31 augusti

Hej svejs i lingonskogen

Mogen jag känner mig då;) Haha, näero, men lite barnslig är jag allt. Kommer jag nog alltid att vara.

Idag är jag lite ledig. har varit ute med vårt lilla troll och gått i skogen i nästan två timmar. Grymt skönt väder ute. Nu sitter jag och tittar på Gilmore Girls säsong 4. Fick hem den idag och så klart dyker jag rakt på den direkt;) Älskar verkligen den serien!

Egentligen vill jag börja läsa min kurslitteratur, men eftersom allt numer ska beställas via internet(vad är det för fel att köpa böcker i en bokhandel????? Slipper ju vänta 2 veckor på skitet) så sitter jag utan och får vänta några dagar till. Stress!! Aja, jag antar att det bara är att vänja sig ju;)

Ikväll skulle jag egentligen ha dansat, men jag har fått jätteont i ryggen så för en gångs skull ska jag vara smart och ta det lugnt. Det är surt som bara den eftersom jag älskar att dansa över allt annat. Dansen är mitt liv. Och nu hinner jag inte ens med det när jag fått nytt jobb och ska jobba kvällar. Men jag är å andra sidan så glad över att slippa Malmborgs och att få alla helger lediga att jag känner att jag kan ta det på ett sätt, men det svider ändå lite. Jag ska försöka ta några balettklasser i månaden, men vi får se om jag hinner med:(

usch vad trist det där lät, nästan lite gnälligt ju. Men jag är egentligen väldigt nöjd med min tillvaro. Nu när helgerna blir lediga kan jag ju äntligen ägna all tid åt vänner, familj och min underbara pojkvän utan att planera en månad i förväg:) Och det känns underbart bra. Allting löser sig liksom på nåt sätt. Jag ska nog hinna träna ändå så det blöir hur bra som helst. Positiv i alla lägen, here I come haha:)

Hoppas ni har en jättebra dag! Halva veckan avverkad nu! Puss och rkam på er

29 augusti

Godmorgon på er:)

Terminsstart idag. Har ju haft en vecka längre ledigt tack vare högskoleschema. Int ehelt fel, men det har faktiskt börjat krypa i kroppen lite senaste tiden. Jag tycker om rutiner så det är rätt skönt att ha en vanlig vardag så att säga:)

Idag blir det föreläsning mellan 9 och 12. Jag tror att det nya ämnet vi läser kan bli rätt intressant. Kan berätta mer om det sen, nu är jag lite sen. Det var int ehelt lätt att komma ur sängen innan nämligen;) Men jag är inte sen, men int ehelt enlkigt min planering heller hehe. Aja, så är det.

Ikväll kommer även dansterminen igång. Ska bli toppen. Jag har ju gått försommarkurser på balett nu, men nu kommer "riktiga" terminen igång om man säger så:)

Hoppas ni får en jättebra dag trots måndag och allt. Puss och kram på er

26 augusti

Hej på er

Här har det redan hunnit hända saker. Både roliga och mindre roliga, men de mindre roliga skiter vi i;) Så det tänker jag inte ens dra upp. Bara att strunta i, putta undan och börja om. Men strunt i det:) Det positiva är att jag redan hunnit träna, trots att jag dansade balett igår kväll^^ Jag är nog lite beroende, haha.

Ikväll jobbar jag min sista fredag kväll efter fyra år med samma tid... Känns jättekonstigt, men samtidigt bra. Det är dags att göra nåt nytt, att lämna tryggheten i det jobbet och testa nya utmaningar. Jag jobbar imorgon förmiddag också, men det är nu det känns mest konstigt på nåt sätt. Det här innebär ju att jag kommer att kunna ha fredagkvällar hemma varje vecka från och med nu. Helt underbart:)

Efter jobb ska jag och min underbara älskling in till stan och se The Arks sista framträdande. Ska bli riktigt kul! Kanske lite galet att göra det när jag ska upp och jobba imorgon, men tror det kommer vara värt det om man säger så;) Ser verkligen fram emot det och det behövs när jag sitter där i kassan och tiden segar.

