Nu måste...

0-7897dbbfc2bcb4dbc6e5f724cd53c296.png

Nu måste det funka!


310110

Godmorgon!

Har sovit som en stock i natt. Men vaknade vid sex som vanligt av mardrömmar. Suck. Jaja, kvällen igår var jättemysig! En riktig tjejkväll:) Det var välbehövligt. Vi köpte grillade revben och potatissallad. Så himla gott. Tänk vad kul man kan ha med revben f.ö. Vi såg ut som stenåldersmänniskor båda två när vi slet och drog i köttbitarna. Som glupska vargar eller nåt haha:) Och Karin bara "Ursäkta att jag suger på min revben..." Haha, lät ju helt sjukt:) Men så himla kul! Jo, jag har rätt knäpp humor.

Idag ska jag till mina föräldrar och sy ett draperi till vårt förvaringsutrymme i sovrummet. Det är sista touchen, sen är det äntligen helt klart. Pappa ska få hjälpa mig lite med bokföringen också för just nu sitter jag fast. Det blir inga direkta uppdateringar under dagen eftersom jag inte kan blogga via mobilen:( Men jag tror inte att det sörjs så mycket av min 40 läsare. Eller? Är det någon som läser här typ varje dag? Nyfiken på det ju:)

Ha en bra dag i snöstormen:)♥

Slut på jobb

För den här gången ja. Två veckor till nästa gång. Inte helt fel ju:) Ganska skönt att få in lite extra utan att behöva jobba jättemycket. Men lite gnällig är man klart under tiden, haha. Samtidigt är det ganska roligt att se alla olika sorters människor. Lite underhållning på nåt sätt. Särskilt unga par. Jisses vad tjejerna kör med sina pojkvänner. Hoppas verkligen inte jag är likadan...

Nu har älsklingen och jag precis ätit hemmagjorda semlor. Jag tål inte laktos så därför går det inte att köpa det i affär... Men de är nästan ännu godare när man gör dem själv ju:)

Ikväll ska Karin och jag ha tjejkväll. Hon är nog den finaste vännen jag haft på länge. Pålitilig och hon hittar gärna på saker att göra. Vi har alltid lätt för att prata och väldigt kul ihop:)
Ska bli mysigt med en kväll med skratt, avslappnat prat och tjejgrejer. Vi ska köpa lite gott att äta lite godis så klart:) Synd om älsklingen bara, men han flyr fältet:) Nej, jag har absolut inte kört ut honom om någon tror det, haha. Men det blir nog ändå inte så kul för honom här hemma. Massa kackel och fnissande:)

Tror inte det blir såmycket mer updatering idag. Vill inte hålla på här när Karin kommer sen. Så ha en trevlig kväll! Det tänker jag ha i alla fall♥

300110

Godmorgon!

Det känns konstigt att vara vaken så här tidigt en lördag. Känns som att hela världen sover utom jag:) Men ska iväg till jobb om en stund så jag har inte mycket val.

Ännu en natt med knäppa drömmar dock... Lite mardrömmar och lite knäppa drömmar. Vilken blandning. Det är lite jobbigt nu faktiskt för när jag vaknar från drömmen kan jag inte somna om och det händer liksom alltid runt sextiden... Hoppas det slutar snart.

Usch, så ska man ut i kylan nu. Jaja, jag lär ju vakna i alla fall:) Får se om jag kommer ut bara, porten var nästan igensnöad igår när jag kom hem.


Nu ska jag göra mig i ordning. Ha en bra dag idag! Njut av ledigheten:)


Slut för idag

Jaa, nu är jobebt äntligen över för idag. Så nu är det bara 5½ timme imorgon sen är jobbet över för den här gången. Jag jobbar bara varannan vecka:) Nu ska jag mysa lite med älsklingen. Ska upp tidigt imorgon så det blir inte så länge tyvärr. Men bättre än inget.

Godnatt och sov så gott!♥

Tvätten är avklarad

Sådär, nu är sista lasset tvätt uppe. Skönt att äntligen vara färdig. Älsklingen kom hem och hjälpte till med det sista. Det är alltid roligare när man är två. Och enklare:) Har ätit lite också. Gjorde en egen blandning av pasta, pesto, rödlök och soltorkade tomater. Det blev sådär. Inte jättegott, men helt klart ätbart.

Nu ska jag snart ge mig av till jobb... Inte jättetaggad eftersom det kommer vara massor med folk. Älsklingen ska på After-Work också. Alltid lite tyngre att jobba när han går ut:) Glad för hans skull så klart, men hade u velat följa med. Jaja, så är det. Står nog ut. Nu ska jag ladda inför att möta trötta människor med dåligt efter jobbet-humör:) Försöker alltid le mot dem ändå. Ibland så nappar de på det och ler tillbaka, vilket ger en extra push att fortsätta vara trevlig även mot de otrevligaste.

Ha en jättefin fredagkväll!♥

Nytt armband

Jag har en förkärlek till armband och idag fick jag hem ett från krimskrams. Det är jättefint och så härligt budskap också. Ni får ursäkta den dåliga bilden, jag är inget vidare på att fota än. Och ja, det är mina fötter som sticker fram i ragsockar:) Ett måste i det här kylskåpet till lägenhet...

                
Budskapet: Life without love is like a tree without blossoms or fruit.-Kahlil Gibran.

Sällskap

Haha, ja, jag får sällskap i tvättstugan idag. När jag kom ner i källaren satt det en kille i tvättrummet bakom tvättmaskinen. Jag sa hej och undrade om det gick och tvätta. Han bara, ja, tvätta kan du göra, men inte använda första torkrummet:) Blev lite ställd av att hitta honom där ju. Men det är väl trevligt med sällskap antar jag. Kändes lite halvläskigt sen bara för då kom tanken på vad han var för typ egentligen, jag är ju liksom helt ensam med honom där nere. Men det är nog lugnt. Måste sluta oroa mig så mycket:)

Nu ska jag ner och byta maskinerna.

290110

Godmorgon!

Idag vaknade jag mycket piggare och mycket gladare. Känns skönt att det är fredag. Även om det är dags för jobb ikväll. Det är ju lite sur, men samtidigt är det tre veckor sen sist så det är väl bäst att jag går dit, annars har jag glömt alla koder och system snart:)

Dagens schema är redan fyllt. Jag är hemma hela dagen lång, men ska tvätta typ hela dagen också så jag får stanna hemma. Men ska plugga lite till så det är ju bara bra egentligen.

Hade förresten en sjuk dröm i natt. Om jättespindlar, levande skelett och sjöhäxor... Hmm... Just då var det en mardröm, nu i efterhand kan jag skratta lite åt det. Typoiskt min vlda fantasi att blanda sig in i mina drömmar:) Men bättre det än de mardrömmar jag brukar ha... Usch!

En bra sak med fredagen är att jag lyckats hålla mig undan godis och sötsaker hela veckan. Lite stolt över mig själv faktiskt. Det var inte så svårt egentligen, men ändå lite stolt:) Det borde dock ha blivit en träningsrunda till, men så fort snön och så är borta lir det ändring på det! Då ska jag ut och springa varannan dag också. Så det ska nog gå att få rätsida på det också.

Nu är det dags för frukost!

Sista för idag

Ja, det här får bli sista inläget för idag. Sen ska jag nog krypa ner i sängen med en bra bok. Har börjat på Twilightböckerna och första boken är ju bara SÅ bra. Svårt att inte föreställa sig Edward Cullen som i filmen bara:)

Jaja, men sov så gott alla! Imorgon är jag ledig och förhoppningsvis pigg så då kanske jag kan skriva lite roligare inlägg:) Inte riktigt på humör just nu nämligen. God natt.♥

Kaaallt!!

Jaa, inne i lägenheten... Det är sviiinkallt. Kan inte vara mer än tp 16-17 grader, jag lovar. Helt sjukt. Betalde precis lite räkningar här. Inte så kul ju, men så är det. Värst var ju elräkningen... Fasen vad den sköt i höjden den här gången. Antagligen p.g.a kyla och mörker. Usch, ge mig sommar och värme. NU!:)

Min mage kurrar som bara den nu. Det blev ingen träning tyvärr... Tänkte ju äta när jag kom hem därifrån. Men nu har jag typ ingen lust. Eller, jag är sugen, men inte tillräckligt för att masa mig ut i köket. Tänkte förstås fixa lite tonfisksallad och det lockar kan jag ju säga... Jo, det blir nog en tur ut i köket ändå:)

Nä nu...

Nu ger jag upp för idag. Ingenting blir rätt och jag blir bara mer och mer irriterad. Inte kul, så jag ger mig för idag:) Har ju hela dagen på mig imorgon. Då måste det bli rätt! Nu ska jag bara ta det lugnt tills det är dags att sticka till träningen.


Tusan också

Vill ju inte svära i bloggen, men fan vad dåligt det går med pluggandet nu... Så jäkla svårt det ska vara då:( Fattar inte varför egentligen. Känns som att alla andra fattar utom jag. Suck. Nåja, får kämpa vidare och hoppas att det sätter sig nån gång:)


Hemma i värmen

Det blev lite stressigt i morse. Trodde jag hade mer tid än jag hade:) Men jag hann med gott mått ändå. Jag är en tidspessimist så jag har alltid någon minut till godo. Ambitiöst va?:)

Med tanke på den tidiga morgonen så hoppades jag på att det skulle vara ovanligt givande på övningen. Men inte var det mer givande. Vi gjorde övningar som finns i boken som jag satt och tragglade igår... Suck. Jaja, så är det. Skönt att börja dagen tidigt ju, haha.

Nu har jag precis ätit lite. Gjorde egna toast med mozzarella, pesto, rödlök och tomat. Blev rätt gott faktiskt:) Fast inget slår vanlig toast med ost och skinka faktiskt.
Så fort maten har sjunkit lite och jag har piggnat till från middagsdvalan ska jag sätta igång med pluggandet igen. Blir nog runt fem timmar idag. Hoppas det i alla fall:) Det behövs om man säger så. Allt snurrar rundor just nu. Men det ska jag fixa:)

Ikväll blir det nog träning. Ska testa step idag. Vet inte hur det är, men kan vara kul att testa. Älklingen vill testa gymet igen så då hänger jag gärna med:)

Men nu; PLUGGA!♥

280110

Godmorgon!

Snabbt inlägg bara. Ska iväg om fem minuter typ. Det blir skola och plugg idag. Inget jättespännande alltså:) Förhoppningsvis blir det lunch med pappa också, men det får vi se.

Ha en bra dag!

Snart dags för sängen

Ja, snart är det dags att krypa ner i sängen. Ska upp klockan sex imorgon så det vill till att man får vila ordentligt:) Föreläsningen är mellan åtta och tio så det är ju en rätt kort dag tack och lov. Förhoppningsvis blir det lunch med pappa, men han var förkyld idag så det finns risk för att han får stanna hemma imorgon. Typiskt, hade sett fram emot det:) Men så är det, det blir inte alltid som man tänkt sig.

