30 september

Godmorgon!

Eller nej, jag skojar bara. Men för någon är det kanske godmorgon nu;) Själv har jag varit vaken sen klockan sex... Trött som en gris hela morgonen. Var så himla svårt att komma ur sängen när älsklingen dessutom låg kvar och jag ville bara krypa upp i hans famn och sova några timmar till. Men jag släpade mig upp ändå med påsar ner till hakan under ögonen typ haha:) Var på skolan mellan åtta och tio och nu sitter jag i soffan och har ätit lite. Allt innan klockan är 12... Känns konstigt, men samtidigt bra att ha så mycket kvar av dagen men ändå ha varit effektiv redan:)

Nu ska jag snart sätta mig och plugga lite på egen hand här hemma. Sen ska vi träffa ordföranden i föreningen och diskutera vårt badrum. Ska bli väldigt intressant att se vad som ska hända.Om vi ska få rätt eller vad... Den som lever får se;)

Hoppas ni har en jättefin dag! Puss och kram på er

Hemma snabbt bara

Hemma igen efter en ganska lång dag i skolan:) Gick rätt bra, väldigt tråkig föreläsning bara. Skatterätt är inte direkt det roligaste man kan läsa, men det måste ju göras;)

Nu ska jag snart ge mig iväg till dansen. Mycket roligare;) Sen blir det Skånefruar och Kungarna av Tylösand ikväll:) Inte för att det sistnämnda är särskilt bra, men jag och älsklingen vill ändå se det. Kan det bli värre än sist liksom, hehe:)

Hoppas ni har det bra. Puss puss

29 september

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag:) Känns konstigt att vara vaken såhär tidigt nu, men samtidigt bra. Kännermig ganska pigg så det kan bli en bra dag det här;) Det enda konstiga är att jag har en smak av trä i munnen... Tror det är sen igår när jag gjorde toast, skar tomaterna på ett träskärbräde nämligen och när jag skulle äta en tomatskiva utan nånting till så smakade det trä... Inte så gott. Och smaken sitter som sagt i fortfarande. Knäpp. Men så är det. Och ja, jag hade oljat in det innan;) Aja, det försvinner väl.

Idag är jag i skolan mellan tio och tre och sen i dansstudion ikväll. Ska bli rätt skönt att få ha en "vanlig" vardag om man säger så:) Då njuter man ju liksom mer när helgen kommer på nåt sätt. Ska upp tidigt både torsdag och fredag också så nu kör vi på:)

Hoppas ni får en jättehärlig höstdag idag! Puss och kram på er



Nej, det är tyvärr inte jag som fotat, men tycker den är underbart vacker! Källa

Klar och nöjd

Nu har jag precis skrivit klart mitt skolarbete. Skrev om livskriser inomPsykologi. Och det är faktiskt riktigt intressant när man börjar tänka på att allt man gör och genomlever påverkar hur man blir som person. Det bidrar på ett eller annat sätt till hur man utvecklas. Jag tycker i alla fall att det är ganska intressant:) Man skulle kanske ha läsat det istället, hehe;)

Nu ska jag läsa lite Skatterätt... Önska mig lycka till, haha:)

Myslunch

Älsklingen var precis hemma om så vi åt lite lunch tillsammans. Jag gjorde toast till honom:) Tycker det är kul att göra nåt speciellt för honom när han jobbar så hårt. Jag är j mest ledig nuförtiden, även om jag klart pluggar mycket hemma. Han är världens finaste så vill göra allt för honom♥

Nu ska jag sätta fart med min text och se till att jag blir klar fort. Har redan kommit en bit på väg så ska bara skriva klart och läsa igenom:) Skönt. Har satt på ledmotivet till Notting Hill för att få lite mysstämning här hemma:) Lättare att skriva då. Älskar den skivan, den har så mysiga låtar och ger en skön stämning på nåt sätt. Perfekt pluggskiva:)

Puss på er



Så söööt:) Källa


Trååkigt

Sitter här och försöker skriva på mitt skolarbete, men det går sådär. Jag älskar att skriva så det borde inte vara några problem, men nu får jag inte skriva om vad jag vill så jag antar att det kan ha med saken att göra kanske. Aja, älsklingen ska komma hem nu på lunchen så då får jag nåt annat att tänka på en stund i alla fall:)

Allt bra med er där ute?:)

28 september

Godmorgon!

Än en gång har jag sovit länge... Fattar inte hur jag kan sova så mycket numer. Förr var jag alltid uppe vid åtta typ. Knäppt. Jaja, strunt i det:) Har i alla fall sovit gott. Vet inte om jag skrivit det, men har fått nackspärr så när jag sover vaknar jag till ibland för att jag vrider nacken åt fel håll, hehe;) Det är bättre idag dock, men inte helt borta.

Idag blir det skolarbete hela dagen. Tog ju ledigt igår och shoppade inredningssaker istället. Fick tag i en masa fint, lite ljuslyktor, kuddar och annat som piffar upp här hemma:) Jättenöjd med resultatet i alla fall! Tillbaka till idag; ska tvätta ikväll också, men då får jag hjälp av älsklingen så det är lugnt den här gången. Roligare när man är två ju:)

Hoppas ni får en jättehärlig dag! Puss och kram på er♥

27 september

Godmorgon!

Haha, 27e igår och 27e idag. Bra där Annika;) Men idag är det ju verkligen den 27 i alla fall. Kollade upp det för säkerhets skull t.o.m haha. Sovit gott? Jag har sovit som en stock inatt. Såg på Irene Huss igår kväll så det blev ganska sent. Hade ju varit och sprungit innan också, 5 km terräng, så jag var helt slut. Antagligen därför jag har sovit så bra:) Skönt. Det behövdes efter att ha jobbat lördag morgon t.ex:)

Idag är jag ledig igen... Börjar nästan bli lite tjatigt nu faktiskt. Men jaja, snart är det slut på att ha så många lediga dagar plus att det blir en massa tentaplugg så då kommer jag ju garanterat gnälla på att jag aldrig är ledig, hehe;) Aldrig blir man nöjd.
Hur som helst, idag tänkte jag åka till Ikea och lite andra inredningsbutiker och se om jag kan hitta nåt kul. Behöver värmeljus och sånt men vore kul om man kunde hitta nåt att piffa upp lägenheten med, nån fin kudde eller gardin eller nåt. Vi får se:) Farligt när man fått lön ju, haha.

