Pluggande

Så har vi suttit sen nio och pluggat. Och snackat en hel del skit...:) Men vi har löst flera viktiga problem så det känns bara bra. Nu ska tvätten upp om nån timme, sen kan jag bara lata mig:) Så skönt.

Hoppas allt är bra med er!

300410

Godmorgon!

Ännu en lång natt, har mao sovit rätt oroligt... Men det beror nog mest på att jag sett fram emot dagens kväll så mycket:) Är uppe tidigt idag eftersom Helene och jag ska köra ett race till med pluggandet. Det är fortfarande lite hackigt med vissa områden och jag undrar om jag nånsin kommer lära mig det:/ Suck.

Nåja, jag tänker inte deppa ihop för det. Ikväll har jag verkligen något att se fram emot. Jag och älsklingens kusin och dennes sambo ska hänga med oss ner till havet och grilla. Sen ska vi kolla på majbål också. Det har alltid varit en tradition i min familj att man gör det, men de senaste två åren har jag inte firat med min familj så det har inte blivit av. Älsklingen har inte firat Valborg på det sättet som vi har gjort och då får man ju klart kompromissa lite. Men nu hoppas jag att älsklingen blir fast och tycker det är mysigt så vi kan göra om det nästa år, hehe:) Efter majbålet sticker vi nog hem till oss och har det lite trevligt med att spela spel och så. Senare blir det kanske ut och dansa om alla är med på det. Åh, det ska bli så kul:) Ska bli skönt att koppla bort allt pluggande för en stund också. Sen är det järnet som gäller på söndag...

Nu ska jag plocka undan lite här. Helene kommer om en stund med bullar som vi ska mumsa på när vi pluggar. Här sitter jag i mjukiskläder och är halvt om halvt vaken och halvt om halvt sovande:) Får se till att piggna till nu ju. Bokslutstablåer-here I come....

Ha en härlig dag! Kram på er♥

Äter vindrvor

Sitter nu i soffan och är lite slö efter träningen. Har ätit precis och det bidrar ju också till att man blir slö:) Vi sitter och tittar på Criminal Minds just nu. Sen ska vi nog g¨å och lägga oss. Kan behövas:)

Imorgon blir det plugg och tvätt på dagen. Sedan ska vi ha lite Valborgsfirande. Hur det ska gå till kan jag skriva om imorgon:)

Ha en bra kväll. Sov gott sen. Kram på er♥

Långhelg!! (med plugg...)

Så var jag hemma igen efter en lång skoldag. Ingen av dem jag brukar hänga med var i skolan idag så jag fick klara mig på egen hand. Tyckte jag klarade mig rätt bra faktiskt:) Var inte till mycket nytta på övningen om panträtt för tusan vad krångligt det skulle vara då. Har läst det en gång innan, men minns tydligen inte mycket alls. Jaha, då vet jag vad jag ska plugga extra på sen då:)

Nu ska jag ta det lite lugnt, äta lite och ladda om. Sen är det skivstång som gäller. Ska bli riktigt kul. Fick ju lite extra motion idag när jag cyklade till och från skolan, men det ska ändå bli toppen att träna:)

Hoppas ni får en fin eftermiddag! Kram på er.

290410

Godmorgon!

Vaknar till pianospel nästan varje morgon numer. Eller ja, spel och spel, klinkande på tangenterna... Men personen försöker ihärdigt i alla fall. Samma melodi på eftermiddagarna också:)  Hoppas de kommer förbi introt snart, haha. Inatt har jag sovit som en stock. Pluggandet börjar ta ut sin rätt. Men det är skönt att få hjälp så klart, så det är helt klart vär det.

Idag bär det iväg till skolan. Vill inte missa mer än max en dag om nödvändigt. Hoppas man kan hänga med idag ändå. Vore ju tusan också om man skulle köra i nån av de här tentorna bara för att man har omtentor som jagar. Och de omtentorna vill jag gärna skylla på lärarna för jag kan själv inte se att jag inte gjorde så gott jag kunde för att klara dem sist... Jaja, det är bara att köra på.

Ikväll blir det skivstång igen. Härligt. Det ska jag väl klara av i alla fall. Ryggen känns bättre idag, men jag vågar inte hoppas på att det är över. Det kan mycket väl komma tillbaka imorgon. Korkat att träna tycker ni säkert. Kanske det, men jag tror på uppbyggnad och rehabilitering snarare än enbart vila. Visst kommer jag ta det lugnare och försiktigare, men jag tror inte det blir bättre av att inte låta musklerna arbeta alls. Det är min filosofi i alla fall:)

Hoppas ni får en toppendag. Hål tummarna för att solen tittar fram framåt lunch! Kram på er♥

Godnatt om en stund

Har precis sett på Anna Anka söker assistent. Nu ser vi på American Pie. Vem kommer på sånt här? Vem njuter av att vara otrogen mot tjejer så mycket att de gör en film om det? Visst, filmen är rolig här och där, men ändå...

Jaja, strunt samma:) Ska snart gå och lägga mig. Hoppas ni får sova gott inatt. Kram på er.

Ännu en pluggdag

Sådärja, nu har vi suttit en hel dag till och pluggat. Har det hjälpt. Hmm, på lång sikt hoppas jag det. Tveksaqmt om det kommer att lyckas den här gången, men man kan ju hoppas:) Vi förgyllde i alla fall stunden med kaka. En alldeles för stor kaka som verkade alldeles lagom när vi skulle köpa den... I alla fall kommer jag aldrig mer vilja äte den kakan, eller vad säger du Helene?:)

Nu ska jag försöka plugga lite på egen hand. Älsklingen kommer nog snart hem och då ska vi kanske, kanske ut och spela lite golf. Ja, jag har också fallit för den sporten. Tycker det är rätt kul, men är inte världsbäst precis. Har hållit på till och från sen jag var typ 5-6 år ung. Men har inget grönt kort än...:P Har helt enkelt varit för lat. Och nu är det ju ännu krångligare än förr... Suck. Jag och timing har aldrig dragit jämnt, haha:) Får se hur det blir till sommaren. Kanske ger mnig på det då. Beror på vad det kostar klart. Jag har ju lite ont om den varan...

Jaja, hoppas ni får en fin efterniddag/kväll! Kram kram♥

280410

Godmorgon!

Tänk att det snart är maj... Då borde ju värmen komma på allvar tycker jag:) Hoppas ni har sovit got inatt. Jag har sovit riktigt gott. Träningen gjorde nog sitt till det. Det värsta är att jag vaknade med världens ryggont. Det gör liksom ont i svanken ochstrålar ner över rumpan ner i benen... Känns jättekonstigt när jag går ch sitter:( Har haft ischiasnervern i kläm förr och då kändes det ungefär så här. Då fick jag gå till en kiropraktor för att få "loss" nervern från ryggraden-eller nåt i den stilen. Men det har jag varken tid eller råd att göra nu ju... Får väl helt enkelt hoppas att det ger med sig själv.

Idag blir det ännu en dag fylld med plugg. Bokslut och kassaflöde är prio nummer ett. Jösses, hoppas de högre makterna finns och ka ge en ett handtag på måndag... Det lär behövas, hehe:)

Nu ska jag äta fukost. Hoppas ni får en bra dag. Det är ju strålande sol så passa på att njuta! Kram på er♥

Seg i huvudet nu

Ojojoj, vad flitiga vi har varit idag. Har suttit non-stop nästan sedan klockan 12 och pluggat. Om vi har blivit så mycket klokare kan ju diskuteras... Men i alla fall:) Skönt att gå igenom det ordentligt och mycket lättare när man är två. Vi bestämde oss för att sitta med det imorgon också. Det innebär förvisso att vi stannar hemma från skolan, men det får vara strunt samma. Jag anser att det är bättre att jag försöker få grepp om det här nu än att jagas av det i sommar. Juridiken är än så länge hyfsat lätt så det ska jag kunna kränga ordentligt när det här är över. Känns klart aldrig rätt att hoppa över skolan, men nu känns det som att det är av en bra anledning.

