Snart sovdags

Har varit en ganska bra kväll. Var ju lite smådeppig för tentan innan, men det känns mycket bättre nu faktiskt. Visst, lite tråkigt känns det ju. Men det får väl gå. Önskar verkligen att jag fick göra nåt extra kul på onsdag efter tentan så jag slipper tänka och bara kan njuta av att få vara ledig.

Jaja, nu på kvällen var jag och tränade Bosu först. Riktigt rolig träning som sagt. Man bränner en hel massa utan att egentligen tänka på det. Det enda man fokuserar på är att hålla balansen och samtidigt så tränas varenda muskel i kroppen:) Perfekt. Kändes riktigt skönt nu med tanke på att det var ett tag sen jag tränade. Har ju varit förkyld och sen har hostan hållt i sig. Men nu får det räcka med ursäkter, nu kör jag järnet igen:)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Får bli en tidig morgon imorgon igen. Sista chansen att plugga innan tentan... Nervositeten börjar tränga sig på nu. Måste helt enkelt få godkänt. Det finns inget annat just nu. Annars får jag hoppa av helt enkelt:/

Jaja, sov så gott! Kram på er

Depp, depp, depp

Nähä, andra omtentan ville inte samarbeta heller... Känner mig så totalt misslyckad just nu... Kommer ju inte känna så alltid, men just nu är det inte kul alls här:/ Vill bara krypa ner i sängen och glömma allt. Men det går ju inte. Måste plugga. Och hur hittar man motivation till det när allt bara blir underkänt? Suck säger jag bara. Nåja. Ska försöka rycka upp mig nu och läsa en 100 sidor till...

Hoppas ni har det bättre där ute. Kram

310510

Godmorgon!

Så seg idag. Tror det beror på vädret, grått, regnigt och tråkigt... Men det märks att det börjar bli sommar, det är inte så jättekallt med tanke på de gråa molnen. Jaja, men om typ två och en halv vecka, lite drygt, åker vi till varma Spanien:) Så det känns ju på nåt sätt rätt bra att det inte hunnit bli så varmt här då. Ursäkta min själviskhet;) Men det är ju så, när manåker utomlands vill man komma hem och vara brunare än alla andra, hehe.

Idag blir det plugg, plugg, plugg som vanligt. Men den här gången känns det helt okej. Ämnet är inte så svårt och det är sista veckan och sista tentan för terminen! Så det peppar lite extra. Dock är jag beroende av att få godkänt på den här tentan så kommer att sitta klistrad till böckerna hela dagen idag och imorgon! Känner mig dock motiverad för en gångs skull så det ska nog gå rätt bra den här gången:) Brukar ju annars hitta en massa annat att göra här hemma som är mycket roligare... Sen ikväll blir det träning. Behövs kan jag säga. Inte kul allas att väga sig just nu, haha.

Nu ska jag äta lite furkost och sätta igång här. Hoppas ni får en jättebra dag!! Kram på er♥

Hemma igen

Hemma efter en lång eftermiddag och kväll. Visningen gick bra. Riktigt snyggt hus den här gången också! Så himla kul att se nyrenoverade, fräscha villor. Det bästa med mitt framtida yrke, helt klart:)

Efter visningen åkte jag direkt hem till mina föräldrar och firade mamma på Mors Dag. Vi hade en jättemysig kväll. Grillade och såg på film. En lagomt avslappnad kväll helt enkelt:) Passade perfekt inför måndagen och råplugget imorgon!

Nu ska jag snart göra mig i ordning och gå och lägga mig. Behöver komma i säng i tid för att kunna gå upp i tid imorgon:)

Hoppas ni har en bra kväll. Sov så gott! Kram kram

300510

Godmorgon!

Har precis stigit upp, men har varit vaken ett tag. Vaknade dock med världens, sprängande huvudvärk så ville verkligen inte stiga upp. Det är lite bättre nu, men inte mycket... Hoppas det ger med sig senare. 

Idag ska jag stå med på en visning klockan tre. Därefter ska jag hem och fira min älskade mamma:) Det är ju Mors dag. Inte för att det är en jätteviktig dag egentligen, det är ju affärsmännens dag typ. Mamma ska ju uppskattas alla 365(ibland 366) dagar om året:) Jag har i alla fall världens bästa mamma.♥

Så det blir en ganska slapp, men mysig dag. Ska försöka få in lite plugg här också... Fullspäckat alltså:)

Hoppas ni får en bra dag. Uppskatta era mödrar lite extra idag!:) Kram på er

290510

Hej

Ja, godmorgon kan jag inte skriva:) Har varit uppe sen åtta. Vaknade då och var helt pigg. Älsklingen vaknade också då så vi gick ut och gick en runda. Det var hyfsat fint väder så det var mysigt. Sen köpte vi fisk på rökeriet här i hamnen och gick hem och åt. Så himla gott. Älskar verkligen fisk. Rökt makrill är favoriten, men idag blev det gravad lax:) Också gott. Fiskgalen här ja, hehe.

Nu ska vi snart börja göra oss i ordning här. Vi ska iväg och fira morfar idag. Middag på restaurang och sen kaffe och tårta hos mina föäldrar. Sen stannar vi hos mina föräldrar och ser på Eurovision Son Contest. Hejar på Danmark nu när Sverige inte får vara med:) Ska bli en riktigt mysig kväll i alla fall.

Hoppas ni får en bra dag och hoppas solen blir värmande under dagen! kram på er♥

280510

Godmorgon!

Idag var det segt att komma ur sängen... Sov ju så gott liksom:) Varför är det så egentligen? Att när man inte behöver gå upp tidigt, då vaknar man tidigt, men när man måste gå upp tidigt, då är det tungt och jobbigt. Måste vara nåt psykiskt det där. Typ, "jag måste, då vill jag inte" eller nåt sånt:)

Hur som helst är jag ju uppe ni i alla fall. Ska till skolan klockan tio idag. Repetition, sista föreläsningen innan sommaren:D Hur bra känns det? Underbart bra! Sen efter skolan ska jag träffa Karin och bara njuta av att få fira fredag efter två veckor med jobb och plugg:) Tänk om solen kunde kika fram också, då vore det ännu lite bättre:)

Ikväll blir det bara mys framför tvn. Har ju varit en del festande osv de senaste helgerna så det kan helt klart behövas en torr helg:) Och hyfsat normala tider, haha...

Hoppas ni får en jättefin dag idag! Kram på er♥

Givande?

Hemma igen efter tentagenomgången. Eller vad man nu ska kalla det... Fick ut tentan och en rättningsmall. Sen skulle vi sälva kolla igenom tentan och se om vi fått orättvisa poäng o.s.v... Hmm, alltså. Jag hittade nåt, men det räckte inte på långa vägar. Suck. Inte kul alls. Men så är det antar jag. Nu är sommaren typ förstörd i alla fall. Tack min underbara skola för det. Orättvisa betyg och lärare som är totalt okompetenta på det de gör. Så himla irriterande. Jaja, nu ska jag sluta gnälla:) Försöka släppa det och fokusera på annat fram till augusti.

Men det är svårt att hålla humöret uppe när det är så här faktiskt. Inte kul alls. Särskilt inte när man gör sitt bästa och det inte funkar alls.

Äh, strunt samma. Hoppas ni har n bättre dag. Nu ska jag äta lite. Kanske piggar upp...

270510

Godmorgon!

Kan inte sova så länge numer tydligen:) Vaknar altid en timme efter att älsklingen gått till jobbet. Fast idag beror det lite på det förb****** borrandet också... Klockan åtta satte de igång, punktligt som alltid;) Jaja, nu är jag uppe och igång i alla fall.

