29 december- Hej då Sverige!

Godmorgon!

Eller godmorgon, jag gick knappt och la mig inatt... Har legat och vilat nån timme bara. Vi tnkte ju vara vakna hela natten så att vi skulle kunna sova på flyget idag. Men jag klarade inte av att hålla mig vaken:/ Blev så offantligt trött så jag somnade i soffan. Inte så bekvämt så gick in och la mig på sängen istället. Dock blev det ingen djupsömn direkt. Så nu är jag rätt så trött om man säger så;)

Åh, vi åker idag:D Om lite drygt 8 timmar är vi på väg!!!!! Så j*vla underbart!!!! Som vi längtat och nu är det äntligen dags. Samtidigt är jag lite nervös för den långa flygresan... Jag har ju max flugit fem timmar förr... Nu är det 12:/ Men jaja, får sitta och tänka på vad som väntar...:) Nu vill jag ju bara vara framme:)

Vi ska bege oss mot flygplatsen om nån timmer. Vi vill vara där i god tidnu när det är sånt skitväder här... Det snöar nu igen så tågen är klart sena som vanligt:/ Menmen, vi kommer kanske iväg i tid, vem vet:)

Hoppas ni får en jättehärlig dag idag! Jag ska försöka skriva här nån gång under resan, men jag vet inte hur mycket jag hinner med;) Nu är det ju 100% avslappning som gäller. Men får kanske bloggabstinens till slut, haha:D

Ha det bäst nu! Ta hand om er och ha ett fantastiskt nyår! Puss och kram på er♥



Hej då snö! Hej då kyla! Hej då vinterSverige:D

Heeelt slut

Nu sitter jag och älsklingen i soffan, typ för första gången idag(...), och känner oss ganska duktiga. Vi har fixat det mesta, tvättat nästan klart och strukit. Vi har dessutom packat mer eller mindre klart. Känns så himla bra! Om mindre än 24 timmar är vi på väg:D (om allt går som planerat då...) Haha, jamen man vet ju aldrig;)

Nu ska vi snart hämta sista tvätten, sortera allt och sen åka in til stan. Vi ska som sagt äta middag och sen se på Narnia. I 3D... Ska bli kul, men vi får se hur det går med flygscener och sånt. Jag har ibland en förmåga att bli åksjuk haha:) Men det ska bli riktigt häftigt att se den så. Som att vara i filmen u. Ahh, perfket kväll kommer det att bli. Och sen är det tack och hej till kalla, snöiga, mörka Sverige och Hej vit sand, sol och palmer:D Åh, jag vill åka NUUUUUUUUU!

Hoppas ni har det bra! Puss på er♥


27 december

Hej svejs!

Hann inte skriva något på morgonen. Vi har redan varit iväg och fixat lite. Bl.a. tidningar inför den långa flygresan:) Kan inte fatta att vi åker imorgon! Vid den här tiden imorgon sitter vi på flygplatsen!!!:D Åh vad jag längtar. Tur att vi bestämt oss för att inte sova inatt för det hade jag ändå inte kunnat;)

Nu ska vi tvätta, städa och packa. Sen ikväll blir det middag i stan och bio. Sen får vi se vad vi gör efter det:)

Hoppas ni får en toppenbra dag! Lider med alla som måst jobba idag:( Puss och kram på er

26 december

Godkväll får jag kanske säga;)

De senaste två dagarna har bara flugit iväg. Allt har gått så fort. Julafton var jättemysig. Jag och älsklingen fick en massa Baht inför vår resa, pengar m.a.o:) Passar perfekt.

Igår gjorde vi inte så mycket på förmiddagen. Vi var i princip bara ute och köpte en kamera. Vi ville ha en som tar riktigt bra bilder inför Thailand. Dessutom börjar min ge upp... Batteriet håller inte så länge. Så nu har vi en splitter ny, det orde ju funka då;)

Idag har vi gjort lite småsaker inför resan och så har jag träffat Sofia. Vi skulle egentligen ha åkt skridskor, men inga banor var öppna och de som ligger utomhus var inte skottade... Så det fick bli en promenad och en fika istället:) Inte helt fel dock ju.

Ikväll var vi hos älskligens föräldrar en stund och nu är vi hemma igen. Dagarna har gått i ett. Och imorgon är det också en del som ska fixas, bl.a. tvätt;P Men sen på kvällen ska vi bara ta det lugnt och se fram emot resan. Vi ska ju försöka hålla oss vakna så länge som möjligt för att kunna sova på planet sen. Får se hur det ska gå dock, haha:)

Nu ska vi mysa lite här och sen blir det sängen. Tidig kväll idag, sen imorgon:)

Hoppas allt är bra med er! Har ni haft en bra jul? Puss puss

24 december!

God Jul på er alla!

Hoppas ni får en toppenfin dag idag! Själv ska jag fira och mysa hela dagen lång med alla älskade. Det här kommer bli den bästa julen på många år. I år är nämligen även min underbara älskling med:D Så himla lycklig för det. Jag har precis gjort ris ala malta så nu är allt klart. Nu är det bara jag som ska julpimpas haha.

Ha en underbar dag och njut ordentligt av era älskade, vänner såväl som familj! Ta hand om er. Och vet ni vad; man kan fira jul utan sprit... Av egen erfarenhet är sprit bara skit just på julafton. Skapar konflikter och gör folk ledsna. Så njut nu av gemenskapen, Kalle Anka, julstämningen, julmaten och allt annat som är underbart med julen:)

Pussar och kramar till er alla!!!!♥


23 december

Hej svejs!

Hur är det där ute i snöstormen?:) Jag är hemma hos mina föräldrar efter många om och men. Snön vräker ner och flyger runt. Så utanför oss där hemma har vi så mycket snö att bilen bara glider runt. Älsklingen körde mig till mina föräldrar och när han skulle köra ner i garaget så fastnade bilen... Herregud, jag har aldrig varit med om att det varit så här mycket snö här nere. helt galet. Hoppas flyget går på tisdag bara:/ Men det återstår att se. Ordnar sig säkert:)

idag är jag som sagt hemma hos mina föräldrar hela dagen och myser. Vi ska koka skinka, göra nougatrullar och sillsallad och lite annat smått och gott. Älskar lille julafton! Ikväll blir det dopp i grytan och ännu mera mys:) Trivs verkligen nu:)

Hoppas ni får en jättehärlig lille julafton! Puss och kram på er 


23 december

Hej svejs!