Nu ska jag ge mig ut och springa en runda tänkte jag. Blir ingen Ki-box idag tyvärr. Får se vad mina knän tycker om att träna idag.. Hoppas klart på det bästa, men man vet aldrig. Blir ju inga intervaller om man säger så, bara rehabilitering-igen. Suck alltså, alltid tillbaka på ruta ett. Nåja, så är det.

Hoppas ni får en fin kväll! Kram på er♥

270410

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Jag fick lite sovmorgon idag:) Men vill ändå försöka komma upp i tid så att jag kan fixa lite här hemma. Plus att om jag går upp tidigt idag så är det inte så tungt imorgon. Då är det jättetidig morgon:/ Jaja, så är det.

Idag ska jag och Helene plugga, plugga och plugga! Hela dagen lång. Vi har kommit på en stratgi som vi tror kn funka för att lyckas få godkänt. Hoppas verkligen det funkar. Det måste funka:)

Nu ska jag fixa lite frukost som vanligt. Sen ska jag ladda upp psykiskt för denna prövning, haha:)

Hoppas ni får en riktigt bra dag idag! Kram på er.♥

Ännu en dag

Då var ännu en dag över. Ännu en dag till handlingarna, ännu fler minnen att bära med sig. Så härligt ju:) Tänkte dela med mig lite av mina minnen imorgon, lägga upp lite bilder från igår t.ex:)

Nu sitter jag och älsklingen och tittar på Top Model och sedan ska vi se Svenska Hollywoodfruar. Imorgon blir det plugg hela dagen... Hur ska det gå helt ärligt? Om jag inte fattade något sist, hur ska det då gå den här gången? Nää, fy sjutton. Men ska verkligen försöka. Måste ha poängen. Inte bara för att klara programmet utan även för ett annat syfte, men det vill jag inte skriva om än... Stay tuned:D

Ha en fortsatt mysig kväll! Sov så gott sen. Kram på er.


Måndag

Så var jag hemma igen efter en dag på praktiken. Idag gick det bra faktiskt. Och snabbt. Fick skriva områdesbeskrivningar hela dagen. Riktigt kul faktiskt. Jag älskar ju att skriva så det var kul att sitta och försöka beskriva allt så utförligt som möjligt:) Tror det blev bra, eller jag hoppas det i alla fall.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att älsklingen ska komma hem. Vi ska köra in till stan och fixa lite thaimat tänkte vi. Jag blev så sugen på det på lunchen när två av dem som jobbar där jag praktiserar åt det:) Så det fick bli det till mat. Kom att tänka på att vi äter köpemat rätt ofta nu igen... Hm, vi som hade lovat att inte köpa mat så mycket för att dra ner på kostnaderna, hehe. Går ju bra det där, haha:) Jaja, så är det. Man ska väl leva livet så länge man kan eller? Så länge vi kan betala räkningarna är det inte lönt att ha ångest för att man spenderar pengarna tycker jag... Har alltid varit sån sparare innan, men till vad nytta egentligen? Man ska ju ha kul så länge man kan, helt klart:) Älska livet så älskar det dig tillbaka.

Nu ska jag fördriva tiden lite. Ha en mysig eftermiddag/kväll! Kram på er♥

260410

Godmorgon!

Det blev inget kvällsinlägg igår. Det fanns det helt enkelt ingen tid eller ens anledning till. nHoppas ni sovit gott! Det har jag. Var helt slut igår kväll igen, men nu känner jag mig hyfsat pigg:)

Hade en toppenbra dag med Karin. Vi började med ett åka in till en park i stan. Där satte vi igång grillen och grillade korv. Sen låg vi i solen en stund och hade det allmänt bra;) Så himla mysigt. Har faktiskt aldrig gjort nåt sånt, har alltid blivit att jag åkt ner till havet eller till skogen och så istället, men det var ju också hur mysigt som helst:) Senare åkte vi hem till mig och satt och stekte på min blkong iställer:) Så skönt väder att det kändes som sommar. Fick t.o.m lite färg. Äntligen! Hej då vita vinterhud liksom:) När Karin gått hem och älsklingen kom hem gick vi ut och köpte lite god kvälsmat. Gravad lax med potatissallad, grovt böd och ägg. Mums! Maten intogs också på balkongen:) Vi satt där ute till typ åtta och det var hur varmt och härligt som helst. Äntligen kan man börja känna att sommaren faktiskt är på väg!

Idag blir det praktik... Hoppas det händer mer än sist om man säger så. Fick mest sitta och lyssna på samtal då. Inte för att det är nåt fel med det, det är klart också nyttigt. Men jag blir så lätt rastlös när jag inte gör något alls så det blir lite fel för mig:) Jaja, så är det. Hoppas dagen går fort i alla fall. Imorgon är jag ledig så ser fram emot en liten sovmorgon i alla fall:)

Ha en jättebra dag idag! Kram på er♥

Solen kallar

Sådärja, nu har jag sorterat min klädhög som legat bakom skynket i garderoben:) Farligt att ha så lätt för att gömma undan saker man inte orkar göra något åt haha.

Nu ska jag göra mig i ordning. Ha det bäst!

250410

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Snacka om att det känns att det bara varit tidiga morgnar på senaste tiden... Men idag är jag leeedig! Ska träffa Karin och ha det mys i solen:)

Igår jobbade jag bara och sen åkte vi hem till mina föräldrar och grillade. Det var mao inte så mycket att skriva om. Vi kom hem sent också och då brakade jag direkt i säng utan omvägar. Somnade som ett barn så fort jag lagt huvudet på kudden:) Men det var en väldigt trevlig kväll. Vi spelade spel, skrattade och hade det bra. Jag har världens bästa föräldrar!♥

Idag blir det som sagt till att ge sig ut i solen och njuta. Älsklingen ska iväg och spela golf så vi ses inte förrän ikväll nån gång. Vill också spela golf ju dock;)  Jaja, så är det. Passar ju bra att jag ger mig ut på egna äventyr:)

Nu ska jag snart gå upp ur sängen och fixa lite frukost. Men det är inte lätt när man fortfarande är lite småtrött:) Skulle kunna liga kvar här hela dagen, hehe:) Eller nä, inte när det är sol ute, men om man ser till mysfaktorn och möjligheten att vila u ordentligt så lockar det lite, lite grand. Äh, orka. Jag hade mest troligtvis blivit rastlös efter två timmar typ, haha. Typiskt mig:)

Hoppas ni får en jättefin dag i solen! Kram på er♥

Kväll=säng!

Klockan är inte ens tio, men jag tänker ändå bara hoppa in i duschen och sen braka ner i sängen. Orkar verkligen inget annat. Är totalt slut. Kul att läsa om va?:)

Nä, ska inte gnälla så jag slutar skriva här. Ha en fortsatt rolig fredag kväll! Kram på er.

Hemma nån timme

Hemma igen. Åh, vad jag önskar att jag var ledig ikväll. Är helt slut i kroppen... Nåja, det får gå ju:) Har köpt en Red Bull som jag ska svepa innan jag går sen. Allt för att vara på "topp" på jobb, hehe. Har precis ätit lite så det piggade också upp ju. Satt och tänkte innan att vad skönt det hade varit om man kunnat vinna på Triss, 25 000 i månaden i 25 år... Hade ju inte suttit fel nu inte;) Som student vore det toppen. Då kunde man satsa och läsa det man verkligen vill utan att oroa sig för framtiden.