Idag ska jag först till skolan och vara med på en tentagenomgång. Får se vad den ger. Det bästa vore ju om det gav ett godkänt, men kan de verkligen ha räknat så fel..? Tveksamt:) Men kan vara bra att se vad man gjort fel osv. Sen blir det natrulgtvis lite plugg och kanske att jag ger mig iväg och tränar sen också. Vore skönt att komma igång med skivstången igen också. Känns som att det var evigheter sen.

Nu ska jag fixa lite frukost. Ska prova att göra en smoothie tänkte jag. Första gången så det blir kanske inte så bra, men det är värt att prova:)

Hoppas ni får en jättefin dag! Kram på er♥

Neeeej

Vaktmästaren var precis här med två andra gubbar och kollade badrummet. Grannen under oss har tydligen börjat få fukt i taket... Så mao är det nåt som läcker eller nåt sånt i vårt badrum. Fan vad roligt då. Jaa, jag svär ocensurerat den här gången. Vi har ju liksom inte råd att bekosta nåt sånt här. Varför händer sånt här när alla kostnader börjar falla på plats? När ekonomin är extremt ansträngd? Suck alltså. Jag hoppas ju av hela mitt hjärta på att de är ett rör som läcker, då slipper vi betala något alls. Då är det föreningens skyldighet att stå för reparationerna. Det vore ju toppen om det vore så. Eller ja, helst vill jag ju att det inte är nåt som läcker alls... De ska ha hit en gubbe till som ska mäta ordentligt vad det är som pågår:/ Suuuuuck! Blir så trött.

Jaja, inte mycket att göra åt det nu. Bara att hålla tummarna för det bästa.


260510

♥Godmorgon!

Utsövd, pigg och glad. Bara solen som saknas lite. Nej, jag skojar:) Jag är nöjd med tillvaron som den är. Tror ju som sagt tentan gick bra igår också så det känns bra. Solen är på väg så jag är säker på att det blir plugg på balkongen i eftermiddag:)

Som sagt så har jag tagit ledigt fram till klockan tolv idag:) Sen sätter jag igång med plugget igen. Har en hel del att läsa så jag har att göra om man säger så. Sen ska det göras övningar, gamla tentor och sammanfatta anteckningar. Usch, det ser tom mycket ut när man skriver det;) Nä, men det ska nog gå bra. Hoppas den här tentan ska kännas lika bra.

Nu ska jag äta lite frukost. Våra skåp här hemma är för all del typ tomma så får se vad jag kan leta reda på:) Det märks att det har varit en lång månad. Alla basvaror är slut så det måste vi fylla på snarast:)

Hoppas ni får en bra dag! Kram på er

Så skönt

Nu är jag hemma igen efter tentan. Kändes riktigt bra faktiskt, men vi får se hur de rättar. Allt hänger på det nu känns det som... Jag tror jag har svarat rätt på det mesta så det beror på hur hårda de tänker vara. Hoppas, hoppas, hoppas att det är godkänt!

Nu sitter jag i soffan och tittar på tv. En bra tvkväll ikväll ju:) DPH och Cougar Town. Imorgon tar jag sovmorgon till tolv. Sen är det plugg igen:)

Hoppas ni har en mysig kväll! kram kram

Nervositet

Nervositeten börjar göra sig påmind här nu... Pirrig i magen. Rinde till CSN innan och de sa att 15 hp kan man missa utan att det påverkar. Det känns ju klart bra. Fast det höjde också pressen på att jag måste få godkänt idag och nästa vecka... Jag tror ju att det ska gå bra, men man vet aldrig. Det beror helt och hållet på hur lärarna rättar, hur petiga eller snälla de är. Så verkar det vara i alla fall. Nåja, det får gå som det går, men jag hoppas av hela mitt hjärta att det ska gå vägen.

Hoppas ni har det bra:)

             

250510

Godmorgon!

Tidig morgon igen. Tentan börjar inte förrän klockan två, men jag känner att jag vill komma igång i tid. Egentligen har jag ju satt i system att springa en runda innan tenta för att slappna av. Men min hosta är inte rolig alls just nu så jag tror inte jag vågar ge mig ut... Behöver ju inte sitta och störa alla andra på tentan, hehe:)

Ska äta lite god frukost och god lunch istället. Det får duga som uppladdning. Tror det ska gå det med:) Ska ringa till CSN idag också och kolla vad som händer om man missar 15 hp... Inte kul känsla alls att inte klara tentor. Särskilt när det kan skyllas på lärarna och inte på ens eget pluggande. Första gången jag skyller på lärarna, men i det här fallet är det faktiskt berättigat. Om man inte fattar något efter en föreläsning är det rätt svårt att plugga själv...

Jaja, nog med gnäll:) Nu ska jag satsa, gå in och skriva så bra jag kan och sedan får det räcka. Ikväll ska jag slappa och sen tar jag ledigt till klockan 12 imorgon. Då är det dags att börja plugga igen. Som jag längtar till nästa torsdag:)

Hoppas ni får en bra dag idag. Grattis till er som har sol och värme. Här får vi göra det bästa av ett svalt och grått väder:) Kram på er♥

Trött på det här nu

Så, nu har jag suttit några timmar och malt bostadsrätt. Hoppas det räcker nu då. Är inte helt klar, men orkar snart inte trycka in mer text... Det får gå som det går helt enkelt. Jag hoppas på det bästa och så får jag se om det jag pluggat räcker helt enkelt:)

Nu ska jag trycka in lite mer och sen ska jag träna. Längesen sist pga förkylning och skräp. Men nu är det dags att sätta igång igen. Hostar lite fortfarande bara så det får bli mjukstart. Ska gå på bosu så det är mer styrka än kondition. Det blir nog bra:)

Hoppas ni har det bra! Kram

Det går bra det här...

Sitter och försöker plugga här nu. Går rätt bra faktiskt. Men så är det nån idiot som borrar här i huste nu. Det värsta är att det är hela tiden. Inte ett utdraget borrande och sedan är det över, utan det är ett evigt petande i väggen liksom. Svårt att förklara, men tro mig, det är sjukt irriterande:) Var bara tvungen att gnälla lite. Längtar tills vi ska iväg den 19 juni. Tankarna glider gärna iväg till det lite då och då nu:)


240510

Godmorgon!

Måndag morgon... Och det är grått ute. Jaa, det passar ju bra. Det kommer att bli en lång vecka, trots att jag är ledig i helgen. Men det är ju så att jag har tenta imorgon och sen har jag tenta om en vecka igen. Så det blir till att göra tentan imorgon och sen gå hem och börja plugga på nästa tenta direkt... Suck. Nåja, sånt är livet. Inget att göra åt, bara att kämpa på:) Sen är jag ju fri ett tag i alla fall. Bara en vecka drygt kvar!


Idag blir det, ovanligt som bara den, plugg och plugg och plugg... Känner mig rätt säker just nu, men vem vet? Kanske blir det inte alls bra. Vi får ha med oss en bok ur vår kurslitteratur och det gör ju att man känner sig lite säkrare. Men jag har ändå en känsla av att det inte ska underlätta sådär jättemycket. Varför skulle man då få ha med den liksom:) Jaja, det måste gå bra i alla fall. Får inte missa en till nu!

Nu ska jag äta lite frukost och sen kör jag järnet här:)

Hoppas ni får en bra dag trots det gråa vädret! Kram på er♥

230510

Hej svejs!

Blev en sen, men väldigt lyckad kväll igår. Därför jag är så sen på att skriva här idag:) Älsklingen och jag gick ut och handlade lite god frukost imorse och sen satt vi ute i solen och åt. Mys! Solen gick dessvärre i moln efter en stund så då gick vi och hyrde film och nu sitter vi och kollar på det. Om en stund ska vi äta lite gott också. Riktig slapp dag:)

Ska dock försöka trycka in lite plugg här också... Måste verkligen det. Imorgon har jag fösvisso en hel dag som jag kan sitta timme in och timme ut, men får väl ändå ta ett tag idag också. Längtar verkligen till sommaren..!

