30 september

Godmorgon

Åh gud vad jobbigt det var att komma ur sängen för en stund sen:/ Och då var det inte bara sömnen och min sköna varma säng som anklagade mig för att gå upp för tidigt. Jag var nämligen och tränade shape igår. Styrketräning av hela kroppen enkelt förklarat. Och fy fasiken vad det känns idag. Min bakdel är så stel att jag knappt kan gå normalt. Och resten av kroppen är också rätt mör. Men även om det var jobbigt att komma ur sängen så älskar jag det;) Det är ju nu man känner att man faktiskt gjort något och inte bara har suttit still!

Idag är det äntligen fredag och åter igen kan jag se fram emot en helt ledig underbar helg. Alltså ni förstår nog inte hur underbart det är efter att ha jobbat helger alltid så länge:) Det är en slags frihetskänsla liksom. Och den här helgen bjuder på en massa härliga händelser så jag ser verkligen fram emot allt! Särskilt på söndag när vi ska till en höstmarknad. Marknader i sig är väl egentligen inte riktigt min grej eftersom jag får typ klaustrofobi bland alla krimskramsstånd. Men vi brukar åka på julmarknader och då blir det till de som har ett historiskt perspektiv. Den på söndag är också en historisk replika av hur man förberedde inför hösten förr. Jag tycker det är så himla mysigt att gå och mysa med de jag älskar mest och bara njuta av alla färger, all mat och alla dofter. Åh vad jag längtar:)

Idag har jag två timmars övning kl. 10. Sen är jeg fri. Eller lite plugg blir det kanske när jag kommer hem också. Och så har jag lovat älsklingen att jag ska dammsuga. Han gjorde det sist så det äe min tur nu;) Rättvist ska det vara kalrt haha^^ Sen blir det mys, mys och mys. Vi ska kanske laga något gott ihop. Ingen aning om vad och det finns nog en stor risk att det blir pizza då vi båda är rätt trötta, men vi får se.

Långt inläg idag. Det är ju lite ovanligt numer;) Hoppas ni får en jättebra dag idag. Kan ju inte bli bättre än en fredag när man jobbar va?;) Puss och kram på er

28 september

Godmorgon världen:)

Idag tog jag en liten sovmorgon. Jag var så trött igår hela dagen så jag kände att jag kunde behöva sova ut lite. Det var minst sagt skönt och trots min nya policy att gå upp senast halv åtta så kändes det bra att få sova lite längre;) Helgen är dessutom fullbokad redan så då blir det inte mycket sovmorgon.

Klockan ett idag ahr jag föreläsning. Riksbanken ska komma och föreläsa för oss om deras arbete o.s.v. Kan nog bli intressant:) Eller urtråkigt... Men jag hopaps på det första hehe;) Sen direkt efter skolan ska jag till jobbet. I måndags gick det inte så bra, jag sålde ingenting... Men idag ska jag sälja minst 3 försäkringar! Det måste det bli! Annars blir jag ledsen. Haha, nej då, men man vill ju visa vad man kan. Om ni vill ha en bilförsäkring eller nåt är det bara att säga till;)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Púss och kramar


27 september

Hej svejs

Idag gick jag upp kvart i sju eftersom jag skulle tvätta så dagen har redan pågått en stund för min del;) Tvätt 7-11 är både jobbigt och rätt bra eftersom jag kommer igång och dagen blir längre. Men det kunde ju vara nåt roligare än tvätt hehe:)

När tvätten är avklarad ska jag iväg och köra min farmor som legat på sjukhuset. Hon ska äntligen få komma hem och det känns naturligtvis jättebra. Jag avskyr när nån jag håller av måste åka in till sjukhuset. Och jag avskyr sjukhus. Har en hel del obehagliga minnen som spökar varje gång jag tänker på ordet. Usch. Aja, men det känns bra att få hämta hem farmor därifrån i alla fall♥
Därefter blir det plugg och sen träning ikväll. Svullnaden i halsen blev nog inget mer. Det känns åtminstone helt okej idag. Så jag håller tummarna att det bara var nåt tillfälligt:) Men nu kan jag inte låta bli att träna i alla fall;)

Så var det med den här dagen. Tiden går så fort, allt går i ett. Det gäller verkligen att leva i nuet och inte fokusera allt för mycket på framtiden. Det är definitivt något jag behöver träna på... Jag tänker alltid alladeles för mycket istället för att slappna av och försöka ta en dag i taget. Men jag ska försöka öva på det;) Eller hur man nu ska göra. Jag får väl försöka intala mig själv att det är här och nu som spelar någon roll. Imorgon är det en helt annan sak.

