25 april

Godmorgon!

Fy vad dagarna bara flyger iväg! Jag hinner helt ärligt inte med... Och vi har fullt upp med att leka och busa här hemma också;) Sami är världens finaste och lär sig en massa nytt hela tiden. Han tycker även väldigt mycket om att pussas:)

I fredags var vi iväg på Konstrundan hela dagen. Underbar dag med allt vad det innebär. Sami var jätteduktig och skötte sig efter alla konstens regler! Lugn, tyst och medgörlig. Vi är så stolta över honom!

Idag strålar solen och man vill följaktligen bara ut. Så vi får se hur vi gör. Det blev en rätt lång dag för honom igås så det är kanske bättre med vila idag?:) Vi får se.

Ha en jättehärlig dag idag! Puss och kram på er

20 april

Hej på er

Här är det så fullt upp att jag inte hinner med mig själv ens;) Sami har äntligen börjat sova ensam. Även om han vaknar vid 5 så är han jätteduktig. Han säger redan till när han behöver gå ut! Och han charmar verkligen alla, precis alla:)

Nu har jag lite tid över för mig själv när han sover så det blir inte mer än så här. Kanske senare, vi får se:) Lite bilder kanske...?

puss och kram på er

Valpdille

Hej på er

Ujujuj, här är det fullt upp:) Blev en lång natt natten till idag.... Vår fina Sami hade lite hemlängtan så han var väldigt orolig. Men det gikc väl helt okej. Vi sov hos honom i omgångar och så klart när jag sov hos honom så spydde han och kissade på golvet:P Men tur att jag inte är äckelmagad då;) Så det var helt okej. Var dock som en zombie när jag tog ut honom mitt i natten. Seb idag har vi varit jättetrötta båda två. Nu sover han i omgångar och väldigt länge varje gång konstigt nog... Vi får hoppas han sover gott inatt:)

Vi fick  förresten den valpen vi så gärna ville ha. I kullen fanns en hane som var lite mulligare än de andra, främst p.g.a. pälsen. Och jag föll pladask för honom. Han var lite udda, precis som jag, och gjorde gärna tvärt emot de andra, precis som jag;) Nu pratar jag bara för mig själv, men jag vet att älsklingen kände likadant, att det var den valpen vi ville ha:) Så vi är hur lyckliga som helst, oavsett sömnbrist;)

Nu ska vi snart ta ut honom igen. Hoppas han kan göra vad han ska så att säga. Han är jätteduktig och världens finaste!♥

Hoppas ni får en fin lördagskväll! pöss

Har inte hunnit fixa nån ny bild än så ni som sett den på Facebook får stå ut med samma bild;)

15 april

Godmorgon!

Wiiiee, dagen med vrålstort D är här:D Åh vad jag inte kunnat sova inatt haha. Jo, lite grand, men vaknade jättetidigt och kunde för allt i världen inte somna om. Magen pirrar och kroppen värker av längtan nu. Vill bara dit! Men vi får vänta ända till klockan två idag... Tortyr ju;) Men det beror på att jag måste på en föreläsning och älsklingen måste jobba förmiddagen. Annars hade vi åkt för en timme sen tror jag hehe. Så det kanske är lika bra så stackars Ingrid får sova ut;D

Finns inte så mycket mer att nämna om den här dagen annars egentligen ju:) Förutom att det är fredag och så även för mig. Äntligen! jobbar inte nästa fredag heller så det känns lite extra lyxigt på nåt sätt att få vara ledig hela helgen plus nästa fredag. Slipper ångest på måndag, hehe. Nädå, men det känns alltid lite konstigt på måndagarna när jag vet att jag ska jobba fredag och lördag. Veckan blir så himla lång liksom.

Aja, jag kommer nog att blogga ikväll om vår lilla prins och förhoppningsvis lägga upp bilder också:) Så kika in ikväll om ni vill se;)

Ha en jättefin dag idag! Pöss och kram på er



Snart, snart, snart...

14 april

Godmorgon!

