annars är det skola som gäller. Sista övningen innan tentan. PANIK! Nä, men jag ska klara detta:) Sen så ska vi hämta bilen idag! Tjoho, älskar nya bilar. De luktar så himla gott, haha:) Och så är ju just den här bilen himla rolig att köra också.

Ha en jättefin dag allihop!♥

Sista inlägget idag

Sitter och tittar på Vinterspelen i Åre. Riktigt kul. Jag skulle också vilja testa de grenar som är med:) Gocart i snö, snöbowling osv. Skitkul ju.
Efter att vi har sett klart det ska jag sjunka ner i sängen med Twilight. Japp, jag är riktigt dålig på pluggandet idag. Men det ska råpluggas sen, jag lovar;)

Just det, imorgon ska jag till läkaren och göra allergitest. Ska se om jag är laktosintollerant eller inte... Om inte så hoppas jag att jag får reda på vad det är som gör att jag får så sjukt ont i magen då och då.

Men hoppas ni får sova gott i natt! Godnatt♥

Minipizza=snabbmat

Det är första gången vi testade på att göra minipizzor. Och inte vilka som helst, snabbminipizzor typ:) Vi köpte tacobröd, färdig pastasås från Dolmio, riven ost och skinka. Sen gjorde vi i ordning pizzorna helt enkelt. Extremt enkelt, varning för lathet, men väldigt gott:)

Nu ska vi tita på The Biggest Looser. Inget vidare program att titta på efter att man syndat egentligen, haha. Men jaja, så är det. Ska bli toppen som sagt när snön är borta så jag kan börja springa igen. Imorgon blir det träning dock. Älsklingen ska med så det var falskt alarm igår om att han slutat med träningen redan:)

Imorgon är det sovmorgon. Om inte mitt dåliga samvete hinner i kapp mig och tvingar mig till att sitta med övningar en stund;) Först och främst får vi se om jag får sova...

Ha en underbar kväll!♥

Syndar

Ja, jag tycker jag kan få synda lite idag. Om inte annat för att allt går utför med skola och så nu:( Inte för att jag är den som ger upp, men man kan ju få ge efter för ledsamheten ibland, eller? Det blir i alla fall hemmagjorda minipizzor till middag och kanske något medchoklad efter det. Mums. Brukar vara duktig och ska träna imorgon. Så jo, det är tillåtet idag. Reta mig om ni vill, jag bryr mig inte en millimeter:)


Trött igen

Ja, jag fick ju inte sova ordentligt i natt så det börjar kännas nu. Usch, längtar tills man kan få sova ordentligt. Men så länge det är fullt kaos med skolan och så får jag nog stå ut med stressen. Nu fick jag och min grupp ett arbete underkänt dessutom så jag är något nedbruten om man säger så. Har aldrig fått underkänt förr så det svider rejält det här... Suck.

Jaja, tänker inte gå enr mig för det. Vi får ju rätta till det som inte var bra, men med tanke på att läraren inte är utbildad lärare blir jag extra uppretad. Hon har egentligen ingen kunskap om vad som ska krävas. Och nrä hon dessutom inte kan ge ordentliga instruktioner från början anser jag att hennes underkännande är helt åt h*lvete rent ut sagt. Så, nu är jag klar med gnället;)

Älsklingen är hemma nu så det känns ju lite bättre. Ska försöka sätta mig med bokslut och sånt nu, men är så himla trött.

Hoppas ni får en roligare eftermiddag♥

100210

Godmorgon!

Usch, nästan lite jobbigt tidigt idag;) Men känner mig hyfsat pigg trots allt faktiskt. Har sovit sådär. Vaknat från och till. Vet inte om det är pga stress eller vad. Det märks väl efter tentan. Kommer jag sova en hel dag eller nåt, hehe.

Idag är det skola som vanligt. Men bara åtta till tio. Lite störigt att bara gå två timmar om dagen. Särskil så här tidiga morgnar. Jaja, bara att gilla läget:) Ska ju äta lunch med pappa idag, det ser jag fram emot jättemycket. En ny tradition när jag började högskolan och det uppskattas. Har världens bästa föräldrar!

