Samtal

För nästan 3 veckor sen sökte jag ett jobb. Ett jobb som eventuellt skulle kunna befria mig från den anställning jag har idag och som har med mitt framtida yrke att göra. Bra arbetstider också. För bra för att vara snat typ;) Och eftersom de aldrig hörde av sig så trodde jag just det, att det var omöjligt och inte menat för mig. Men så idag ringde de och sa att de ville att jag skulle komma på intervju på måndag!:D Hur glad blev jag då? Toppenglad så klart. Känns helt ofattbart. Så mycket roligt och bra händer just nu för mig. Nästan otroligt. Jag hänger inte med. Sen när började jag få sån tur? Det enda är ju klart betalningen... Den eviga frågan;) Räcker den här lönen för att sluta där jag jobbar nu? Jag hoppas verkligen det, med hela min kropp och min själ! Och jag hoppas ju att jag får jobbet också. Ska gå in och köra järnet på måndag. Visa att jag och ingen annan förtjänar det här jobbet:D Jajamän.

Nej, nu får jag sätta igång och läsa. Har haft lite lunch här så nu är det dags att vara flitig:) Ha det bäst. Puss

Duktig

Sådärja, nu är tvätten klar:) Sorterad och inlagd i garderoben. Min del av tvätten i alla fall;) Sen har jag diskat lite, bäddat sängen och bytt handdukar. Städa behövde jag inte för min fantastiske, underbare pojkvän hade redan gjort det igår när jag kom hem efter skridskoåkningen♥ Är han bäst eller vad???? Är så kär:)

Hoppas ni har det bra. Puss puss

Så bra det känns

Jaa, det känns så bra:) Ligger ju kvar på mest aktiva-listan. Trodde aldrig att jag skulle komma upp på den listan alls. Det var ju ett mål, men det kändes så himla långt borta. Och nu har jag legat på listan några dagar och det är lika kul varje gång att se det:) Lite stolt är jag över mig själv faktiskt. Det bevisar bara det alla säger, om man bara kämpar så klarar man vad man vill:)

Nu ska jag fortsätta tvätta! Puss på er

31 januari

Godmorgon!

Så var tvätten igång här då:P Urk, vad tidigt. Usch. På nåt sätt är det ändå lite lättare att gå upp om man typ ska till skolan. Då har man ett mål med den tidiga morgonen, men att bara gå upp tidigt för att tvätta... Nää, inte kul. Men så är det;) Just suck it up. Ska kolla lite på tv så länge. Kan ju njuta av att kunna göra det med gott samvete i alla fall. Sen i eftermiddag när tvätten är klar ska jag läsa lite i min kurslitteratur tror jag.

Jaa, det där var min dag det:) Och sen ikväll är det äntligen dags för dans igen. Har inte dansat sen i november nån gång när jag fick min muskelinflammation. Fick ju minst en månads dansförbud och sen släppte det inte ordentligt efter det så fick ha en veckas vila till och sen var det jul... Riktigt tråkigt. Dans är en så stor del av mitt liv att varje gång det är uppehåll så känns det som att det saknas något i mitt liv. Nu kommer jag ju dock vara riktigt sämst i gruppen haha:D Stel och kantig. Men jaja, så är det:) Får tänja ordentligt mellan klasserna så ska det väl gå bra.

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥



Bild från Dance and gym shop

Slut för idag

Nu sitter vi och tittar på Wallander här hemma. Ingen favorit för mig, men det funkar:) Funderar dock på att gå och lägga mig och läsa snart. Imorgon väntar tvätt på morgonen:/ Plus lite plugg. Har äntligen fått alla mina böcker jag behöver till kursen så har lite att ta igen...

Hoppas ni har det bra. Sov så gott. Puss

Hemma i värmen igen

Så, då var man hemma igen:) Karin och jag avr och åkte skridskor nån timme innan och sen åkte vi till BK och åt. Riktigt onyttig helg som sagt, haha;) Får vi ta igen nu i och med att veckan börjar imorgon! Hur som helst, det gick rätt bra att åka idag. Lite ovant i början, men mot slutet så var balansen tillbaka och det kändes hyfsat säkert:)

Nu står älsklingen och lagar mat♥ Har jag det bäst eller har jag det bäst?;) Så snart ska vi äta och sen blir det kanske lite x-box... Är himla sugen på att spela. Längesen sist nu. Jag brukar ju inte vara så bra, men kul är det:D Vill ha det där nya, Kinect. Är bloggen stor nog för att man ska kunna få det hemskickat, haha;) Nä, skojade, men fy vad lyxigt för de som kan skriva om en sak och sen ligger det på posten och väntar dagen efter:) Aja, det kan kanske vara nästa mål, efter 1000 besökare;D Min morfar brukar säga att siktar man mot stjärnorna så når man trädtopparna. Klokt. Men då siktar jag mot universum så kanske jag når stjärnorn. Haha, åh, vad jag svamlar nu. Måste vara för att jag är hungrig:)

Hoppas ni har det bra. Puss och kraam på er

30 januari

Godmorgon!

Jag kan bara inte sova längre än till åtta... Helt galet. Vaknar alltid vid den tiden numer:/ varför? Börjar jag bli gammal eller?;) Aja, skönt att ha en lång dag framför sig i alla fall.

Idag har jag och Karin planerat att åka skridskor. Ja, jag blev ju sugen när jag såg konståkningen inatt:) Det var så länge sen jag åkte konståkning och även sen jag över huvud taget åkte skridskor. Så det ska bli riktigt kul. Ikväll har vi än så länge inget inplanerat. Får väl se vad som händer helt enkelt:)

Hoppas ni får en jättefin dag idag! Puss och kram på er♥

Avslutar kvällen med lite konståkning:) Hö...

Avslutar kvällen med lite konståkning:) Höll ju själv på med det för några år sedan. Önskar att jag fortsatt... Aja, har ju dansen som är minst lika rolig:) Sov sÃ¥ gott pÃ¥ er! Puss och kram


Hemma

Hej på er:)

Allt bra idag? Nu har jag precis kommit hem efter en löparrunda med älsklingen.Sviiinkallt:/ Kändes som om lungorna frös för varje andetag... Men ändå skönt att luften är så lätt att andas. Plus  att det inte syns att man svettas så mycket, haha;) Fast jag blir typ röd som en skållad kräfta eller nåt efter att jag sprungit;)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det en lugn härlig kväll med en massa mys och film. Vi har hyrt tre filmer(kan återkomma om vilka...), köpt en massa godis, glass och chips och om en stund ska vi beställa pizza:D Ingen diet här inte, haha. Nä, mend et behövs ibland. Bara få äta en massa onyttigt. Veckorna är dock fria från sötsaker här:) Så man får passa på på helgerna ju. Ja, jag vet, vi skulle laga mat, men vi bestämde oss för att ta den tiden till mys istället:) Får bli en annan gång. Nu var vi ju duktiga förra helgen. Hallå, nån måtta får det ju vara, haha:)

Hoppas ni får en bra kväll! Puss på er♥


Källa

29 januari

Godmorgon...