Igår kväll var jag och älsklingen som sagt bjudna på fest. På grillfest närmare bestämt. Vi hade fixat egna grillspett, hur gott som helst. Och så potatissallad till det. Sen blev det lite Sanning eller konsekvens, fotboll och Twister. Jag var typ bäst på Twister, helt oslagbar, hehe;) Om det sen berodde på min vighet eller på att ölen och spriten flödade för vissa kan jag inte kommentera:)

Nu ska jag fortsätta min mystid med älsklingen!

Hoppas ni har det bra! Kram kram

Två veckor

Nu har jag avklarat helgens jobb. Så nu är det två härligt lediga veckor som gäller:D Så skönt. Alltid lika skönt att gå hem efter lördagens arbetspass. Men idag gick det rätt fort faktskt. Folket var helt okej. Måste vara solen som gör alla så mycket trevligare:)

Nu ska jag slappa lite, njuta av solen och sen göra mig i ordning. Vad tusan ska man ha på sig? Äckligt varmt nu ju, men kan bli kallt ikväll... Suck:)

Ha det bäst! Kram

220510

Godmorgon!

Sovit lite halvdåligt inatt. Kanske inte världens bästa ord att använda, men har liksom sovit lite till och från:) Har sett fram emot ikväll hela natten och funderat på vad jag ska ha på mig osv. Hehe, I-landsproblem här ja.

Snart ska jag ge mig iväg till jobb. Underbart. Men det kommer väl gå snabbt som vanligt. Idag slipper vi handla eftråt också. Vi handlade igår kväll istället. Så skönt att ha det gjort. Nu kan jag gå direkt hem istället och ta det lugnt inför kvällens strapatser:) Berättar sen vad jag menar, lite småstressad nu faktiskt...

Hoppas ni får en bra dag! Håll tummarna för solen nu! kram kram

SUUUUUCCCKKKKK!

Nån har dragit igång borren här hemma.... DAMP på det. Så fruktansvärt, sjukt, j**** irriterande ljud! Sådär så man kan bli galen....

210510

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Jag har haft så knäppa drömmar så jag har nog sovit rätt hårt... Brukar bli att jag drömmer tunga, dramatiska drömmar då:)

Idag är det plugg som gäller hela dagen. Helene ska komma hit så vi kan plugga tillsammans. Hoppas man har bättre koll på läget efter idag. Inte för att det är jättesvårt, men det känns att man måste plugga extra mycket ändå. Lärarna är nog ännu hårdare än andra på den här tentan. Alla ord ska vara 100 procent rätt. Formuleringarna ska vara precis så som de har tänkt, annars får man fel:/ Press och stress genom det eller? Suck altså. Fick reda på omtentan igår också och et gjorde en ju inte mer motiverad direkt. Så sjukt jobbigt:(

Jaja, äh, nu får man rycka upp sig. Ta tag i de sista tentorna och försöka att inte tänka så mycket:) Bara att köra på. Som jag skrivit tidigare ska man ju inte bry sig så mycket. Bara hänga med så löse sig allt efterhand. Igår var det dock svårt att tänka så. Stackars älsklingen, han hade det inte lätt. Jag var helt knäckt så hade ingen lust med nånting alls igår kväll... Men som sagt, idag är jag back on track och laddad och glad:) Nu kör vi så det ryker!

Ikväll är det jobb igen. Men ser fram emot imorgon kväll så jag är mer motiverad än jag är ibland:) Hoppas det blir av bara. Berättar imorgon:)

Hoppas ni får en bra dag! Kram kram


Solen strålar äntligen

Äntligen har solen hittat till den här delen av landet:) Varmt och skönt som bara den. Äntligen är det så som man önskat hur länge som helst! Var har sommaren varit? Hoppas verkligen den är här för att stanna:) Nu ska jag sätta mig på balkongen och plugga en massa!

Ha det äst i solen! Kram

Mycket bättre

Sådär, nu har jag fått äta lite. Så nu känns det myket bättre:) Jag har alltid mycket svårare att koncentrera mig när jag är hungrig. Fast om jag måste vara skärpt är jag klart det. Som när jag bytte proppen, hehe.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ge mig iväg till skolan. Blir till att cykla idag. Har haft uppehåll med det de senaste dagarna pga minförkylning. Så nu är det dags att spara in på pengarna igen:)

Idag blir det ingen träning heller... Vågar inte riktigt ge mig på det än. Hostan är envis och vägrar ge med sig. Den gör liksom att det gör lite ont i lungorna så vill inte stressa det. Får bli en lång promenad istället. Kanske jag ka få med mig älsklingen också:) Hade varit toppen. Älskar när vi gör saker ihop!

Hoppas ni får en bra dag! Kram♥

200510

Godmorgon!

Eller hej kanske jag ska säga:) Har haft en händelserik morgon så har inte kunnat skriva förrän nu. När jag steg upp var strömmen borta i hela lägenheten. Trodde jag... Tills jag började testa vad som gick att tända och så. Då insåg jag att det bara var vissa saker som inte funkade... Tanke till mig själv; testa vad som funkar innan du tänker att all ström är borta:D I alla fall. Skulle byta propp. Har aldrig gjort det förut så det var lite spännande ju. Började med att stoppa in en propp som vi hade i proppskåoet. Ja, det var rätt ampere och volt.(så korkad är jag inte...;) ) Men den proppen var nog lite gammal för den small direkt. Så jag fick snällt kila iväg till affären och köpa nya proppar. Och nu är strömmen tillbaka här hemma. Jaa, lite stolt är jag faktiskt. Kan jag inte få vara det?:) Har ju aldrig bytat propp innan liksom...

Nä, nu MÅSTE jag äta frukost. Det har jag ju inte hunnit än och magen skriker. Hörs senare! Kram kram

Läsa eller inte läsa?

Det är rätt kul hur min blogg utvecklar sig. I början hade jag inga läsare, sen hade jag för et tag sedan 47 stycken. Nu har jag runt 20:) Är jag tråkig att läsa om, hehe. Inte för att det spelar nån roll, det här är ju för att det är kul. Men det är ändå kul att se hur läsarantalet varierar.

Sitter och försöker plugga nu. Men det tar emot... Måste det vara så sjukt tråkigt..?

Kram kram

Så var föreläsningarna VT-10slut

Jaaa, så härligt det här är! Sista föreläsningen idag. Imorgon har vi bara repitition och sen tenta. Underbart. Känner att sommaren bara kommer närmre och närmre. Och det blir ju inte sämre av att solen kämpar sig fram mellan molnen och att det är nästan 20 grader härligt varmt:) Toppen.

Det blev inget gemensamt plugg efter skolan. Så nu måste jag ta mig i kragen och själv sätta igång... Hur lätt det nu ska bli. Men jaja, det SKA gå:) Måste ju liksom.

Hoppas ni har det bra! kram kram

190510

Godmorgon!

Sista tidiga morgonen för den här terminen:D Hur bra känns inte det? Jättebra tycker jag. Så även om det är två tentor kvar kan man ju glädja sig åt det i alla fall. Känner mig rätt pigg idag också. Har förvisso sovit lite till och från, men det var ändå inte så tungt att gå upp. Men det lär väl slå till nån gång under dagen;)

Skolan börjar åtta och slutar tolv idag. Bra tid ändå tycker jag. Sen blir det plugg, plugg, plugg. Ska sitta med Helene  och plugga igen. Det gick ju så bra sist så lika bra att fortsätta i samma spår:) Ikväll ska älsklingen jobba över. Skulle han ju gjort igår också men då blev det inte så vi får se hur det blir ikväll. I alla fall så tänkte jag plugga lite till då;) Och kanske ta den där promenaden.

Hoppas ni får en bra dag idag. Hoppas värmen kommer idag!! Kram på er♥

God middag och kanske lite plugg..?

