31 oktober

Hej hopp gummi*****:D (vågar inte skriva allt där, hehe)

Jag och älsklingen har precis kommit hem efter att ha sprungit Yddingen Runt. Det gick väldigt bra för mig faktiskt. Vi sprang 6 km terräng och jag satsade på att komma under 45 minuter. Jag lyckades dock komma under 40 t.o.m! Fick tiden 39.11. Kanske inte världens bästa tid så, men jag är nöjd:) Och så himla kul att springa ett lopp, det blir liksom ett mål i träningen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag slappa lite. Älsklingen ska iväg och fixa en sak, men när han kommer hem blir det filmmys och god mat. Vi ska till BK och festa loss, haha:) Är vi värda nu tycker vi, hehe.

Hoppas ni får en härlig kväll! Puss och kram på er


30 oktober

Godmorgon godmoooorgon:)

Har varit vaken nån timme redan faktiskt. Hjälpte mina föräldrar med en sak så jag är rätt pigg nu. Hällde i mig en energidryck så jag inte skulle somna bakom ratten haha:) Nu sitter jag i soffan med älsklingen och börjar segna till igen. Ska snart äta lite frukost och sen blir det balettklass. Ska bli riktigt skönt.

I eftermiddag ska jag träffa en kompis och ta en fika. Mysig lördag med andra ord:) Ikväll blir det dessutom middag hos älsklingens föräldfrar. Ska bli jättetrevligt. Men det blir nog en ganska tidig kväll. Imorgon ska vi nämligen springa terränglopp och starten går rätt tidigt. Jag måste äta minst två timmar innan så lär gå upp vid halv åtta:D Ingen sovmorgon den här helgen, hehe. Men å andra sidan kanske jag inte är så seg nästa vecka då. Behöver vara på topp när jag ska ta tag i pluggandet igen.

Hoppas ni får en toppenbra dag! Puss och kram♥

Snart mys:)

Ja, nu har jag bakat och pluggat lite. Snart kommer älsklingen hem och då ska vi in till stan och fixa pass och lite sånt. Sen hem, göra pizza och sen bara mysa i soffan hela kvällen. Underbart!:)

Förresten, det ska bli så sjukt skönt att få ett nytt pass. Det jag har nu har världens knäppaste bild. Jag ser ut som en sån där fransk mimartist. Jo, det är säkert, jag är så sjukt blek! De hade nån jättekonstig blixt på kameran när jag var där sist så man ser varenda liten rynka i hela mitt ansikte och jag är likblek, hahaha:D Kul att se på, men så lagom kul att visa upp det är det ju inte;) Så nu ska jag förhoppningsvis få en bild där jag åtminstone har lite färg i ansiktet. Eller ja en mörkare ton av svart och vitt i alla fall, hehe;)

Ha en underbar fredag kväll! Puss och kram på er


Foton på Facebook

Varför måste vissa lägga upp precis alla bilder på facebook? När man är på fest och så vill ju vissa, inklusive jag själv, fota en massa. Men vissa bilder tas för ens egen skull, inte för publikens skull. Jag har aldrig lagt upp en bild där någon sett opassande ut. Och det är inte för att jag anser att bilden i sig är opassande utan det är för att personen i fråga antagligen själv inte tycker att det är så kul att läggas ut på Facebook t.ex. Jag har blivit så att säga "taggad" i flera foton som jag inte ens velat att de ska läggas upp på facebook överhuvudtaget. Jag har uttryckligen sagt att jag inte vill ha fotona där, men personen i fråga har bara skrattat och sagt att så är det. Nu ligger bilderna kvar och jag har tagit bort taggen, men kan inte få bort bilden. Jättekul. Dagens i-landsproblem kanske, men jag tycker själv att det är extremt obehagligt att de bilderna ligger ute när jag själv uttryckligen sagt till om att jag inte vill ha dem utlagda. De får gärna användas till privat bruk, det kan jag ju inte direkt påpeka, men jag tycker inte det är rätt att de läggs ut så pass publikt när jag som sagt inte gett mitt medgivande. Nu är ju inte bilderna hysteriskt avslöjande eller opassande, men jag tycker ändå inte att de ska finnas där. Suck.

Så, var bara tvungen att få det ur mig;) Nu struntar jag i det här och går vidare. Nästa punkt idag; baka en mumsig chokladkaka:)

Ha det bäst. Puss

29 oktober

Godmorgon!

Känns så himla konstigt att vara ledig så här länge. Att kunna sova ut varje morgon och sen ha en helt tom dag framför sig. Idag hade jag dock tänkt plugga lite, men det är inte nån panik än:) Så jag kunde sova ut idag också med gott smavete. Det enda är att jag är lite segare än annars när jag får sova så här länge:)

Idag då alltså, blir det lite plugg. Sen tänkte jag faktiskt baka en kaka till älsklingen som vi kan mumsa på ikväll. Jag ska laga mat också, hemmagjord pizza:D Mmm, prefekt fredagsmiddag. Och hemmagjort känns alltid lite nyttigare, även om det är pizza haha. Jag har ju inte så mycket som är fett t.ex. Det onyttigaste är egentligen degen, men det kan man ju leva med:)

Har f.ö blivit lite svullen i halsen:( Kommer lite smygande och jag ska verkligen göra allt idag för att stoppa det. Vi ska ju springa lopp på söndag och jag kommer verkligen gråta om jag blir sjuk nu... Vore så himla orättvist nu när jag sett fram emot det så länge. Vi anmälde oss för mer än en månad sen. Varför ska jag alltid bli sjuk när det är något kul på gång?? Nää, en massa varm dricka idag och en MASSA vitlök i maten. Så om jag stinker vitlök imorgon så vet ni varför haha:D

Hoppas ni får en härlig dag. Idag är det ju FREEEDAG:D Snart helg, snart helg! Puss och kram på er♥


Hemma igen

Nu är jag hemma efter en härlig dag på stan. Blev en del shopping, men faktiskt, och helt ärligt så var det bara saker jag behövde. En vinterjacka, en plånbok och lite underkläder:) Så jag lyckades hålla mig ifrån att köpa sånt jag inte tänkt från början. Känns bra ju;)

Nu ska jag snart iväg för att skjutsa mina föräldra. Sen ut och springa med älsklingen och sen hämta föräldrarna igen. Fullt upp hela kvällen m.a.o, haha:)

Hoppas ni får en härlig kväll! Puss och kram

Snart iväg

Nu har jag ätit lite frukost här och ska göra mig i ordning. Sen är det iväg in till stan som gäller:) Blir inte så länge dock, måste hem och tvätta och sen ska jag köra mina föräldrar. Klart allt ska hända på en gång liksom;)

Hörs senare. Puss

28 oktober

Godmorgon!