Godnatt och sov så gott!♥


Nu får det räcka

Nu har jag suttit i typ sex timmar oh pluggat bokföring. Tror jag kan sluta med ganska gott samvete:) Ska dock se till att vara lika flitig imorgon. Det känns som om jag börjar få kläm på det nu. Hoppas det hänger med.

Vi har f.ö svinkallt i lägenheten nu när det är så kallt ute. Det känns typ som att det blåser rakt genom fönstren... Brr. Tur att vi har många filtar:) Jag ska hoppa in i duschen nu och sen bädda ner mig i soffan med alla filtar. Funderar på att göra en kopp varm choklad också. Hade värmt gott.


Löpande bokföring...

Suuck! Tar en kort matpaus nu. Men fy vad trist det är med bokföring nu. Det går väl rätt bra, men så mycket att tänka på. Har man med en del som är rätt så missar man en:) Jaja, jag kämpar vidare sen.

Hoppas ni har en roligare kväll:)

Snö nu igen?

Vad är det som händer egentligen? Nu snöar det idag igen... Sån här vinter hade vi typ senast när jag var liten. Känns konstigt att det är så mycket snö och så kallt. Men jag har ju alltid påpekat hur mycket jag älskar snö och vinter så jag ska väl inte klaga. Dock har man väl rätt att ändra sig?:) För det har jag börjat göra mer och mer nu. Jag vill ha sol och värme. I alla fall sol och runt 21 grader varmt. Åtminstone de dagar man inte är ledig. Annars gör det inget om det blir varmare:)
Nåja, det är bara att bita ihop och gilla läget. Jag gnäller inte gärna om man säger så. Men när jag håller på att förfrysa fingrarna när jag trots allt har vantar på så är det svårt att vara positiv.

Föreläsningen idag gick i ett rasande tempo. Det kändes som att man inte hängde med på hälften ens... Men nu när jag ska vara duktig och läsa på egen hand i efterhand går det kanske bättre. Får hoppas det.
Roligaste med föreläsningen var när alla skulle in genom dörren. Det blev press in om man säger så. Alla ville in först så vi som stod långt fram blev typ mosade:) Men det var rätt kul Läraren måste ha trott att vi längtade efter att höra föreläsningen. Egentligen var det ju så att alla ville ha bra platser för att höra alls, haha.

Nu ska jag snart sätta mig och plugga... Sen lär det väl ta hela halva kvällen att sitta med det. Vill inte! Men jag måste! Nåja, sen ska jag sjunka ner i soffan och titta på Real Housewives of New Jersey. Har ni inte sett det? Se det! Det är underhållning på alla sätt:)

270110

Godmorgon!

Ännu en tidig morgon:) Hade lite svårt att komma ur sängen i morse, varenda liten bit av kroppen känns helt mörbultad... Och träningsvärken börjar sakta uppenbara sig. Men det är ju egentligen rätt skönt, så man vet att man gjort nåt. Än så länge är det skönt i alla fall, frågan är hur det känns i eftermiddag, haha.

Idag är det föreläsning igen. Vi får se om vi kan få platser långt fram så vi hör ordentligt. Sist var det rusning för att få bra platser:) Men det ordnar sig nog. I eftermiddag ska jag bänka migvid skrivbordet och plugga, plugga, plugga. Älskingen ska kolla på hockey så jag får riktigt lugnt. Det är ju lite trist att vi är ifrån varandra, men med tanke på mitt pluggande är det ändå rätt bra såhär ibland... Inte för att han stör, men det är lättare när jag inte lockas av att sätta mig vid tvn tillsammans med honom istället:)

Nu är det frukost som gäller och sedan klädval... Det är ju svårt nu när man inte är van vid att behöva göra klädval varje dag. Förr gick jag ju i skolan typ tre gånger i veckan. Det var betydligt enklare:) Men det är klart roligare att få klä sig ordentligt och inte bara springa omkrin i mjukisbrallor här hemma dag ut och dag in.

Nej nu får jag sätta fart. Ha en bra dag!

Tisdag kväll

Så var denna dagen slut. Har fått gjort mycket och det har gått i ett rasande tempo:) Skola, IKEA, möbelmontering och träning. Men det är bara skönt ju egentligen, så går tiden lite snabbare.

Appropå träningen ja, det var ju första gången på länge jag gick på Ki-box. Och det kändes kan jag ju säga:) Herregud, är helt mör i hela kroppen. Trodde jag skulle blir tvungen att ge upp i vissa övningar. Men envis som jag är biter jag ihop och gör allt till 100 procent ändå. Och efteråt känns det ju så jäkla bra. Trodde att jag skulle orka springa rätt bra med tanke på at jag tränat löpning rätt flitigt p sistone. Men icke, jag var precis lika trött i benen som i armarna. Är som en enda spagettimänniska nu, haha. Frågan är hur tusan jag ska komma ur sängen imorgon...

Nu sitter jag i soffan och är proppmätt efter supergoda fattiga riddare som älsklingen fixade när vi kom hem:) Jag har tur jag. Snart ska jag se Paradise Hotel och sedan kallar sängen. Ska bli så skönt att sjunka ner mellan lakanen senare...

Lugn och ro

Har precis kommit hem igen från IKEA. Jag slapp bråka:) Trodde väl inte riktigt att jag skulle behöva det, men man vet aldrig. I vissa butiker skyller de på kundens oförsiktighet hellre än ser till sitt eget slar. Fast som jag skrev innan, IKEA brukar inte vara något problem:)

Justja, det hände en kul grej precis när jag skulle gå innan. Jag gick ut i trapphuset, låste och började gå ner. Då kom jag på att jag inte hade nattygsbordet med mig. Och det kunde ju vara en fördel om jag skulle byta det, haha:) Klant. Jaja, det är jag i ett nötskal ibland.

Nu ska jag sätta ihop ett bord till skrivaren och sedan ska jag försöka plugga lite. Helt nervös för tentan redan:/ Men det får gå som det går. Tänker i alla fall se till att plugga ordentligt så att jag kan känna att jag gjort allt jag kan.

Hemma om en snabbis

Hemma från skolan, men ska snart iväg igen. Gick sådär idag. Nu börjar det bli krångligare med bokföringen... Så det blir till att plugga ordentligt kommande dagar:)

När jag har ätit ska jag rusa vidare till IKEA och bråka om sängbordet. Det var ju helt stött på typ alla delar så det måste bytas. Hoppas inte det blir bråk, det är såt rist att behöva jaga upp sig ju. Men det brukar vara lugnt på IKEA. De har väl råd att misslyckas ibland gissar jag på:)

Nu måste jag stänga av datorn så det är gjort. :)

260110

Godmorgon!

Det får bli ett lite snabbt inläägg idag, är lite sen. Idag är det dags för skola igen. Känns konstigt när man gick typ varannan dag förra terminen. Men samtidgt skönt att ha schema för varje dag:) Ikväll ska jag träna vilket ska bli kanonskönt efter sega veckor. Trots att jag sprungit så känns det skönt att göra något som tränar hela kroppen:)

Men vi hörs lite senare. Har precis ätit upp min frukost så nu ska jag göa mig i ordning. Kläddilemma som vanligt;)

Äntligen kväll

Jösses vad trött jag är! Vi åkte till IKEA typ direkt när jag kom hem från skolan och sedan var det fullt ös. Vi köpte sängar faktiskt:) Så nu har vi 180 cm att dela på istället för 140. Skönt. Mysigt med närhet, men på nätterna vill man ju slippa kämpa för att få plats, haha. Vi köpte även nya nattygsbord, men det ena var skadat så vi kunde inte sätta ihop det. Det får bli en sväng till IKEA för mig imorgon och byta det. Alltid är det något som ska trilskas, men så är det:)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen sjunka ner i vår stora härliga säng. Godnatt allihop. Sov så gott!♥

Slut på skolan för idag

Hemme igen efter en kort dag i skolan. Två timmars föreläsning går faktiskt rätt fort. Även om ämnet är tungt och läraren pratar irriterande lågt. Det är lite synd om henne för alla ignorerar henne p.g.a att hon pratar så tyst. Visst det är jobbigt att hela tiden behöva sitta på helspänn för att höra vad hon säger, men man behöver inte vara otrevlig. Det kan inte vara lätt för henne heller liksom. Sen kunde ju skolan fixa en mikrofon av ngot slag också...

Jaja, nu ska vi snart iväg till IKEA igen:) Lite småsaker som ska inhandlas samt eventuellt sängar. Nu måste jag äta nåt, magen mullrar som jag vet inte vad:)


Snart dags

Ja, nu är det snart dags att ge sig ivä till skolan... Känns helt okej faktiskt. Jag har läst det jag ska så kanske blir det lättare att hänga med idag. Hoppas kan man ju:)

Kläder var inte lätt att välja idag. Svinkallt ute ju:( Men sol så jag ska inte klaga alltför mycket. Härligt med lite peppande sol. I alla fall, det blir nog leggings och tjock, stickad tröja med höga stövlar. Jag kan inte fota så bra än så det där med "dagens outfit" som är så populärt får vänta tills jag lärt mig använda kameran rätt, haha.

Ha en fortsatt bra dag allihop!♥

Ändrade mig

Ja, alltså enligt föregående inlägg skulle ju jag fxa med bilder efter renoveringen. Men älsklingen ringde precis oc sa att han tyckte det var lika bra om vi kunde fixa en ny säng idag också!:) Så jag väntar lite med efter-bilderna. Håll ut;) Ska bli toppen med en bredare säng. Då blir det inte så mycket knuffande på nätterna, haha.

No more

Sovrummet before renovering:

                    
Ja, alltså när vi burit ut allt och förvandlat skrivbordet till avlastningsbord...
                  
Herregud, hur kunde vi få plats med allt i denna minililla garderob egentligen..?

After renovering kommer:)


250110

Godmorgon!

Idg är det löning:) Typ det första jag tänkte när jag vaknade, haha. Eller nej förresten, först tänkte jag att det är så skönt att ha gardiner som ger struktur åt rummet. Ja, jag är lite konstig när det kommer till inredning, men jag gillar att ha ordning och reda:)

Det blev en hyfsat tidig morgon idag igen, gick upp halv nio. Inte jättetidigt ju, men med tanke på att jag inte ska vara i skolan förrän klockan ett tycker jag att jag varit ganska flitig:) Men har lite att göra innan jag ska iväg. T.ex. läsa lite till i litteraturen. Vi läser ju bokföring nu och är det något jag inte har lätt för så är det siffror. Vi hade i och för sig lite övningar i fredags och det gick faktskt riktigt bra. Men det känns som om det kommer mer som krånglar till det. Därför måste jag se till att vara flitig i den här kursen. Egentligen skulle jag ju vilja ta det lugnt på kvällarna med älsklingen nu när vi äntligen är klara med all renovering, men det får vänta...

