Så var det jobbhelg

Jajamen, tillbaka i jobbträsket. Hela helgen ska jag sitta på jobb och slita. Inte kul, men är rätt glad att jag har ett jobb, hur motigt det än är. Jobbade kväll igår, morgon/förmiddag idag och imorgon är det hela dagen som går åt. Surt, med tanke på att älsklingen ju är ledig. Inte kul att veta att han sitter hemma när jag jobbar. Men så är det. Förhoppningsvs ska det ordna upp sig när jag pluggat färdigt. Vad det nu blir jag pluggar är ännu en gåta. På onsdag får jag förhoppningsvis veta.
Är f.ö så lycklig, min bästaste, bästa vän kommer hem nästa söndag!! Så lycklig för det! Så kul vi ska ha när hon kommer hem. Särskilt nu när jag snart är ledig. Jo, jag vet att det är löjligt att skriva "bästaste, bästa vännen". Vad bryr jag mig? Hon är ju det, deal with it.
Är lite stolt över mig själv måste jag få erkänna, var ute och sprang igår efter jobb. Jodå, halv tio igår kväll var jag ute. Underbart skönt. Så härligt att vara nästan själv. Som i en reklamfilm eller nåt, där löparen är helt ensam och vädret är perfekt. Kunde inte bli mycket bättre.
Nu ska jag gåoch unna mig lite gott, har inte ätit det i veckan så nu är jag värd det tycker jag.

Sol, stranden och ny mobil

Från det allvarliga inlägget igår ska jag nu försöka vara lite mer lättsa. Vilket inte blir så svårt med tanke på att solen skiner ute. Jag och E ska till stranden idag. Vi ska även äta fisk. Det är vår grej, ingen annan verkar tycka riktigt lika mycket om fisk som vi gör. Sushi, rökt, kokt, inlagd, you name it, we love it.
Sitter här och lyssnar på ledmotivet till Titanic som jag laddade ner igår. Älskar musiken i den filmen. Den är underbar.
Igår eftermiddag var jag på stan. Och eftersom min mobil håller på att sakta men säkert trilla i bitar gick jag in på Telenor och ögonshoppade lite. Har hittat en perfekt mobil. en rosa med touchscreen. Jag vill ha! Men det blir lite dyrare, åtminstone fram till april. Frågan är om man har råd att unna sig det. Hmm, vi får allt se det. Får tänka både en och tre gånger innan jag bestämmer mig. Önskar man hade obehindrat med pengar så man kunde handla utan att tänka. Inte för att pengar är så viktiga kanske, men de underlättar ju en hel del... Vi får se, kanske en dag.

Tillit

När jag var yngre litade jag till 100 procent, mer eller mindre, på alla människor i min omgivning. Visst var man försiktig och litade kanske inte på främlingar utanför familj och vänner, men ändå, det fanns alltid en öppnhet. 16-17 år senare har det ändrats-totalt. Jag kan inte säga att jag inte litar på någon alls, men mer elller mindre. När de närmaste håller undan saker och slutar prata med en är det svårt att hålla kvar tilliten. Jag vill inte gå närmare in på detaljer, det är inget allmänheten har med att göra, men låt mig säga så här; jag har väldigt svårt för att lita på folk numer! Det tar tid för mig att öppna mig, att ta in folk inpå skinnet och verkligen visa mig själv. Älsklingen är den enda som jag än så länge har öppnat mig för och då är dt ändå inte til 100 procent. Jag visar inte mitt verkliga jag. I mångas ögon kan jag ses som star kanske. Jag är envis, social och positiv för det mesta. Men det finns en annan sida också. Nu ska jag inte måla upp en bild av en människa ni som läser ska tycka synd om. Jag menar bara att vissa människor är inte värda att lita på. Jag tror inte att jag någonsin kommer att våga lita på någon helt och hållet nånsin. Det skrämmer mig, med tanke på att ett fungerande förhållande bygger på tillit. Men som sagt, även om min tllit till älsklingen är bräcklig så finns den med till 99,9 procent.
Jag skulle vilja säga så här till alla som eventuellt läser det här, visa att ni går att lita på och håll det löftet. Det är bättre att säga för mycket, även om det skulle kunna ses som sårande för den andra personen, det är bättre att bygga upp tilliten genom att säga för mycket, diskutera och lösa. Hellre det än att tilliten faller pga att saker kommer upp i efterhand. Det är lika mycket kärlek som att säga orden Jag älskar dig!

