30 november-28 dagar kvar

Godmorgon!

Jaa, då var det sista november idag. Herregud vad tiden går snabbt! Imorgon är det december och bara 27 dagar till vi åker till Thailand! Helt sjukt. Vi bokade ju den i typ september eller nåt sånt. Och nu är det så nära. Börjar nästan bli nervös;) Nej, men jag har mycket att göra innan så måste fokusera på det. Slarvade med pluggandet igår igen:( Inte bra alls. Men jag har en hel dag imorgon som jag tänker sitta med det. Så än så länge är det väl inte riktigt panik. Men ändå...

Aja, strunt i det nu. Det går ändå inte att göra något åt det ju. Gjort är gjort:) Idag är det skola mellan tio och tre. Känns väl helt okej. Och sen ska jag som sagt träffa Karin idag också:D Ska bli riktigt skönt med en stund på stan, shoppa, snacka och bara njuta av julstämningen inne i stan liksom.

Nu får jag sätta fart här, ska åka med bussen om en timme och då ska jag hinna gå till hållplatsen också...

Hoppas ni får en toppenfin dag! Puss och kram på er♥


Julreklam

Sitter och tittar på Svenska Hollywoodfruar och just nu är det reklam. Visst är det mysigt med all julreklam. Jag känner verkligen att julkänslan ökar ytterligare när jag ser dem. Eller ja, vissa i alla fall:) Andra är kanske inte lika roliga. Coca Cola brukar t.ex. ha så mysiga reklamer, men i år är den inte alls lik de föregående;) Vilket I-landsproblem haha:D Aja, tyckte bara jag ville påpeka det.

Puss

Lugn kväll

Trots att jag fick plugga lite innan så blev det här en bra kväll:) Jag och älsklingen var iväg och shoppade lite. Eller, tro det eller ej, men han shoppade och jag tittade bara:D Lite stolt över det jaa, det är jag haha. Men imorgon tar jag igen det. Då ska jag och Karin ut och shoppa;) Ser fram emot att träffa henne. Vi träffas inte så ofta eftersom vi båda är upptagna rätt ofta. Men det är alltid lika kul när vi ses!

Nu har vi precis ätit. Det fick bli lite sallad idag efter all julamt igår;) Nu sitter vi i soffan och har det bra. Det är ju inte alls DPH ikväll som jag trodde. Däremot är det Paradise Hotel, Top Model och Svenska Hollywoodfruar. Hehe, stackars älsklingen;) Får väl åtregälda det med att se på hockey nån kväll eller så.

Hoppas ni får en fin kväll! Puss puss

Top Model

Definitivt ett av mina favoritprogramm! Älskar att titta och drömma om att få vara lika vacker... Vore kul att jobba som modell, men det är en onåbar dröm. Men jaja, så är det:) Inte mycket att göra åt det ju. Nu ska jag titta lite på programmet som går på TV... Skatterätt i reklampauserna;)

Hemma

Nu är jag hemma igen:) Ojojoj, vad svårt det var att hålla sig vaken idag... Var så himla trött. Ögonlocken var tunga som aldrig förr:)

Aja, nu är jag hemma igen och har ätit lite precis. Ska snart sätta igång och plugga här nu... Inte för att jag är så sugen på det, men vad gör man? Slarvar man på tentan så får man skylla sig sjäälv. Men ikväll blir det lite mys med älsklingen och DPH:D Myys!

Hoppas allt är bra med er:) Puss och kram

29 november

Godmorgon!

Som ni ser så är det väldigt tidigt jag går upp idag... Känns väl sådär bra, hehe:) Men det blev lite sent i säng igår om man säger så. När gästerna gått så var det ju lite disk kvar om man säger så. Och jag ville ju väldigt gärna kunna stiga upp idag utan att det stod en massa glas och tallrikar på diskbänken. Så att jag är trött idag har jag bara mig själv att skylla;)

Vi har alltså tidig föreläsning idag... Åtta till tolv. Men som sagt så klagar jag inte onödigt mycket på det. Då har man hela eftermiddagen kvar och kan få ut något av dagen trots allt. Som i eftermiddag hinner jag plugga massor t.ex. och det känns jättebra.

Hoppas ni får en jättehärlig dag. Det snöar nu på morgonen igeen:D Känns konstigt här nere... Kanske all snö vi får den här vintern:/ Jag hoppas ju på en vit jul också så det gör ju inte jättemycket om det slutade snöa nu faktiskt...

Nu ska jag försöka vakna till liv här hemma, haha:) Puss och kram på er♥


28 november

Godmorgon!

Oja, vi är vakna tidigt en söndag morgon:) Vi tvättar nämligen idag. Jag var dock så seg i morse så jag stannade i sängen första omgången, hehe. Stackars älsklingen fick gå själv, men jag var så himla trött. Mamma och jag bakade ju hela dagen igår så jag var helt slut. Nu är jag lite piggare dock:) Måste vara snön som gör det:)

Nu ska vi snart gå och köpa en julgran. Lite tidigt kanske ja, men vi ska ha adventsmiddag med föräldrarna idag och då vill vi ha klart med allt jullpynt:) Sen ska vi fixa lite julbord och allt också. Mys! Jag tycker det är så himla kul att fixa med allt sånt här, älskar att fixa mysiga middagar o.s.v.:)

Hoppas ni får en toppenbra dag idag! Puss och kram på er♥



Så här såg granen ut förra året:D Fin va?;)

27 november

Godmorgon!

Vaknade för en timme sen ungefär och var jättepigg. Eller nä förresten, inte jättepigg, men jag kunde inte sova mer. Lite störigt:) Men så är det. Bara man är pigg så är det väl bra förstås.

Idag ska jag jag till mamma och pappa och baka lite vörtbröd och lussekatter. Men det är så himla mycket snö ute så det känns lite osäkert att köra:/ Jag har förvisso kört i värre väder, men ändå... Ska nog vänta en liten stund så får vi se sen. Så de hinner ploga och salta lite innan jag kör. De har väl också sovmorgon, hehe;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥



Underbart:)

Julpyntat

Sådärja, nu är jag klar med att julpynta:) Det tog lite längre tid än jag trott... Fyra timmar sammanlagt. Men det är så fint nu så det var det värt;)

Älsklingen är hemma nu så om en stund ska vi ut och gå en runda i snön och köpa med lite kinamat hem:) Fredgasmys sen då. Känns lyxigt att vara ledig för en gångs skull:)

Hoppas ni får en mysig kväll ni med! Puss och kram på er

26 november

Godmorgon!

Wiee, det snöar fortfarande:D Jag antar att ni som inte gillar snön tycker att jag är riktigt jobbig nu, men jag råkar vara helt frälst i snö;) Allt blir lättare och jag blir ännu lyckligare. Och julkänslan blir allt mer påtaglig också.