Har precis ätit lite gott till middag. Stekt kött med pommes frites och vitlökssås med rom. Så himla gott! Älskar verkligen vitlök:) Dessutom kunde vi sitta på balkongen och äta. Lite lyxigt tycker jag. Hoppas verkligen att värmen håller i sig. Det behövs!

Nu ska jag försöka plugga lite och sen kanske jag får se lite Desperate Housewives i perdiodpausen av Sverige-Schweiz i hockey-VM:) Älslingen måste ju klart få se lite som han vill också!♥

Ha en fin kväll! Kram kram

SATC 2

Nu är det inte långt kvar till premiären av Sex and the City 2! Som jag längtar! Första filmen är ju bara så himla bra. Tvåan lär ju vara minst lika bra. Måste bara hitta nån som vill se den med mig:D

Nu ska jag göra mig i ordning här. Hoppas allt är bra med er! Kram

 

Bilden kommer härifrån

180510

Godmorgon!

Vaknade upp och kände att halsen är tillbaka i normalt tillstånd mer eller mindre. Lite halvtjock är den ju, men om jag inte tänker på det så är den inte tjock alls, hehe:) Lite hosta kvar och whiskyrösten håller i sig, men annars mår jag helt okej. Mycket piggare än jag varit de senaste dagarna. Äntligen kan jag bara säga! Hatar att vara sjuk. Missar så mycket då känns det som. Men jag antar att jag bör ta det lite lugnt idag också ändå... Vilket jag har väldigt svårt för med tanke på att jag alltid brukar sätta igång med träning och allt så fort jag känner mig aningens bättre. Men den här gången ska jag fasiken hålla mig! Annars går jag väl och hostar i en månad till. Och det vill jag verkligen inte:) Är förresten helt övertygad om att mitt tillfrisknande beror på världens bästa pojkvän som tagit hand om mig de här dagarna. I know, jag är rätt dryg när jag hela tiden skriver om att jag tycker att han är så underbar, men det får ni leva med helt enkelt;)

Idag börjar jag inte förrän ett i skolan, vilket är kanonskönt! Precis vad jag behöver den här dagen. Ska försöka plugga lite nu på förmiddagen. Har ju halkat efter lite eftersom min hjärna bara varit en enda svårknådad degklump den senaste tiden. Men nu ska det nog gå bättre:) Måste sätta fart, tenta på tisdag och det är rätt viktigt att klara den här. Vill inte riskera mitt CSN ju...

Efter skolan blir det mer plugg. Älsklingen ska jobba över så jag har lite tid för mig själv att sitta och råplugga. Måste göras! Sen kanske jag kan unna mig en liten promenad i alla fall. Rensa ut alla dåliga bakterier o.s.v.:) Måste kolla om det finns en tvättid också. Lakanen är ju helt nerhostade, hehe.

Det blev ett långt inlägg idag. Har mycket att ta igen vet ni:) Hoppas ni får en jättefin dag! Solen skiner ju, dags att jaga strålarna nu. Kram på er♥

Bortskämd sjukling

Har jag det bäst av alla eller vad? Har blivit bjuden på mat och sen ska jag slippa diska igen också:) Är så lycklig, hur kan jag ha sån här tur? Har kunnat ligga i soffan hela eftermiddagen och har sluppit tänka på att göra det ena och det andra som behöver göras. Jag har verkligen världens finaste pojkvän!

Just nu ligger jag och titta på Top Model 13 och sen blir det Svenska Hollywoodfruar. Riktig tjejkväll alltså, haha:)

Hoppas ni har det bra! kram kram

Hemma från övning

Ja, jag var ju på föreläsningen idag. Vet inte om den gav så mycket eftersom min hjärna var på ett helt annat ställe typ... Så kändes det i alla fall:) Men det känns bra att ha varit där. Skippade dock övningen nu på ftermiddagen, det kändes inte lönt att försöka stanna de tre timmarna ens. Hemma sov jag mellan 12 och halv fyra så jag antar att kroppen behövde det... Jag brukar nämligen aldrig somna mitt på dagen.

Nu ligger jag i soffan och känner mig halvdöd. Inte mycket innehåll i mina inlägg nu, men det är inte mycket innehåll i mitt liv överhuvudtaget just nu;)

Läste att Stockholm har över tjugo grader varmt i solen... Grattis till er! Här är det typ höst med max 15 grader. Suck. Jag vill ha värme, solbränna och mys. Solen skiner förvisso här nu så kanske det är lite varmare nu, jag är ju liksom inte ute nu:)

Hoppas ni har det bra. Kram på er♥

170510

Godmorgon!

Sjuk fortfarande, kanske bara jag som är förvånad?;) Hoppades ju att jag mirkaulöst skulle tillfriskna under natten, hehe. Nä, men jag trodde väl jag skulle vara lite bättre. Men är fortfarande tjock i halsen, har ont i lederna och hostar som en idiot. Plus att jag fått en härligt mörk och oigenkännelig whiskeyröst... Så om jag ringer nån och ni inte hör vem det är så kanske det är jag;)

Ska masa mig till föreläsning idag. Vi har övning i eftermiddag också, men den får jag nog stå över... Hjärnan är helt mosig och trög så jag tror inte det kommer att ge så mycket tyvärr... Irriterande. Har tentaveckor nu så skulle ju behöva alla övningar nu om nånsin. Jaja, så är det. Bara att bädda ner sig när man kommer hem så man blir frisk fortare.

Hoppas ni får en bra och frisk dag! Kram på er

Fortfarande sjuk ja

Jaa, inte har det hänt mycket sen sist:) har varit hos mina föräldrar en runda dock och passat på att träffa mina älskade systerdöttrar en gång till innan de åker. Tåget går tidigt imorgon bitti, snyft:(

När vi kom hem åt vi lite goda revben och sen fick jag bekanta mig med den trevliga febern och allt vad den innebär... Frossa, kass ork och onda leder. Jättekul, inte sant..? Jag som trodde jag skulle bli bättre, inte sämre, under dagen. Jaja, hoppas det gått ner till imorgon. Just nu är jag hyfsat pigg, har precis duschat. Världens skönaste när man är sjuk tycker jag:)

Nu ska jag fortsätta tycka lite synd om mig själv och kolla på hockey med älsklingen. Blir riktigt bortskämd här:)

Kram på er

160510

Hej.

Är sjuk så det finns inte mycket att tillägga. Ligger i soffan i sällskap av näsdukar, ipren och halstabletter... Och täcke och kuddar så klart.... Mer än så kan jag inte skriva om. Det händer liskom inte så mycket när man ligger still såhär:) Är så sjuuukt rastlös, men orkar inget ändå.

Hoppas ni har en bra dag! Kram på er

Ta Booort

Fortfarande sjuk och gnällig ja... Ta bort det här nu. Snälla. På en gång. Tack.

Kvällen igår förresten, den var mycket trevlig och rolig:) C och jag hade en trevlig middag på restaurang och sedan gick vi och bowlade. Längesen sist så det gick sådär... Sen mötte vi upp grabbarna på stan och hade ännu rolgare typ:) Nattmaten tog vi hem, mycket bra avslut på en lyckad kväll. Undrar dock vad grabbarna tyckte om vårt sällskap, grabbkväll är ju ändå grabbkväll:)

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv här i soffan. Måste fixa lite middag sen när älsklingen gått. Får se om jag orkar gå ner och hämta en pizza... Så lat är jag ja. Tror jag har feber också så det är inte mycket kraft i kroppen nu...

Jaja, nog med gnäll. Hoppas ni har det bra. Kram kram

150510

Godmorgon!

Vaknade upp med en svullen och sträv hals idag. Roligt värre. Varför blir man alltid förkyld när man absolut inte vill? Jag skulle ju på födelsedagskalas hos mina föräldrar idag och ha en mysig eftermiddag med hela familjen:( Usch.

