30 mars

Godmorgon på er

Har inte bloggat på några dagar och det beror främst på att lusten inte funnits här helt enkelt:) Men nu är jag tillbaka, tror jag. Vi får väl se hur det går.

Igår var en lugn dag här hemma. Gjorde inget särskilt alls, bara vilade och slappade. Rätt skönt ändå:) Kände mig pigg och utvilad framåt eftermiddagen. På kvällen träffade jag Karin och vi var och åt thaimat och snackade en massa. Sen var vi på bio och såg Black Swan också. Jag blev väldigt illa berörd av filmen. Det är inte många filmer som verkligen berör mig, men den här gjorde det. Jag var helt skakig när jag gick ifrån bion. Och det berodde inte på att den var läskig utan på att den gestaltade en dansares liv på ett väldigt bra sätt i grund och botten. Visst, filmen var väldigt speciell och lite märklig, men just stressen och pressen på dansare tyckte jag gestaltades fruktansvärt bra. Juts pressen att hela tiden vara bättre, det är aldrig bra nog och hur stor konkurrensen hela tiden är. Det finns hela tiden en ersättare. Nä, jag tyckte den var väldigt bra! Måste ses:)

Idag ska jag iväg till skolan hela eftermiddagen och sen blir det dansklass ikväll. Sen ska jag äntligen få krama älsklingen en hel kväll. Det har inte blivit mycket av det nu de senaste två kvällarna eftersom jag varit iväg. Känns tråkigt, men sån är vardagen. Inget att göra åt:) Imorgon kväll ska vi hälsa på valpen så då har vi massor med tid tillsammans!

Hoppas ni får en toppenbra dag idag! Puss och kram på er

28 mars

Godmorgon!

Allt bra med er? Har inte skrivit nåt i helgen för internet är helknäppt här hemma. När jag precis skrivit klart och publicerat så stänger internet av sig:P Så allt jag skrivit försvinner. Orka skriva om;) Hehe, nä, men blir så irriterad att jag stänger av datorn. Ska nog ringa idag och klaga hos 3. Undrar om det är lönt dock...

Aja, så är det. Idag är jag uppe tidigt eftersom snickaren ska komma och hänga upp vårt badrumsskåp. Han skulle kommit vid 8 dock... Hantverkare...;) Sen ska vi få vår bilbur levererad också. Så nu har vi allt. Nu är det bara valpen vi ska få hem:D Och vi längtar. Vi var och hälsade på igår igen och vi var ju så kära. Det var riktigt jobbigt att åka därifrån igår. Lite som att lämna sitt barn på nåt sätt... Även om vi inte fått veta vilken valp som är vår. Men alla är ju så söta att man håller på att smälla av lite varje gång.

I övrigt idag blir det städning. Ska städa hela lägenheten från golv till tak:) Storstädning på gång. Det har ju bara blivit smutsigare och smutsigare nu när hantverkarna varit här. Vi har inte haft nån större lust att städa när det springer hantverkare ut och in hela tiden;P Så nu ska det bli skinande rent!

Ikväll blir det dans! Äntligen. Längtar mellan varje klass nu:)

Aja, hoppas ni får en toppenfin dag trots att det är måndag! Puss och kram på er

5 veckor

Justja, måste ju skriva om vår fina valp. Nya bilder kom upp i måndags och nu är de ju 5 veckor. 6 veckor på måndag t.o.m. Och de är så sööööta att man nästan dör:) Vi ska hälsa på dem på söndag och det är alltid veckans höjdpunkt när vi får åka dit! Hade vi haft tid hade vi varit där varje dag:)


Källa

Lite glädjer mycket

Nja, kanske inte helt rätt uttryck, men ack så sant;) Idag har jag bara tagit det lugnt förutom tvätten. Dock har jag varit iväg och tränat mitt på dagen. Riktigt skönt! Skivstång kondittion blev det idag. Helt slut... Men det är det som är det bästa när man tränar ju. När kroppen bara är helt slut efteråt och man känner att varenda muskel fått jobba. Lär ju bli träningsvärk imorgon bara haha. Aja, det var den ena saken som glatt mig idag. Sen är vårt badrum äntligen färdigmålat! Nytt golv också. Så imorgon är det sagt att de sista hantverkarna ska komma och sätta upp vasken, sätta fast toastolen och sätta upp den nya blandaren i duschen:D Underbart! Kan kanppt fatta att det är färdigt imorgon! Efter 2 j*vla år av bråk och ångest så är det äntligen klart! Som vi ska fira. Får bli champagne och jordgubbar inne i badrummet imorgon hahaha;) Verkar väl helknäppt, men de som känner oss förstår varför.

Nu sitter jag i soffan och längtar efter att älsklingen ska komma hem! Hoppas på att han inte ska jobba över så att vi kan få lite tid ihop. Vi har knappt setts den här veckan:P Lite trist, men så är det.