Idag är jag LEDIIG:D Långhelg för mig med andra ord. Jobbar inte ens. Åh, det känns så sjukt skönt. Så jag ska passa på att julpynta här hemma idag:) Ska bli riktigt kul, älskar att göra det. Lite segt att springa upp och ner i källaren först för att få upp alla kartonger bara. Eller alla, det är väl typ tre lite mindre lådor, men de är tunga och ömtåliga så får gå två gånger i alla fall:) Låter som att vi har jättemycket julsaker, men det är faktiskt inte så mycket:)

Ikväll blir det fredagsmys och så ska vi koka julskinka:) Låter väl lite tidigt, men vi ska bjuda på julbord här hemma på söndag så det är ju ett måste att ha hemmakokt skinka då. Vi tänkte dock beställa lite kinamat ikväll så vi slipper diska och allt sånt:) Plus att det var längesen vi köpte hämtmat nu. Så det är vi värda tycker vi:) Åh, den här dagen kommer bli så underbart härlig:) Kanske en liten snöpromenad sen också. Snö är mitt element. Lite knäppt att vi åker bort sen då kanske, men förra vintern blev så fruktansvärt lång så det känns faktiskt bra att få lite sol och därmed energi mitt i vintern. Plus att det ska bli skönt att slippa laga mat, diska och frysa på nyårsafton:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Nu ska jag äta frukost och sen ska jag börja julpynta:) Puss och kram på er♥




Snart iväg

Nu är älsklingen hemma så lyckan är total;) Vi ska snart iväg nu och vaccinera oss för andra gången.. Usch och fy, jag hatar nålar. Börjar bli riktigt nervös nu igen:/ Men det är bara att bita ihop och tänka på de vita fina stränderna som väntar i Ao Nang:D

Efter vaccineringen ska vi handla lite och sen blir det att fira lite för tentan:) Ska köpa sushi! Perfekta firarmaten, hehe:)


Gladare än gladast

Jaaaaa, det är jag det:D Åh, jag är så glad att jag nästan spricker. Och varför det då? Jo, det ska jag tala om:D Jag fick reda på mitt tentaresultat i psykologi idag. Och med tanke på hur många motgångar och U det har varit på sistone hade jag definitivt nöjt mig med G. Men se jag hade fått ett VG! Åh, jag vill bara skrika rakt ut av lycka just nu, haha:) Det känns så fantastiskt bra. Även om det inte var ett så svårt ämne kanske, så känns det så sjukt kul att äntligen få lyckas. Det här bevisar ju dock bara att det är bara matte som kör ihop sig för mig... Allt annat går ju som bevisat ganska bra:)

Nu ska jag dock sätta igång och plugga lite Skatterätt, men det känns faktiskt ganska bra efter det här beskedet:) Nu jäklar ska jag se till att fixa den också. Inga fler U nu för tusan. Men det är ju matte och ja, jag har aldrig riktigt lyckats hitta den delen av hjärnan som faktiskt är bra på det. Eller nåt... Hur som helst, nu kör vi:)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag! Puss och kram på er!!

25 november

Godmorgon!

Det snöar idag också:D Alltså är jag jättelycklig, hehe. Och jag har sovit som en stock. Och vi har bara en kort föreläsning idag. Ja, det här kan nog bli en bra dag:) Man har ju fått lön också, så det kan inte bli mycket bättre.

Idag har jag som sagt kort föreläsning mellan tio och tolv. Vi ska få besök av Tyréns som ska föreläsa. Frågan är om de kommer att vara lika tråkiga som föregående gånger de har föreläst... Vissa människor ska inte föreläsa alls om man säger så. Men idag blir det kanske bättre, man kan ju hoppas i alla fall:)

Nu ska jag äta frukost och sen göra mig i ordning som vanligt:) Har lite problem vad jag ska ha på mig... Jag har ju inte gått såhär mycket i skolan på ett tag så det känns som att man har samma kläder alltid. Aja, vilka problem man kan ha då haha:)

Hoppas ni får en härlig dag. Snart helg:D

Puss och kram på er♥

Kallt och skönt:)

Har precis kommit hem från skolan nu. Känns så skönt att gå ute nu när allt är lite ljusare tack vare snön:) Jag älskar verkligen det här vädret!

Om en stund ska älsklingen och jag ut och gå en runda. Det blir inte så långt, min häl gjorde ont i morse så vill inte riskera att överanstränga den... Men ändå:) Ska bli så skönt att komma ut och röra lite på sig. Sen ska vi nog gå förbi affären och köpa lite mat till ikväll.

Hoppas ni får en mysig kväll! Puss och kram på er

24 november

Godmorgon:D

"Hej mitt vinterland, nu är jag här, nu biter frosten i mitt skinn ty kall är kvällen":D Åh, vad lycklig jag är just nu. Snön ligger vit och vacker utanför fönstret! I och för sig inte så mycket snö, men jag är så nöjd med det lilla:D Älskar när det gråa landskapet blir vitt, ljust och fint. Äntligen är vintern här! Allt känns med ens mycket lättare. Kommer vara helt glad hela dagen:) Väcktes av mysiga kramar också så det kan inte bli mycket bättre. Har världens bästa pojkvän!

Idag är det skola mellan tio och tre. Lagom långt tycker jag:) Ja, se, jag är så mycket mer positiv nu när snön fallit, haha:) Vi ska fixa lite med vårt grupparbete idag också så blir det också klart. En sak mindre att tänka på:)

Hoppas ni får en underbar dag idag! Ett litet tips för att slippa skrapa bilen i eftermiddag eller imorgon; lägg en handduk eller en filt eller något på framrutan och kläm fast den med dörrarna och vindrutetorkarna. Så blir det inte isigt:) Bara ett tips till alla ovana skåningar, haha:) Nä, jag skojade. Men kan ju vara skönt att slippa skrapa.

Nu sak jag göra mig i ordning här! Puss och kram på er♥



Visst är det vackert??

Lång dag det blev idag

Ja, det blev en väldigt lång dag idag. Jag skulle ju bara gå till klockan 12, men sen hade vi tentavisning klockan 13... Och den drog ut på tiden så jag åkte inte hem förrän halv tre. Och sen skulle jag ut och fota hus. Vi har en uppgift i skolan som går ut på att vi ska fota olika tak, ytterväggsbeklädnader, fönster o.s.v. Så jag passade på att göra min del nu när jag gick hem.

Kallt som bara den, men jag uppskattar att jag kan gå numer oavsett vad:) Min fot är mycket bättre. Den gör fortfarande ont ibland när jag går för långt och det är kallt. Sen värker det ibland när jag vrider benet fel. Men annars är det bra och det känns faktiskt underbart bra:) Det var hemskt förra veckan när jag inte ens kunde gå... Nu är det bara två och en halv vecka kvar till jag får träna igen:D LÄNGTAR! Klättrar nästan på väggarna här, haha.

Nu ska jag ta de lugnt en stund, sen när älsklingen kommer hem ska vi träna lite. Jag tränar ju som sagt lite styrketräning varje dag nu när jag inte får springa eller göra nåt sånt alls. Sen blir det middag och plugga... Japp, ska sätta igång lite redan nu tänkte jag. Eller redan och redan, hög tid:) De är grymt hårda med rättningen så det gäller att sätta allt exakt rätt nu:/ Orkar inte med fler fiaskon nu.

Hoppas ni får en härlig kväll! Puss och kram

23 november

Godmorgon...