Hur är det där ute i snöstormen?:) Jag är hemma hos mina föräldrar efter många om och men. Snön vräker ner och flyger runt. Så utanför oss där hemma har vi så mycket snö att bilen bara glider runt. Älsklingen körde mig till mina föräldrar och när han skulle köra ner i garaget så fastnade bilen... Herregud, jag har aldrig varit med om att det varit så här mycket snö här nere. helt galet. Hoppas flyget går på tisdag bara:/ Men det återstår att se. Ordnar sig säkert:)

idag är jag som sagt hemma hos mina föräldrar hela dagen och myser. Vi ska koka skinka, göra nougatrullar och sillsallad och lite annat smått och gott. Älskar lille julafton! Ikväll blir det dopp i grytan och ännu mera mys:) Trivs verkligen nu:)

Hoppas ni får en jättehärlig lille julafton! Puss och kram på er 


22 december

Godmorgon!

Tog sovmorgon idag ja:) Mysigt. Jag får ju passa på nu när jag är ledig;) Sen är jag faktiskt helt ledig också så har inget extra som måste göras. Det enda jag skulle göra idag är att baka spritskransar. Men nu när jag kollade i kylskåpet upptäckte jag att vi har 50 gram för lite margarin:/ Typiskt. Älsklingen och jag ska åka och handla lite god mat sen så då får jag handla det också sen. Men jag sörjer inte alltför mycket över det. Nu får jag ju vara helt ledig hela förmiddagen;)

Älsklingen har bara halvdag idag så när han kommer hem ska vi åka och träna. Det blir gymet den här gången. Jag vill gärna testa att springa på löpbandet... Jag är lite rädd för att min häl ska strejka igen, men nu har jag vilat i fem veckor så det måste väl räcka? Jag ska bara testa en kort stund, vill tighta till benmusklerna lite ju;)

Nu är det mindre än en vecka kvar till Thailand. Det känns helt overkligt. Och jag börjar nästan bli lite stressad, måste ju hinna packa, köpa några saker till och växla in pengar:/ Men det hinns säkert med, det bara känns lite mycket just nu:) Jag är ju tidspessimist och allt haha.

Hoppas ni får en jättebra dag! Nu ska jag tömma kameran så den är klar inför resan och sen ska jag skriva lite texter till bloggen jag gästbloggar på.

Puss och kram på er

Helt slut

Trots att jag varit ledig idag har det varit en ganska lång dag så nu ska jag göra mig i ordning och sen hoppa i säng. Jag kommer nog att läsa en stund innan jag somnar dock. Perfekt för att rensa hjärnan lite innan man ska sova tycker jag:)

Sov så gott nu! Puss och kram

Känns konstigt

Nu har jag haft jullov i lite mer än 24 timmar och det känns faktiskt lite konstigt:) Tomt på nåt sätt, positivt så klart. Så skönt att kunna göra precis vad man vill, utan att ha dåligt samvete för att man inte pluggar.

Jaja, nu ska jag fortsätta njuta bara:) Det blev ingen träff med Karin idag:( Bussarna har inte kunnat köra som de ska och vägarna är svinhala så jag vågade inte ge mig iväg... Tyvärr. Lite tråkigt och kanske lite fegt av mig, men så tänker jag. Onödigt att utmana ödet liksom;P

Nu sitter jag och älsklingen och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik-Holmgången. Hejar på Stefan Holm:) Gillar inte Filip och Fredrik nåt vidare:P

Hoppas ni har en mysig kväll! Puss


Hallå?

Alltså, för några dagar sen hade jag rätt många som läste, nu är et bara hälften så många:/ Vad hände där liksom?

Snabbt ärende

Nu är jag hemma igen. Det blev ett snabbt ärende. Jag kan ju säga såhär; Skåne är skit att bo i på vintern!:( Alla bussar står antingen still eller så går de typ en gång varannan timme. När de väl kommer är de så fulla att de kör förbi flera hållplatser... Kul. Eh nej. Vi är typ insnöade här. Gatan utanför oss är så full av snö att det inte går att vare sig gasa eller bromsa normalt. Bilen bara slirar. Sjukt. Varför är det så svårt att ploga, skrapa och skotta?? Cylekbanorna däremot, de är hur fina som helst. Kom igen liksom. Är det nåt skämt eller? Alla ni som cyklar; har ni missat att det är en halv meter snö ute? Och att ni är en trafikfara när ni inte kan bromsa ordentligt? Inte ens bilarna kan köra ordentligt så hur kan ni vara så dumma att ni tror att ni kan köra som när som helst under året? Eller vänta, cykelbanorna är klart torr, men kör ni på dem? Nähä då, ni gillar att slira omkring i vägbanan och tvinga bilar att tvärnita och svänga in i snöhögar? Irriterad? Nää, inte alls;) Men det börjar bli löjligt. När min mamma var liten och bodde i norrland satte hon och alla andra in cykeln i september när första snön kom och sen tog de ut den i maj när snön var borta. Kanske en bra idé?

Var bara tvungen att skriva av mig, har sett så många cyklister idag som har varit en trafikfara...

Ta hand om er i snön! puss

Nu sticker jag

Nu sticker jag ut i solskenet:) Jaa, även om snön ligger vit överallt så är solen framme idag. Äntligen:) Det behövs för att samla lite energi om man säger så. Det har varit lite väl grått de senaste dagarna och veckorna tycker jag. Men nu ska det bli skönt med en ljus härlig dag:)

Ha det bäst! Puss

21 december

Godmorgon!

Oj, igår blev det inte mycket skrivet:/ Men det var en lång dag så jag var helt slut när den väl var över. Vi började ju med att åka till Höllviken vid elva. När vi var klara där åkte vi förbi BK och sen hem hit för att skriva ihop vår objektsbeskrivning. När vi börjat skriva på ett Worddokument insåg vi dock att läraren ville ha all text skriven i små rutor i ett inlämningssystem på internet... Så det var bara att kopiera över texten så gott det gick och försöka svara på alla olika delar. Inte så lätt, men så är det. Vi blev i alla fall klara och kunde lämna in! Tjohooo:D Så nu är vi lediga. Åh vad underbart det känns att kunna säga det! Ledig, ledig, ledig:D Det avr ju längesen om man säger så. Inga tentor, inget arbete och inget plugg! Underbaaaart.

Idag ska jag inte göra mycket alls. Om en stund ska jag iväg på ett ärende bara och ikväll ska jag och Karin träffas på en fika i stan. Mys:) Åh det är så skönt att inte ha några måsten, jag är tjatig, men det känns nästan lite overkligt;)

Hoppas ni får en toppenbra och mysig dag! Bara tre dagar till julafton nu:) Dan före dan före dan före dopparedan:) Vart tar tiden vägen??^^
 Puss och kram på er♥



EN vecka kvar:D

20 december

Godmorgon!