Istället får jag sitta nerbäddad i soffan och jag orkar inte göra något vettigt alls. En massa disk från igår ligger och srkiker, men jag orkar bara inte.

Orkar inte ens skriva nåt mer vettigt så ska krypa ner under täcket igen. Kanske se en film eller nåt sånt med älsklingen.

Ha en bra dag! kram på er♥

140510

Godmorgon!

Jodå, jag är kvar:) Men det har varit så mycket annat på gång här så har inte hunnit skriva. Igår var vi hos mina föräldrar och lekte med världens finaste flickor. Helt slut var man så klart på kvällen, men det var det värt:) Jag fick bl.a. håret fixat och så spelade vi fotboll och jag blev bjuden på barkpannkakor:) Lyxit värre, inte sant? Älsklingen fick sin beskärda del av uppmärksamheten också. Han fick en massa motion om man säger så, haha.

Idag ska vi dit igen och vara lite barnvakter. Ska bli kul att vara lite ensam med dem. Tur att vi är många bara, så mycket kan jag inte om barn, hehe;)

Ikväll ska älsklingen ha grabbkväll här hemma... Så jag tänkte också dra ut en sväng. Bättre än att sitta och tänka på vad de gör hela kvällen. Det blir aldrig bra att tänka för mycket om man säger så... Men ska bli riktigt kul att gå ut igen. Kommer nog vara rätt sliten efter den här ledigheten dock. Vi har ju haft fullt upp på dagarna och sen ut ikväll:) Men det är det såååå värt!

Nu ska vi snart iväg och fixa lite födelsedagspresenter! Ha en bra dag! kram på er♥

Halva dagen

Känns så ja, som att halva dagen redan har gått. Man borde verkligen gå upp tidigt även när man är ledig. Dagen blir så mycket längre.

Har varit hos tandläkaren precis. Första gången jag får känna smärta när de pillar i munnen... Har förmågan att få rätt mycket tandsten även om jag är extremt noggrann med tandborste och tandtråd. Idag var det extra mycket och det gjorde så sjukt ont när tandläkaren skulle ta bort det:( Kom t.o.m lite tårar. Inte så att jag grät, men det gjorde tillräckligt ont för att ögonen skulle börja rinna. Usch, usch. Inte kul alls. Nu har jag köpt munskölj också så jag kanske får mindre i fortsättningen. Hoppas det...

Nu ska jag äta lite och sen springa ner i tvättstugan och ta upp all tvätt. Sen ska det sorteras och sen är jag klar! Känner mig ändå rätt flitig idag, hehe:)

Hoppas ni har det bra. Kram kram

120510

Godmorgon!

Ny dag, nya tag:) Och efter idag är det långhelg. Känns jättekonstigt. Brukar ju aldrig kunna ta ledigt en helg liksom. Visst, lite plugg får det ju bli, men jag behöver inte sitta hela dagar:)

Idag är det tvätt på morgonkvisten, därav mitt tidiga inlägg. Annars hade ja nog sovit några timmar till... Ska i och för sig till tandläkaren vid halv nio så det är väl lika bra att vara igång. Så man inte gäspar där och så, hehe:) Efter det ska jag hem och fortsätta tvätta och sen är det skola.

I eftermiddag ska jag dessutom få träffa min underbara syster och mina små systerdöttrar. Ska bli så himla kul att träffa dem igen. De bor ju i Stockholm, alldeles för långt ifrån, så vi ses så sällan:/ Därför gäller det att passa på att ta sig tid att träffa dem nu när de är här. Nästan så jag vill flytta hem till mamma och pappa under de här dagarna så att jag får vara med dem ordentligt, hehe:) Nä, då skulle jag inte kunna sova. Alltid svårare att sova när älsklingen inte ligger vid sidan om. Världens finaste pojkvän vill man ju klart alltid ha nära♥ Kan inte sluta säga hur mycket jag älskar honom. Ni får stå ut med tjatet;)

Hoppas ni får en jättebra dag! Kram på er♥

Är jag så negativ?

Haha, läste precis en kommentar till förra inlägget. Någon frågade varför jag gick i skolan när jag tycker att föreläsningarna är en pina. Tja, det är en bra fråga. Hur får man jobb utan utbildning? Hur ska man klara sig utan att gå på alla tråkiga föreläsningar? Och hur många av de som sitter på en föreläsning tycker det är världens roligaste och mest intressanta som finns? Om det finns ett svar på detta så får ni gärna svara på det här. Jag kan ju tillägga att jag inte tycker att mina föreläsningar är en pina, de kan vara riktigt intressanta. Men som jag skrivit om tidigare har jag väldigt svårt för att sitta still och bara lyssna. Jag tappar lätt koncentartionen då. Men en pina vet jag inte om jag vill kalla det. Tycker bara det är mindre kul ibland. Men jag kan för all del sluta skriva om föreläsningarna om det önskas;) Föreläsningen idag var f.ö kort, snabb och intressant. Om nån vill veta alltså:D

Jaja, i alla fall. Efter skolan gick jag direkt och fixade naglarna. Lyxigt värre:) Känns lite fräschare med snygga naglar faktiskt. Lyfter en vanlig vardagsoutfit:)

Nu kommer älsklingen hem så jag ska börja laga lite mat. Blir tacos idag. Längesen och det är ju så gott:) Sen blir det Desperate Housewives och Cougar Town. Perfekt! Stackars älsklingen bara, hehe. Hoppas harn överlever;)

Ha en jättefin kväll! Kram kram♥

Skola nästa

Snart dags att ge sig iväg till skolan då. Har haft en lugn och skön morgon så känner mig hyfsat laddad inför skolan trots allt:) Klart det hade varit skönt att vara ledig hela dagen, men nu är det som det är. Bara att gilla läget:)

Nu ska jag göra mig i ordning och sen cykla iväg. Hoppas ni har det bra. Kram kram

110510

Godmorgon!

Pigg och utsövd idag. Känns så himla skönt att de värsta tentorna är över. Nu kan jag i lugn och ro ta tag i juridiken och pränta in det. Har ju fått hoppa över det lite för ekonomins skull... Inte bra, det kommer bli tung att läsa in allt såhär halvt i efterhand. Men det ska gå!:)

Idag är det skola mellan ett och tre så en väldigt kort dag alltså. Sen ska jag skämma bort mig lite och göra en nagelbyggning. Jag måste ändå säga att jag inte tycker det är onödigt för min del, mina naglar blir aldrig långa nämligen. Och blir de för en gångs skull det går de av direkt. Det kvittar hur mycket C-vitamin eller D-vitamin eller vad man nu ska äta som jag proppar i mig. Det blir liksom ingen skilnad. Så för att slippa ha naglar som går av nere vid den rosa delen så tycker jag själv att det kan vara lite av en investering att göra det. Det märks att jag har lite dåligt samvete ändå va?;) Ja, men jag är inte van vid att göra nåt sånt. Har alltid tänkt sådär 150 gånger innan jag köpt en röja eller nåt. Men jag försöker ändra på det, jag sparar ju ändå pengar varje månad så ibland kan man väl få unna sig?:)

Ikväll blir det Ki-box igen. Ska bli så himla skönt att köra ett reält pass igen. Kommer ha världens träningsvärk imorgon dock, men det är det så värt:)

Hoppas ni får en härlig dag! Kram på er♥

Älska livet

Sitter som sagt och ser på Svenska Hollywoodfruar och Päivi, en av fruarna sa en så himla bra sak. Hon sa; "Livet är en gåva, den som har roligast vinner!" Och visst fasen är det så. Ta hand om livet, man vet aldrig när det kan ta slut. Jag är en sån som tänker alldeles för mycket. Borde jag göra det här, är jag bra nog, borde jag dämpa mig osv. Just att vara bra nog är en ständig fråga för mig. Är jag tillräckligt ambitiös i skolan? Är folk stolta över mig, gör jag det som förväntas av mig? Är jag en tillräckligt bra flickvän? Osv, osv. Tar aldrig slut... Men varför? Jag borde verkligen trivas med mi själv, vara mig själv och älska livet. Jag tror på att det är det bästa sättet. Det heter ju det, att man måsta älska sig själv innan man kan älska en annan människa och andra kan älska en själv. Så varför fundera så mycket? Jag försöker alltid vara positiv och ha kul, men kan nog släppa efter lite till. Som med tentan precis, varför får jag sån ångest? Nu gick det åt pipan, so what? Jag får göra om den tills jag lyckas helt enkelt. Räcker det inte så är det väl inte meningen. Eller? Nä, ska försöka njuta av livet bara. Se till att ha roligast så jag vinner, haha:D

Nu ska jag fortsätta titta på programmet. Ha det bäst! Kramen♥

Räckte inte...