Nu ska jag snat äta lite frukost. Ska först fixa med en beställning av ett armband:)

Heja mig:)

Nu känner jag mig faktiskt ganska duktig. Har precis läst igenom kommande veckas föreläsningsmaterial och så är vi klara med sovrummet. Känns riktig bra. Skulle ha sprungit också, men det hanns inte riktigt med och nu känns det för sent:)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Älskar vårt sovrum nu:) Sov så gott!♥

Mitt i The Hills

Skriver ett snabbt inlägg under tiden jag kollar på The Hills. Visningen gick bra idag. Kalt som bara den dock eftersom det var en sommarstuga... Men det var kul:)

Hemma igen så fortsatte jag lägga in saker i sovrummet. Så nu är alla kläder på plats:) Så skönt. Älsklingen hjälpte mig sedan att hänga upp gardiner. Tänk vad glad man kan bli över gardiner, haha:)

Nu har vi precis käkat kebabtallrik. När The Hills är slut ska jag fortsätta lite i sovrummet. Vill ju bli klar nån gång:) Ska lägga upp lite bilder på hur det blir senare.

240110

Godmorgon!

Söndag idag. Så skönt. Och nästan sol ute:) Underbart. Äntligen får man lite energi. Synd bara att den inte värmer än. Men jag hoppas den stannar kvar:)

Tittade igenom inläggen från igår. De var rätt tråkiga att läsa ju. Ledsen för det. Förhoppningsvis blir det bättre idag:)

Det var så himla härligt att vakna i en riktig säng i morse och att ha ett så fräscht sovrum. En bra start på dagen helt enkelt:) Idag ska jag iväg på praktik och stå med på en visning. Ska bli kul. Jag börjar få in rutinen nu så det är inte så nervöst längre. Men sen kan man ju klart göra fel, men vad tusan, det blir nog bra ändå:)

Efter praktiken ska jag klart hem och plocka in kläder i garderoben, haha. Blir skönt när allt är inne. Dock blir det nog en hel del som slängs av kläder och sånt. Måste se till at bli bättre på att rensa. Frågan är bara om man egentligen borde skänka bort dem... Hm, vi får se hur de ser ut. Är de för slitna och i sönder så känns det ju lite fel att ge bort dem...

Nu är det dags för frukost-som vanligt:)


Klar för ikväll

Längtar nästan efter att gå och lägga mig idag. Vi ska ju äntligen få sova i en riktig säng:)

Kom hem från älsklingens föräldrar för en stund sen efter trevlig middag. Spelade lite spel också. Ett roligt spel, men det var svårt. Frågespel om vet och etikett osv. Men som sagt, det var kul:)

Imorgon ska jag förtsätta att fixa med sakerna i garderoben. Hoppas verkligen vi blir klara till imorgon kväll. Det är ju lite småplock kvar sen, men bara alla saker kommer in så är vi ju en bra bit på väg:)

Nu ska jag gå och lägga mig, är så trött, så trött... Sov gott!♥


Vi har ett sovrum

Jaa, nu äntligen har vi fått upp garderoben och flyttat in sängen:) Känns så underbart skönt! Så lätt att hänga in kläder och sätta allt på plats. Men vi är bortbjudna ikväll så det blir nog inte mer ikväll:( Jaja, får göra det sista imorgon. Efter praktiken. Ska troligtvis stå på visning imorgon så det får bli efter det.

Åh, hoppas man blir färdig innan måndag. Blir toppen at ha ett skrivbord igen till datorn och en plats att plugga på i lugn och ro. Då blir det kanske lättare att föra egna anteckningar och så:)

Har varit en hektisk dag. Vi var på IKEA halv tio eftersom älsklingen ville att vi skulle äta frukost där. Tja, jag säger inte nej tack till det ju:) Sen shoppade vi till halv 12... Det blev en massa springande fram och tillbaka. Varför? Först skulle vi ha tag i en lampa som bara fanns på andra våningen. Det upptäckte vi när vi var nere vid kassorna... Sen när vi hämtat det så upptäckte jag att jag hade tappat lappen som beskrev var garderoben vi skulle ha låg. Så då var det bara att springa tillbaka igen. Älsklingen slapp den här gången dock:) Sen, när jag var tillbaka, såg vi att det stod fel färg på paketet så älsklingen fick springa tillbaka och fråga om det hade blivit fel. Suck! Så det blev ett något längre besök än vi räknat med. Vår vanliga tur, haha. När vi sedan kom hem satte vi igång med att fixa garderob och lampa osv. fram tills nu... Helt slut. Imorgon ska vi hänga upp gardiner och fixa in det sista igen. Ska bli så härligt att sova i en riktig säng i natt:)

Nu ska jag snart göra mig i ordning. Först ska jag njuta lite av sovrummet:)

Snabbis

Kort inlägg. Hela morgonen har gått åt till shopping på IKEA. En himla massa rännande upp oc ner då vi glömde det ena och det andra:) Men nu är vi hemma. Först ska vi äta och sen är det fullt ös:)

Uppdatering ikväll.

Mys, mys, mys

Underbar kväll. Och den är inte slut än:) Men nu ska jag ta och stänga av datorn snart. Känner mig helt asocial när jag skriver. Men när det är reklam kan man ju kolla en snabbis:)

Imorgon är det IKEA som gäller. Ska bli kul att köpa lite nytt i alla fall. Vi lär ha och göra med att sätta ihop garderoben:) Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder. Kan ju bli kul, haha:)

Sov gott!♥


Jag och målning

Som jag skrivit tidigare så går målning och jag inte ihop något vidare. Men att kladda är alltid kul, haha:)

       

Fredag kväll

Ja, det kan man väl säga? Nu är jag hemma från skola, shopping och handling. Så skönt:) Nu ska jag bara njuta av helgen med älsklingen. Ska bli så underbart skönt. Och avslappnande. Vilket kan behövas då nästa vecka är fullspäckad:)

Hur som helst, ang skorna jag skulle titta på. Well, jag chansade och köpte dem:) De är så himla fna tycker jag. Blir mer och mer förtjust i dem. Så det blir no att jag behåller dem. Först tänkte jag nog lämna tillbaka dem, men de är så fina ju. Förutom skoshopping så var det clubdag på H&M så kunde inte låta bli att springa in där också. det blev en tröja med puffärmar. Väldigt nöjd med dagens inköp:) Efter shoppingen bestämde jag mig för att gå till skolan. Det är inte så långt, men fy tusan vad kallt det var. Usch, längtar till våren åter igen... Vill kunna känna solvärme och få energi av det ju...

Nu ska jag och älsklingen snart fixa lite mat; entrecote med grillade grönsaker, klyftpotatis och sås. Ska bli gott. Och kul att laga maten ihop. det är efterlängtad:) Hörs senare.

Men först:


Här är de omskrivna skorna:) Var gärna ärliga och säg vad ni tycker. Ska jag behålla dem? De är från Din Sko f.ö.

Det här armbandet brukar nästan alltid hänga runt min handled. Berlockerna representerar min föräldrar, min syster, älsklingen och nyckeln är mitt hjärtas nyckel;)

Snart iväg

Snart ska jag ge mig iväg. Jag tänkte åka in till stan lite tdigare eftersom jag vill kolla på ett par skor innan skolan. Jag vet inte om jag ska köpa dem eller inte. De är sjukt fina, men har typ 10 cm klack... Woa! Undrar om jag kan lära mig gå i dem? Men är de så snygga får jag väl lära mig helt enkelt:) De är på rea så kan jag inte ha dem så är det inget dyrt felköp om man säger så. Ska nog springa in om Zara först och kolla lite dock. Tänk om de också har rea på snygga skor:)

Nej, nu får jag sätta fart. Hörs senare.♥


220110

Fredag idag!! Ja, inte för att jag har haft en så värst ansträngande vecka, men ändå:) Ska bli skönt att vara ledig hela dn här helgen också. Och få flytta in i sovrummet. Jag vet, det är tjatigt, men det är så himla skönt tycker jag. Slippa sova i en röra av kläder och annat. Och framförallt, slippa sova på golvet. Ryggen är inte så glad hittills:)

Idag blir det skola mellan ett och tre. Dryg tid, hela dagen försvinner ju liksom. Men jaja, fick sova lite nu på morgonen ju. Fast gick upp för en halvtimme sen, vill försöka gå upp hyfsat tidigt även när jag är ledig så att jag blir piggare och får ut mer av dagen:)

Så var det dags för frukost nu då:)

Dags att ta kväll

Ja, det är dags att gå och lägga sig om en stund. Och eftersom mindator är världens slöaste gäller det att börja i tid:) Så godnatt, sov så got. Det ska jag göra:)

Klar för kvällen

Nu har jag precis kommit hem från ännu en löptur. Känns toppenbra, knäna gör inte alls ont. Tror jag ska våga mig på att springa lite längre framöver... Äntligen:)

Till Karin: om din kommentar, jag kommer självklart äta luncher på stan med dig. Hallå, dem kan jag inte leva utan. Men det är liksom när vi äter ihop han och jag:) Du och jag har år speciella grej ju♥

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka få lite sömn inför föreläsningen/övningen imorgon. Usch, då gäller det verkligen att vara med:/ Helt nervös ju. Men sen är det fredag kväll med älsklingen. Vi planerar god middag, gott att dricka och bara mys! Längtar:)

Avtal

Älsklingen och jag har ingått avtal:) Från och med nästa vecka är det förbud mot läsk, godis,kakor och öl i veckan. Vi ska inte heller köpa mat utan börja laga själva. Veckan slutar på fredagen när vi kommer hem från jobb och skola och då får vi festa till det lite:) Bryter vi mot det får vi böta 100 kronor. Seriöst, inte sant?:) Jaja, men det blir nog lättare när man är två. Jag började denna veckan så är lite stolt över att jag inte ätit något onyttigt alls den här veckan:) (btw, sushi räknas inte, det är fisk haha)

Jag har varit lite duktig idag när jag kom hem från skolan. Läste lite och sen tvättade jag fönstren i sovrummet. Så nu bara väntar det på att inredas:) Ska bli toppenskönt att krypa ner i sängen på lördag kväll.

Nu ska vi diska lite och sen mysa resten av kvällen. Imorgon är det fredag!!

Första skoldagen-check

Ja, så var första skoldagen över. Kändes rätt skumt att vara tillbaka på föreläsning igen, men himla kul att träffa alla igen:) Vi började ju med nytt ämne idag och det känns väl helt okej faktiskt. Inte toppen, men om jag ser till att plugga ska det nog kunna gå.

Efter skolan gick jag en snabbis på stan. Köpte en kofta och en mascara. Lite lagom sådär:) Tanken var att jag skulle köpa ett par Converse,men de hade inga i min storlekså jag får vänta. det är ju inte riktigt säsong för det än, men är så himla sugen på ett par:)

Nu måste jag äta innan min mage blir helt knäpp. Det mullrar riktigt så tom den är, haha.

Tidig morgon, kallt

Godmorgon!