Nu ska jag slappa lite, kanske kolla på The Hills lite och vila. Sen så kör jag järnet på jobb:D

Ha en fortsatt bra dag! Kram kram

230410

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort:) Tiilbaka i den goda sömnen igen, tack och lov... Vaknade dock med världens magknip. Får väl skylla mig själv, åt smör igår. Men skolan har inget laktosfritt så vad gör man när man är grymt hungrig? Jaja, får väl masa mig iväg till skolan ändå:/ Men det är bara två timmar idag så det ska jag väl kunna stå ut med kanske.

Sen är det jobb ikväll också... Usch. Nä, nu måste jag lägga av med att vara så negativ. Imorgon kväll blir det grillning hos mina föräldrar i alla fall och det är ju helt klart något att se fram emot:)

Nu ska jag fixa lite frukost! Hoppas ni får en bra dag. Håll tummarna för att solen bryter fram ordentligt nu:) Kram på er♥

Mätt, trött och nöjd

Så var jag hemma från träningen och har ätit lite. En kebabtallrik blev det som sagt:D Så himla gott. Och ja, lite dåligt samvete, men vad tusan. Strunt samma, gjort är gjort, hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen däcka i sängen. Så jäkla trött nu!

Sov så gott. Kram på er♥

Pigg och på väg

Nu har jag fått vila lite, så nu är jag mycket piggare:) Ska iväg och träna om en stund. Efteråt ska älsklingen hämta mig och så ska vi äta kebabtallrik. Välkommen till vårt jetsettarliv haha:) Lyxigt och onyttigt. Men vad tusan, livet är för kort för att ha ångest över mat, eller? Fast det är klart, jag har rätt lätt för att gå upp i vikt så får passa mig lite. Men imorgon kväll jobbar jag så då blir det inget onyttigt t.ex. Så det jämnar kanske ut sig?:) Äh, som sagt, livet är för kort.

Nu ska jag göra mig i ordning och ge mig iväg. Ha det bäst!

Trött nu

Hemma från skola nu. Och gissa om jag är slut. Pratade med Helene om hur en dag i skolan kan vara lika tung som en arbetsdag, ibland tyngre. Svårt att tro säkert, men med tanke på att vi båda jobbar extra så vet vi hyfsat bra vad vi pratar om. Man blir mer trött psykiskt liksom. Det är så högt tempo och hjärnan går på högvarv hela tiden.

Nåja, nu är jag som sagt hemma och kan ta de lite lugnt en stund. Men sen ska jag iväg igen om nån timme på träningen. Tur att man kan träna andra delar av kroppen när knäna inte vill...

Sen ikväll blir det inte mycket kvar av kvällen när jag kommer hem så det blir nog bara at slappa då:)

Hoppas ni har det bra! Kram


220410

Godmorgon!

Det blev ingen bra uppdatering igår ju... Men jag var iväg i skolan och då hann jag inte blogga innan. Hann bara ta upp tvätten och sedan var jag tvungen att ge mig iväg. Efter skolan träffades jag och älsklingen och gick en liten runda vid havet. Sen bjöd han på middag på en mysig liten restaurang vid vattnet. Är jag bortskämd eller vad?:) Han är fantastisk.

Idag blir det skola hela dagen. Känns jätteskonstigt att gå så mycket, förr gick vi ju bara några dagar i veckan... Jaja, men det är rätt skönt att ha fullt upp ändå tycker jag. Blir så lätt uttråkad annars, hehe. Ikväll ska jag träna dessutom, skivstång. Igår skulle jag ha tränat intrevaller, men knäna strejkade... Helt sjukt ju! Först känns de jättebra och sen kraschar de så snart jag börjar träna för mycket:( Men jag tänker inte ge upp. Ska se till att musklerna i knäna byggs upp. Det måste ju gå att fixa det här. Läkarna sa ju att det inte är nåt farligt eller konstigt så jag får väl tro på det.(?)

Jaja, nu ska jag fixa frukost och sen kila iväg. Undrar om man vågar cykla idag.? Hmmm. Tunga moln runt om... Vi får se:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Kram på er♥

210410

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Jag har inte sovit sådär jättebra inatt heller. Var tydligen högljudd så älsklingen puttade på mig. Sen vågade jag inte somna om, haha:) Så har sovit lite till och från liksom. Vilket bidragit till att jag är ungefär lika pigg som om jag inte sovit alls.

Är uppe tidigt eftersom det är tvättdags igen... Suuck. Inte kul alls. Men försöker hålla mig till en gång i veckan så blir det inte så jobbigt mycket varje gång liksom. Måste det vara så tråkigt bara?;)

Jaja, senare idag ska jag till skolan. Tror jag. Det beror på askmolnet. Vår föreläsare kommer ner från Uppsala så det är inte säkert att han kan ta sig ner. Det beror på om tågen går som de ska och hinner fram i tid. Kan ju lugnt påstå att jag hoppas att det inte är i tid...:) Vore inte helt fel att få vara hemma hela dagen. Inte alls sugen på att ge mig iväg.

Nu ska jag kolla på The Hills och äta lite frukost tills det är dags att gå ner i tvättstugan igen. Sen får det väl bli lite plugg innan skolan också...

Hoppas ni får en jättebra dag! Kram på er♥


Firar kväll

Hemma från träningen, nyduschad och mätt. Nu ska jag se DPH och slappna av:)

Hoppas ni har en fin kväll. Sov så gott sen. Kram kram♥

Stelfrusen...

Precis hemkommen efter en minst sagt intressant cykeltur hem... Under lektionen satt jag och såg hur det blev allt mörkare utanför fönstret. Jag hoppades innerligt att det inte skulle börja regna. Men vad tror ni det gjorde precis när vi stack nosen utanför dörren? Jajamen, det började ösregna... Så vi fick sätta oss på cyklarna och panikcykla hem. Jag har förvisso cyklat 6,5 mil i ösregn, men det här var fasiken värre. Iskallt regn som piskar i ansiktet hela tiden, vattendroppar som envist öse in i ögonen och minskar sikten till noll, vatten som stänker underifrån... Usch säger jag bara. Var så kall att jag var rödflammig på låren. Inte så bra eller? SItter med tredubbla lager kläder under en filt och hoppas jag ska tina nu. Det här vill jag inte vara med om igen;P

Skolan gick annars bra. Hade en väldigt mysig lunch med mamma. Så härligt att komma bort från skolan en stund. Alltid kul att umgås med mamma ju:)

Om ett par timmar ska jag ge mig iväg till Ki-boxpasset. Ska bli riktigt kul. Var inte så laddad innan, men nu är det helt annat. Regnet kanske piggade upp, haha.

Nu ska jag tina lite till. Hoppas ni får en mysig kväll!

200410

Godmorgon!

Ännu en tidig morgon... Lite seg är man idag. Träningen tog rätt hårt, men sov ändå inget vidare i natt. Vissa gånger funkar det tydligen inte. Tyvärr får man väl säga:)

Idag är det skola igen. Till tre... Usch, det är inte kul kan jag påstå. En timmes lunch är rätt drygt. Men idag ska jag träffa mamma under den tiden. Ska bli jättekul. Så synd att vi ses så sällan numer. Vi bor ju inte så långt ifrån varandra egentligen, men det blir liksom aldrig av. Det måste det bli ändring på, helt klart.

Nu ska jag göra mig i ordning och ge mig iväg. Ha en toppenbra dag! Kram på er.

Kväll...

Ingen vidare fantasi i överskrifterna nu haha:) Har precis ätit oh duschat efter att ha varit iväg på Bosun. Så himla härligt att vara nytränad. Fick pumpat mina däck p cykeln också, något som jag varit för lat för att göra innan;) Men när det började kännas som att jag körde på själv ekrarna och varenda ojämnhet kändes ända upp i nacken så fick jag ge mig, haha:) Nä, inte riktigt så, men det rullar snabbar nu kan man ju säga.

Nu ska jag se om jag kan få låna tvn en stund och se på Sveska Hollywoodfruar. Det är ju hockey så den är upptagen just nu:)

Ha en fortsatt bra kväll och sov så gott!