Nu ska jag skynda mig på. Går alltid upp lite senare så här tidiga morgnar så då får jag alltid komprimera tiden lite:)

Ha en fin dag!♥

Nytränad

Ja, äntligen blev det träning igen. Älskar verkligen att gå iväg och köra igenom kroppen ordentligt. Längtar till snön är borta så att jag kan börja springa också. Laddad som bara den:) Gick på Core/Bosu idag. det är riktigt kul och väldigt bra träning. Man gör övningar på en halv boll typ. Så man tränar balansen samtidigt som man styrketränar. Omväxlande träning och man tränar hela kroppen utan att det gör ont så att säga.

Nu ska jag njuta av det lilla som är kvar av kvällen. Imorgon är det tidig mogon. Riktigt tidig. Får gå upp vid kvart i sex... Usch. Men jaja, ska äta lunch med pappa imorgon och det ser jag verkligen fram emot. Så det gör det lite lättare:)

Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll!♥

Kall, huvudvärk, tentaångest

Nä, riktigt så negativ är jag inte. Men jag har ont i huvudet, är lite kall och tentan närmar sig med stormsteg. Inte så kul, men en sak i taget:) Skolan gick rät bra idag. Väldigt trött efter att inte få sova ordentligt dock. Äh, blev mer gnäll där ju, haha. Jaja, ska iväg och träna sen förhoppninsvis. Blir ensam på träningen idag som vanligt. Älsklingens träningslöfte höll i en vecka, haha:)


Alldeles för...

7a1f67636e458e7f4dbff382f4529c38.png

Alldeles för trött för det här... Räkenskapsanalys. Usch.


090210

Godmorgon!

Ännu en hyfsat tidig morgon. Men nu börjar man komma in i det lite tycker jag. Hoppas ni sovit gott. Själv har jag haft knäppa drömmar igen. Inte alls kul. Den här gången var det ingen som jagade mig, men jag drömde om scenarion som gjorde mig ledsen. Usch, ingen bra början på dagen. Men det blir förhoppningsvis bättre.

Idag har jag kort föreläsning mellan tio och tolv. Efter det blir det grupparbete och sedan hem och plugga. Njä, jag har inget direkt liv just nu, haha:) Nä, men det behövs ju. Vill så frukstansvärt gärna ha ett godkänt resultat på den här tentan. Jag förväntar mig i och för sig ett underkänt eftersom så många andra blivi underkända, men jag ska verkligen anstränga mig för att inte bli det. Hade ju varit skönt om jag sluppit göra om den i maj.

Än en gång måste jag fundera ut vad jag ska ha på mig. Kommer bli så mycket lättare sen när snön är borta och det börjar bli varmare. Svårt att hitta på snygga outfits när det är så kallt... Tror dock det blir tjocka stövlar idag. Brukar halka runt lite i dem, men kanske att de kan funka idag. Får hopas på det, de är så varma och sköna:)

Hoppas ni får en härlig dag!♥

Sängdags snart

Ja, det är nog dags för sängen om en stund. Ska hoppa in i duschen först, sen blir det nog sängen nästa. Är helt slut i huvudet. Ska läsa lite tror jag. Twilight lockar, synd att det blir så sällan jag läser...

 Det blev inte mycket pluggat idag. Dåligt, men fick sån huvudvärk innan att jag inte riktigt har kommit igång. Imorgon eftermiddag ska jag skärpa mig. Men det lockar inte precis att sitta med bokföring igen. Suck. Hade hellre tagit en shoppingrunda eller nåt liknande:)

Ha en fin kväll. Sov så gott sen!♥

Vi är med bil

Haha, ja, äsllingen bestämde sig för att köpa Peugot så nu är vi "med bil". Ska bli kul när vi får den. Älskar doften av ny bil, haha:) Härligt med omväxling, bättre prestanda och tystare bil. Ja, jag är lite bilintresserad. Ända sedan jag var liten har jag hängt med pappa på bilmässor. Inte för att jag är nåt vidare bra på bilar,men lite harman ju snappat upp:)

Nu ska vi äta lite sallad med vitlöksbröd. För att väga upp mot förra måndagen då vi syndade, hehe. Nä, men det var lockande idag bara. Vi ska se Biggest Looser under tiden vi äter också. Gillar det programmet just för att de går ner med rätt mat och träning, inte dieter. Bästa sättet är ju att äta rätt. Då kan man unna sig godis ibland. Om man svälter sig och sedan äter igen pendlar man bara i vikt. Been there, done that. Det funkar inte.

