27 februari

Godmorgon...

Usch vad tidigt... Men ska till Stockholm så den tidiga morgonen överglänses av glädjen att träffa min älskade syster och systerdöttrar!:)

Nu måste  jag göra mig i ordning. Får se om jag bloggar nåt under dagarna jag är där uppe. Annars är jag tillbaka på tisdag kväll:)

Puss och kram på er

Melodifestivalen nästa

Nu är jag hemma igen. Helt slut i huvudet som vanligt... Jag gör inte så mycket fysiskt, men fy sjutton vad psykiskt utmattad man är efter en dag i kassan. Blir galen på vissa människor. Vem har uppfostrat dem liksom?

Aja, nu är det över för den här gången och jag är nu leedig:D Har tre dagar framöver att se fram emot då jag ska till världens finaste tjejer i Stockholm♥ Längta! Men först ska älsklingen och jag på Melodifestivalen live ikväll. Åh, vad jag ahr sett fram emot det. Ska bli så himla kul! Älsklingen är så underbar att det inte är sant!

Just nu är jag ensam hemma så har packat lite och slagit in en present till en av tjejerna, hihi:) Ska bli kul att se om hon gillar den. Hoppas det. Så himla svårt det är att packa för två dagar förresten... Man vill ju ha med sig både myskläder och "vanliga". Aja, men nu är det packat i alla fall. Sen var det förresten svårt att packa necessären också... Man får ju inte ha krämer på flyget i handbagaget och jag ahde tänkt att jag skulle kunna ha bara handbagage när jag flyger hem(tar tåget upp). Hoppas sminket kommer igenom kontrollen:/ Vi får väl se.

Nu ska jag ladda om batterierna lite och ta det lugnt! Hoppas ni får en jättehärlig kväll allihop! Puss pch kram på er

26 februari

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag:) Halsen känns konstig fortfarande. Kan inte beskriva det. Inte som vanligt halsont utan mer som att halsen är svullen. Hoppas inte det är halsfluss... Är trött på att få en eller annan anledning till att inte få träna:( Men just nu får jag väl vara stilla. Suck. Aja, så är det.

Nu ska jag snart ge mig iväg till jobb. Kul... Men det brukar gå snabbt. Sen är det två veckor till nästa gång. 
Och jag har verkligen nåt att se fram emot, ikväll har älsklingen nämligen bjudit mig på Melodifestivalen:D Hur underbar är han på en skala? Och hur tur har jag som är tillsammanse med honom! Snacka om att jag gjort ett kap;) Kan inte alla bara säga det till honom, att han är världens bästa pojkvän?;) Nä, men har ni nåt bra tips på vad jag ska ge honom i present när vi har tre år nästa helg..? Alltid lika svårt tycker jag:P

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

25 februari

Godmorgon!

Idag är det lööön!!:D Tack och lov för det. Har varit lite tungt de senaste dagarna, hehe;) Så nu är det påfyllt igen som tur är. Ska ju till Stockholm i helgen så då kan det ju behövas lite fickpengar om man säger så. Inte för att det blir nån shoppingräd där precis, det blir en mysdag med världens finaste tjejer♥ Hinner inte stanna längre:( Lite tråkigt, men det ska bli så himla kul att träffa dem!

Idag har jag föreläsning igen. Känns konstigt att vara "ledig" en hel vecka och sen ha en föreläsning och sen helg. What´s the point liksom? Kunde vi inte bara fått ledigt veckan ut och haft föreläsningen nästa vecka? Suck. Aja, bara att hugga i. Men hade varit sjukt skönt med sovmorgon eftersom jag jobbar imorgon bitti. Menmen, jag piggnar nog till snart och då försvinner gnället;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Snart är det helg för er!! Puss och kram på er

Äntligen klar

Sådärja, då har jag lämnat in min tenta. Jag fick inget svar på mitt mail, men jag chansar och skickar in den ändå:/ Inte så bra kanske, men men... Förhoppningsvis räcker mina argument och mitt sätt att skriva för att få ihop tillräckliga poäng på uppgiften:P

Aja, strunt i det nu. Nu släpper jag det och går vidare med nästa uppgift. Ingen rast här inte;) Nu är det projektarbete som ska ordnas med. Men det kommer bli betydligt roligare och förhoppningsvis lättare om vi säger så. Nu ska jag ta plats i soffan bredvid min älskling och fira med lite godis och senare Big Brother. Fattar egentgligen inte varför vi ser det, vi bara sitter och stör oss på alla, men det är väl det som lite är meningen?;) Lätt underhållning om man säger så, haha.

Hoppas ni har en mysig kväll! Puss på er

Tentan klar

Sådärja, nu är tentan äntligen färdigskriven. Har dock inte fått nåt svar på mitt mail om sidhänvisningar än så jag vågar inte skicka in än. Väntar till i eftermiddag så får vi se vad som händer:)

Nu ska jag ta det lite lugnt tänkte jag. Läsa lite kanske. Är så trött i ögonen. Egentligen tänkte jag ju gå ut och gå en runda. Men min hals är lte öm, sådär på gränsen till förkylning så jag känner att det är nog bättre att vila. Hur tråkigt det än är:( Avskyr att vara stilla och inte träna på något sätt alls. Känns som om jag går upp typ 5 kg på en dag:P Men jaja, så är det. Vet ju att jag inte gör det, men det känns så;)

Hoppas ni har det bra. Puss puss

24 februari

Godmorgon!