Usch ja, är uppe såhär tidigt... En lördag... Men ska iväg till jobb om en liten stund så det är kanske inte så konstigt;) Jobbar bara varannan helg så det är väl inte så jättejobbigt egentligen. Men varje gång det är dags att gå upp såhär tidigt och älsklingen får ligga kvar så tar det emot;) Han har det ju så typ alltid stackarn så jag borde inte klaga på det heller. Men svårt att låta bli ju, hehe:)

Så idag jobbar jag mellan halv nio och två. När jag kommer hem sen ska jag svara på alla kommentarer. Så himla kul att se alla kommentarer också. Så fina och snälla:)

Ikväll blir det lördagsmys. Jag jobbade ju igår så får ta igen fredagsmyset, haha;) Har ingen aning om vad vi ska göra, men troligtvis laga mat ihop. Om vi inte är för trötta så vi fuskar lite;) Vi får väl se. Ingen utgång dock. Herregud,d et var ju evigheter sen... Skärpning på det, hehe. Nä, men vi har ju varit bortresta och allt och sen är det så jäkla kallt att jag inte har lika stor lust att gå ut som annars... Men nästa helg kanske:D Vi får väl se.

Hoppas ni får en jättefin dag idag! Svarar som sagt alla senare idag. Ha det bäst Puss och kram på er♥

Hur kul?

Gud vad kul med så många nya läsare:) Kan inte säga det nu, är helt överväldigad ju:D

Har precis kommit hem från jobb. Har bara ätit lite. Älsklingen har ätit kebabtallrik och jag får äta knäckebröd med keso, haha;) Aja, så är det. Nu ska jag bara in i duschen och sen sova. Ska ju upp tidigt imorgon igen:) Svarar på alla kommentarer efter jobb imorgon. Orkar verkligen inte nu:P

Sov så gott. Puss och kram på er


Trött i ögonen

Usch, har suttit alldeles för länge vid datorn... Ögonen är så himla trötta. Får lägga ner nu:) Bloggar mer senare. Puss

Glad:)

Var precis och hämtade posten och där låg ett paket från H&M:D Beställde lite från hemsidan för några dagar sen och nu har det kommit. Tycker det är toppen att beställa från dem. Det går fort och så kan man känna att det är kläder som ingen annan haft innan eller ens provat:) ´Beställde bl.a. ett par ballerinaskor så nu får våren allt skynda på, hehe. De är så fina så jag är helt kär i dem:)


Blev en kofta också:)


Korallfärgade, hur fina?:D Är så kär i dem...

Sen blev det ett linne och en duk också. Fick ju vara lite nyttig också när jag shoppade haha:)

Hoppas ni har det bra. Puss♥


I´m back on track

Jaa, är tillbaka på listan idag:D Så himla kul! Det här är ett av mina mål som jag haft med bloggen. Nästa är att få mer än 1000 besökare... Det lär väl dröja ett tag, men det är alltid bra att ha mål i livet;)

Sitter och tittar på Gilmore Girls och tänker på hur många saker som kan hända en i livet. Visst, det är skådespel och påhittat, men den här serien är en av få som jag känner att den har vissa inslag av sånt som faktiskt kan hända. Uppfostran, tonårsliv, vuxet liv, samboliv, jobbliv o.s.v. Och i och med det ger det många tips på hur varje situation kan lösas på bästa sätt. Jag har redan två säsonger och skulle gärna vilja köpa allihop:)

Har ni det bra där ute?:) Puss

28 januari

Godmorgon!

Det första jag tänkte på när jag slog upp mina ögon för en stund sen var att; neeej, ingen sol... Nu är allt grått och trist igen. Som vanligt:/ Usch, jag vill ju ha vår och massor med sol typ nu;)

Nåja, idag är jag ledig fram till klockan fem. Sen är det dags för jobb igen. Att det inte är så kul har jag ju tjatat om förr så det tar jag inte upp igen, hehe, men det kommer nog gå ganska fort faktiskt. Semestern gjorde mycket för inställningen till jobb och allt om man säger så:) Det kan ta emot, men det får gå. Det är ju inte för alltid liksom... Men jag skulle fortfarande vilja ha ett nytt jobb. Så om ni har nåt förslag, säg gärna till;) Gärna med arbetstider som gör att man kommer hem innan elva på kvällarna:/

Så vad ska jag göra idag då? Tja, börja med att svara på en massa kommentarer:D Så himla kul! Välkomna alla nya läsare, hoppas ni gillar det ni läser.

Hoppas ni alla får en jättebra dag! Puss och kram på er♥

Ger upp

Nej, nu ger jag upp för ikväll:) Går och lägger mig och läser en stund innan jag slocknar. Älsklingen har redan somnat. Så gick det med den myskvällen, hehe;) Aja, jag förstår ju att han är trött. Han var så snäll och hämtade mig i stan efter bion igår så det blev rätt sent. Sen har han jobbat hela dagen också. Så då hade jag också varit trött om man säger så;) Får ta igen det en annan kväll. På lördag kanske t.ex.

Hoppas ni haft en mysig kväll. Sov så gott. Puss och kram♥



Åh, hittade den här bilden på John Blund. Så himla söt ju:) Källa


Färdig för dagen

Nu har jag precis kommit in genom dörren efter en löprunda med älsklingen. Det börjar gå riktigt bra nu igen och även om det är en bit kvr till formen i höstas, och framförallt min drömform, så känns det riktigt bra! Kroppen känns pigg och samarbetsvillig. Får hoppas det fortsätter:)

Innan jag hoppar in i duschen tänkte jag göra lite snabb styrka... Kommer nog gå sådär bra, men lite stretching blir det i alla fall;)

Superkul att så många nya läsare stannar kvar! Hoppas ni fortsätter följa:)

Ha en jättefin kväll! Puss och kram på er♥


Källa Det märks att jag älskar blommor eller?;)

Hemma igen

Så nu är jag hemma igen efter en härlig promenad i solen:) Åh, älskar när vädret är såhär. Solsken, men ändå lite småkyligt. Perfekt:) Men jag kan ju inte säga att jag inte längtar efter våren. Det är min favoritårstid, helt klart. När solen börjar värma, snödropparna börjar titta fram, vitsipporna blommar och allt börjar bli grönt igen. Och man kan ha sin älskade skinnjacka igen;) Längtar verkligen till jag kan ha den igen. Det är liiite väl kallt nu om man säger så, hehe;) Och sen när de börjar sätta fram uteserveringarna... Åh, jag längtar så himla mycket:)

Nu ska jag fixa med lite saker, sen kommer älsklingen hem:D Ska ut och springa då och sen blir det sallad med nybakt bröd och hemmagjord salladsdressing. Smarrigt värre;)

Hoppas ni har det bra. Puss på er


Lite såhär ser det ut här idag:) Källa

Ta tag i dagen

Nej, nu har jag ledat i sängen och kollat runt på internet och på The Hills hela morgonen så nu får jag ta tag i den här dagen tycker jag:) Mysigt att kunna ligga länge i sängen, men det känns så onyttigt på nåt sätt, hehe. Särskilt nu när det är så fint väder. Får ge mig ut på en promenad i det vackra vädret istället.