Trots bra uppladdning räckte det inte. Tentan var sjukt svår och jag lär aldrig i livet få godkänt. Hatar min skola. De är helt knäppa. I fredags sänkte de gränsen för godkänt på förra tentan. Den tentan vi srev idag har inte sänkt gräns för godkänt, men den var hundra gånger svårare. Helt galet det här ju. Nää, den här skolan är ett skämt. De har noll koll på läget och försöker vara så duktiga och hårda. Typ ingen annan skola i landet som har 60% som gräns på godkänt, men den här skolan ska klart vara bättre än alla andra. Gaahh, jag blir galen. Suck. Nåja, så är det. Bara att se framåt och släppa det här...

Har precis ätit lite och nu ser vi på Top Model. Sen blir det Svenska Hollywoodfruar. Måndag är en bra tvkväll;) Synd om älsklingen bara, hehe:)

Hoppas ni har det bra. Kram kram

Nytränad, perfekt uppladdning

Sådär, nu har jag sprungit och duschat. Nästa sak på förberedelselistan blir mat:) Känns skönt att kunna gå omkring här hemma och fundera lite hit och dit på tentan samtidigt som man kan ta det lugnt.

Hoppas allt är bra med er! Kram kram

100510

Godmorgon!

Otroligt nog har jag sovi riktigt gott inatt. "Otroligt" eftersom jag ska skriva tenta om några timmar, vilket brukar göra att jag inte kan sova ordentligt. Jag vaknade förvisso klockan fem och var helt säker på att jag försovit mig, men ändå. Känns riktigt bra faktiskt.

Idag är det som sagt dags för tenta. Min uppladning inför förra tentan funkade rätt bra så jag tror jag kör på det sättet idag också. Alltså ska jag ut och springa om en stund, sen äta lite frukost, titta lite på en gammal tenta och sedan äta en ordentlig lunch. Förhoppningsvis ska jag hinna titta på nåt avsnitt av The Hills eller Gilmore Girls också. Så att hjärnan får slappna av lite lagom innan jag cyklar iväg. Som sagt så gick det inte så bra sist det kändes som att det skulle gå bra, men den här gången kan det gå hur som helst. Mitt mål är även den här gången framförallt att få mer poäng än sist. Att få godkänt blir en glad bonus bara om så skulle vara fallet:)

Nu ska jag sätta lite fart här. Först ska jag dricka lite C-vitamin så jag piggnar till, sen ska jag ge mig iväg. Blir nog ingen lång runda dessvärre, knäna har klagat hela helgen, trots att de fått vila... Suck. Jaja, men kort runda är bättre än ingen runda:)

Hoppas ni får en bra dag! Kram på er♥

Plugga till midnatt eller inte plugga till midnatt..?

Jaa, vad ska man göra egentligen? Nu unnade jag ju nig en kväll med mina föräldrar så har inte pluggat sen tre... Känns sådär. Jag känner mig ju hyfsat säker än så länge, men frågan är om det räcker? Borde jag sitta nån timme innan jag går och lägger mig? Eller är det här bästa sättet kanske? Att bara släppa det för idag och så gå igenom det nån timme imorgon förmiddag? Åh, ångeste ju:/

Nu ska jag först och främst gå och duscha i alla fall så får vi se sen.

Hoppas ni har en mysig kväll! Kram på er♥

Nästan lite orolig nu ju...

Här sitter jag och pluggar och plötsligt känns allt så lätt... Som att det har fallit på plats liksom. Sist när jag kände så fick jag underkänt på tentan. Ska jag ta det här som ett ont omen då..? Helt orolig här nu ju:/ Nä, men ska väl känna att det är skönt. Är lite nojig nu bara, vill ju verkligen klara tentan den här gången. Det känns som om det är det viktigaste som finns just nu.

Nåja, nu ska jag tillbaka till plugget, tog bara en kort bensträckar-/kissepaus:) Hoppas ni har en bra söndag! Kram kram

090510

Godmorgon!

Har haft en härlig sovmorgon idag och känner mig hyfsat utsövd. Hoppas ni sovit gott:)

Idag blir det plugg hela förmiddagen och i eftermiddag blir det middag hos mina föräldrar. Så en blandat tråkig och trevlig dag:)

Världens bästa syster fyller år idag också! Många kramar till dig! GRATTIS!♥

Måste sätta igång nu, hoppas ni får en bra dag! Kram på er!

Mår väldigt bra

Jaa, just nu mår jag riktigt bra faktiskt. Har blivit bjuden på riktigt god mat; senpas- och lökinbakad lövbiff med ccroustader och örtsås. Såå gott!! Och det bästa är ju klart att bli bjuden på det:) Hur kan jag ha sån tur och ha en så underbar pojkvän? Han är det bästa som nånsin hänt mig. Var ju övertygad om att jag skulle bli gammal i min enslighet och aldrig hitta någon som kunde leva med mitt, enligt andra, udda utseende. Men nu är jag lyckligare än nånsin. Jag tror verkligen på kärlek vid första ögonkastet, även om det kanske inte kommer fram förrän lite senare så finns det nåt där som lockar:) Min älskling är i alla fall bäst! Mitt livs kärlek, helt klart. Om nu han känner likadant då förstås;) Blir ju lättare då, hehe.

Jaja, nu ska vi äta rabarberpaj. Vi fuskar idag så det blir Ekströms färdiga. Tvivlar starkt på att den är lika god som den jag har recept på, men man får väl vara lat ibland. Nu blir det film och mys!

Hoppas ni har en mysig kväll! Kram kram


080510

Hej svejs!

Jadå, jag är kvar, men var så grymt jättetrött(bra svenska...) imorse så jag orkade inte gå upp i tid. Blev lite halvstressigt innan jag skulle ge mig iväg till jobb, mend det gick bra. Har knappt sovit alls inatt. Måste vara tentanerverna som stör nu. Bara vänder och vrider på mig och håller på att svettas ihjäl... Helt sukt. Hoppas det försvinner när tentan är gjord.

Idag har jag som sagt jobbat fram till två. Har nog nästan aldrig varit så skönt att sluta på jobb som idag. Kändes som en befrielse att få stämpla ut och sen veta att det är två veckor till nästa gång! Efter jobb åkte älsklingen och ja ut och tittade på ett hus som vi funderat på att köpa/investera i. Det känns lite läskigt än så länge. Som att det kanske blir lite myvket att bita i. Vi kommer ju att bli tvungna att totalrenovera vilket kommer att ta tid, ork och ekonomi. Kanske blir det lite mycket när det trots allt bara är älsklingen som har fast inkomst. Jag är ju fattig student och jag kommer aldrig i livet låta honom betala mer än jag kommer att kunna göra. Jag skulle aldrig för mitt liv leva på en annan människas inkomst. Ska det vara, ska det vara lika för båda! Så vi får se, det är mycket att tänka på och överväga. Vi vill ju resa och så också och det kommer vi ju inte kunna göra på evigheter då... Suck, vilket problem:)

Nåja, ikväll ska vi inte tänka på nåt sånt alls. Vi ska bara ha en härlig, avslappnad kväll och inte tänka på nåt alls!