Kan inte sova längre nu trots att jag egentligen är ledig. Hemtentan jagar lite nu. Jag är klar med den, ska bara läsa igenom den, men jag har inte några sidhänvisningar i sista frågan... Har skickat ett mail till min lärare och frågat om hur jag ska göra så nu sitter jag som på nålar för att se vad hon svarar. Om jag inte får nåt svar måste jag åka in till bibilioteket och se om jag kan få tag på några sidor... Hoppas hon svarar snart:/

Annars är jag som sagt ledig idag. Solen är framme och strålar in genom fönstre. Så om jag slipper åka till bibilioteket ska jag ta en lång härlig promenad och sätta mig nånstans och njuta av solens värmande strålar. För trots att det är kallt ute så värmer solen lite i alla fall. UNDERBAAART:D Åh, låt den stanna nu då!

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

Hemma igen

Hej svejs på er

Här har vi precis ätit. Jag gick och handlade hamburgare och tillbehör så vi kunde göra egna hamburgare här hemma. De blev riktigt goda. Jag köpte schalottenlök istället för vanlig gul lök och jisses vad det satte fart på allt. Tårkanaler såväl som näsa, haha. Visste inte att den var så stark ju:D Men förhoppningsvis har man blivit av med ev. förkylningsbaciller nu då;) Nu sitter vi här i soffan med magarna i vädret och undrar varför vi tryckte i oss två var...

Dagen idag har varit riktigt bra. Jag träffade ju som sagt en kompis som jag inte träffat på åtta år, A. Vi träffades i stan och tog en fika tillsammans och sen gick vi en sväng i stan. Och pratade en hel massa. Åtta år ger en hel del att ta igen;) Det konstiga är att under åtta år händer en hel del, men när man ska berätta om det så står så mycket still... Man vet liksom inte vad man ska välja först och då glömmer man allt annat. Hoppas att vi kan hålla igång kontakten nu. Om jag inte skrämt bort honom med min knäppa humor, hehe;) Riktigt kul var det att träffa honom i alla fall!

Nu ska vi fortsätta jäsa här;) Ha en fin kväll! Puss och kram

In till stan

Nu sticker jag in till stan. Ska fixa lite smågrejer innan jag träffar min kompis så åker in lite tidigare:) Men vad i hela friden ska man ha på sig... Vill egentligen dra på mig långkalsonger, termobrallor, tjocktröja, tjocka vinterjackan och tjocka curlingskor. Men hallå, det funkar ju inte om man ska springa i affärer, eller hur?;) Eller inte för mig i alla fall. Så fort jag kommer in i en affär håller jag på att svettas ihjäl i vinterjacka. Vilket i-landsproblem va, haha;D

Hoppas ni har det bra! Puss

23 februari

Godmorgon!

Snö ute, grå himmel... Inte så kul. Men hellre snö och gråa moln än en grå värld och gråa moln. Snön lyser åtminstone upp lite... Har börjat få ont i halsen också:,( Jag som ska till Stockholm och världens finaste flickor på söndag. Hoppas bara det är nåt tillfälligt som hoppar förbi. Vill inte bli sjuk och speciellt inte nu, grr:(

Jaja, idag ska jag träffa en kompis jag inte träffat på typ 8 år! Vi lekte jämt som barn och hade hur kul som helst. Jag var kanske lite vildare och säkert jättejobbig. Minns att jag skrev kärleksbrev till honom t.o.m. haha;) Vi kommer säkert ha massor att prata om så det ska bli så himla kul att träffa honom! Undrar om jag känner igen honom bara och om han känner igen mig, hehe.

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

Tredje och sista frågan

Hej på er

Nu är tvätten snart klar och jag känner mig jätteduktig;) Just nu sitter jag dessutom med min hemtenta och försöker formulera ett svar till en fråga som jag inte har boken till... Går väldigt bra får jag lov att säga. Nej, jag är inte ironisk eller någonting faktiskt. Jag har använt mig av den powerpoint som lärarna lagt upp och formulerat ett svar utifrån det. På torsdag ska jag sen åka till biblioteket och se om jag kan hitta alla sidhänvisningar jag behöver. Det är väl inget fusk med det heller? Jag skriver med egna ord och de som ev. inte finns med i boken utan bara på powerpointen tar jag naturligtvis bort. Men jag vill inte sitta här och göra ingenting när jag åtminstone kan skriva diskussionsdelen:)

Hoppas ni har det bra! Puss på er

Visstja

Hm, kom precis på att jag ju ska tvätta idag:P Smidigt, haha:) Aja, men det är inte så mycket att tvätta så det är lugnt. Känns skönt att göra något vettigt också liksom.