Tänkte handla lite till ikväll också. Älsklingen och jag har setts så lite senaste dagarna så ikväll blir det myskväll:) Efter en löprunda, hehe;) Lite nyttiga får vi ju vara. Så det blir sallad också till middag. Men det är ju bara gott egentligen. Med lite hemmagjord dressing. Mums!

Justja, igår var jag tvungen att lämna in min förlovningsring för förminskning:( Kändes så himla konstigt att lämna den ifrån sig. Idag har jag en annan ring på mig på samma finger så det känns inte lika tomt, men fortfarande lite konstigt... Hoppas det går fort att flrminska den. Vill ju ha tillbaka min fina ring. Den betyder så mycket för mig så klart. Måste bara säga igen att jag har världens finaste pojkän, nemera fästman♥

Nej nu ska jag sätta fart:) Hoppas ni har det bra. Puss på er



Källa

Love and other drugs

Jag var ju på bio igår och såg filmen Love and other drugs. Filmen handlade om en ung man som ska sälja läkemedel och genom detta träffar en kvinna med parkinson. Genom filmen får man möta deras olika motgångar och medgångar. Den kan verka väldigt allvarlig och dramatisk, men den har en hel del komiska inslag som hela tiden rör handlingen framåt. Man blir aldrig uttråkad utan det händer hela tiden saker. Den är absolut sevärd och filmen berör verkligen. Se den gärna om ni får chansen:)

Puss



Källa


27 januari

Godmorgon på er!

Idag har jag gett mig själv en riktigt härlig sovmorgon! Är ledig, behöver inte plugga och har inte fått mina böcker så att jag kan läsa i förväg. Så för en gångs skull får jag lova att bara slappa och ha det bra:) Känns väldigt bra kan jag säga. Just nu svarar jag på kommentarer t.ex. och sen ska jag kolla runt lite på andra bloggar, äta lite frukost och sen kanske kolla på lite gamla avsnitt av The Hills. Det är ju min favoritserie nästan:) Vissa tycker den är hur löjlig som helst, men jag tycker det är rätt kul att se alla intriger och spel:)

Solen skiner äntligen här nere och jag känner direkt att jag får mer energi! Hoppas den stannar kvar. Det blir kanske en promenad i det fina vädret lite senare då också:) Svårt att sitta inne nu när man gnällt på regn och grått så länge;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥

Hej på er! Sitter och väntar på Karin på b...

Hej på er! Sitter och väntar på Karin på bion. Vill inte gärna stå ute:) Tror tentan gick rätt bra faktiskt. Hoppas verkligen det i alla fall:) Hoppas ni får en mysig kväll! Puss och kram


26 januari

Godmorgon!

Tidigt, tidigt idag:P Inte så kul, men så är det. Imorgon har jag sovmorgon i alla fall:) Ska sova hela förmiddagen då typ, haha. Nej, men det ska bli skönt att bara kunna ta det lugnt då. Det har varit mycket på gång på sistone igen. Egentligen är det ju skönt att komma igång på morgnarna, det är bara det att det tar emot att gå upp när det är så mörkt ute:/

Idag är det skola hela dagen för min del. Börjar med föreläsning mellan tio och ett och sen tenta mellan två och sex... Längtar redan tills den här dagen är över;P Ikväll ska jag och Karin gå på bio och se Love and other drugs. Ska bli såå skönt att bara koppla av ikväll. Hoppas inte jag somnar i biosoffan bara haha;)

Jag åkte ju ut från aktiva-listan igen hehe. Svårt att komma upp på listan, men lätt att åka ut. Okej, men då vet jag det. Bara att kämpa sig tillbaka ju:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥

Men Sverige...

...ni skulle ju vinna nu när jag bjudit min underbare pojkvän på er match;) Haha, lite synd ju. Men hoppas han haft det bra ändå. Ska snart åka och hämta honom. Plugget gikc väl.. Sådär? Nja, snarare käpprätt åt skogen:/ Usch, inte bra alls... Men så är det. Får göra mitt bästa imorgon och går det inte så går det inte. Och går det, jaa... Tror ju inte det, men ändå.

Hoppas ni haft en fin kväll. Sov så gott. Puss på er

Ensam ikväll

Hej på er:)

Nu har jag nästan precis kommit hem... Blev en lång eftermiddag. Skolan gick väl hyfsat fort. Även om psykologi inte är riktigt min grej:P Aja, men så är det. Sen körde jag älsklingen till handbollen:) Jag har ju varit så snäll och bjudit honom på det idag. Själv ska jag plugga... Inte så kul, men imorgon är det tenta och sen är det äntligen över för den här gången. Hatar tentaplugg. Suck.

Usch, jag måste sluta gnälla om tentor hela tiden, hehe;) Blir bara så trött.

Så himla kul att så många nya läsare hittat hit. Det är jättekul att veta att man skriver för lite fler nu:) Hoppas alla får en jättefin kväll! Puss och kram på er

Snart iväg

Nu måste jag börja göra mig i ordning här. Ska ta bussen om en timme. Ska svara på lite kommentarer i eftermiddag tänkte jag:) Jättekul att så många läser nu. Blir helt till mig ju;)

Ha det bäst! Puss och kram

Anledning

En av anledningarna till att jag en gång började blogga var för att dels bevisa för mig själv att jag vågade, dels för att visa andra att jag vågade. Vågade vad? Visa upp mig, eller det jag skriver, men det är en del av mig. Varför skulle jag inte våga det? Tjaa, jag har alltid fått höra att jag var annorlunda... Ända sedan första dagen i skolan i första klass fick jag veta att jag ser ovanlig ut. Att jag inte passar in, att jag inte ser ut som alla adnra och att jag inte har samma rätt som alla andra.

Detta har jagat mig länge och gör det, tro det eller ej, fortfarande. Inte på samma verbala sätt, numer är det på ett tyst sätt via fniss, flin och viskande. Men jag har lärt mig ignorera allt sånt. Jag har lärt mig stänga öronen för allt viskande och ignorera fniss och flin. Mina föräldrar har varit ett otroligt stöd för mig. Det är de som har lärt mig älska mig själv och uppskatta min tillvaro istället för att se allt det negativa och höra alla nedvärderande kommentarer. Numer känner jag bara att jag är otroligt lycklig i min situation, förlovad med världens finaste kille, lägenhet, bil, utbildning, härlig familj o.s.v. Jag kunde fortsatt flera sidor över allt jag är tacksam över. Mitt liv har bara blivit allt bättre och bättre. Och blir bara bättre och bättre.