Ha en fortsatt bra kväll:)

Roligare nu

Ja, älsklingen kom hem för en stund sen. Så det blev ju genast mycket roligare att fixa med tvätten och så:) Fy tusan vad jag har det bra. Världens lyckligaste, det måste ju vara jag det:)

Tusan vad kallt det är..

Jag håller på att frysa ihjäl utomhus nu... Så jäkla kallt. Ändå har jag strumpbyxor under jeansen, tjock vinterjacka och vinterskor. Usch! Ge mig vår och vårvärme nu. Längtar tills man kan gå i ballerinaskor och skinnjacka. Det behöver inte vara jättevarmt, men runt 15-20 grader räcker bra. Bara den här isiga kylan försvinner. Jag blir så trött av att det är så grått hela tiden också. Usch, ja idag är det gnälligt:)

Skolan gick sådär. Fick lite bättre grepp om det vi håller på med nu, bokslut, periodiseringar, avskrivningar osv. Nu ska det bara sätta sig också...

Nu ska jag nog försöka plugga lite och fixa inför tvätten. Inte så kul som sagt, men så är det. Ibland får man göra sånt man inte gillar ju. Bara att försöka göra det lite roligare:)

Ha en fortsatt fin dag!♥

080210

Godmorgon!

Nu är vardagen tillbaka igen. Tillbaka till tidiga morgnar, sega föreläsningar, ångest för tentan och en massa pluggande. Egentligen borde jag pluggat i helgen, men jag tror det gjorde gott att bara ta det lugnt trots allt. Känner mig utvilad och peppad att sätta igång nu. Kanske kan det gå lite lättare när skallen är med. Men jag ska inte bara klaga på vardagen ju. Det finns mycket bra också:) Som träningen t.ex, att träffa vännerna, att hela tiden ha något på gång. Även om jag ibland klagar på det så trivs jag när det hela tiden händer något. Sen är det klart skönt att ta det lugnt någon gång. Bara det inte blir stillastående.

Nog med djupt prat:) Helgen har varit urmysig. Bara älsklingen och jag, vilket är första gången på evigheter. Det här kommer jag leva länge på.♥

Idag är det föreläsning klockan tio, sedan hem efter tolv. Därefter blir det en massa plugg och sen tvätt klockan fyra... Trist. Men så är det, det måste ju göras:) När älsklingen sen kommer hem ska vi iväg och provköra Peugeoten(kan man stava det så..?) igen. Älsklingen ska dock kolla upp ekonomin lite och så. Men om det går bra ska vi fixa det i eftermiddag.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning. What´s a girl to wear?:) Alltid samma problem. Tror det blir blå jeans, svart tröja och grå kofta med puffärm. Och svarta curlingskor till det... Tråkigt, men alldeles för kallt för andra skor. Jag älskar att klä mig snyggt och så, men värme går före snygghet i det här fallet faktiskt...

Hoppas ni får en bra dag i kylan!♥

Usch

Så var filmen slut. Jag är lite skakig kan jag erkänna. Usch, riktigt äcklig på sina ställen... Undrar hur mycket man kommer att drömma om. Och så barn, jag gillar inte när det är barn som är besatta. Vet inte varför, men det är extra läskigt. Stackars älsklingens hand. Helt söndertryckt, haha:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan väntar sängen. Sov så gott allihop!♥

Skräckfilm

Sitter och ser mitt livs första skräckfilm, The Unborn, med älsklingen... Sitter på helspänn och har redan blivit rejält skrämd en gång. Jag är inte gjord för sånt här, haha. Nä, men det är extra läskigt eftersom det är med barn... Gillar inte när barn är med i skräckfilmer.
               

Beslut, beslut, beslut

Jaa, det är itnte lätt. Nu har vi varit iväg på flera olika bilfirmor och tittat. Vi har komit fram till att jag helst vill ha en Peugot, älsklingen helst en Mazda... Krock i åsikter här. Han älskar att köra en Peugot, men gillar inte inredningen. Jag är helt såld på Peugot och tyckte inte alls om Mazdan. Problem, haha:) Men det är som sagt främst upp till älsklingen i slutändan. Jag känner inte att jag vill säga för mycket, det är hans beslut. Jag har sagt vad jag tycker och gett förslag så nu får vi se.

Det blev en skoaffär också, men jag hittade inget som jag ville ta hem idag. Eller okej, jag hittade massor, men inget som jag kan ha inom de närmaste dagarna om man säger så:) Så det var bättre att spara på pengarna.
Nu ska vi slappa och fixa lite tacos om en stund. Sen gör vi nog inte mycket mer idag.

