190410

Godmorgon!

Ny vecka, nya utmaningar:) Utvilad efter helgen så idag är jag laddad för skolan. Ser kanske inte direkt fram emot det, men det kommer inte kännas så tungt i alla fall. Veckan är minst sagt fullproppad och jag känner att på lördag kväll kommer jag vara som en zombie. Dagarna i skolan är långa plus att ja går varje dag för en gångs skull. Dessutom jobbar jag fredag kväll och lördag förmiddag:/ OMG! Som sagt, kommer vara helt slut på lördag... Jaja, så är det.

Den här veckan är planen att jag ska börja springa intervaller som Markus, aka Slipsen, påminde mig om:) Ska bli kul att testa. Undrar hur bra det kommer gå dock... Har aldrig gjort det innan så gissar på att det kan bli rätt tungt. Men ska testa det på onsdag. Idag ska jag gå på Bosu. Längesen sist så ska bli kul!

Nu ska jag fixa lite frukost och sen börja göra mig i ordning. Vad ska man ha på sig idag då? Solen strålar så man vill ju klä sig i färger och sprida glädje, hehe:)

Ha en toppenbra måndag! Kram på er♥

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej. Kan du ta dig tid och rösta på fyra body/pyjamas jag designat. Det tar inte lång tid alls, bara några sekunder. Skulle vara så snällt om du kunde göra det :) Ska bli mamma i slutet på maj och detta gör att jag har möjlighet att vinna tre månaders blöjförbrukning.



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=238506



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=243023



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=242255



http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=237867



Tusen tack om du tog dig tid :)

2010-04-19 @ 13:21:23
URL: http://lindahk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0