Herregud, det är bara fyra ynkliga dagar kvar till julafton. Helt otroligt. Tiden går så otroligt fort ju. Åtta dagar till vi åker också. Resfeber? Jaa då:)

Idag ska jag och min grupp från skolan ner till Höllviken och göra ett s.k intag. Det ska bli väldigt spännande att köra dit om man säger så... Svinhalt överallt ju:/ Aja, vi får köra så försitktigt vi kan. Det kommer ju nog ta en stund att köra bara, hehe.

Ikväll blir det träning. Det måste det. Herregud, pizza och kladdkaka igår... Inte bra, inte bra. Jag har ju hur lätt som helst att gå upp i vikt tyvärr. Inte för att jag är hysterisk med sånt, men jag har fallenhet för att lägga på mig fort så det gäller att ta det lugnt ibland. Älsklingen är ju rätt överrtygande ibland;) Faller med honom haha. Nä, men ibland är det tungt att dra iväg när han säger stanna hemma. Jag vill ju ogärna lämna hans varma famn. Och han vill tydligen inte träna med mig. Vet inte varför, måste ha gjort nåt;P Träna med kompisar och familj går bra, men inte med mig... Aja, så är det. Killar, haha;)

Nu ska jag börja göra mig i ordning här. Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram

Duktiga

Nu har älsklingen och jag precis kommit hem. Vi var och skottade hos mamma och pappa. Shit vad tungt det var. Hur mycket snö som helst ju:P Men det var jäkligt bra träning;) Så älsklingen lyckades övertala mig att inte träna idag... Jag hade i och för sig inte hunnit hem ändå, men jaja. Imorgon blir det helt klart träning i alla fall! Älsklingen kanske ska med då. Jag tror dock inte på det förrän jag ser det haha.

Nu ska vi slappa lite här tänkte vi. Vi har köpt hem lite gottis och ska spela lite tvspel. Sen blir det Gossip Girl och kanske nåt annat kul:) Vi får väl se.

Imorgon ska vi till Höllviken på en övning i skolan. Med tanke på hur mycket snö det är ute och hur j*vla halt det är så är jag rätt nervös inför att köra... Men det får gå. Får ta det försiktigt:/ 

Hoppas ni får en toppenfin kväll! Kram på er

Tävling

Jag är med i en tävling som SEB och Feber anordnar. Där har jag chans vinna en annonskampanj som skulle öka mitt läsarantal och även lyfta min möjlighet att marknadsföra mig själv. Här är min motivering varför jag skulle vinna:

För det första så har jag aldrig vunnit en tävling i hela mitt liv. Det kanske inte är en värdig motivering, men så är det. Jag har både köpt och fått Trisslotter t.ex. men jag har aldrig vunnit. Trots det är jag väldigt envis och driven, därför tänker jag inte ge upp utan deltar även i den här tävlingen.
Dessutom så är det ju så att jag sällan eller aldrig tar för mig när jag kanske borde. Jag har alltid varit den snälla och beskedliga som planerar livet och inte tar några extravaganta utsvängningar eller liknande. Men nu har jag kommit till en punkt när jag känner att det är dags att satsa. Vinna eller försvinna på nåt sätt. Jag vill dra i alla trådar jag kan för att lyckas med något speciellt.
För något år sedan startade jag den här bloggen och gjorde det mest som en kul grej. Men efterhand har jag känt att det här är något jag verkligen vill satsa på. Jag tänker inte mörka heller att jag vill få fler läsare och att jag vill göra min blogg större. Anledningen är att jag skulle vilja nå ut till människor som antingen far eller har farit illa genom mobbning. Jag vet mer än väl hur det känns att få stämpeln annorlunda i pannan och att få sneda blickar från flera håll. Och trots att jag är 22 år så slutar det inte. Jag vill därför nå ut till så många som möjligt och få dem att inse att annorlunda är vackert. Genom min uppväxt har jag fått otroligt mycket stöd från familj, vänner och numer även av min pojkvän. Jag har på det sättet byggt upp mitt självförtroende och vill nu att andra ska kunna få samma chans. Om jag vann tävlkingen skulle jag i min blogg försöka vara en förebild, skriva peppande inlägg och coacha människor så gott det går på alla sätt. Både genom att boosta deras självförtroende, men även skriva om min vardag och visa hur lycklig man kan vara trots den där envisa stämpeln. Hur man tvättar bort stämpeln och gör så att den stämpeln aldrig kommer tillbaka.
Det här är min motivering. Så även om jag aldrig vinner något hoppas jag ändå på det här... Hoppet är det sista som sviker människan heter det ju.

19 december

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har äntligen sovit ut:) Så nu är jag lite piggare i alla fall. Kvällen igår var verkligen jättetrevlig. Väldigt god mat, spel och trevliga människor. En perfekt kväll helt enkelt:)

Idag är jag ledig. Jaa, HELT ledig:D Längesen  jag var det. Andra söndagar som jag avrit ledig har jag ju egentligen pluggat lite eller åtminstone känt att jag borde plugga. Men idag, idag är jag helt 100% ledig:) Känns nästan lite konstigt. Som om jag glömt nåt liksom, hehe. Men nu ska jag bara njuta och ha det riktigt bra. Tycker jag att jag är lite värd.

Älsklingen ska iväg och jobba nån timme snart bara. Sen ska vi fixa lite småsaker och sen träna halv 4. Jo, jag har lyckats övertala älsklingen att följa med:D Ska bli så himla kul att ha honom med. Tycker det är så kul när vi kan träna ihop. Blir inte så ofta tyvärr, men det är extra kul när det väl händer.

Nu måste jag äta lite frukost. Sen ska jag fixa lite med en text till Slipsens blogg. Jag skriver ju om kvinnors hemliga språk där;) Typ, haha. Eller jag försöker i alla fall. Om ni har nåt tips på galna tjejer eller okänsliga killar får ni gärna kommentera eller skicka ett mail:)

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram på er♥



9 dagar kvar...(bild från Google)

18 december

Hej svejs

Hur är det med alla er då? Jag har precis vaknat efter att ha sovit en stund efter jobb:) Skönt att få vila lite. Synd att grannen renoverar och borrar tusden hål i väggen bara... Men så är det väl:)

Idag har jag som sagt jobbat och nej, jag orkade inte skriva nåt i morse då;) Dagen har gått relativt fort faktiskt. Nu ska jag inte jobba på fyra veckor, tjohoooo:D Så jäkla skönt! Känner hur lugnet börjar lägga sig i kroppen. Snart kan jag nog bara se fram emot julen utan att bekymra mig över skolarbete o.s.v. Åh, längtar:) Idag är det dessutom bara 10 dagar kvar till Thailand! Känns helt magiskt. Det har varit mycket på senaste tiden så att få åka bort är mer än välkommet!