Köpte med lite god frukost efter att jag fixat naglarna så har precis mumsat i mig det:) Solen är framme idag och det känns i hela kroppen. Märks kanske på inläggen nu också?;) Men sån är jag, älskar solen och när den inte är framme blir jag helt nere... Jag tycker bra om vintern egentligen, men jag avskyr när det är grått och trist. En vit vinterdag med sol är riktigt härlig ibland ändå. Men visst längtar jag till våren nu. Tänk när det är sådär 15 grader varmt, knopparna kommer fram på alla träd och buskar och solen värmer skönt i ansiktet... Mmm, längtar verkligen. Och så längtar vi ju klart till april när vi får hem vår nya familjemedlem:) Jag fyller ju år i april så det blir en helt underbar födelsedagspresent till mig, att veta att vi ska få en liten fin valp nån vecka senare bara.

Allt flyter på nu igen. Lite uppförsbacke med tanke på tentor som inte blivit godkända, men det ska jag fixa i sommar! Har bestämt mig för att ta nån extra vecka ledigt och sitta och plugga då! Nu kööör vi;) Haha, nä, men kan solen bara fortsätta lysa upp tillvaron så ska nog allt bli bra!

Hoppas allt är bra med er! Puss på er

22 februari

Godmorgon!

Trots att det är tidigt är jag rätt pigg:) Ska iväg och fixa naglarna nu på morgonen ju. Höjden av skönhetsbesatthet?;) Haha, kanske det, men ibland behöver man unna sig och det här lyser upp min vardag faktiskt.

Efter det ska jag nog fixa lite frukost och mysa ner mig i soffan en stund. Jag är ju klar med de första två frågorna på hemtentan så nu kan jag ta det lite lugnare. Blir nog en stund efter lunch dock:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Nu måste jag sätta igång här. Sitter i pyjamas och ska gå om typ 10 min, hehe. Puss och kram på er

Effektiv dag

Hej på er

Nu har jag precis sett klart på Top Model, mitt favoritprogram typ;) Var ute och sprang innan en sväng. Kallt som f*n bara... Fy sjutton. Och då var det ändå lite "varmare" ute idag än det varit på ett tag... Men det var ändå skönt. Behövde verkligen få springa. Kroppen var tung och seg, men det var ändå skönt. Ska försöka hålla det igång nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen. Ska iväg och fixa naglarna imorgon bitti... Skulle gentligen gjort det förra veckan, men hon som gör dem blev sjuk. Så nu måste hon ta igen dem som inte kunde komma den dagen, vilket innebär tidiga morgnar och sena kvällar... Aja, ska bli skönt att få det fixat bara:P

Sov så gott nu på er! Hörs imorgon! Puss på er

Första frågan avklarad

Japp, då har jag svarat på första frågan:) Jag har ju klart ingen aning om jag har gjort rätt, men det får jag ju hoppas på helt nekelt. Gick sjukt trögt att börja, men sen rullade det på:) Så nu har jag två kvar. Och nästa fråga ser ut att bli hyfsat enkel. Tredje blir en utmaning dock... Har fel bok nämligen. Lärarna sa att den boken inte var så viktig så sparsam som jag är kpte jag inte den boken. Tror ni inte den boken ska användas i sista frågan då?:( grr. Har lånat den på biblioteket, men det är fel utgåva... Suuuck på den alltså:P Aja, får göra så gott jag kan och sen låna den rätta utgåvan av en kursare senare.

Nu sitter jag här och velar om jag ska ut och springa... Vore skönt att kommna ut en stund, men det är ju så s*tans kallt:( Det snöar t.o.m här nu så inte ens solen värmer upp lite. Jag har ju alltid haft som policy att jag inte ska springa när det är under nollan, men nu har jag suttit still så länge att jag snart inte kan hålla mig till den policyn längre;) Vi får väl se helt enkelt. En paus blir det nu i alla fall:)

Hoppas ni har det bra. Puss på er

21 februari

Godmorgon!

Bara en vecka kvar av februari... Vart tar tiden vägen? Jag hinner verkligen inte med nu! Men samtidigt är det bra för jag längtar som bara den efter mitten av april då världens finaste vovve kommer hem till oss:) Åh, ska bli så himla mysigt! När vi fick första bilden på valpen igår så dog vi lite;) Så fantastiskt söt och gosig! Vi ville bara sätta oss i bilen, köra dit och ta hem honom direkt, haha. Men vi får vänta! Tre veckor till... Sen får vi äntligen träffa honom! Och som sagt om sju veckor får vi hem honom:D

Idag är jag ledig, men ledigheten innebär tid till att skriva hemtenta... Antar att det är rätt bra så klart. Hade jag haft föreläsningar den här veckan hade jag fått panik! Dock gäller det att se till att vara flitig nu;) Men jag siktar på att bli mer eller mindre klar idag. Så har jag lite mindre resten av veckan. Har ingen aning om hur utförligt det ska vara, men det ger sig säkert efter hand:)

Japp, är betydligt mer positiv efter en underbar helg. Älsklingen och jag har haft mer tid ihop än vi haft på länge och det har varit toppen! Älsklingen har ju varit lite hängig, men han orkade ändå med en hel del. Håller tummarna att jag klarar mig undan förkylningen nu bara:/ Ska nog ta en paus sen och gå ut och springa så jag svettas ut eventuella bakterier;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

Vår vovve:D Fick precis den här bilden av ...

img_0177 (MMS)

Vår vovve:D Fick precis den här bilden av kenneln. Vi smälte direkt!


20 februari

Godmorgon!