Fy sjutton vad trött jag är:P Åh, det här är ju alldeles för tidigt... Borde vara förbjudet att få gå upp innan klockan sju:/ Ville verkligen inte lämna den mysiga sängen för en stund sen. Det var så varmt och gosigt under täcket. Helt kallt i lägenheten... Usch. Aja, slut på gnället nu;) Ändå lite skönt att komma upp och sen ha lång tid kvar på dagen efter skolan:)

Som sagt så är jag i skolan mellan åtta och tolv idag. Sen har jag en tentagenomgång att gå på också så är inte hemma förrän typ halv tre, tre... Lite trist, men så är det. Då ska jag dessutom sätta igång och plugga. Slut på friden igen då, hehe:) Nä, men det är väl bara att bita i.

Nu ska jag göra mig i ordning här och försöka vakna:)

Hoppas ni får en toppenbra dag trots det tråkiga vädret. Vart tog solen vägen...?

Puss och kram på er♥



Ska det nånsin sluta..?:( Det kunde väl åtminstone snöa?

Hemma om

Hej svejs

Nu har vi precis ätit här:) Älsklingen hämtade mig på skolan vid fem. Vi ville tjäna lite tid eftersom vi ska iväg om en stund. Och det blev perfekt, Vi har ätit och diskat och nu hinner vi ta det lite lugnt innan vi ska ge oss iväg. Ska bli jättemysigt att gå bort ikväll:)

Hoppas ni får en härlig kväll ni med! Puss puss på er

Jaha?

Läste precis att vår föreläsning idag ska handla om energi. Hade jag glömt:/ Trodde det var nåt annat idag. Aja, så är det:) Bara att bita i. Kan nog bli en lång föreläsning dock. Hoppas den är intressant bara.

Nu ska jag göra mig i ordning här och sen ge mig iväg om en stund. Ha det bäst:)

Puss

22 november

Godmorgon!

Vaknade för en tund sen och kände mig totalt utsövd. Riktigt skönt. Imorgon blir det en extremt tidig morgon så det är skönt att få ha haft lite sovmorgon idag:) Nu är i alla fall jag laddad inför dagen. Jag är en sån människa som mår bäst av 8 timmars sömn. Inte mer och inte mindre. Jag börjar bli vuxen kanske?;)

Idag är det skola mellan ett och fem. Lite småkonstig tid, men så är det:) Jag brukar bli lite småslö vid den tiden bara. Jag går nästan hellre åtta till tolv som vi ska göra imorgon. Då har man mycket kvar på dagen när man är klar. Idag blir det ju inte så mycket gjort innan skolan om man säger så...

Ikväll ska vi hem till älsklingens mamma och fira henne på hennes födelsedag! Så jag vill passa på att säga så här:

GRATTIS CARINA!♥ Hoppas du får en toppenbra dag!

Nu ska jag göra i ordning lite frukost. Hoppas ni får en härlig dag trots måndagen:) Puss och kram på er



Äntligen skiner solen en stund idag.

21 november

Godmorgon!

Sovit gott?:) Jag har sovit som en stock. Var så trött igår att jag inte orkade blogga alls på hela dagen. Jobbade ju på förmiddagen, men sen var jag helt slut. Vi åkte till BK och köpte mat och sen hem och gjorde absolut ingenting. Riktigt härligt! För många såna kvällar kan bli rätt trist, men så här ibland är det toppen:)

Idag tvättar vi... Älsklingen vill gärna att jag trycker på att det är VI som tvättar. Inte jag själv utan VI. Okej. Ja, det är ju roligare när det för en gångs skull är VI:D Haha, nu blev han sur. I alla fall, vi har precis varit nere i källaren och fixat lite i vårt källarutrymme också. Nu kan man gå in där utan att riskera benen, hehe:)

I eftermiddag ska vi gå på hockey. Ska bli riktigt kul. Stora Arenan så det blir en riktigt bra match. MIF mot TAIF. Och nej, jag hejar inte på MIF... Mitt hjärta ligger hos TAIF, eller hur man nu skriver haha:D I alla fall, nu jävlar ska de vinna! Heja TAIF!!!!

Nu ska vi snart ner i källaren, men först blir det nog lite mys. OBS! VI;D

Hoppas ni får en toppenbra dag idag! Puss och kram♥





Snart iväg

Nu har jag fixat med lite grejer här hemma så jag känner mig lite flitig idag också:) Ska bara göra mig i ordning och sen ge mig iväg. Låter Mariah Carey sprida lite julkänsla här hemma just nu, hehe. Lite tidigt, men kunde inte låta bli:D Åh, jag längtar nu. Nästa fredag ska jag julpynta här hemma. Hoppas det går fort nu!

Aja, nu ska jag sätta fart igen. Ha det bäst. Puss


Varför klaga?

Vet inte hur många bloggar jag läst nu som klagar på snön. Och på Facebook regnar det in kommentarer som beskriver hur hemskt det är med snön och kylan. Men hallå, vad är problemet? Varför ska alla alltid, vartenda år, klaga på snön? Den kommer varje år, förr eller senare, så folk borde ha vant sig nu. Varför ska alla gnälla? jag förstår inte det. Det blir ju inte precis bättre av det. Och det är sjukt jobbigt att höra och läsa när man själv tycker om snön. Inte för att det spelar så stor roll egentligen, men ändå. Börjar bli så j'kla trött på alla som alltid ska gnälla på precis allt. Herregud, gör nåt åt det istället! jag gnällde mycket på att jag hade ont innan, men det är svårare att göra nåt åt det. Men att det snöar..? Kom igen. Gör nåt bra av det istället. Ta en lång promenad i tjocka jacka, tjocka skor och termobyxor. Bli härligt röd om kinderna, kom hem, tänd en massa ljus, gör varm choklad med grädde och marshmallow och sjunk ner i soffan. Antingen med en bra bok, en bra film eller med den du älskar och njut av värmen och av att se flingorna singla ner utanför fönstret. Eller sitt bara inne och mys medan snön faller och gör allt lite ljusare.

Jag vet att snön bara blir till slask här, men man kan ju njuta av den så länge det går. Sen borde ju klart kommunen lära sig ta hand om snön på rätt sätt. Saltet är en av orsakerna till att det blir slask ju, varför inte sanda som de gör i norra delarna av landet? Hundra gånger bättre och snön ligger längre och är vitare.

Aja, nu gnällde jag lite på er som klagar på snön, men ja:) Det får ni ta, precis som jag får ta att ni inte gillar den, hehe:)

Hoppas ni har det bra trots att ni tyckerså illa om snön!;D

19 november

Godmorgon!