Hoppas ni får en jättehärlig dag idag! Puss och kram på er♥

27 september

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott? Idag mår jag toppen. Väcktes av mysiga pussar och fick frukost på sängen. Så underbart. Har jag finaste pojkvännen i världen eller vad?:) Världens lyckligaste, det är jag det.
Kvällen igår var väldigt trevlig och avslappnande. God mat och gott sällskap var precis vad jag behövde!

Idag är både älsklingen och ja lediga för en gångs skull. Härligt. Vi ska ut  och springa lite terräng tänkte vi nu om en stund. Sen ikväll blir det slapp och kebabtallrik. Allt för att slippa diska, hehe;) Sen är det skönt att inte ta tid till det nu när vi äntligen får vara tillsammans mer än bara typ två timmar som det ju blir i veckorna.

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss ochkram på er

25 september

Hej hej på er:)

Har varit på jobb tills nu så jag orkade som vanligt inte blogga imorse;) Nu efter jobb har jag och älsklingen handlat lite, kylen ekade tom ju:) Nu sitter vi här hemma och ska betala räkningar och jag ska försöka piggna till lite. kväll ska vi på middag med hans och mina föräldrar. Ska bli mycket trevligt:) Och framförallt skönt att få slappna av lite och bara vara sig själv. Är så trött på folk annars i allmänhet... Förlåt, men så känner jag alltid efter att jag jobbat. Vissa människor är bara så... ARGHHHH!! Hehe, det låter hemskt. Men jag gillar faktiskt folk i vanliga fall, oavsett hur det verkar. Det är bara det att vissa måste behandla oss som sitter i kassan som skit rent ut sagt. Aja, nu struntar jag i det:)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag och en rolig lördag kväll! Puss och kram på e♥

Lite bättre

Nu känns det mesta lite bättre. Jag känner mig kanske inte hundra procent, men det känns bättre än i morse. Inte kul när det blir så här. Vad ska man göra liksom... Just nu känns det som att jag vill hoppa av och skaffa mig ett jobb istället och jobba mig uppåt. Men vad tjänar jag på det liksom? Ingenting. Bara att bita ihop och se framåt:) Tänka positivt och ta tag i saken igen. Nån gång måste det ju gå:/

Nu ska jag äta lite och sen njuta av ledigheten lite innan jag sticker till jobb. Ha det bra. Puss på er

24 september

Godmorgon.

Den här dagen kunde ha börjat bättre... Fick tentaresultatet på omtentan idag. Behöver nog inte skriva mer hur det gick med tanke på första meningen. Det här är helt sjukt. Blir så totalt modfälld så det finns bara inte. Jag satsade verkligen allt och pluggade stenhårt. Varför? Är jag så korkad? Vad händer liksom? När jag gick i högstadiet och gymnasiet hade jag aldrig någonsin nåt som inte blev godkänt. Klart det är en annan nivå här, men ändå? Blir så himla ledsen...

Menmen, ska försöka skaka det av mig och gå vidare:) Väldigt fint väder idag t.ex. Kanske skulle gå en runda och försöka rensa skallen lite. Det är ju ändå fredag. Jag ska ju jobba den här helgen så klockan fem idag är jag på jobb fram till nio. Men det känns väl helt okej. Det är i alla fall ett jobb... Just nu är det dock lite halvsvårt att se nåt positivt:/ Gör mitt bästa dock. Om en stund känns det säkert bättre och då ska jag skriva ett roligare inlägg, hehe;)

Hoppas ni får en jättefin dag och fredag! Puss och kram på er

Dags att gå

Om en stund ska jag ge mig iväg på cykeln till skolan. Det är en ganska mysig cykelväg längs havet så det känns helt okej att cykla om man säger så:) Man får chansen att njuta lite av solen innan man ska sätta sig i skolbänken och lyssna i två timmar... Rastlösa jag trivs ju jättebra med det om man säger så, hehe:)

Nu ska jag göra mig i ordning. Ha det så bra. Puss puss

Det var det det

Satte mig precis för att göra övningarna till föreläsningen sen. Jag trodde ju att det skulle ta lång tid att göra dem, men jag är redan klar... Det var inte särskilt svårt om man säger så. Känns konstigt. Jag brukar inte ha lätt för sånt här ju. Men det är klart bara att tacka och ta emot när det känns så;)

Hoppas ni har det bra. Puss på er

23 september

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock! Och känner mig nästan helt utsövd. Känns så konstigt att jag sover typ 10 timmar, men är fortfarande trött när jag vaknar... Hur är det möjligt liksom? Sover jag FÖR länge eller är det för att jag sitter inne och pluggar och i skolan hela tiden? Vem vet. Strunt samma egentligen, känns bara konstigt eftersom jag aldrig är trött i vanliga fall:)

Nu vill jag skriva såhär; GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KARIN!!!:) Jättefin vän som alltid finns till hands! Glad att du är min vän♥

Idag är jag ledig på förmiddagen, men har uppgifter inför föreläsningen i eftermiddag som jag måste göra. Sen blir det skola mellan 3 och 5... Lite drygt att åka till skolan vid den tiden, men det är inget att göra åt. Jag missade ju förresten dansen igår eftersom vi slutade så sent på skolan. Hann inte cykla hem och sen köra in till stan. Men hade ändå så grymt ont i magen så det var kanske lika bra. Inte så kul att stå och göra plié med ballongmage:P Älsklingen och jag gick ut och sprang en runda istället. Gick riktigt bra med tanke på att vi inte sprungit på länge:)