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram på er

26 september

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock, men vaknade med en ömmande hals:( Typiskt. Jag klarade ju mig sist jag svullnade upp i halsen så jag tänker f*n inte bli sjuk nu! Fram med esberitox och varmt att dricka igen då. Och galet mycket vitlök...

Jag som tänkt kicka igång veckan med en löptur nu på morgonen... Men det får jag nog skippa. Dumt att utmana ödet även om svullnaden bara är nåt temporärt så att säga. Jag försöker ju vara lite smartare numer än jag var förr. Dock vill jag ju träna varje dag så det känns sådär att ställa in träningen:( Suuuck.

Aja, strunt i det. Helgen har varit jättebra. I fredags var jag hos mina föräldrar och hade myskväll. Älkslingen var på nåt jippo med jobbet så jag ville ju inte sitta ensam när jag har världens finaste föräldrar:) I lördags dansade jag först balett och sen åt vi middag med min fina Karin och hennes pojkvän. Och igår var vi ute på långpromenad i skogen. Underbart. Så helgen har gått i ett, men det har bara varit roliga saker:)

Idag har jag en föreläsning 13-15 och sen jobb 17-21. Så en intensiv eftermiddag kan man ju säga;) Men det gör inte så mycket. Skönt att kunna ta det lite lugnt nu. Eller träna om jag nu kunnat det...

Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram på er


Hej hopp! Idag är vi ute på äventyr i skog...

img_4555 (MMS)

Hej hopp! Idag är vi ute på äventyr i skogen;) Nä men vi har gått en rätt lång runda och nu har vi precis fikat och latar oss bara. Underbar.  Hoppas ni har det bra. Puss och kram


23 september

Godmorgon!

Först och främst; GRATTIS FINA KARIN!!!!:)

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock. Det blev en lång dag igår men den gick otroligt snabbt. Tidig morgon gör mycket:) Sen var jag ju ute och sprang också plus kurs med trollet på kvällen. Sami är helt slut efter de kurserna och det är vi också;) Men kul är det. Och han är ju så fantastiskt duktig! Man blir stolt som en tupp när han gör allt rätt på första försöket:)

Idag är det skola 10-12, sen blir det kanske träning. Har inte bestämt mig riktigt, vill inte riskera kroppen nu när allt flyter på och jag har sprungit två dagar på raken nu. Kanske borde ta det lugnt...? Hur lätt är det dock;) Aja, vi får se. Ikväll blir det fredagsmys med föräldrarna för min del. Älsklingen ska iväg med jobbet och spela golf och sen äta.(eller dricka en massa öl som det är synonym för;) ) Det är verkligen en sak jag undrar över, varför har firmafest blivit detsamma som en chans att supa sig full på chefens bekostnad? Vad är det för meninge med att umgås då? Kalla mig gärna knäpp för min ståndpunkt, det har jag hört förr. Men jag anser att många firmafester bara går ut på att dricka så mycket som möjligt istället för att faktiskt umgås utanför jobbet. Jättetråkigt, men jag ahr inte hört något annat så därför är det sanningen för mig. I-landsproblem haha;) Äh, jag får väl låta det vara så helt enkelt så jag inte retar upp nån i onödan. Orka bry sig egentligen:)

I alla fall, så är min dag upplagd. Nu ska jag äta frukost och kicka igång dagen. Hoppas ni får en jättehärlig dag idag! Puss och kram på er

Hej på er! Nu har jag precis varit ute och...

img_0898 (MMS)

Hej på er! Nu har jag precis varit ute och sprungit med Sami och innan det varit i skolan 8-10 och pluggat lite. Väldans effektiv dag hittills alltså;) Ikväll ska vi på kurs med Sami och sen är den hä dagen över. Det går undan får jag säga. Imorgon är det fredag och åter igen så är det fantastiskt skönt för min del:) Hoppas ni har en bra dag! Puss och kram på er