Hoppas ni har haft en bra dag! Puss och kram

24 mars

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag! Så himla skönt att slippa ha tenta dagen efter:) Nu är jag fri några veckor och kan se fram emot valpen o.s.v. utan att en massa plugg kommer emellan. Känns riktigt skönt.

igår kväll när jag kom hem så gjorde jag verkligen ingenting. Vi var iväg och duschade(badrummet är nog klart imorgon:D) och köpte pizza. Sen somnade jag i soffan haha. Helt slut i hela huvudet.

Idag är det tvätt nu på morgonen. Om nån timmar ska jag iväg och träna. Känns lyxigt att kunna göra det mitt på dagen:) Sen ska jag göra noll och ingenting. Elle jo, jag ska se om jag kan hitta nån resa till i sommar. Vi har bestämt oss för att resa i Sverige nu när vi har valpen. Och det ska helt ärligt bli riktigt skönt. Jag älskar Sverige på sommaren! Så ska se om jag kan hitta nån mysig stuga eller nåt sånt:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

23 mars

Godmorgon!

Tidiga morgnar verkar vara en trend för mig just nu haha;) Är trött som bara den idag. Blev sent plugg igår och så gick jag upp nu vid halv 6 för att hinna plugga lite till... Galet. Hoppas det ger resultat nu också. Vill verkligen klara det här idag.

Är i skolan hela dagen. Från 9 till 18... När jag sen kommer hem ikväll kommer jag bara falla ihop i en stor hög i soffan och bara andas typ;) Hela min tillvaro har varit rätt upp och ner senaste tiden om man säger så tack vare allt plugg. Men nu ska man väl kunna få tillbaka livet lite, hehe.

Solen strålar idag igen så det blir cykel igen. Känns riktigt bra med tanke på motionen. Jag hinner inte med min dansklass ikväll nämligen så det blir perfekt med lite vardagsmotion:) Det gick ju bra igår också. Visst, lkite varm blev jag, men inte hysteriskt så att säga. Älskade vår, äntligen är den här!

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Halva veckan snart avklarad... puss och kram på er

Men kom igeeeeen

Alltså, okej att vi har massor med tid utan föreläsningar och okej att vi har en massa lediga kvällar. Men inse att vi faktiskt har ett liv också, åtminstone på kvällarna och att vi redan haft tre delmoment innan tentan. Kursen är på 7,5 hp, hur f*n kan vi då få en tenta på 7.5 hp?????? Är så jävla trött på systemet nu! Vill de att vi ska misslyckas eller vad är det frågan om?

Så, slut på utbrott, hehe;) Nä, men blir så less när man sitter och kämpar sig igenom sida efter sida i litteraturen och sen kommer det frågor som inte har med ämnet att göra och som inte har med det framtida yrket att göra heller...

Aja, inget att göra åt. Dags att plugga skatterätt! Wihoo:P Men imorgon kväll är det över. Och när älsklingen slutar på jobb ska vi iväg och köpa lite gott och onyttigt;) Gött!

Ha en fin kväll! Pöss

Redo..?

Nu har jag pluggat det sista inför tentan hela förmiddagen... Känner mig väl hyfsat förberedd, men kunde säkert pluggat ännu mer. Dock har jag hunnit förbereda lite inför redovisningen imorgon också vilket känns otroligt skönt! Så slipper jag göra det ikväll. Då kan jag bara koncentrera mig på skatterätt. Japp, det blir direkt hem och plugga inför tentan imorgon. Kommer falla ihop i en stor hög imorgon kväll när jag kommer hem:/

Det som lyser upp den här dagen är att solen strålar och värmer utanför fönstret. Så idag tänkte jag köra premiär för att cykla till skolan:D Hur ska det här gå? Nä, men det kommer nog gå ganska bra. Hoppas jag slipper svettas ihjäl bara... Får ju ha en lite varmare jacka eftersom jag ska kunna cykla hem ikväll när det är kallare. Vilka problem va?;) Ska bli härligt att rensa skallen lite i alla fall.

Nu ska jag försöka äta nåt litet innan jag ger mig iväg. hur det nu ska gå till, är jätte-jättenervös:/

Puss på er

22 mars

Godmorgon!

Är så trött att det inte är sant... Ändå har jag sovit som en stock inatt trots tentaångest:/ Skumt. men jaja, så är det. Idag är det som det gäller. Idag gör jag första av två tentor. Efter den här är det hem och börja plugga på nästa:P Ingen rast och ingen ro, haha. Lite jobbigt, men det kommer bli så sjukt skönt imorgon när det är över!

Nu på morgonen är jag uppe tidigt p.g.a. hantverkarna så klart, men jag tänker ta chansen att plugga lite också... Kan inte bli för mycket av det i det här ämnet!