Ännu en natt som jag sovit som en stock. Underbart:) Har t.o.m sovit så hårt att jag hade ont i huvudet när jag vaknade, haha. Men det är redan borta så det är lugnt;) Har ni sovit gottt då?

Idag är jag ledig igen. Vädret idag är lika tråkigt som igår tyvärr så man är lite seg. Men ska in till stan och träffa en kopmpis idag så det blir kanske lite shopping i alla fall. Ska inte lägga för mycket pengar på shopping den här månaden, måste ju spara till Thailand;) Men jag skulle behöva en vinterjacka och lite småsaker till en Halloweenfest vi ska på nästa vecka. Ska bli så jäkla kul:) Vet redan vad jag vill klä ut mig till så det är bara ekonomin som kan stoppa min tanke;) Vi får väl se vad jag kan ordna.

Hoppas ni får en bra dag. Snart fredag... Puss och kram på er♥


Tiden går fort...

...när man har det bra ja:) Tönk om tiden kunde gå lika fort på föreläsningar och på jobb. Aja, så är det. Har det väldigt bra här i alla fall och om nån timmes tid ska jag bege mig till dansstudion. Perfekt dag mao;)

Puss på er

Overkligt

Känns helt overkligt att jag faktiskt sitter i soffan med en filt och doftljus och bara kan ta det lugnt. Njuter av filmen och lugnet i övrigt. Tänker på vår resa och på att den här julen kommer att bli den bästa på länge. Kommer att få spendera den med hela familjen och min underbara älskling. Kan knappt vänta:) Har redan börjat få julkänslor. Känns lite konstigt, förra året fick jag aldrig riktigt nån julkänsla, det hann jag aldriug typ. Men i år känns det mesta annorlunda. Allt börjar räta ut sig och jag tror att allt kommer att bli till det bästa väldigt snart. Nej, det är inget som är jättefel eller så, men ibland blir det knutar längs vägen och det är dem jag ska försöka knyta upp nu liksom:)

Ha en fortsatt härlig dag! Kram kram

Våra bästa år

Alltså, förlåt, men måste bara skriva om hur fantastiskt dåligt skådespelarna i Våra bästa år spelar:D Har haft tvn på nu när jag kollat runt på datorn och herregud, jag tror nästan jag skulle göra det bättre, haha:)

Sen är alla så prefekt sminkade och snygga och fylliga och gud vet allt. Realistiskt? Nää, inte en millimeter. Fattar inte hur den serien har kunnat gå så länge som den gjort. Haha, aja. Nu ska jag ordna lite mat och sen sätta på Sex and the City The movie. Min favoritfilm:)

Puss

27 oktober

Godmorgon!!

Åh, idag är allt tusen gånger bättre:D Stressen har släppt, ångesten och paniken är borta och jag är bara lugn. Har sovit som en stock inatt och vaknade inte förrän kvart i tio. Så skönt att vakna upp utsövd och glad för en gångs skull. Det känns som att det var längesen sist:)

Idag är jag ledig och tänker inte göra något vettigt alls faktiskt:) Bara slappa, sitta i soffan, titta på en bra film, gosa in i filtar och kuddar och bara ha det bra. Kanske lyxa till det lite extra med en ansiktsmask eller nåt. Bara för att jag kan och har tid liksom;) Brukar inte direkt göra sånt annars. Åh, det är så bra idaaag:D Och i helgen är jag ledig och ska ha en massa mys med älsklingen. Det kan f*n inte bli mycket bättre just nu:)

Hoppas ni får en underbar dag idag! Puss och kram på er♥


Lite värme såhär i höstrusket:) Påminner mig om en julmarknad vi brukar åka till, där har de alltid eldar som man kan värma sig vid. Åh, julkänslor på väg känner jag:D

Det är över

Äntligen. Efter flera dagars ångest, panik och stress är tentan äntligen över. Så himla skönt. Önskar jag kunde säga att det gick jättebra, men det kan nog ha gått precis hur som helst faktiskt... Nu tänker jag i alla fall släppa det och bara ta det lugnt ett tag.

Älsklingen bjöd på pizza ikväll vilket var helt perfekt. Imorgon tänker jag ta det lugnt, lufsa omkring i myskläder här hemma och bara ha det bra. Se nån bra film kanske eller nåt sånt. Och så dansstudion på kvällen. Mmm, perfekt:) Livet vänder tillbaka till kroppen eller?;)

Hoppas ni får en fin kväll. Nu ska jag se på Desperate Housewives snart och sen blir det sängen. Har några nätter att ta igen, haha;)

Puss och kram på er

Världens finaste

Jag vet att jag skrivit det förr, men jag har verkligen världens finaste pojkvän! Han ringde precis och önskade mig lycka till och stöttade inför tentan. Och sa att han skulle fixa middagen ikväll så jag slapp tänka på det. Har jag världens finaste eller vad? Han är så snäll, omtänksam och go i alla lägen. Jag kan inte önska mig mer. Verkligen en underbar drömkille. Älskar honom av hela mitt hjärta!♥

Snart dags nu... Om 3 timmar sitter jag på plats:/

Puss på er

26 oktober

Godmorgon!

Herregud, herregud, herregud. Panik, panik, panik... Idag är dagen med stort D. Dagen jag förberett mig för ett bra tag nu. Pluggat, haft ångest inför och varit nervös inför. Nu är det dags att sätta kunskapen på prov och hoppas på det bästa:/ Är så nervös att jag knappt kan äta... Usch, jag vill inte skriva den här tentan samtidigt som jag bara vill ha det gjort nu.

