31e maj

Godmorgon godmooooooorgon:)

Sovit gott? Det har jag. Som en stock. Visste typ inte var jag var när jag vaknade haha;) Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att jag ska iväg och träna... Japp, såhär tidigt. Helgalet, jag vet. Men efteråt är det ju så jäkla skönt:) Dock har jag himla ont i magen... Det beror troligtvis inte på laktos så antar att det kan vara stress eller nåt. Aja, går väl över:)

Nu ska jag snart iväg. Sen ska jag gå och klippa mig. Ska bli så härligt att bli lite omhändertagen:)

Hoppas ni får en härlig dag. Snart fredag:) Puss och kram på er!


30e maj

Hej på er

Allt bra idag?:) Värst vad kallt det blivit ute... Men på sätt och vis är det ju rätt bra, så blir det kanske lite sommar i juli också;) Förra året kom ju sommaren i maj och juni och juli regnade bort. Får hoppas att det här förlänger det lite:)

Den här veckan är relativt lugn för min del. Vi ska skriva en opponering på ett examensarbete och sen redovisa vårt på fredag. Men det är det lilla arbetet i jämförelse med hur det har varit veckorna som gick. Så nu börjar jag slappna av:)

Igår var älsklingen och jag ute och sprang. Jag har inte kunnat springa på nån vecka eftersom jag varit sjuk och hostan hållit i sig. Men igår kväll var det dags:) Riktigt skönt att vara igång igen. Och nu med nya skor också. Set var dags, de andra var 10 år gamla... Alldeles för gamla alltså;)

Aja, hoppas ni får en härlig dag idag:) Puss och kram på er


26e maj

Hej hopp:)

Hur är det med er en sån här helg då? Jag är sådär oförskämt glad just nu;) Examensarbetet är äntligen inskickat och alla tentor skrivna för den här gången. Känns så obeskrivligt underbart. Kan knappt fatta att stressen är över äntligen. Jag ska aldrig mer tillbaka till skolan utan binär det verkligheten med jobb som gäller. Men det känns faktiskt rätt bra:D Att ha rutiner och något att göra är mer för mig än att vara ledig titt som tätt. Det är ändå rätt trist med tanke på att det aldrig är nån annan som är ledig;)

Igår blev jag bortskämd hela dagen av min fina älskling. Vi var först och tränade och sedan och gjorde lite ärenden. Då bjöd han på lunch ute. På kvällen var vi på bio och sen bjöd han på middag ute. Så jag blev lite firad för att jag är klar:)

Nu sitter jag på bussen på väg till en balettklass och sen blir det mys med familj och älskling. Underbar helg<3

Hoppas ni har det bra i solen. Puss och kram på er:)


21a maj

Godmorgon på er

Sovit gott?:) Jag sover sådär just nu. Stressad till max så tankarna snurrar tills jag somnar av utmattning typ. Sen håller hostan mig vaken i omgångar så det är lite kollivarning på mig hehe;) Men imorgon skriver jag sista tentan för terminen och jag ber till alla gudar att den blir godkänd. Sen är det bara examensarbetet kvar som ska in torsdag kväll och sen är det, mer elle mindre, över. Vi har en redovisning och opponering också men i jämförelse är det inget jobb alls;)

Snart ska jag ut på en morgonpromenad med Sami och sen blir det plugg tills jag stupar och däremellan lite jobb. Har en del jobb att ta igen nu när jag varit sjuk. Men så är det, inget att göra åt ju.

Längtar tills den här veckan är över. Så fruktansvärt mycket. Jag vill ha tillbaka mitt liv. Helgen var i och för sig lugn och jag kunde vila lite men stressen ligger hela tiden och trycker på så helt kan jag aldrig slappna av.

Hoppas ni får en bra dag! Solen skiner i alla fall så det är ju en positiv sak såhär en måndag;) Puss och kram på er


16e maj

Godmorgon

Så var dagen här. Dagen som jag tyckte jag hade planerar förberedelserna för in till sista dagen. Men nu känns det inte så bra som jag tänkt. Jävla förkylning till att förstöra:( Får leva på hoppet att lite gått in trots att jag varit helt seg senaste två dagarna...

Aja. Börjar dagen med tvätt för att komma upp i tid och hinna plugga lite till. Så kanske hinner jag få in lite till?;)

Hoppas ni får en härlig dag. Snart ledigt för många av er! Puss och kram


15e maj

Godmorgon

Eller så vidare god är den ju inte. Vaknade om möjligt sämre än igår. Är helt igensvälld i halsen och huvudet dunkar. Är så sjukt sugen på att plugga..? Nja, inte direkt. Tentan kommer gå åt pipan imorgon:( Blir så ledsen eftersom den här gången har jag verkligen pluggat i god tid och kommit igång men kan det inte till 100% än. Skulle sätta det sista idag och mitt huvud känns som att det är fyllt av vadd eller nåt. Fan också. Varför händer sånt här alltid mig?

Örk. Aja, bara att bita ihop eller hur var det?;) Hoppas ni får en bättre dag än jag. Puss och kram på er


14 maj

Godmorgon

Mitt liv just nu: genomförkyld, helt utslagen, tenta på onsdag, jobb ikväll och imorgon kväll, tenta nästa tisdag och inlämning av examensarbete nästa fredag! Sammanfattning: Annika är galet panikslagen och kommer aldrig klara av alla delar... Annars är det bra;P

Hoppas ni mår bättre. Puss och kram på er


9e maj

Hej på er

Först och främst; Grattis min underbara syster på din födelsedag!!!!!!;D

Annars har jag inte mycket roligt att berätta. Sitter och skriver examensarbete så det blöder i ögonen. Nä inte riktigt så klart, men blir jäkligt trött i ögonen av att sitta vid datorn hela tiden faktiskt... Längtar verkligen tills det här är över. Är så trött på det så det finns inte...

Jag har i alla fall varit flitig och tvättat idag. Och vilken rolig tvättdag sen. Den började med att jag klev upp i god tid och sorterade tvätten i lugn och ro och förberedde allt för att sätta igång. Precis innan jag går ner i källaren upptäcker jag att tvättmedlet är slut... Och jag har glömt att köpa nytt:/ Så det är bara att åka iväg till affären och köpa tvättmedel. Skojigt värre va?;)

Aja, nu måste jag fortsätta skriva. Tror det blir en springtur i skogen sen som paus i skrivandet. Annars är det bara skriva som gäller. Hela dagen och hela natten. Typ;)

Bjuder på en söt bild idag, tror Sami vill ha lite svalka på nosen:) Eller...?

puss och kram på er


Tröööööött

Hej på er

Jag är på jobb ikväll och försöker hitta motivation till att prestera. Just nu är det sjukt tungt eftersom jag har så mycket i skolan. Vill bara hem och sova.. Helgen var intensiv med hundutställning och bröllopsfest. Så det blev inte mycket vila;)

Aja, jag hinner inte blogga mer nu. Men livet är lite upp och ner så ska försöka bli bättre på att skiva här senare:) Puss och kram på er


RSS 2.0