2009 går mot sitt slut

Tänk vad tiden gått fort! Det här året har det hänt massor känns det som. Jag tänkte faktiskt härma et sätt som folk skriver på så här mot nyår. Hoppas ingen tar illa upp:) Jag tänkte i alla fall sammanfatta alla årets månader. Fast det är klart, jag ska inte ta upp varje dag, bara de bästa:)

Januari: Året inleddes i Åre där vi firade nyår. Jag och älsklingen testade på att köra skoter. Så sjukt roligt! Jag sökte jobb som en galning eftersom jag inte kommit in på någon skola.

Februari: Dansterminen startade:) Typ det bästa den månaden, helt klart. Det var alltid det man längtade efter hela julen. Dessutom började jag packa ihop mitt rum eftersom jag och älsklingen skulle flytta ihop. Så slutet av månaden handlade bara om renovering av nya lägenheten.

Mars: Jag och älsklingen firade 1 år! Bättre kunde det inte bli. Jag började på en kurs på MAH så jag fick in lite studiebidrag. Ett tipps till alla som jobbar eller går i skola; bli för tusan aldrig arbetslös!! Dessutom föddes min andra systerdotter.

April: Jag fyllde 21 och blev myndig i alla jordens länder, haha:) I övrigt fortsatte vi att renovera och inreda lägenheten.

Maj: Jag var med i dansföreställningar som dansstudion satte upp. Direkt efter dem åkte vi till Rhodos för att fira pappas 50-årsdag. Värme, strand och lata dagar. Fy vad härligt det var! Det var nästan höjdpunkten på året:)

Juni: Min systerdotter döptes. Så söt hon var i sin dopklänning. Och alldeles tyst och snäll. Annars jobbade jag mest den här månaden och träffade kompisar o.s.v.

Juli: Massor med jobb och massor med fester med härliga vänner:) Svårt att välja ut en eller två att skriva om, de var lika roliga allihop.

Augusti: Jag jobbade vidare, men fick även veta att jag äntligen kommit in på den utbildning jag ville; mäklare. Så det var lättare att jobba när jag fått veta det om man säger så. Trodde väl aldrig att jag skulle bli glad över att få börja plugga. Men vid den tiden var jag dödligt trött på att söka jobb och få nej om och om igen.

September: Skolan tog upp det mesta av tiden, men älsklingen och jag gjorde små utflykter på helgerna för att fly vardagen lite. Mys pys:)

Oktober: Fortfarande en massa skola. Jag fick även min praktikplats som mäklarassistent. Jätteroligt att jobba så. Trevliga handledare och mycket nytt att lära:)

November: Här började det kännas tungt i skolan. Jag gick i skolan, pluggade hemma, var på praktiken, dansade och jobbade. Allt gick i ett och in i vart annat. Det blev lite mycket om man säger så. Men med familjens stöd så gick det trots allt:) En del myskvällar med älsklingen och vänner tryckte jag också in och de kvällarna var högt uppskattade.

December: Skolan fortsatte ett tag till. Däremellan var det praktik, men i mindre mängd. Det började flyta på i ett lugnare tempo helt enkelt:) Många mysiga vinterkvällar med filtar och levande ljus. Julen var underbar, fick njuta av den både med familjen och älsklingen. En del jobb blev det också, men det är ju bra pengar:)

Det var mitt 2009 i grova drag:) Ett rätt bra år, inte sant? Hoppas 2010 blir lika bra eller ännu bättre rent av. Nu är det bara kvällen att se fram emot. Ska bli så grymt roligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0