Åh, vad glad jag är just nu:D Mitt i allt det negativa med tentor o.s.v så blev jag överlycklig när jag såg att det snöade utanför fönstret när jag vaknade imorse! Jaa, jag älskar snö. Åtminstone när den faller, sen blir det ju bara blask i den här delen av landet, men ändå. Snön lyser upp landskapet nu när allt bara är grått och det ger en känsla av att julen snart är här. Tänk om vi kan få en vit jul i år?:) Hur underbart vore inte det? Då skulle allt vara perfekt! Julkänslan har ju redan börjat infinna sig för min del och snön pushar på den ännu lite mer. Nu längtar jag efter att få sätta fram alla fina julsaker:)

Idag är jag ledig fram till fem då jag börjar jobba... Känns väl både lite jobbigt och helt okej faktiskt. De lediga helgerna går så himla fort bara. Det är ju lite synd:) Jag brukar alltid tänka när jag jobbat klart på lördagen, att nu är det två veckor till nästa gång. Men sen har två veckor plötsligt gått. Tänk om jobbtimmarna kunde gå lika fort;) Men som sagt, jag funderar på att söka nytt jobb så att jag får annat att göra. Nu har jag ju trots allt jobbat på samma ställe i tre år så det börjar bli dags att byta om man säger så... Synd bara att det inte är lika lätt att göra som det är att säga att jag ska byta. Hoppas jag kan hitta nåt:) I alla fall, idag ska jag försöka läsa in lite till skolan och så. Och sen in till stan och möta mamma. Funderar på att åka in lite tidigare för att köpa en mössa. Behöver verkligen det... Även om jag inte passar i mössa så måste jag ha något som skyddar håret, t.ex. som idag när det snöar. Jag har nämligen ingen kapuschong på min jacka. Så annars lär jag bli sjuk;)

Hoppas ni får en toppenfin dag och att snön inte ställer till med för mycket för er! Puss och kram på er♥


Kvalitetstid

Hej svejs

Nu är jag hemma igen. Eller okej, jag kom hem för typ två timmar sen, men ändå:) Har tränat lite styrleträning nu när jag kom hem. Det är ju allt jag kan göra, men vill i alla fall göra det. Bättre än inget om man säger så:/ Annars så kommer jag börja klättra på väggarna här hemma, haha:)

Nu har jag duschat och gjort lite groomin och annat sånt tjejlyxigt:) Känns riktigt bra. Nu är jag redo för att möta alla mina motgångar typ, haha. Nä, men min strategi från och med nu är att ge järnet, plugga massor och om det inte räcker ska jag försöka bita ihop och inte bryta ihop utan bara köra på. Det måste jag göra, annars kommer jag bryta ihop totalt. Sen ska jag försöka hitta ett nytt jobb... Inte sluta på det jag har innan jag har ett nytt, men ändå leta efter andra alternativ. Det känns som att det är dags och som att det skulle kunna förbättra min tillvaro. En liten push som visar att jag kan göra något nytt om jag vill. Små ändringar kan ofta göra stor inverkan ju... Och sen ska jag leva efter mitt eget motto; Livet är en tävling, den som har roligast vinner. Jag har tappat det nånstans längs vägen på sistone och jag vill gärna hitta det igen. Inte ha kul genom att festa gärnet och missköta det jag måste göra utan att vara mer positiv, inte känna det som att världen går under när jag misslyckas och ta en dag i taget. Så ska jag nog klara mig igenom det här:) Dessutom skulle jag vilja utöka min blogg och få den större. Tips emottages tacksamt;)

Nu ska jag ta det lite lugnt tänkte jag. Kolla på tv kanske och inte göra nåt särskilt. Älsklingen är och jobbar och när han kommer hem ska jag laga mat till oss. Blir pasta med bacon i chilisås. Mums!:)

Hoppas ni har det bra! Puss


18 november

Godmorgon!!

Idag är jag piggare och gladare än jag varit de senaste dagarna. Har en plan för hur jag ska göra från och med nu:) Foten och benet känns också bättre idag. Är rätt svullen, men det gör åtminstone inte hysteriskt ont. Värker bara och det kan jag stå ut med om man säger så.

Hur är det med er då? Idag är det torsdag, imorgon fredag och sen är det heeelg:D Så skönt. Det har varit en lång vecka den här veckan om man säger så... Idag har jag mina sista föreläsningar den här veckan så för mig har helgen redan börjat i eftermiddag på nåt sätt:) Måste läsa lite imorgon och så har vi hemtest som vi kan göra om vi vill för att plugga lättare. Så helt ledig är jag ju inte, men det känns ändå rätt bra om man säger så:) Jobbar dock den här helgen. Kommer nog bara att sitta ner mest hela tiden... Haltar ju rätt bra fortfarande om man säger så:P Men det löser sig.

Nu ska jag äta upp min frukost och sen göra mig i ordning. Mina planer på att få rätsida på allt kan jag dela med mig av senare kanske;)

Ha en underbar dag! Puss och kram på er♥


Myser

Jag har det väldigt bra just nu:) Myser med min älskling, äter gottgott och tittar på tv. Och en massa ljus har vi tänt här hemma också. Det kan nog inte bli mycket bättre:)

Hoppas ni har en lika fin kväll! Puusss


Många har undrat

Justja, kom på en sak. Många har frågat vad det är för hund vi ska skaffa och hur den ser ut. Några läser ju den här bloggen så jag lägger upp några bilder här tänkte jag:) Det är en svensk lapphund och alla bilder kommer från Lillmusties Kennel.

































Hemma och pluggar

Hej hej

Nu är jag hemma igen och har ätit lite lunch. Ska snart sätta mig och plugga. Måste bara fixa några småsaker först:) Känner f.ö för att ha en riktig frossarkväll ikväll. En massa godis och chips och allt sånt riktigt onyttigt. Men vem blir egentligen lyckligare av det? Hmm, det är värt att testa;)

Nu ska jag sätta igång här så jag hinner med allt jag tänkt hinna läsa! Kram på er

17 november

Godmorgon!

Något mer human tid att stiga upp nu tycker jag;) Lite piggare idag. Tentaresultatet kom upp igen senare på dagen och jag önskar nästan att jag inte fått se det. Mådde sjukt dåligt över det hela kvällen igår så orkade inte blogga om det. Vill inte skriva mer än så. Orkar inte just nu.

Idag är det skola mellan tio och tolv. Känns nästan konstigt att gå så kort;) Men lite skönt också. Blev ju inte mycket plugg igår efter resultatet om man säger så... Hur som helst. Bara att kämpa vidare:/

Hoppas ni får en fin dag! Skriver mer sen:) Puss och kram på er♥

Smått irriterad

Jaa, på min skola dårå;) Först så ligger tentaresultatet ute på vår infosida och sen helt plötsligt är det borta. Och jag hann inte kolla mitt resultat... Suck på det. Suck på skolan och administrationen där. Nä, jag är inte bara gnällig, den här skolan är bara dålig för det mesta... Jag är inte ensam om att tycka det om man säger så. De borde nog se över både det ena och det andra om man säger så...

Hemma:)

Jaa, då var man hemma igen. Skolan gick rätt fort idag. Utom sista föreläsningen om akustik dock... Det är säkert jätteintressant, men man tappade snabbt fokus i det här fallet tyvärr...