21 september

Godmorgon på er:)

Fy tusan vad jag är trött idag. Det känns att det blev en sen kväll i tisdags och sen tidig morgon igår. Kroppen var inte helt samarbetsvillig när jag skulle ur sängen om man säger så;) Igår kväll var vi dessutom ute och gick en lång runda med Sami. Så himla mysigt. Hemma tittade vi sedan på Water for elephants. Riktigt bra film. Tycker jag i alla fall, men så älskar jag s.k kostymfilmer också:) Eftermiddagen/kvällen var i alla fall underbart mysig. Så trots trötthet så var det värt det. Jag har det verkligen bara så bäst!♥

Idag är jag uppe tidigt, men det är bara för att fortsätta min trend att gå upp i tid. Börjar inte förrän tio, men det känns ändå riktigt bra att vara uppe nu. Piggnar till lite mer för varje minut:) Och när jag sen går ut med Smai lär jag vakna ännu mer så att säga.

Som sagt så ska jag till skolan idag igen. Ovanligt;) Förra terminen gick vi ju typ två dagar bara så det känns i kroppen att det är varje dag nu. Samtidigt som det är rätt skönt att hela tiden ha att göra. Särskilt för en sån spralletjej som jag;) Efter skolan ska jag försöka ge mig ut och springa en runda och ta med mig Smai. Han var så himla duktig sist. Och ikväll blir det jobb. Känns så bra att gå till jobbet numer, det kan inte bli mycket bättre. För första gången på länge så tycker jag bra om mitt jobb och min arbetstillvaro. Jag tror jag har hittat rätt helt enkelt;)

Nu ska jag fixa frukost och kanske läsa lite... Vi får väl se. Ha en jättebra dag. Idag är det onsdag mina vänner. Halva veckan är redan avverkad m.a.p:D

Puss och kram på er

20 september

Hej på er

Här har man varit igång sen kvart över sex så jag ahr redan varit i skolan och nu satt igång med tvätten. Snart ska jag sätta igång och plugga också, men jag måste nog äta lite först. Magen kurrar så jag tror att grannen hör den;) Helt tom är den i alla fall.

Ikväll blir det träning och sen slapp i soffan. Kan behövas efter en lång dag:)

hoppas ni har det bra där ute! Puss och kram

19 septmeber

Godmorgon

Så var vardagen tillbaka med allt vad den innebär. Både tråkigt och lite skönt. Jag gillar rutiner och att hela tiden ha något att göra så det passar rätt bra:) Sen kan jag ju se fram emot ännu en ledig helg nu helgen som kommer. Ja, jag vet att jag tjatar, men jag kan inte riktigt smälta det själv;) För bra för att vara sant liksom.

Idag är det föreläsning på förmiddagen, sen ev. lite grupparbete och sist idag blir det jobb. Förhoppningsvis hinner jag träna lite här emellan också, men vi får se. Annars får det bli imorgon. Sånt är livet.

I helgen förresten så hann jag inte blogga. Det var inte lust eller något alls utan jag hann verkligen inte:) I fredags kväll var det mys hela kvällen och i lördags var jag först på balett, sen träffade jag världens bästa Karin och sist blev det ännu mer mys med älsklingen. Gårdagen var också fullspäckad. Jag och älsklingen och hans familj var och tittade på hockey när brodern spelade.  Innan vi åkte iväg var jag och älsklingen och åt frukost hos mina föräldrar som skulle ta hand om Sami. Mysigt. Så hela dagen gick i ett rusande tempo. Riktigt härlig dag:)

Nu ska jag sätta igång dagen här med lite frukost tänkte jag. Det känns som att den här dagen kommer gå rätt snabbt också:)

Hoppas ni får en bra dag idag! Och gräv inte ner er för att det är måndag nu, se istället fram emot att avverka ett steg närmre nästa helg;) Puss och kram på er

15 september

Hej hopp

Här har det varit full rulle sen klockan åtta i morse. Japp, jag tog en liten sovmorgon hehe;) Kände mig ju inte helt hundra igår så jag passade på att sova lite. Känner mig faktiskt lite piggare idag och haslen är inte så svullen så jag håller alla tummar för att det redan är över;) Esberitox är den hemliga ingrediensen om jag lyckats skrämma bort förkylningen. Ett hett tips till alla, det funkar verkligen!