Sen ser jag fram emot helgen också som jag ska föröska njuta så mycket som möjligt av. På måndag börjar allvaret igen... fast på sätt och vis ser jag fram emot det:) Så alla rutiner kan komma igång igen liksom.

Hoppa ni har en bra dag idag! pöss och kram

25 augusti

Godmorgon:)

Första morgoninlägget på länge. Jag kunde inte sova längre plus att jag ahr lite ärenden att göra idag. Här är dock klibbigt och kvavt som bara den så är inte särskilt sugen på att gå ut utanför dörren alls egentligen:P Plus att jag fått världens största myggbett i knävecket. Svider och värker som bara den. Jag undrar om jag är allergisk mot myggbett. Kan man ens vara det...?

Idag ska jag som sagt iväg nu på förmiddagen. Ska och kolla mitt blodtryck som ju var för högt innan sommaren. Hoppas det gått ner nu då! Sen ska jag klippa mig. Ska bli skönt att få tunna ut håret lite också. Det känns som om jag gå omkring med en mössa hela sommaren typ. Kan inte ha utsläppt hår för då svettas jag ihjäl mer eller mindre. Men nu ska det tunnas ut rejält:) Och så har de massagestolar när de tvättar håret. Hur lyxigt?;) Efter det blir det en sväng på stan. Ska fixa lite inför skolstarten på måndag. När jag kommer hem sen ska jag helst hinna plugga lite innan baletten också... Effektiv dag får det bli;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

24 augusti

Hej på er

Allt bra med er? Hoppas det:) Vill börja det här inlägget med att säga att jag helt klart, utan någon som helst tvekan, har världens finaste pojkvän! Igår kväll skulle jag följa med älsklingens mamma och bror med flickvän in på festivalen. Älsklingen avskyr festivalen och vägrade följa med. Jag hade balettklass innan jag skulle in till festivalen så jag åkte direkt till stan och skulle möta upp de andra där. När jag kom med bussen mötte jag först de andra och sen-min fina älskling. Han hade åkt in till festivalen, trots att han tycker så illa om den. För min skull. Är han bäst, eller är han bäst? Jag har sån obeskrivlig tur som har en så fin pojkvän♥ Jag kan inte fatta att han är min och att han är så fin. Älskar honom över allt!

Idag är jag hemma och ska plugga som vanligt. Men jag hittar ingen som helst motivation. Frågan är om det ens är lönt att gå på tentan på måndag...? Har knappt pluggat alls och har inte koll på hälften ens. Rätt onödigt att utsätta sig då kanske.. Eller? Usch, beslutsångest till tusen. Jag får ta en funderare på det här;)

Hoppas ni får en bra dag idag! Puss på er

23 augusti

Hej på er

Började morgonen med frukost till Svenska Hollywoodfruar. Och helt ärligt, ska man skratta eller gråta? ibland är det ju så pinsamt att jag bara vill gömma mig:P Men samtidigt kan man inte låta bli att titta. Inta jag i alla fall^^ Älskade Isabels uttalande om Agnes-Nicóle; "Jag tror på allvar att den kvinnan är smått sinnessjuk". Klockren. Ja, för var går egentligen gränsen mellan korkad och sinnessjuk...? Aja, underhållande är det ju;)

Idag är jag hemma hela dagen med vår lilla pälsboll. Plugg som vanligt dock. Suuuuuck. Alltså jag kommer bli knäpp av det här med att plugga, helt ärligt! Jag kommer nog fan aldrig klara de här tentorna. Tänk vilket nederlag om jag aldrig klarar dem. Då kan jag inte bli mäklare... P.g.a två tentor som jag inte ens kommer att behöva om jag inte startar eget:( Usch nää, jag blir så less. Vill bara gråta ibland typ. Men ska försöka låta bli. Ska försöka se positivt på allt istället. Bara tänka positiva tankar och se positivt på allt, inklusive det som går emot. Livet blir enklare då så klart^^