Hemma från skolan

Sådärja, då var måndagen i skolan avklarad. Skönt. Ingen lång dag, men det kändes som en evighet... Åh, vad jag längtar till sommaren:) Få vara ledig utan krav o.s.v. Jaja, men nu är det plugg som gäller ju. Bara att bita i:)

Nu har jag ätit lite precis. Ska ta itu med pluggandet nu tänkte jag... Vill ju verkligen inte, men det är lika bra att komma igång... Önska mig lycka till typ:)

Hoppas ni har en bra dag! Kram.

190410

Godmorgon!

Ny vecka, nya utmaningar:) Utvilad efter helgen så idag är jag laddad för skolan. Ser kanske inte direkt fram emot det, men det kommer inte kännas så tungt i alla fall. Veckan är minst sagt fullproppad och jag känner att på lördag kväll kommer jag vara som en zombie. Dagarna i skolan är långa plus att ja går varje dag för en gångs skull. Dessutom jobbar jag fredag kväll och lördag förmiddag:/ OMG! Som sagt, kommer vara helt slut på lördag... Jaja, så är det.

Den här veckan är planen att jag ska börja springa intervaller som Markus, aka Slipsen, påminde mig om:) Ska bli kul att testa. Undrar hur bra det kommer gå dock... Har aldrig gjort det innan så gissar på att det kan bli rätt tungt. Men ska testa det på onsdag. Idag ska jag gå på Bosu. Längesen sist så ska bli kul!

Nu ska jag fixa lite frukost och sen börja göra mig i ordning. Vad ska man ha på sig idag då? Solen strålar så man vill ju klä sig i färger och sprida glädje, hehe:)

Ha en toppenbra måndag! Kram på er♥

190410

Hej!

Har haft en riktigt mysig förmiddag så har inte velat logga in på datorn innan. Jag och älsklingen har legat i sängen och haft en riktigt slö morgon. Tittat på film och lite sånt. Jag har det bara så jäkla bra!

Igår kväll var riktigt kul. Vi åt lite kinamat här hemma först och pratade en massa och hade kul. Sen skulle vi gå ut, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Helt okej, men det var inte mycket folk i rörelse så det var lite trist. Vi dansade lite och pratade, men sedan åkte vi hem. Köpte med lite hamburgare och blev hämtad av älsklingen. Än en gång, har jag det bra eller?:)

Nu ska vi fixa lite mat. Älsklingen är redan uppe och i gång. Överskotsenergi måste det vara;) Men det är skönt också, han har erbjuditsig att fixa med maten medan jag duschar. Så ska hoppa in i duschen nu och sen blir det film igen och god mat.

Hoppas ni får en härlig kväll! Kram på er♥

Sådärja

Så var städningen klar:) Skönt att vara klar i så god tid. Nu har jag tid att ta det lite lugnt innan jag ska göra mig i ordning. Funderar på vad jag ska ha på mig också. Blir nog mina nya höga klackar i alla fall:) Älsklingen har f.ö lovat att dammsuga åt mig:D Är han toppen eller är han toppen?? Åh, jag har det så himla bäst!

Hoppas ni får en bra lördag kväll! Kramar♥

170410

Godmorgon!

Mmm, sovmorgon! Härligt. Lördag, men jag ska inte jobba. Sååå skönt att det är helt galet. Snacka om att man uppskattar sina lediga stunder när man har det som jag har varannan vecka:) Och ännu bättre blev det när älsklingen kom in med frukost på sängen. Har jag det bäst eller har jag det bäst? Världens lyckligaste!

Idag blir det mys på förmiddagen. Sen ska jag städa lite och plocka undan. Ikväll blir det lite tjejkväll här och sen ut och dansa. Ska bli toppenkul! Känns skönt att kunna göra lite hur man vill utan att ha dåligt samvete för att man ska upp och jobba eller för att man borde plugga:)

Hoppas ni får en toppenbra lördag! Kram på er♥

       
Godmorgon, haha:)

Världens bästa fredagkväll

Har precis kommit hem efter några timmar vid havet. Direkt efter att jag kom hem från skolan åkte älsklingen och jag ner till stranden och grillade. Vi hade världens mysigaste utsikt och i lä var det varmt och skönt. Det var helt fantastiskt. Så skönt att bara sitta där i solen och njuta av värmen, god mat och havets brus. Åh, toppen:) Det blir nog många fler såna kvällar i sommar. Nu ska vi kolla lite på film och njuta av resten av kvällen tillsammans. Ses imorgon:) Sov så gott. Kramar♥

 Lite bilder...
                    
Ingen dlig utsikt här inte:)

                   
Matlagning på gång:)

160410

Godmorgon!

Idag är jag tillbaka på topp:) Har sovit som en stock efter träningen igår kväll. Var på skivstång så idag är jag helt öm i hela kroppen, haha.

FREDAG idag! Den här fredagen ska jag inte jobba och hela helgen är orörd också, inget jobb alls. Gissa om det är skönt eller vad?:) Helt underbart är det. Känns som att jag inte varit ledig på två veckor liksom. Och helgen är full med roliga saker redan. Ikväll ska älsklingen och jag ut och grilla nånstans vid vattnet. Supermysigt! Och sen imorgon ska jag och ett gäng tjejer ut och dansa:) Ska bli skitkul. Längesen jag var ute så är jätteladdad.

Men först ska jag till skolan. Tre timmars föreläsning. Kommer vara svårt att koncentrera sig när man har en massa att se fram emot:) Nu ska jag fixa lite frukost och sen förbereda lite för ikväll. Börjar skolan 12 så har en stund på mig.

Hoppas ni får en toppenfin dag, än en gång i solsken:) Kram på er♥

Solsken ute, jag i tvättstugan...

Jaa, det är så himla fint väder ute och tydligen ganska varmt också. Men jag är instängd just nu p.g.a tvätt och plugg... Jaja, när solen kommer till balkongen ska jag parkera mig själv där och sitta så länge som möjligt:) Läsa och njuta av solen. Toppen! Just nu fördriver jag tiden lite med att titta på The Hills-avsnitt som jag missat. Men nu ska jag snart ner i tvättstugan igen. Tjohoo:)

150410

Godmorgon!

Ännu en solig morgon. Mysigt. Känns lite bättre än igår, men kommer inte riktigt upp på topp. Äh, det ger sig väl under dagen:) När det är så fint väder kan man inte sörja ju. Är uppe helt tidigt, men det är bara för att jag inte kan sova mer.

Idag blir det tvätt och plugg om allt går som jag vill. Måste se till att vara effektiv bara. Det är ju rätt långt kvar till tentan så det tar emot att plugga:)

Nu ska jag försöka fixa nåt gott till frukost. Kanske jag skulle gå och köpa ett gott bröd till... Hm, vi får se:)

Hoppas ni får en toppendag! Kram på er♥

Sov gott

Nu är det snart dags för sängen. Så stänger av datorn nu:) Älsklingen är hemma, men det känns fortfarande inte helt bra... Jaja, det blir säkert bättre imorgn.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Sov så gott sen. Kram på er♥

Så gnälligt

Sådär, med lite mat i magen känns gnället innan rätt töntigt... Ber om ursäkt att ni fick läsa om det:) Stängde av Btriget Jones, det var inte så kul. Kollade lite på The Hills på datorn istället och nu ser jag på Anna Anka söker assistent. Jag är väl löjlig med att inte vilja vara ensam, men sån är jag:) Nu ska jag fortsätta slappa lite. Imorgon är det plugg och tvätt...

Ensam...

Jepp, då var man ensam då. Har satt igång Bridget Jones Dagbok. Fast är inte så sugen på filmen egentligen. Har sett den för många gånger;) Men bra tidsfördriv. Känns trist att inte kunna göra nåt annat, men träning är uteslutet.