Hoppas ni har en bra dag och får en toppenbra kväll! Festa lugnt;) Kram på er♥

Vila, sen plugg och sen jobb

Hemma efter ännu en lång dag i skolan. Pluggade ju efter övningen så det blev rätt långt idag. Helene och jag bangade för vädret så vi körde till skolna:) Så jäkla lyxigt. Kände man sig precis som de andra bratsen, hehe;)

Nu sitter jag och äter kötfärspaj och sen ska jag äta lite Nutella tänkte jag. Joo, för det är fredag idag även om jag inte är ledig än:D Och jag kan ju inte äta så mycket annat godis med choklad så då får det bli Nutella. Sjukt onyttigt, men så sjuukt gott:)

Hoppas ni har det bra i det gråa vädret! Passa på att krama älsklingen lite extra nu när det är så kallt. Spara på elräkningen liksom, haha:) Usch, jag är så trött... Därav min torra humor alltså:)

070510

Godmorgon!

Om det är många stavfel i det här inlägget så är der för att mina ögon fortfarande är halvt om halvt slutna;) Så hiiimla trött idag... Pluggandet börjar ta ut sin rätt. Hjärnan vilar ju liksom aldrig. T.o.,m när jag sover så går hjärnan på högvarv och tankarna är hela tiden inställda på ekonomin. Fy tusan. Ska bli så skönt efter tentan på måndag. Då kan jag vila en halv dag i alla fall, hehe:)

Idag är det skola klockan åtta och sedan blir det plugg efter tio i några timmar på skolan. Sen hem, plugga lite till och så iväg till jobb... Imorgon efter två är mina jobbtimmar över och då looovar jag, då ska jag inte göra ett enda vettigt s***!:) Älsklingen har lovat laga mat så det ser jag fram emot och sen ska jag bara slappa och ladda inför en hel söndag med plugg.

Hoppas ni får en rolig och bra fredag! Kram på er♥

Såå lång dag idag

Sådärja, hemma igen efter skolan. Helene och jag satt från åtta till kvart över tolv med en liten lunchpaus bara. Känns ju bara så bra. Vi är grymma hehe:) Tur det, för jag hade aldrig varit så flitig på egen hand. Föreläsningen kändes så fruktansvärt tråkig. Kanske främst för att tankarna är på ekonomistyrning och inte på hur en bostadsrättsförening bildas... Jaja, får läsa upp det sen. Jag har inget liv eller vad?:) Bara en månad kvar till ledighet dock. Ska bli så hystersitk skönt. Längtar till dagen efter tentan, då tänker jag f*n inte gör ett jota. Bara slappa, ligga i sängen(eller i solen) hela dagen och inte vara flitigt för fem öre. Lääängtar!

Nu ska jag ladda om inför träningen ikväll. Blir skivstång ikväll. Ska bli toppenskönt att göra av med lite energi och tömma skallen för en stund:)

Ha en jättefin kväll! Kram kram

060510

Godmorgon!

Tidigt, alldeles för tidigt:) Har inte sovit så mycket inatt heller. Så jag lär vara rätt flummig idag... När jag är trött blir jag alltid helt fnittrig och min knäppa humor blir typ ännu knäppare. Så ja, nu vet ni hur min dag kommer att se ut, haha:)

Om en stund kommer Helene hit. Då ska vi sätta oss och råplugga inför måndag. Vet inte riktigt hur det ska gå, vi verkar ha ungefär lika dålig koll på det mesta. Jag tog ju ledig från plugget igår också när jag borde uppdaterat mig... Illa, illa. Suck, aldrig blir det bra här ju;) Jaja, bara att kämpa på.

Efter plugg fram till tolv ska vi iväg på ännu en tre timmar lång föreläsning. Kommer bli intressant hur jag ska hålla mig vaken... Får kanske ladda upp med socker eller nåt så att jag är igång, hehe.

Nu ska jag försöka vakna till liv här. Ska gå och tvätta ansiktet med kallvatten, det brukar funka:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Kram på er♥

Sängen nästa

Nu ska älsklingen och jag gå och lägga oss. Båda är sådär lagom möra efter en lång dag. Så om vi inte ska sova på soffan får vi snabba på:) Sov så gott! kram kram

Jävla knän

Ja, jag gillar inte att använda svordomar när jag skriver, men jävla knän! Var ju ute och sprang precis. Och vad händer efter si sådär femtio meter? Jo, höger knä börjar göra riktigt ont. Det känns ungefär som att knäskålen ligger och skaver mot de andra benen vid knät. Dum/envis som jag är fortsätter jag springa för det brukar ge med sig. Men inte den här gången. Gjorde ont hela rundan. Så himla irriterande. Varför kan det inte bara funka? Är jag för klen eller vad?

Sorry, nu fick ni läsa lite av mitt utbrott, men det är rätt skönt att skriva av sig:) Så nu kan jag fortsätta kvällen pigg och glad, haha. Ska hoppa in i duschen nu och sen är det dags att sätta igång maten. Ha en härlig kväll! Kram på er.

Hemma, snart iväg

Hemma igen efter en tråkig föreläsning i panträtt. Helt okej vad gäller relevans och hur intressant det är, men så långt och drygt. Efter föreläsningen skulle jag fixa lite ärenden. När jag kommer in i första affären kommer jag dock ihåg att plånboken ligger i golfbagen här hemma... Suck alltså. Bara att gå hem igen. Ingen lust att ge mig ut igen, det jag skulle fixa kan vänta. Men lite irriterande är det ju haha:) Eller jag kanske ska säga typiskt mig? Ibland har jag minne som en gulfisk. Vet att jag ska ha en sak, men två minuter senare så har jag glömt det, hehe.

Jaja, så är det. Nu ska jag ut och springa en sväng. Älsklingen jobbar över så jag tänkte passa på nu innan han kommer hem. Sen ska jag laga mat och vara lite duktig:) Så blir det slapp kväll ikväll. Kanske lite spel eller nåt sånt. Det är ju lillördag idag;) Borde plugga, men jag orkar bara inte. Helene och jag ska köra järnet imorgon bitti och förmiddag. Vi ska börja klockan åtta(hjälp mig ur sängen nån...) och sitta fram till tolv. Nu jäklar kör vi!

Nu ska jag ge mig ut. Hoppas ni har en bra dag i solen! kram kram


Nähä..

Blir till att plugga ensam här nu då. Helene stackaren har fått hvudvärk... Inte kul. Är inte skallen med är det svårt att få med resten av kroppen. Hoppas du kryar på dig!

Jaha, plugga var det ja... Varför är det så svårt att sätta igång när man är ensam..? Nä, nu ska jag fasen vara flitig. Ses senare! Kram

        

Längtar...

050510

Godmorgon!

Sovit oroligt inatt igen. Vad är det här? Drömmer mardrömmar igen. Suck, gissar att det beror på tentorna nu. Jaja, så är det. Inte mycket att bry sig om:) Hoppas ni sovit gott i alla fall.