Så ser min dag ut i alla fall. Tentan pågår ju till sex så det är vad som händer idag helt enkelt;) Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er

21 mars

Hej på er

Skrev det här inlägget innan idag och då stängde internet av sig självt och jag orkade inte skriva om. När jag gick in nu så såg jag dock att det blivit sparat... Imponerande;) Så här är morgonens inlägg nu då;

Måndag idag... Tjaa, vad ska man säga? Tiden går alldeles för fort. Jag och älsklingen har haft en riktig toppenhelg bara vi två. Massor med mys och romantik:) Underbart. Jag tog en paus med mitt pluggande och jag tror det var precis vad jag behövde. Nu är hjärnan utvilad och pigg och det är bara att trycka in en massa ny information igen.

Så det blir alltså en dag med plugg. Ksa dock ge mig själv en rast mitt på dagen för att fixa mina naglar... Samvetet i mig gnager lite nu igen. Men vad tusan, det är en vardagslyx jag känner att jag kan unna mig;) Annars blir det som sagt bara plugg idag. Vi ska i och för sig iväg och kolla på en lägenhet senare idag. Och sen ska jag dansa, men annars så;)

Igår var vi ju förresten på hundutställning. Det var riktigt kul att se alla hundar och vi fick shoppat en hel del inför valpens ankomst:) Vi tittade så klart på den svenska lapphunden när den var uppe i ringen och det gick riktigt bra för vår valps kennel:)

20 mars

Godmorgon!

Tidig söndag. Men det finns det en bra anledning till:) Vi ska på hundutställning idag! Vår valps uppfödare är där och ska gå med de vuxna hundarna. Det vill vi ju inte missa. Sen ska vi shoppa lite till vår valp också. Bilbur, fällar och koppel och lite annat smått och gott. Ska bli riktigt mysigt:) Efter det ska vi iväg och titta på en lägenhet. Vi är ju lite sugna på att byta så vi försöker kolla runt lite då och då. Idag är det en trea på 79 kvm:)

Igår hade vi f.ö en underbar dag i solen! Ville inte blogga för vi hade en så himla mysig dag! Vi åkte ner till havet och gick en runda längs med stranden. Vi hade med fika och låg en stund i solen. Underbart! Äntligen är våren här. På kvällen fixade vi egen fondue här hemma. Så gott.

Nu ska jag sätta fart här. Älsklingen är redan klar och står och hoppar här haha;)

Ha en bra dag! Puss och kram på er

Klar med det mesta

Hej på er

Nu är tvätten klar och sorterad. Har dessutom hunnit plugga en hel massa och skriva sammanfattningar. Känns riktigt bra:) Så nu ska det bara pressas in ordentligt, haha. Men det ska nog gå bra. Sitter och lyssnar på Kalle Moraeus Underbart och den får mig att må så himla bra. Den är vacker, medryckande och mysig. Texten är också vacker. Lyssna på den! Vet inte hur man lägger upp ljudklipp här inne, haha:D

Nu kommer älsklingen snart hem. Då ska vi ut och springa och sen ikväll ska han bjuda med mig på Rådhuskällaren... Hur tur har jag? Älskar honom mer än livet. Utan honom hade jag aldrig orkat med så mycket som jag gör just nu...

Aja, men hoppas ni får en toppenfredag kväll ni med:) Pöss på er

18 mars

Godmorgon...

Många tidiga morgnar den här veckan. Är man ju inte precis van vid;) Men så är det. Trots allt så har det ju varit ganska skönt att komma upp och komma igång i tid. Har fått gjort massor som jag aldrig hunnit med annars. Pluggandet har varit riktigt effektivt och hantverkarna har kunnat göra vad de ska.

Apropå hantverkare så har vi nu ett golv och en golvbrunn i badrummet:D Känns riktigt lyxigt. Vi kunde inte låta bli att bara stå och titta på golvet och mysa. Knäppt? 2 år mina vänner, jag säger bara 2 år... Då är man rätt nöjd med att ha fått ett golv! Nu sitter jag dock och väntar på att målaren ska ringa så vi får upp nåt på väggarna också. Är inte helt kär i betongväggar med slipmärken/gammal färg/gamla söndriga tapeter/massa hål-stilen;D Vore kul med nåt som inte var nerstänkt med betonggegga också, haha. Ja, vad ska man göra? Bara att skratta åt det. Men det ska bli så fantastiskt lyxigt att kunna gå på toa i lägenheten utan att ha med sig en hink vatten in haha:D Och att kila ner i källaren när man ska... Ja ni vet^^

Nu ska jag i alla fall äta upp min frukost och sätta igång plugget. Sen tvättar jag också förresten. Lika bra när man ändå är vaken ju:)

Hoppas ni får en toppenbra dag idag! Det är freeeeedag! Puss och kram på er

Tjatigt...

