30 maj

Hej svejs

Gud vad fort tiden går. Snart är det juli, sommarlov, semester och härligheter:) Jag ser verkligen fram emot den här sommaren. Trots att jag jobbar så har jag många bra tider så jag slutar tidigt. Känns riktigt bra att se fram emot ett så bra schema:) Blir lite lättare att jobba även om jag garanterat kommer tröttna till slut, hehe. Aja, så är det väl med alla jobb.

Idag är jag ledig. Jaa, helt j*vla ledig. Ursäkta ordvalet, men det är evigheter sen jag avr helt ledig utan att behöva plugga eller nåt så det känns så himla bra. Samtidigt som det ju faktiskt känns lite konstigt:) Lite tomt liksom... Vad ska jag göra nu typ, haha;) Men jaja, jag har ju en busig liten valp som gärna vill gå ut i det fina vädret så det blir nog en tur om en stund. Han håller på att tappa tänder stackaren. Men älsklingen och jag jublar hehe. Lite taskigt kanske, men han har varit så himla bitig nu när tänderna kliat så vi är bara glada att det är över;) Nu kanske vi kan börja njuta av att ha hund och inte bara jaga efter honom för att han inte ska bita sönder allt:)

Aja, jag ska nog kunna underhålla mig idag. Sen ikväll blir det träning!! underbart. Har verkligen fått tillbaka suget efter att träna och det känns så himla bra. Jag tränar typ 4 gånger i veckan nu. Skulle ju vilja träna 7 gånger i veckan, men är försiktig med knäna. Det var ett tag sedan de kändes av nu... Så jag vill inte riskera att det kommer tillbaka. Dessutom har jag fått en konstig svullnad på ena foten som vägrar ge med sig. Den ömmar, men det gör inte ont när jag går. Skitskumt. Men men, det är väl bara att vänta ut:)

Hoppas ni får en toppendag trots att det är måndag:) pöss på er

29 maj

Hej på er

Men usch vad trögt bloggandet går nu då;) Men det är så få läsare och då är det inte riktigt lika kul ju;) Nä, men jag hinner helt enkelt inte med allt nu. Skolan tar massor med tid och så tränar jag typ varje dag. Underbart:)

Snart är det sommarlov dock så då kanske det blir lite mer action här i bloggen.

Idag har jag redan hunnit vara och räna Yoga på morgonen. Perfekt sätt att börja dagen på. Ska fortsätta med yoga och pilates hela sommaren så kanske jag kan slippa alltför mycket träningsvärk efter första danslektionen haha. Det gör ju inte saken sämre att det är sjukt roligt att träna också:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hem till min älskade underbara mamma och gratta henne på Mors dag.♥Men alla dagar borde klart vara Mors dag. Jag har i alla fall världens bästa mamma:)

Hoppas ni har/får en jättehärlig söndag! Puss och kram på er

Snart så

Nu är tvätten klar här hemma. Ska bara sorteras:) har fått gjort en hel del vad gäller det jag skriver. Känn ju bra. Men om en stund ska jag iväg så det var tvunget. Hinner ju dock sitta imorgon och lite på fredag också. Det är på gång här hemma m.a.o;)

Nu sortera kläder:P

Pöss pöss

25 maj

Godmorgon på er

Fy tusan vad trött och gäspig jag är idag. Gick upp tidigt igår också ju så jag är inte direkt utvilad ju;) Aja, så är det. Tvätt idag så det är därför jag är uppe tidigt. Annars hade jag nog legat med huvudet på kudden en stund till. Men ska inte klaga, kan vara skönt att få ut max av dagen;)

Senare idag ska jag iväg och träffa underbara Karin. Vi ska nog se på film och bara vara och prata en massa. Alltid skönt att få prata av sig. Särskilt just nu... Usch nä, nu ska jag inte försöka plantera en bild av att jag är leldsen och deppig här för det är jag inte:) Men det är skönt att få prata ut bara;)

Ikväll blir det kanske träning. Har inte bestämt mig än och får se om Karin vill med. Men om det blir av ska jag faktiskt gå på pilates. Jag tycker det är toppenbra träning och lite annorlunda. Man tränar liksom hela kroppen utan att man egentligen känner det. Men dagen efter... Då känns det:) Perfekt.

Så vi får se vad dagen bjuder på. Ska hinna skriva projektarbete mitt i allt det här också.. Hm, får se till att planera ordentligt helt enkelt:)

Hoppas ni får en härlig dag! Puss och kram

24 maj

Hej på er

usch, maj var ingen bra bloggmånad tydligen;) Jag har inte haft nån lust att bogga på sistone bara. Bloggtorka kanske det kallas? Det har varit så mycket på gång här för mig också så bloggandet har liksom inte kunnat bli positivt. Men nu tror jag att jag är på gång igen:) Allt löser sig.