Ja, som sagt så är det ju då tenta idag och sen ikväll ska jag göra absolut INGENTING!! Inte plugga, inte tänka på skatterätt överhuvudtaget. Fy vad jag längtar efter det;) Men först, fullt fokus på tentan. Håll gärna en liten tumme för mig idag... Måste ju som sagt ha godkänt på den här tentan idag!

Hoppas ni får en härlig dag idag! Puss på er♥


Nervös, nästan rädd

Okej, så jag skulle ta en snabblunch, men hittade Gossip Girl på Kanal 5 play och tjoff så har en timme utan plugg gått:/ Känns ju sådär bra., Borde jag stanna hemma från dansen och plugga? Kommer det att hjälpa? Kommer jag känna mig bättre då? Eller hjälper dansen till att slappna av inför imorgon? Helt ärligt; ingen j*vla aning. Skallen är upp och ner och ut och in... Är helt stirrig inför imorgon och har nog aldrig varit såhär nervös. Inte ens när jag skulle sjunga audition för en av West Ends största castingansvariga:/ Helt sjukt ju!! Vad händer liksom:P Nää, nu ska jag sätta fart här igen. Red Bull nästa och sen kör vi 110% fram till det är dags att köra till dansen. Kanske...

Hoppas ni har det bra. Pussar

Usch, usch och ännu mera usch

Jaa, jag tänker fortsätta gnälla lite;) På onsdag är tentan över och då ska jag skriva lite roligare, hehe. Sitter och pluggar här hemma nu. Det går väl helt okej, men nu känns det sådär att jag bara vill få gjort tentan. Så att jag inte glömmer bort allt liksom:/ Ska försöka plugga in lagrummen nu bara och några procentsatser som jag vill ha i huvudet vart de ska sättas in... Usch, jag avskyr dagen innan tenta:(

Aja, nu ska jag nog äta lite också. Hoppas ni har det bra. Puss puss

25 oktober

Godmorgon!

Sovit gott inatt? Jag har faktiskt sovit ganska gott. Vi var ju hemma hos mina föräldrar igår och jag tror att det fick mig att slappna av lite. I och med det så kunde jag sova hyfsat ordentligt. Gick dock upp rätt tidigt så så värst pigg är jag kanske inte;) Men så är det. Ska plugga hela dagen idag så det var tvunget att gå upp tidigt om man säger så. Är så himla nervös för tentan imorgon. Jag måste få godkänt liksom:/ Klarar inte av ett underkänt till, då vet jag inte vad jag gör. Hoppar av kanske... Nä, jag vet inte. Usch. Längtar tills den är över nu bara...

Så som sagt, är hemma hela dagen och pluggar en massa idag. Ska trycka in det sista och försöka få rätt på allt... Det mesta sitter ju så det ska finslipas lite. Men sen när man väl sitter på tentan brukar det mesta typ vara borta:/ Paniiiik här jaa, det är det:( Vill inte. Det känns som när nån som är rädd för att gå till tandläkaren för mig just nu typ... Vill verkligen inte skriva tenta i det här ämnet.

Suck. Nåja, det är bara att bita ihop och göra. Satsa stenhårt och kämpa på. Så kanske det blir bra... Ska gå och köpa energidryck sen också så jag orkar längre och mer. Sen är det dans ikväll också. Jazz och balett. Får se hur det ska gå nu när skallen inte är helt med... Jaja. Nu ska jag och mitt gnällande gå och göra lite frukost:)

Hoppas ni får en toppenbra dag idag! Puss och kram på er♥


Längtar så sjukt mycket nu...

24 oktober

Hej svejs

Har ni det bra denna härliga söndag?:) Jag njuter i fulla drag av att vara ledig. Eller ja, kroppen är ledig, hjärnan tänker hela tiden lite på det jag ska kunna till tentan på tisdag:/ Menmen. Strunt i det. Älsklingen är hemma med mig ochd et ä värt så mycket!

Vi har precis kommit hem från en härlig löparrunda ute i skogen. Det regnade dock lite så det var lite trist, men så är det. Ändå rätt skönt att springa när regnet svalkar. Och under träden regnar det inte lika mycket heller. Det värsta var ju dock när vattendropparna föll från träden. Då var de dubbetl så stor och jag fick dem jämt i ögat, haha;)

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi till mina föräldrar på middag. Ska bli jättehärligt att gå bort och bara ha det bra lite. Kanske kan hjärnan vila lite också...

Hoppas ni får en härlig söndag! Puss och kram på er♥

23 oktober

Hej svejs!

Har kommit hem från jobbet för en stund sedan. Orkade inte blogga igår kväll eftersom jag fick jobba längre än vanligt. Slutade kvart i tio och det ska jag tydligen göra från och med nu:( Aja, bra på lönelappen i alla fall:) Jobbet har gått bra idag också. Lite långtråkigt somvanligt, men helt okej.

Nu har jag precis ätit lite och sitter och försöker plugga. Älsklingen är iväg och fiskar så väntar klart på att han ska komma hem också:) Vi ska ha en riktig myskväll och det har jag verkligen sett fram emot. Han har erbjudit sig att laga mat så jag är jättespänd på vad det blir för något:)

Hoppas ni får en toppenbra lördag kväll! Puss på er

Plugg, tvätt och löpning-check

Jaa, nu har jag tvättat klart. Ska bara kila ner och ta upp det sista. Har även pluggat en massa och srpungit en runda. Riktigt effektiv alltså:) Nu har jag ätit lite och ska snart till jobb. Mysfredag eller? Njaä, men så är det. Älsklingen är inte hemma när jag kommer hem dock och det känns lite tråkigt, men så är det. Man måste ha ett liv på vars ett håll också...

Nu ska jag springa ner i källaren. Ha en härlig kväll! puss puss

22 oktober

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har som vanligt sovit lite halvt om halvt. När jag väl somnar sover jag stenhårt, men vaknar bara en liten stund senare igen... Aja, nog med gnäll nu;) Snart är tentan över och då ska väl sömnen komma tillbaka också. Låg och tänkte igenom allt innan och det känns faktiskt som att det mesta har satt sig nu. Äntligen!