Gårdagen gick helt och hållet till mig och älsklingen. Så himla underbart:D Var så lycklig hela dagen igår. Jag började med en 2 timmars balettklass när älsklingen jobbade och sen åkte vi in till stan en sväng och köpte saker till hunden:) Svårt att låta bli nu ju, hehe. Kvällen spenderade vi i soffan med god mat, godis och Melodifestivalen. Perfekt resultat. Tyckte faktiskt det var kul att Playtones gick vidare;) Tror vi behöver skicka nåt sånt. Ju knäppare något är desto mer verkar övriga världen gilla det ju.

Aja, idag ska vi ut och gå em sväng i skogen tänkte vi:) Så det blir en mysdag till. Vi brukar aldrig ha tid med den här lyxen så jag n juter i fulla drag:)

Nu ska vi göra oss i ordning och ge oss iväg. Hoppas ni får en bra dag! Puss på er

Freedag idag:D

Nu är jag ätnligen ledig! Fredag kväll och inget jobb:D Hur härligt? Känns alltid extre lyxigt i och med att jag jobbar varannan helg. Så idag är det en bra dag:) Vi fick även godkänt på redovisningen ....jippii;) Och sen fick vi veta att vi blivit godkända på arkitekturuppgiften också. Så det känns rätt bra det här. Dock får vi ut en hemtenta i eftermiddag, men den får faktiskt vänta lite;) Den ska in nästa fredag så det finns ju tid om man säger så..

Nu ska jag fixa lite förrätt här. Älsklingen sitter bredvid så jag kan inte avslöja vad, men senare ikväll ska vi ha tacos i alla fall;)

Ha en jättefin kväll! Puss på er


18 februari

Godmorgon!

Åh, vad trött jag är idag! Har sovit som en stock, men är ändå dödstrött:P Varför? Börjar bli aningens irriterad på att alltid vara trött. Får testa att ändra på maten eller nått:/

Aja, strunt i det. Bara att köra på ju:) idag ska jag redovisa ett projektarbete  i skolan. Som jag skrev igår så är det svårt att förbereda sig så vi får se hur det ska gå idag... Är lite nervös. Inte för att prata inför de andra egentligen faktiskt... Det är inte så jobbigt, men det är pressen att få godkänt som gör det nervöst. Men det ska nog gå bra:)

Ikväll är det fredagsmys som gäller. Tänk vad poppis det ordet blivit. När jag bodde hemma använde vi det uttrycket långt innan det blev nån form av "inneord". Aja, men älsklingen och jag ska fixa tacos, kolla på film och bara ha det bra. Älsklingen är sjuk stackaren så inget ansträngande ikväll:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Snart helg:D Puss och kram på er

Så lyckliga

Hej på er

Nu är jag hemma igen. Det blev en lång dag:) Först var jag ju iväg och höll en intervju vilket gick jättebra. Sen åkte jag hem till mamma som var hemma sjuk och fikade lite. Alltid lika mysigt att vara hemma med mamma♥

När jag kom hem från mamma besätmde älsklingen och jag oss för att åka iväg lite tidigare än vi behövde till valpkursen. Vi åkte in till en affär och tittade lite på hundgrejer:D Så himla svårt att hålla sig ifrån det nu ju. Vi fick nämligen veta idag att vår valp är född. Han och hans syskon föddes i måndags på alla hjärtans dag. Hur perfekt?;) Så nu är det bara att vänta tills vi faktiskt får en valp! Det fanns ju mycket som kunde gå snett innan. Men nu vet vi att allt är som det ska. Och ja, vi kommer att få en hane. Vi funderade ju på en tik, men vi är överlycklig för vår lilla hane också naturligtvis:) Vi har redan funderat ut ett namn. Om vi inte ändrar oss så blir det Sami:D Från samiskans sapmi. Perfekt.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa en stund. Imorgon har vi redovisning i skolan. Känns sådär bra. Det är svårt att förbereda något att säga eftersom vi ska berätta om egna erfarenheter och inte om fakta så att säga. Hoppas det går bra:/ Sen är det freeedag:D Ska bli så sjukt skönt!

Hoppas ni haft en bra dag! Sov så gott. Puss och kram på er

Läängtar. Ännu mer nu:D
Källa


17 februari

Godmorgon!

Lika grått som vanligt här när man vaknar... Nån som vet var solen är?;) Måste få sol snart ju så man kan få lite energi. Och värme... Aja, nog tjatat om det.

Idag ska jag iväg och göra en intervju inför min hemtenta. Vi ska ta reda på hur mäklaryrket fungerar när det gäller att kombinera säljyrket med kundmöten. Hur mäklare själva ser på det problemet. Vi har inte fått reda på hur frågan är utformad så de frågor vi ställer kanske inte alls stämmer eller räcker... Bara jag som tycker det är lite märkligt? Ska vi inte ha en chans att förbereda oss ordentligt inför tentan? Jag har gjort så bra frågor jag kan, men jag undrar ändå om det räcker:/ Hoppas det. Vill verkligen klara den här tentan på bästa sätt!

Nu måste jag äta frukost, magen skriker efter mat;) Ha en jättebra dag! Och ni som har sol, dela med er lite av den;) Puss på er

Träning är livet!