Nu ska jag försöka plugga lite. Ska dock varva ner lite först tänkte jag med lite Gilmore Girls:) Kan inte låta bli bara;)

Just det, jag var och handlade innan också. Känner mig extra duktig eftersom jag går som en halt ko numer typ... Fick inte gå med kryckorna mer för läkaren. Så jag får absolut inte träna, men jag ska ändå gå på hela foten hela tiden... Hm, jag förstår inte riktigt. Eller jo, det gör jag kanske. Antar att det har med tt musklerna måste sktiveras lite trots att det gör ont. Men det känns fel att gå när det gör så in i bomben ont. Min hastighet är dessutom aningens begränsad så allt tar lite längre tid om man säger så, hehe;)

Hoppas ni har en jättebra dag! Puss puss

16 november

Godmorgon!

Åh, alldeles för tidigt;) Det är ju mörkt ute fortfarande... Kroppen vill bara inte. Och ja, benet gör svinont fortfarande. Morgnarna är värst. Då är jag rätt sugen på att kapa av hela benet faktiskt... Nä, men nästan.

Skola idag mellan åtta och tolv. Lagom dag tycker jag:) Skönt att sluta i tid. Å andra sidan brukar det ge tid åt träning men det får jag ju inte utnyttja nu. Grr:( Ja, jag är fortfarande gnällig. Suck. Aja, får väl försöka plugga lite kanske...

Nu ska jag försöka resa mig från soffan... Hemska tanke. Nä, men som sagt, det gör som mest ont just nu om man säger så.

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram

Neeej

Hej hej

Är inte på världens bästa humör just nu... Var ju som sagt hos läkaren nu på eftermiddagen. Jag trodde ju inte det skulle vara något särskilt, att det skulle gå över snart. Men nej då, jag har fått en muskelinflammation vid hälsenan(eller nåt..) så jag får inte träna alls på en månad:( Jag som älskar träningen... Får inte dansa då klart heller. Buhuuu. Fy tusan vad ledsamt det känns. Vill inte. Jag kommer ju för tusan att klättra på väggarna här hemma till slut. Usch, vill bara gråta nu typ:/ Nä, men det känns riktigt tungt.

Nää, nu ska jag försöka tänka på nåt annat. Vad vi ska äta t.ex. Är rätt hungrig nu. Men nu gäller det ju att tänka på vad man äter... Har väldigt lätt för att gå upp i vikt så vågar inte äta för mycket kanske? Eller hur funkar det egentligen? Jag som älskar mat. F*********n också:(

Hoppas det är bättre med er. Ha en fin kväll! Puss och kram

15 november

Godmorgon!

Usch, den här dagen börjar inget vidare alltså... Mitt ben gör mer ont än på länge och vill inte ta nån Ipren än om jag nu ska till läkaren nu på morgonen. Dessutom har jag fått huvudvärk vilket verkligen skulle behöva en Ipren. Suuck. Aja, hoppas resten av dagen blir bättre:) Håller tummarna för att det finns en akuttid nu på morgonen så jag får komma till snabbt. Jaa, så ont gör det. Jag som vägrar gå till läkare annars.... Usch.

Idag är det i alla fall skola mellan tio och tre. Har inget emot föreläsningarna numer så ser mer eller mindre frame emot dem:) Men det får nog bli kryckor med idag:( Har liksom inget val nu när jag inte ens kan gå på foten idag... Suck alltså. Åh, gnälligt värre då ja. Men ni kan tänka så här; jag skulle aldrig gnälla om jag inte hade riktigt ont;) Så nästa gång blir jag kanske inte lika gnällig, hehe.

Hoppas i alla fall ni får en toppenbra dag! Puss och kram på er

Avslöjande

Hej på er

Nu är jag hemma efter en toppendag med mamma och pappa. Vi har varit och handlat lite julsaker som jag tänkt köpa och njutit av julen helt enkelt:) På gränsen till för tidigt kanske? Nä, men det känns faktiskt inte så. Bara två veckor till första advent och jag har redan julkänslor:) Så det känns väldigt bra och jag är på konstant myshumör. Det enda som störde idag var att jag fick hoppa runt på kryckorna... Suck. Måste nog ringa till vårdcentralen imorgon och försöka få en akuttid. Det här funkar inte längre:/

Aja, i alla fall. Nu ska jag berätta för alla er som håller på att spricka av nyfikenhet över vad vi gjorde igår:) Har fått några sms om vad vi gjort;) Så här kommer det; vi var på en kennel och hälsade på vår favoritras Svensk lapphund. Vi har pratat länge om att skaffa hund så nu ordnade jag så att vi kunde hälsa på en uppfödare och lära oss mer om rasen. Vi har i och med detta bestämt oss för att skaffa en valp och om allt går som det ska blir vi "med valp" i april:D Så himla roligt! Jag tror att älsklingen uppskattade överraskningen och nu håller vi redan på att tänka ut ett namn:) Längtar redan!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen. Lång dag i skolan imorgon igen. Hoppas ni har en mysig kväll! Puss och kram



En sån här liten pälsboll kommer att bli vår senare i vår:)

14 november

Godmorgon!

Oj vilken bra dag det blev igår:) Jag får inte berätta än vad vi gjorde så får återkomma ikväll;) Älsklingen vill hålla det hemligt en stund till hehe. Men det blev väldigt bra kan jag avslöja.

Mitt ben¨håller seriöst på att ta livet av mig. Eller nej, riktigt så illa är det inte, men det gör fruktansvärt ont. Krampar och värker så jag håller på att bli tokig. Hoppar runt på kryckor och tycker allmänt synd om mig själv... Stackars älsklingen..

Idag ska jag tillbringa dagen med mina fina föräldrar. Det är ju fars dag så ska fira pappa lite också så klart:)

Hoppas ni får en jättebra dag. Nu ska jag äta lite och sen göra mig i ordning. Allt tar längre tid just nu:/

Puss och kram på er

13 november

Godmorgon Godmooooorgon:D

Sovit gott? Om det inte märks så är jag väldigt pigg och har sovit väldigt gott. Igår kväll var det filmkväll här hemma. Jag, älsklingen och min fina vän Karin lagade mat och tittade på film. Det blev Sex and the City 2 och Clash of the Titans. Den första var ju kanonbra så klart:) Den andra filmen var helt okej, men väldigt kort. Känns som om den borde varit längre så att man hade kommit in i handlingen mer. Men som sagt, väldigt mysigt i alla fall!

Att jag är pigg beror inte bara på att jag sovit så gott egentligen. Idag är det ju dags för mig att överraska min underbara älskade pojkvän! Vill inte avslöja nåt än, vill hålla det hemligt för er med ett tag till;) Men det är något vi båda funderat på ett tag, så mycket kan jag säga:D Just nu är han och jobbar så jag är helt rastlös här hemma nu. Kan knappt gå idag heller. Suck... Får nog gå till läkare på måndag, det här känns helt fel. Och det kommer nog inte läka ut själv. Inte på ett tag i alla fall. Så om läkaren kan skynda på det hela så är det mer än välkommet;)

Hoppas ni får en underbar dag i det fina vädret! Puss och kram på er♥




12 november

Godmorgon!

