210310

Godmorgon!

Söndag idag. Känns bra att ha varit ledig ett tag nu. Men idag får jag nog sätta mig med lite ekonomistyrning igen:( Inte kul, men det måste göras. Älsklingen är iväg och fiskar så jag har ändå inte så mycket annat att göra om man säger så... Hatar att vara ensam!

Fetsen igår var riktigt rolig. Vi spelade spe och umgicks. Bara ta det lugnt helt enklt och det var perfekt. Vi skrattade en hel massa, jag har typ träningsvärk i magen idag av allt skrattande:) Det var toppen! Mest skrattade vi åt älsklingen faktiskt. Taskigt, men det var så kul; vi lyssnade på musik och låten She´s so high spelades. Älsklingen sjunger med och skrålar med stor övertygelse; "She´s so heeeey":D Haha, helt fel, men han var så övertygad att det såg ritigt kul ut:) Men man måste nog ha varit där för att fatta varför det var så kul:) Sen skrattade vi en hel del åt att jag blev helt generad när jag skulle läsa frågor och svar i spelet som hade med sex och sånt att göra. Inte för att det var några oanständiga frågor, men jag är(har varit?) lite pryd så blev ju lite generad, hehe. Men det var som sagt en riktigt härlig kväll! Tack till J och C som fixade allt.

Nåja, nu ska jag gå och göra mig i ordning lite och sen sätta igång med plugget... Usch, ingen motivation alls här ju...

Hoppas ni får en härlig söndag! Kram på er♥

Tre månader till liknande utsikt...

Kommentarer
Postat av: simone

Hoppas det går bra med pluggandet! :)

2010-03-21 @ 13:31:31
URL: http://fattybom.se
Postat av: YAKIE LOGRELL

Hej, kikar in och hoppas att du får en trevlig söndag? =D

2010-03-21 @ 17:31:52
URL: http://yakies.blogg.se/
Postat av: Sofie

åh härlig bild!

2010-03-23 @ 15:52:30
URL: http://sofiefi.blogg.se/
Postat av: Matildaz

Fin bild!

2010-03-23 @ 18:30:24
URL: http://matildaz.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vad härligt det ser ut!

2010-03-25 @ 10:16:18
URL: http://struwe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0