   
Källa

Ännu en dag till handlingen

Idag känns som en väldigt blandad dag känslomässigt. Vill inte hänga ut för mycket, men har varit väldigt glad för att ha fått träffa en gammal vän. Väldigt kul, det kändes som att vi fortsatte där vi slutade för ganska exakt två år sedan...
Just nu å andra sidan känns det ganska tomt. Inte glad, inte ledsen, men tom. Och ensam. Älsklingen ska iväg på hockey ikväll. Riktigt kul för honom, absolut, men det är rätt ensamt i lägenheten utan honom. Dagar är okej, då går tiden fort och vi har tid på kvällen, men kvällar är värre. Jaja, ska rycka upp mig:) Låter som att jag missunnar honom det här och det gör jag verkligen inte. Men är inte så glad för att vara ensam:/

Nåja, det blir en lugn kväll i alla fall. Det blir ingen springtur idag. Mitt knä gör ont bara jag går:( Usch, tillbaka på ruta ett eller? Hoppas verkligen inte det. Hoppas det bara är lite överansträngning eller nåt...

Nu ska jag fixa nåt att äta. Hoppas allt är bra med er. Kramen

140410

Godmorgon!

Tillbaka till en tidig morgon:) Nåja, känner mig hyfsat pigg ida ändå. Och solen strålar. Jag är m.a.o ganska laddad för dagen:) Idag blir det skola mellan nio och två... Lång övning. Orka. Så jäkla tråkigt nu ju. Önskar skolan var slut så man fick lite lov. Men så är det, bara att bita i.

Efter skolan ska jag träffa en kompis som jag inte träffat på typ mer än ett år. Ska bli himla kul att få lite tid och ta igen lite skitsnack:)

Annars händer inte mycket idag. Ingen planerad träning, men ska försöka ge mig ut och springa ikväll också. Får se vad kroppen säger om det i eftermiddag dock:)

Ha en jättebra dag! Kram på er♥

DPH, Cougar Town sen säng

Sitter och tittar på DPH och sen ska jag se Cougar Town:) Myysig kväll alltså. Sen blir det sängen. Efter en sån här "skämma-bort-sig-själv-dag" så känns det konstigt att man ska upp tidigt imorgon:)

Sov så gott sen! Kramar!

Underbara kväll

Sådär, då har man varit nyttig och sprungit också:) Så jäkla skönt. Knäna var med på noterna och allt. Så nästa vecka blir det nog en ökning på sträckan. Om än liten, men ändå. Vågar inte chocka knäna för mycket. Sånt s-k-i-t med kassa knän. Ibland är t.o.m trappan upp till vår lägenhet en killer för dem. Då kommer jag halvvägs och sen får jag ta ett steg i taget. Suck. Hoppas det är på väg på rätt väg nu.

Nu ska jag hoppa in i duchen och sen blir det slappkväll! DPH ikväll ju:D
Ha en bra kväll! Kram på er.

Shoppingrundan avslutad

Ojojoj, nu är jag helt slut i benen. Fattar inte varför jag alltid blir så trött när jag går på stan... Orkar ju springa ganska långt, men gå på stan tar banne mig på benen:)

Har fått köpt en hel del. Kanske lägger upp en bild nån gång. Har lite dåligt samvete, men det var för pengar jag fått i födelsedagspresent så egentligen är det ju presenter, eller? Känns bättre då:) Får alltid helt dåligt samvete när jag spenderar pengar. Kanske för att jag fått höra så mycket att man ska spara sina pengar och inte köpa en massa onödigt. Fast jag tycker inte jag köpt så mycket onödigt idag faksitskt, mest bara sånt som jag velat köpa länge och som jag behöver. Sen var jag och klippte mig och det behövdes eftersom jag inte klippt mig sen i september... Fixade naglarna också och det kan jag hålla med om, det var onödigt. Men jag tyckte jag förtjänade att skämma bort mig lite idag. Sen blir det hårt med plugg i fortsatta veckorna fram till tentorna. Haha, ser ni hur jag försöker övertala mig själv?;) Men har jag fel? Har jag syndat?

Hoppas allt är bra i solen. Själv ska jag ut och springa nu tänkte jag. Det blir ingen Ki-box idag så får ta igen det med en löptur:) Hoppas knäna är med mig idag... Kram på er.

Of we go

Sådär, nu ska jag ge mig iväg. Svårt att klä sig idag ju... Solen värmer, men vinden är lite kylig. Hm, nåja, det blir skinnjacka i alla fall:) Ha en bra dag!

130410

Godmorgon!

Mm, sovmorgon! Härligt:) Och ännu bättre blev det när jag vaknade och såg att solen strålade ute. Här kan man ju inte sitta i lägenheten och mögla. Ska ut på stan tänkte jag. Skulle behöva klippa mig och fixa lite småsaker. Lite trist att gå ensam, men alla kompisar går klart i skolan eller jobbar nu när jag för en gångs skull är ledig:/ Jaja, så är det. Funkar att gå själv också. Ibland är det ju bättre, jag har en tendens att känna mig jobbig om jag tittar för länge på nåt, eller om jag vill gå tillbaka och titta på en sak en gång till... Jättelöjligt säkert, men sån är jag:) Så att shoppa kläder kanske är bäst att göra själv ändå.

Nu ska jag äta klart min frukost och sen göra mig i ordning. Ikväll blir det träning, Ki-box, så uppdateringen blir ju därefter:) Men så är det ju, jag har ju faktiskt ett liv också, haha:)

Ha en underbar dag i solskenet! Kram på er♥

Hemma bäst

Hemma igen efter en lång och intensiv dag. Det blev inte mycket att göra på praktiken idag dock. Mest sitta och lyssna, men jag antar att man behöver se det också:)

Sen åkte jag in till stan och träffade Karin! Så himla kul Det blir inte så ofta eftersom vi båda har knäppa scheman, men det är alltid lika kul! En massa tjejsnack och skratt. Väldigt avslappnande:) Vi käkade thaimat först. Kyckling i cocosmjölk med röd curry. Sen såg vi I love you Phillip Morris på bio. Mycket bra film. Men väldigt provocerande, det gäller att man kan ta det för vad det är.

Nu ser jag på Svenska Hollywoodfruar med älsklingen. Sen blir det sängen:) Är ledig imorgon så ska in till stan och fixa lite..

Ha en bra kväll! Kram

120410

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort. Som sagt, träning på kvällen ger toppenbra sömn:) Nu sitter jag här och äter lite födelsedagstårta, hehe. Världens sämsta start på dagen kalorimässigt, men vad tusan. Den behöver ätas upp ju;) Man måste få synda ibland, eller? Sen blir det inget resten av veckan, jag lovar, haha.

Idag ska jag på praiktik. Ska förhoppningsvis bli en händelserik dag. De brukar alltid ha nåt kul på gång, men ibland är det inte så mycket som händer. Man kan ju hoppas att det blir lite att gå idag, efter den här frukosten, haha:) Ikväll ska jag och Karin gå på bio eller bara umgås, vi får se vad det blir. Har ingen koll på vad som går just nu så vi får se om det finns nåt bra att välja på.

Hoppas ni får en underbar dag i solen! Äntligen känner man att snön är och kommer att förbli borta. Och att plusgraderna kommer att stanna! Kramar♥

Jaaaa

Jajamen! Allsvenskan nästa:) Så jag känner en som spelar i allsvenskan, hehe:) Är det en merit?

...och nu ska jag lata mig igen:)

Jepp, nu har jag sprungit och duschat. Så nu är det lugn och ro som gäller resten av kvällen. Ska se på Gossip Girl och laga lite mat snart. Älsklingen sitter och tittar på hockey och eftersom hans bror ät med och spelar och eftersom laget är på väg upp i allsvenskan är jag också helt nervös... Hoppas, hoppas, hoppas! Blir det så får vi ju fira till det ikväll. Åh, hoppas verkligen!