Jaa, det börjar bli lite väl tjatigt att plugga nu... Känns ju som att jag inte gör annat. Nu är det dessutom ett himla liv i lägenheten:P Golvläggaren har kommit igen efter att ha avrit borta en stund och han väsnas rätt bra nu när han lägger in plastmattan... Och så pratar han med sig själv hahah:D Svårt att inte skratta alltså. Nä, men det är väl lite gulligt:)

Längtar tills klockan blir halv fem nu och älsklingen kommer hem. Är så ivrig att komma till valpen nu ju!

Ha det bäst! Puss

17 mars

Godmorgon!

Ännu en tidig morgon, men nu vet jag åtminstoone att det är värt det;) Golvläggaren kommer nu vid åtta och han är klart mer än välkommen. Som det ser ut nu så kommer vi ha ett golv ikväll! Tönk vad lycklig man kan bli för struntsaker när man har renovering på gång hemma;)

Annars idag blir det, hör och häpna, en massa plugg. Ovanligt va?;) Men det är bara att hugga i. Är lite piggare idag så det kan nog bli en hel del gjort faktiskt. Hoppas jag... Det behövs verkligen om man säger så... Ikväll väntar nämligen en rolig aktivitet och då vill jag inte behöva tänka på att jag inte pluggat ordentligt. Vi ska nämligen hälsa på valpen igen! Helgen vart fullbokad för både kennelns ägare och oss så vi fick ta idag. Inte mig emot, ju oftare desto bättre;) Längtar ihjäl mig efter den 15 april när vi ska få hämta hem vår lille kille♥

Aja, men nu ska jag äta upp min frukost och sen hinna borsta tänderna innan golvläggaren kommer! Ha en jättebra dag! Puss och kram på er

Trötter idag igen

Ja, jag gick ju upp tidigt idag helt i onödan... Menmen, fick gjort mycket i alla fall:) Så det är ju lugnt. Men det känns ju nu;)

Det blev dansklass idag ändå. Gcik rätt bra idag. Kroppen börjar äntligen samarbeta, hehe:) Sen ringde golvläggaren också förresten så han kommer imorgon och lägger in golvet. Så nu rullar det på igen. Skönt efter att det stått still hela dagen idag:P Drygt.

Nu ska jag bara sitta här i soffan och kolla på Big Brother lite senare. Sov så gott på er! Pösss

Trött i onödan

Sitter här och undrar över varför jag är så trött och kom fram till att det kan bero på att jag varit vaken sen 7... Helt i onödan dessutom, det kom ju inga hantverkare:P Men jo, jag fick ju pluggat lite så det är väl bra.

Tänker kanske hoppa över dansen ikväll och springa med älsklingen istället. Börjar tappa suget efter dansen igen. Det är kul och jag älskar det, men jag känner samtidigt att jag bara blir sämre och sämre snarare än bättre och bättre... Inte så kul. Men vi får se. Först och främst får vi se när älsklingen kommer hem, om det blir för sent.

Allt bra med er då?:) Puss

Hantverkare...

... är ett eget släktskap, det är allt jag ahr att säga. De fattar inte att det är rätt jobbigt att vara utan badrum mer än nödvändigt t.ex.:( Suuuuuuuuuuuuuuuck!!!!!!!!!!

16 mars

Godmorgon!

Är uppe tidigt idag igen, men vi har inte fått reda på om det kommer nån hantverkare idag eller in te och vill ju inte sitta i pyjamas om de ringer på. Helt ärligt, varför är det så svårt att hålla kontakten för hantverkare? Är så trött på det släktet, de kommer aldrig när de ska, de skitar ner och de tar vad de tycker att de har rätt till... Som igår, då hade de tagit vår trasa i köket som vi torkar bord och diskbänken med och torkat upp betongblandning eller vad det nu var... Trassan är genomskitig i alla fall. Sen hade han tagit vår hink och haft den här blandningen i den så den var genomskitig igår. Och den har vi till att bl.a. skura golven. Sen hade han dessutom hält ut blandningen i vasken så den var full med smått grus. Suuuuck säger jag bara. Lite respekt för det privata utrymmet kan man väl ha..? Aja, sånt får man väl ta, men ändå. Nu börjar jag längta till det är klart. Dewt funkar ju bra som vi har det nu, men ändå:P Är trött på att alltid hämta vatten i köket när jag ska gå på toa, hehe;)

Idag blir det plugg precis hela dagen. Massor med plugg! Och så får jag väl ringa och gnälla på hantverkaren om det inte kommer nån idag... Orka ha det stillastående idag? Sjukt irriterande!