Jaha, då var det dags för tidiga morgnar igen. Jisse s vad svårt det var att komma upp innan. Hade i och för sig hjälpt älsklngen upp halv sju, men den somnade ju jag om:) Så då blev det ännu jobbigare att ta sig upp en timme senare menar jag med det:)

Idag är det dags att ta tag i studierna igen. Exern Redovisning. Huh, det låter svårt... Får nog hitta nån som kan shjälpa mig i pluggandet, matte har aldrig varit min grej. Men jag ska banne mig klara av det! Plugga stenhårt, det är ju mitt läfte till mig själv:) Så vi ses när kuresen är över med andra ord, haha:) Nä, ska nog hinna med lite annat också.

Efter skolan ska jag kanske ta en sväng på stan. Är så sugen på att shoppa något. Jag har förvisso inte råd, men har lite presentkort som jag skulle kunna använda ju:) Sånt gillar vi, presentkort är toppenbra! Särskilt när det är på kläder och skor, haha:)

Nej, nu får jag sätta fart. Ha en bra dag!


Dags för sängen

Sitter och tittar på So You Think You Can Dance. Känns lite konstigt att man själv ine ska dansa i år... Men balett blir det ju i alla fall. Kan inte släppa det helt och vill ju ha kvar hållningen:)

Nu har jag fixat mig klart och förberett för imorgon. Ska bli rätt skönt att komma igång igen trots allt. Nu är det snart dags att krypa i säng. Sov så gott:)

Hal löptur...

Gav mig ut och sprang trots att det ligger snö ute. Trodde dock at det skulle vara lugnt på gatorna eftersom de är så ivriga med att salta. Men hade fel, det var rätt halt på sina ställen. Så blev lite glidande löpsteg om man säger så:) Men skönt var det i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Måste fixa mig lite för imorgon, det är ju dags för skolstart för min del då. Känns konstigt och lite segt efter att ha varit ledig i typ en hel månad. Men ska samtidigt bli rätt skönt:)

Ses senare:)

Framsteg

Ja, målningen gick bättre idag:) Kanske för att jag slapp väggar. Bara fotlister att måla. men fy tusan vad tråkigt det var att måla dem. Skönt att det är klart:)

Älsklingen är iväg och kollar på hockey nu så jag ska ut och springa tänkte jag. Sen duscha och fixa till mig lite och sen är det The Real Housewives of New Jersey. Så himla kul att titta på Underhållning på hög nivå haha.

Ses!

Hemma från shopping

Mycket trevlig förmiddag med fika och shopping med Camilla. Tack så mycket! Det får vi göra om:) Jag skulle ju inte shoppa något, bara "fönstershoppa", men hade ett presentkort så det blev en kofta... Men det är väl lite okej med tanke på presentkortet?:) Mycket trevligt sällskap i alla fall♥

Nu ska jag fixa lite i sovrummet igen. Ska ta bort täckpappen:) Tjoho, nu börjar det äntligen kännas klart. Så när garderoben kommer in så ska allt ifån vardasrummet in igen också. Ska bli skönt att slippa sova på golvet, haha:) Sen ska det ju sättas in lampa i taket, gardiner och matta vilket vi inte haft på ett år... Så ska bli skönt att äntligen göra det lite hemtrevligt.
Men som sagt, nu ska jag fixa lite. Hej så länge:)

200110

Ja, då var frukosten avklarad:) Ska snart göra mig i odning och åka in till stan. Jag och Camilla ska ta en fika och umgås lite. Ska bli jättetrevligt:) Men vad ska man ta på sig? Vinterjacka känns helt fel när man ska gå i affärer, men det snöar åter igen så det känns kallt med bara kappa... Problem, haha:) Jaja, ska sätta fart nu. Ska köra in så jag är lite halvt nervös när det ligger snö på gatorna. Kanske får kana in med bilen istället, haha:)

Men kom igen

Godmorgon!

Jag vill börja med att skriva lite om avundsjuka. Jag läste precis i Kenzas blogg om att hon startat en insamling till katsatrofen i Haiti. Nu verkar det som att vissa läsare har tagit illa vid sig för att hon uppmanat alla att skänka åtminstoe en tia. Vissa tcker att hon är kaxig som anser att alla har råd med en tia och kommer med kommentarer som att de inte har råd eftersom de inte har nåon egen inkomst osv osv. Jag vet, varför bryr jag mig? Jo, därför att det är ett typiskt exempel på avundsjuka. De hackar på en människa som verkar vara trevlig och ambitiös (jag känner förvisso inte henne, men har läst en hel del av hennes blogg) och som vill hjälpa till. Och för det får hon bara nedvärderande kommentarer. Jag menar kom igen för tusan! Hon tjänar bra på sin blogg och hon har jobb. Klart det är avundsjuka som spökar. De är avundsjuka för att hon har en så pass hög inkomst i så låg ålder och att hon är framgångsrik. Människor är så lättretade så så fort något inte passar så brusar de upp och attackerar istället för att ta det med en klackspark. Okej att det kan vara jobbigt att skänka en tia till Haiti, men jag kan inte se att någon tvingar dem heller. Ingen tvingar dem att läsa en blogg som enligt dem själva tvingar till att skänka pengar de inte har eller får dem att verka mindre gott ställda. Så verkligen, kom igen. Orka ödsla energi på att hacka på andra. Skaffa ett jobb istället och se till att dra in pengar med den energin istället:)

Så, lite avskrivning så här på morgonen:) Som sagt, att jag bryr mig beror främst på att jag själv drabbats av att avundsjuka kommit i vägen mellan mig och vänner. Så det retar mig alltid lite när jag läser sånt här. Men jag tänker inte låta det förstöra min dag. ag lägger inte så stor energi på det, var bara tungen att skriva av mig lite:)

Idag gick jag upp klockan nio... Skulle gått upp åtta, men det var helt omöjligt att gå upp:) Nu ska jag snart sätta igång med lite frukost.

Så vsr denna dagen slut

Ja, nu är det färdigmålat. För gott typ:) Alltså, alla lager färg är klara. Så nu kan vi flytta in i sovrummet igen i helgen. Toppen:)

Imorgon ska jag träffa Camilla och ta en fika. Ska bli mycket trevligt:) Och så lite shoppingoch så också. Eller ja, ögonshopping i alla fall, haha:)

Jaja, jag har inte så mycket mer att tillägga just nu. Vet inte alls vad jag ska skriva. Så vi hörs senare ikväll kanske, annars sov så gott:)

Lite bättre

Ja, nu skippade jag målningen av väggarna. Ska måla lackfärg istället... Hur ska det här sluta?:) Haha, så kasst. Jaja, jag försökte:)

Helt sjukt ju

Nää, inte gick det här bättre! Satte på ny roller, rosa(...) och då blev det rosa flock på väggen:( Suck! Jag är ju helt hopplös. Fast lite kanske man ka få skylla på älsklingen som köper rosa roller till vit färg...?:) Men nu strntar jag i det. Han får komma hem sen i eftermiddag och säga hur det ska vara. Det här är ju löjligt. Snacka om att vara misslyckad, haha:)

Ska det vara så..?

Har börjat måla nu och färgen rinner typ bara... Ska det vara så?:) Skrev till älsklingen och sa att jag nog väntar med målningen till sen så jag inte sabbar något, haha. Men han ringde precis och gav mig instruktioner så nu ska jag på det igen. Ska bara hämta tvätten först. Håll tummarna för mig nu att det går bättre så jag inte verkar helt ha tummen mitt i handen:)

190110

Godmorgon!

Så var det en ny morgon och en ny dag. Kom upp lite tidigare idag. Men det är så segt att gå upp när man inte har något direkt inplanerat:) Så skönt att ligga och dra sig, men jag blir typ mer trött om jag sover för läne... Konstigt nog:) Well, nu är jag uppe i alla fall.

Idag ska jag tvätta. Mellan 11-16, lite mer lagom än som sist, 7-11:) Så det blir lite motion idag av att springa upp och ner för trappor igen. Dessutom ska jag måla i sovrumet. Spacklingen blv f.ö godkänd, haha:) Så nu kan jag lägga till det i in meritlista; kan spackla:) Förhoppningsvis blir vi klara idag så vi kan börja fixa med garderoben och så. Kanske kan vi vara färdiga i helgen. Det hade ju varit det absolut bästa.

Nu är det som vanligt dags för frukost:) Kom på att jag nog skulle behöva handla lite också... Kylen är fortfarande anska tom. Hm, ja, men det ska vi väl kunna klämma in nånstans också:)


Kväll

Så var det snart dags att gå och lägga sig. Mycket trevlig kväll hos föräldrarna♥ Bjöds på hemlagade köttbullar. Mums! Så himla gott. Borde verkligen satsa på att laga mat själv mer:)

Nu ska jag snart gå och göra mig i ordning och krypa ner under täcket. Får se om jag kan sova, det stinker målarfärg i hela lägenheten... Fy! Längtar tills det blir klart så man kan få sova normalt igen:) Ska bli så mysigt att inreda med garderoben och gardiner och matta och allt:) Hoppas vi kan börja flytta in igen till helgen!

Sov så gott!


På väg

Yes, snart är jag på väg till föräldrarna. Fasen vad svårt det är att hitta kläder nu när garderoben ligger på matrumsbordet:) Hittar typ ingenting. Hoppas vi är klara till helgen. Blir en del kastande av kläder. Måste uppdatera lite. Har sparat en massa onödigt ju:)

Nu ska jag klä på mig och sedan åka. Måste tanka bilen först... Brukar köra på kassa och typ alltid tar det en halv evighet innan pumpen startar. Så där står man och ser dum ut och vet inte om pumpen funkar eller inte... Bara jag som råkar ut för det?:)

Bilder från helgen

Ja, det är ju inte många, men jag har inte kommit så långt att jag vill visa för mycket av mitt eller någon annans utseende. Läjligt kanske, men än så länge håller jag fast vid det:)

                              
Lite skridskoåkning blev det:) Kändes at det var längesen man åkte konståkning...

                      
Jättemycket snö som sagt... Och bara gympaskor. Klantigt...

Spacklat och klart.

Ja, nu har jag spacklat klart. Det märks att jag är rätt barnslig av mig, gillar att kladda och hålla på:) Nu hade vi inga spackelverktyg (har ingen aning om vad de heter egentligen...) så jag fick använda händerna istället och oj vad det var kul, haha:) Vet ju inte om resultatet blir godkänt, men som sagt, kul var det.

Är sjukt festsugen för övrigt. Var en hel evighet sen jag var ute sist. Det har varit fullspäckade helger nu sen jul så allt festande ligger på is... Och nu renoverar vi så det mesta av ekonomin går till det. Suck. Men jag skulle verkligen vilja ut och dansa. Klä upp sig i höga klackar och bara ha kul:) Jaja, när det väl händer lär det väl vara dubbelt så kul.