Nu ska jag äta lite frukost och sen sätta fart med skolarbetet! Hoppas ni får en underbar dag i höstsolen:) Puss och kram på er♥



Källa

Förbannad

Jaa, nu jäklar är jag förbannad. Kom hem och var hel slut efter att ha haft föreläsningar hela dagen. Då ligger det en lapp i postfacket som säger åt oss att ta kontakt med vaktmästaren. Som jag skrivit om tidigare har vi fått problem med vatten som läcker från vårt badrum ner till grannen undertill. Så jag förstod att det handade om det och ringde upp direkt. Då säger han att vi måste byta vår golvbrunn på en gång. Jag säger såklart att ja, det ska de göra, men vi vill ha en totalrenovering på deras bekostnad eftersom vi har blivit lovade det när vi skulle köpa lägenheten. Men det ville de inte gå med på så jag fick ringa till ordförande och skälla lite. Så nu är cirkusen igång... Nu är det bara att hoppas på att de tar sitt förnuft till fånga och inser att de måste betala.

Usch;) Inte ofta jag blir upprörd, men nu är jag igång haha:) Nu ska det bråkas och argumenteras. Tur man läser på rätt utbildning så man känner till alla lagens kryphål osv. Det ska nog gå bra det här. Börjar lugna ner mig nu:)

Ikväll blir det mys här hemma med älsklingen, Idol, Skånefruar och Kungarna av Tylösand. Ja, tom det sistnämnda. För även om det är riktigt äckligt så är det rätt underhållande faktiskt;)

Hoppas ni får en fin kväll! Puss och kram på er♥

22 september

Godmorgon!

Ajajaj, har vaknat med världens magknip idag... Inte alls kul:( Typiskt idag när jag ska till skolan. Får hoppas det går över under dagen. Usch, det här kommer förstöra hela dagen.... Får se vad som händer med dansen sen. Aldrig kul att stå med speglar runt om sig när man har värsta ballongmagen. Lite svårt att hålla in magen och göra situps och så också. Tusan också!

Aja, idag ska jag som sagt vara i skolan hela dagen. Verkligen Hela dagen. Från nio till fem. Vi har förvisso håltimme tre timmar mitt på dagen, men ska plugga då ändå så det blir ju typ samma sak som föreläsning;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥



Källa

Paus i allt hemarbete

Sådär, nu har jag tvättat allt och ska bara hämta upp det från torkrummet sen. Och så har jag läst nästan allt jag skulle. Har bara typ 30 sidor kvar:) Känns riktigt bra. Ska hämta pappa på jobb halv fem och sen ska vi äta middag hemma i föräldrahemmet:) Ska bli riktigt mysigt. Älskar att komma hem till dem. Mina föräldrar är världens bästa och jag har det alltid lika bra när jag är där! Har ett så bra liv rent allmänt, bra vänner, bra familj och världens underbaraste pojkvän! Kan inte bli bättre:)

Hoppas ni har det bra i höstsolen. Puss



Så himla fina. Har blivit helt kär i allt sånt här mysigt, lantligt och romantikt inom inredning. Källa

21 september

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock inatt, men är ändå trött. Hur är det möjligt? Jag har ju varit ledig ett tag nu så det är kanske så att jag börjar bli lite slö;) Inte bra ju. Men det har varit skönt att få ha lite fri tid också ändå. Ja, fri tid och inte fritid;) Fritid har jag alltid på kvällarna ju.

Idag är jag åter igen ledig, men det blir till att plugga idag med. Sen ska jag tvätta också klokan 11. Så idag blir det en kreativ dag;) Ska bara komma igång och starta hjärnan,haha:) Det tänkte jag göra genom att äta en god frukost.

Hoppas ni får en härlig höstdag! Puss och kram på er♥



Källa

Piggelin piggar upp

Haha, jaa, jag hittade en piggelin i frysen:) Smakade bra nu. Har läst en hel del sen innan, men har lite kvar. Längtar till älsklingen kommer hem också. Saknar honom som bara den. Stackaren har varit ute i regnet hela dagen så vill bara ha hem honom och krama honom:)

Har ni det bra i regnet? Puss

Grått väder gör mig seg

Usch ja. Utanför fönstret är det grått och dimmigt. Så himla tråkigt. Jag tappar all lust att gör något alls då. Vill bara krypa ner under täcket och sova bort hela dagen. Men måste plugga nu. Hela förmiddagen har gått och jag har bara gjort en massa annat. Onyttigt ska tilläggas där;)

´Nu ska jag dock sätta fart. Ha det bäst! Puss

20 september

Godmorgon!

Ojojoj, vilken natt. Satt uppe under valvakan och följde resultatet. Jag brukar inte vara så intresserad av politik, men det här valet kändes viktigare än på länge. Så jag följde allt med spänning. Jag anser själv att det var ett bra resultat. Alliansen regerar vidare vilket jag tycker är det bästa som kunde hända. De har det bästa programmet och kan bära upp Sverige på ett enligt mig bra sätt. De har tagit oss igenom den ekonomiska krisen på bästa sätt och Sverige har klarat sig riktigt bra i jämförelse med andra länder tack vare dem. Så jag är bara nöjd.

Så var det den här frågan om Sverigedemokraterna. Jag ska ärligt erkänna att jag inte kan bestämma mig för hur jag känner inför det här. Jag hade skrivit världens inlägg om vad jag anser om det här, men jag känner att det är bäst att inte skriva något om det för att inte trampa någon på tårna. Vilket är helt sjukt egentligen. Snacka om att öka segregationen genom att såväl stötta som smutskasta SD. Jag vågar inte skriva att jag stöttar dem för då är det någon som tar illa upp för det, men jag kan inte heller smutskasta dem för då riskerar jag kritik för det. Politiken ska ena folket men jag anser att det bara segregerar ännu mer. Men som sagt, jag har ingen åsikt och kommer nog aldrig bestämma mig til 100%. Det enda jag vill säga är att SD inte har i Riksdagen att göra.