Ikväll ska vi hem till älsklingens föräldrar och fira födelsedag. Ska bli riktigt kul. Skönt att få ha lite av en hemmakväll och bara ta det lugnt.

Hoppas ni får en jättbra lördag kväll oavsett vad ni gör:) Puss och kram på er

17 december

Godmorgon!

Sovit gott?:) Jag vaknade för en stund sen och blir helt glad när det är fullt med snö ute. Dock var det lite jobbigt igår kväll. Jag gick ju till träningen och all snö gjorde sträckan typ dubbelt så lång:P Skönt med extra träning, men när jag skulle gå hem var det inte lika kul, hehe. Då var jag så trött att det kändes som att jag skulle gå och somna vissa bitar:D

Idag ska jag skämma bort mig lite. Ska fixa naglarna först om en stund och sen ska jag in till stan och ta en fika med Emma. Ska bli riktigt skönt att slippa tänka på skola. Föreläsningarna är slut så på måndag är det sista övningen:D Ikväll jobbar jag dessvärre, men så är det:) Efter klockan två imorgon är det fyra veckor till nästa jobbtillfälle:D Tjohoooo!!!!!!!

Nu är det dessutom bara 11 dagar kvar. Längtar som bara den. Sol, värme och ledighet. Mmm, det behövs VERKLIGEN!:)

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram♥

Lång, intensiv dag

Nu sitter jag här hemma i soffan och tittar på snön som singlar ner. Är helt slut. Vi var och gick en runda, jag och min grupp. Vi hade som uppgift i skolan att titta på olika hus och se vad som var tidstypiskt för respektive husstil. Väldigt rolig uppgift. Dock inte i snöstorm... Som vi lyckades pricka in då:/ Kallt, blåsigt och snöigt. Jag tycker ju om snö, men när det blåser rakt in i ansiktet är det inte lika kul... När vi kom hem till mig så drack vi lite varmt och åt rostebröd för att tina:)

Nu har mina gruppmedlemmar åkt hem och jag är som sagt helt slut... Får se till att piggna till lite snart dock. Jag ska ju träna:) Och det ska mycket till för att jag inte ska göra det om man säger så, hehe. Så det är bara att samla kraft och ork och ge sig iväg. Älsklingen strejkar dock haha;)

Hoppas ni klarat er bra i snökaoset. Puss

16 december

Godmorgon!

Fy vad jag längtar efter sovmorgon haha:) Inte för att det är så tidigt, men jag är så trött. Sliten och seg i hela kroppen. Ska äntligen få träna ikväll igen så då kanske jag piggnar till lite. Har inte ätit världsbäst den här veckan heller så det är ju också lite bidragande;)

Idag är det föreläsning tio till tolv. Efter det ska jag och min grupp jobba lite med förberedande saker inför måndag. Vi ska göra ett intag då, alltså åka och titta på ett hus och beskriva vad som finns i huset. Ska nog inte bli några problem dock:)

Sen blir det som sagt träning ikväll. Försöker tjata med älsklingen också, men vi får se... Han skulle kanske jobba sent, så risken är stor att jag får gå själv:) Men det gör inget, bara jag får träna så är jag nöjd.

Nu är det bara 12 dagar kvar... Tiden går fort, men inte tillräckligt fort;)

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram på er♥

Orkaaaa...

Argh, jag är så sjukt irriterad just nu. Vår förenong är ett stort j*vla skämt. Nu har de bestämt sig för att inte betala... Och så ska vi få skulden för att vi dragit ut på att skicka en offert till dem när det är hantverkaren som segat. Jag blir galen. Snacka om den lilla människan i den stora världen. Har sån lust att ringa upp och säga åt dem att lägga ner sitt skit och se till att betala som de lovat... Suuuuuuck! Aldrig får man vara glad:P

Aja, så är det. Inte mycket att göra åt. Vi får se till att bråka ordentligt! Än är det inte förlorat;)

Sitter och tittar på Family Guy helt ofrivilligt... Hatar den serien. Jag förstår verkligen inte vad det är som är så kul. Ibland, visst, men för det mesta är det bara löjligt.. Usch vad gnällig jag är idag då:P

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa en bra bok istället. hoppas ni har en bättre kväll än jag... Puss på er


Hemma i värmen

Fy sjutton vad kallt det är... Sa samma sak igår och säger samma sak igen. Men det är fan inte så här kallt när det är minus 25 i Åre som det är när det är minus 5 här... Hatar blåsiga och fuktiga Malmö:P

Aja, skolan idag gick bra. Vi blev färdiga väldigt snabbt på eftermiddagen så kom hem redan vid kvart i fyra. Riktigt skönt. Det känns att det snart är lov. Jag börjar slappna av nu och kan bara se fram emot allt som ska hända.

Nu ska jag och älsklingen snart ut och fixa lite saker, sen blir det myskväll. Kanske en pizza idag t.o.m;) Lite syndigt såhär mitt i veckan, men på fredag blir det inget omyttigt för mig. Jag jobbar ju så jag brukar försöka fira lite fredag innan i veckan:) Imorgon är det träning dessutom. Försöker ta det lite lugnt nu i början så vilar några dagar emellan. Jobbigt, men det är nog ganska smart... Om det känns okej på lördag kanske jag testar att springa en kort runda. Hoppas, hoppas, hoppas! Fast det lär bli rätt jobbigt efter fem veckors stillasittande:/ Suuuck. Aja, men jag får träna i alla fall:) Det är värt massor;D

Hoppas ni har det bra! Puss

15 december

Godmorgon!

Fy vad trött jag är idag. Är nog lite trött efter tentan fortfarande... Skulle behövt sovmorgon. Jaja, så är det:) Snart lov, då kan jag sova ut.

Idag är det en lång dag i skolan. Jag har föreläsning tio till tolv och sen övning mellan ett och fem... Som vanligt kommer väl inte övningen hålla på tiden ut vilket är ganska skönt:) Nu kan jag verkligen känna att jag kan börja slappna av lite. Visst, det är en del kvar att göra i skolan och sen har jag lite småsaker som måste göras här hemma. Men i princip kan jag slappna av i alla fall. Åh, vasd jag längtar till Thailand nu alltså! Det ska bli så sjukt skönt att komma iväg. Maneter eller inte, det ska bli skönt bara att komma bort!:)

Nu ska jag äta lite frukost! Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram♥

Nyhet

Nu är jag hemma i värmen igen. Fy faaan vad kallt det är ute idag:/ Frös halv ihjäl när jag stod och väntade på bussen. Mina lår är fortfarande isbitar. Ska hoppa in och ta en riktigt vamr dusch sen och bädda ner mig i sängen.