Nu ska jag plocka undan lite här hemma. Försöka ta mig ur sängen igen och vara lite duktig:)

180110

Godmorgon! Blev en lång sovmorgon idag:) Skönt, men har världens huvudvärk tack vare det. Sover för hårt:)

Det kan inte vara sant. Tittade precis ut genom fönstret och vad möts jag av? Jo, SNÖ.... Jag menar hallå, vad sjutton händer i det här landskapet? Vi var ju i Danmark i helgen och där var det jättemycket snö. Då längtade man hem till Sverige till barmark. Och så blir det ännu mer snö:/ Jaja, jag ska inte gräva ner mig för det, men nu längtar jag vekligen till våren och efter solen!:)

Idag händer inte mycket. Är hemma hela dagen. Kanske ska läsa lite och så. Annars har jag inget speciellt på gpng. Eller jo, jag ska spackla lite i sovrummet. Men det tar typ 10 min... Sen i eftermiddag ska jag hem till mina föräldrar och äta middag. Ska bli härligt att träffa dem igen. Helt längesen. Saknar dem ju♥

Nu ska jag äta frukost:)


Neej

Var är alla läsare nu då? Haha, orkade inte vänta på mig antar jag:) Får försöka marknadsföra bloggen igen.

Nu har vi ätit. Blev varma mackor, haha. Fantasin tröt i samarbete med en tom kyl:) Önskar vi hade haft en kyl som alltid såg sådär härligt nyttig och hälsosam ut.Måste nog börja köpa mer frukt. Så när man är sugen på nåt sött kan man ju ta det istället för nåt annat onyttigt.

Nu ska jag snart se The Hills. Gillar den serien. Visst, den är inte 100% verklig, men det är ändå kul att se det. Tänka på bl.a. hur bra jag har det med min älskling i jämförelse:) Och så är det kul att få inspiration till kläder. De klär sig alltid helt snyggt. Mode är kul just för att man kan kombinera som man vill anser jag. Få inspiration lite här och där:) Min stil är rätt blandad. Ibland vill jag ha lite prepy kläder och ibland vill jag ha lite mer avslappnad stil. Det beror helt på humöret:)

Nu ska jag se om jag kan få låna tvn lite:)♥

Hemma efter helgen

Ja, jag har varit i Danmark hela helgen så det är därför jag inte skrivit alls på de här dagarna. Hade inte datorn med mig, tänkte det skulle bli lite dyrt att gå in på internet:) Hade jag haft fler läsare så hade jag nog tagit med den dock:)

Helgen har varit mysig. Men vi blev helt chockade när vi kom fram eftersom det låg massor med snöl överallt. Runt vägarna låg värsta höga snövallar och det var snö på vägarna. typ som om man kört i norrland mitt i vintern. Jag hade bara gympaskor och stövlar med mig så gissa om jag frös om föttterna... Som tur var hade jag min älskade raggsockar med mig så det gjorde det lite bättre. Men fy tusan vad kallt det var:/ Längtade ännu mer till sommaren där kan jag ju säga... Men förutom vädret var dagarna bara trevliga. Mysiga restauranger och mycket skratt och prat. Både älsklingen och jag har träningsvärk dock eftersom vi spelade badminton igår:) Blev lite bowling och minigolf också. Bara slapp helg med andra ord:)

Nu är det tillbaka till verkligheten och alla nödvändiga tillbehör. T.ex. laga mat... Vad tusan ska vi ha till mat? Jaja, det löser sig väl:)

Nu sitter jag i tjocka strumpor, mjukisbyxor och tröja och är ändå kall. Våren, när kommer den? Längtar som tusan!

Nej, nu ska jag mysa ner mig i soffan med älsklingen. Efter en intensiv helg med mycket människor runt sig kan det behövas:) Jag som kommer från en minisläkt blir helt trött av så många människor runt omkring heöa tiden. Men det uppskattas, det är kul att ha sällskap ändå:)
Kommer nog lite uppdateringar sen, måste ju ta igen lite nu:)

150110

Tidigt uppe idag igen. Men börjar nästan vänja mig känns det som faktiskt. Är inte så hysteriskt trött idag:) Sov gott i natt också. Gissar på att det var springturen som hjälpte till. Sover bättre och känner mig bättre typ alltid när jag har rört på mig kvällen innan:)

Nu ska jag fixa lite frukost och träna på redovisningen. Sen är det iväg och göra så bra ifrån sig som möjligt. Måste packa när jag kommer hem också. Har börjat lite, men det blev så svårt att fokusera pådet igår när redovisningen jagade. Så det får li idag. Fattar dock inte hur jag ska få plats med allt, haha:)

Dags att gå och lägga sig?

Klockan tickar på. Jag tror jag har koll på vad jag ska säga imorgon nu. Får vi hoppas i alla fall:) Jo,men det ska nog gå bra.

Blev en springtur idag. Så himla skönt idag också. Jag kunde springa lite längre än jag brukar. Har nämligen problem med knäna. Om jag springer för långt eller för länge helt enkelt, så får jag jätteont i knäna. T.o.m så att jag knappt kan gå vanligt. Så jag tar små turer om ca 4 km i taget. Därför jag helst vill springa varje dag. Det är inte långa sträckor jag springer, men försöker träna upp styrkan i knäna efterhand. Jag får vara glad för det lilla jag kan göra:)

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sedan läsa igenom min redovisning en gång till. Önska mig lycka till:)

Sov gott!

Hmm...

Suck, åmgest för redovisningen imorgon. Varför började jag inte tidigare? Jaja, det får gå som det går:)

Nu ska jag ut och springa. Behöver rensa skallen lite. Mycket tankar som vandrar runt i skallen nu:) Är helt för trött för att hitta på nåt vettigt att skriva så det får räcka så här:)


Lång dag

Nu är jag äntligen hemma. Lång dag, är ju inte van vid det:) Men det har varit en helt okej dag. Slapp avräkningar, haha:) Fick arkivera lite och skriva beskrivningar. Ska bli och se när de kommer i pränt sen. Hoppas inte där är för mång stavfel bara:)

Här hemma målas det. Inte jag dock, måste fixa med min redovisning... Varför har jag väntat till sista minuten med den? Suck. Nåja, ja brukar ha lätt för att lära när det är muntligt. Sen måste jag packa idag också. Vi ska till Danmark i helgen:) Ska bli roligt. Älsklingens mormor som bjuder eftersom hon fyllde år. Ska som sagt bli roligt. Nu måste jag sätta igång med redovisningen och sen ut och springa.:)

140110

Usch, tidigt idag igen. Jaja, ska inte klaga, hade ju het lediga dagar nu i början av veckan:) Men det är desto jobbigare att komma in i de här tidiga morgnarna nu. Så segt att gå upp innan. Jag ville bara krypa ner under täcket igen när jag klev ur sängen. Så kallt och helt mörkt. Nää, somaren var är du?

Idag blir det praktik. Ska bli kul att se vad som finns att göra idag. Kanske en avräkning? Jag är typ sämst på det, haha:) Fattar inte varför det ska vara så svårt att begripa var och vad jag ska skriva in i dokumentet. Men det löser sig, har ju faktiskt bara gjort det en enda gång:)

Ikväll blir det målning och så måste jag förbereda för redovisning imorgon... Extern kommunikation i vårt företag. Men det ska nog gå bra. Gillar ju att prata inför folk:) Men kommer klart vara sjukt nervös ändå. Det kommer imoron bitti säkert:) Nu måste jag göra mig i ordning. Mäklarstassen på hihi:)

Yey, heja mig:)

Jag gick faktiskt ut och sprang. Litesmåhalt, men fy sjutton vad skönt det var! Nu kan jag vara extra nöjd med idag:) Nu ska jag hoppa in i duschen, krypa upp i soffan med älsklingen och se ännu ett avsnitt av Paradise Hotel. Ja men det är ju så himla kul mitt i allt det galna:)
Imorgon blir det nog dålig uppdatering. Jag ska på praktik och har ingen tillgån till dator då... Kanske, men det är ytterst otroligt:) Men då har jag desto mer att skriva på kvällen.
Sov gott!

Mätt och trött

Sådär, då har vi maskerat färdigt samt ätit. Skönt. Nu ska vi ta det lugnt. Jag är väldigt sugen p att gå ut och springa om en stund... Just nu tittar jag på Roomservice dock så det får vänta:)

Dagen har som sagt varit toppen. Började ju med att tvätta vilket var rätt trist. Och tidigt... Men det som kom efter var mycket bättre:) Träffade Karin inne i stan och vi shoppade, pratade och skrattade. Precis som det ska vara:) Jag fick med mig en skinnjacka och ett par skor hem. Helt nöjd med jackan, har funderat länge på att köpa en och hittade den här på H&M, så det blev ju ingen förmögenhet heller:) Kan visa en bild imorgon.
Mitt i shoppingen lunchade vi på tahi-restaurang. Så himla gott och billigt. Sånt gillar jag som är student, haha:) 

Min blogg ser helt galen ut just nu, men jag hinner inte fixa med det just nu. Får ta lite i taget om man säger så:) Men ni står kanske ut?

Nu ska jag titta klart på Roomservice och sen får vi se om jag är flitig eller ej:)


Renovering

Ja, nu är jag hemma igen. Direkt på renoveringen av sovrummet. Vi håller på att maskera som bäst.

Dagen har varit toppen, skriver mer sen. Måste hjälpa till mer ju:)

Under konstruktion...

Ja, jag försöker förändra min blogg så att den ser lite proffsigare ut, men är inte världsbäst på datorer och sånt så det tar sin lilla tid:) Ni får ha överseende.

Nu har jag snart tvättat klart. Ska bara ta upp det sista ur torkrummet om en halvtimme. Sen måste jag börja göra mig klar för att åka in till stan:)

Cancer...

Läste precis om cancer och kände mig plötsligt lite nere. Min mammas bästa väninna gick bort i cancer och min pappa fick cancer för ett par år sedan. Han mår bra nu, men jag är livrädd att den ska komma tillbaka. Cancer överhuvudtaget är jag livrädd för. När jag läser om det, oavsett om någon drabbats eller så så mårjag genast dåligt. Det är det värsta som finns att få höra att en närstående har drabbats av denna hemska sjukdom. Jag är själv livrädd för att få det. Men det sägs ju att det hoppar över en generation, så kanske kan man leva på hoppet?
Nej, usch, nu ska jag inte deppa ihopp. Jag har en bra dag att se fram emot:) Var bara tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag ner och hänga tvätt.