Nu ska jag vara nyttig...

Ja, trots allt prat om att bara ta det lugnt kan jag inte sitta still längre:) Typiskt mig. Så nu ska jag ut och springa en runda. Hoppas benen orkar hänga med, haha.

Nu kan jag lata mig

Sådär, då var mitt skolarbete inlämnat. Det gick väldigt mycket snabbare än jag trodde så det är ju skönt. Nu är älsklingen hemma också så nu blir det bara lata timmar resten av dagen:)
 

110410

Godmorgon!

Jo, jag lever:) Igår var helt galet så jag orkade inte ens sätta igång datorn... Natten till igår var det någon som hade fest i vårt hus. De skrek och spelade musik för hela huset. Jag gnäller inte så klart, alla ska ju kunna ha kul på helgerna. Men det var rätt drygt när jag visste att jag skulle upp tidigt dagen efter. Så jag sov med andra ord inte många timmar. Därför var jag som en zombie på morgonen innan jag skulle ge mig iväg. På jobb sen var alla kunder riktigt otrevliga och jag fick en rejäl utskällning för en banan... Suck alltså. Snälla alla, var inte otrevliga mot kassörskor. Jag LOVAR, de är inte ute efter att göra livet surt för er!
Efter jobb var det storhandling och sedan hem och städa. Hann precis fixa i ordning mig själv innan gästerna kom:) Vi bjöd på inakad fläskytterfilé med hemmagjorda klyftpotatisar och Favoritsås. Så bra det blev. (tyckte jag;) ) Älsklingen stod helt själv för maten så det slapp jag bekymra mig över:) Sen fixade jag en laktosfri tårta till mig själv. En prinsesstårta! Hur längesen som helst jag åt det ju:) Sen fick jag en massa fina presenter. Blev så himla glad, tack ska ni ha allihop, det var toppen!♥ Jag har verkligen tur som är omgiven av så fina personer.

Idag är älsklingen iväg på bandy nu på förmiddagen. Så jag ska försöka fixa lite skolarbete och sånt. Sen ikäll ska vi äta tacos och ha det bra:) Jag ska nog försöka ge mig ut och springa också. Blir ingen träning imorgon för efter praktik ska jag och världen bästa Karin gå på bio:D Ska bli toppenkul!

Hoppas ni alla får en underbar söndag! Och hoppas solen kämpar sig förbi de här tråkiga molnen... Kram på er!♥

SOVAAAA

Nu har jag precis kommit hem från en sen löparrunda. Kände att jag behövde rensa sakllen lite efter jobb så gick direkt ut och sprang när jag kom hem. Skönt! Nu är jag väldigt trött dock. Ska nog sjunka ner under täcket och läsa lite innan jag slocknar:) Dålit skrivet idag, men är inte alls på humör.

Hoppas ni har en fin kväll! Sov så gott när det är dags.

Hem om snabbt

Ja, det är lite stressigt här. Hem från skolan och så i med mat och sen iväg om enstund till jobb... Jösses, snacka om späckad dag, haha. Älsklingen är iväg på hockey idag så blir helt ensam efter jobb. Inte kul. Men ska nog ut och springa och sen stupa i säng. Får se om jag orkar med det där med att springa bara;)

Nu ska jag äta. Ha en underbar fredag kväll! Kraaam!♥

090410

Godmorgon!

Ännu en tidig morgon.Det kommer bli en låång dag idag. Först skola mellan tio och tre och sen jobb mellan fem och nio:( Usch, usch, usch. Vill verkligen inte den här dagen. Inte kul alls. Idag är det lite svårt att vara positiv så ni får stå ut med lite gnäll. Känns allmänt jobbigt idag. Grått ute och det är trist rent allmänt här.

Ska äta lite frukost och försöka göra lite skolarbete. Sen ska jag ta itu med dagen:/ Hoppas ni får en mycket bättre dag och en härlig fredag kväll! Kram på er♥

Mätt, mätt, mätt

Så himla mätt just nu. Helt galet. Åt först tonfisksallad och vitlöksbröd, nyttigt och jättegott:) Men sen bestämde älsklingen och jag oss för att fixa lite chokladpudding också... Väldigt gott, men uj uj uj vad mätt jag är nu. Får rulla ner i sängen sen haha.

Nu sitter älsklingen och tittar på hockey(igen...) så jag passar på att läsa lite bloggar:) Men vi är tillsammans i alla fall så det är inte så illa som det kanske verkar som att jag tycker:) Det enda som stör är nån j*la idiot som fått för sig att vara duktig så här på kvällskvisten. Borrar och bankar och håller på. Helt sjukt ju. Lägg av liksom. Är det inte efter sju som man ska vara tyst?;)

Nu ska vi snart se på Criminal Minds. Sen blir det hyfsat tidig kväll, ska upp tidigt till skolan imorgon...

Ha en fortsatt bra kväll och sov så gott sen! Kram♥

Ingen träning

Hemma igen efter skolan. En lång tråkig föreläsning. Ska det vara så i tre år?:) Bara sitta a tiden liksom. Inte världens roligaste, men det får ju gå:)

Cyklade hem i motvind så är helt slut nu. Därför blev jag inte alltför ledsen när de ringde och sa att passet ikväll var inställt. Men klart det är tråkigt, jag tycker ju om träningen ändå, oavsett hur trött jag är:) Blir alltid piggare av det.

Nu blir det en lugn kväll istället. Tänkte fixa en sallad till mat och lite vitläksbröd till det. Gott. Skulle kanske lyxa till det lite också, det är ju lite av fredag för mig ikväll. Imorgon går kvällen bort då jag ska jobba. Usch, inte kul alls. Önskar jag vann på triss sådär 25 000 i månaden. Hade inte varit helt fel. Då slapp jag jobba och kunde njuta av ledighet och slapp känna mig asstressad mest hela tiden. Men vad tusan, det är bara att bita ihop och köra på:) Inte värt att gnälla.

Hoppas ni får en bra kväll! Kram på er.

Korv och bröd med kall korv...

Tyckte jag kom på en bra mellanmål/lunch. Älsklingen brukar äta kall korv. Så jag tänkte att jag skulle äta lite korv med bröd och struntade i att koka korven. Ingen bra idé alls kan jag säga. Urk. Inte gott alls. Hur kan han tycka det är gott?:) Nä, nu ska jag snart göra mig i ordning.


Jag "in action" när vi var på konstrundan:) Barnet finns kvar i mig, haha.

080410

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag. Och det har märkts enligt älsklingen, haha. Jag snarkar tydligen inte, men andas ganska högt:) Ja, det är svårt att göra något åt att man andas ju, hehe. Men det känns klart inte bra att störa honom på nätterna. Kan man göra nåt åt det egentligen?

Idag blir det skola mellan ett och fyra... Dum tid, hela dagen går åt liksom, men man blir ändå helt slapp innan man kommer iväg. Jaja, så är det, bara att ta sig igenom:) Sen är det träning ikväll. Kroppen är redan ganska mörbultad efter i tisdags och igår, men det ska ändå bli skönt. Det gäller ju att sätta igång ordentligt nu. Beach-10, här kommer jag;)

Nu ska jag fixa lite frukost. Ha en jättebra dag! Kram på er♥

Sängdags om en stund

Ligger i soffan, bekvömt lutad i älsklingens famn. Kan inte bli mycket bättre än så här:) Sitter och tittar på Fuskbyggarna. Helt galet ju. Men vet inte hur mycket längre jag håller mig vaken. Det har varit en lång men effektiv dag:)

Sov så gott! Kramen

Kvällsmys

Nu blir det kvällsmys med gott samvete:) Det blev ingen längre runda som jag hoppats. Knäna vill inte samarbeta just nu. Suck alltså... Jaja, nu ska jag bara vänta på att älsklingen kommer hem, sen ska vi äta! Jag är vrålhungrig som vanligt så jag hoppas han kommer snart:)


Hemma om

Hemma om en stund bara. Skolan gick bra och i det här underbara ädret var det bara skönt att cykla. Lite blåsigt på hemvägen bara, men det gick bra. Nu ska jag ut och springa en sväng. Älsklingen är och spelar badminton och jag vill klart inte sitta still då;)


Tvätten avklarad, skolan nästa

Jaa, ska ner i tvättstugan och hämta upp kläderna så är det klart för den här gången:) Sen är det bara att göra sig i ordning och ge sig iväg på cykeln. Ska bli riktigt skönt idag när solen strålar:)

Hoppas ni har en bra dag!