Ajajaj, buhu, är allt jag har att säga just nu:( Har så sjukt ont i min vad och min häl att jag inte kan gå alls idag... Hur gick det här till?? Hoppar omkring på kryckor här hemma, men det tänker jag f*n inte göra i skolan. Tror jag... Nej, men det kan jag inte. Får ta en Ipren och försöka ignorera att det gör ont. Det ser ju bara löjligt ut annars. Jag kan ju liksom gå på benet, bara det att det gör ont. Älsklingen tycker jag ska gå och kolla det, men jag vet inte. Tror jag ger det helgen innan jag ger upp. Avskyr att gå till läkaren. Känns som om jag tycker så otroligt synd om mig själv att jag måste visa det för en läkare. Aja, måste jag så får jag väl bita ihop;)

Idag är det skola igen. Toppen:) Tio till tre så lite lagom mjukdag typ. Sen blir det myskväll med en vän och älsklingen. Vi ska äta tacos tänkte vi och sen se en film. Jag skulle dock handla på vägen hem... Hmm. Aja, det får gå. Vi har tvättid idag också, men det får jag nog tyvärr lämpa över på älsklingen. Usch, känner mig elak. Han jobbar jättemycket just nu och så kan jag inte ens göra nåt här hemma längre:( Skit, skit, skit!

Nä, nu ska jag försöka rycka upp mig. I värsta fall får vi ta hämtmat ikväll. Det löser sig säkert. Men störigt är det. Nää, det går inte att sluta gnälla va?;) Nu ska gnällfia gå och göra frulost och försöka rycka upp sig:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Fredag idag ju:D Puss och kram på er

Hemma igen

Ojojoj, helt slut nu. Låång dag i flera meningar. För det första har jag ju inte gått i sklan varje dag på evigheter. Sen så var det långt tidsenlig eftersom vi gick mellan tio och fem. Dessutom var dagen lång eftersom ämnet kanske inte var det absolut roligaste;) Intressant, men väldigt långt...

Aja, när jag skulle cykla hem kom jag på hur jag skulle göra en mäklarbeskrivning om jag skulle sälja Malmö...;

"Tycker du om vind? Tycker du om att cykla och gå i konstans medvind, oavsett vart du vänder dig? Tycker du om att alltid ha ett naturligt fluffigt, vinpinat uteseende? Tycker du om fenomenet att det aldrig någonsin regnar och snöar nedåt utan från sidan? Då är det här din stora chans att få dina önskningar uppfyllda! Malmö är, med sina 360 dagar med blåst, den stad som garanterat kommer att uppfylla dina drömmar. Passa på!"

Argh, jaa, hade världens motvind hela vägen hem och det var svinkallt ute:( Inte kul. Min häl och nu även vad gör svinont också:( Usch, usch, usch. Har smörjt in hela foten och hela vaden med tigerbalsam nu så hoppas på att det ska hjälpa. Stinker gör det i alla fall minst sagt. Stackars älsklingen när han kommer hem;) Maten lär väl smaka sånt sen haha:D

Nåja,nu ska jag gosa ner mig här hemma. Har redan tänt en massa ljus överalllt så mysfaktorn är på gång;) Hoppas ni får en fin kväll! Puss puss

11 november

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit bättre än på länge faktiskt:) Känns bra att sova så bra just nu. Hoppas det kan hålla i sig. Resultatet från tentan i skatterätt kommer inte förrän på tisdag så jag får kanske sova ordentligt i helgen också;)

Jag vaknade dock i morse av att min häl värkte värre än nånsin... Vad är det här? Helt sjukt ju. Jag har ont i min häl liksom... Hur låter det, haha?:) Skulle nog inte ha dansat igår om man säger så, men vad gör man? Får försöka vila lite nu nån dag. Usch och fy. Jag vill träna ju. Ut och springa ikväll och så... Men vill samtidigt kunna gå normalt. Argh, varför ska allt sånt här alltid komma när man ligger bra till i träningen? Suck:/

Aja, idag har jag sex timmars föreläsning om fukt. Lagom kul kanske, men jag tycker ändå att det ska bli lite intressant faktiskt. Det är ju som sagt sånt här som jag vill syssla med. Hus och så alltså inte fukt och mögel och sånt, haha:)

Hoppas ni får en jättebra dag. Ser ut som att det skulle kunna bli en fin dag. Hoppas, hoppas för jag ska cykla idag:)

Puss på er♥

Kvällstid

Nu har jag ätit precis efter att ha kommit hem från min jazzklass. Gick sådär, med tanke på att jag fått nackspärr-igen... Hur är det möjligt? Jag brukar max få nackspärr en gång om året, om ens det:/ Känns ju sådär kul också. Åh, varför ska kroppen börja krångla så fort man kommer igång med träningen???

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ner i sängen med en bra bok. Har en låång dag i skolan imorgon. Men som sagt, jag ser faktiskt fram emot det lite:)

Hoppas ni har en bra kväll! Puss och kram. Sov gott!

Snart på väg

Ja, nu har jag ätit frukost, ordnat lite inför min älsklings överraskning på lördag och vaknat till liv:) Så nu ska jag göra mig i ordning och sen ge mig iväg. Tar faktiskt bilen idag. Lite p.g.a att regnet hänger över oss här och lite för att jag ska slippa stressa ihjäl mig till dansen sen. Vi slutar fem på skolan och sen börjar dansklassen kvart över sex. Måpste ju hinna hem om och byta om och så. Känns lite fel att sitta i träningskläder på en högskola:) På gymnasiet funkade det, men inte nu tycker jag. Satt på en tenta i danskläder och det kändes fel, även om jag klart hade mjukisbyxor och så över:)

Hoppas ni har en bra dag och att den fortsätter vara bra:) Puss

Disney och jag

Här kommer ett nytt klipp från Disney då:) Nej, jag har inte vuxit upp än haha. Nu är det ju dessutom Piff och Puff och de kan man ju inte annat än tycka är söta:) Se själva.


Hämta xdlogo_li...png (14,0 kB)

10 november

Godmorgon!

Sovit gott? Jag sov som en stock som vanligt, åtminstone fram till kvart i fem... Då vaknade jag av att min häl gjorde ont:/ Hade ont i den hela dagen igår också. Jätteskumt. Vet inte alls var det kom ifrån. Men älsklingen sa åt mig att ta en Ipren och det funkade faktiskt. Trodde jag aldrig, men det var toppen när smärtan släppte. Idag känns det lite bättre. Igår kunde jag inte gå på vänster foten utan fick halta omkring, men idag kan jag i alla fall trampa ner. Det sticker lite i foten, men det gör inte ont som igår. Hoppas det är över nu. Ska ju på dansklass ikväll;)

Idag är det skola som gäller. Jag måste säga att jag ser fram emot det! Jag har saknat föreläsningarna nu, precis som jag trodde:) Visst har det varit skönt att vara ledig, men samtidigt så har jag faktiskt haft rätt tråkigt. Alla kompisar har ju jobbat så har liksom inte haft någon direkt att ungås med. Så jag är faktiskt taggad inför skoldagen idag. Nu går jag i skolan mer eller mindre varje dag från och med idag. Vi ska börja läsa Byggnaden och teknik idag och det kommer bli så mycket roligare än allt annat vi läst hittills. Nu är det äntligen ett ämne som faktiskt kommer att behandla det som vi ska jobba med.