Så idag blir det alltså lite mer plugg(...) och sen jobb ikväll. Rolig fredag här ja, haha:) Aja, så är det. Nästa vecka har jag en härlig helg att se fram emot så jag ska försöka tänka på det. Älsklingen har dessutom lovat att laga mat imorgon åt mig så det ser jag också fram emot:) Tar ledigt från plugg imorgon faktiskt. Tycker jag att jag är värd;)

Nu ska jag äta lite frukost här och sen sätta fart. Kanske ska springa en runda också, men det blåser nåt så in i här så jag undrar hur kul det blir. Om inte annat ska jag tvätta idag i alla fall... Inte så kul, men det är inte så mycket idag. Helt klart fördel med att tvätta varje vecka:)

Hoppas ni får en härlig fredag! Puss och kram på er♥



Källa

Ännu en dag är slut

Vart tar dagarna vägen egentligen? Jag blir nästan rädd när jag tänker på hur snabbt dagarna går numer... Jag hinner inte med för fem öre ju. Idag har jag fått gjort mycket på pluggfronten, men tiden har ändå gått så himla fort.

Jag skulle ju ha sprungit nu på kvällen, men det blev en myskväll istället eftersom älsklingen inte ville springa;) Inte mig emot, kroppen behövde nog vila trots allt. Mina knän är lite arga på mig igen så att säga... Känns så jäkla trist nu när man äntligen är igång igen med att träna minst varannan dag. Men det är väl bara att bita ihop... Som med allt annat just nu:P Ibland är livet verkligen en berg- och dalbana. Eller som att gå över berg och dalar. Ena stunden är man uppe på den vackra toppen och njuter av tillvaron, för att i nästa falla mer i en dalsänka och kämpa sig långsamt uppåt. Men sånt är livet och det är bara att försöka hitta det positiva för att orka kämpa sig upp igen.

Nu ska jag gå in och lägga mig och läsa lite tänkte jag. Älsklingen sover redan, men jag måste vara dödstrött för att kunna somna just nu så jag lär vara vaken en stund till:/

Hoppas ni kan sova gott inatt! Puss och kram på er


Lunch

Har precis haft en liten paus för att göra lite lunch här. Gjorde lite lyxiga mackor idag. Helt vanliga mackor egentligen med ost, skinka och tomat. Men sen doppade jag dem i ägg och stekte. Åh, så himla gott det blev:) Ny favoritlunch typ, hehe. Inte så nyttigt antagligen, men behöver energi så då får det bli lite onyttigt. Ska hälla i mig en energidryck till sen också:) Helt speedad sen kanske, haha.

 Tänkte ge mig ut och springa sen också dock så det passar ju med lite extra energi. Var ute och sprang med älsklingen igår och det gick så bra att jag längtar ut idag igen. Jag tillhör ju dem som kanske anses lite konstiga eftersom jag älskar att springa:) Många verkar hata det trots att de gör det självmant. Aja, sån är jag:)

Nu ska jag fortsätta plugga! Puss och kram på er

Disney och jag

Nu är det dags för ett nytt klipp från Disney. Det här klippet älskar jag! Dels är det en riktigt gammal klassiker med Musse och sen är musiken riktigt bra också;) Gå in och kolla nu!

Hämta xdlogo_li...png (14,0 kB)

21 oktober

Godmorgon!

Vaknar upp till sol idag. Härligt:) Längesen den var framme nu känns det som. Det brukar ju bli lite kallare när det är sol ute, men det känns som att det är helt okej nu när man får en massa energi av solen. Synd att jag får sitta inne hela dagen bara. Men det är inte mycket att göra åt:)

Idag ska jag plugga hela dagen igen, suck. Men nu börjar det falla på plats här så det ger ju resultat i alla fall;) Bättre än vissa andra gånger jag pluggat när inget alls gått in ju. Så trots att det är trist att plugga känns det ju lite bättre när det åtminstone ger något:)

Nu ska jag äta lite frukost här och sen sätta igång igen. Hoppas ni får en jättebra dag i solen! Puss och kram

Så mysigt med all snö på fastlandet, inte sant? Bilden är från i lördags.

Bättre och bättre

Nu är jag igång med att plugga. Har redan pluggat några timmar och har bara en kort paus nu:) Känns rätt bra så nu är allt lite bättre, hehe;) Nu ska jag bara gå igenom alla uppgifterna igen idag och imorgon och sen blir det fokus på gamla tentan och att plocka ut de vanligaste uppgifterna. Så ska det här nog bli bra. (märk "nog") Haha, vill ju inte ta ut nåt i förväg;)

Hoppas ni har det bra. Nu ska jag sätta fart igen. Energidrycken börjar sätta in nu så måste passa på:)

Puss puss



Bästa vännen idag ju:D

20 oktober

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har inte sovit bra alls inatt. Har legat och vänt och vridit på mig, varit varm och frusit och somna har varit omöjligt. När jag väl sovit så har jag vaknat igen av att jag blivit jagad i sömnen:( Inte alls kul. Är jättetrött fortfarande ju... Jag antar att det har att göra med att jag har tenta snart. Jag brukar ha svårt att sova och så innan då. Irriterande, med tanke på att jag behöver all energi jag kan få nu när jag ska plugga... Jag köpte energidryck igår så efter frukost får jag väl hälla i mig en sån så jag orkar plugga flera timmar idag:/

Jag är så himla trött på att vara ensam nu också f.ö. Trött på skolan också. Orkar inte nu. Energin jag brukar ha är typ helt borta. Vill bara ligga i sängen och tänka hela tiden. Vill inte gå upp och definitivt inte plugga mer. Det känns som om jullovet är extremt långt borta just nu. Dessutom har jag ju inget novemberlov som man hade på gymnasiet så det blir ingen ledighet mitt i terminen heller:(

Usch vad gnälligt det blev nu igen. Ledsen för det, men är inte på humör just nu;) Får rycka upp mig och skriva roligare sen, hehe.

Hoppas ni får en jättebra dag i alla fall! Puss och kram på er

Stressad

Kom hem för en stund sen och åt lite. Försökte plugga lite också, men har fått världens huvudvärk så det går inte in så mycket... Får köra stenhårt imorgon och resten av tiden fram till tentan:/ Repetitionsföreläsningen idag var väl sådär. Den gav ju inte överdrivet mycket precis. Mest en massa info om vad vi INTE skulle kunna?! Paniiik typ:( Hur ska det här gå?