Lite bilder

Tänkte bjuda på några bilder. En från i söndags när vi var i djurparken och de andra från igår:)

     
En av björnungarna ville hälsa på oss:) Jag var dock inte så pigg på att bekanta mig med de där klorna...

        
Världens finaste speldosa från tjejerna i Stockholm. Så rörd jag blev.
    
Röda rosor från älsklingen. Så underbara. Älskar honom:)

070410

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock efter den härliga kvällen igår:) Känns lite konstigt att födelsedagen är över redan bara... Det gick så snabbt, hehe. Men tack alla för gratulationerna, så himla kul! Uppskattar verkligen det. Jag vet att jag är lite töntig med det, men jag tycker det är kul att fylla år:) Tror aldrig jag kommer växa ifrån det faktiskt. Kommer nog aldrig att ha ångest över att jag börjar bli gammal heller. Visst, det kändes lite konstigt att tänka på att jag blir hela 22 år, men ändå. Det är inget jag går och tänker på direkt:)

I alla fall, varför är jag uppe såhär tidigt? Jag börjar skolan klockan ett... Jo, jag tvättar. Tjoho vad kul:P Jaja, solen är på väg upp, fåglarna sjunger och det ska bli varmt idag. Helt okej anledning till att gå upp tidigt då alltså:) Det var rätt tungt att gå ur sängen idag dock. Var och tränade Ki-box igår så jag är lite smått mörbultad. Det var ett tag sen sist ju så musklerna var lite trögstartade, haha.

Nu ska jag snart gå ner och ta hand om lite mer tvätt. Hoppas ni får en toppendag i den härliga och efterlängtade solen! Kram på er.♥

MYS

En underbar kväll. Det är allt jag vill tillägga just nu:) Röda rosor, god mat och massage. Det kan inte bli bättre just nu..

Sov så gott. Kram

Det gick bra

Sådärja, nu funkar allt som det ska igen:) Vi lyckades rätt bra. Fast jag fick göra det. Älsklingen ville inte riskera att "nått kom tillbaka igen" för då skulle han spy. Haha, manligt:) Äh, jag älskar honom för det ju:) Nu funkar det som sagt igen.


Födelsedagsfirande

Jaa, det är ju ingen ledig födelsedag som sagt. Precis hemkommen från skolan. Srev på FB att jag fyllde r och kommentarerna fylldesa av två killar som hade alldeles för lite att göra... Kul? Njaä, det vet jag inte, snarare tröttsamt. Omoget tycker jag. Så har jag sagt vad jag tycker:)

Skoldagen gick snabbt och fick lite grattande här och var:) Tack ska ni ha för det! Alltid kul att folk uppmärksammar när man fyller år ju♥

Nu ska jag njuta lite av att vara fri och sen ska jag iväg och träna. Har redan tränat lite idag egentligen ju, cyklade till och frå skolan idag:) Gick riktigt bra faktiskt, och skönt väder också. Så mycket härligare att cykla egentligen ju:) Och så går det snabbara, hör och häpna. Med cykel tar det ca 25 min, med buss nästan 50... Knäppt. Jaja, men så tjänar man in lite pengar också ju:)

Justja, jag och älsklingen måste vara lite duktiga idag också. Vi har nämligen fått stopp i toan:/ Inte kul alls. Vi har ingen riktig koll på hur man gör heller så det kan bli en utmaning, haha:) Återkommer med resultat. Håll tummarna:D

Ha en fortsatt bra dag!

060410

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag:) Och blev väckt med gratulationer av älsklingen och sång och gratulationer av min älskade syster och hennes två små änglar. Så glad:D Bra början på dagen. Fick en liten speldosa av min syster så den spelar jag hela morgonen nu:) "Happy birthday to you, happy birthday to you...":)

Idag blir det som sagt skola och träning. En helt vanlig dag med andra ord. Men så är det ju att fylla år en vardag och det får man ta:) Sörjer inte det alltför mycket. Det är kul det med så klart. Ibland är det skönt att ha en helt vanlig vardag när man fyller år så slipper man oroa sig för att man ska ta hand om gäster och så:)

Nu måste jag göra mig i ordning. Ska cykla till skolan idag... Känns som att det kommer bli kallt. Men då vaknar man ju för all del:)

Hoppas ni får en toppendag! Kram♥

Så var ledigheten slut

Såhär när kvällen är över är vardagen läskigt nära på nåt sätt. Har haft det så otroligt bra under den här ledigheten så det känns jättekonstigt att gå tillbaka till stress, ångest och tentapanik... Men samtidigt är man laddad inför det hela på ett annat sätt nu. Orken är tillbaka, precis som lusten. Eller okej, sådär jättesugen är man klart inte på att gå till skolan. Det är ju trots allt skola;) Men mer energi i alla fall.

Har haft en mycket trevlig kväll hos älsklingens föräldrar. God mat med påsktema:) Första påskmaten den här veckan, haha. Vi har bojkottat påskmaten, om än ofrivilligt:)

Imorgon är det min födelsedag! Jag måste vara världens mest barnsliga 22-åring, men jag ser fram emot det lite:) Jag blir nog aldrig för gammal för det. Älskar allt med födelsedagar. Man får ju äta tårta med gott samvete t.ex. haha. Förr fick jag alltid frukost och sång på sängen på min födelsedag. Men det har man väl typ vuxit ifrån. Eller jag vill ju klart gärna ha det, men är man två får man ju ändra lite på sina traditioner:) Är säker på att det kommer bli en toppenbra födelsedag ändå:) Minus för skolan, men sen ska jag träna också. Låter kanske tråkigt, men jag älskar ju träning så för min del är det bara bra:) Vi får se vad mer som händer...

Hoppas ni sover gott i natt! En extra tanke och hälsning skänker jag till C idag som ligger hemma och är magsjuk... Jag lider med dig. Krya på dig!♥

Tillbaka till vardagen...

Ja, trots att man helst vill förneka det så är det dags att gå tillbaka till vardagen imorgon. Inte alls kul. Men nu får man passa på att njuta hela kvällen så att den räcker länge:) Älsklingen kom hem vid 12 så nu har vi haft några timmar tillsammans. Känns ju bra:) Usch, låter jag hemsk? Jag menar inte att verka som en hård flickvän, det är bara det att jag älskar honom så mycket att jag vill vara med honom hela tiden:) Nyförälskad typ ju:)

Nu ska jag snart göra mig i ordning för middagen ikväll. Ska bli jättetrevligt:)

Hoppas ni får en härlig kväll. Passa på att njuta:)

Film

Sitter här i soffan och undrar hur det kan komma sig att jag tittar så mycket på tv numer... Sitter nämligen och tittar på Wall-E på Disney XD:) Så himla söt. Har sett den en gång innan men den tål att ses igen. Men ska snart ge mig iväg till affären i några ärenden och sen ska jag nog ut och springa en runda kanske. Vi får se.

         

050410

Godmorgon!