Jaja, hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er

Apropå att vänta på något, längtar efter valpen nu. Vi ska dit imorgon, men på fredag är det exakt en månad tills vi får hämta hem honom:D



Källa

Trött till tusen

Fy sjutton vad trött jag är nu... Helt slut. Somnade mitt i plugget innan t.o.m. Nu sitter jag dock med arkitekturen och försöker hålla mig vaken. Spotify är en räddare i nöden;)

Ikväll börjar ju Desperate Housewives igen:D Lite lycklig för det. Det är inte många serier jag följer, men den är en av dem! Så det är ju kul att den kommer tillbaka. Blir perfekt; först DPH då och sen BB;)
Allt bra med er? puss puss

Hemme igen

Hej på er

Okej, tredje gången jag skriver det här nu... Först fel på internet, sen tryckte jag bort det. Får se om det funkar nu då;P

Nu är jag hemma igen efter skolan. Redovisningen gick bra, men det var rätt drygt att lyssna på alla andra i fyra timmar:P Aja, men så är det. Nu är det bara så skönt att det är över. "Bara" två tentor och en redovisning kvar sen är de här två tråkiga kurserna över. Är så less på skolan och allt nu att jag bara vill strunta i allt. Vill ju ut och jobba ju;)

Nu ska börja plugga här. Ha det bäst! Pöss


15 mars

Godmorgon!

Usch och fy vad tidigt det är... Det är ju t.o.m mörkt ute fortfarande:/ Jag är ju verkligen inte van vid att vara uppe så här tidigt. Brukar ju sova fram till halv åtta för det mesta i alla fall... Aja, så är det;)

Idag har vi redovisningar i arkitekturen. Kommer väl gå sådär. Vi har tenta nästa vecka också så det är väl därför det känns mycket... Allt händer på en gång liksom. Vi kunde väl få det i omgångar istället..? Varför måste de lägga två redovisningar och två tentor i samms vecka liksom? Suck på det liksom. Men men, det är väl bara att hugga i. Snart är det över ju...

I eftermiddag blir det plugg, plugg och lite mera plugg. Hopppas inte hantverkarna väsnas alltför mycket bara... Då får jag sätta mig på biblioteket eller nåt istället:/

Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er

Äntligen hemma

Nu sitter jag äntligen i soffan och tittar på Big Brother. Är helt slut i hela kroppen... Har ju varit igång sen halv sju imorse. Och iväg sen halv nio. Så är lite trött om man säger så;)

Ska gå och lägga mig när det här är slut. Hoppas ni haft en bra dag. Sov så gott! Puss

Vi är igång!

Nu är hanterverkarna äntligen här. De kunde inte vara mer välkomna;) Härligt! Badkaret är ute och golvet ska snart rivas och sen kaklet. Tänk att man kan bli så glad av att ens badrum rivs, haha.

Nu sticker jag iväg. Ha det bäst! Puss på er

14 mars

Godmorgon!

Måndag och tidig morgon. Inte så kul, men det är inte mycket att göra åt;) Idag kommer nämligen hantverkarna hit och börjar med badrummet. Hur knäppt det än kan verka kanske så är jag bara glad att det kommer igång. Allt som blir konsekvenser till det här, att inte kunna duscha hemma, springa ner i källaren på toa o.s.v., det är liksom rätt lätt att leva med om man säger så. Vi får ju ett nyrenoverat badrum! Då kan man stå ut med mycket;) 2 år har det tagit nu... Att tjata och hävda vår rätt att få ett nytt badrum. Men det gick:D

Idag ska jag iväg och fixa en skoluppgift hela dagen. Sen ikväll blir det först ett möte med sjukgymnasten om mina knän och sen dans i tre timmar:D Måste hinna duscha på studion också bara... Aja, det löser sig.

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er

13 mars

Hej svejs i lingonskogen;)

Allt bra med er? Med mig är det väldans bra;D Åh, är på gott humör idag. Älsklingen och jag har haft en riktig mysmorgon med gos och frukost. Just nu sitter vi och tittar på film och snart ska vi ge oss iväg till kenneln. Ska bli så fantastiskt kul att äntligen få träffa vår fina valp. Kommer bli helt gråtfärdig ju:) Och när vi åker därifrån vill jag inte ens tänka på:P

Så ser vår dag ut i alla fall. Ikväll ska vi laga mat ihop och mysa lite till. Hoppas ni får en jättebra dag! Puss på er

12 mars

Godmorgon

Tidig morgon för mig idag. Dags för jobb:P Jag är inte alls sugen på det idag. Igår kändes det helt okej att gå iväg, men efter en så hemsk kväll som igår så var det inte så kul. allt gick snett om man säger så. Plus att de flesta kunder var sura och otrevliga. Orkar inte med sånt där nu... Samtidigt var älsklingen ute och åt med en kompis. Det är han så klart mer än värd och jag missunnar inte honom det, men det kändes lite tungt;P

Aja, så är det. Nu ska jag bara gå in och jobba mina dryga 5 timmar sen är det över för den här gången. Tack och lov... Längtar verkligen efter den dagen då jag kan säga upp mig:( Och ja, jag är tacksam för att få in extra pengar, men på mitt jobb är det svårt att tänka så hela tiden...

I eftermiddag ska vi i alla fall hem till mina föräldrar och fira mamma som fyller år. Ska bli skönt med en lugn och skön kväll med människor man älskar runtom sig.