Tentan gick inte alls bra:,( Orkar inte mer nu. När jag tror att jag har koll på allt så faller allt när jag väl kommer till tentan. Jävla skit rent ut sagt. Ursäkta språkvalet, men nu är jag både irriterad och trött på allt vad skola heter:( Orkar inte meeeeer. Skönt att det är lov snart så jag kan samla nya krafter!

Kvällen med Karin var dock toppenmysig. Om än lite kall;) Men det fick mig att glömma allt ett tag... usch nä, jag är verkligen inte på humör just nu.

En rolig sak mitt i allt är dock att jag påbörjat ett litet samarbete med en bloggare, Markus. Jag ska skriva lite krönikor om hur vi tjejer tänker, tycker och känner och varför vi reagerar som vi gör i vissa situationer. Det ska bli riktigt kul och jag hoppas ni också läser det:) Ni får väldigt gärna beskriva egna erfarenheter av hur ni uppfattar killar eller tjejer, hur svåra de kan vara eller liknande. Ser i alla fall fram emot det här samarbetet jättemycket! Äntligen börjar det hända lite med bloggen:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ner i sängen, dra täcket över huvudet och bara glömma bort större delen av den här dagen(utom mellan klockan sex och halv nio;P)

Sov så gott sen! Puss och kram på er


On my way

Sådär, nu sticker jag iväg. Har klätt mig i tjock tröja och har strumpbyxor under byxorna. Inte bara för att det är kallt ute utan även för att det är svinkallt i tentasalen...

Kommer f.ö att avslöja en rolig sak här i bloggen om ett tag... Stay tuned;)

Nu kilar jag iväg. Puss på er

Tiden går fort

Nu är det snart dags för mig att ge mig iväg... Vart tog den här förmiddagen vägen? Jag har gjort allt för att inte bli nervös och försöker hålla nerverna i schack nu också. Måste ta det lugnt idag. Jag kan ju det här liksom. Måste bara se till att inte få hjärnsläpp så ska det ordna sig!

Har precis tryckt i mig en Billys pizza och dricker lite energidryck! Jag är laddad alltså;)

Nu ska jag göra mig i ordning! Hoppas ni har det bra! Puss

Just det ja

Kom på att det idag är exakt 14 dagar till vi åker till Thailand:D Åh, jag är så lycklig för det. Det ska verkligen bli skönt att få åka bort. Och att vara borta så länge! Inte tänka på något alls, bara slappna av, sola, slappa och äta gott. Lääängtar:) Tur att jag kan träna nu igen då, hehe;)


Snart, snart....


14 december

Godmorgon!

Sovit gott? Det har inte jag:( Men det beror på att jag är nervös inför tentan idag... Jag både vill och vill inte göra den. Vill för att få den överstökad, vill inte för att jag inte orkar med ett U till... Usch nej, den skaaa sitta den här gången!

Vet ni en lite rolig sak förresten, jag sitter här och nyser och snörvlar men är inte förkyld. Anledningen är istället att jag är lite överkänslig mot hyacinter, men julnörd som jag är vill jag naturligtvis ha en ändå. De luktar ju så fantastiskt gott! De luktar jul helt enkelt:) Så nysningarna får ursäkta, men jag tänker fortsätta ha hyacinter under julen, hehe.

Idag är det alltså dags för tenta för mig. Jag har följt råd som jag fått av andra och har inte pluggat överdrivet mycket. Jag ska försöka varva ner nu på förmiddagen och bara intala mig själv att jag kan det... Alla fel jag gjorde förra gången berodde nämligen på totalt hjärnsäpp... Så det borde ju gå bra idag. Hoppas jag.
Jaja, oavsett hur det går ser jag fram emot efter tentan. Då är jag mer eller mindre ledig. Vi har lite att skriva i ett grupparbete bara, men inga fler tentor i alla fall! Hur underbart?:) Ska fira med en fika och kanske bio med fina Karin efteråt. Mys!♥

Hoppas ni får en jättebra dag idag! Tisdag idag... Snart onsdag och då har halva veckan gått:D

Puss och kram på er♥



Bild från Google

Sååå mätt

Usch ja. Tänkte bara äta lite kvällsmat, men lyckades äta lite för mycket:S Så nu är jag jättemätt och magen är helt uppsvälld haha;P Jaja, så kan det bli.

Tittar på Svenska Hollywoodfruar nu. Lika underhållande som alltid:) Gillar Isabelle bäst. Älskar hennes kaxighet och fördämande av jantelagen. Vem är inte trött på den liksom? Som svensk är det fult att vara sig själv. Så känns det i alla fall. Jaja, så är det.

Nu ska jag fortsätta mysa för mig själv och snart kommer älsklingen hem♥

Sov så gott sen! Puss och kram på er

Bara en bild:)

Ville bara bidra till lussefirandet lite;)


Bild från Google

Eftermiddag

Älsklingen kom hem lite tidigare idag så eftermiddagen har varit riktigt mysig. Jag gick till affären och köpte lussekatter till oss. Det är ju trots allt Lucia idag:) Så nu är jag lite piggare. Och lite gladare. Jag kommer säkert kugga på tentan imorgon ändå, men jaja. Strunt i det just nu... Får göra mitt bästa och hoppas på att det räcker. Ska läsa lite till en stund nu, men sen är det min tvkväll så ska bara titta på tv resten av kvällen sen. Älsklingen sak gå och kolla på hockey så jag får ha tvn för mig själv utan gnäll haha;) Nä, skojar bara. Det blir i alla fall Paradise Hotel, Top Model och sist Svenska Hollywoodfruar. Inte helt fel va?:)

Hoppas ni får en lika trevlig kväll! Puss på er


Fy fasiken vad trött jag är på det här nu....

Fy fasiken vad trött jag är på det här nu... Kommer aldrig att klara tentan imorgon heller :( Med tanke på hur hårt lärarna rättar känns det omöjligt för en som jag att få G... Ja, jag är negativ nu men jag har ingen energi kvar längre. Vill inte mer. Fy f*n vad skönt det ska bli imorgon efter tentan! Aja, hoppas ni har en bättre dag puss


Chokladsug

Åh, jag såg precis Kenza & Tyra Show och de bakade chokladtårta... Och jag fick såklart världens chokladsug nu bara för det:/ Jag kan ju inte ens äta allt som innehåller choklad så jag får hålla mig till typ kladdkaka, nutella och sånt. Riktigt onyttigt haha:) Aja, lite onödig info såhär vid tio en måndag:D

13 december

Godmorgon!