Ha en skön söndag kväll!♥

070210

Godmorgon!

Först och främst; jag och älsklingen har varit tillsammans i 23 månader idag:) Bara för att påpeka så där helt appropå ingenting, hihi. Älskar honom otroligt mycket!♥

Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort. Väldigt gott, inga mardrömmar alls. Hoppas det förblir så. Idag ska vi kanske ut och provköra lite bilar. Vi/älsklingen funderar på att köpa en ny och byta in den vi/han har nu. Jag skriver inte vi eftersom det trots allt är hans bil och hans lån. Jag lånar bilen ibland, men vill inte räkna den som min. Inte när det handlar om så mycket pengar liksom. Läjligt kanske, men så tänker jag. Jag är så tacksam för att jag får bo med honom och att jag har tillgång till bil om jag skulle behöva. Det är riktig lyx:) Ska försöka se till att vi även gör ett besök på en skoaffär, hehe.

Nu ska vi slappa lite och vakna till. Sen är dt mys hela dagen och ikväll blir det tacos.

Förrsten, det blev ingen skräckfilm igår;) Kanske idag, får försöka ladda hela dagen, haha.

Ha en bra dag!

Melodifestivalen 2010

Så var det igång. Melodifestivalen är åter igen en del av helgerna:) Inte mig emot, jag trivs rätt bra med det. Men Dolph Lundgren, helt ärligt, varför? Han var rätt bra och när han sjöng häll jag på att skratta ihjäl mig, men ändå; varför?:) Haha, han har ju liksom inget med det hela att göra. Jaja, det lär ju höja tittarsiffrorna i alla fall. Nu och i finalen lär ju typ alla sura pojkvänner och äkta män bänka sig framför tvn för att se sin barndomsidol, haha:)

Älsklingen vill att vi ska se på skräckfilm nu... Jag har aldrig sett nån skräckfilm. Inte för att jag är rädd, mer bara för att jag tycker det är äckligt... Men jag borde väl ge det en chans antar jag. Kanske hjälper mot mina mardrömmar?;) Omvänd påverkan liksom.

Hoppas ni har en härlig kväll. Sov så gott när det blir dags. Nu ska jag stänga av datorn så nästa uppdatering blir imorgon:) Godnatt.♥

060210

Hej!

Det blev inget inlägg imorse, hade ingen tid till att starta datorn. Vigick upp vid nio och sedan skulle vi direkt iväg till mina föräldrar. Vi skulle hjälpa dem riva deras kök. Det var riktigt kul att gå loss på inredningen lite, haha. SKönt att få av aggressionerna för boföringen:) Nä, men det gick väldigt smidigt. Vi blev klara med allt vi skulle till klockan två så vi var rätt effektiva.

Nu ska vi inte göra något nyttigt alls, bara ta det lugnt, njuta av lördagkvällen. Titta på Melodifestivalen:) Åh, det ska bli så kul att se igen. Jo, jag är lite fast vi det. Visst, okej, lite tjatigt är det klart med alla deltävlingar, men det har lite charm ändå. Har alltid kollat på det ända sedan jag var liten:) Och så är det kul med alla utstyrslar. Stackars älsklingen bara, men han ser fram emot att se Dolph Lundgrens prestationer, haha.

Ha en härlig lördagkväll!♥

Legend of the seeker

Sitter och tittar på The Legend of the Seeker. Riktigt bra serie.Precis sånt jag älskar, kostym, science fiction, typ Sagan om Ringen. Mysterier och sånt, skitbra:) Var bara tvungen att påpeka det.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

FREDAG!!

Tjohoo, det är fredag idag! Och jag får för en gångs skull använda det uttrycket; äntligen fredag:) Jag och älsklingen har precis varit och handlat lite gott så nu blir det filmkväll, hemmagjorda hamburgare(perfekt filmmat), godis och chips. Mums! Vi har ju varit så duktiga hela veckan så nu kan vi få festa till det lite:) Och sen imorgon har vi ju en lördagkväll också. Åh, känns så himla lyxigt!

