270110

Godmorgon!

Ännu en tidig morgon:) Hade lite svårt att komma ur sängen i morse, varenda liten bit av kroppen känns helt mörbultad... Och träningsvärken börjar sakta uppenbara sig. Men det är ju egentligen rätt skönt, så man vet att man gjort nåt. Än så länge är det skönt i alla fall, frågan är hur det känns i eftermiddag, haha.

Idag är det föreläsning igen. Vi får se om vi kan få platser långt fram så vi hör ordentligt. Sist var det rusning för att få bra platser:) Men det ordnar sig nog. I eftermiddag ska jag bänka migvid skrivbordet och plugga, plugga, plugga. Älskingen ska kolla på hockey så jag får riktigt lugnt. Det är ju lite trist att vi är ifrån varandra, men med tanke på mitt pluggande är det ändå rätt bra såhär ibland... Inte för att han stör, men det är lättare när jag inte lockas av att sätta mig vid tvn tillsammans med honom istället:)

Nu är det frukost som gäller och sedan klädval... Det är ju svårt nu när man inte är van vid att behöva göra klädval varje dag. Förr gick jag ju i skolan typ tre gånger i veckan. Det var betydligt enklare:) Men det är klart roligare att få klä sig ordentligt och inte bara springa omkrin i mjukisbrallor här hemma dag ut och dag in.

Nej nu får jag sätta fart. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Emelie's WickedTime

sv: Okej va bra:) joo samma här;)

2010-01-27 @ 09:39:49
URL: http://wickedtime.blogg.se/
Postat av: Josephine

sv: okej :)

2010-01-27 @ 11:55:11
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: Emma

Hoppas att du får en bra dag! :)

2010-01-27 @ 12:49:43
URL: http://ericsons.blogg.se/
Postat av: Daniel

men det e ju så skönt med mjukisbrallor vetja!!!

2010-01-27 @ 13:51:19
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0