Kom hem från skolan vid ett idag efter att ha varit där sen åtta... Vi hade redovisning på en annonsuppgift vi gjort. Vi fick göra egna annonser och det är lätt det roligaste vi gjort hittills i skolan. Inga tentor kvar nu utan bara praktiska ämnen kvar. Och ett skriftligt projektarbete, men ändå;) Tusen gånger bättre än en tenta i alla fall. Vi har även fått göra en objektsbeskrivning, vilket jag tycker är det roligaste med mäklaryrket:) Fick göra några sådana under min praktik också ju. Så lite koll har man ju på det;) Skönt att ha kolla på något i alla fall, hehe.

Annars så flyter allt på efter ett antal upp och nergångar i vardagen. Men sådana ska man väl också ha antar jag?:)

Ikväll ska älsklingen och jag laga mat ihop och sen gå en riktigt lång runda med vårt lilla troll. Han är så fin vår Sami. Lite vild ibland, men snäll och gosig för det mesta. Hinner ju aldrig lägga upp bilder, men idag får ni minsann en att titta på;)

Hoppas ni har det bra där ute. Ska försöka komma igång med bloggandet nu igen. Om ni gillar att läsa det jag skriver vill säga?;) Puss och kram på er


Lite konstig vinkel, men i alla fall;)

16 maj

Hej på er

Längesen nu igen ju;) Har haft mer än fullt upp på sistone. Har tex haft föreställningr hela helgen. Så himla kul. Fy vad jag saknar att dansa hela dagarna! Men visst är jag sliten idag hehe:) Det känns lite om man säger så. Men älskar ju träningsvärk så det är det värt;)

Idag skriver jag tenta klockan två och sen blir det middag med danstjejerna. Så kul! Skönt att inte helgen bara slutade där igår utan att vi kan ses idag också.

Nu måste jag sätta fart här. Inte världens bästa inlägg, men hinner inte mer just nu;)

Puss och kram på er

Vad fan?

Här tror man att man bor i en lugn och fin stadsdel med endast några få incidenter. Så helt plötsligt är det någon som får för sig att skjuta någon och så var den idyllen krossad. Vad är det för fel på folk????? Seriöst, räcker inte en smäll på käften längre? Vad är problemet? Känns ju som att man bor i Bagdad eller nåt när man dessutom hör fok som går loss med automatvapen i andra delar av staden o.s.v. Vad hände med lugna fina Sverige? Brottsligheten tar över, så är det bara. Och polisen står bara och ser på... För de får inte ingripa mer än de redan gör. Hallåååå? Ska man behöva låsa in sig på heltid snart eller? Som en jäkla film eller nåt. Usch!!!

Aja, var bara tvungen att avreagera mig;) Nu ska jag snart iväg på repetition. Ska bli spännande att se hur det ska gå. Har ett klädbyte på 2,3 minuter.... Tajta grejer också plus peruk. Men jaja, det ska väl gå det med:D

Ha det bäst! Pöss

Om imorgon

Hej igen:)

Här går pluggandet sådär bra. Så mycket annat som är roligare jue;) Hehe, nä, men det mesta känner jag faktiskt igen nu när jag repeterar. Det är ju trots allt en omtenta nu på måndag. Tragiskt nästan ju, haha. Det är ett år sedan jag skrev den ordinarie tentan. Nu får jag fan se till att klara det här ju;)

Aja, som rubriken antyder så tänkte jag avslöja vad jag ska göra imorgon. Jag ska på ett antagningsprov till journalistprogrammet i Lund. Jag har länge velat plugga där så jag hoppas på att jag ska göra bra ifrån mig, men det vet man aldrig. Jag är bra på att skriva kanske, men nutidsfrågor(som provet går ut på) är inte min starka sida direkt:P Men jag hoppas verkligen det går bra. Har suttit och filat på en självpresentation som de vill ha in också innan idag. Så jag har inte bara skolkat från plugget, hehe;) Aja, men nu vet ni!

hoppas ni har det bra. Nu ska jag fortsätta plugga och sen blir det rep ikväll igen. Härligt:) Puss på er

11 maj

Hej på er

Först och främst; GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN älskade pappa:D Hoppas du har en toppenbra dag!