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, titta på tv och inte bry mig om någonting i hela världen. Ha en underbar kvälll.♥

050210

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott:) Idag är det fredag! Äntligen underbara fredag! Det var längesen jag upplevde en riktig fredag kväll. Vilket innebär en helt ledig kväll med bara älsklingen, mjukisbyxor och något gott att äta. Ska bli riktigt skönt att komma hem från skolan, slänga av sig tajta kläder och hoppas i sin fredagsoutfit:) Längtar! Men först väntar ännu en förbryllande föreläsning och sedan grupparbete. Det blir troligtvis färdigt idag, vilket är kanonskönt. Så har man en sak mindre som nafsar i hälarna...

Nu ska jag göra mig i ordning osv. Som vanligt:) Ha en jättebra dag! Njut av att helgen är ledig sen!♥


Trött efter träning

Ja, inte för att träningen i sig var så tung, men känner mig rätt mör i kroppen ändå. Väldigt trött psykiskt om inte annat. Men tankarna på bokföringen jagar rundor hela tiden. Egentligen borde jag sätta mig och plugga en stund nu på en gång, men är så trööött... Nä, usch, jag måste. Om inte annat så en halvtimme i alla fall:( Sen tror jag att sängen kommer att vara nästa anhalt. Ska stänga av datorn så jag kan koncentrera mig.

Hoppas ni får en roligare kväll. Och sov så gott sen.♥

Fika och shopping-träning nästa

Har haft en mycket trevlig eftermiddag med C. Vi fikade lite och sen gick vi på stan. Blev en ny tröja och en kofta till mig samt lite block och grejer. Justja, en alla hjärtans dag-present till älsklingen också:) När jag ju egenligen inte alls skulle shoppa, men äh. Fick unna mig nåt efter att ha haft ännu en förvirrande föreläsning. Suck, jag hoppas verkligen det ger med sig snart...

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till träningen. Ska bli riktigt skönt efter uppehållet:)

040210

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Jag har vosit väldigt lätt och än en gång haft mardrömmar. Inte länge jag fick vara fri från dem. Jaja, nån gång måste de ju försvinna...

Idag ska jag först till skolan, 10-12. Sen ska jag in till stan och träffa C. Vi ska nog ta en fika och sen vill jag kolla på skor. Har hittat ett par over knee-stövlar på ellos som jag skulle vilja ha, men de är lite väl dyra... Så jag är på jakt efter ett par liknande men till lite bättre pris. De ska helst vara svarta,mocka och hyfsat platta. Till vardags vill man ju inte ha för höga klackar:) Får se vad man kan hitta.

Ser fram emot den här dagen. Kunna slappna av lite från skolarbetet och hänga med en riktigt bra vän. Ikväll ska älsklingen och jag iväg och träna. Idag måste det bli, annars kommer vi ju dega ihop totalt igen... Vi är i alla fall duktiga på at inte äta sötsaker. Än så länge har vi bara brutit det lite grand där i måndags. Men det var en måndag, lång för oss båda, så det räknas typ inte riktigt kom vi fram till haha. Jaja, så länge det inte är mitt i veckan får det funka. Men det ger faktiskt resultat att inte äta så mycket sött, jag känner mig mycket piggare och hyn är mycket fräschare. Så det peppar lite extra till att inte käka onyttigt:)

Nä, nu måste jag sätta fart. Ska göra mig i ordning och kolla igenom lite sidor i boken.
Ha en jättefin dag!♥

Godnatt

Jaa, nu är det klart dags att slänga sig in mellan lakanen:) Trött som bara den, trots att jag inte gjort något vettigt idag precis... Jaja, ska bli skönt att krypa ner i sängen med älsklingen. SKa läsa lite i Om jag kunde drömma innan jag slockanr bara. Hinner ju aldrig läsa den annars, försöker läsa allt annat till skolan ju... 

Godnatt och sov så sött.♥

Myskväll

Ja, det blev en riktig myskväll idag. Älsklingen kom hem lite tidigare så vi lagade mat ihop. Gjorde pasta med en god baconsås. Så himla gott.
 Efter att ha diskat efter maten gick vi till affären och handlade. Gud vad svårt det var att inte handla lite gott. Men det klarade sig, vi köpte lite vindruvor istället:) Och jag köpte naanbröd som jag tänkte prova till kvällsmat. Har aldrig ätit det innan så det kan bli spännande.

Nä, nu ska jag fortsätta se på Biggest Looser. Väldigt imponerande att se hur mycket de går ner och hur smala de blir. Senare ska jag som vanligt se Houusewives of New Jersey. Trodde det var sista episoden förra gången så jag blev rätt glad när det visade sig att det gick idag igen:)

Ha en fortsatt mysig kväll!