I alla fall. Idag är jag ledig och det blir därmed en massa plugg. Har en bok som ska vara utläst till på onsdag, sen har jag fyra kapitel att läsa plus ett skriftligt arbete att börja på... Så jag har fullt upp här:)

Hoppas ni får en härlig dag trots det tråkiga vädret! Puss och kram på er♥

19 september

Hej svejs.

Virriga jag har tydligen skrivit den 19 igår haha:D Typiskt mig. Nu är vi hemma igen efter en mycket trevlig helg i Växjö. Vi har precis varit och röstat och har duschat. Nu ska vi äta och se på film hela kvällen;)

Hoppas ni får en bra kväll. Skriver mer imorgon. Nu är älsklingen hiungrig haha:)

Puss och kram på er

19 september

Godmorgon!

Sovit gott? Det har inte jag... Hotellet är jättefint och sängen skön, men har ändå inte kunnat sova ordentligt. Har vaknat hela tiden... Jaja, så är det. Jag och älsklingen har precis varit ute och gått en runda nu på morgonen. Riktigt skönt att vakna. Men det är svinkallt här. Och då är det ändå inte så långt hemifrån. Men jag klagar inte, jag gillar ju kyla lite;)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det god hotellfrukost med allt vad det innebär:D Efter det ska vi nog bara slappa lite här, kanske gå runt i stan lite och så innan matchen börjar. Ikväll blir det middag på restaurang så det blir inte mer blggat idag kan jag tänka mig:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er♥


Färdigpackad

Ja, då har jag packat nu då:) Fick packa till älsklingen också eftrsom han bara kommer hem från jobbet och sen ska vi åka. Så jag fick typ bestämma vad han ska ha på sig imorgon kväll när vi ska ut och äta;) Lite kul ju. Vi ska vara flitiga och gå ut och gå när vi är där också så fick packa lite träningskläder också.

Nu sitter jag och läser Skatterätt... Inte så kul, men ändå lite intressant. Nu börjar man förstå vart alla pengar går t.ex. haha:) Har aldrig brytt mig om att sätta mig in i det innan.

Hoppas ni har det bra. Puss på er

17 september

Godmorgon!

Jag har varit vaken en stund här. Gick en liten promenad nu på morgonen och handlade lite. Hade ingen juice hemma så det behöves:) Har sovit som en stock inatt så idag blir det nog en hel del gjort. Ska läsa Skatterätt, packa och plocka undan här hemma. Allt innan klockan tre:) Men det blir nog inga problem. I värsta fall får jag ta med mig boken och läsa lite när vi ska iväg. Vi ska nämligen till Växjö i helgen. Älsklingens bror spelar hockey i Allsvenskan så det är premiär imorgon:) Ska bli riktigt kul att se! Har ju sett på hockey förr, men inte på den nivån;) Jag gör framste, haha. Ska bli skönt att komma bort lite också.

Nu ska jag snart sätta fart här, så fort jag ätit upp frukosten:) Hoppas ni får en underbar dag! Det är fredag och solen skiner. Hösten är på väg, det känns på lukten ute. Och jag måste säga att jag gillar det:) Puss och kram på er♥


Källa

Härlig dag

Sitter i soffan just nu efter att ha ätit lite mat som jag gjort:) Har haft en härlig dag i stan med en god vän. Det var som sagt längesen vi sågs så jag är jätteglad att vi sågs och fick ta igen en massa snack:) Shoppade lite också, bl.a. ett par skor nu till hösten och lite linnen och en jättesöt blus från Zara. Kunde inte låta bli, den var så himla fin:)

Nu ska vi diska här, sen blir det film och mys. Hoppas ni får en härlig kväll:) Puss och kram på er♥

16 september

Godmorgon!

Fy fasiken vilken träningsvärk jag har, haha:) Knappt jag kunde kliva ur sängen innan. Min vänstra vad är värst, känns som att jag har en stor klump eller nåt som krampar varje gång jag tar ett steg:) Hehe, jag tycker ju egentligen att det är skönt med träningsvärk, men nu är det på gränsen till jobigt. Jaja, strunt samma, det är som det är:)

Idag ska jag träffa en vän som jag inte haft kontakt med på ett tag och inte träffat på länge. Ska bli jättekul att träffas och prata lite. Sen ska jag väl shoppa lite också kanske:) Behöver lite smink och sånt. Kanske ska kolla på nya skor också och nån tröja... Hm, det här kan bli dyrt haha:) Nä, men ska handla på H&M och där har jag ett par värdecheckar så det borde inte bli så dyrt. Får se vad jag köper också.

Nu ska jag gå och börja göra mig i ordning, ska in om banken innan jag ska in till stan:) Hoppas ni får en underbar dag! Puss och kram på er♥



Dagens lunch:) Källa

Klar

Nu är jag äntligen klar med tvätten. Fy vad mycket det blev... Tvättade lakanen idag också så det var väl därför. Men nu är det som sagt klart och allt är sorterat:) Nu ska jag bara bädda sängen också sen har jag gjort allt för idag:)

Om en stund ska jag göra mig i ordning inför att åka till dansstudion och dansa också. Bra avslutning på en i övrigt bra dag:)

Hoppas ni har det bra. Puss och kram på er

Mitt i tvätten

Sådär, då var andra lasset med tvätt igång:) Känner mig rätt duktig. Nu har jag precis dammsugit också. Och dammtorkat lite. Skönt att få lite städat. I helgen blir det ju inte gjort:)

Nu tittar jag lite på Gilmore Girls, min favoritserie förutom SATC:)

Hoppas ni har det bra. Puss och kram på er



Källa

15 september

Godmorgon!

 Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Var så grymt trött igår kväll. Det var en lång dag trots håltimmen och så. Idag är jag ledig, men kan inte sova längre nu ändå:) Kanske blir en tupplur under dagen dock, hehe. Jag ska tvätta idag men det blir lite slappt ändå idag. Ska göra lite skolarbete och sånt också. En lugn dag bara helt enkelt. Det känns lite konstigt att inte ha nån skola, men det är skönt samtidigt. Nu får man mycket tid att läsa i förväg och sånt. Låter väldigt förnuftigt va? Men det är ju så att det finns alltid nåt som stör så ibland blir det inte så mycket gjort som det borde, hehe;)

Jaja, nu ska jag äta lite frukost här och sen sortera tvätt. Jättekul... Men måste man så måste man:)

Hoppas ni får en härlig dag! Det är ju sol idag så det är ju härligt! Puss och kram på er♥



Källa

Kvällsmys

Har en helmysig kväll här med älsklingen:) Vi sitter och tittar på Idol just nu. Samtidigt som det zappas lite till fotboll då och då, hehe:) Nu ska vi fortsätta mysa. Imorgon har jag sovmorgon så vi hörs då!

Puss♥

Ledig

Sådärja, då var man ledig en vecka nu då... Jaa, så knäppt är det faktiskt. Eller ja, det är ju hemstudier, men det kommer nog att avverkas ganska for:) Så några dagar ledigt blir det. Känns lite konstigt dock. Har ju bara gått i skolan två dagar den här veckan... Men jag ska inte klaga, nu får man chans att ta det lite lugnt trots allt:) Sen tar det fart igen.

Det blir ingen träning ikväll. Jag hade läst fel på tiden på skivstången så älsklingen hinner inte hem innan det börjar. Lite synd, men så är det:) Rätt skönt ändå, min kropp gör så j*kla ont idag alltså. Men jag älskar det så klart, haha:)

Sitter just nu och försöker komma fram till vaccinationscentralen för att få information inför Thailand. Helt hopplöst ju.. Och det har bara telefontid mellan fem och sju... Då ringer ju klart alla och så är mottagningen öppen under samma tid. Suck. Får hoppas jag kommer fram snart:)

Hoppas ni har det bra. Puss puss

Håltimme

Så var jag hemma om en snabbis:) Håltimme till nästa lektion som börjar klockan ett. Så nu har jag ätit lite och ringt lite viktiga samtal. Känns bra att kunna vara lite effektiv när man är ledig också:)

Nu ska jag snart iväg igen så måste kolla igenom lite uppifter till lektonen. Hoppas ni har det bra. Puss

14 september

Godmorgon!

Herregud vad tidigt det är. Känns som att jag är den enda som är vaken;) T.o.m älsklingen ligger och sover fortfarande... Och så regnar det ute:( Usch, usch. Jag och Helene skulle ju cykla... Nänä, då får vi väl ta bilen då. Mycket dyrare ju. Inte så kul, men vad gör man. Jag hade inte hunnit till bussen ändå så det är enda lösningen;) Så kan det bli. Kommer i alla fall hem lite tidigare. Och ikväll blir det träning igen. Nu jäklar kör vi 150 procent:) Helt underbart att vara igång igen. Lite stel i kroppen från igår, men jag vet at det kommer gå över i träningsvärk under dagen:) Men det är bara skönt tycker jag. Då känner man ju att man gjort något:)

Idag blir det alltså skola hela dagen. Vi kommer dock att ha en håltimme efter de första två timmarna så då tnkte jag åka hem om:) Lite lyxigt det med ju. Sen som sagt ska jag träna skivstång och då ska älsklingen förhoppningsvis med. Mycket roligare om vi är två:)

Hoppas ni får en underbar dag trots regnrusket. Puss och kram på er♥



Längtar bort i regnet....Källa

Bra dag

Jaa, hittils har den varit jättebra:) Har varit i skolan innan idag och nu sitter jag här hemma och slappar lite. Ska iväg på dansen om ett tag så passar på att vila:) Kommer ha sån träningsvärk imorgon så det inte är sant:) Undrar hur mycket jag missade förra veckan, hehe... Aja, det ska nog gå bra.

Nu ska jag fortsätta ha det bra här:) Hoppas ni har det bra. Puss

13 september

Godmorgon!

Sovit gott? Jag ha sovit som en stock. Jag, älsklingen och mina föräldrar var i Hovs Hallar igår och gick en runda. Vi hade jättemysigt och väldigt, väldigt roligt. Särskilt när vi upptäckte att en del av stigen var överväxt så vi fick typ nästan krypa vissa delar, haha:D De av oss som hade ryggsäck fastnade titt som tätt i lågt hängande grenar också. Så himla kul att se på, men inte särskilt kul att fastna:D Men svårt att låta bli att skratta ju:) Jaja, det var en helt underbar dag i alla fall. På kvällen sen stekte jag plättar som älsklingen och jag åt nermysta i soffan medan vi kollade på Ensam mamma söker och Irene Huss. Toppen:)

Idag ska jag till skolan nio till tolv och sen är det dans ikväll. Har lite hosta kvar, men jag tror det ska kunna gå ändå. Ska ta lite halstabletter under dagen så kanske det försvinner... Hoppas det:) Är trött på det här nu. Väldigt seg förkylning... Men nu måste det ju vara nog, hehe:)

Hoppas ni får en jättehärlig dag! Puss och kram på er♥

11 september

Hej på er

Det blev en tidig morgon imorse så jag sov en stund längre istället för att sätta på datorn;) Jobbet gick bra, men det känns att förkylningen sitter i fortfarande. Och att det är tråkväder ute... Tappar all energi då. Så himla tråkigt. Smått regn som duggar ner. Inte kul alls. Men det är ett perfekt väder för lite lördagsmys som vi sa ha med mina föäldrar ikväll:) Blir god mat, spela spel och bara mysa. Underbart:) Har sett fram emot det hela dagen på jobb.

Hoppas ni får en mysig kväll! Puss och kram på er♥

Så glad

Jaa, det är jag idag:) Sa ju det innan att det skulle bli en bra dag idag. Har fått vila lite nu på förmiddagen och pluggat lite också. Så jag känner mig väldigt effektiv:) Sen har jag dessutom pratat med en vän jag inte haft så bra kontakt med på ett tag och vi bestämde oss för att ses på torsdag! Blev jätteglad för det! Hoppas vi kan ta upp kontakten igen på riktigt. Så nu har jag redan nåt att se fram emot nästa vecka också:)

Det blir m.a.o bara bättre och bättre idag:) Nu ska jag fortsätta plugg lite och snart kommer älsklingen hem. Längtar till dess!