Nä, nu ska jag sätta fart. Hoppas ni får en bra dag! Pöss på er


Blääääääääää!!! Snälla Gud låt mig klara t...

img_6292 (MMS)

Blääääääääää!!! Snälla Gud låt mig klara tentan den här gången. Orkar inte med den här boken mer:(


22 augusti

Hej på er

Jag har, utan något som helst tvivel, världens underbaraste pojkvän! Han bjöd mig på en helg i Köpenhamn nu i helgen. Och vi har haft världens mysigaste helg. Jag har kunnat slappna av på ett sätt som jag inte gjort på evigheter. Vi har bara gått runt och tittat på Ströget, hållt handen, ätit gott och bara njutit. Vädret var också på vår sida och solen strålade båda dagarna. Helt fantastiskt. Den bästa helgen på väldigt länge, helt klart. Blir svårt att slå:) Är så himla lycklig och älskar min underbart fina pojkvän så in i bomben mycket!!!♥

Idag är det molnigt och grått, men det spelar ingen roll för jag måste ta tag i mitt pluggande igen... En vecka till tenta nu:( När ska det ta slut?

Aja, bara att bita i och kämpa på. Ikväll blir det balett i alla fall igen:D Underbart, underbart. I Köpenhman fick jag köpt nya balettskor också så nu ska väl fötterna få plats och utrymme igen då;)

Hoppas ni får en toppenbra dag idag! Puss på er

18 augusti

Hej alla troll;)

Idag är en mycket bra dag för idag är jag ledig. Helt ledig, as in inget plugg!!!!! Ända till måndag är jag fri från plugg;) Inte så länge för en del kanske, men för mig är det jättelänge haha. Men som vanligt när jag är ledig så kan jag inte bara sitta still och pilla naveln som vissa så fint uttrycker det. Blir rastlös galet snabbt så jag har redan hunnit göra både det ena och det andra. För det första fick jag damp i morse när internet inte funkade. Vilket det inte gjort sen i tisdags. Så jag ringde till 3. Tredje gången sen vi fick det i oktober... Och måttligt road så bad jag dem fara och flyga. Nä, inte riktigt så kanske, personen som sitter i andra änden kan ju inte rå för att de måste arbeta för Sveriges sämsta mobiloperatör. Men jag fick reklamerat skiten och ett löfte om att internet skulle stängas ner om två dagar. Så då var jag ju tvungena tt fixa ett nytt internet. Off to Telenor och fixade ett nytt som jag är lovad ska vara snabbare och ha bättre täckning. Håller alla tummar för det då!

Dessutom fick jag satt in lite pengar och fixat nya laktospiller. Så jag ahr hunnit vara lite effektiv trots en härlig sovmorgon:) Känns ju inte helt fel. Nu får vi bara hoppas att sk**3 håller vad de lovar om att inte skicka världens avslutningsräkning tjohej... De lovade att det bara skulle dras pengar för den tid vi använt det den här månaden. Annars ska de få med mig att göra och då är jag banne mig inte lika snäll som idag hehe;)

Aja, nu ska jag äta lite och sen ut och gå med min lilla lurviga vän. Världens finaste hund alltså:)

Hoppas ni har en bra dag. Puss och krma på er



Är han inte världens sötaste?;)


16 augusti

Hej på er

Först och främst; Grattis Gurra och Nathalie som blev föräldrar inatt! Ni kommer bli fantastiska föräldrar!

Här har jag varit igång ett tag, men fy sjutton vad trögt det var att gå upp i morse... Är så sjukt stel i kroppen så det knappt är sant. Än så länge har jag ingen träningsvärk, men stelheten är nästan värre. Och ikväll är det balett igen, hur ska det gå;) Nä, men det är riktigt härligt att vara igång igen.

Idag blir det, hör och häpna, plugg. Oj vad skoj;P Men jaja, imorgon är det dags och sen är det äntligen över. Ska sova hela torsdagen typ haha.