130110

Godmorgon! Fy tusan vad tidigt det är... Har ju haft sovmorgnar nu ett par dagar så det här känns jättekonstigt. Men samtidigt kan jag inte slappna av och vila nu när jag väl är uppe:) Första rundan maskiner är avklarade. En riktigt positiv sak med att tvätta är att v bor högst upp utan hiss. Så det blir fin träning att springa upp och ner en gång i timmen, haha:)

Senare idag ska jag in till stan och träffa K. Jag vet inte om hon vill omnämnas här så än så länge får det bli K:) Hon och jag var vänner på högstadiet, men i gymnasiet träffades vi knappt. Och sen nu har vi hittat tillbaka till varandra och börjat umgås igen. Så himla kul:) Annars har jag en förmåga att bli av med vänner. Vet inte alls vad jag gör för fel, om jag gör fel eller vad... Jaja, strunt i det. För trots att det är tråkigt försöker jag se det som att det är de som förlorar mest. Ha alltid brytt mig om vad folk tycker annars, men nu tänker jag köra efter mna regler. Strunta i alla andra och göra som jag vill. Utan att trampa någån på tårna naturligtvis, men liksom inte bry mig om spydiga eller rent av elaka kommentarer o.s.v. Ni fattar:)
Nu måste jag nog äta lite, magen är inte van vid mer än en timmes väntan på frukost...

Hemma i röran igen.

Ja, så var vi hemma igen:) Gick väldigt fort, men det var trevligt. Jag kunde inte äta tårtan eftersom jag inte tål mjölk och grädde os.v. Piiinsamt:/ Usch, inte lätt att tacka nej när någon gjort sig mldan att faktiskt baka en tårta. Men jag får så hysteriskt ont i magen att jag faktiskt väljer att skämmas framför magknipet...

Imorgon ska jag träffa K. Ska bli sjukt kul att träffas och skvallra lite, äta lite lunch och bara njuta av att vara tjejig igen liksom:) Men först ska jag tvätta... Vill inte! Men så är det, bara att ta tag i det och köra på:) Så det blir nog några tidiga inlägg imorgon bitti.

Nu ska jag krypa upp i soffan med älsklingen och kolla på Paradis Hotel. Inte mitt faboritprogram, men det är så himla kul att se alla kansiga påhitt och alla bråk:)

Kväll snart

Ja, älsklinegn är hemma nu och vi har städat upp lite i sovrummet och fixat så att vi kan "maskera" där inne imorgon. Men först måste allt skräp kastas, tippen here we come...:)

Nu ska vi fixa lite mat och sedan ska vi iväg på födelsedagsfirande. Älsklingens mormor som fyller år:) Ska bli trevligt. Vad blir det till mat då? Tja, det som finns i frysen och kylskåpet; köttbullar, makaroner och chilisås... Handla mat har inte riktigt varit vår starka sida den här veckan. Blev hämtmat i början och så... Ajabaja:) Men vi ska nog komma på fötter igen. På torsdag blir det nog spagetti och köttfärssås i alla fall.

Inlägg

Nu ahr jag precis varit en sväng på affären. Köpte avocado till luch/mellanmål och Veckorevyn. Nu är jag hemma igen och ska sätta mig och läsa lite. Så skönt att ha en sån här mellandag till faktskt. Men ska ju försöka vara lite flitig och såga sen...

Skulle vilja skriva om kommentarerna jag fått här hittills, jag har ingen aning om hur man svarar, haha:) Jag ska försöka svar via mail istället. Men om nån vill undervisa mig får ni gärna göra det:)

Seg dator

Jaa, usch, den är så seg nu. Internet tar en halv evighet på sig att öpnna olika sidor... Så himla irriterande.

Det märks f.ö att jag har rätt lite att göra de här dagarna va?:) Så många inläg har jag aldrig haft förr. Men det ändrar sig när skolan börjar. Och imorgon ska jag också iväg och på torsdag. Sen är jag borta hela helgen och då kan jag inte blogga. Så det är bara att njuta av att vara så flitig så länge det varar:)

Ny medlem

Japp, blev precis medlem på gratisbio.se. Har sett mycket reklam för den sidan så jag tänkte att jag kunde ju testa:) Vi får se hur det går för mig. Känner ingen annan som är medlem så får se om man kan få nån vän och därmed poäng där. Hoppas det, hade ju varit toppen med lite presentkort då och då när man är student:)

Kallt!!

Vår lägenhet måste vara världens kallaste. Vi har typ 16 garder vamt(kallt)... Fy sjutton. Vi har s.k. vattenbaserad golvvärme som enda värmekälla. Och tro mig, den gör inte mycket nytta... När jag har råd ska jag köpa en sån där "brasa" som tänds med gas. Mmm, hade varit så skönt att få lite "riktig" värme. Nu går jag runt i varma hoodtröjor, dubbla byxor och raggsockar här hemma. Helt galet ju.
Och ute snöar det, haha:) Jaja, aldrig är man nöjd.

120110

Haha, såg precis att jag använt väldigt olika datummärkningar:) Hoppas ni har överseende, hihi.
När jag vaknade för en kvart sen upptäckte jag att de snöat i natt och att det fortfarande snöar... Jag borde ju reagera positivt eftersom jag älskar snö... Men nu räcker det faktiskt tycker jag. Det är kallt och det är mörkt. Jag tappar liksom all energi. Jag vill ha sol och runt 20 grader varmt. De hade varit toppen. Dessutom är jag dödstrött på att möta ett spöke varje gång jag speglar mig:) Får kanske ta och köpa lite brun utan sol eller nåt så man ser lite fräschare ut faktiskt. Och träningen går ju åt pipan den med. Just den här månade har jag inte råd heller att betala gymkort så jag hade ju tänkt springa... Men aldrig i livet i snö, det har jag ju skrivit innan. Jaja, får försöka pigga upp mig:)
Idag har jag än en gång inget inplanerat. Garderoben behöver sågas i sönder, men det kan nog vänta lite...:)
Saknar mina vänner... Jag önskar jag kunde vara med dem varje dag, men nån är bortrest, nån jobbar mycket och andra går i skolan nu. Så det blir så, lite hackigt. Men så är det:)
Nu ska jag äta lite och plocka undan lite här.

Ingen garderob längre

Det som en gång var en garderob är nu bara ett stort hål:) Ska bli så fint, så fint sen. Med lite färg och ett snyggt skynke så blir det en kanonfin garderob. Sen ska vi ju ha en "vanlig" stor garderob dessutom. SÅ nu ska väl mina kläder få plats ordenligt så att de inte blir helt tillknycklade:) Älskar ju kläder så de bör behandlas bättre än de behandlats hittills:) Nu borde jag gå ut och å också, men vet inte om ja har nån lust faktiskt... Det är så kallt. Jag brukar alltid förespråka kyla, men inte nu längre. Nu är det nog, nu får det mer än gärna bli vår!

Kommentarer

Jag blev så himla glad nu när jag loggade in här precis och såg att jag hade fått en kommentar:) Och inte av någon jag känner utan av någon helt annan. Kul att andra också hittar hit ju:) Tack Linn-Lay för att du gjorde min dag ännu bättre:)
Annars så är rivningen av garderoben i full gång nu. Jag fick tillåtelse att gå och träna, men det passet jag ville gå på var inställt. ¨Så jag hjälper till:)


Sådär, mycket bättre

Nu har jag varit rätt flitig tycker jag, har skickat in projektarbetet och nu ska jag sätta mig med den nya kurslitteraturen en stund. Men sen vill jag börja på Twilight!!:) Hm, jag undrar om det blir nån träning för mig idag. Tror inte det. Älsklingen ska såga upp vår garderob när han kommer hem så jag får ju hjälpa till lite med det kanske. Skulle kanske ta en promenad senare ikväll då? Det är ju bättre än inget i alla fall:)


Välkommen hem till oss...

Yes, så här ser det ut hemma hos oss just nu... Fint va, haha:) Jag hittar typ ingenting. Och sängen är hårdare än vanligt. Jag ligger innerst mot väggen och jag lovar, jag hade typ 2 dm att ligga på inatt:) Men älsklingen sover så gott så jag vill inte väcka honom:) Fy vad lycklig jag är som har honom!!
                            


Neeeej

Det fanns bara tvättid mellan 7-11 på onsdag:( Neeeeej!! Jaja, vi behöver verkligen tvätta och vi är borta i helgen så det är bara att gilla läget. Var bara tvungen att skriva av mig:)

Jaha?

Tusan vad lat jag är idag. Gör typ inget vettigt alls. Kollar runt på bloggar och lite sånt. Nä, nu måste jag ta tag i mig själv. Ska gå och boka tvättid, sen ska jag sätta igång med skolarbete. Ska fasen läsa lite i förväg på nya ämnet vi ska läsa i skolan. Det är matte så tro mig, jag behöver det!


Måndag, ensam, kallt

Haha, låter deppigt ju:) Men visst, lite trist är det att vara ensam igen. Älsklingen komme väl knappast hem tidigare idag igen. Och nu känns det som att hela staden jobbar eller går i skolan utom jag... Jag börjar inte min termin i skolan förrän nästa torsdag... Känns väldigt skumt. På fredag har vi förvisso redovisning, men det är bara dit och hem igen känns det som. Idag ska jag göra lite ändringar i vårt arbete och sedan skicka in det. Ska bli så skönt när det här är över, det var inte alls kul! Vårt företag har i och för sig en bra idé, men att bara skriva om det var inte så inspirerande. Hoppas bara vi gjort bra ifrån oss nu bara, för allas skull liksom.
Annars händer det nog inte mycket här idag. Ska försöka ge mig iväg och träna senare. Herregud, har legat nere med det i typ två veckor nu. Jag håller på att få spatt här ju:) Men när det är så kallt och halt vågar jag inte riktigt ge mig ut och springa.
Tror jag ska läsa lite Twilight idag också. Har längtat efter att få börja läsa den första boken, alla säger att den är så bra:)

Seriöst...

Vad är meningen med livet? Finns det nån mening med livet? Jag har flera teorier, men ingen stämmer... Ovsett hur jag vänder mig så står jag alltid i motvind..? Haha, djupa tankar:) Men ibland känns det så liksom, vad är meningen med allt?

Hemma i röran...

Hemma igen efter visningarna. Gick bra den här gången:) Väl hemma satte vi igång och rensa ut sovrummet. Herregud vad mycket skit man har... Nu är vi helt slut och vill bara ta det lugnt. Det blir pizza till middag, trots rester i kylen. Usch och fy på oss!:) Men det är ju älsklingens födelsedag så det är väl en duglig ursäkt?:) Sitter i vardagsrummet nu och det känns som om vi har en liten etta, saker precis överallt! Och jag som tänkte packa ner julsakerna nån da till veckan. Hm, det får nog vänta tills det är målat och klart:)

Ny dag, nya upplevelser, nytt sovrum...

Idag har jag fått sova ut. Så himla skönt! Magknipet sitter i. Fy tusan, det är knappt att jag önskar min värsta fiende detta... Hoppas det går över under dagen.
Idag ska jag iväg och stå som visningsvärd. Ska blikul. Hoppas det går bra bara, sist glömde jag lämna ut prospekt så jag fick springa efter alla och be om ursäkt och ge dem prospektet, haha:) Lite pinsamt, men så är det. Lär nog inte glömma det idag tack vare det:)
Älsklingen ska idag börja rensa ut från sovrummet såska vi förhoppningsvis måla där i veckan! Som jag längtat! Äntligen ska vi få ordning och snygga färger, en garderob och gardiner. Hittills har det känts som att vi sovit i et förvaringsutrymme. Men nu blir det ändring på det:)
Nu är det dags för frukost!