En annan anledning till att jag började blogga var att jag ville nå ut till andra som är/har varit i samma situation som jag. Därigenom vill jag kunna säga till alla att de duger mer än bra med hur de är. Att de är vackra precis som de är och att de ska älska sig själva oavsett vad andra säger, tycker och tänker. De ska gå med huvudet högt och vara stolta över sig själva.

Jag lärde mig att älska mig själv, det kan alla göra...♥

Mest aktiva-listan

Herregud, jag såg precis att jag lyckats ta mig upp på mest aktiva-listan på blogg.se:D Hur glad blev jag för det? Superduperjätteglad ju, haha. Det har varit ett av mina mål på sistone. Ska se till att bita mig fast på den listan kan jag säga, hehe;)

Nu blev min dag genast lite bättre:D

Hoppas ni har det bra. Puss♥

25 januari

Godmorgon!

Sovit gott? Jag sover jättekonstigt just nu... Mardrömmar som leder till huvudvärk och jag vaknar hela tiden och kan knappt somna om. Nån som vet varför? Inte alls kul:( Vet inte alls vad det kan bero på. Jag brukar förvisso sova dåligt dagarna innan en tenta, men ändå. Inte såhär.

Aja, inget att göra åt det nu. Idag har jag föreläsning, men inte förrän klockan ett. Känns lite konstigt faktiskt. Men har gått upp lite tidigare, dels för att jag inte kan sova, men främst för att plugga. Igår gick det inte alls bra att plugga... Varje gång jag började så slutade jag efter typ fem minuter för jag orkade verkligen inte. Alltså inte orkade som i jobbigt utan mer för att jag inte har någon som helst motovation. När man vet att lärarna rättar så otroligt noga att ingen i klassen får VG... Då är det svårt att hitta motivation om man säger så:( Men det är bara att bita i. Så idag ska jag kämpa på. Det blir en del plugg ikväll också. Älsklingen ska ju på handboll idag så jag kan sitta utan att vara tråkig;)

Efter tentan imorgon ska jag gå på bio och det är kanon att ha något att se fram emot efter. Allt blir lite lättare då:) Sen på torsdag ska jag få lov att vara helt ledig faktiskt;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥

Källa

Tar kväll nu

Åh vad roligt att så många nya besöker min blogg:) Jättekul. Trodde aldrig jag skulle kunna skriva så att andra blev intresserade. Tack för era fina kommentarer:)

Nu tänkte jag ta kväll. Älsklingen och jag var ute och sprang för en stund sen. Gick sådär för min del... Har haft en himla magknip hela dagen och den gjorde ju inte saken bättre precis:/ Men men så är det. Skönt var det i alla fall:) Nu väntar Top Model och sen Guldbaggegalan. Stackars älsklingen, haha. Men har bokat in tvn i god tid, hehe;)

Hoppas ni får en mysig kväll! Puss på er♥

Tvätten klar, lunch nästa

Nu är tvätten äntligen klar. Torr, uppburen och sorterad:) Så jag känner mig lite duktig ja. Nu ska jag äta lite lunch tänkte jag. Blir uppvärmd lasagne:) Mums! Sen tänker jag, jaaa, gissa:P

Banan till frukost?

Tomt i våra skåp... Så det fick bli en banan och lite annat ihopskrapat i köket;) Dags att handla kanske haha. Nu är det mesta av tvätten klarr. Nu ska allt bara torka och sorteras... Suck. Aja, så är det:) Plugg nu då...

24 januari

Godmorgon...

Usch vad tidig morgon;) Ja, jag vet att vissa av er varit vakna ett bra tag, men min klocka ringde kvart i sju och det var tidigt för mig;) Det är tvätt idag så jag fick ta det passet. Är så trött på att springa upp och ner för trapporna här. Nästa lägenhet får f*n ha hiss, haha. Bra träning klart så jag klagar ju inte hysteriskt;)

Idag ska jag plugga, plugga, plugga:/ Urk, vad trött jag är på allt sånt här nu... Ska det aldrig ta slut??? Nää, nu måste jag klara det här.

Ikväll ska jag dock träna. Egentligen skulle jag dansat, men det blev inställt p.g.a. för få anmälda. Lite tråkigt. Jag var laddad inför några dagars balett. Men så är det:) Får se fram emot nästa vecka istället när vårschemat kommer igång.

Hoppas ni får en jättebra dag trots att det ju tyvärr är måndag... Puss på er♥

23 januari

Godmorgon!

Hur är det med er idag då? Efter en härlig kväll igår så är jag pigg och glad idag:) Solen tittar fram lite här dessutom så det ger ju alltid lite extra energi.

Idag ska jag ha lite kvalitetstid med världens bästa föräldrar♥ Vi ska ut och gå en sväng och sen hem till dem och äta middag. Riktigt mysig dag. Den här helgen har bara haft mystema med andra ord:) Men det kan behövas ibland. Älsklingen är och fiskar nu på förmiddagen, men han kommer och äter middag sen. Så jag får vara med alla jag älskar mest. Då trivs jag bäst:)

Nu ska jag göra mig i ordnming, de kommer och hämtar mig om en stund. Hoppas ni får en bra dag! Puss puss

Handboll=läsning

Hej svejs på er:)

Åh, vilken underbar dag jag har haft idag. Världens finaste pojkvän kom hem tidigare än tänkt från jobbet. Så vi kunde ge oss iväg snabbare än vi trott. Härligt:) Vi åkte ut i skogen som sgat. Det var dock betydligt mer snö kvar än vi trodde så det blev lite extra motion där om man säger så hehe:) Hålla emot i nerförsbackarna och sen hålla sig på fötterna mellan backarna. Jag köpte ju nya gummistövlar igår och de hade riktigt bra fäste. Blev lite förvånad, gummistävlar brukar ju glida på is annars. Så jag gjorde ett bra val helt enkelt, hehe;)

När vi kom hem lagade vi mat ihop. Det blev en getostlasagne med zucchini och aborigin. Eller hur det nu stavas... Brukar alltid stava det fel;) Gott som bara den var det i alla fall. Men nu är jag proppmätt, ser ut som att jag är i femte månaden ellet nåt, haha. Skönt att bara kunna ta det lugn nu ikväll.

Just nu sitter älsklingen och tittar på handboll. Jag tittat lite till och från och läser lite, bloggar lite och pysslar lite med annat:) Passar bra. Men en riktig myskväll är det i alla fall.

Hoppas ni har det minst lika bra! Puss på er♥



Såhär ser mina nya gummistövlar ut:) Riktigt sköna från Vagabond. De har ju typ bara sköna skor:) Köpte dem på Nilson.

22 januari

Godmorgon!

Sovit gott?:)Det har jag. Somnade som en stock igår och vaknade av att ha världens finaste pojkvän vid sidan om med armarna runt mig. Myyys! Är så himla lycklig:) Så fiiin han är! Fick en bukett med tulpaner igår också. Åh, kan jag ha det bättre?!