Har ni sovit gott inatt? Jag har sovit som en stock:) Minns inte ens att jag släckte lampan igår, hehe. Var väldigt trött. Men det har varit en jättebra helg trots jobbet i lördags. Mycket mys, kärlek och gott att äta:) Fick ju även in lite träning mitt i allt. Inte helt fel:)

Idag är jag ledig hela dagen, men bara på pappret om man säger så. Jag har m.a.o inga föreläsningar, men jag ska plugga... Suuuuuuuck! Nåja, sista tentan imorgon. Ska fira imorgon kväll om:) Gå på bio med världens finaste Karin blir ett perfekt sätt att fira tycker jag:) Firar hellre med mys än med festande mitt i veckan om man säger så;) Sen är det ju skola på onsdag också så det passar bäst med en lugn kväll.

Ikväll blir det ingen träning. Dels så är det julschema på Friskis vilket innebär att det knappt finns något att gå på som är roligt, enligt mig då, dels så behöver jag vila lite emellan gångerna med tanke på min häl. Den är nästan helt smärtfri nu. Tänk att det har tagit så himla lång tid för en muskelinflammation för att återhämta sig... Fyra veckors vila, fem inklusive veckan jag hade så grymt ont. Och det är som sagt inte helt 100% än... Tråkigt, men sant. Imorgon är det fyra veckor exakt sen jag började med Voltaren. Frågan är om jag måste sluta nu då? Finns det nån gräns? Läkaren sa ju fyra veckor...Aja, vi får väl se:)

Hoppas ni får en jättebra dag trots att det är måndag! Puss och kram på er♥

Trött nu

Jaa, nu är jag trött. Det har varit en härlig helg, men nu är det sent och snart dags för sängen. Imorgon är det en himla massa plugg som väntar. Sen tenta på tisdag och sen är det äntligen över för den här terminen. Längtar som bara den. Jag vill bara att allt ska vara över, att det ska vara julafton och sen den 28 så att vi får åka nån gång:) Åh, har så mycket att se fram emot nu ju!

Btw, jag älskar min pojkvän obeskrivligt mycket. Han är världens bästa pojkvän. Ja, jag tjatar, men han är verkligen det! Jag kan inte fatta att han vill vara med lilla obetydliga mig. Jag som aldrig nånsin varit flickvänsmaterial eller ens eftertraktad i skolan. Alltid den tråkiga. Beredd på att leva ensam resten av livet typ:P Men så träffade jag min älskling och jag är så lycklig. Och tacksam för allt han gör och är... Han läser aldrig här, men ändå. Han är mitt allt♥

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Måste vara pigg inför pluggandet imorgon om man säger så:) Sov så gott sen. Puss och kram

Tränat och syndat

Haha, ja. Var ju och tränade för nån timme sen. Körde cirkelfys idag. Riktigt roligt. Man tänker liksom inte på att man tränar under så lång tid när det är flera olika övningar. Perfekt tycker jag:) I alla fall, synden idag var att vi köpte kebabtallrik till middag, haha:D Ingen av oss orkade laga mat så det fick bli det. Men det känns väl rätt okej ändå, efter träning och allt så funkar det:)

Nu tittar jag på Gossip Girl och älsklingen leker med sin iPhone;)

Hoppas ni har en bra kväll! Puss

13 december

Hej på er

Försov mig i morse så hann inte skriva nåt då:) Vaknade kvart över sju och tänkte att jag skulle ligga kvar i sängen till åtta. Sen vaknade jag kvart över nio... Jag som tänkte vara hos mamma och pappa tio... Det gick ju sådär. Men hann innan halv elva i alla fall:) Så jättesen blev jag ju inte.

Nu är jag hemma igen och ska plugga lite. Sen tänkte jag gå ner och träna också. Jag är helt besatt nu, ja det är jag:) Men det är så himla skönt att få röra ordentligt på sig igen. Plus att mitt träningskort går ut i januari så jag kan lika gärna passa på ju;)

Hoppas ni har en bra dag! Puss och kram på er♥

Filmkväll

Hej på er

Nu har vi sett klart Narnia och vi blev så himla sugna att se andra delen så när vi duschat och sånt så sjunker vi ner framför Prins Caspian också:) Bara en massa mys m.a.o. Nej, inga oanständigheter haha;) Och det skulle jag ju inte avslöja heller, men ordet Mys kan säkert tolkas på flera sätt, hehe.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det som sagt nån timmes film till. Får se om jag somnar framför tvn idag... Är rätt trött, men brukar inte somna, så vi får väl se:)

Imorgon har jag tänkt hinna träffa mina föräldrar, plugga, träna och sen plugga igen:) Sista tentan på tisdag... HÅLL UT ANNIKA;D Sen ska jag f*n i mig inte tänka på skola och tentor alls på tre veckor. Längtar...

Btw; 17 dagar kvar till Thailand:D Vill ju åka imorgon, orkar inte vänta, haha. Jag har verkligen världens finaste pojkvän. En riktig drömkille. Berätta gärna det för honom;)

Har ni en myskväll eller är det höga klackar och gida drinkar på schemat?

Puss och kram på er

11 december

Hej svejs:)

Idag var det tidig morgon. För tidigt... Fick gå upp klockan sju:/ Så jag struntade i att blogga och sov en kvart längre istället:P Det behövdes om man säger så. Jag sov bara fem timmar inatt. Men det var det värt. Vi hade en jättetrevlig kväll igår. Så trevlig att vi inte ens märkte att klockan gick så fort. helt plötsligt var klockan halvt två liksom...

Idag har jag alltså jobbat. Trött som bara den var jag, men med lite enrgidryck gick tiden fort, hehe;) Nu är jag äntligen hemma hos älsklingen. Vi har ätit lite mellanmål eller vad man ska säga och om nån timme eller så ska vi åka och fixa middag. Blir bara en riktigt slapp kväll ikväll. Vi ska se på en massa film och inte göra något vettigt alls. Bl.a Narnia, Beethoven och Dödligt vapen 2. Vilken blandning, haha:) Alla filmer går på tv dock så vi slipper hyra och så. Ska bli så hima skönt!

Hoppas ni får en mysig eftermiddag kväll ni meed! Puss och kram

Rolig kväll

Ikväll blir det en rolig kväll för oss:) Älsklingens bror och hans flickvän kommer hit. Vi ska spela lite spel, Lips bl.a., och ha det kul helt enkelt:) Passar perfekt idag när jag fått så bra på tentan ju. Så får jag fira lite samtidigt som jag kan ta det lugnt efter all tentastress.

