29 mars

Godmorgon

Sovit gott?:) Idag är det tvättdag, därav den tidiga timmen haha. Inte särskilt kul men rätt skönt att komma ur sängen i tid. Har så jäkla ont i kroppen bara. Älsklingen och jag var ute och sprang i skogen igår kväll. Jag har typ inte sprungit sen innan jul nån gång så det gick fruktansvärt tungt. Benen var starka men flåset... Ojojoj;) Aja, det ska vi jobba upp igen!

Annars idag är det plugg som gäller! Tentan är imorgon och jag har knappt hunnit plugga pga vårt examensarbete. Så jag mår inget vidare inför tentan men jag får hoppas att jag ska kunna trycka in tillräckligt under dagen:/

Och sen ikväll är det träning med älskling. Det känns alltid lika kul att vi tränar ihop:) Kan inte få det bättre egentligen.

Och just det, jag har fått ett nytt jobb inför sommaren:D Så jag slipper sitta i kassan i sommar. Lovade mig själv det förra sommaren så jag är rätt stolt över mig själv faktiskt:)

Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er


Kommentarer
Postat av: jessica

ojdå, lycka till på tentan!



vad har du då fått för jobb? :)



kram

2012-03-29 @ 10:46:03
URL: http://jessica-louise.devote.se
Postat av: jessica

svar: jag vet, älskar att kolla på våra greklandbilder! ja det borde vi absolut :) problemet blir väl bara att alla ska få semester samtidigt och ha samma ekonomiska situation hehe. kanske kan bli någon mindre resa eller vad hade du tänkt för något? åh blir helt res-galen när jag tänker på att åka iväg!



vad roligt med bättre jobb! jag var på mitt jobb, men på intervju för att kanske få fast anställning :)



kram

2012-03-29 @ 20:22:12
URL: http://jessica-louise.devote.se
Postat av: Alina

jättefin blogg hördu! :)

2012-03-29 @ 20:39:36
URL: http://alinah.se
Postat av: Elionia

fin blogg du har :)

2012-03-30 @ 09:30:53
URL: http://elionia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0