Nää, usch, nu måste jag sätta fart här. Känns som att det blir ytterligare en omtenta:( Vet inte varför det här ska vara så svårt. Har nog sifferdyslexi... Jaja, inte mycket att göra åt. Kommer ju vara expert på det här ämnet sen dock hehe;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag!" Puss och kram på er


15 augusit

Hej på er

Så var det måndag igen. Och vart tog den här helgen vägen? Tja, jag hade ju ingen helg... Jag har jobbat hela heklgen. Urtrist! Har typ inte hunnit med nåt alls känns det som. Förvisso var älsklingen och jag ute med Sami i skogen i lördags när jag jobbat, men ändå. Sen hade vi gäster igår kväll. Men jag ahr liksom inte riktigt varit med på nåt sätt:P Lite seg i huvudet efter jobbet är man ju. Men skogsturen var riktigt härlig. Älskar att gå i skogen och nu med Sami är det ännu roligare på nåt sätt:)

Idag blir det plugg... Stenhårt plugg hela dagen. Och ikväll första balettlektionen på evigheter. Ska bli minst sagt spännande^^ Tror ju att jag kommer få rätt rejäl träningsvärk. Smatidigt ska det bli kul om all pilates i sommar har gett nåt resultat. Hoppas det:)

Och hoppas ni får en bra dag trots måndag och regn! Pöss på er

12 augusti

Hej på er

Sovit gott?;) Nä, skoja bara, jag har varit igång sen halv åtta. Eller okej, tjugo i... Men i alla fall. Jag har varit iväg på Pilates Ball redan. Riktigt härlig träning, helt klart! Älskar hur man använder hela kroppen och får långa muskler istället för stora och grova. Precis min typ av träning:)

När jag kom hem åt jag lite(intressant....) Och nu ska jag snart ringa till jobb och pausa min anställning(kan man kalla det för det...?) eftersom jag fått ett nytt jobb:D Efter fyra åt kan jag äntligen säga att jag ska pyssla med nåt anant än sitta i kassan och ta emot utskällningar. Förvisso är även det här jobbet ett kundmötesjobb typ, men det är till befintliga kunder via telefon. Jaa, många av er blir säkert jätteskeptiska när det är via telefon och ja, det är kanske jag också, men det är en viktig erfarenhet för mig eftersom mitt framtida arbete som mäklare kommer att baseras på typ 80 % telefonsamtal. Så det är bra träning när det kommer till att handskas med ev otrevliga människor. Jag tror det kan bli helt okej i alla fall. Allt är bättre än det jobbet jag har just nu så att säga;P

Hoppas ni har en bra dag idag! Fredag kväll ikväll ju:D I och med mitt nya jobb kommer även jag att ha alla helger lediga och bara det är en vinst i sig! ha det bäst! Pöss på er^^

11 augusti

Hej på er

Regn, regn, regn och åter regn:( Jag blir helt deppig ju. Det märks verkligen att hösten är här. Igår kväll var jag och älsklingen ute och gick en sväng i skogen och då luktade det t.o.m höst. Jag tycker förvisso rätt bra om hösten, det är nog en av mina favoritårstider, men nu har det ju liksom inte precis varit nån sommar... Så då känns hösten bara som en enda lång förlängning av den trista sommaren:( Usch, se så tråkig man blir av vädret. Nää, får försöka bli lite gladare ju;) Kanske solen tittar fram under dagen, man kan ju hoppas i alla fall.

Idag ska jag, pluuuuuuugga:( Örk. Riktigt trist och bloggen blir ju rätt tråkig den med när jag bara skriver om sånt. Men just nu så är det mitt liv, plugga, plugga och plugga. Framöver blir det roligare kan jag lova dock;)

Hoppas ni får en bra dag. Puss


10 augusti

Godmorgon på er

En av fördelarna med att ha hund är ju att man kommer upp tidigare på morgnarna:) Är uppe vid 8 om morgnarna nu ju. Eller okej, halv nio ibland;) Men i alla fall. Tidigare än annars.