Hoppas ni har det bra. Puss och kram på er

10 september

Godmorgon!

Väcktes av en massa pussar imorse och kunde inte somna om. Att vi igår bokade resa till Thailand väckte tankarna direkt imorse:) Så nu på morgonen har jag suttit och tittat på bilder och drömt mig bort. Känns fortfarande helt overkligt... Undrar när det kommer att sjunka in:) Ska bli helt underbart. Skönt att åka bort lite mitt i vintermörkret också. För min del är det dock jättemysigt att vi är hemma på julafton och sen nån dag senare åker vi iväg:) Perfekt. Åh, jag ser fram emot det:) Galet. Måste nästan nypa mig i armen för att kolla så att det inte bara är en dröm, haha:)

Idag är jag ledig hela fömiddagen och eftermiddagen. Sen ska jag jobba ikväll mellan fem och nio. Känns faktiskt helt okej. Visst, lite tråkigt nu när det är fredag, men samtidigt så är det två veckor sen jag jobbade så jag har fått vila ordentligt:) Allt är mycket positivare nu. Känns som att livet börjar räta ut sig igen efter lite berg och dalbana på sista tiden.

Under dagen ska jag vila lite till och förhoppningsvis bli av med hostan och så ska jag plugga lite. Fick en hel del gjort igår, men har lite kvar. Känns bra att ligga i fas med schemat den här terminen:) Ännu mer positivt:) Det här blir nog en bra dag.

Hoppas ni får en underbar dag! Det är ju fredag så det kan inte bli mycket bättre kanske:) Puss och kram på er i alla fall♥


Källa

Thailand kanske..?

Sitter i soffan tillsammans med min underbara älsklinge och tittar på Idol. För nån timmar sen var vi inne i stan och bokade en resa. Inte vilken resa som helst, vi ska åka till Thailand... Bara sådär liksom, vi ska åka till Thailand. Bara älsklingen och jag ska åka till Thailand ihop. Märks det att jag inte riktigt har fattat det än eller?;) Galet, galet. Men härligt. Har inte tagit in det än så jag är nog lite i chocktillstånd fortfarande. Har jag världens finaste, underbaraste, kärleksfullaste(ja, jag vet att det ordet inte finns, men jag bryr mig inte, hehe) pojkvän eller har jag? Älskar honom så otroligt mycket!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte fatta att jag har sån otrolig tur som får en så fin pojkvän och får vara med honom. IN YOUR FACES, alla som tyckte illa om mig i skolan;D haha. Var bara tvungen:D

Nu ska jag fortsätta mysa i min älskade pojkvännens famn. Puss på er♥



Källa

Plugga?

Det var väl det jag skulle göra? Eller? Hm, ja, inte har jag gjort det i alla fall. Har tittat på en massa avsnitt av Gilmore Girls istället. Älskar den serien. Alla är snälla och goa mot varandra och bli det konflikter löser man dem på ett normalt sätt. Inte genom drama och hämnd och allt sånt som det är i andra dramaserier.

Aja, men nu ska jag försöka läsa lite här:) Hoppas ni har det bra. Puss

Disney och jag

Eftersom jag haft fullt upp med skola och så har jag inte riktigt hunnit med att uppdatera klippen från Disney, men nu kör vi igen:) Den här veckan är det ett klipp med de relativt nya figurerna Phineas och Ferb. De är i alla fall nya för mig, jag är mer van vid de klassiska figurerna som t.ex. Nalle Puh:) Men de här är rätt roliga med sina fantasiäventyr. Det här klippet är en musikvideo. Skriv gärna och kommentera vad ni tycker:)

Hämta xdlogo_li...png (14,0 kB)

9 september

Godmorgon!

Blev väckt av en hostattack idag och kunde verkligen inte somna om... Så tyckte det var lika bra att gå upp och sätta igång dagen:) Ska vara lite flitig idag och plugga lite. Men det blir nog en och annan film ändå;) Svårt att låta bli när man är sjuk. Trodde ju som sagt att det skulle hålla sig till tre dagar som det brukar,men nu har det hållit i sig ett tag längre... Kanske för att jag inte vilade tillräckligt i lördags, jag vet inte. Strunt samma, nu är det som det är. Det var nog tur att jag inte dansade igår kväll dock, även om det tog emot att inte gå dit. Får träna dubbelt nästa vecka;)

Nu ska jag äta frukost. Hoppas att jag har fått tillbaka smaksinnet, hehe:) Känns konstigt att äta och bara känna salt, sött, starkt... Lite meningslöst at äta nästan. Men äta ska jag så att jag blir frisk snabbare!

Hoppas ni får en unerbar dag! Puss och kram på er♥

Flitig

Såhär mitt i det förkylda så försöker jag faktiskt vara lite flitig. Nu har jag äntligen fått alla mina böcker så det är bara att sätta fart:)

Gjorde en god gärning förresten när jag var och hämtade posten innan. En äldre kvinna stod utanför dörren till vår lägenhetstrappa så jag öppnade för henne. Hon sa att hon inte kom in så jag hjälpte henne in med rullatorn och sen fick jag även hjälpa henne upp till första våningen. Vi har nämligen ingen hiss här och hon hade handlat en massa att äta. Hon berättade för mig att hon skulle fylla 95 år i år och jag blev så himla imponerad. Så gammal ska jag också bli och vara lika pigg som hon:) Så samtidigt som jag gjorde en god gärning fick jag lite inspiration för livet, hehe:)