Älsklingen är hemma nu också så är betydligt mer intresserad av att bara njuta av hans närhet. Vi ska nog ha lite myskväll här hemma med lite skräpmat och sånt:) Onödigt kanske, men vad tusan. Man behöver nåt som piggar upp i veckan ibland, eller hur? Ska bli bättre på att laga mat sen, lovar;)

Hoppas ni får en härlig kväll! Puss puss



Åh, jag vill ha:) Här hemma i en vas... Så mysigt. Älskar blommor!
Källa


19 oktober

Godmorgon!

Usch och fy. Vaknade med huvudvärk och det är så grått ute att man får tända lamporna inomhus... Urttråkigt ju. Och så måste jag plugga... Suck. Det är ingen bra dag idag, definitivt inte. Kanske skulle ta ledigt idag och inte göra nåt alls? Krypa ner under täcket igen och sova bort hela dagen? Hade ju varit skönt, men det finns det ingen tid till;) Så får rycka upp mig och ta tag i dagen, hehe.

Ska till skolan en snabbis klockan ett men innan det ska jag försöka plugga lite här hemma och sen blir det hem och plugga direkt... Kul va?;) Längtar till tentan är över. Och hoppas med allt jag har att den blir godkänd!

Nä, nu ska jag äta lite frukost så kanske jag piggnar till:)

Hoppas ni får en toppenbra dag! Puss och kram på er♥

18 oktober

Godmorgon!

Så var det då måndag igen. Vart tog helgen vägen? Den var helt perfekt i alla fall. Jag och äslklingen fick en massa tid tillsammans och kunde ta igen lite av den tid vi missat i veckan. Nu är det vardag igen och vi springer om varandra i dörren igen. Men så är det ju, man måste orka vardagen också.

Igår orkade jag inte blogga och hade egentligen ingen lust heller. Vi hade en helt fantastisk dag. Solen strålade och himlen var klarblå så vi åkte ut och gick i skogen och fiskade. Helt underbart. Dessutom hade vi med korv och bröd som vi grillade. Så himla gott. Allt smakar verkligen så mycket bättre ute;) Det var som sagt en helt perfekt dag. Hemma igen åt vi gott och sen tog vi det bara lugnt och njöt av att vara tillsammans. Snacka om att jag har det bra. Världens finaste pojkvän♥ Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Skulle inte kunna leva utan honom...

Idag är jag ledig. Som vanligt innebär det dock att jag inte är i skolan, men har massor att göra ändå. Måste plugga, plugga, plugga. Har tenta om en vecka så nu är det dags att stänga in sig med böckerna och vara osocial för det mesta... Så förlåt alla som blir lidande nu då;)

Hoppas n i får en underbar dag idag trots att det är måndag... Puss och kram på er


Underbar dag som sagt:)



Mötte en björn, haha;)


 Grillning och sen fiske i sjön...


Hemma igen

Nu är jag hemma igen:) Har som sagt dansat balett i två timmar så är lite mör, hehe. Tåspetsen gick sådär. Fick rätt ont i tårna. Det var ju ett tag sedan om man säger så;) Aja, men kul var det helt klart!

Älsklingen är iväg och tittat på hockey just nu, men när han kommer hem ska vi äta och sen ha en lugn myskväll:)

Så hoppas ni får en jätteähärlig lördag kväll. Nu ska jag stänga av datorn, gå och duscha och sen faktiskt spela lite X-box... Ovanligt att jag gör det, men det kan vara rätt kul och avkopplande ibland:)

Puss och kram på er♥

16 oktober

Godmorgon!

En härlig lördag väntar idag. Och den har redan varit perfekt hittils:) Fick ju vakna vid sidan av världens finaste pojkvän så det kunde inte bli bättre. Vi har haft lite sovmorgon och haft det bra. Älskar när vi får vara tillsammans längre stunder såhär. Särskilt morgnarna. Det är så trist på vardagarna när han stiger upp före mig... Därför är de här morgnarna guld värda:)

Nu har jag precis ätit lite frukost och ska snart iväg. Tänkte dansa balett idag. Och tåspets... Ajajaj. Provade mina skor igår och det kändes kan jag säga. Men det är det värt trots allt. Det känns så bra att få dansa med tåskor på nåt sätt. Trodde jag väl aldrig när jag började dansa balett för bara typ 5 år sedan:)

Efter klassen ska älsklingen hämta mig och så ska vi in till stan och betala det sista på resan:D Underbart. Sen blir det kanske en fika för att fira!

Hoppas ni får en underbar dag! Puss och kram på er


Nästan klar

Ja, nu är jag nästan klar med tvätten. En omgång kvar i källaren bara som torkar nu. Nör det är uppe ska det bara sorteras sen är det äntligen klart:)

Om en stund ska jag sen göra mig i ordning för att åka in till stan. Ska bli en himla rolig kväll ikväll! Blir kanske inte så sent, jag ska upp och dansa balett imorgon nämligen. Men ska bli kul att koppla bort hjärnan lite och bara vara:)

Hoppas ni får en jättehärlig fredag kväll! Puss puss


Vältränad?

Springer upp och ner för trapporna här som en dåre:) Jag som trodde jag var hyfsat vältränad flåsar som en jag vet inte vad varje gång jag kommer upp haha:D Tränar ju rätt mycket annars. Konstigt. Aja, antar att det beror på att det är en annan träning. Får tänka positivt. Kan äta en jättekebabtallrik sen om jag vill med gott samvete, haha:D

Nu ska jag ner igen. Sen blire plugg. Puss

15 oktober

Hej hopp!