Enda molnet på himlen idag är att jag läste att vi ska få våra resultat på skatterättstentan denna veckan:( Usch, jag vill inte. Orkar inte med en omtenta till och det känns som att det blir det... Usch. Nää, bort med de negativa tankarna nu. Nu kör vi på med det här ämnet istället!:)

Hoppas ni får en härlig dag trots regnet och snön! Puss och kram på er♥


9 november

Godmorgon!

Hade precis skrivit ett bra inlägg här, men när jag skulle publicera försvann alltihop för att webbsidan inte kunde visas:( Skit också!

Aja, vad jag skrev var att jag är ledig idag:) Så jag ska med gott samvete göra ingenting. Här hemma är allt redan gjort så jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag latar mig ens:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss

Åh neeeej

Var precis ute och sprang och när jag kom hem kom jag på att vattnet ju ska vara avstängt fram till tolv idag:/ Bra jobbat Annika... Haha, typiskt mig;) Så nu får jag snällt sitta här svettig och äcklig fram till vattnet sätts på igen. Suck på mig alltså:D

Aja. Jag funderade under tiden jag var ute och sprang på hur jag ska ta mig till skolan idag. Det är ju rätt kallt så det lockade att ta bilen. Men vad kommer jag på nu här hemma då? Jo, älsklingen hade ju den till jobb idag. Bra där. Ni märker att det inte riktigt är min dag tanekmässigt idag va?;) Så jag har bestämt mig för att trotsa kylan och cykla till skolan. Får m.a.o se till att leta fram en mössa och ett par strumpbyxor så att jag slipper frysa ihjäl... Och jag som inte är något mössmaterial precis, jag kommer ju att se hur rolig ut som helst, haha:) Aja, den bjuder jag på.

Ha en fortsatt kanonbra dag! Kram kram

8 november

Godmorgon!

Oj, vad kallt det är idag... Frosten ligger tjock utanför fönstret, men solen skiner. Älskar sådana här morgnar. Mysigt med frosten som glittrar i solens strålar. Precis som det ska vara:) Om en stund funerar jag på att gå ut och springa. Har ju inte tränat alls sen förra måndagen... Tog lite novemberlov på den fronten så att säga;) Ville hellre mysa med älsklingen hemma i soffan. Men nu är det dags att ta tag i det igen. Sen har jag ju balettklass ikväll också. Missar min jazzlektion p.g.a tentan idag:/ Aja, så är det.

Ja, tenta idag då alltså... Är sjukt nervös som vanligt. Har läst allt och har pluggat en hel massa, men känns ändå inte helt bra:/ Borde kanske ha pluggat ännu mer? Kommer jag skriva tillräckligt om allt? Argh, jag blir tokig på mig själv!! Men kanske inte så konstigt när jag fått underkänt på en del tentor efter att jag, enligt mig själv, pluggat hårt... Så jag vill liksom inte misslyckas mer;) Nä, vad tusan, det här ska gå bra!

Hoppas ni får en jättefin dag idag! Puss och kram på er♥

7 november

Godmorgon!

Eller nej, vi har faktiskt varit vakna en stund här redan:) Jag mår sådär oförskämt bra som man inte ska dagen efter typ, hehe. Nä, men det var lugnt igår. Riktigt, riktigt kul dock! Så skönt att bara slappa och ha kul med en massa roliga människor. Perfekt. Mycket skratt, god mat och gott att dricka. Perfekt lördag helt enkelt:) Mycket mer positiv rent allmänt idag faktiskt.

Idag blir det lite halvslappt. Vi måste städa dock. Och sen ska mina föräldrar komma på middag ikväll. Sen måste jag försöka trycka in lite plugg nånstans också... Måste. Har ju tenta imorgon så måste få tid att gå igenom allt. men har några timmar imorgon också i värsta fall:)

Nu ska vi snart gå till affären och fixa lite mat för ikväll. Jaa, gå får det ändå bli haha:D

Hoppas ni får en härlig söndag i solen! Puss och kram

6 november

Hej svejs

Så var det jobbdag då ja;) Då blir det lite sämre uppdatering. Sen är jag inte riktigt på humör heller... Inga detaljer, men det ska nog ordna upp sig.

Ikväll ska vi på Halloweenfest och det ska bli så jäkla kul!! Nu ska vi sätta upp lite hyllor här hemma så nu ska jag stänga av här:)

Hoppas ni får en trevlig kväll! Puss på er

Uppspelt

Åh, är helt uppe i varv här hemma just nu. Anledningen? Jo, jag har ordnat en överraskning åt älsklingen:D Ska ta med honom på en utflykt så att säga nästa helg. Och jag vill inte skriva vad det är om han läser det här, eller om någon annan råkar säga något;) Men jag tror han kommer att bli rätt chockad och väldigt glad. Hoppas jag... Nu ser jag redan fram emot nästa helg, haha:) Knäppt kanske, men skönt samtidigt att ha något att se fram emot efter tentan.

Justja, kom på att jag ju skulle tvätta idag också... Så var nere för en stund sen och slängde in tvätten. Nu ska jag sätta mig och plugga en snabbis innan jag ska ner och byta i maskinerna. Här går det undan ser ni;)

Puss på er


5 november

Godmorgon!

Tog en minisovmorgon idag, hehe:) Tänkte jag kunde behöva sova aningens längre idag i och med att jag ska jobba ikväll. Jobbar ju imorgon också så det blir ingen sovmorgon av då heller. Men sånt är livet. Söndag kan jag sova hela morgonen om jag vill. Måste ju plugga nån timme på eftermiddagen, men det känns faktiskt ganska bra redan nu. För en gångs skull så känns det okej inför tentan. Men man vet aldrig hur det går ändå.

Aja, det ska jag strunta i nu. Ska snart sätta igång och plugga, men ska äta lute frukost först. Måste ju börja dagen på ett bra sätt:) Köpte saffrangifflar igår också så det blir en riktigt lyxig frukost;)

Hoppas ni får en bra dag idag! Det är ju fredag och allt!! Puss och kram på er♥

Vilken kväll

Blev en liten utflykt till IKEA idag:) Vi åt lite och sen gick vi runt och ögonshoppade och shoppade lite småsaker;) Ögonshoppade möbler alltså, hehe. Aja, nu sitter vi och kollar på Criminal Minds och sen ska vi se klart Case 39 som vi började se innan... Den är skitläskig rent ut sagt:/ Jag sitter och gömmer mig bakom kudden och kramar söner älsklingens hand typ... Jag är inget bra på thriller/skräckfilmer hehe. Usch. Men vill klart se färdigt den nu när vi kommit halvvägs. Knäppt att vi alltid väljer filmer där barn är läskiga dock...

Nu ska jag sätta mig i soffan bakom min kudde igen;) Hoppas ni har en fin kväll! Puss och kram

Kan verkligen inte koncentrera mig...