Kvällen igår med Emma var jättemysig. Vi köpte sushi och hyrde film. Och snackade en massa så klart;) Härlig fredag kväll helt enkelt:)

Idag är det lördag! Och älsklingen och jag har planer hela dagen. Nu ska han först iväg och jobba lite och jag ska plugga. Men sen efter lunch ska vi iväg till skogen och gå en runda. Ska bli riktigt mysigt. Ikväll ska vi laga mat ihop och sen som sagt, bara ta det lugnt. Kanske se på film eller nåt. Eller bara vara. Mm, myslördag, verkligen:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Lägg extra kärlek på den ni älskar idag nu när ni är lediga och allt:) Puss och kram på er♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ibland så...

Känner mig ganska nöjd med mig själv just nu:) Jag har precis köpt en biljett till Sverige-Danmark matchen på tisdag till in underbare pojkvän. Tycker ändå det var ganska snällt, även om jag inte gärna skryter över saker jag gör;) Men det känns bra, han förtjänar allt jag kan ge!

Nu ska jag sätta fart här tänkte jag... Puss


21 januari

Godmorgon!

Fredag idag. Och ja, det är det för mig med:D Så himla skönt. Okej, jag ahr väl inte haft en jättejobbig vecka precis, men det ska bli skönt att vara ledig från att plugga i alla fall... Det är ju det jag gjort mest den här veckan. Plugg, plugg och plugg. Ska det aldrig ta slut?;)

Idag ska jag ju då plugga lite till, men sen när älsklingen kommer hem tar jag också helg. Då ska jag åka och köpa gummistövlar tänkte jag:D Vi tänkte gå ut och gå i skogen imorgon och med tanke på allt vatten känns ett par gummistövlar som en investering;)

Sen ikväll blir det tjejkväll med Emma. Känns riktigt härligt att ha nåt sånt att se fram emot. Bara få snacka en massa och sjunka ner i soffan och ha det bra. Missförstå mig inte nu, älsklingen är lätt att prata med och vi pratar massor. Men ibland är det skönt med lite tjejsnack och helt ärligt är det nog rätt skönt för honom också att slippa mitt skitsnack ibland, haha;) Nä, skämt åsido, men det är ju trots allt så att tjejsnack behövs lite då och då!

Hoppas ni får en toppenfin dag. Snart helg ju:D Puss och kram på er♥

Färdiga för idag

Hej på er

Har precis kommit hem från en löprunda med älsklingen. Blev lite terrängliknande, vi sprang lite i några backar vi har här i närheten. Riktigt bra träning, men det var kallt som bara den... Lungorna frös ju nästan till is:/ Men jag är så lycklig att jag kan träna igen och att det går så bra så det kvittar:)

Nu ska vi inte göra något vettigt alls här. Jag fick pluggat mycket idag så jag känner mig nöjd om man säger så. Imorgon är det fredag och sen en underbar orörd helg. Älsklingen och jag ska ta till vara på lördagen och ha en "egendag". Det är ju många som vill träffa oss nu när vi varit borta och det varit jul och så. Jättekul naturligtvis. Vi har saknat alla jättemycket där borta:) Men ibland är det skönt att få ha lite tid ifred också. Särskilt nu när vi är nyförlovade och ska skaffa hund:) Mysfaktor hundra på det hehe;)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det kvällsmat och gos:) Hoppas ni får en fin kväll! Puss puss

Lyckorus och lunch

Går runt i ett enda lyckorus här hemma nu och passade på att äta lite lunch. Nu är det dock dags att ta tag i plugget igen:( Menmen, jag kämpar på;) Puuuuuuss

Gladare än gladast

Hej svejs

Jag tog en paus i pluggandet och ringde till kenneln som vi pratat om att skaffa valp hos. Vi har inte hört av dem sen innan jul så vi ville kolla upp lite vad som hände. Och gissa vad, gissa vad, gissa vad?:D Vi är med valp!!!! Åh så lycklig jag blev! Och älsklingen också så klart. Helt otroligt. Eftersom vi inte hört något på ett tag trodde vi inte att det skulle bli nåt så nu är vi både överraskade och lyckliga:) Blir till att fira ikväll hehe;) Åh vad mysigt det ska bli med valp.(och ja, jag vet, det kommer bli jobbigt också, men ändå;P) Längtar nu! I april blir det troligtvis så att vi får hem valpen, om allt går som det ska. Man vet ju aldrig, men det vill jag inte tänka på nu;)

Hoppas ni har det lika bra där ute! Nu tillbaka till skatterätten... Puss


Snart har vi en sån här liten pälsboll:D Källa

20 januari

Godmorgon!

Hehe, jag tog en liten sovmorogn idag;) Men var så sjukt trött. Vet inte varför egentligen. Det var förvisso en lång dag igår, men det brukar inte vara några problem. Aja, det var skönt att sova ut i alla fall:) Igår kväll var ju Karin här och vi käkade revbensspjäll. Det har blivit lite av en tradition för oss, haha. Sen satt vi och snackade en masssa. Det var riktigt härligt att få snacka av sig lite. Vi hade inte setts på evigheter så det var en del som vi hade att prata om♥

Idag är jag plötsligt ledig hela dagen eftersom läraren är sjuk. Bra med tanke på att jag verkligen behöver plugga nu inför nästa vecka... Men usch vad jag inte vill. Jaa, jag är gnällig, förlåt. Men jag är så trött på att misslyckas:/ Det borde inte ta så hårt som det gör, men eftersom jag alltid haft bra betyg så känns det hemskt att hela tiden bli underkänd. Jag pluggar ju, men det blir fel ändå och det är j*vligt stressande. Jag vill ju klara det här... Nåja, bara att hugga i antar jag:/

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram♥

19 januari

Godmorgon!

Herregud vilken träningsvärk jag har idag:D Kunde knappt komma ur sängen och struttade sunt som en pigg 90-åring innan alla stela leder vaknat ordentligt, haha. Men jag är ju en sån som gillar träningsvärk så det var mest välkommet:)

Idag är det skolstar för mig. Känns både konstigt och bra på samma gång. Skönt att få komma igång med livet igen, men samtidigt känns det konstigt och så slutgiltigt att ledigheten är över på nåt sätt:) Thailand kommer allt längre bort också och det är nog det som är mest ledsamt... Hade två underbara veckor där. Mitt livs bästa tid;)

Ikväll ska jag träffa världens bästa Karin. Vi har så sjukt mycket att prata om, har ju inte träffats på flera veckor. Så vi ska äta lite ihop och bara snacka en massa. Ska bli så kul! Längtar redan;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥

2 månader=otränad

Ojojoj, har precis varit ute och sprungit. Och faktiskt, trots att jag knappt tränat de senaste två månaderna, så kändes det riktigt bra. Kroppen gav ett riktigt bra gensvar och jag orkade hålla ett högre tempo än jag själv trodde innan jag började springa:) Så det känns ju bra inför kommande träningar;)

Nu ska jag stretcha lite och sen hoppa in i duschen. Sen blir det mat och lite slapp i soffan:) Ha en mysig kväll! Puss och kram

Paket

Fick ett paket med posten idag. Det var en sån där väska(kan man kalla det så..?) till min iPhone. Rosa så klart;) Har blivir helt insnöad på allt som är rosa, hehe.