Hur är det med er idag då? Det är freeeedag!!!:D För mig med! Inget jobb idag utan bara en slapp härlig fredag! Eller okej, först en massa plugg, men sen är jag ledig:) Känns så himla skönt. Jag uppskattar verkligen ledighet mer nu när jag typ alltid går i skolan, pluggar eller jobbar. Justja, ska ju tvätta idag också... Ska vara riktigt flitig och byta lakan och handdukar också. Kommer m.a.o få lite motion av att springa upp och ner i trapporna här hemma idag;) Vi har nämligen ingen hiss och bor på fjärde våningen... Men  det är ju bra ju, haha:)

Ikväll ska jag och några vänner ut och äta och sen bowla! Ska bli så jäkla kul. Evigheter sen jag gjorde nåt med mina vänner så det känns extra kul. Vet inte vart tiden tar vägen och jag hinner inte med hälften av vad jag skulle vilja ens. Men den här helgen ska bli lugn och härlig. En massa egentid och kvalitetstid med både vänner och älsklingen. Vi har inte heller fått så mycket tid ihop på senaste tiden. Inte såhär ledig tid i alla fall. Vi har ju varit tillsammans men jag tycker det är viktigt att man gör saker ihop också. Och då tänker jag en hel dag, inte några timmar här och några timmar där. Det funkar nog inte riktigt för mig. Men man får ju klkart acceptera att det kommer saker emellan ibland.

Nu ska jag sortera lite tvätt här:) Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram♥


Sånt här gör vi på vår kvalitetstid t.ex:) Åker ner till havet och grillar och sånt.

14 oktober

Godmorgon:)

Idag blev det sovmorgon! Så himla skönt. Dansade ju igår kväll så var hur trött som helst, vilket gjorde att jag sov som en stock hela natten. Vissa nätter sover jag knappt något alls så det känns rätt skönt när jag får sova ut;)

Idag är jag ledig så det blir en massa plugg här hemma! Ska gå igenom allt vi har gått igenom i skolan och göra övningar o.s.v. Känner att jag kommer att vara ganska effektiv idag. Hehe, eller ja, det måste jag vara om man säger så:) En och en halv vecka till tentan bara... Men det ska nog gå bra! Det enda som påverkar negativt är att vädret är ett riktigt sjusovarväder... Så egentligen vill jag bara krypa ner i soffan med en filt, tända en massa ljus och se en riktigt bra tjejfilm;D Men det får vänta nån vecka:) Nu kör vi!

Hoppas ni får en jättehärlig dag! Puss och kram på er♥



Mmm, plugga här vore ju inte helt fel:)

Trötter

Nu är jag hemma och har ätit lite. Ganska kort dag idag ju, men den blev lite längre eftersom vi hade en tentagenomgång som jag glömt. Inte för att det gav så mycket. Lärarna bara står där och skyller ifrån sig när de skrivit fel eller gjort fel och skyller på att vi elever är för dåliga bara... Suck. Nåja, inte mycket att göra åt det. Bara att acceptera.

Nu ska jag slappa lite. Har fått jätteont i magen så måste vila lite innan jag ska till dansen. Om det inte går över snart så får jag kanske hoppa över dansen helt och håpllet:( Vill jag ju inte...

Hoppas ni har det bra! Puss puss

13 oktober

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag faktiskt gjort inatt. Vaknade pigg och glad när älsklingens klocka ringde i morse. Men låg klart kvar och mös en stund till ändå;) Måste ju ta vara på sovtid ju, hehe. Men det är så härligt samtidigt att gå upp och se att solen är på väg upp igen och att det därmed kommer att bli en härlig höstdag!

Idag är det skola mellan nio och tolv. Så aningens längre än föregående dagar, men jag tror jag överlever haha:)

Nu har jag lite bråttom så får skriva mer sen. Hoppas nio får en härlig dag! Puss på er

Solsken gör hösten

Så vackert allt är ute nu när solen lyser. Alla höstfärger blir så tydliga och allt känns lättare också. Man går omkring med mysiga halsdukar och vantar och känner värmen från solen i ansiktet. Mmm, jo, jag älskar hösten:) Särskilt, eller främst, när solen skiner. Regn är ingen favorit direkt...

Skolan gick bra idag. Det här vi gör nu förstår jag. Ska bara försöka förstå det vi gjorde förra och förrförra veckan så kanske det här kan gå bra... Ska sätta igång med plugget också bara. Men idag tog jag ledigt faktiskt. Kanske lite dumt, men jag kände att jag ville ha en ledig eftermiddag till och sen ska jag sätta fart. Ikväll ska jag ju hem till föräldrarna så det blir en lugn och mysig kväll. Efter middagen blir det bara pappa och jag dessutom. Vi har sällan tid ihop så det ska bli jättekul.

Nu ska jag ut på balkongen och fixa det jag skulle gjort igår. Vad händer med min effektivitet egentligen? Skjuter upp helt mycket hela tiden... Hm, får nog ta tag i det där lite;)

Hoppas ni har det bra. Puss och kram på er!


12 oktober

Godmorgon!

Ännu en tidig morgon. Eller ja, tidig och tidigt egentligen... Älsklingen har jobbat i en och en halv timme nu och varit vaken i 2. Så jag ska ju klart inte klaga, men det är svårt att låta bli när man inte är van vid att gå upp tidigt;) Jaja, solen skiner i alla fall och det ligger frost på taken. Jag tycker det är ganska mysigt så jag klagar inte på det i alla fall:) Ska bli kul att se hur mycket isbit jag är när jag kommer till skolan bara:D Har aldrig cyklat så här länge förr. Brukar ge upp när det blir oktober, men ekonomin och hälsan mår ju så bra av att cykla så det lär nog bli ett tag till faktiskt. Men så fort snön kommer så ställer jag undan cykeln! Tänker inte höra till galningarna som glider runt i snön med cykelhjul, haha:) Lite elakt kanske, men jag tycker det ser lite kul ut.

Idag är det då skola igen. Men precis som igår är det bara två timmar och dessutom övning. Så det känns helt okej:) Sen ska jag plantera. Jo, idag ska det bli av;) Sen plugga lite och ikväll ska jag nog hem till föräldrarna och mysa lite. Älsklingen ska ju se fotbollen och jag vill se DPH sen så då får det bli såhär;)

Hoppas ni får en jättehärlig dag! Puss och kram på er♥



Källa

Seg

Jaa, det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Blev varken plugg eller plantering;P Fastnade vid datorn och nu ska jag snart iväg till dansstudion så jag får väl skjuta upp allt till imorgon då, hehe:) Inte så bra, men så blev det idag. Får vara dubbelt effektiv imorgon. Har ni det bra där ute?