Nu har vi ätit här hemma. Sushi för mig:D SÅ himla gott. Dansen gick jättebra idag. Och ja, det var en del nytt, men det gick förvånansvärt bra:) Lite hackigt var det ju, men det gick. Och så var det så klart riktigt roligt att älsklingen var med! Bjöd honom på BK efteråt, hehe;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Ska upp hyfsat tidigt imorgon för jag har en intervju att göra imorgon.

Hoppas ni har det bra! Sov så gott. Puss

Fy sjutton

Nu är jag hemma i värmen igen, men fy sjutton vad kallt det är ute:( Fryser ända in i märgen ju, trots tjock stickad tröja och strumpbyxor och vinterjacka:P Och sen sitter man i skolan och fryser också. Usch. Ge mig vår, sol och värme! Orkar inte med det här längre;)

Nu ska jag sätta mig och plugga lite tänkte jag. Sen är det dans ikväll. Älsklingen följer med och tittar så det ska bli riktigt kul! Känns lite konstigt att jag inte varit där i måndags bara:/ Hoppas inte jag missade för mycket... För i så fall är det inte så kul att älsklingen ska med. Kommer jag vara helt yr i huvudet ju, haha:D

Hoppas ni har det bra. Puss på er

16 februari

Godmorgon!

Sovit gott? Vi gick och la oss tidigt igår så jag är rätt pigg. Men lite orkeslös idag igen. Vad är det som pågår? Vill ha tillbaka min superenergi ju;) Känns lite som när jag är förkyld, minus halsont och rinnande näsa o.s.v. Irriterande. Har massor att göra egentligen, men det tar emot allting. Suuuck! Hoppas verkligen det ger med sig snart. Får tvinga mig själv helt enkelt, hehe;)

Skola snart och sen hem och plugga. Samma som alltid... Tråkigt värre. Men ikväll är det dans. Ska bli så jäkla skönt att komma tillbaka till studion, i måndags gick jag aldrig nämligen. Var ju ute och åt med älsklingen då:) Känns alltid lika konstigt och nästan lite jobbigt att missa dansen... Den är liksom en så stor del av mitt liv.

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er

Suget är tillbaka

Ja, efter att blogga då alltså;) Men just nu hinner jag inte. Ska försöka bli bättre efter idag igen. Minovilja att göra något börjar nog också ge med sig. Läskigt när kroppen bara säger stopp så här. Har jag aldrig varit med om förr:/ Aja, bara att köra på.

Igår kväll var älsklingen och jag ute på restaurang och hade Alla Hjärtans Dag-mys, skrev jag det innan..? Har världens underbaraste pojkvän,d et finns det verkligen inte ett enda tvivel på!

Nu ska vi ha lite vardagsmys här:) Hoppas ni har det bra. Pussar

15 februari

Godmorgon!

Har försovit mig så är lite stressad nu;P Så himla trött typ alltid numer... Vad är det som händer? Orkar ingenting och vill typ ingenting helller:/ Suck. Hoppas det vänder när våren kommer. Är kanske lite vinterdeppig;) Hehe, nä, jag vet inte. Vi får väl se. Löser sig.

Nu måste jag sätta fart här! Bloggar kanske mer sen. Puss på er

14 februari

Hej på er:)

Har inte skrivit på ett tag för helt ärligt har jag inget att skriva om:P Känns som att jag bara tjatar samma sak om och om igen i vanlig fall så tänkte ta en liten "paus" eller nåt;) Får se om bloggsuget kommer tillbaka snart.

Glad Alla Hjärtans Dag på er! Även på er som hatar den, jag förstår er verkligen... Jag älskar i och för sig dagen. Har jag gjort så länge jag kan minnas, även innan jag träffade min älskling. Skickade alltid hälsningar till mina nära och kära och gladde mig åt dem. För hallå, det är ju inte bara för alla par den här dagen finns! Den är ju till för kärleken, eller hur?:) Jag ahr inte fått nåt uppvaktande från min äslkling än så det är ingen garanti att man blir firad bara för att man har pojkvän hehe;)

Hoppas ni har en bra dag i alla fall! Puss och kram på er


11 februari

Godmorgon!

Sovit gott inatt?:) Jag sover sådär nu igen. Trött som bara den på morgnarna... Aja, så är det. Mycket på gång nu fortfarande så det är väl det som stressar också...

Idag är jag hemma hela dagen. Eller okej, inte ikväll. Dags för jobb igen. För jag kom ju aldrig därifrån:( usch, det känns riktigt tungt faktiskt. Ville ju verkligen slippa det här jobbet...

Mycket gnäll här numer. Får nog sluta skriva för idag;) hoppas ni får en bra dag! Puss

10 februari

Godmorgon!