Så var den här dagen över

Den började lite streeigt, men slutade med familjemys:) Mycket trevlig kväll. God mat (jo, den blev rätt lyckad även om det var vi själva som lagade den, haha), gott sällskap och liveunderhållning. Den stod älsklingens lillebror för. Riktigt duktig på att sjunga! Får han bara lite hjälp av en sångcoach kan han säkert gå långt:) Nu ska jag snart krypa ner under täcket och nuta av tanken på sovmorgon imorgon tills jag somnar:)

010910

Halva dagen har redan gått. Men ja har varit och jobbat innan idag så därför jag inte kunnat skriva. Jag sov som en stock i natt. Vaknade med ett ryck tjugo över sju och insåg att jag skulle vara på jobb 20 minuter senare... Panik typ! Men hoppade över frukosten så jag hann göra mig i ordning och ta mig till jobb på 20 minuter. Något jobbigt att jobba i två timmar innan rast utan mat i magen dock. Men det fick gå:) Nu sitter jag hemma, mätt och trött igen. Men nu dröjer det till nästa gång jag ska jobba så det är skönt. Det enda molnet är att jag har världens magknip. Fattar inte var det kommer ifrån. Har så ont lite då och då. Det brukar oftast bero på att jag fått i mig laktos så kanske är det det som hänt. Jobbigt är det i alla fall. Får nog ge mig och gå till läkare och kolla upp det. Men jag har ingen lust att riskera att gå dit och få höra att det enda det beror på är typ stress eller nåt sånt. Usch, vilket dilemma, haha:) Nä, vi får se.
Ikväll ska vi fira älsklingens födelsedag med våra familjer. Ska bli mysigt. Så nu ska jag städa lite här och fixa maten. Uppdateringarna kan dröja idag alltså:)

Trött

Jaa, trött som bara den. Det har varit en lång och intensiv dag. Men har fått gjort mycket. Bl.a. köpt födelsedagspresent till älsklingen:) Tur att han inte läser här, haha:) Sen har jag ju jobbat också... Inte mycket att berätta om det, trist och enformigt. Men jag har tur som har ett jobb så jag ska försöka att inte gnälla för mycket:) Nu ska jag sooooova! Sen jobba lite till imorgon...


Sol och kallt som tusan

Ja, fy tusan vad kallt det är ute idag... Till och med jag tycker det är lite väl bra med 10 minusgrader. Särskilt här där kylan blir typ 5 gånger kallare p.g.a. fukt. Usch, sommaren känns väldigt avlägesen, men ack så välkommen:) Precis kommit hem från runda i stan. Projektarbete först och sedan var jag en runda i affärer så klart:) Köpte två linnen. Kan lägga upp en bild sen om nån vill se:) Väldigt nöjd i alla fall. Lite fel årstid att köpa linnen egentligen, men vad tusan, man kan ju få lite värme i tanken i alla fall... Längtar verkligen till sommaren nu. Solbränd hud, bad i havet och grillkvällar. Jag föreslog för älsklingen att vi fixar en heldag på stranden för oss och hans närmsta vänner en dag i sommar. Ta med lite musik, spela lite fotboll, frisbee och njuta av solen. Och sen på kvällen grilla och mysa. Hur låter det?:) Vi får se, först är det Spanien som gäller. Längtar jättemycket. Nu ska jag slappa fram tills det är dags att gå på jobb...

080110

Lite snabbt inlägg, är lite sen. Idag ska jag iväg till stan. Ska träffa mina gruppmedlemmar och gå igenom vårt projektarbete. Är rätt seg från igår, blev rät snet ändå. Men det ska nog gå bra ändå. Hoppas det går hyfsat fort dock... Ska jobba ikväll så vill hinna hem om först. Men det löser sig nog. Nu ska jag göra mig i ordning.

Victorias Secret Fashion Show

Jag sitter och tittar på det just nu ja:) Så himla bra. De är så otroligt vackra och smala... Önskar på nåt sätt att man sett lika bra ut. Inte för att jag ogillar mitt utseende så, men de är ju helt klart en inspirationskälla till viss del. Och tänk om man haft råd att köpa underkläderna... Nåja, så är det:) Nu ska jag fortsätta titta i alla fall:)

22 månader

Idag firar jag och älsklingen 22 månader ihop. Kan inte fatta att det gått så lång tid... Men det har varit underbart bra. Vi bråkar typ aldrig och det känns så rätt. Nu vet jag ju att vissa "känsliga" ögon läser detta så jag hoppas inte älsklingen tar illa upp av det jag skriver:) Å andra sidan är jag rätt noga med att inte lämna ut för mycket av mitt privatliv. Det jag kan fortsätta med att skriva är dock att jag nog aldrig varit så lycklig som jag är nu.
 När jag började första klass började typ helvetet för mig. Jag trodde att jag var lika normal som alla andra, men det fick jag klart för mig rätt snart att det var jag ju inte... Eller okej, mitt utseende var inte normalt i alla fall. Jag lärde mig stå emot och ignorera. Jag ska inte tråka ut med snyftiga detaljer. Det enda som bet på mig var att jag blev mer och mer övertygad om att jag aldrig någonsin skulle träffa någon som skulle vilja vara tillsammans med mig i ett "riktigt" förhållande. Så med inställningen att jag garanterat skulle tillbringa mitt liv ensam blev jag rätt överraskad när jag träffade en kille som verkade intresserad. Då var jag övertygad om att det aldrig skulle bli något allvarligt eller långvarigt. Nu, 22 månader senare är jag mer än lycklig över hur fel jag hade... Jag vill som sagt inte ge ett snyftigt intryck eller så, bara trycka på hur mycket min älskade betyder för mig:) Lyckligare kan jag inte bli.
Firar gör vi med sushi och vin. Och jo, älsklingen ska också äta sushi:) (på eget initiativ bör kanske tilläggas så ingen tror att jag tvingar honom och får intrycket av att jag är en bitch, haha)


Toppen!

Älsklingen kom precis hem från jobbet. Mycket tidigare än väntat som kanske märks:) Jag är bara glad för det, slipper jag vara ensam. Vet ju inte om det blir så mycket mer gjort, men som sagt, är inte ensam i alla fall:)

070110

Jaha, så var man ensam hemma igen... Suck vad tråkigt det är. Men man får väl se det från den ljusa sidan; man får lite egentid och man hinner sakna det man har i vanliga fall. Ja, jag försöker verkligen att alltid vara optimistisk. Går sådär:) Men jag gör mitt bästa, haha. Idag så händer typ ingenting alls... Kanske läsa lite och så. Annars blir det just bara egentid.
Börjar med att äta frukost så får vise om hjärncellerna får lite energi. Kanske de kan hitta på nåt kul att göra då:)

Ingen pizza

Nej, det blev inte pizza. Vi gjorde tonfisksallad istället. Så himla gott. Med hemmagjord Rhodes Islandsås och rostat bröd. Nästan min favoriträtt skulle jag nog vilja säga:) Nu är det bara att njuta av kvällen som är kvar:)

Datorer...

Jaa, de är bra när de fungerar som de ska. Den här håller nog på att krascha eller nåt. Den är helt seg och jag kan inte koppla in högtalare till den heller. Internet blir också bara segare och segare... Suuck! Behöver den till skolarbetet ju och inte har jag råd att köpa nån ny heller... Får väl hålla alla tummar bara:) Jaja, inte lönt att reta upp sig egentligen ju, men rätt störigt är det.

Förmiddagen

Spenderades i soffan, haha:) Oj oj oj vad jag känner mig nyttig. Vi tittade på Mission Impossible och jag har sett den typ 30 gånger så jag visste precis vad som skulle hända. Stackars älsklingen, jag babblade nog lite mycket:) Men filmen är bra, men det är svårt att inte kommentera att nu händer det snart nåt. Nä, allvarligt talat, jag var inte så hemsk:) Nu ska jag snart gå och handla, jag och föräldrarna ska äta tonfisksallad sen så måste proviantera lite:)

Dagens lista

Jamen det här med listor är rätt kul tycker jag... SKrev ju precis ett inlägg, men tyckte liksom att jag skulle lägga listan för sig. Haha, jag har lite för mycket tid över verkar det ju som:) I alla fall, här kommer den:

Dagens humör: Glad och lycklig! Kan jag vara annat?:) Måste vara världens lyckligaste.

Dagens mående: Med tanke på att jag känner mig lycklig så mår jag väldigt bra också:)

Dagens borde: Hm... Läsa kurslitteratur kanske?

Dagens frisyr: Slarvig knut. Alltid på morgonen.

Dagens klädsel: Mjukisbyxor, hoddie och raggsockar. (här är svinkallt hemma...)

Dagens planer: Haha, läsa kurslitteratur? Tjatigt värre det här ju:) Sen ska mina föräldrar komma också. Vi ska äta pizza och ha det mysigt.

Dagens vill ha: Flygbiljetterna till Spanien! När kommer de billiga?

Dagens längtan: Efter mina systerdöttrar... Som alltid♥

Dagens fundering: Oj, min hjärna funkar inte riktigt än... Hm... Nä, jag får nog återkomma...

Dagens beroende: Raggsockarna! Alldeles för kallt utan.

Dagens tråkigaste: Hm, att jag inte kan träna? Allt är ju stängt idag liksom.

Dagens tidning: Veckans NU! (ja, jag älskar svaller:) )

Dagens låt: "Nu se det snöa´" (första jag tänkte på när jag gick upp i alla fall:) )


050110

Godmorgon! För en gångs skull kom jag upp hyfsat i tid, vid halv nio. Måste nog försöka bli bättre rent allmänt på det. Jag menar, gå upp klockan tio varje dag känns inte okej längre:)
Älsklingen ligger och sover fortfarande. Men det kan han nog behöva, så lite som han sovit de senaste två nätterna. Och sen jobba i snö. Nä, han behöver vila helt enkelt:) Idag blir det inte mycket gjort här. Inget skolarbete ju. Funderar dock på att vara ambitiös och börja läsa lite i förväg till nästa ämne vi ska läsa... Fast kan ju vänta till imorgon när skolorna faktiskt börjar på riktigt:) Vi får se. Nu ska jag nog fixa lite frukost.

Åter i soffan:)

Ja, då var vi hemma igen. Jag kom typ jättesist... Två rundor och jag kom sist i båda, haha:) Inte min grej alltså. Men kul var det. Nu är det Karate Kid på tv som gäller. Sedan sovmorgon imorgon!:)

Bowling

Yes, det blir lite bowling nu ikväll. Älsklingens familj som föreslog det för en stund sen. Ska bli riktigt kul.Längesen sist:) Så frågan är ju hur bra det kommer att gå, men vad fasen. Hoppas jag kan slå nån i alla fall, haha:)


Så var allt helt klart.