Nu-mer plugg! Puss

Alice

Har precis sett på Alice i Underlandet. En sån film som älsklingen inte var så intresserad av att se så jag passade därför på att se den idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den faktiskt... De flesta har väl redan sett den så jag är lite efter;) Jag tyckte den var väldigt-konstig. Det är nog det enda ord jag kan komma på att beskriva den med. Typiskt Tim Burton och hans stil. Jag tycker alla hans filmer är just konstiga, men nåt i dem lockar mig. Kanske det galna och överdrivna, jag vet inte. Jag stör mig på det överdrivna samtidigt som jag blir fascinerad. Men det är kanske det som är hans mål med filmerna? Att man ska gå ifrån bion med filmen i behåll. Man minns ju alltid de konstiga filmerna man sett... Johnny Depp var ju så klart outstanding som vanligt. Herregud, finns det nån roll som han inte kan spela bra? Alla filmer jag har sett med honom är han helt fantastisk i alla fall. Min favorit, helt klart:)

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan om ni ursäktar;) Ha det bäst! Puss


Tycker nog bäst om Disneys version ändå... Källa

8 september

Godmorgon!

Mm, sovmorgon:) Och jag har fått sova hela natten utan att vakna. Underbart. Det var ett tag sen om man säger så:) Känner mig som igår dock. Hoppades ju på att jag skulle vara mer eller mindre frisk idag, men det verkar inte som att jag ska få vara det... Så jag får fortstätta hoppas och gå här hemma och kurera mig. Hoppas att det hjälper att jag är hemma idag. Vi har inga fler föreläsningar den här veckan så jag har möjlighet att bara vila nu. Jobb i helgen bara, men då måste jag väl ändå vara frisk..? Vill ju gå och dansa idag, men vet inte om jag vågar... Vore surt med ett bakslag och bli riktigt dålig igen. Så har jag gjort ett antal gånger för att jag inte kunnat sitta still så jag borde ju lärt mig på mina misstag;) Vi får väl se, hehe.

Eftersom jag är ledig idag tänkte jag bara mysa i soffan med mitt duntäcke och lite filmer. Det gäller ju att passa på att se alla "löjliga eller romantiska eller tjejiga"filmer när man är sjuk och älsklingen inte är hemma;) Så man skonar honom liksom, haha.

Aja, det blir troligtvis lite plugg emellan också. Annars blir man väl helt fyrkantig i ögonen som föräldrarna sa när man var liten:)

Nä, nu ska jag fixa lite frukost. Hoppas ni får en härlig dag i solen! Puss och kram på er♥

Har jag världens bästa pojkvän eller vad?:...

foto0203 (MMS)

Har jag världens bästa pojkvän eller vad?:) blev helt rörd ju.


Hemma om

Hade en lång håltimme efter föreläsningen så jag passade på att köra hem om och vila lite. Var ju rätt pigg imorse, men nu börjar sjukdomen göra sig påmind igen... Även om jag känner mig bättre än igår så är kroppen seg och inte så samarbetsvillig. Jaja, så är det. Blir väl bättre imorgon:)

Nu ska jag försöka göra lite övningar inför lektionen i eftermiddag. Sen ska jag snart iväg igen. Lite konstig dag idag, men skönt med korta lektioner i alla fall. Och ikväll blir det lite småfirande här hemma. Ingen av oss orkar nog göra nåt särskilt, hehe;) Två sjuklingar på en gång, hur ofta händer det liksom?

Hoppas ni har en fin dag. Puss på er

7 september

Godmorgon!

Vaknade upp något piggare idag. Samma sak varje gång jag är förkyld, tre dagar som jag är helt utslagen och sen några följddagar som jag hostar och är allmänt trött. Sen är det över:) Rätt skönt att veta egentligen, men det är lite fascinerande också att det altid går till på samma sätt tycker jag.

Idag blir det i alla fall att ge sig iväg till skolan en sväng. Har en föreläsning nu på morgonn som jag inte vill missa. Sen har vi övning i eftermniddag, men jag vet inte om jag borde stanna hemma och sova istället så jag är helt frisk till imorgon istället. Så får jag försöka göra den själv istället... Problem;)

I alla falll, idag firar älsklingen och jag 2 och ett halvt år tillsammans♥ Tänk vad fort tiden går. Han är den mest underbara människa som finns i alla fall och jag är så glad att jag har honom och att jag får vara hans. Älskar honom över allt annat. Alltid.

Nu ska jag göra mig i ordning och försöka övertala kroppen om att det här är en jättebra idé...;)

Hoppas ni får en härlig dag! Puss och kram på er♥

6 september

Godmorgon!

Orkade inte blogga igår. I lördags morse kände jag att jag började bli lite förkyld, men hoppades på att jag bara inbillade mig. Kände mig piggare under dagen, men när vi hade handlat, städat och gjort i ordning för kvällen blev jag bara sämre. När gästerna kom blev jag allt hesare och framåt elva fick jag feber. Jag vet inte hur hög, men det kändes inte alls bra. Var skållhet i hela ansiktet och hjärnan var helt mosig... Så det blev ingen utgång för mig:( Så jäkla störigt eftersom jag sett fram emot det i en hel vecka... Var jätteladdad och på festhumör, men jag fick ge mig när jag kände att benen knappt bar mig. Typiskt! När man väl är ledig så blir man sjuk. Igår låg jag bara i soffan och den enda ansträngningen jag gjorde var att gå ut i köket för att hämta mat. Idag trodde jag att jag skulle vara bättre, men jag känner mig nästan sämre:( Rösten har kommit tillbaka lite, men igår gick jag mest runt och viskade, hehe;) Älsklingen hade väldigt roligt åt det och det förstår jag. Varje gång jag försökte höja rösten så lät det som att jag var i målbrottet eller nåt haha:D Jaja, jag hoppas förkylningen ger med sig under dagen. Ska trycka i mig en massa mat och ipren så kanske jag mår bättre sen. Blir dock ingen dans idag:( Typiskt när man kommit igång med det med... Suck.