Puss

Varit hemma ett tag

Ja, det blev ju som sagt en kort dag i skolan idag. Känns alltid lika konstigt att ha hunnit göra så mycket när klockan inte ens passerat tre än. Men längtar till älsklingen kommer hem och tiden segar bara nu;) Föreläsningen idag gick rätt fort i alla fall. Nu ska jag försöka plugga lite själv, får väl se hur det ska gå... Eller så ska jag plantera min blommor på balkongen förresten kom jag på nu... Hmmm, svårt val;)


Så här fina blommor ska pryda min balkong har jag tänkt:)

11 oktober

Godmorgon!

Sovit gott? Jag sov som en liten griskulting, haha:) (låter bättre än som en gris?:D) Sov i alla fall gott om man säger så. Dagen har dessutom börjat väldigt bra med tanke på att solen lyser, datorn är lite snabbare än vanligt, bra musik spelas här och skolan är kort idag. Med tanke på att jag har haft en liten(...) svacka med panik över omtentor, kommande tentor, jobb o.s.v så börjar det ljusna lite:) Allt känns lite bättre. Det ordnar sig. Måste det ju göra liksom. Hittills har allt känts hopplöst, men det ska nog ordna till sig trots allt. Så idag är kanske början på slutet av allt krångel:) Hoppas, hoppas, hoppas!! Det är ju klart bara jag som kan bestämma mig för att glömma allt som är jobbigt och bara se framåt, men om oron lägger sig blir det mycket lättare:) Äh, nu ska jag sluta skriva om mina problem;) Har det bäst med världens finaste pojkvän, fina vänner och en fin familj så jag ska f*n inte klaga:D

Idag är det då skola mellan tio och tolv. Sen ska jag sätta mig och plugga när jag kommer hem. Tentan närmar sig med stormsteg så det är mer än dags att verkligen sätta igång och råplugga. Sen ska jag säga upp mitt bredband hos Telia. Vi bytte till Tre igår och det verkar inte vara det bästa vi gjort. Och jag vill bara säga att det var mitt fel... Vi hade några vänners bredband här och det funkade utmärkt och mycket bättre än vårt så jag trodde ju att det skulle funka lika bra med vårt då. Men hittills är det sådär. Vissa sidor går snabbt och vissa lite segare. Men å andra siidan var Telias segt också. Suck, hur ska man veta vad som funkar bäst;) Det blir nog bra det här. ikväll blir det hur som halst dans i tre härliga timmar:)

Hoppas ni får en jättehärlig dag! Puss och kram på er

10 oktober

Hej svejs:)

Har haft en riktigt bra dag idag. Älsklingen och jag har varit och gått i affärer och köpte en ny dator:) Min gamla höll på att krascha nämligen så det behövdes. Så nu försöker jag lägga in allt från den gamla datorn på den här. Kommer nog ta ett tag:)

Nu tänkte jag dock titta lite på Ensam mamma söker. Älsklingen ska dock installera lite program. Vi får väl se hur det går:) Alltså, om datorn blir segare eller så. Hoppas inte;)

Hoppas ni får en bra kväll! Puss puss

9 oktober

Hej svejs!

Har som vanligt varit på jobb hela förmiddagen och sov lite längre istället för att blogga:) Jobbet gick rät bra idag. Går mycket fortare nu när man bara jobbar varannan helg:) Efteråt handlade jag och älsklingen lite och nu ska vi snart sätta igång och städa lite här hemma. Flitiga vi är då;)

Senare i kväll ska vi till mina föräldrar. Blir en helkväll med god mat, spel och säker en massa skratt. Blir det alltid när vi sätter igång och spelar:)

Hoppas ni får en härlig lördag kväll! Puss och kram på er♥


8 oktober

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock inatt. Men vaknar ju upp till värsta regnrusket... Så vill egentligen bara krypa ner i sängen och strunta i att byta om från nattlinne. Men det går ju inte. Har en del att ta hand om idag, Tvätta fönster och sätta upp sånt där papper som man kan klistra på fönstren för att frosta glaset... Inte världens bästa förklaring, men det är den bästa jag kommer på;) Sen ska jag plantera blommorna jag köpte härom dagen på balkongen också. Ska bli så fiint:D

Nu ska jag äta lite frukost och försöka vakna lite. Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er♥



LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!!!! Källa

Härlig dag

Trots regnväder och allt så har det varit en bra dag idag över lag. Visst, dagen har varit jäkligt lång och så, men med trevligt folk och lite skratt på första seminariet så har det ändå gått fort.

Nu sitter jag här hemma och väntar på att älsklingen ska komma hem. Vi ska ut och springa en sväng och sen bara slappa resten av kvällen. Jag är riktigt sugen på att åka till BK och köpa middag sen;) Är jättesugen på hamburgare och de har ju klart godast:) Hoppas älsklingen går med på det också;) Men han brukar vara nyttigare än jag faktiskt så vi får se hur det blir. Det är ju bara det att jag jobbar imorgon kväll och missar fredagkvällen så det är väl en giltig anledning till att vara onyttig idag, hehe;) Nää, det märks att jag är trött nu. Helt löjlig och tråkig humor:) Ska ta mig för nåt vettigt nu. (kanske..)

Hoppas ni har det ra. Puss


7 oktober

Godmorgon!

Tidigt, tidigt... Och helt grått och mörkt ute:( Man blir ju helt deppig typ. Jag älskar hösten och vintern, men solen får ju gärna vara framme åtminstone... Jaja, så är det. Ska dock cykla till skolan idag. Undrar hur det ska gå;) Det blåser ju inte så mycket längre, men det känns som om regnet hänger i luften hela tiden. Men behöver cykla. Dels för träning och dels för ekonomin:) Och bara det inte regnar på väg till skolan så gör det inte så mycket om det regna när man ska hem. Då ska man ju bara hem så att säga:)

Skriver nog inte så sammanhängande just nu, är inte helt vaken tror jag;) Hoppas i alla fall att ni får en jättehärlig dag! Puss och kram♥



Ge mig sooooool!!