Spanien, here we come

Sådärja, då var flygresan bokad. Spanien, här kommer vi:) Det är ju ett tag kvar, men det känns liksom mer påtagligt nu. Åh, det ska bli så härligt att komma iväg. Sol, strand, drinkar, härliga vänner och en massa fest:) Kan det bli bättre?

Hur svårt ska det behöva vara?

Alltså nu har jag suttit med bokföring och peridoisering i nästan 3 timmar och jag fattar inte ett smack. Jag försöker kolla med boken och anteckningar, men det går verkligen inte. Jag känner mig totalt stendum... Måste ha hjälp med det här annars kommer jag aldrig att få rätt på det. Är det bara jag som inte fattar sånt här? Är det jag som helt enkelt är för dum? Usch, inte kul alls det här. Vet inte vad jag ska göra... Tror jag ska försöka ta det lugnt resten av dagen kanske. Eller försöka igen om en stund ändå? Gah, varför ska det vara så svårt att få in i skalle?

Äh, det får lösa sig. Jag får nog kläm på det, men just nu känns det helt kört.

Haha, en granne har nog skaffat Singstar eller nåt. Man hör känd musik och sedan en annan röst som sjunger med:) Inget som stör, men det låter kul, haha.

Nu kommer älsklingen snart hem. Då ska vi laga lite mat och sen måste vi nog gå och handla också. Börjar tömmas på det ena och det andra.

Ha det bra så länge:)

030210, två timmar senare

Här pluggas det på-eller inte... Det finns ju så mycket annat kul. T.ex. kolla runt på internet efter sjukt snygga skor och kläder, läsa bloggar o.s.v. Nä, fan nu får jag ta tag i det här. Håller på att bli värsta datganörden ju, haha:)

Nä, nu ska jag sätta igång. På riktigt:) 

030210

Godmorgon!

Eller egentligen har jag varit vaken en stund, men har gjort lite annat innan jag satte mig här. Har fått sova ganska så gott i natt. Mardrömmarna har tagit ett uppehåll. Så himla skönt! Fast jag drömde ändå rätt knäppt, jag red omkring på en elefant och blev överösta med snö, haha:) Sen var jag på min gamla ridskola och skulle skynda mig hem för jag och min familj skulle flyga nånstans. Men när jag var på väg hem blev jag hela tiden uppehållen och kom aldrig fram. Lite strespåverkan där med kanske? Jaja, hellre sådana lugna drömmar i alla fall.
Fy tusan vad kallt och tråkigt det är båd ute och inne. Det enda att glädja sig åt är att man kan vara inne med gott samvete. Och det behöver jag, har ju tänkt plugga hela dagen idag. Måste det, jag ha inget val typ... Inte om jag vil klara tentan alltså. Suck, jag valde ju samhäll för att slippa matte och därmed en såda här utbildning för att slippa matte... Men får jag bara in modellerna så ska det nog flyta på. Vi får se. Hoppas på det bästa, försöker alltid vara positiv, då blir det lättare. På sistone har det ibland varit lite svårt dock... Undrar varför, kanske pga vädret? Jag vet inte, men ska försöka stå emot det negativa ändå:) Totalt ointressant att läsa, men i alla fall.

Idag ska det som sagt bli plugg. Först ska jag äta lite frukost och så dock. Sen skulle jag behöva gå en sväng till affären, men det tar emot att ge sig ut i det här vädret:)

Ha en bra dag!♥


Paradise Hotel, sen sängen

Sitter och tittar på Paradise Hotel med älsklingen nu. Det är ju final:) Om inte annat måste man ju se hur det hela slutar, varken jag eller älsklingen vet hur det funkar. Så det ska bli lite intressant. Imorgon är jag ledig, men ska plugga hela dagen. Men ska bli skönt att kunna vara hemma och mysa ändå.

Efter tvn väntar sängen. Sov så gott!♥

Snöstorm

Ja, nu igen... Jag är hemma nu, men färden hem var inte så kul kan jag säga. Bestämde mig för att köra till skolan för att tjäna tid. Men när jag var i skolanbörjade det snöa och blåsa. Ordentligt. Så när jag skulle köra hem så vardet fullt kaos. Jätteläskigt att köra i relativt dju snö och flygande snö. Bilen slirade titt som tätt också. Usch. Det blev tak vare detta ingen träning idag:( Inte kul, känner mig helt nere p.g.a träningsbrist. Eller typ nere. Inte deprimerad direkt ju:) Men känns konstigt att inte träna när man brukar göra det så mycket. Längtar till snön är borta och jag kan börja springa.