Sitter och pluggar nu. Eller försöker:P

Puss på er

Effektiv dag

Jag som skulle plugga hela dagen hehe;) Hittills har jag pluggat ca 20 min... Men har fått gjort en massa annat. Jag har varit och handlat mat, shoppat nytt block och lite pennor inför föreläsningarna på onsdag(jo, det blir faktiskt roligare med ett fint block och fina pennor...) Sen har jag ringt min farmor och morfar och berättat om förlovningen och ringt till vårdcentralen. Har tre födelsemärken i pannan som jag vill ta bort. Superläskigt, men är trött på att alltid köra borsten i dem, det gör så j*vla ont. Och så är de ju inte precis översexiga heller...

Blev så glad också idag, jag hittade nämligen laktosfri keso på affären:D Haha, snacka om att bli glad över småsaker;) Men jag älskar keso så när jag fick veta att jag var laktosintollerant var det en av de saker jag sörjde över att jag inte kunde äta... Men nu så kan jag äta det igen som sagt:)

Nu ska jag försöka få lite pluggat här. Tar emot som bara den, särskilt när det är så många bra program på tv som jag aldrig hinner se annars ju;) Aja, men får försöka varva. Nu är det jäkligt bra med reklam, haha;)

Har ni en bra dag idag? Vad gör ni?:) Puss

18 januari

Godmorgon!

Mm, dygnet är tillbaka i normal tappning igen:) Skönt. Det har varit lite jobbigt att hela tiden undra om man ska få sova ut ordentligt;)

Såg precis på nyheterna och hörde om upploppen i Rosengård... Jag blir så irriterad på det där. Vad är det för fel på folk som bor där? Tror de att de bor kvar hemma där de gör så varje dag eller vad? Det känns ju som om man bor i Irak/Iran/Afghanistan och allt vad det nu är... Inte i Sverige. Och jag tycker det är totalt sjukt! Vad är problemet? Varför? Så totalt j*vla meningslöst. Gör nåt vettigt istället. Skaffa er ett liv. Eller nåt, jag vet inte. Blir bara så trött på det. Det här har ju pågått från och till ett tag. Kan de inte bara klämma ur sig vad problemet är? Annars kan polisen gott införa utegångsförbud i det området. Ska hela Malmö stanna upp för att varenda polis behövs på annan plats? Sjukt.

Aja, det var morgonirritationen det, hehe;) Idag är jag ledig igen. Men ska sätta mig och plugga ordentligt. Hela dagen! Nu måste jag sätta igång självkontrollen igen. Det brukar ju gå sådär, så jag får hoppas det går bättre nu när jag är utsövd och utvilad:)
Ikväll ska jag troligtvis ut och springa med älsklingen. Hur nu det ska gå... Har ju knappt sprungit alls på två månader:( Kommer vara heelt slut antagligen.

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er♥

Snart iväg

Nu har jag pluggat lite... Gick väl sådär bra, men ändå;) Imorgon ska jag försöka sitta hela dagen.

Snart ska jag iväg och fixa naglarna. Som vanligt så har jag lite dåligt samvete över att jag lägger pengar på det, men som jag skrivit tidigare så får jag själv aldrig långa naglar och jag tycker det ser så tråkigt ut... Så det får vara ett minus i min ekonomi och så får jag spara på annat;)

Allt bra med er? Puss puss

Klar med viktigaste

Sådärja, då var alla julsaker undanplockade. Förhoppningsvis.. Jag har en förmåga att alltid glömma EN sak;) Varje år. Inte med flit utan ett rent sammanträffande faktiskt. Konstigt... Men i år tror jag faktiskt jag fått ner allt:) Känns lite tomt och konstigt. Men ändå bra. Sån är jag, älskar att pynta, men efter julen vill jag bara ha bort allt haha:)

Nu ska jag sätta igång och plugga. Sen iväg och fixa naglarna och kanske fixa lite block och sånt inför skolan... Får se vad jag hinner.

Puss och kram

17 januari

Godmorgon!

Idag har jag äntligen fått sova normalt:) Gick och la mig vid tio och vaknade först när älsklingens klocka ringde. Sen somnade jag t.o.m om en stund. Riktigt skönt! Så jetlagen är kanske helt borta nu då?;) Min mage har också hittat hem nu så att säga haha.

Igår var min första lediga dag på helgen så det är riktigt skönt att jag får vara ledig idag också. Jag har dock en hel del som jag måste ordna inför skolstarten på onsdag. Bl.a ta bort alla julsaker:D Lite sent kanske, men har inte hunnit tidigare. Men jag har i alla fall samlat ihop allt på en plats så det ska egentligen bara packas ner. Det jobbigaste blir att stryka gardinen och bordsduken... Jaa, jag är noggrann med det;P Men det blir ju så mycket finare om allt är struket. Tycker jag i alla fall:)
Sen ska jag hinna plugga idag också. Har en förnedrande omtenta i skatterätt att förbereda inför... I eftermiddag ska jag fixa naglarna, jag har ju gele i vanliga fall, men de föll av i Thailand... Dessutom ska jag träna. Ska bli så himla skönt att komma igång igen. Det har ju varit lite upp och ner med det på senaste tiden. Först muskelinflammationen och sen var vi bortresta i två veckor. Vi hade tänkt träna där, men det blev aldrig av. Det fanns inget gym och vi tyckte det var för varmt att springa;) Aja, men nu kör vi! Båda två. Så fort snön är borta ska vi ut och springa tillsammans också. Känns bra det här:)

Hoppas ni får en toppenbra dag trots att det är måndag och grått ute:( Puss och kram på er♥

Helgen är slut:(

Kom hem för en stund sen från älsklingens föräldrar. Väldigt trevlig kväll. Vi visade alla bilder från Thailand och oj vad jag längtar tillbaka... Hade jag fått en resa imorgon så hade jag åkt direkt!! Värme, sol, god mat, trevligt folk... Vad mer behövs?:)

När vi tittat på bilderna blev det lite bråk om fjärrkontrollen och ja, jag vann;) Eller hur K?;D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sängen. Ska läsa min bok och sen sova. Imorgon ska jag börja plugga till min omtenta:( Fy f*n vad trött jag är på att plugga alltså... Skulle behöva fixa lite block och grejer också förresten... Hm, vi får se när jag ska fixa det:)

Hoppas ni haft en bra helg. Sov så gott! Puss och kram på er

Kärleksvisan

I somras när kronprinsessan gifte sig var jag i Spanien. Det var inte alls kul att missa en så stor händelse. Jag är monark ända in i själen också så det kändes jättekonstigt, jag hade ju sett fram emot ett svenskt kungabröllop hur länge som helst:) Men det var inte mycket att göra åt så klart. Men när jag kom hem satt jag klistrad framför bröllopet som mamma och pappa spelat in. Jag såg allt, inklusive konserten kvällen innan bröllopet. Alla låtar som framfördes var fina på sitt sätt, men det var framförallt en låt som jag fastnade för; Kärleksvisan som Sarah Dawn Finer sjöng. Tårarna bara rann och rann hela låten igenom. Och frotfarande när jag lyssnar på den så känner jag tårarna bränna bakom ögonlocken. Jag vet inte varför egentligen, men den berör mig på nåt sätt som jag inte kan förklara. Det är inte många låtar som påverkar så, men den här gjorde verkligen det.