Sådär, då var arbetet elt klart då. Och skickat till övriga gruppmedlemmar. Så nu är det bara att vänta på domen på fredag:) Får se om de gillar det jag gjort. Annars får vi väl fixa till det då. Nu är älsklingen hemma igen. Han hade med sig hamburgare hem:) Så det där med att äta nyttigare sket sig redan nu, haha. Men det får an väl överleva:) Gott var det i alla fall. Och vi slipper laga mat sen. Får väl fixa nåt litet bara. Nu ska jag njuta av att slippa ha arbetet i hasorna:)

Klar!!

Jag är äntlign klar med att skriva ihop alla delar i mitt projektarbete:) Så himla skönt! Nu ska jag läsa igenom, rätta och komplettera. Finns en viss risk att jag har fler timmar framför mig med skrivande, men den risken får man ta:) Älsklingen är iväg och handlar födelsedagspresent. Förhoppingsvis kommer han hem med lite mat:) Är jättehungrig, men ska försöka hålla mig tills han kommer hem.
Nä, nu ska jag sätta fart så jag kan vara ledig ikväll:)

Nu kör vi...

Haha, läste precis ett par bloggar som alla innehöll nårslöften och de avslutades med NU KÖR VI! Att jag srattade åt det var inget högfärdigt eller nedvärderande, jag tyckte bara det var komiskt att flera skriver samma sak typ... Okej, jag tyckte det var roligt. Det var inte lika kul nu när jag skrev det här, men vad tusan... Om inte annat kan ni ju skratta åt min torra humor och mitt misslyckande att förmedla det roliga:)
Men appropå nyårslöften. Jag har inget direkt nyårslöfte. Annat än att jag ska försöka äta nyttigt(som ju INGEN annan lovar:) ) och att ta ännu bättre hand om mina nära och kära. Sen ska jag satsta ännu mer i skolan! VG i alla ämnen, här kommer jag. Men det är egentligen inget nyårslöfte, det tänkte jag redan innan nyår. Rörigt värre:) Vi får se hur det går. Skolarbetet tänker jag börja med nu i alla fall!

Lurade?

Jag och älsklingen satt uppe till 12 inatt eftersom vi hade fått höra att de billigare flygbiljetterna skulle släppas då. Men inte var det några billiga biljetter. De var snarare dyrare än innan ju... Undrar om det är otur, felhörning eller om personen som spred ryktet helt enkelt ville skoja med oss och se om vi skulle sitta uppe:) Nä, jag tror faktiskt inte det. Nånting måste ha blivit fel helt enkelt. Vi får väl se hur det går under dagen. Får kolla lite då och då.
Annars ska jag bara skriva idag... Fick ju gjort en hel del igår, men idag ska det källhänvisas. Jag kommer med andra ord sitta begraven i böcker och skriva febrilt, haha:) Men det blir nog bra. Och blir det inte det får nån annan skriva om det:)
Nu ska jag har lite furkost. Är väldigt sugen på att testa att göra gröt faktiskt. För lite omväxling liksom:)

Fler läsare hela tiden

Om jag tolkar diagrammet rätt alltså:) Så himla kul. Frågan är hur de hittar min blogg ju. Ingen som kommenterar nåt heller så svårt att veta:) Jaja, kul är det i alla fall.
Just nu är Paradise Hotel på i bakgrunden. Och jag säger bara OMG!! Haha, underhållning, men det är ju helt sjukt egentligen. Men svårt att inte titta:)

Filmkväll igen

Ja, det blev en film idag också. Vi köpte en idag faktiskt, The Internatinal. Den var helt okej. Dumt slut bara. Vi fattade inte riktigt meningen med filmen alls faktiskt. Men bra tidsfördriv typ:) Nu ser jag på Design Simon och Tomas. Senare ikväll ska vi boka flygbiljetter till Spanien:) Kan bli intressant dock... Hoppas vi klarar av det haha:)

Halvvägs

Ja, nu är jag faktiskt halvvägs genom projektarbetet. Dock kan jag inte göra så mycket mer idag p.g.a. krångel med att ladda ner en del. Så det får vänta. Men jag sörjer inte så mycket, älsklingen kom hem tidit idag så vi får lite tid ihop idag igen:) Imorgon ska resten skrivas och läsas igenom och finslipas.
Ikväll blir det nog film igen.. Träningen ligger på is. Vågar inte riktig ge mig ut och springa när det är snö och minusgrader ute. Visst, jag behöver träningen mer nu än nånsin, men jag tänker inte utmana ödet. Får bli en promenad kanske. Men att krypa upp i soffan med en filt och att tända lite ljus är mer lockande:)

Vardagen är tillbaka

Så var det slut på ledigheten för den här gången. Älsklingen är tillbaka på jobb och jag har massor att göra med skolarbetet. Men på ett sätt är det rätt skönt faktiskt, skönt att komma in i rutinerna igen liksom. Så sitter man inte bara och degar för att man varit uppe sent eller så.
Appropå att vara uppe sent, det gick inte så bra när jag skulle se på hockey i natt... Upp kom jag, men sen kunde jag knappt hålla mig vaken. Så det slutade med att jag gick och la mig igen faktiskt. Skäms lite, jag hade ju lovat. Men samtidigt var det nog bättre att jag gick och la mig, annars hade jag väl legat och snarkat i soffan och stört matchen, haha:) Så jag tror trots allt inte att älsklingen sörjd alltför mycket. Men visst, lite taskig känner jag mig.
Idag ska jag skriva projektarbete. Förhoppningsvis ska det gå lätt, bara att lägga ihop alla olika delar. Men man vet aldrig, när jag tror att något ska gå fort brukar det ta en halv evighet... Usch, snälla låt det gå fort. Det är nämligen inte kul alls. Återkommer med resultatet.

Fortsättning...

Sådär, nu har vi sett alla filmer. Sista filmen, Knowing, var rätt bra. Lite thriller och i slutet science fiction. Men den var helt okej tycker jag ändå:) Nu ska jag snart köra och hämta föräldrarna. De lär ju vara bruna och fina. Well, välkomna hem till kylan, haha. Nu väntar vardagen imorgon. Men först är det hockey i natt... Har lovat älsklingen att hålla honom sällskap eftersom han ställer upp så mycket för mig. Får dock se hur vaken jag kommer att vara.

Filmer och god mat

Härlig dag idag. Älsklingen och jg var ute och gick i kylan innan idag. I samband med det gick vi och hyrde film; Snuten i Varuhuset, American Pie-The Love Book och Knowing. Snuten i varuhuset var smårolig, men mycket roligare på reklamen. American Pie var... American Pie var American Pie, så kan vi väl säga. En massa hormonstinna ungdomar som tror att livet går ut på alkoholoch sex... Plus en massa guppande bröst som dyker upp helt utan förvarning. Jag menar, kom igen. Jo tack jag vet, det är på film, men hallå-kom igen... Fortsättning följer:)


030110

Vaknade helt sent idag igen. Skönt att sova ut, men lite ångest är det ju att halva dagen är förbi:) Men strunt samma, inte lönt att ångra det nu ju. Idag lär det inte hända så mycket. Jag och älsklingen ska njuta av vår sista lediga dag tillsammans. Ut och gå i solen, äta nåt gott till middag och sedan kanske spela spel eller nåt. Bara lugnt och skönt alltså.
Sen väntar allvaret imorgon när projektarbetet ska skrivas ihop... Det är verkligen något att ha ångest inför...

Hemma igen.

Då var man hemma igen efter mycket trevlig och rolig kväll med danstjejerna:) Mycket skratt och god mat. Kunde inte bli mycket bättre. Alltid kul att träffa dem. Nu ska jag varva ner lite och mysa med älsklingen. God natt alla:)

När fick Skåne norrlandsväder?

Har precis varit ute och sprungit. Alldeles för kallt för det. Trodde salivet skulle frysa i halsen på mig, jag skojar inte! Helt galet. Men efteråt är det klart skönt att ha gjort det:) Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig i ordning. Sen är det återträff!!♥

010210

Så var det den 2 januari. Här går det undan som vanligt:) Nu har älsklingen och jag sovit en hel natt, det behövdes kan jag säga. Känns skönt att vara utsövd:) Idag händer inte mycket heller egentligen. Ska ut och springa tror jag. Och sen ikväll är det dags för återträff med klassen på dansakademin. Ska bi riktigt roligt! Världens bästa älskling har erbjudit sig att hämta mig sedan så jag kan inte ha det bättre:) Nu ska jag äta lite frukost.

Seg dag

Dagen närmar sig sitt slut. Vart tog tiden vägen? Men det har varit väldigt skönt att bara ta det lugnt och inte göra något vettigt alls:) Imorgon ska jag på återträff med min dansklass. Ska bli himla kul att träffa många av klasskompisarna iegn. Även om jag nu kommer att vara den mest otränade typ;)
Nä, nu ska jag krypa tillbaka upp i soffan till älsklingen. Ha en bra kväll.


Halva dagen över redan

Jösses vad dagen går fort när man sover halva förmiddagen... Men diskat har vi. Si sådär 40 glas. Märk att vi var 8 personer, haha:) Nu ska vi titta på film, njuta av varandra och sedan äta tacos. Ska bli grymt gott såhär på eftermiddagen.

010110

Bara ettor och nollor i dagens datum:) I och med det är vi alltså inne i 2010. Känns som sagt rätt konstigt, men klart bra ändå. Gårdagskvällen var mycket rolig. Bra vänner, skratt, skoj och god mat. Och mycket mat känns det som... Först åt vi ju på restaurang och sedan åkte vi hem till oss och åt chips och sedan ostbricka på det. Vi hade korv med bröd också, men det gick inte åt:) Trots det är jag hungrig nu igen, hur är det möjligt? Jag som skulle börja äta bättre och på bestämda tider nu efter nyår, haha:) Jag antar att ursäkten att senase dygnets timmar varit lite omkastade duger som ursäkt. Och egentligen, börjar inte det nya året den 2? Jag menar, den 1 är ju ändå en del av själva festen. Man fortsätter ju fira den här dagen på sätt och vis, alla på olika sätt. Vissa genom att vara bakis, vissa genom att vara lediga med familjen, vissa genom att äta gott i gott sällskap o.s.v. Så alla nyårslöften borde ju inte börja gälla förrän den 2:) Tycker jag. Förutom att äta, som gav en så här lång utläggning, spelade vi spel. Jag var väldigt sugen på att gå ut, hade varit kul att dansa in det nya året liksom:) Men älsklingen ville absolut inte så jag la ner projektet.
Idag kommer vi mest troligtvis att ta det väldigt lugnt. Älsklingen sover fortfarande så det lär dröja innan vi är igång. Han har fått för sig att vi ska flytta ut möbler ur sovrummet för att vi ska kunna måla där i helgen... Hm, vi får väl se hur det ska gå:)

RSS 2.0