Vaccineringen

Glömde ju säga att vaccineringen gick jättebra:) Usch vad nervös jag var innan, men det gick bra. Fick hålla älsklingn i handen under tiden dock. Japp, jag är en liten mes när det kommer tillsprutor, jaa;) Jag fick t.o.m en klubba av sjuksköterskan efteråt:D Haha, snacka om att jag blev röd i huvudet. Så mesig är jag ju inte, men gillar inte nålar och grejer... I alla fall. Idag är armen lite stel precis runt området där de stack faktiskt. Känns lite konstigt, men det skulle tydligen göra det. Så allt som allt gick det som sagt bra:) Det värsta är ju dock att veta att man ska dit två gånger till... En gång en månad innan vi åker och sen en gång när vi kommit hem:/ Känns sådär. Hade ju varit skönt om det varit över efter igår, men vad gör man? Bara att bita ihop. Jag blir kanske van efter det här förresten, haha:D

Ha det bäst! Puss


(hade gjort en in bild här för att illustrera min inställning till sprutor, men det gick inte att klistra in den... Suuck. Hur får man in paintbilder?)

6 oktober

Godmorgon!

Åh, härliga sovmorgon:) Fick sova riktigt gott inatt så nu är jag pigg och utvilad. Vädret har dock bestämt sig för att vara sjusovarväder så jag blir kanske trött snart igen, hehe. Nä, ska försöka hålla mig positiv och pigg:)

Idag är jag ledig så ska tvätta lite... Och träffa en kompis. Får passa på nu innan tentaplugget sätter igång och man isolerar sig totalt:P Vi ska i alla fall fika lite och prata en massa strunt:) Precis vad som behövs en ledig dag. Sen ikväll är det dans igen. Kan nog bli en bra dag det här:)

Hoppas ni får en jättehärlig dag! Puss och kram♥

Disney och jag

Nu är det dags för ett nytt klipp från Disney. Den här gången är det en klassiker, såna som jag växte upp med;) Ibland känner man sig bra gammal när man tänker efter. Här är det Pluto som är på äventyr:) Se och njut av en "riktig" Disney. Det här älskar jag.

Hämta xdlogo_li...png (14,0 kB)

5 oktober

Godmorgon!

Idag hade jag egentligen sovmorgon, men var tvungen att gå upp för att visa badrummet för en hantverkare... Det som är irriterande är att han skulle kommit klockan fyra igår, men han kom inte. När älsklingen ringde upp honom sa han att det berodde på att han hade fått ryggskott... Hm, okej. Och anledningen till att han inte ringt var att han inte hade nåt nummer.... Sääääkert. Han hade mitt nummer i alla fall. Suck, hantverkare;) Sen tog det fem minuter också. Dubbelsuck... Jaja, nu är jag vaken i alla fall. Läsa lite mer skatterätt kanske..?

Idag har jag föreläsning mellan ett och fem. Sen ska älsklingen och jag vaccinera oss inför Thailand. Jag hatar sprutor:( Så jag kommer väl typ oroa mig hela eftermiddagen sen... Usch. Det är det värsta när man ska åka så här... Avskyr att bli stucken och injicerad med konstiga ämnen. Men får väl bita ihop helt enkelt. Elle måste rättare sagt. Får krama älsklingens hand eller nåt;)

Hoppas ni får en härlig dag! Puss och kram på er



Joo, det är nog värt ett eller två stick av sprutor;) Källa

För blåsigt

Haha, det blev bil till skolan istället;) Dels så blåste det för mycket och dels så blev jag lite sen. Var så seg på morgonen. Så det fick bli bil helt enkelt. Men det funkar ju det med, det är ju inte så långt så går inte jättemycket bensin om man säger så. Men det är klart, med tanke på hur fint väder det är här idag så borde man passat på att vara ute. Aja, strunt samma.

Nu har jag ätit lite och ska snart sätta mig och plugga lite. Har köpt kanelbullar som jag ska mumsa på under tiden;D Det är ju kanelbullens dag så då måste man ju få lov att synda lite, hehe. Och så ska jag dansa ikväll så det blir kanske plus minus noll, eller? Vi säger det;)

Hoppas ni har det bra. Puss

4 oktober

Godmorgon!*gäsp*

Ojojoj, idag var det svårt att komma ur sängen... Älsklingens väckarklocka ringer ju fem i sex på morgonen och sen snozar han fram till halv sju... Så när han väl går upp så somnar jag om så himla gott:) Så det blir dubbelt så tungt sen när jag ska upp själv för då sover jag som bäst, haha. Jaja, så är det.

Idag är det skola för mig. Känns rätt bra att jag faktiskt har föreläsning en måndag och inte är ledig som vanligt:) Dessutom är det inte en jättelång dag, vi går mellan nio och tolv bara så det är lite mjukstart. Skönt. Sen blir det klart hem och plugga, men ändå:)

Nu ska jag sätta fart här och göra mig i ordning. Sen är det upp på cykeln och iväg. Känns sådär att cykla idag med tanke på att vinden sliter i huset här... Känns som att det blir en lång cykelväg idag tack vare det, haha:D Kommer se ut som ett litet troll när jag kommer fram:) Startar kanske ett nytt mode med stort hår, haha;)

Hoppas ni får en jättefin dag idag! Puss och kram på er♥


3 oktober

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Vi var och såg Champions of rock igår kväll. Så jäkla bra. Vilka röster, vilka låtar... Allt var bara så bra. Peter Johansson har en underbart bra röst och en utstrålning många saknar. Det gjorde att hela showen bara var en enda stor succé:) Annars igår var älsklingen och jag ute och handlade lite blommor till balkongen och lite pumpor och så. Så nu ska balkongen pyntas:)

Idag tog vi lång sovmorgon. Eller okej, jag sov nog längst, men älsklingen var trött och gick och la sig före mig igår:) Nu har vi precis ätit frukost och ska kanske ut och springa om en stund. Vore skönt att komma ut och få lite frisk luft i alla fall. Trist att sitta inne så mycket som jag ändå gör. Det är det värsta egentligen med att plugga. Men det är inte mycket att göra åt det:)

Hoppas att ni får en jättebra söndag! Puss och kram på er

RSS 2.0