Skolan var rätt tråkig. Om jag tyckte bokföringen var krånglig innan så blev det med ens mycket värre. Så jag bestämde mig för att hoppa över praktiekn imorgon och sitta och råpluga istället. Hoppas bara jag kan förmå mig själv att göra det:)

Nu ska jag njuta av att vara hemma. Har precis ätit, när jag börjar ett tänker jag inte på att ät lunch innan så jag är alltid vrålhungrig när jag kommer hem. Ska gosa ner mig i soffan framför NCIS med älsklingen.

Snöstorm

Ja, nu igen... Jag är hemma nu, men färden hem var inte så kul kan jag säga. Bestämde mig för att köra till skolan för att tjäna tid. Men när jag var i skolanbörjade det snöa och blåsa. Ordentligt. Så när jag skulle köra hem så vardet fullt kaos. Jätteläskigt att köra i relativt dju snö och flygande snö. Bilen slirade titt som tätt också. Usch. Det blev tak vare detta ingen träning idag:( Inte kul, känner mig helt nere p.g.a träningsbrist. Eller typ nere. Inte deprimerad direkt ju:) Men känns konstigt att inte träna när man brukar göra det så mycket. Längtar till snön är borta och jag kan börja springa.

Skolan var rätt tråkig. Om jag tyckte bokföringen var krånglig innan så blev det med ens mycket värre. Så jag bestämde mig för att hoppa över praktiekn imorgon och sitta och råpluga istället. Hoppas bara jag kan förmå mig själv att göra det:)

Nu ska jag njuta av att vara hemma. Har precis ätit, när jag börjar ett tänker jag inte på att ät lunch innan så jag är alltid vrålhungrig när jag kommer hem. Ska gosa ner mig i soffan framför NCIS med älsklingen.

Resultatet av gårdagens shopping

Ja, jag tänkte ju visa det. Här kommer det jag shoppade igår. Bilden på ringarna är urkass, men det är det bästa jag kan åstadkomma:)

   
Grå kofta från H&M
Svart kofta från H&M
Svarta jeans från Gina Tricot
Svart hoodtröja från Cubus
Skärp från H&M

   
Svart väst från Gina Tricot

Svart och silvrig ring från Bijou Brigitte
Silvrig ring från Gina Tricot

020210

Godmorgon!

Inatt haar jag sovit som en stock. Drömde som vanligt en sjuk dröm... Varför kommer de alltid precis innan jag vaknar? Eller egentligen är det ju ganska skönt med tanke på att jag slipper vaknamitt i natten. Men det är lite jobbigt att det alltid väcker mig innan klockan sex... Jaja, jag är snart van vid det så det spelar inte så stor roll. Om det beror på stress över tentan så lär det väl förhoppningsvis försvinna om ett par veckor när tentan är över.

Jag tänkte ju fixa lite bilder på det jag köpte igår så vi får se under dagen. Idag börjar jag inte förrän ett. Jo jag är helt säker, har t.o.m messat en klasskamrat och kollat för säkerhets skull haha:) Så nu kan jag ta det lugnt så här på förmiddagen. Sen blir det lite halvstressigt efter skolan. Vi slutar fem och halv sju är det tänkt att jag ska träna. Kanske tar bilen idag. Men det är lite surt att betala 40 spänn för att få parkera på skolan. Jag är inte snål, men sparar gärna på det jag kan:)

Nu ska jag äta och sen läsa lite. Skönt att ta det lite lugnt och slippa stressa, haha.


Nej, nej, nej

Hehe, jag bröt mot mitt och älsklingens avtal om onyttigheter. Det negativa med det är att jag inte vill riskera att gå upp i vikt, det positiva är att vi gjorde det tillsammans:) Så vi kom fram till att om båda bryter mot det samtidigt så slipper vi böta, haha. Perfekt ju. Får se till att vara duktig resten av veckan sen bara:)

Nu ska jag se Paradise Hotel och sen väntar sängen. Älsklingen har somnat här bredvid mig så jag tror jag får titta ensam idag:) Men det spelar ingen roll, han ligger bredvid mig i alla fall. Mysigt med närheten bara.