Usch, igår var ingen bra dag så jag ville inte blogga:P Först tenta och sen gick det mesta dåligt under dagen. Aja, såna dagar har man också. Men idag är en ny dag, bara att ta tag i den:D Än så länge har den varit bra. Har sovit gott inatt och är allmänt pigg. Sitter och äter lite havregrynsgröt med russin. Första gången jag testar den kombinatione och det är faktiskt riktigt gott. Min nya frukost?;)

Idag är det skola mellan ett och fyra. Lite konstig tid igen, men så är det. Ikväll har jag en hel del att göra. Fota till skoluppgiften som ska in imorgon, redigera den och sen sätta in den i en PP-presentation. Men det ska nog gå bra. Tycker det är riktigt kul att göra sånt här, så det känns inte alls som skolarbete:)

Är riktigt pirrig i magen idag också för imorgon är det dags. Då ska vi äääntligen få hem vår lilla prins. Som vi väntat! Ända sen januari när vi fick veta att Lucia var dräktig. Och nu är det dags. Samtidigt som vi är pirriga är vi rätt nervösa. Hur ska det gå? Kommer vi bli bra hundägare? Men jo, klart vi ska bli det. Vi ska bli bäst!;D

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

Plötsligt händer det

Ja, alltså jag vann ju inga miljoner, jag vann 25 kronor;) Men för en som ALDRIG, verkligen aldrig vinner på spel och sånt så är det här en typ av storvinst haha:) Och vet vet, de riktigt stora pengarna kanske ligger längre fram i ledet? Tror ju för all del det här var en engångshändelse, men ändå. Jag är en av 1 002 000 som vinner, haha. Läste det på baksidan:D

Aja, nu ska jag fortsätta plugga här. Känns helt okej inför imorgon faktiskt... Puss puss

12 april

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Nästan drömfritt, vilket är riktigt skönt! Var nog rätt slut i kroppen efter dansen igår om man säger så:) Nu jobbar vi bara inför föreställningar så det är betydligt mer dans än teknikträning. Så det är inte bara kroppen som jobbar utan även hjärnan för att komma ihåg koreografin. Men det är bara kul:)

Idag är jag hemma hela dagen. Men det är plugg på schemat ändå. Tenta imorgon bitti och jag har en hel del att göra. Känns bra att vara igång redan nu och jag ska verkligen försöka få ihop allt till ikväll. Älsklingen får kanske hjälpa mig och förhöra mig:) Det ska gå bra imorgon, så är det bara. Tänker inte ha en så"enkel" tenta efter mig. Nu får det vara slut på misslyckandena!

Ikväll är jag hemma också. Hade tänkt träna, men vill nog vila kroppen lite så jag inte riskerar att åka på ett bakslag som förra terminen... Det tar emot att inte träna, men får väl försöka stå ut;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥

Valpar

Här kommer lite bilder på alla fina valpar. Låter bilderna prata för sig själva;) Alla bilder är mina egna, men de är tagna hos Lillmusties kennel så vill ni låna bilderna måste ni fråga om lov!



Väska smakar rätt gott...


Hej hopp


Trött av allt springande


Vad har du hittat?


Hur ska vi komma ner här då?


Vad gör du med den där svarta saken? Är den ätbar?

Vad ska man säga? Man smälter ju så totalt... Längtar verkligen till fredag♥


11 april

Godmorgon:)

Oj, vilken bra uppdatering jag har haft i helgen då;) Haha, hoppsan. Har haft så fullt upp med allt annat att jag inte ens tänkte på att jag inte bloggat. I fredags kväll jobbade jag ju och lördag jobbade jag. Sen på lördag kväll firade jag min födelsedag med min släkt. Tanken var att jag och älsklingen skjulle gå ut, men ingen annan var så sugen så då hoppade vi över det. Rätt skönt att vara pigg på söndagen istället ju:) Sen igår gjorde vi en massa ärenden, städade och valpsäkrade lägenheten, grillade korv hos mina föräldrar och sen var vi och hälsade på vår fina lilla prins på eftermiddagen! Som valparna hade växt. Så otroligt fina som vanligt:) Vi längtar som bara den nu. Men nu är det bara ynka fyra dagar kvar. Antíngen kommer det gå hemskt långsamt, eller så kommer det gå väldigt fort. Oavsett så ser vi fram emot det massor! Ska bli så himla mysigt att få hem honom.

Idag är jag ledig hela dagen. Från skolan... Här hemma ligger tvätten och väntar och dessutom ska jag plugga inför en tenta på onsdag. Men den ska nog gå bra. Känner mig betydligt mer positiv nu när skatterätten äntligen blev godkänd;) Sen kan jag bara slappna av och se fram emot fredag! Ska bli helt underbart!

Hoppas ni får en jättehärlig dag idag! Tänkte lägga upp lite bilder på valparna senare för er som är nyfikna;)

Puss och kram på er

Hemma:)

Nu är vi hemma igen. Gick bra och ta sista sprutan, men som vanligt så tyckte jag det kändes lite;) Avskyr nålar! Aja, men vi bestämde oss för att hoppa över att springa eftersom det blåser halv storm här... Så jag köpte susho och älsklingen en pizza istälklet haha. Nyttigt;) Fats sushi är väl rätt nyttigt? Det är ju fisk i alla fall:D

Nu ska vi kolla upp lite inför vår resa i Dalarna i sommar. Sen blir det BB så klart:)

Hoppas ni har en fin kväll! Pöss

7 april

Hej svejs:)

Har varit i skolan hela förmiddagen och imorse var jag alldeles för trött för att blogga;) Så jag får väl uppdatera lite nu. Här blåser som bara den utanför fönstret f.ö. Ointressant kanske, men så är det hehe.