Nu på morgonen har jag varit ute på en lite längre runda med Sami, ringt om månadskort till parkering och planterat blommor på balkongen. Det blev så himla fint:) Lite stolt över mig själv. Nu ska jag snart sätta mig och plugga och sen gå en timmes promenad med Sami. Ikväll är det lydnadskurs så det gäller att han är lite halvtrött då haha;) Då går det lite bättre att få honom uppmärksam.

Hoppas att ni får en bra dag. Puss på er

14 september

Godmorgon!

Jag måste bara säga att jag känner mig ganska duktig. Egentligen behöver jag inte gå upp förrän kvart över åtta, men för att hålla mina tider under dagen med mat och sånt och för att hinna komma igång innan jag går på föreläsningar har jag börjat gå upp halv åtta. Och jag lyckas hålla det:) Det känns faktiskt bra att gå upp i tid och hinna göra sig i ordning i lugn och ro. Förr ville jag alltid ligga kvar till sista minuten, men då hade jag ju bara varannan helg på mig att vila ut. Det känns så bra att ha alla helger lediga att ni anar inte. Är så himla glad för det.

Idag vaknade jag med en något svullen hals. Vet inte om det beror på trötthet, stress eller förkylning, men jag gissar på det sista... Alla går ju och nyser och snörvlar nu. Så jag ska hälla i mig ett glas Echinaforce, för är det något jag absolut inte hinner med nu så är det en förlylning. Har en jätterolig helg framför mig t.ex;) Plus skolan så klart. Jag ahr massor att läsa och skriva framöver nu.

Dagen idag ser ut som så att jag inte har några föreläsningar, men jag ska på handlening inför ett grupparbete och sen ska jag jobba ikväll. I måndags fick jag inte ringt till så många, men idag blir det nog fler så är lite nervös idag igen:) Men det ska nog gå bra. Är trots allt mest peppad faktiskt.

Annars då? Tja, igår kväll var älsklingen och jag ute i skogen med trollet och gick:) Han älskar verkligen skogen och ahr så mycket att undersöka. Vi ahr honom på löplina i skogen och det ger honom chansen att själv bestämma takten så att säga. Och det är så härligt att se honom så lycklig. Precis som jag är med världens underbaraste pojkvän. Älskar honom över allt♥

Hoppas ni får en jättebra dag. Snart är halva veckan avklarad:D Puss och kram på er


Gammal bild, men är ju så sööööt med sin kotte;)

13 septmeber

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Hann knappt lägga huvudet på kudden igår innan jag slocknade^^ Var helt slut huvud och kropp. Efter föreläsningen igår gick allt i ett. Först hem och springa och sen iväg till jobb. Jag hade räknat med mer tid hemma, men tiden bara sprang iväg. Jobbet gick bra, så det behöver jag inte oroa mig för:)

Idag är det kort föreläsning igen och sen troligtvis lite grupparbete. Sen blir det pilates boll ikväll. Härligt när man kan få ihop schemat med träning:) Älskar mitt nya jobb och att det gör attt min fritid blir mer öppen och strukturerad. Så mycket lättare att planera allt.

Hoppas att ni får en bra dag idag:) Puss och kram på er


12 september

Hej på er

Får bli ett kort inlägg just nu, är lite halvstressad:) Jag har haft världens finaste helg men världens finaste pojkvän. Trots att helgen haft en mörk skugga p.g.a 10 årsjubileet av 9/11 så har helgen bara varit ljus och fylld av kärlek för mig. Älskar allt som händer just nu och jag är så glad att jag har fått möjlighet att utveckla och förändra mitt liv till det bättre.

Hoppas att ni får en bra dag idag! Puss och kram på er

8 september

Hej hopp

Hur är det med er? Jag har redan avrit vaken i två timmar drygt:) Var och tränade klockan åtta så nu är jag pigg och glad. Känns rätt bra att redan ha avklarat dagens träningspass.

