16 mars

Godmorgon!

Är uppe tidigt idag igen, men vi har inte fått reda på om det kommer nån hantverkare idag eller in te och vill ju inte sitta i pyjamas om de ringer på. Helt ärligt, varför är det så svårt att hålla kontakten för hantverkare? Är så trött på det släktet, de kommer aldrig när de ska, de skitar ner och de tar vad de tycker att de har rätt till... Som igår, då hade de tagit vår trasa i köket som vi torkar bord och diskbänken med och torkat upp betongblandning eller vad det nu var... Trassan är genomskitig i alla fall. Sen hade han tagit vår hink och haft den här blandningen i den så den var genomskitig igår. Och den har vi till att bl.a. skura golven. Sen hade han dessutom hält ut blandningen i vasken så den var full med smått grus. Suuuuck säger jag bara. Lite respekt för det privata utrymmet kan man väl ha..? Aja, sånt får man väl ta, men ändå. Nu börjar jag längta till det är klart. Dewt funkar ju bra som vi har det nu, men ändå:P Är trött på att alltid hämta vatten i köket när jag ska gå på toa, hehe;)

Idag blir det plugg precis hela dagen. Massor med plugg! Och så får jag väl ringa och gnälla på hantverkaren om det inte kommer nån idag... Orka ha det stillastående idag? Sjukt irriterande!

Jaja, hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er

Apropå att vänta på något, längtar efter valpen nu. Vi ska dit imorgon, men på fredag är det exakt en månad tills vi får hämta hem honom:D



Källa

Kommentarer
Postat av: kajsa

Gud vad söt! vad är det för ras?

2011-03-16 @ 16:38:39
URL: http://kajsablom.blogg.se/
Postat av: kajsa

Gud vad söt! vad är det för ras?

2011-03-16 @ 16:38:41
URL: http://kajsablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0