Lyssna på den här och säg vad ni tycker, visst är den helt underbar? Puss

16 januari

Godmorgon!

Eller inte riktigt kanske. Vi vaknade klockan åtta idag. Skönt att vi fick sova så länge i alla fall:) Kanske att dygnsrytmen är på väg tillbaka nu då. Har i alla fall sovit som en stock. Vi kom hem rätt sent och jag höll på att somna redan hos mina föräldrar:P Så när jag väl kom i sängen så somnade jag innan huvudet landat på kudden;)

Älsklingen har varit och handlat nu på morgonen så vi har ätit lite bullar och haft det mysigt. Just nu tittar vi på film, Troja. Fy fasiken vad Brad Pitt är pumpad btw... Herregud, värsta bodybuildern ju:P

Nu måste jag sluta skriva, älsklingen blir gnällig eftersom filmen är pausad, hehe;)

Hoppas ni får en jättebra söndag! Puss och kram på er

Avslöjande

Hej på er.

Hur har ni det?:) Nu tänkte jag avslöja det jag skrivit om ett tag att jag skulle skriva om;) Det är nämligen såhär att älsklingen och jag har förlovat oss. På nyårsafton efter tolvslaget så gav älsklingen mig ringen och frågade om jag ville vara med honom resten av livet. Jag var och är i sjunde himlen och kunde inte sluta le. Mer än så kan jag inte beskriva det... Känslan är obeskrivbar och allt som hände runt omkring blev suddigt. Jag är världens lyckligaste. Älskar honom av hela mitt hjärta och jag kan inte se att jag skulle kunna få det bättre än jag har det! Utan honom skulle jag inte vara något och inte ha det självförtroende som jag har. Han är allt för mig och kommer alltid att vara det.♥

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det myskväll med föräldrarna ikväll! Puss på er

15 januari

Godmorgon:)

Naturligtvis vaknade jag tdigare än vanligt så jag tänkte slänga in ett inlägg ändå:) Vaknade egentligen kvart över fyra, men lyckades somna om. Är lite piggare idag så förhoppningsvis håller det på att rätta till sig. Det enda som inte rättat till sig än är min mage... Systemet funkar inte som det ska om man säger så. Inte så kul, men det ska väl ordna upp sig det med:)

Idag är det jobb på schemat:/ Lagom kul ju, men jaja. Halv nio till två bara så det går rätt fort. Jag håller dock fortfarande på att söka andra jobb. Så om ni har nåt förslag får ni gärna hojta till:)
I eftermiddag ska vi till mina föräldrar. Ska bli riktigt mysigt med en helkväll med familjen. Vi har inte träffats på typ tre veckor eftersom vi varit bortresta och de har varit bortresta o.s.v. Så det ska bli riktigt härligt att träffa dem ikväll! Vi har ju så mycket att berätta om vår resa och allt.

Återkommer med det jag ska berätta här senare idag;)

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram på er♥

Lång dag idag...

Usch ja, den här dagen har varit väldigt lång. Kanske beror på att jag som sagt vaknade vid fyra och gick upp vid halv sju;) Har fått gjort massor så det är ju bra. Jobbet nu på kvällen gick faktiskt riktigt fort. Dock måste jag sett ut som en zombie eller nåt haha. Trött som bara den plus magont och illamående gav nog inte världens finaste nuna om man säger så;)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen sooova! Tidig morgon imorgon så kommer nog inte att blogga på morgonen. Dock ska jag berätta om en speciell och rolig sak imorgon;) Så titta gärna förbi på eftermiddagen!

Sov gott med er nu! Puss och kram på er

Text om killar...

Nu har jag fått ännu en text publicerad på Markus blogg:) Gå gärna in och läs. Och kommentera vad ni tycker.

Puh

Nu är tvätten snart klar. Det sista är inne i torkrummet nu. Herregud, det var en hel del:/ Tunga påsar med tvätt så får ha hjälp att bära upp allt.

Älsklingen kom hem för en stund sen så vi har ätit lite ihop precis. Om ngra timmar ska jag ge mig iväg till jobb... Känns sådär och väldigt konstigt faktiskt. Ovant... Men ändå helt okej. Jag tror tiden kommer gå rätt snabbt den här helgen. Vi behöver inte ens laga nån mat i helgen förresten. Vi är fullbokade om man säger så, haha:) Men det är klart bara skönt. Vi får se hur det går att jobba idag förresten, kommer väl vara helt slut vid åtta som vanligt, hahaha:D Hoppas jag får sova hela natten sen. Ska ju upp och jobba tidigt imorgon så hoppas inte jag vaknar fyra på morgonen igen. Jetlag är ett helvete;)

Hoppas ni har det bra. Puss

Beställning

Hej hopp:)

Tvätten är i full gång här nu. Springer runt i vita kläder och tris med att vara brun och fin, hehe;) Och så har jag precis beställt en fin liten väska till min iPhone. Såå fin. Rosa så klart, hehe:D

Hoppas ni har det bra.Puss

14 januari-hemma igen

Hej svejs!

Allt bra med er? Internet har krånglat som bara den senaste dagarna så jag har inte kunnat skriva nåt:/ Sen kom vi ju hem i förrgår bara så ja. Inte mycket tid att skriva;)

Som sagt, nu är vi hemma i kalla, gråa och dimmiga Sverige igen. Känns så himla konstigt. I tisdags låg vi på stranden i 40 graders värme och svettades så fort vi lyfte ett finger. Nu är det snö ute och kring minusgraderna... Kontraster, verkligen. Känns inte alls kul heller. Jag älskar Thailand. Verkligen älskar landet! Alla var så vänliga, naturen var underbar och det var ljust och härligt. Åh, vad jag vill tillbaka:) Och älsklingen känner likadant så vi ska spara pengar så att vi kan göra om resan snart.