Idag blir det två timmars intensivt pluggande med Helene från klockan tio. Sedan iväg till skolan för tre härliga timmars föreläsning... V-i-l-l i-n-t-e. Har verkligen ingen lust längre. Jag vill bara ha sommarlov nu:) Men det är som det är, bara att kämpa på. Det blir väl säkert bra till slut:)

Ikväll blir det lite mer plugg och kanske ska jag ut och springa en runda. Har varit lite segt med träning nu ett tag tycker jag. Blev ju ingen Ki-box igår. Blev förvisso golf istället, men när man inte går en hel runda vet jag inte riktigt om man presterar sådär jättemycket vad gäller att svettas;)

Nu ska jag göra mig i ordning och sen sätta fart! Hoppas ni får en bra dag i solen! Kram på er♥

Segt

Kom hem för en stund sen från golfbanan. Gick, som jag förutspådde, inte så jättebra. Toppade en del bollar och slog korta tråkiga slag... Jaja, men det är på gång. Fick till en del slag i alla fall. Nu sitter älsklingen och jag och tittar på film. Har precis ätit kebabtallrik. Går bra med våra nyttiga veckor, haha:)

Ha en fortsatt bra kväll! Sov så gott. Kram på er♥


Man kan tydligen blogga via sms nu,måste j...

Man kan tydligen blogga via sms nu,måste jag testa ju:)


Solen strålar

Nu är jag hemma efter en tur ut på "landet" med morfar. Vi var en sväng i hans sommarstuga. Så himla fint där nu med friskt grönt gräs, blommor i alla färger och blommande fruktträd. Underbart vackert!

Har precis ätit lite sushi och nu ska jag sätta igång och plugga. När älsklingen kommer hem ska vi ut på golfbanan en sväng. Kommer gå så jäkla dåligt. Har inte spelat på typ ett år... Blev ju inget häromdagen. Jaja, men det ska bli kul i alla fall:)

Ha det bäst! Kram kram.

040510

Godmorgon!

Orkade inte skriva nåt igår kväll. Var helt utpumpad och hjärnan bara la av typ:) Eller okej, jag lä den stänga av sig efter den intensiva dagen, hehe. Tror tentan gick hyfsat bra. Dret kändes ju klart betydligt bättre än sist så kanske att jag kan ha skrapat ihop till ett godkänt. Jag tror ju inte riktigt det, men hoppet är det sista som överger människan, haha:)

Idag är jag hyfsat utsövd. Sov gott inatt i alla fall och fick lite sovmorgon. Men nu är nästa tenta och nafsar i hasorna så den prioriteras i eftermiddag. Nu på förmiddagen har jag lovat att hjälpa morfar med en sak så ska iväg om en stund. Känns trist att behöva göra snabbvisiter bara, men jag har helt enkelt inte tiden just nu:( Tentorna tar upp så sjukt mycket tid så allt kretsar kring dem. Inte kul alls. Jag vill ju kunna ta hand om mina nära och kära... Får ta tag i det och ta igen det till sommaren!

Nu ska jag äta lite frukost och sen ge mig iväg. Hoppas ni får en jättebra dag! Kram på er♥


Nu är det tid

Nu ska jag ge mig iväg till tentan. Håll alla tummar, hade varit jättesnällt. Helt säker på att det hjälper, haha:)

kram på er

Nytränad och pigg

Sådärja, nu har jag varit ute en kort runda. Gick rätt bra idag. Magen är dock inte riktigt där den ska vara... Fasen också. Men ska försöka äta lite så kanske det ger med sig. I vanliga fall brukar jag inte kunna äta innan tenta, men den här gången ska jag göra precis tvärtemot vad jag brukar så får vi se om det ger skillnad:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och äta! Ha det bäst! Kramen

030510

Godmorgon!

Så var det dags. Dagen jag fruktat i en månad är här. Haha, nä, inte riktigt kanske, men nära nog. Är inte så särskilt lugn inför den här dagen om man säger så... Har sovit som en stock, men jag fick ta en Ipren igår eftersom jag mådde fruktansvärt illa. Älsklingen tror det berodde på maten, jag tror det var ångesten för tentan. Men nu känner jag att det får gå som det går. Har försökt och pluggat mycket den här gången. Så mer poäng än sist ska det väl kunna bli i alla fall. Vet ju inte om det blir godkänt, har svårt för att tro det... Men jag blir nöjd om jag är i närheten. Då vet jag att jag kan klara den nästa gång.

Så idag blir det inte mycket gjort förutom tenta som sagt. Ska kanske ut och springa om en stund. Jag har läst att man lär sig som bäst precis efter att man sprungit så det kan ju vara värt att testa. Först springa och sen trycka in det sista som inte satt igår kväll...

Ha en jättebra dag idag! Kram på er♥

Godnatt

Nu ska jag rasa i säng. Har pluggat en hel massa idag och kört stenhårt. Så jag hoppas verkligen att det räcker. Tog en paus innan och såg på Avatar innan. Typ min nya favoritfilm. Den är så himla vacker. Jag tror aldrig jag sett en så välgjord och vacker film. Se den om ni inte sett den! Jag ska i alla fall köpa den och se den om och om igen:)

Imorgon blir det upp tidigt och plugga lite till. Sen är det bara att be till alla högre makter, haha;)

Sov så gott alla! Kram på er♥

Halvvägs?

Nu sitter jag och pluggar bäst jag kan. Eller jo, just nu har jag ju paus, men ändå, hehe:) Älsklingen är iväg och spelar golf så jag har ju lugnt och skönt nu i alla fall. Inte för att han stör, men det lockar alltid att krypa upp i hans famn hellre än att plugga:) Det går sådär just nu faktiskt. Vissa saker känns som att de fatsnar medan vissa bara är puts väck efter genomgångarna tidigare i veckan. Det här är f** inte kul alltså... Usch. Nåja, jag ska göra mitt bästa och inte ge upp den här gången. Måste ju få rätt på det här ju.

Nu ska jag äta lite och få lite energi. Sen är det tillbaka till övningstentan igen. Hoppas ni har det bra!

         

020510

Godmorgon!

Eller okej, har varit vaken en stund:) Hoppas ni sovit gott. Att jag ska plugga idag har jagat mig lite så har sovit lite oroligt. Men så är det. Dagen efter sista tentan i juni kommer jag typ ta igen all sömn, haha:)

Kvällen igår blev jättetrevlig. Först grillade vi och åt gott. Sen blev det tårta och spela spel. Alltid lika kul att spela spel med härliga nära och kära:) Det måste vara det bästa sättet att umgås-enligt mig i alla fall.

Idag blir det plugg, plugg, plugg. Jag är såå taggad inför tentan imorgon. Jag tror inte jag klarar den, men hoppas på att få ihop lite fler poäng än sist. Då känns det lättare inför nästa omtenta i sommar i så fall. Ska bli kul att se om lite mer har fatsnat:) Ska göra pluggandet lite roligare sen när solen kommer fram till balkongen. Så kan jag plugga och sola samtidigt. Perfekt ju:)

Hoppas ni får en härlig dag i solen! Njut av söndagen! Kram på er♥

010510

Hej hej

Är uppe och vaken, men inte pigg direkt... Hade en sjukt rolig kväll igår så kanske inte så konstigt:) Vi åt gott, spelade spel och skrattade en hel massa. Sen blev det utgång efter tolv. Så jäkla kul. Alltid kul hänga med C och J:D

Idag blir inte myckret gjort. Vi har varit iväg och fixat en födelsedagspresent till älsklingens bror och då blev det även lite springkläder till mig:) Jag hade lite problem med att komma in och ut ur Stadium-butiken bara... Larmet gick när jag gick in. Jag hade då presenten vi köpt i väskan så vi fick gå och fixa bort larmet på den. Sen gick det bra att gå in på Stadium igen. Men gissa vad som händer när jaggår ut? Jepp, larmet år igen... Och det fanns inget larm kvar på kläderna... Och inte hade jag nåt särskilt i väskan heller. Helknäppt. Efter att personalen i kassan hade kollat kläderna provade jag att gå ut igen och då gick det bra. Helskumt. Jaja, vi fick skratta lite åt det i alla fall:)

Nu ska vi slappa lite här och ikväll blir det födelsedagsfirande för älsklingens bror. Ska bli trevligt. Hoppas ni har en bra fösta maj. Kram på er♥


RSS 2.0