Aja, i alla fall. Idag är en väldigt bra dag. Fick reda på att jag klarat min omtenta i skatterätt:D tack gode Gud säger jag bara! Och det knäppa är att jag knappt hann plugga. Bara några få timmar kvällen innan tentan p.g.a att jag pluggade till en annan tenta innan. Känns helknäppt. Så jag kanske inte ska plugga för mycket inför kommande tentor haha:) Oavsett vad så känns det här helt j*vla underbaaaaaaaart:D Har redan firat med lite kladdkaka som blev kvar från igår. Stor sten som har lyfts från mina axlar och min mage. Kanske är det här ett bevis på att livet är på väg att bli lite lättare igen:)

Nu ska jag plugga lite och sen ska jag och älsklingen och ta vår sista dos av Twinrix. Vi vaccinerade ju oss innan Thailand och med den här sprutan har vi livslångt skydd. Eller 30 år eller vad det nu är. Så ser det som en investering även om det är sura pengar:) Efter det ska vi springa en runda. Får se hur det går idag. I fredags gick det ju inte så bra;)

Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll! Puss och kram på er

Jag har det så sjukt bra. Först middag på ...

img_3465 (MMS)

Jag har det så sjukt bra. Först middag på restaurang och sen tårta med ljus:) Har det så bäääääst! Puss på er


6 april

Godmorgon!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag:D Haha. Åh, vad barnslig man blir när man fyller år. Eller okej, jag blir det i alla fall;) I morse när älsklingen gick upp låg jag och lyssnade lite extra vad han gjorde. Jo, det är sant. Löjligt men sant! Blev ingen frukost på sängen dock, men fick både sång och paket så jag är nöjd:D

Nu ska jag göra i ordning en god frukost till mig själv och ska unna mig nån delicatoboll för det får man när man fyller år. Eller hur?;)

Det är skola för min del idag igen, men den här föreläsningen ska bli riktigt rolig och intressant. Vi ska nämligen göra en fotouppgift i den här kursen och idag ska vi få lära oss hur våra kameror fungerar bäst. Och tro mig, det behöver jag haha. Jag är alldeles för lat för att läsa instruktionsboken. Provar hellre alla knappar och ser hur det går;) Så det kan nog vara rätt givande med en minikurs i hur kameran funkar.

Ikväll har älsklingen planerat nåt för mig, men jag har ingen aning om vad. Spännande ju;D Återkommer med vad det var:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er



Källa

5 april

Godmorgon!

Usch, har inte sovit gott alls inatt. Sover jättedåligt numer... Vet inte alls varför. Drömmer hela tiden att jag och älsklingen gör slut också:( Inte så kul. Dansen igår gick inte alls bra heller. Är det dags att lägga av...?

Menmen

Tänk att det är den 5 april redan... Fy vad tiden går fort. Imorgon fyller jag år... Det har jag nästan glömt bort. Brukar alltid bli lite som ett barn dagarna innan min födelsedag. För även om jag inte förväntar mig presenter och sånt så är det ändå nåt speciellt med födelsedagar:) Det är ju "min" dag på nåt sätt;)

Aja, men det är imorgon det. Idag ska jag till skolan klockan ett igen... Drygt! Dessutom är det en föreläsning som inte är viktig för kursen så att säga. Den är bara med för att lägga en grund inför de andra föreläsningarna. Lite konstigt, men vad gör man? Mitt samvete säger ju att jag borde vara där;) Typiskt mig, hehe. Men har ju inte direkt något annat att göra heller så:)

Ikväll ska jag hem till mina älskade, underbara föräldrar♥ Längesen jag träffade dem så ser verkligen fram emot att få träffa dem. De är mitt stora stöd i livet...

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

Solen värmer

Hej på er

Nu är jag hemma igen efter skola:) Cyklar ju numer och idag var det helt perfekt! Solen strålade och värmde skönt. Kan numera ha min skinnjacka och det är mer än välkommet:)

Just nu sitter jag i soffan och har precis beställt lite kurslitteratur. Så där försvann en liten del av de pengar jag sparat ihop på lånet... Men jaja, så är det.

Snart ska jag iväg till dansstudion. Ha en bra kväll:) Puss puss

4 april

Godmorgon!