Plugg hit och plugg dit. Jag är så fruktansvärt trött på allt vad plugg heter nu. Och inte är det särsklit kul heller. Allt handlar om kommunikation, hur man lyssnar bäst, för sig bäst och hur man löser konflikter bäst... Suuuck säger jag bara. Om alla bara kunde uppträda moget och völuppfostrat vore världen en bättre och betydligt lättare plats att leva på. Joo, faktiskt. Och jag skulle slippa sitta och plugga psykologi just nu. Dubbelsuck;)

Nåja, älsklingen ringde precis och föreslog en liten utflykt ikväll så jag har i alla fall något att se fram emot. Träningen den här veckan går sådär, men det är ju lov och kroppen kan kanske behöva vila lite:) Får ta en löptur imorgon förmiddag istället.

Nu ska jag nog äta lite för att få energi och sen kör vi igen.

Puss puss

Min passion

Alla som undrar varför jag älskar dans: titta, beundra och förstummas...


4 november

Usch, redan den 4e? Vart tar tiden vägen?;)

Godmorgon förresten:D

Sovit gott? Jag har sovit som en stock inatt. Riktigt skönt att vara så trött när man ska sova. Det är lite därför jag är uppe lite tidigare idag igen:) Sen ska jag fixa lite saker innan jag sätter mig och pluggar också och jag vill gärna börja plugga innan tio... Tight schema kanske. Så bäst att sätta fart, hehe.

Hela dagen är det plugg idag igen. Totalt ointressant m.a.o;)

Hoppas ni får en underbar dag. Snart fredag:) Puss och kram

Lugn kväll

Blev ingen springrunda idag. Dels blåser det alldeles för mycket, dels så har älsklingen ont i benen... Blåsten står jag ut med, men tyckte klart inte heller att älsklingen skulle springa med ömma skenben. Lite trist kanske, men samtidigt rätt mysigt att bara ta det lugnt hela kvällen:)

Nu ska jag se Paradise Hotel och sen kanske lite mer Gilmore Girls:)

Puss

Hemma

Hemma igen ja. Gick väl sådär bra att plugga idag... Usch, ingen motivation alls. Men fick några trevliga timmar mer snack och fika istället;) Världens beslutsångest på PicNic inne i stan bara. De har så många olika fyllningar på sina baguetter så Helene och jag stod som två frågetecken en bra stund innan vi bestämde oss. Han måste ha haft roligt åt oss Helene, haha:D

Nu är jag hemma och har planerat att laga mat till älsklingen ikväll. Först ska vi springa dock. Jag har även köpt en liten present till honom idag. Ingen särskild anledning, ville bara ge honom något för att visa hur mycket jag uppskattar honom och allt han gör, direkt eller indirekt, för mig varje dag. Älskar honom så mycket och han förtjänar all uppskattning han kan få.

Sitter och tittar på Gilmore Girls just nu. Har köpt andra boxen nu så jag är jätteglad:) Min favoritserie, helt klart! Måste försöka köpa resten av säsongerna också sen:)

Hoppas ni har det bra i kylan... Puss

3 november

Godmorgon!

Åh, har vaknat med världens magknip... Gör så ont att det strålar upp i axeln:( Det gör så på mig ibland, ingen aning om varför. Helknäppt. Får liksom ont på baksidan av axeln, över skulderbladet typ. Skumt. Det brukar släppa efter ett tag, men just nu kan jag knappt sitta upp:/ Usch. Önskar det fanns ett snabbt sätt att bli av med det bara för det är sjukt irriterande.

Aja. Idag blir det för omväxlings skull plugg;) höhö. Kul;P Ska till biblioteket med Helene idag i alla fall så det blir nog en hel del gjort idag. Ska bli skönt att vara hemifrån idag igen. Då kanske jag kan vara lika effektiv som igår;)

Hoppas ni får en jättebra dag. Nu ska jag försöka resa mig upp och äta lite....

Puss och kram på er♥


Lite bättre

Nu sitter jag på plats och pluggar för fullt. Dock är det inte världens lättaste ämne att plugga så att säga. Bättre än skatterätt, för det finns inga siffror;) Men svårt eftersom jag aldrig skrivit tenta i psykologi förr... Man vet ju inte riktigt vad man ska plugga extra på t.ex... Men jaja, det löser sig:) Ska läsa alla böcker från pärm till pärm så får vi hoppas att det räcker helt enkelt:)

Hoppas ni har det bra där ute! Puss

2 november

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Tror jag somnade så fort jag la huvudet på kudden typ:) Så himla trött igår. Balettklassen gick sådär, kroppen var trött och seg. Idag har jag ingen träning ikväll och det ska faktiskt bli riktigt skönt:) Ska nog laga nåt riktigt gott till middag och bara mysa kvällen igenom.

Men först ska jag plugga i många timmar. Har bestämt mig för att åka iväg och plugga. Det går ju inte så bra här hemma så får testa miljöombyte och se om det kan funka bättre;)

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag ge mig iväg. Längtar till ikväll. Bara slappa:)

Hoppas ni får en fin dag! Puss och kram på er♥



Så trött på det här vädret nu:(

Oambitiös till tusen...

Plugga var det ja... Hm, det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Suck:( Känns ju sådär bra. Men så är det. Om nån timmes tid ska jag i alla fall till dansstudion och dansa balett. Mycket roligare ju;) Får köra dubbelt upp imorgon istället. Upp tidigt och sen sitta hela dagen! Önska mig lycka till, hehe;) Nä, men nu måste jag så då ska jag se till att göra det.

Ha en fin kväll. Puss och kram

Överraskning

Älsklingen kom hem precis på sin lunch:) Mycket välkommet avbrott i pluggandet ju. Passade på att laga lite mat till oss båda. Jag är inte precis världsbäst på att laga mat till mig själv. Brukar glömma äta när jag är själv t.o.m:/ Så det passade ju bra. Nu ska jag snart ta tag i pluggandet och köra på tills älsklingen kommer hem efter jobb. Då ska vi in till stan och fixa pass. Våra går ut en månad för tidigt för att de ska vara giltiga när vi åker hem från Thailand. Typiskt. Menmen, det skulle ändå behöva göras så det är ju lika bra att det blir gjort nu:)

Ha det bra. Puss

1 november

Godmorgon!

Sovit gott? Jag fattar inte att det är måndag igen. Helgerna bara rusar iväg. Jag hinner ju inte med;) När jag är helt ledig går tiden så fort. Och jag är så himla seg också eftersom vardagarna går i ett hela tiden. Börjar jag bli gammal kanske, haha? Nä, men det har varit en underbar helg med nära och kära så jag är nöjd:)

Idag blir det plugg, plugg, plugg. Det är tentavecka, vilket innebär att tentan är nästa måndag så det är bara att sätta igång och köra stenhårt! Den här gången är det dock ett helt och hållet teoretiskt ämne så det ska nog kunna gå bra. Om inte läraren väljer att rätta oschysst då... Man vet aldrig, vissa lärare verkar ju sträva efter att fälla snarare än fria. Om man nu kan göra den jämförelsen, hehe;) Aja, det får gå som det går. Måste ju få godkänt, men orkar inte vara så hysterisk. Ska försöka vara lite lugnare den här gången. Får se hur det går, men ska som sagt försöka:)

Nu ska jag äta lite frukost och sen sätta fart! Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er♥



Så fint med höstblommor. Men nu är det slut med dem. Nu är det ju november... Jag hinner f*n inte med ju:/

RSS 2.0