Tack alla som kom i lördags och förlåt att jag tappade fokus i slutet;)

Jaja, nu ska jag försöka få i mig lite frukost... Hoppas ni mår bra och att ni får en jättebra dag!! Puss och kram på er♥

4 September

Hej svejs

Sovit gott? Jag har äntligen fått sova ut och får lov att vara ledig hela långa helgen den här gången;) Underbart. Nu har vi fullt upp här för ikväll blir det fest här!! Städa och fixa måste vi göra:) Här ser för hemskt ut just nu så det blir en rejäl städning. Sen ska vi tvätta dessutom... Allt på en gång;) Älsklingen ska iväg sen också så i måste fixa allt innan han sticker. Jag kan klart göra en del när han är borta men roligare om man är två ju;)

Hoppas ni får en härlig dag och en rolig kväll!! Puss och kram på er♥

3 September

Godmorgon!

Vaknade av att solen strålade in genom fönstret. Så härligt. Vilken enrgikick det blir:) Har sovit rätt bra inatt, men det tog ändå emot lite att gå upp... Men idag är det FREDAAAG! Och det är det för mig med:) Inget jobb och inget annat som måste göras. Så när jag kommer hem så är jag ledig hela helgen:D Så fantastiskt skönt. Svårt att beskriva, men det är en speciell känsla. Har ju pluggat nu varje helg också i en månads tid mer eller mindre så nu får jag äntlign vara ledig på riktigt. Inga tentor och inget plugg. Perfekt.

Idag går jag i skolan hela dagen, från nio till fem... Känns lite konstigt, men vi har en håltimme mitt på dagen... Lite trist. Tre timmar som man bara går och väntar. Aja, får väl hitta på nåt då för att få tiden att gå:) Brukar inte vara något större problem:) Sen ikväll blir det fredagsmys för mig och älsklingen. Känns som att vi knappt träffats den här veckan. Vi såg ju på film ihop igår och så, men efter det var jag tvungen att läsa lite... Men så blir det ju. Vardagen delar upp ibland. Kanske är det bra? Så att man inte nöter på varandra. Det håller kanske liv i relationen? Jag vet inte, men jag kan ju ju säga att älsklingen och jag har det bättre än nånsin och jag är så glad att få vara med honom:)

Hoppas ni får en underbar dag! Snart helg;) Puss och kram på er♥

Lite sliten

Det känns att allt i vardagen har kommit igång den här veckan. Är helt slut såväl fysiskt som psykiskt. Skolan kör stenhårt den här veckan och dansen har ju också kommit igång. Dessutom tränar jag med älsklingen så det är fullt ös här hemma nu:) Men det är bara skönt egentligen. Jag tycker ju om att ha ett fullt schema hel tiden och ha mycket på gång. Är inte så bra på at sitta still:)

Idag var det en kort dag i skolan vilket var rätt skönt. Därefter pluggade jag lite här hemma och nu har älsklingen och jag precis kommit hem från en löprunda. Kändes tungt för mig idag. Kan kanske bero på att jag dansat mer än jag gjort på typ 8 månader... Så inte så konstigt kanske;) Men som sagt, jag älskar att träna så det gör mig inget.

Justja, jag fick en bok idag som vi ska ha senare under terminen när vi läser Byggteknik. Jag och Helene blev typ löjligt glada när vi såg att det var bilder i den, hahaha:D Vi bara; "Ääääntligen en bok med bilder";) Haha, det låter väl helt sjukt, men all övrig kurslitteratur är bara text, text, text på akademisk svenska så man håller på att spy på allt till slut. Och så nerbrutet i små, små delar så att man tappar bort vad man läste om egetnligen... Så jo, en bilderbok var väldigt välkommet;)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, så snart älsklingen är klar. Sen ska vi laga mat och sätta på en bra film. Sen ska jag inte göra något mer vettigt idag:) Hoppas ni får en mysig kväll! Och imorgon är det ju FREDAAAAG:D Puss på er♥


Källa

2 September

Godmorgon världen!:)

Innan jag glömmer det; GRATTIS MARTINA!!:)

Blir många tidiga morgnar nu. Men det känns helt okej. Skönt att ha en bra anldning att gå upp liksom:) Älsklingen tycker nog också att det är rätt bra, den stackaren har ju fått gå upp massor med gånger när jag legat kvar i sängen;) Inte så kul. Så nu är det mer rättvist, hehe.

Idag har jag bara en kort övning på skolan. Känns lite konstigt. Igår gick jag som sagt från åtta till fem och imorgon ska jag gå nio till fem och så har jag bara två timmar idag... Känns lite märkligt. Men vad gör man? Det är bara att "gilla läget";) Sen ikväll ska jag vara lite fri. Har inte så mycket att plugga än. Har inte fått alla böcker än ens så det är svårt att läsa i förväg också. Lite synd nu när jag är så taggad på att läsa, men så är det. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, haha;)

Nu ska jag göra mig i ordning här. Blir en snabbis för jag är lite sen idag tyvärr... Vad ska man ha på sig då? Något slappt får det bli. Har så ont i kroppen så ett par tighta jeans är inte så lockande just nu;)

Hoppas ni får en jättehärlig dag!! Pus och kram på er!



Källa

1 september

Hej hej!

Jag är kvar:) Fick gå upp klockan sex i morse så var inte så värst pigg på att sätta igång datorn då. Sen har jag gått i skolan 8-17 och sen dansade jag klockan sex. Så har precis ätit middag nu... Blev lite fel i planeringen;) Jaja, så kan det bli. Har haft en väldigt bra dag idag i alla fall. Allt har flutit på och allt har gått min väg. Känns skönt efter ett antal motgångar och tentor på sistone;) Har t.o.m pluggat lite i förväg inför övningen imorgon. Så mitt löfte om att plugga bättre håller i sig än så länge i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen soooova! Det har varit en väldigt lång dag så det känns välbehövligt:) Imorgon blir det en lite kortare dag så då bli det mer plugg. Nu kör vi hårt den här terminen:)

Hoppas ni haft en bra dag. Sov så gott! Puss och kram på er

RSS 2.0