Herregud vad snabbt tiden går nu... Jag och älsklingen har snart varit hemma i en månad från Thailand och det känns jättekonstigt. Jag längtar tillbaka som bara den. Trodde ju som sagt aldrig att jag skulle bli så förtjust i landet, men jag älskar det! Måste tillbaka nån gång:)

Idag är jag ledig. Ska iväg om en stund och träffa en kompis och köka lite brunch. Men matvrak som jag är så har jag ätit en banan och några kanelgifflar som jag hittade i skåpet:D Nyttigt värre, haha. Aja, men älsklingen och jag ska ut och springa ikväll innan vi åker på valpkurs igen. Idag ska vi få lära oss om sjukdomar o.s.v. Typ det viktigaste känns det som:)

Jag fick f.ö inte jobbet:( Har skrivit och frågat vad som gjorde att de inte valde mig så vi får se. har ju klart all respekt för att de inte valde mig, men undrar vad jag saknade så att säga... Men lite nere är man allt:/ Det här var ju ett kanonjobb för mig:(

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram

Mår sådär

Usch, är hemma igen nu. Har ätit lite och så, men just nu mår jag inte alls bra. Magen krånglar som bara den och jag fryser och är helt yr i huvudet:P Inte alls kul. Usch, usch, usch... Men jag hoppas jag mår bättre om en stund för då ska jag iväg till studion och dansa:D Vill inte missa det ju.

Hoppas ni har det bra allihop:) Puss

9 februari

Godmorgon!

Usch vad trött jag är. Har sovit jättedåligt.... Det är mycket på gång här hemma just nu så tusen tankar snurrar runt i huvudet hela tiden och jag får liksom ingen ro:P Får hoppas det löser sig snart.

Som vanligt så är det skola för mig idag. Inte så intressant. Har ingen aning om vad jag ska blogga om mer idag. Nåt förslag?:) Står liksom still.

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss pch kram på er

8 februari

Godmorgon!

Mitt tangentbord har blivit helt knasigt. Kan inte skriva a och o med prickar om ni fattar... Och vissa tangenter, som fragetecken funkar inte:P Varfor? Vad hande?

Suck, kan inte skriva ju... Aja, skola idag mellan tio och tolv, sen ska en makalre komma hit och gora en vardering. Herregud vad knasigt det blir att skriva:( Irriterande. Hoppas det blir bra igen nar jag stanger av datorn...

Ikvall ska jag till mina foraldrar en stund. Lange sen ajg traffade dem sa:)

Nu ska jag snart ut i stormen... Blaser man bort?

Puss och kram pa er

Jag vill, jag vill, jag vill

Har precis kommit hem från jobbintervjun. Jag tror det gick riktigt bra. Eller jag hoppas det i alla fall. Fick en känsla av att de blev imponerade av mina svar:) Och betalningen är toppen! Det kommer att göra att jag kan sluta där jag jobbar nu och det är liksom verkligen det jag vill! Har haft det bra där och så, men jag vill något mer. Har gjort mina hundår;) Åh, vad jag hoppas! Ska krama sönder mina tummar nu för att få jobbet! Håll gärna tummarna;)

Hoppas ni har det bra. Nu ska jag plugga:P Puss

7 februari

Godmorgon!

Nu har jag fått sova ut ordentligt så nu mår jag toppen igen:) Trist att en dag blir så slö efter sena festnätter egentligen. Aja, men kul var det ju.

Idag har älsklingen och jag månadsdag. Om en månad har vi varit tillsammans i tre år!♥

Idag ska jag på anställningsintervju:) Nervööööööööös!! Jag skulle ju så himla gärna vilja ha det här jobbet så därför är jag extra nervös. Samtidigt som jag känner mig lite lugnare med tanke på att det är ett jobb som jag känner mig säker på att jag kan klara av. Jag vet vad det går ut på och vad jag kan förvänta mig. Tror även att jag vet på ett ungefär vilka frågor som kommer att ställas så jag känner mig lite förberedd på nåt sätt:) Åh, vad jag hoppas på detta! Och hoppas det blir en ungefär lika hög lön här som jag har redan! Min förhoppning är ju att sluta där jag jobbar nu... Inte för att jag inte trivs med min arbetsmiljö, men jobbet i sig är ju liksom inte nåt drömjobb precis:P

När jag har varit på intervjun måste jag fixa med en massa saker till skolan. Och städa undan lite efter helgen... Blev inte mycket gjort igår ju;)

Hoppas ni får en jättebra dag trots att det är måndag... Puss och kram på er

6 februari

Godmorgon!

Allt bra med er? Jag är dödstrött, haha:) Det blev rätt sent inatt, men jag kan bara inte sova mer... Kvällen var i alla fall jätterolig! Vi var på inflyttningfest först ju och sen drog vi ut och dansade:) Så jäkla kul!

Idag ska vi på lägenhetsvisning. Dels för att vi letar eftre något nytt och dels för att jag har en skoluppgift som går  ut på att iaktta en mäklare i arbete.

Måste försöka vakna här nu bara;) Hoppas ni får en toppenbra dag! Puss och kram på er♥

Hemma hemma, hemma

Hej svejs

Nu är vi hemma igen efter alla ärenden. Tog längre tid än vi trodde:P Men så är det, bara roliga ärenden också:) Så träffade vi mina föräldrar och min morfar på stan också. Trevligt:) Så nu har vi köpt en bur till vår blivande hund och ett koppel och en leksak:D Så nu känns det att vi är på gång. Åh, vad vi längtyar!

Nu ska vi ta det lite lugnt och sen ska vi börja göra oss i ordning för inflyttningsfesten:D SÅ kul det ska bli! Sjukt taggad;)

Hoppas ni får en toppenbra lördagkväll:D

Puss och kram på er

5 februari

Godmorgon!