De sista dagarna i Thailand var vi bara på stranden varje dag. Vi var på Poda Island, Chicken Island och Ao Nang Beach. Solen stekte, vi åt underbart goda grillade majskolvar och hade det helt underbart bra! Stränderna var vita, vattnet turkost och allt annat grönt och lummigt:) Kvällarna var varma och sköna och vi kunde gå i shorts och linne hur sent som helst. När vi klev av tåget efter flygresan höll vi på att frysa ihjäl:/ Kallt som bara den ju. Resan hem var lång och dryg. Blev dessutom dålig i magen. Antingen av maten eller om dygnsomställningen. Om det är jetlag så är det verkligen inget kul kan jag säga. Både älsklingen och jag känner av jetlagen även om det inte är anledningen till magsjukan. Vi går och lägger oss vid nio, då är vi dödströtta och vaknar vid fyra på morgonen och är klarvakna och pigga. Igår natt gick vi upp vid tre på morgonen för ingen av oss kunde somna om hehe;) Roligt värre.

Igår vilade jag hela dagen, men älsklingen fick jobba stackaren:/ Jag lagade mat till honom på kvällen dock så jag hoppas det piggade upp lite:) Jag har världens finaste pojkvän! Rakt igenom underbar. Otänksam, mysig och kärleksfull. Jag kan inte få det bättre. Utan honom vore mitt liv inte värt lika mycket...♥

Idag ska jag tvätta. Just nu tittar jag på Gilmore Girls, tvättiden börjar inte förrän 11. Men har varit vaken sen fyra så behövde lite tidsfördriv haha:) Herregud, hjärnan är helt upp och ner ju:D

Hoppas ni får en jättebra dag! Jag har massor att berätta om resan, vissa saker kan jag dock inte berätta riktigt än;) Kika förbi lite då och då! Puss och kram på er

5 januari

Hej svejs!

Hur ar det med er hemma i snon?:) Har ar klockan 8 pa kvallen och vi har val runt 25 grader. Jo, men jag maste fa ackla er lite, hehe:) Vi har det ju sa himla bra har. Det blir ju inte sa mycket uppdatering har dock. Tiden gar sa fort sa jag vill inte sitta vid datorn for mycket.

Vi har legat pa Poda Island och skaffat oss en rejal branna och jag fick damma av min tyska lite haha:) Gick val sadar haha.

Igar var vi ute pa en snorkeltur. Det var kul att gora nagot annat an att bara ligga och pressa:) Vi akte forst till en liten o dar vi fick snorkla lite. Snacka om att ha en sugpropp i ansiktet, hehe. Forsta gangen for mig sa det kandes ratt knappt. (hoppas ni fattar utan prickar,haha:)) Sen akte vi vidare till Hong Island dar vi akte in i en lagun med baten. Fantastiskt vackert! Naturen har ar verkligen sa vacker att den tar andan ur oss! Sen fick vi ligga en stund pa stranden pa Hong Island efter en god thaimiddag. Jag blev dock riktigt kass i magen sa fick halla mig i skuggan resten av dagen. Inte sa kul, men sa ar det. Kvallen blev lugn och jag sov en hel massa innan vi gick ut och at. Idag mar jag lite battre, men ar fortfarande lite lam i kroppen och fruktansvart seg. Hoppas de ger med sig till imorgon:)

Idag har vi varit ivag och gatt upp till Tiger Temple. 1237 trappsteg rakt upp for en klippvagg... Tro mig, det var sjuuukt jobbigt! Vissa trappsteg var laga, vissa var hoga, vissa var branta o.s.v. Vi var totalt genomsvettiga nar vi kom upp! Allt pa kroppen var blott! Jag har nog aldrig svettats sa mycket, haha:) Men nu kan vi ju ata en massa godis utan daligt samvete:P Efter den svetturen fick vi rida elefant. Sa hima kul. Rakt ut i djungeln. Snacka om upplevelse. Bade alsklingen och jag fick prova att sitta framme vid huvudet eller hur man ska saga. Med benen bakom oronen liksom... Ja, ni fattar:) Laskigt och vingligt, men riktigt kul. Efter ritten fick vi mata med bananer, men hon nojde sig inte med det utan ville ha kameran ocksa haha:D Nu har vi precis atit i alla fall och ska snart ge oss ivag ut pa stan en svang.

Hoppas ni har det bra dar hemma! Skickar hem en massa sol och varme! Puss och kram pa er!♥


1 januari

Hej svejs pa er!

Vi har fullt upp har sa nagon vidare uppdatering blir det ju inte haha. Nu ar vi antligaen i paradiset. Men det tog sin lilla tid. Forst nar vi kom till flygplatsen var planet forsenat till klockan fyra. (vi skulle flyga halv tre) Nar klockan blev fyra skots tiden fram till sex och nar klockan blev sex skots den fram till nio.... Da var vi relativt irriterade och borjade jaga information, det fick vi namligen inte automatiskt. Da fick vi reda pa att en vattenslang eller vad det nu var hade lakt ut vatten i "magen" pa planet och sa hade det frusit... Sa vi kunde inte lyfta. Nar klockan blev nio skots det fram ytterligare till klockan 8 dagen efter... Sa mitt i natten fick vi trycka in oss i en taxi och aka till ett motell i narheten. Inte kul alls. Trotta som bara den ocksa efter att ha varit vakna flera timmar. Men pa morgonen efter fick vi i alla fall veta att planet skulle avga halv 11. Sa himla skont! Lyckan var total da, haha.

10 timmar och 50 minuter senare landade vi pa Krabi flygplats och kunde njuta av varmen som slog emot oss. Nar vi kom till hotellet blev vi uppassade som kungar och vi fick snabbt och smidigt vart rum. Jag fick dessutom hjalp med min tunga vaska. Snacka om lyx! Jag alskar Thailand! Alla ar sa himla trevliga har. Precis alla!! De kallar oss miss och sir och niger och bockar for oss. Helt galet!

Igar var vi i Krabi Town och jag blev jattelycklig nar jag hittade ett par Converse for 250 kronor! Joo, det ar sant och de ar akta. Allt ar verkligen billigt har! Kvallen spenderades pa hotellet med thaibuffe! Sa himla god mat vi ater har varje dag! Fantastiskt. Sen gick vi ner till stranden och skickade ivag en san har lykta, jag vet inte vad de heter... Men det var sa mysigt att sta i vattnet och se de stiga upp i skyn. De ar ju till for att bringa lycka infor nya aret! Sen gick vi ut och festade lite ocksa. En perfekt kvall helt enkelt. Pa alla vis. Kan ga in pa detaljer nar jag kommer hem:) Juste, vi vr pa massage ocksa. Skoooont! Jag fick Thaimassage och Johan oljemassage. Perfekt. Det ska vi helt klart gora om! En timme kostar knappt 70 kronor!

Idag var vi pa Poda Island, en paradiso utanfor Ao Nang. Vi bara legat i solen och njutit hela dagen. Underbart! Det blev dock lite kort eftersom vi fick bestamma om nar vi skulle bli hamtade tillsammans med andra par. Nasta gang vi aker ut ska vi hyra en egen bat. Eller en speedboat, vi far se:)

Alskar Thailand helt enkelt!

Nu ska jag ga upp till min underbara alskling igen och fortsatta var dromsemester:) Hoppas ni har det bra! Puss och kram pa er och Gott Nytt Ar!!!♥

RSS 2.0