Hoppas nu bara att jag läst rätt på schemat inför imorgon:) Har läst två gånger så det borde jag ju ha gjort.

God natt och sov så gott!♥

Shopping och sushi

Nu är vi hemma igen efter ett par timmars shopping. Jag fick tag på en hel del som jag tänkt. Och en hel del annat... Lite småångest har man ju nu efter att ha spenderat en hel del, men i slutändan var jag nog värd det:) Köpte tre koftor, ett par jeans, ett skärp, två ringar och en hoodtröja. Så rätt lyckad tur alltså:) Sen blev det sushi på vägen hem. Så jäkla gott. Vi blev båda två riktig sugna på hamburgare när vi gick och shoppade, men vi ska ju vara hälsosamma så vi stod emot. Bra gjort, haha.

Nu ska vi bara ta det lugnt och inte göra något alls. Kanske sätta på en film eller så. Jag ska i alla fall först och främst hoppa in i duschen nu.
Ha en jättefin kväll!♥

Virrpannan är lös

Haha, jaa, det kan man lugnt säga. När jag satte mig i köket för att äta frukost och började läsa så upptäckte jag at det stod att föreläsningen skulle vara 10-12.:) Klantigt! Jag var ju hundra på att jag började 13. I alla fall. Klockan var kvart i tio... Tack gode gud för akademisk kvart. Så jag slängde på mig kläder och sprang ner till bilen och körde. Jag kom fram till skolan fem över tio. Då fanns det klart ingen parkering eftersom de håller på att bygga om så jag fick snurra rundor tills jag till slut hittade en parkering. Sen rusade jag in och satt på plats typ två minuter innan föreläsningen började...Tyckte jag var ganska bra gjort:) Men jisses vad jag kände mig ofräsch. Jag hann i och för sig borsta tänderna i farten, men inget smink och kläderna blev första bästa. Haha, måste ha sett ut som att jag precis stigit upp. Och det hade jag ju inte. Det är typ det roligaste, jag gick ju upp vid åtta:) Helt galet.

Men det var tur att jag hann, för det som vi fick föreläst idag är inte lätt kan jag säga. Så nu ska jag sätta mig och försöka göra övningar på egen hand så jag får in det. Ska bara försöka lugna ner mig lite först. Är helt uppe i varv nu:)

Mobilblogg

Jag såg precis att det funkade att blogga från mobilen igår ju:) Vad kul! Bilden är i mina föräldrars kök. De håller på att renovera, därav den gräsliga tapeten... Den satt under den tapet som mamma och pappa alltid haft... Usch. Fågeln är en nymfparakit och heter Muffi, haha:) Han är egentligen min, men vi har ingen direkt plats här i lägenheten så han trivs nog bättre hos mamma och pappa.

Var bara tvungen att påpeka detta:)

010210

Godmorgon!

Ny dag, ny månad, ny start? Ja, jag tycker alltid att det känns lite som att när en ny månad börjar så får man lite av en nystart. Nu är det februari, allt som hände i januari är historia liksom. Så allt man gjorde fel då kan man se till att göra rätt den här månaden typ:)

Jaja, i natt har jag åter igen haft mardrömmar. Varför? Jag blir alltid jagad och vaknar helt stressad och rädd. Fattar inte var de kommer ifrån eller varför de inte slutar... Det är rätt irriterande att aldrig få sova ut liksom. Men det måste väl sluta nån gång?

Idag ska jag till skolan, men inte förrän klockan ett. Jag har dock lite att läsa så ska försöka göra det nu på morgonen. Är dock sugen på att läsa lite bloggar och så, men får försöka ha pli på mig själv:) Efter skolan ska jag till stan och shoppa. Det var alldeled för länge sen jag gick på stan och kände att jomen idag kan jag faktiskt unna mig lite. Men idag känns det så igen. Jag kan få lov att köpa lite kläder och skor för den här månaden finns pengarna. Underbar känsla, haha. Älsklingen ska göra mig sällskap lite senare också. Han behöver shoppa lite byxor och så. Om än motvilligt, men jag uppskattar att han vill följa med:) P.g.a. att det blir lite sen shopping blir det nog att hämta upp sushi på hemvägen:)

Nu ska jag äta lite och sen sätta fart med läsningen. Ha en jättefin dag!

RSS 2.0