Åh, har haft en riktig mysmorgon här:) Vaknade av att älsklingen rullade över och sen har vi bara myst hela morgonen. Nu sitter vi och äter lite frukost. Och lite godis som blev över från igår;) Det är det som är det farliga med att köpa godis, man bestämmer sig för att det bara är för ikväll, men sen blir det ju alltid över, hehe;P

Aja, idag ska vi köra runt och fixa lite saker. Bl.a titta på hundgrjer igen. Svårt att låta bli ju;) Och sen ska vi kolla på skor. Eller okej, jag ska kolla på skor... Har hittat ett par riktigt snygga som skulle passa till ikväll:) Men vi får se, de är kanske inte så snygga i verkligheten, har bara kollat på dem på internet.

Ikväll är det inflyttningsfest. Ska bli riktigt kul. Det var så länge sen vi var iväg på nåt sånt så jag är riktigt laddad;)

Hoppas ni får en jättefin dag! Puss och kram på er♥


Bild från Google

Pizza

Det blev en pizza idag:) Jag har kommit på världens godaste pizza; kebabpizza med bacon och skinka och blandad sås. Och så en massa svartpeppar på det. Mums:D

Var bara tvungen att tipsa hehe:)'

Puss

Freedag:D

Nu är det äntligen fredag! Kom precis hem från skola och en sväng på stan. Har bl.a. hämtat min förlovningsring:D Tack och lov att den var färdig idag. Har saknat den som bara den!:) Kändes så konstigt att behöva lämna den ifrån sig efter så kort tid:) Men nu är den tillbaka på fingret och där ska den stanna!

Jag och älsklingen skulle ju egentligen ut och springa nu, men det blir inte så:P Vi tänkte ta det imorgon förmiddag istället. Känns kanske lite bättre att göra det efter att man tryckt i sig en massa onyttigt;) Haha, nä, men vi är rätt trötta båda två så vi kan behöva ta det lugnt lite.

Vi ska bara slappa ikväll. Käka pizza eller nåt och en massa godis. Imorgon kväll är det inflyttningsfest på gång. Ska bli riktigt kul! Längesen vi var iväg på nåt sånt så vi ser fram emot det:)

Hoppas ni får en mysig kväll! puss

4 februari

Godmorgon!

Vaknade av regn som slog mot fönstret och blåst som ven... Ville bara krypa ner under täcket igen och sova bort dagen:/ Usch, det är så himla tråkigt med det här vädret. Inte konstigt att så många blir deprimerade. Jag vill ha vår och soool ju;)

Aja, annars är jag utsövd, pigg och glad, haha:) Det är ju fredag idag och det är det för mig med! Så himla lycklig för det. Ska bli så sjukt skönt ikväll. Jag har ju varit igång hela veckan så det ska bli skönt att bara sjunka ner i soffan ikväll och känna att jag är ledig. Jag och älsklingen har en massa roligt inplanerat i helgen också så vi har mycket att se fram emot!

Jag är ju förresten tillbaka på listan igen:D Jajamen, det känns ju inte helt fel om man säger så. Äntligen händer det saker med bloggen. Nu känns det ännu roligare att skriva så klart:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥

Gud vad jag längtar!!:)

Ännu en dag...

... är slut:) Fy vad tiden går fort nu... Inte långt kvar till vi får vår valp. Längtar verkligen. Vi har ju precis varit på det första av tre valpkurstillfällen. Så nu känns det att det är på gång på riktigt:)

Nu ska jag snart ta en snabbdusch och sen gå och lägga mig. Längtar som bara den till imorgon! Det är ju freeedag, och så även för mig för en gångs skull:D Åh, ska bli så härligt med en riktig mysfredag! Vi ska vara nyttiga och springa först och sen blir det nog pizza eller nåt och lite godis. Man måste ju få leva, inte sant?;)

Sov så gott! Puss och kram


Bild från Google

Halsband till valp

Jag och älsklingen har naturligtvis redan varit ute och tittat på hundgrejer, vi kan ju inte låta bli;) Ochvi har upptäckt att herregud vilken djungel det är... Vilken storlek på halsbandet? Vilken storlek på buren? Vilken matskål passar bäst? Vilken mat ska valpen ha när den är valp o.s.v. o.s.v. Tur att vi ska gå den här kursen ikväll;) Förhoppningsvis rätar den ut en del frågetecken. Säg gärna till om ni har tips till blivande hundägare:D

Puss

Hemma

Jaa, nu ör jag hemma igen. Korta men intensiva dagar nu:) Men tiden går fort i alla fall. Och jag ser väldigt mycket fram emot ikväll så det känns väldigt skönt att tiden går fort. Jag och älsklingen ska nämligen på valpkurs då:) En liten inför att skaffa valp-kurs. Ska bli riktigt kul. Åh, vad jag längtar till vi får valpen!