Haha, ja, jag vaknade för bara en kort stund sen. Var nog rätt trött efter helgen;) Det har varit en bra helg, men med alla aktiviteter har det gått fruktansvärt snabbt...

Vi började med en lugn kväll i fredags bara älsklingen och jag. Vi var ute och sprang en runda på stranden i sanden först. Gick sådär för mig... Det var ju ett tag sedan jag sprang nu igen så för frösta gången på länge fick jag ont i lungorna av ansträngningen. Kommer inte ens ihåg när det hände sist. Inte så kul:( Men inget att göra åt. Efter att vi sprungit åkte vi och köpte tapas som vi åt till middag med vitlöksbröd och potatissallad:) Mumsigt!

I lördags började jag med att skriva Högskoleprovet. Typ alla i min närhet undrar varför. Så jag tänkte jag skulle berätta det;) Jag skrev det dels för att se om jag kunde få bättre än sist för två år sedan och dels för att jag vill få större möjlighet att byta utbildning om det skulle bli aktuellt. Så nu vet ni;)
Efter provet var vi hos älsklingens kompisar. Riktigt rolig kväll. Hade världens träningsvärk i magen dagen efter av allt skrattande, haha:D Njä, kanske inte riktigt, men det var väldigt roligt och längesen jag skrattade så mycket... Precis vad jag behöde:)

Igår hade jag och älsklingen en riktig mysdag. Vi var för oss själva och bara njöt av dagen. Vi var bl.a. på Vellingeblomman och handlade lite blommor till balkongen, en ny gardin till köket och lite saker till vår fina prins som kommer hem om mindre än två veckor:) Som vi lääääängtar!!!
När vi åkte hem så åkte vi till en restaurang här i närheten och åt middag. Väl hemma igen tog vi det bara lugnt. Vi såg på Fenomen på kvällen och shit vad skickliga de är. Helt galet. Man sitter där i soffan och bara; "Hur f*n är det möjligt?" Sen blev de klart BB efter det;) Omöjligt att låta bli ju, haha.

Idag är jag i skolan mellan ett och tre... Lite jobbig tid. Hela dagen går åt liksom även om det bara är två timmars föreläsning. Tycker nästan bättre om tidiga morgnar trots allt;) Aldrig är man nöjd, haha.

Aja, men ni får ha en jättebra dag idag! Tänk inte på att det är måndag, se det som en transportsträcka till helgen;)

Puss och kram på er

1 april

Hej på er!

Hur är det med er? Med mig är det bara bra:) Den här veckan har varit ganska lugn så jag ahr hunnit ta tag i allt som blivit förskingrat p.g.a. tentor... Så humör, ork och energi håller på att komma tillbaka igen. Känns ju inte helt fel:) Dock sitter jag och pluggar lite till Högskoleprovet just nu. Vill dock inte läsa på för mycket. Det är ju det som är tjusningen med provet, hur mycket kan man egentligen?:) Förra gången gick det inte så bra så jag hoppas det blir bättre den här gången:P Men man vet aldrig. Jag får alltid hjärnsläpp när jag väl sitter där liksom. Skriver fel på saker jag egentligen kan o.s.v. Tänker för mycket helt enkelt;)

Om en stund kommer min underbara älskling hem. Då ska vi ut och springa. Vi har tänkt åka ner till stranden och springa i sanden för att maximera träningen lite. Jag har aldrig gjort det förr så det ska bli kul att testa. Har dock världens träningsvärk efter dels skivstång och dels koreografin på dansen... Vi ska dansa till Christina Augileras Show me how you burlesque på föreställningarna i maj och ja, det blir ju klart burlesqueinspirerat:D Riktigt kul, men vissa delar av koreografiun lägger mycket fokus på styrka och vighet och främst på vänster ben. Och som bekant så fick jag en muskelinflammation på just det benet förra teriminen. Och att jag inte använde benet på nästan 2 månader, det märks kan jag säga... Helt kort och klen i musklerna. Så numer sitter jag och stretchar benet typ varje kväll:) Måste ju få tillbaka både styrka och vighet igen!

Igår var vi förresten och hälsade på vår lille Sami igen:) Som de hade växt bara sen i söndags. Nu springer tiden iväg! Bara två veckor kvar tills vi får hem honom♥ Vi längtar ihjäl oss ju. Samtidigt som vi börjar bli rejält nervösa nu... Men det ska nog gå bra:)

Nä, nu ska jag läsa lite till och sen kommer älsklingen äntligen hem. Ikväll blir det X-boxturnering här hemma:D Och jag tänker vinna haha!

Ha en toppenkväll! Puss och kram på er!

RSS 2.0