060310

Godmorgon!

Älsklingen läser tidningen och vilar efter frukosten så jag passar på att logga in här:) Kul med alla nya kommentarer och nya besökare. Hoppas det fortsätter så. Alltid kul att man kan locka med det man skriver ju:) Vi har precis varit nere och ätit lyxfrukost. Mums! Det hände två roliga saker idag.
Första: När älsklingen och jag skulle ta mer frukost dukades bordet av och en annan man satte sig vid vårt bord:) Haha, vi skrattade bara och satte oss vid ett annat bord, men det kändes lite konstigt:) Andra: När vi skulle åka hissen upp till vårt rum funkade inte knappen. Så vi kom ingenstans. Sen helt plötsligt åkte vi upp till första våningen, men sen kom vi inte längre. Så vi gick av för att trycka upp en annan hiss, men det funkade inte heller. Så älsklingen gick in i hissen vi åkt i och testade att trycka. Det funkade inte, men så var det någon på en annan våning som tryckte upp hissen. Problemet var att jag aldrig gick in i hissen... Så älsklingen åkte upp och jag stod kvar... Det slutade med att jag fick ta trapporna upp haha:D Som jag skrattade, helt sjukt ju! Så jäkla typiskt mig. Såna saker händer alltid mig, haha:) Hur ska den här dagen sluta?

Vi ska snart ut på stan och kolla lite. Bara gå omkring, njuta och ha det bra i solen! Hoppas ni får en bra dag ni med!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0