Kort arbetsdag

Jaha, så var den dagen avklarad. Skulle egentligen jobbat 10-18, men pga missförstånd mellan övriga på jobbet så blev det möjlighet för mig att gå hem nu. Sura pengar, naturligtvis, men rätt skönt att gå hem också.
Älsklingen hade sina vänner här på inflyttningsfest igår kväll. Väldigt treligt. Blev lite miss med maten bara. Vi skulle grilla, men grillen ville inte som vi så vi fick steka allt i stekpannor... Inte det bästa sättet, men vad gör man?
I alla fall, det blir ett kort inlägg för en gångs skull.

Detta regnande

Det börjar gå mig på nerverna. Var är den underbara solen med den underbara sommarvärmen? Det är ju för tusan mitten av juni snart. Avskyr den svenska sommaren. Visst, när det är fint så är Sverige finare än många andra länder, men sommaren vara ju ungefär en vecka per år och ligger på olika veckor hela tiden. Tala om enerverande.
Idag ska jag iväg till Plantagen. Hur vuxet låter inte det? Måste ha tag i nya blommor till balkongen och lite smått och gott. Balkongen är f.ö lika tråkig som när vi flytade hit. Ekonomin har inte riktigt hunnit återhämta sig efter renoveringen av vardgasrummet så det får vara lite si och så med utsmyckning av balkong så länge. Alla som kommer hit får ha överseende. Annars är de mer än välkomna att själva göra om där ute. Så slipper vi slösa tid, pengar och energi på det. Nä, allvarligt talat, jag längtar efter att få göra i ordning där ute. Ska bli en riktig grön lund där ute så att man riktigt kan sitta och njuta av solen. När den nu behagar dyka upp.
Var på laserdome med älsklingens familj igår. Himla kul, men det gick inte så bra. Blev 22/24 och 19/24. Jaja, kom inte sist i alla fall. Alltid något. En trevlig kväll var det i alla fall. Ikväll ska jag jobba. Usch, usch och usch igen. Avskyr verkligen mitt jobb. Har jag kanske nämnt innan, men det är så tråkigt. Men samtidigt vill jag inte sluta eftrsom jag är i desperat behov av de få pengar jag drar in där. Så befinner mig i ett dödläge om man säger så.
Fast jag brukar ju alltid försöka vara positiv så även om ja avskyr det är jag rätt glad att jag har det. Bra betalt för att göra det lilla jag gör.
Imorgon är det inflyttningsfest nummer 2 som gäller. Fullt hus med trevliga människor. Ser vi fram emot!

En vecka

Tänk att en vecka kan gå så otroligt fort. En hel vecka sedan jag var och fiskade med älsklingen. Kan inte fatta vart tiden tar vägen.
På torsdagen förra veckan var älsklingen och jag på Ki-box tillsammans. Grymt kul. Blev rätt trött bara av att hålla emot mitsen när han slog, men det är ju bara bra. Ju mer träning desto bättre. Tycker det är kul att göra saker med honom. Det är egentligen en sak som alla förhållanden borde satsa på tycker jag. Gör något tillsammans. Det ger en närmre relation oh det är lättare att värna om att vara tillsammans. Inte för att min erfarenhet är så stor, men det är en känsla jag har och alltid har haft.
VAd har hänt den här veckan då? Tja, jag har dansat lite, jobbat lite, slappat en massa och ätit sushi med E. Så väldigt trevligt att äta sushi med E. Alltid lika kul, tack för det E.
Siter och väntar på mitt slutbetyg nu bara. Hoppas ju på att det har gått bra med sista uppsatsten, men man vet aldrig. Läraren är väldigt speciell, vilket jag kanske skrivit tidigare.
Sitter här nu och tänker tillbaka lite. Idag är det skolavslutningar och det känns så avlägset. Allt det där med att ha fina kläder på sig när man går till skolan för att få lyssna på lite musik och sedan prata med läraren en sista gång innan man får gå på sommarlov. Kankse få en glass eller en bulle ellernåt. Det får man aldrig nu ju. Om man inte ger si själv det. Jag ska nog baka lite muffins sen. Längesen jag gjorde det.
Men ska försöka vara lite flitigare här. Jo, jag vet, jag har sagt det förr och det har inte gått så bra. Men nu ska det gå!