Tidigt uppe. Älsklingen skulle iväg och fiska och jag kunde inte somna om när han gått... Känns så ensamt här hemma nu liksom. Jag är ledig hela dagen och han är ledig hela dagen, men ändå får vi inte vara tillsammans. Lite trist. Sen kommer veckorna flyga iväg och ge oss rätt lite tid tillsammans. Men så är det. Klart han ska göra saker själv också:)
Han erbjöd mig faktiskt att följa med;
Han: Du får gärna följa med imorgon.
Jag: Ja, det kanske jag kan göra.
Han: Men vi ska flugfiska.
Jag: Okej, men det har jag aldrig testat, så det kanske blir lite svårt...
Han: Ja, och jag har inget extra flugspö heller.
Är det bara jag som ser problemet här?:D

Nä, idag ska jag väl ta det lugnt då bara. Vara lite ensam och tycka synd om mig själv:) Ska kanske träffa en kompis senare, men det är inte säkert. Ikväll ska vi till älsklingens föräldrar och äta middag. Trevligt:)

Hoppas ni får en bra dag! Kram på er♥

040410

HEJ!

Jag är här:) Igår var vi inte hemma förrän sent så jag ville inte blogga då. Var så trött efter en intensiv dag så jag stupade i säng direkt:) En mycket bra dag var det i alla fall. Jag blev bjuden på kinamat först. Sne åkte vi hem tillmina föräldrar och åt hallonpaj. Jag kan ju inte äta tårta längre:/ Men paj är jättegott det med så klart:) På kvällen spelade vi spel och hade det toppenmysigt. Perfekt födelsedagsfirande i förskott:)

Idag har vi varit ute och gått och varit och fiskat. Tyvärr så regnade det och snöade(!) hela tiden vi var ute och gick så det var lite kallt. Men det var mysigt ändå. Riktigt skönt med så mycket frisk luft. Precis vad man behöver för att rensa skallen lite:) Sen var vi som sagt och fiskade en stund. Kallt som bara den. Jag hade dock fyra tröjor på mig så det var ändå uthärdligt. Värst var det med fingrarna. Men det var kul ändå. Jag är inte så bra på fiske kanske, men jag tycker det är kul och vill lära mig en massa:)

Nu har vi precis ätit lite och är lagom trötta efter en massa frsk luft idag. Så nu ska vi varva ner lite, jag ska hoppa in i duchen och sen är det Gossip Girl! Perfekt kväll alltså:) Och så är man hemma imorgon också. Toppen! Avslappnad till tusen:)

Hoppas ni haft en bra påsk! Kram på er♥

030410

Godmorgon!

Nu när solen väcker en är det inte särskilt jobbig att gå upp:) Särskilt inte när man vet att man är fri att göra vad man vill, haha. Ja, jag njuter ordentligt av att vara ledig. Men så var det ju en evighet sen sist också.

Idag är dagen fullbokad. Vid ett ska älsklingen och jag iväg till mina föräldrar. Vi ska gå ut och äta med farmor och morfar och fira minfödelsedag:D Jag fyller inte år förrän på tisdag egentligen, men då är jag i skolan hela dagen och då är jag inte så sugen på att fixa med födelsedagskalas:) Så jag tar det nu istället. Vissa tycker säkert att man måste fira sin födelsedag just den dagen man fyller, men alla har ju att göra på vardagarna. Jag menar, man har skola och jobb och så. Hur lockad är man att vara social efter åtta timmar på jobbet eller i skolan? En födelsedag är trots allt bara en siffra i almanackan. Man får väl själv bestämma när man vill fira den? Och jag vill inte att mina medmänniskor ska behöva offra den korta tid de har kvar på en eftermiddag på att jag fyller år. Det skulle jag aldrig göra. Så viktig är inte min födelsedag tt den inte kan skjutas lite hi eller dit... Nu kanske någon blir stött av det jag skriver, men det är så jag tänker och tycker. Jag anser inte att någon gör fel om de absolut vill fira sin födelsedag det rätta datumet även om det är på en vardag, alla gör som de vill och jag dömer ingen:)

Nu ska jag nog titta lite på tv faktiskt och lata mig en stund. Älsklingen sover fortfarande:) Det blev en lång dag för honom igår haha:)

Hoppas ni får en härlig dag i solskenet! Kram♥

Trött, men nöjd

Hemma igen. Orkar inte skriva nåt långt om dagen, men det har varit helt fantastiskt. Lugnt och skönt och en massa nya intryck:) Och solen har strålat. Känner att den har atgit lite i ansiktet. Helt underbart:)
Nu ska vi äta lite tror jag och titta på Så ska det låta. Sen blir det kanske lite film eller nåt sånt. Bara slappa igen helt enkelt:D SÅ underbart fantastiskt. Mår så jäkla bra just nu!

Hoppas ni har det underbart! Kramar♥

020410

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott, det har jag:) Idag ska jag ochälsklingen ut på konstrundan. Låter väldigt kulturellt va, haha?:) Men det är inte bara konsten som lockar. Vi ska äta gott och njuta av solen och ha det bra. Skönt att komma ifrån lägenheten lite tycker jag.

Nu ska jag göra mig i ordning. Hoppas ni får en toppenfin dag! Skriver ikväll om hur dagen blev:)
Kram på er.♥

Myskvällen 1/4

Jaa, det här är en riktig myskväll:) Jag gjode en tacopaj till middag och sen har älsklingen och jag bara njutit av lugn och ro och spelat Bondespelet:) Riktigt roligt spel. Så himla skönt att bara slappa utan att glo på tv. Borde man göra oftare! Man kommer varandra så himla nära tycker jag.

Älsklingen är inne och duschar nu så därför jag passar på att skriva lite här:)

Fick precis se att jag är med i en intervju hos Slipsen, aka Markus. Här kan ni läsa den. Lite kul ju:) Den handlar lite om mitt liv när jag var yngre och min önskan om att förmedla att vara stark oavsett vad folk säger. Han skriver jättebra så om inte annat kan ni ju läsa den för det, haha:)

Nu ska vi fortsätta spela. Ha en fortsatt bra kväll! Sov så gott sen. Kramen♥

Stan istället

Ja, det blåser lite väl mycket för att havet ska locka. Så älsklingen och jag ska nog ta en tur inne i stan istället där det är lite lä. Kanske kan jag få smita in i en affär också:) Skulle vilja ha ett par chinos. Alla såna vårplagg lockar ju nu klart. Så jag ska verkligen försöka få tag på ett par idag. Frågan är om man ska ha ett par beige eller militärgröna... I-lndsproblem, haha.

        
Källa

010410

Godmorgon!

Idag får man passa sig, haha:) Jag brukar i och för sig inte gå på lurendrejerier, men man vet aldrig. Är man lite ouppmärksam så åker man säkert dit:)

Underbar dag framför mig. Solen strålar så det kan banne mig inte bli bättre. Älsklingen jobbar till olv och sen ska vi åka ner till havet, gå en runda och njuta av sol och ledighet. Sen ska vi handla lite och laga lite god mat. Jag tänkte göra en kycklingpaj. Har aldrig gjort det förr så vi får se hur det blir. Men man måste ju våga prova något nytt då och då:) Sen ska vi bara spela spel och mysa hela kvällen. Vi har bestämt oss för att hålla tvn avstängd hela kvällen. Något som jag uppskattar väldigt mycket. Jag brukade aldrig titta på så värst mycket tv när jag bodde hemma. Jag läste hellre eller gick en runda och så. Varför ska man titta på tv när man är två liksom? Inget umgänge då ju:) Nä, men det är klart man kan umås framför tvn också, jag brukar ju kolla på film och så och det är jättemysigt. Men att sitta en hel dag och titta på tv har jag inte riktigt upptäckt någon tjusning med-än. Så som sagt, en härlig dag har jag att se fram emot:)

Hoppas ni också får en härlig dag i solen! Kram kram♥

RSS 2.0