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

Scooooore

Haha, jaaa, dagens första goda nyhet är här. Hantverkarna som ska göra i ordning badrummet kommer på måndag!!!!!!!!!!!!! Wihooooo. Efter två års undrande och bråkande så är det äntligen dags att få ett badrum som inte ser ut som f*n rent ut sagt. Underbart! Det är så härligt att jag inte ens bryr mig om att det kommer bli problem med att dusch och sånt. Det bryr jag mig inte ens om. Äntligen har det visat sig att det lönar sig att bråka och hävda sin rätt! Rättvisan har vunnit hahaha:D

11 mars

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock inatt. Hostan har nästan låtit mig sova hela natten. Vaknade dock tidigt, men det kan man ju leva med:) Så idag är jag pigg och utvilad. Inte alltför ofta det händet numer så det känns bra när det blir så;)

Idag är jag ledig fram till fem när jag börjar jobba. Så jag ska träffa Karin och ta en promenad. Sen ska vi äta lite lunch ihop och snacka en massa. Nästa vecka har jag fullt upp med skolarbete och plugg igen så då hinner jag nog inte träffa någon direkt:( Urtrist, men vad gör man?

Hoppas ni får en jättefin dag. Håll tummarna för att solen tittar fram:) Puss och kram på er

10 mars

Godmorgon!

Jag har faktiskt varit igång sen sju här, men ändå:) Det är tvättdags idag igen så jag har redan stoppat in allt i maskinerna och nu väntar jag bara på att stoppa in det sista i tumlaren. Under tiden har jag hunnit föra över bilder till datorn, bädda sängen och skicka in vårt projektarbete. Effektiv som bara den;)

Senare idag ska jag nog träna med en kompis och sen blir det en massa plugg. Snart dags för tenta igen:/ Aja, så är det. Får väk hitta på nåt som piggar upp:) Dock blir det ingen promenad idag. Solen är borta igen så då får det vara. Ska ju träna också så det blir nog bra ändå:)

hopaps ni får en toppenbra dag! Puss på er

9 mars

Hej svejs på er

Jag har varit vaken ett tag nu och skrivit projektarbete hela morgonen. Så nu är det mer eller mindre helt färdigt. Så himla skönt. Sen får vi ju se vad läraren tycker, men jaja. Det är ett senare problem:)

Nu i eftermiddag ska jag sätta igång och plugga. Har två tentor om två veckor:( Inte kul alls, men inte mycket att göra åt. Tänkte kanske gå ut och gå en sväng först bara. Andas in lite ny frisk luft och skaffa energi:) Brukar ju hamna i soffan annars och ströläsa alldeles för lite;) Idag är det hård disciplin som gäller.

Ikväll blir det en välförtjänt dansklass. Visst, jag hostar fortfarande, men det känns ändå bättre på dagen. Värre under natten... Stackars älsklingen:/

Nu ska jag sätta fart här så jag hinner me allt jag planerat! Puss och kram på er

Jag gjorde det

Nu är jag hemma igen. Blev en snabb tur i stan:) Men jag visste ju redan vad jag ville ha så för en gångs skull gick jag bara och tittade på det. Blir mest ekonomiskt så;) Jag köpte ett par easy tone! Så nu får vi se om de funkar. De är kanonsköna att ha på sig i alla fall. Man svävar lite känns det som:D Men som sagt, vi får väl se om de gör nån nytta.

Nu ska jag skriva lite och sen ge mig ut på en promenad tror jag. Blir en kort dock, det märks att kroppen inte är helt frisk... Benen är jättesega och hostan sätter fart så fort jag anstränger mig:P Lite trist, men så är det. Men kan inte låta bli att träna ju. Har suttit still alldeles för länge:)

Ha det bäst i solen! Puss på er
REEBOK ET TREND II W WHITE  / LILAC
Källa

8 mars

Godmorgon!

Fy vad tiden går fort, trots att jag inte har några föreläsningar just nu. Går bara här hemma och drar och skriver lite på projektarbete o.s.v. Slappt och skönt, men samtidigt så börjar jag bli rastlös;) Igår så var det riktigt segt, men det var kanske för att jag inte fått sova på natten. Inatt har jag fått sova nästan hela natten. Vaknade till lite av att jag hostade, men kunde somna om direkt igen. Så det går åt rätt håll i alla fall;)

Jag var och dansade igår ändå.... Jag veet, jag skulle inte ha gjort det, men jag hoppade åtminstone över baletten. Så jag dansade bara en och en halv timme igår, inte tre som jag brukar:) Kände mig faktiskt duktig som hoppade över baletten, även om det så klart tog emot. Baletten har ju världens bästa lärare:) Och det är kul att pressa kroppen max!

Idag ska jag in en sväng till stan. Ska köpa easy tone-skorna... Vet ju inte om det är fejk och lurendrejeri, låter väl lite så, men jag vill testa i alla fall;) Behöver ett par nya skor till träningen på Friskis också så de blir ju perfekt! Sen ska jag göra skolarbete också!