Sol, mys och fiske

Jag har dragit upp mitt livs första fisk! Var ute och fiskade med älsklingen igår kväll. Fick en fin öring på ca 1 kg. Jag kan ju erkänna att jag blev lite biten av fiske. faktiskt riktigt kul.Mysigt att bara kunna stå vid sidan av varandra och koppla av samtidigt som kvällssolen värmer. Hade ju tänkt läga in en bild, men hittar inte mobilsladden så det får bli en annan gång. Fisken ska vi äta imorgon kväll. Ska bli gott att kunna äta en fisk man själv dragit upp. Kändes så lyxigt igår också, vara ledig hela dagen och läsa osv och så på kvällen få vara med älsklingen hela tiden utan tv och annat som annars brukar komma i vägen. E oförglömlig kväll helt enkelt.
Nu ska jag snart iväg på en uppsatsopponering. Kan bli kul, den uppsats jag ska opponera på är helt osammanhängande. Försår inte ett dugg och svenskan är hemsk... Men jag får väl försöka vara så snäll som möjligt ändå.

Återkommer med resultat senare.


Helgen var hemsk

Usch ja, jobbade hela helgen. Och då menar jag Hela helgen. Söndagen är värst; 10-18. Ingen direkt sovmorgon och kvällen är förstörd. Men lördag kväll var jag bjuden på tjejkväll, vilket ar jättetrevligt. Fick dock en rejäl bula när vi spelade Twister. Det mest komiska med hela situationen var faktisk det faktum att jag var spik nykter. Annars är det ju tydligen sånt som ska hända när man druckit lite för mycket. Men jag körde så jag hade inte en droppe alkohol i blodet.
Igår kväll var också helt okej. Var hemma hos mamma så klart och firade henne. Grillad lax med potatis och vitlökssås. Mmm, så frktansvärt gott. Potatis är verkligen det godaste som finns! Skulle kunna leva på potatis. Finns ju så många olika sätt att tillreda potatis på också. Hasselbackspotatis är helt klat min favorit.
I alla fall. Idag är jag rätt flitig faktiskt. Tvättar, diskar, dammsuger och plockar undan. Det har inte blivit så mycket sådant efter Rhodos. Min uppsats tog hela förra veckan. Men nu är jag som sagt fri från det. Åtminstone tills jag får reda på betyget... Men det struntar jag i just nu. Hela veckan framför mig nu och det är inte mycket som jag måste göra. Ska försöka bättra på min bränna lite. Jaa, jag ska vara så lat. Förlåt mig då. Men jag tänker leva livet nu medan jag kan. Sedan när man är klar med utbildning och allt ska man väl vara glad om man får semester ens.
Älskar mitt liv just nu. Allt är så bra, så bra. Haha, joo, det funkar faktiskt att vara positiv för det mesta. Allt blir lite lättare då. Nu ska jag snart ner i tvättstugan igen. Och så ska jag damma hyllor. Sen ska jag lata mig och läsa min bok. Det är mitt mål i sommar, ska läsa en hel massa böcker. Ska inte fastna framför tvn med älsklingen. Där får han faktiskt sitta själv på kvällarna. Jag ska utnyttja solnedgången!

RSS 2.0