Idag ska det pluggas som vanligt. Vad som dock inte är som vanligt är att jag ska på anställningsintervju:) Vad som helst är ju bättre än att jobba där jag jobbar nu så jag hoppas ändå på det här. Det innebär i och för sig sena kvällar i veckorna, men å andra sidan så kommer jag vara ledig på helgerna så det gör detsamma:)

Roligare än så här blir det inte idag tyvärr;) Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er

9 augusti

Hej på er

Hur är det med er i den svenska sommaren?;) Lite trist att regnet hänger i luften. Nu längtar man utomlands mer än nånsin typ ju. Satt precis och tittade på sista minuten till Grekland, men det lär nog inte bli av... Skulle väldigt gärna vilja dock. Vi får väl se:)

Sitter precis nu i soffan och har ätit lite. Innan idag tvättade jag och har hunnit vara på Yoga. Ikväll blir det mer träning faktiskt. Lite galet kanske, men det är ju så härligt med träning:) Nu ska jag sätta mig och plugga lite... Är redan trött på det:( Vill bara klara av det den här gången så jag slipper oroa mig mer sen. Suuuck.

aja, fick precis ett samtal från ett jobb jag sökt så jag får hålla tummarna. Inte det jobb jag helst vill ha, har nämligen sökt två, men det är bättre än inget ju:) Blir nöjd med vilket som.

Nu ska jag sätta fart här. Ha en bra dag! Pöss och kram:)

3 augusti

Hej på er i solen:)

Äntligen är solen framme och värmer gott. Och var ät jag då? joo, på jobb sju dagar på raken:( Inte okej!! Men idag fick jag sluta 14 så nu sitter jag på balkongen och steker haha. Riktigt härligt. Imorgon jobbar jag 18-22 och sen är jag ledig hela tre dagar. Ska bli så sjukt underbart!

Annars då? Tja annars så pluggar jag. Kul att läsa min blogg just nu eller?;) Haha, om jag inte jobbar så pluggar jag. Men i helgen kanske vi ska ner och titta på Malmö City Horse Show(heter den så...?) Jag är ju fortfarande väldans intresserad av hästar även om det var ett tag sen jag själv red. Om man räknar bort Dalarna då alltså;) Åh, vad jag saknar det!

Nu ska jag sätta mig och plugga på balkongen en stund och sen blir det middag och mys med älsklingen. Skulle gentligen tränat, men hoppar det idag och passar på imorgon när jag tvättar istället:)

Hoppas ni får en härlig solig kväll! Pöösss på er


1 augusti

Hej på er

Några få är kvar trots min uppdatering. Eller brist på uppdatering kanske passar bättre;) Det har varit mycket på gång senaste tiden. Vi har gjort om hela vårt vardagsrum och jag har jobbat och tränat o.s.v. Då blir det inte mycket tid över. Den lilla tid som funnits har jag pluggat... Men vardagsrummet har blivit underbart fint. Innan var det mörkt och brunt. Nu är det vitt, ljust och härligt. Vi köpte ny soffa, nytt soffbord, nya hyllor till tv, dvd, hemmabiosystem, böcker o.s.v. Sen köpte vi nya vitrinskåp till porslin o.s.v. Sen toppade vi allt med nya blommor(vita orkidéer, mina favoriter:D)  samt en jättetavla med Parismotiv. Vill åka till Paris så otroligt mycket att det värker i mig av längtan. Kanske en dag... Så länge får jag nöja mig med min fina tavla^^

Om en stund ska jag iväg och jobba, men försöker hinna med att plugga lite nu innan. Går sådär, vill ju bara sitta och njuta av vårt fina vardagsrum i vår underbart härliga soffa med schäslong:) Så himla härligt.

Hoppas ni får en bra dag trots måndag och sånt. Puss och kram på er

RSS 2.0