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er

Stanna hemma eller inte?

Har ju varit sjuk i em vecka nu och dessförinnan var det lov från dansen. Så jag har inte tränat alls på två veckor... M.a.o så börjar väggarna se rätt inbjudande ut att klättra på;) Så frågan är ju, ska jag dansa ikväll eller inte? Den logiska delen av hjärnan säger nej, vila. Men den rastlösa säger JAAAA så klart. Kroppen vill inte vara still mer nu och jag är fruktansvärt uttråkad. Det värsta är ju min hosta. Den höll mig vaken inatt och det vill jag inte vara med om igen:P Just nu är den okej dock. Åh, beslut beslut;)

Får fundera lite till. Ha det bäst! Puss på er

3 underbara år

Älsklingen och jag firade ju vår treårsdag i fredags, men idag är det gentligen tre år sedan vi träffades. Kan inte fatta att vi varit tillsammans så länge. Tiden har gått så fort och vi har gjort så mycket tillsammans, så många fina minnen. Jag var alltid helt säker på att jag skulle få spendera mitt liv som singel, men då kom han in i mitt liv och förändrade allt. Idag är jag världens lyckligaste och mår bra för det mesta. Kärlek är det bästa jag någonsin fått uppleva och jag är så lycklig över att jag hade fel. Och att alla andra hade fel... På högstadiet och gymnasiet var det aldrig nån som var intresserad av mig, vilket bidorg till min tanke på att alltid vara ensam. Men nu, nu är jag förlovad och sambo och kan inte få det bättre. In your faces;) Känns så fantastiskt bra att få motbevisa alla elaka rykten och kommentarer. Jag har det bäst och jag kan inte få det bättre. Älskar honom för alltid och längre ändå!♥ Finare människa finns inte.

7 mars

Hej svejs på er!

Dåligt med bloggandet i helgen tyvärr... Men vi har haft fullt upp. I lördags var jag ju med mina fina föräldrar hela dagen och kvällen. En riktig mysdag. Stackarna var också förkylda så vi hostade ikapp alla tre, haha:D

Igår var älsklingen och jag ensamma hela dagen. Vi åkte runt på lite möbelaffärer och tittade på saker till vår valp och även på lite saker till badrummet nu när det äntligen ska bli renoverat. Så vi köpte t.ex. ett badrumsskåp! Perfekt. Sen på kvällen åt vi en massa onyttigt och tittade på film. Det var avslutningen på en väldigt onyttig period för mig om man säger så:) Från och med idag ska jag frösöka att inte äta onyttigt mitt i veckan igen och sluta med läsk igen. Hade hållit upp med det nästan tre år när älsklingen och jag träffades, men sen så blev socker genast intressant igen;) Sambokilon eller? Nä, men jag gör det inte för att tappa i vikt utan för att bli lite piggare och få lite bättre hy. Har börjat få en massa finnar och de är inte speciellt välkomna;)

Just nu sitter jag här med en ansiktsmask. Ska skriva projektarbete så tänkte skämma bort mig lite och försöka friskna till. Låg vaken hela natten p.g.a en envis hosta:( Inte kul alls. Men så är det. I alla fall, den här ansiktsmasken är en s.k "färdig mask" Som en blöt servett med håll för ögon, näsa och mun. Det ser skitläskigt ut när jag har den på, den ser ut som den där masken i motorsågsmassakern typ, haha:D Knäppt.

Aja, nu ska jag snart ta av den och sätta igång och skriva! Hoppas ni får en jättebra dag! Puss på er

P.s. Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi får träffa vår valp:D:D

5 mars

Godmorgon!

Solen strålar in genom fönstret här hemma och ropar på uppmärksamhet:) Så underbart härligt! Jag och älsklingen har haft en riktig mysmorgon så dagen har börjat riktigt bra.

Idag ska jag iväg till mina föräldrar och ha en lugn dag bara. Älsklingen ska hjälpa sin familj att flytta och de kommer att bli jättemycket folk så jag tänkte att jag kunde passa på att hälsa på mina föräldrar. Svårt att veta hur man ska göra, men det känns som att det här är rätt beslut. Om inte så ber jag om ursäkt... Är inte van vid såna här situationer:/

Aja, ska äta upp här och sen ge mig iväg. Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram på er

Älsklingen och jag firar 3 år idag. Egentl...

img_2111 (MMS)

Älsklingen och jag firar 3 år idag. Egentligen är det på måndag men vi firar nu istället. Det här fina fick jag. Så underbar han är! Älsklingen fick biljetter till tennisveckan i Båstad av mig, finalen. Tror han blev glad:)  puss på er


4 mars

Godmorgon!