Imorgon jobbar jag mellan åtta och ett... Lite synd att man börjar så tidigt efter en trevlig kväll, men jaja. Lite energidryck så är jag med 100% haha;)

Hoppas ni får en mysig kväll! Puss pch kram på er

Jaaaaa

Nu är det över. Jag har skickat in tentan och fick veta att jag hade fått VG:D Hur lycklig är jag på en skala? Grymt jätte, superlycklig;) Känns så himla skönt. Nu kan jag lägga det bakom mig och gå på nästa... Men jag känner mig ju liksom inte så hopplös längre som jag gjorde innan;) Det här med teori är min gerj, så länge det inte innehåller siffror:P

Nu ska jag lugna ner mig lite, är helt uppe i varv. Sen ska jag kanske börja plugga lit inför nästa tenta, vi får se:) Men åh, vad bra det känns. Självförtroendet är på väg tillbaka;)

Puss på er

10 december

Godmorgon!

Åh, vad nervös jag är:/ Det är ju dags för tenta idag. Klockan tio kommer den ut här via internet och klockan elva stängs den ner... Jag känner mig ganska säker och jag tror nog att jag ska kunna dra ihop tillräckligt med poäng, men ändå. Jag vill ju gärna ha VG så då gäller det att skärpa till sig lite extra. Vad gäller tiden är jag dock inte så nervös. Jag gjorde fler frågor på kortare tid igår. Nej, det ska nog gå bra... Hoppas jag:S

Nu ska jag försöka äta lite frukost och ladda. Sen kör vi... Återkommer med resultat;)

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er♥

8 timmar...

Ja, nu har jag suttit och pluggat i typ åtta timmar:/ Har gjort alla instuderingsfrågor och har delat in anteckningar och böcker så att jag lätt ska hitta när jag blir osäker. Nu borde jag ju vara förberedd. Eller? usch, är lite pirrig ändå:) Men det ska nog gå bra. Hoppas på ett VG dock. Hade varit så himla skönt.

Nu ska jag plugga lite till och sen blir det träning:D Lycka, haha. Har inte kommit ur det än. Lyckan att kunna träna. Livet känns så mycket lättare med träning typ:)

Hoppas ni får en mysig kväll! Puss

Läraren har humor

Haha, vissa lärare har ju faktiskt humor:) En av frågorna jag sitter och tränar på nu ger fem svarsmöjligheter. Fyra är rätt och på den sista har han skrivit att programmet har tvingat honom att ha ett svarsalternativ som är fel och att han inte tyckte det var lika kul. Egentligen ville han väl bara ha de där fyra alternativen för att vi ska bli fundersamma om alla fyra verkligen kan vara rätt, haha:) Aja, bara en liten perentes från mitt pluggande till er. Jag tyckte det var komiskt i alla fall;)

9 december

Godmorgon!

Hörde precis på Gomorron Sverige(ja, det råkade vara igång när jag satte på tvn;) ) att om folk är trötta på Disney kring jul så finns det andra filmer att välja på. Vem är trött på Disney kring jul? Disney är ju jul;) Utan Disney är det ingen riktig jul. Julafton utan Kalle Anka vore ingen riktig jul! Det är i alla fall min uppfattning. Personligen tycker jag bäst om tomteverkstan:D Och så Askungen. Det var den första Disneyfilmen jag fick så den har en speciell plats i mitt hjärta:)

Aja, har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock. Nästan drömlöst. Eller inte helt förresten... Jag drömde att jag skulle passa en buss och skulle packa ner mina kläder. För varje plagg jag packade ner så kom det tio nya i garderoben... Jag var på väg från några kompisar så jag var ju tvungen att få ner allt. Galet stressad var jag i drömmmen. Sen när jag skulle åka med bil till bussen så hittade jag inte min ena sko. Då var det en katt som typ spytt upp en hårboll i den:/ Hallå? Vad var det för dröm liksom? Kanske lite resfeber inför Thailand? Åh, vi åker om 19 dagar:D Helt galet ju. Längtar ihjäl mig nu! Och så har jag två tentor kvar:/ Usch. Nåja, efter tisdag är det över. Då kan jag andas ut och bara hoppas på att skatterätten blir godkänd. Byggtekniken måste jag klara imorgon. Det MÅSTE jag:)

Idag blir det m.a.o plugg, plugg, plugg och plugg! Inget annat. Bara plugg fram till klockan sex ikväll i alla fall. Sen ska jag träna vid sju. Känner att jag vill rensa skallen såhär innan tentan. Så att jag slappnar av och inte schabblar bort mig p.g.a att jag läser för fort eller så;)

Nu är det frukost först dock! Hoppas ni får en bra dag idag! Puss och kram♥

Såå trött

Ja, jag är så himla trött just nu. Blev ju ett par rundor ner i tvättstugan om man säger så... Så har fått lite motion idag också, hehe:)

Imorgon är jag ledig, men ska plugga hela dagen så ska försöka gå upp i tid. Lycka till typ, haha;) Nä, men ärligt talat, jag ska verkligen se till att sätta igång i tid. Måste se till att kunna det här till på fredag!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen med en bra bok. Hoppas ni har en mysig kväll! Sov så gott! Puss och kram på er


Hemma:)

Jaa, då var man hemma igen då. Det blev inte så lång dag idag. Som jag trodde:) Gick in till pappa på hans jobb en sväng när jag slutat också. Har inte varit på hans nya arbetsplats så det var kul att se hur han jobbar nu:)

När jag var på väg hem gick jag även in och bokade en tid till att fixa mina naglar. Lyxigt:) Känns bra att få bli lite fin inför jul och nyår. Naglar är ju bara naglar, men jag känner mig alltid lite extra fin när jag fixat dem. Då kan jag liksom lufsa runt i mjukisbrallor och ändå känna mig snygg:) Och även om de kostar så motsvara det ju typ en tröja eller så i månaden och det kan jag väl leva med;)

Nu ska jag snart springa ner i tvättstugan med första laddningen tvätt. Avskyr att tvätta mitt i veckan, men det var den enda lediga tiden sen förra söndagen så vad gör man? Mina underkläder räcker bara i typ två veckor och helgen som kommer var fullbokad, haha:D

Aja, sen kommer älsklingen hem och då ska vi fixa lite mat och så. Jag måste plugga nån timme också tyvärr... Men har hela dagen imorgon också så det ska nog lösa sig.

Hoppas ni har det bra där ute! Puss och kram


Bild från Google.

8 december

Godmorgon!