Först ska vi dock bråka med vår förening:/ Ni som läste ett år tillbaka vet ju att det är vårt badrum som krångla.r Och jadå,d et håller fortfarande på... Grr. Vi är så trötta och förbannade nu att vi kommer att få svårt att hålla oss lugna ikväll om man säger så:P

Aja, så är det. Har fredag och lördag att se fram emot nu. En massa roliga saker inplanerade;) Stay tuned:D imorgon får jag förhoppningsvis tillbaka min förlovningsring också. Längtar som bara den efter den. Känns som om en naturlig del av mig saknas faktiskt... Är så kär i min pojkvän. Som nykär fortfarande;) Älskar honom av hela mitt hjärta och min själ. Fanns det ett starkare ord än älska så...

Hoppas ni har det bra. Puss på er


3 februari

Godmorgon!

Har ni sovit gott inatt? Jag har sovit så himla bra inatt. Längesen sist känns det som:) Så idag är jag pigg och glad och ser fram emot dagen. Träningen gör mycket för god sömn, den saken är klar. Jag sover alltid som bäst när jag tränat. Dt känns som om kroppen slappnar av bättre när den väl frå vila:)

Idag är det skola för mig igen. Mellan tio och tolv bara dock:) Lyx, jag vet. Men sen ska jag hem och fortsätta läsa. Måste även börja skriva på ett arbete som ska in nästa vecka:/ Mycket nu, men så är det. Bara att hugga i:) Det händer så mycket roligt nu under våren att det blir lättare att ta alla motgångar och all stress:) Och så är man ju förlovad också. Känner alltid ett lyckorus varje gång jag tittar på eller bara känner ringen på fingret. Kan inte fatta att jag har en så fin pojkvän. Världens finaste!♥

Sitter och äter frukost nu så ska äta upp och sen sätta fart. Har lite att fixa med nu på morgonen:) Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥


Källa

Helt slut

Ajajaj, min kropp:D Hade ju redan träningsvärk sedan i måndags och var grymt stel i hela kroppen på klass idag. Och nu efteråt så är kroppen helt slutkörd;P Men det känns ändå rätt skönt. Finns inget bättre än att känna att man kört extra hårt på träningen:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Hoppas ni haft en bra dag. Kommer svara på kommentarer imorgon! Har inte hunnit idag bara... Puss och kram på er♥

Äter nyttigt...

Ja, nu är jag hemma igen. har precis ätit lunch(sushi) och sitter nu och äter lite frukt och nötter. Blev så himla sugen på godis i affären innan, men jag stod emot suget:) Duktig jag känner mig då, haha. Nä, men lite faktiskt. Jag kunde ju lika gärna köpt en stor påse godis, men jag stod emot suget och köpte en nöt och bärmix istället. Inte lika gott så klart, men helt okej:) Mätt blir man i alla fall...

Nu ska jag sätta mig och läsa lite psykologi och sen blir det dansklass ikväll. Får se om jag kanske måste läsa lite till när jag kommer hem. Börjar bli stressigt att hinna läsa allt innan hemtentan:/ Men det ska nog gå.

hoppas ni har en bra dag! Puss på er

2 februari

Godmorgon!

Allt bra med er idag? Idag är jag mycket piggare än igår morse. Är dock rätt trött fortfarande. Måste vara vädret...:P Brukar inte vara särskilt trött annars tycker jag. Aja, hoppas det ger med sig:)

Idag ska jag till skolan igen. Tio till ett idag. Lite lagom sådär. Ibland behövs det sådana lyxdagar. Sen ska jag jag i och för sig hem och fortsätta läsa, men ändå:) Ikväll blir det sen dans igen. Har en himlans träningsvärk sen i måndags, haha:) Men då är det bäst att träna ännu mer ju;) Träningsvärk ska tränas bort enligt mig. Är så glad att dansen är igång igen. Allt i vardagen blir genast så mycket lättare när man får tillbringa nån timme i dansstudion:)

Nu ska jag äta upp frukosten och sedan göra mig i ordning. Hoppas ni får en jättebra dag idag!:) Puss och kram på er♥


Källa

Lång dag

Nu är jag hemma igen. Det blev en lång dag. Och en kall sådan... Vi var ute och gick och kollade på hur först i förmiddags och på eftermiddagen spenderades i klassrummet. Inte så kul. Intressant uppgift kanske, men fy fasiken vad stelfrusen man blev av att gå ute. Lider med älsklingen som alltid är ute när det är så här kallt:/

Just nu är jag ensam hemma, älsklingen jobbar över:( Lite tråkigt, men så är det. Måste ändå läsa lite och så. Ibland är det lättare när jag är ensam. Annars är det ju alltid mysigare att krypa upp i soffan hos älsklingen och bara bli älskad:)

Hoppas ni har det bra. Puss på er

1 februari

Godmorgon!

Ny månad, andra på det här året. Herregud vad snabbt tiden går. Och då har vi ändå inte hunnit vara hemma en månad ens:D Känns lite kul ju.

Idag vaknade jag med världens huvudvärk. Migrän varning typ. Mår illa, huvudet dunkar och ljuset är sjukt jobbigt... Men har inte tid att vara hemma idag, vi har obligatorisk övning i skolan:/ Så det är bara att bita ihop. Har stoppat i mig två ipren så jag hoppas att de gör lite nytta snart...

Får svara på kommentarer ikväll som vanligt:) Dagens inlägg blir inte mer givande än så här, hjärnkapaciteten just nu är inte högre:P

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram♥

RSS 2.0