Nästan frisk nu tror jag. Väldans envis hosta bara... Aja, hellre det än ont i halsen i alla fall:) Sov som en stock utan ipren i kroppen också, vilket enligt mig är ett bevis på att jag börjar bli frisk:) Det här var en typisk förkylning för mig, helt utslagen de första två dagarna, sen lite bättre och så som idag, bara lite hosta kvar. Skönt, men lite märkligt på samma gång.

Det blir ingen utfärd i helgen för oss, men vi ska mysa ner oss här hemma ikväll istället:) Förstår att älsklingen vill vara hemma så det gör absolut ingenting. Vi får ta det en annan helg helt enkelt.

Idag är det projektarbete på schemat hela dagen. Jag var rädd för att jag inte skulle kunna göra det idag, men som sagt så är jag ju piggare idag så nu kör vi! Förhoppningen är ju att vi blir klara idag! Vore det absolut bästa. Eller allt blir ju inte klart förresten eftersom vi ska göra en undersökande del ikväll. Men mer eller mindre blir det helt färdigt i alla fall:)

Nu ska jag äta frukost, bädda sängarna och sen klä på mig;) Ha en jättebra dag! Fredag idag ju, då kan det inte bli annat än bra va?;)

Puss och kram på er alla!

Två veckor är vår lilla Sami nu:D Hur söt,...

img_0072 (MMS)

Två veckor är vår lilla Sami nu:D Hur söt, helt ärligt? Åh vad vi längtar! Den 13 mars får vi träffa honom!


3 mars

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag faktiskt gjort, trots förkylningen. Har sovit hela natten:) Igår natt vaknade jag hela tiden av att jag inte kunde andas ordentligt:P Men inatt har jag inte störts av det. Halsen känns lite bättre också:D Hoppas, hoppas, hoppas jag blir ännu bättre under dagen.

Igår kväll hade jag och älsklingen lite kvalitetstid ihop. Vi var ju ifrån varandra två kvällar så nu tas det igen;) Lite i alla fall, hehe. I helgen ska vi kanske iväg tillsammans så då blir det flera timmar ihop, bara han och jag. Men vi fick lite tråkiga nyheter igår så det kanske blir inställt i helgen, vilket jag förstår mer än väl. Alla inblandade vet vad och jag vill bara säga att jag finns här och hjälper till med allt jag kan♥

Idag är jag hemma hela dagen igen. Skulle egentligen träffat en kompis, men vill inte smitta ner henne så ställde in. Lite trist, men som sagt, vill inte smitta ner någon:) Så det blir en dag till i soffan. Får kanske ta och läsa lite kurslitteratur, men det känns rätt meningslöst när hjärnan är helt mossig och klen;P Får se vad som händer.

Justja, efter typ två år är det äntligen dags för att få vårt badrum renoverat. Nu har föreningen fattat att de ska betala och hantverkarna är inkallade. Inget datum är satt än, men det är igång på allvar nu. Så vi är rätt lättade om man säger så;) Ska bli så skönt när det är klart.

Nu ska jag fixa lite frukost tror jag och sen vila. Tvättar idag också, men det är så lite så ska bara ner vid 11 och hämta upp den.

Ha en jättebra dag! puss och kram på er

2 mars

Godmorgon på er:)

Det var ett tag sen. Jag var ju i Stockholm och hälsade på världens finaste flickor. Fullt ös med lek och skratt på dagarna och mysiga kvällar med världens bästa syster. Alltid lika mysigt att få hälsa på dem. Tyvärr så blir det ju inte så ofta eftersom ekonomin inte alltid hänger med:P Men så är det, det blir ju ännu roligare varje gång vi faktiskt ses. mer speciellt typ. Tyvärr var min syster sjuk så vi gjorde inget särskilt, men det tyckte jag var toppen! Vi fick massor med kvalitetstid och mys hemma istället. Saknar dem redan♥

Tyvärr har jag också blivit sjuk nu dock... Halsen är typ helt igensvullen och huvudet värker. Än så länge har jag sluppit feber och snuva så jag håller alla tummar att jag slipper det! Orkar inte vara förkyld, haha:) Men det är klart, man kan ju göra sånt man tycker om med gott samvete; titta på DPH-boxen, läsa och äta gott. Allt för att bli frisk så snabbt som möjligt såklart;) I helgen firar jag och älsklingen tre underbara år tillsammans och då ska jag f*n vara frisk!!!!

Kan inte fatta att det är tre år sen jag gick ut med mina kompisar och träffade världens finaste kille. Och att jag nu är förlovad... Omöjligt, det hade jag sagt om nån berättat det för mig en vecka innan vi träffades:) Men så är det, tre härliga år har vi varit tillsammans och jag hoppas det blir många tusen år till. För varför stanna vid att älska varandra fram till dess döden skiljer oss åt. Efter döden då? Vem vet vad som händer då?;)

Aja, nu ska jag försöka släpa mig ut i köket och hitta lite frukost! Hoppas ni mår bättre och att ni får en bra dag! Puss på er

RSS 2.0