Annars idag gör jag inte mycket alls. Pluggar, pluggar och pluggar;) Vad har jag gett mig in på egentligen- Har ju hur mycket som helst att ta mig igenom i litteraturväg plus föreställningar hela helgen... Aja, det får gå som det går:)

Hinner inte skriva mer nu. Ska logga in senare och berätta om det jag ska göra imorgon dock... Så kika gärna in lite senare:)

puss och kram på er

10 maj

Godmorgon på er

Eller okej, jag har varit vaken sen kvart i sju faktiskt, det ni;) Det är tvätt idag plus att jag vill komma igång med pluggandet. Tanken var att jag skulle börja klockan sex... Men det gick sådär, hihi. Nu ska jag sätta fart dock. Tvätten är i full gång, jag har diskat, bäddat med nya lakan och sorterat kläder. Så trots att klockan inte är så mycket har jag gjort en hel del:D Känns ju inte helt fel.

Ikväll blir det repetitioner i dansstudion. Det är så kul att få dansa varje dag nu. Kanske kan tyckas jobbigt, men jag minns när jag gick på dansakademin. Då dansade jag ju varje dag, hela dagarna, och sen dansade jag ett par timmar på kvällarna också. Riktigt kul! Och jag kan sakna det. Därför passar det perfekt att få känna på liknande nu:) Trots att det inte gått så bra för mig den här terminen så känns det roligt igen och jag saknar dansen mellan gångerna. Så föreställningarna i helgen är veckans höjdpunkt;)

På torsdag ska jag även iväg och göra något som jag aldrig trodde jag skulle göra. Mer om det närmare torsdag;) Så håll koll...

Hoppas ni får en jättehärlig dag i solens strålar! Puss och kram på er

9 maj

Godmorgon!

Idag vill jag först och främst skänka en tanke till världens finaste syster. Tänker massor på dig sys, ta hand om dig♥ Och GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!! Hoppas du får en toppenbra dag:D

I övrigt är det här en stor dag för Sami också. Idag är nämligen första gången han ska vara ensam hemma i mer än två timmar! Spännande. Han har klart varit ensam hemma förr, men som sagt bara två timmar då. Så vi får se hur det går. Men det går säkert bra. Han har varit så duktig alla de andra gångerna. Men är ändå lite nervös så klart:)

Så det är alltså skola för mig idag. Sen har jag bestämt mig för att testa att göra en av mina ekonomitentor redan nu så det blir en massa plugg när jag kommer hem. har lagt upp ett schema för hela veckan., Hur skönt vore det inte att bli av med den ena nu och bara ha en i sommar liksom? Hoppas verkligen på det här. Men fick reda på detta i förra veckan så räknar inte med något om man säger så;)

Ikväll är det dans som vanligt. Kommer att ha repetitioner hela den här veckan och sen föreställningar i helgen. Kom gärna och titta;) Biljetter finns på kulturcentralen.se.

Hoppas ni får en toppenbra dag idag! Puss och kram på er

8 maj

Hej svejs på er

Dagen är redan i full gång här:) Igår kväll hade vi lite folk här på hemmagjord pizza, glass och spel. Mycket trevligt och en massa skratt. Men det blev en lugn mysig kväll så idag avr jag uppe tidigt. Älsklingen är iväg nu på förmiddagen så jag har varit ute och sprungit. En skrämmande liten runda... Men jag har verkligen inte mer att ge just nu. Det har gått alldeles för lång tid sen sist så jag är typ tillbaka på ruta ett för sådär 10 år sedan. Känns det som i alla fall... Men det ska jopbbas upp igen;D

Vid ett idag ska jag, älsklingen och våra föräldrar sticka ut på en liten utflykt och grilla och spela kubb. Ska bli riktigt kul! Och skönt för Sami som får följa med och springa av sig:) Myseftermiddag helt enkelt♥ Älskar att göra sånt här. Särskilt med människor jag älskar och har roligt med!

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er

Ont i magen

Nu är jag hemma igen efter repetitionen. Gick sådär bra... Vet inte varför, men det har inte gått något vidare på hela den här terminen. Har glömt bort koreografi, gör fel varje gång och vigheten är under all kritik. Så mycket hände under en termin? Eller har jag helt enkelt inte varit särskilt bra egentligen? Usch nä, så vill jag inte tänka. Dert är ju så himla härligt:)

Aja, nu ska vi ut med Sami en sväng och sen blir det mys i soffan resten av kvällen:)

Puss och kram på er alla!