Idag är det föreläsning klockan ett och sen jobb klockan fem. Så dagen börjar slött, men blir intensiv i eftermiddag. Men det är bara skönt. Gillar när allt blir lite utspritt över dagen:) Sen är det äntligen fredag imorgon. Veckan har varit jätterolig, men det har varit mycket på gång och dagarna har gått i ett. Trots det så ahr veckan känts ovanligt lång, men jag antar att det beror på att jag inte är van vid så långa dagar. Förra terminen gick vi ju två timmar om dagen två dagar i veckan typ... Då hann man slöa till sig rätt rejält.

Nu ska jag sätta igång med lite mat och sen göra mig i ordning. Ingen rast idag inte;)

Vill bara nämna också att det som hände igår med Liv är en hemsk händelse för hockeysverige. Även om mitt intresse kanske inte är det största så förstår jag hur stor betydelse han hade. Min tankar går främst till hans familg. Ingen ska behöva bli föräldralös när de är barn...

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er


5 september

Godmorgon på er:)

Usch och fy vilket hemsk väder det är idag. Har så jäkla ont i huvudet... Måste vara åska på gång. Eller så är det för att jag sovit stenhårt i omgångar hela natten. Inte bra, men så är det när jag har något viktigt på gång:)

Idag är det nämligen dags för mig att börja på mitt nya jobb. Det är både kul och härligt, men ändå lite nervöst. Nytt jobb innebär en massa nytt att lära in och en ny risk för nya pinsamma fel;) Men så är det ju, det är bara att ta sånt med en klackspark. Ikväll är det introduktion och upplärning så jag ska se till att skriva ner allt som sägs så att jag har en bra grund inför första samtalet. Äh, det ska nog gå bra det här ändå;)

I övrigt så har jag haft en kanonhärlig helg. Det är därför bloggen stått still också;) I fredags kväll bjöd jag och älsklingen på fotbollskväll här hemma. Riktigt mysigt, trots att fotboll inte är min favoritsport precis. Men det är ändå kul att titta ibland ju:) Jag kan inte så mycket termer och allt vad man nu ska kunna, men det är som sagt rätt kul att se ändå.
På lördagen tog vi det mest lugnt. Älsklingens vänner var här och tittade på vårt "nya" vardagsrum och fikade och på kvällen lagade jag mat åt älsklingen. Sen bäddade vi ut soffan och låg och tittade på film hela kvällen. Helt underbart!
Igår var jag och älkslingen och mina föräldrar ute i skogen och gick och grillade. Riktigt härligt. Lite på gränsen till för varmt bara, men det gick bra ändå:) Sen blev det middag hos föräldrarna på kvällen. En perfekt avslappnad dag helt enkelt. Kan inte fatta att jag ska få ha fler såna helger framöver:D Jag ahr ju alla helger lediga nu ju. Underbart! Första gången på fyra år^^

Nu ska jag äta lite frukost och förbereda mig för en promenad i regn;) Någon behöver ju ut och kissa, hehe.

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er

1 september

Hej på er

Helt ärligt, vart tog augusti vägen? Månaden med sol och de sista ljusa semesterdagarna...? Den bara försvann i en fin ridå av regn:( Lite trist, men inte mycket att göra åt. Igår och idag har det varit toppenfina höstdagar. Solen strålar utanför fönstret och jag vill bara ut. men just nu tvättar och städar jag här hemma. Gäller attt passa på nu när man är ledig;) Nästa vecka är det inte lika glest mellan föreläsningarna alls...

Ikväll ska vi iväg på lydnadskurs med vårt lilla troll. Undrar hur det ska gå... Haha, jag kan typ se det framför mig, hur han hänger i kopplet och bara vill hälsa på alla andra och skiter totalt i oss^^ Aja, så är det ju. Han är trots allt bara 7 månader ung. Så det är mest lek. Annars brukar han ju faktiskt vara jätteduktig när vi är ute och gå och så. Men så fort det är en annan hund i närheten så försvinner allt annat, inklusiver jag och min älskling:) Äh, det går nog bra.

Annars idag då? Tja, jag fick ju Gilmore Girls-boxen igår så det är lite farligt lockande;) Och så blir det väl en sväng till med trollet också. Bara en massa mys efter städningen alltså. Så nu ska jag sätta fart så det är över snabbt, haha.

Ha en jättebra dag. Och imorgon är det fredag, tänk på det;) Puss och kram på er

RSS 2.0