Sådärja

Då var jag klar med min fotouppgift. Gick riktigt bra. Det är nån bild som är lite väl mörk dock och det är inte alls bra... Så jag får se vad läraren tycker om den, i värsta fall får jag göra om det. Inte så kul, men jag vill ju att det ska bli perfekt;)

Nu ska jag bara sätta ihop bilderna i ett bildspel och sen maila iväg dem. Sen ikväll blir det dans och sen myskväll med älsklingen. Imorgon kväll jobbar jag och har grupparbete under dagen. Så det bir inte mycket tid över då.

Hoppas ni får en jättebra kväll! Puss på er

5 maj

Godmorgon!

Hyfsat pigg här trots att det är så tidigt. Har redan varit ute en sväng med trollet:) Men tror ni inte han kissade när han kom upp i lägenheten igen..? Suuuck liksom. Vi gick en lite halvlång runda så han hade gott om tid på sig att göra det innan... Jaja, sånt händer. Inte mycket att göra åt ju:) Bara att torka upp och glömma.

Idag är jag ensam hemma med Sami hela förmiddagen. Måste göra en del skolarbete så jag hoppas att han är lung och fin som han kan vara:) Men det ska säkert gå bra. Han gör framsteg hela tiden, men idag är han på tvärtomhumör så ja, det blir lite konflikter då hehe;) Fladdriga byxor går helt bort på uteturer märkte jag då.

Nu ska jag äta lite frukost och sen sätta igång med min fotouppgift. Är taggad till tusen idag! Ska bli kul att se om jag kan fixa till bilderna som jag vill ha dem:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er


Källa

Pinnen är typ en och en halv meter längre ...

img_2969 (MMS)

Pinnen är typ en och en halv meter längre utanför bilden:D


4 maj

Hej svejs på er:)

idag har det varit en lång dag redan. Jag har varit i skolan på världens mest meningslösa föreläsning. Vi skulle lära oss ett datorprogram, men det fanns inte datorer till alla. Meningslöst att försöka hänga med på genomgången då eller...? Sen avr lärarna dessutom försenade och inte kom det nån ursäkt för det inte. Nädå. Vi ska kunna vara där alltid och vara i tid alltid, men är lärarna sena behövs ingen ursökt eller något alls. Lite tråkigt att de har sån attityd tycker jag. En ursäkt kostar väl inte så mycket?!

Aja, sen när jag kom hem åkte älsklingen och jag ut med Sami och lät honom springa av sig lite. Han hittade världens pinne som han tvunget skulle bära med sig. Bara det att den var sisådör åtta gånger längre än honom så det blev rätt jobbigt. Kan slämga in en bild sen;)

Nu ska jag snart in och dansa. Inte många gånger kvar till föreställning nu och det börjar bli en aning svettigt... Det mesta sitter i koreografierna, men långt ifrån allt:/ Känner mig helt värdelös, men ska försöka köra på ordentligt nu!:)

hoppas ni får en mysig kväll! puss och kram på er

Längtar efter detta just nu... Har precis ...

img_7213 (MMS)

Längtar efter detta just nu... Har precis slutat skolan och om nån timme blir det Yoga. Nu jäklar ska träningen komma igång igen;) Hoppas ni får en mysig kväll! Pöss på er:)


2 maj

Hej på er

Det är några stackars flitiga läsare som faktiskt går in här trots min usla uppdatering. Tack ska ni ha! Ledsen att jag inte bjuder på bättre underhållning dock... Har haft fullt upp och knappt nån lust att blogga faktiskt.Energin har gått åt till så mycket annat.

Helgen som gick var toppenbra. Vi tog det lugnt och bara njöt av varandra och vår omgivning. Vi grillade hos mina föräldrar på Valborg och gick och tittade på bål. På söndagen var vi i Bokskogen och sprang och sedan hos älsklingens föräldrar och åt middag. Dock började inte kvällen så bra... Jag, min älskling, hans två bröder och ena broderns flickvän fastnade i hissen... Klantigt egentligen, eftersom vi var för många, men det tänkte vi ju aldrig på. Hissen stannade ca 2 dm från en våning. Surt som bara den, vi var ju så nära. Jag tyckte det var hemskt dock. Jag har lite lätt cellskräck eller hur man ska säga. Jag fick inte direkt panik, men hade vi suttit fats längre så hade jag kanske det. Var helt skakig efteråt och mådde riktigt dåligt. Jag brukar ju aldrig åka hiss ens:P Aja, men efter en timme kom vi ut till slut i alla fall:)

Så det har varit en händelserik helg, haha;) Hoppas ni haft en bra helg. Idag blir det lite skolarbete och en runda i skogen med Sami och min älskling. Får bli en snabb runda dock så jag hinner med skolan också...

Puss och kram på er

RSS 2.0