Sista tidiga morgonen den här terminen:D Sen blir det "bara" halv åtta. Är ändå hyfsat pigg idag faktiskt. Måste vara träningen i förrgår, haha;)

Idag är det skola från klockan 9. Vet inte riktigt när jag slutar. Vi ska göra grupparbete idag på eftermiddagen så officiellt går jag till 5, men det blir troligtvis tidigare. Måste plugga lite sen. Tog ju lite ledigt igår för att mysa med älsklingen. Men idag får jag se till att sätta fart!

Nu ska jag äta upp frukosten och sen välja kläder... Önska mig lycka till haha;)

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram♥

Myspys

Hej på er

Nu är jag hemma från skolan:) Dagen gick rätt fort ändå. Sista föreläsningen var dock rätt lång och ointressant, men så är det. Det kommer ändå inte på tentan på fredag och när man visste det var det svårt att koncentrera sig, hehe.

Ikväll blir det mys med älsklingen. Vi har varit och handlat lite smått och gott precis och sen blir det soffan hela kvällen:) Skönt med en riktig hemmakväll såhär i veckan ibland. Och så firar vi som sagt lite idag också;) Blit lite Paradise Hotel t.ex. och sen får vi se. Jag har i alla fall världens bästa pojkvän!♥

Hoppas ni får en mysig kväll! Puss


En himla massa kärlek här idag:)


7 december

Godmorgon!

Träningsvärk... Behöver jag säga mer, haha:) och det ät ju inte så konstigt om man säger så. Förr kunde jag få träningsvärk när jag gått på skivstång även om jag tränade annt. Nu har jag inte tränat på 4 veckor... Men det känns så himla skönt trots allt med träningsvärk. Särskilt nu:) Känner mig redan piggare och gladare. Mitt liv utan träning är inte riktigt samma sak som med träning. Älskar det.

Och jag älskar min pojkvän. Idag har vi varit tillsammans i 2 år och nio månader. Tiden bara flyger iväg, men jag är så lycklig. Han är så snäll, omtänksam och kärleksfull. Världens bästa pojkvän helt enkelt♥

Idag är jag i skolan mellan tio och fyra. Lång dag, men bättre än till fem;) Känns helt okej faktiskt. Trots allt så är det skönt att ha nåt att göra varje dag. Ikväll får jag försöka plugga lite. Jag vill egentligen träna igen, men nu ska jag försöka vila lite. Torsdag tänkte jag ge mig på det igen. Det blir nog rätt lagom med två dagars vila:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram på er♥


Vad glad jag är

Jaa, jag är så himla glad just nu. Har nämligen varit och tränat idag:D Efter typ fyra veckor... Långt, tråkigt och tomt. Så himla skönt att komma igång igen. Naturligtvis så kan jag inte göra fullt ut, men ändå. Lätt bättre än inget. Nu har jag i alla fall möjlighet att träna upp alla slappa muskler i armar och mage och så igen. Inte helt fel;)
Dessutom så lagade älsklingen mat till mig när jag kom hem:) Så jag sitter här i soffan mätt och belåten framför Svenska Hollywoodfruar. Känns så himla bra. Har världens bästa pojkvän!

Hoppas ni har en fin kväll. Sov gott sen. Puss och kram på er.

6 december

Godmorgon!

Så var det måndag igen då... Jaja, bara att locka fram det goda humöret;) Nej, men måndagar är väl en helt okej dag. I alla fall för min del. Jag trivs rätt bra med de här dagarna. En nystart efter ledighet på nåt sätt:)

Idag är det skola mellan tio och fem. Ganska lång dag, men jag tror att vi kommer att sluta tidigare faktiskt. Vi har s.k övning sista timmarna och det lät på läraren som om vi inte kommer att ta upp hela tiden. Inte mig emot. Idag tänker jag nämligen gå och träna! Min häl känns sådär, men jag klarar inte av att sitta still en vecka till:/ Så får ta det försiktigt istället.

Nu ska jag äta lite frukost och sen hitta nåt att ta på mig. På vår skola gäller det att vara rejält påklädd om man säger så... Svinkallt i alla salar. Så fryser man inte ute gör man det garanterat där inne...

Hoppas ni får en jättefin dag idag! Puss och kram på er♥

Andra advent

Nu är vi hemma igen:) Väldigt mysig kväll hos älsklingens föräldrar. Väldigt god mat:) Rätt skönt att slippa diska också, hehe.

Nu sitter vi och kollar på tv, men snart ska vi gå och lägga oss. Det är ju måndag imorgon och vi ska upp tidigt båda två så det får bli en hyfsat tidig kväll:)

Hoppas ni har en mysig kväll! Sov så got inatt! Puss och kram på er

Jahaja:)

Nu har vi kommit hem från en sväng på stan. Det blev vars en iPhone 3:D Det var ju egentligen bara jag som skulle ha en, men älsklingen kunde inte låta bli att byta han med när han såg mig beställa en, haha:) Så nu är vi medlemmar i iPhonefamiljen båda två;)

Nu ska vi snart iväg och äta middag hos älsklingens föräldrar. Skulle ha pluggat, men det gick ju sådär...

Hoppas ni får en fin kväll! Puss

5 december

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. var ju så fruktansvärt trött igår så jag somnade så fort jag la huvudet på kudden. Eventuellt redan innan huvudet träffade kudden, hehe:) Vaknade av mjuka pussar och kramar så den här dagen har börjat väldigt bra.

Idag ska vi ut och fixa lite fler julklappar och sen funderar jag själv på att ge mig själv en liten julklapp, en Iphone... Har ju funderat på det i evigheter nu och det känns som om det är läge för det nu;) Jag är ju lite tekniknörd om man säger så när det kommer till mobiler, haha:) Så ja, om allt går som det ska så joinar jag Iphonefamiljen idag, haha.

Sen ikväll blir det plugg här hemma. En massa plugg:/ Inte så kul,  men vad gör man. Snart, snart jullov. 23 dagar kvar till Thailand:D åh, vad jag längtar. Bara tankern gör en helt lycklig ju:) Inte för att jag klagar på snön, men förra vintern blev lite väl lång så ett avbrott mitt i är inte helt ovälkommet om man säger så, hehe.

Hoppas ni får en jättefin söndag! Nu ska jag försöka äta lite frukost och sen ska vi ge oss iväg. Puss och kram på er♥

En underbar dag

Hej hej

Nu har vi nästan precis kommit hem efter en lång härlig dag. Vi har avrit på julmarknad som sagt och bara gått runt och myst hela dagen:) Ätit gott, fikat, köpt lite fint till lägenheten, pratat och skrattat. Precis vad jag behövde mitt i alla tentastress:) Nu på kvällen var vi hemma hos mina föräldrar och åt lite gott och skrattade ännu lite mer. Perfekt dag helt enkelt:)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är så trött att jag inte vet vad jag heter snart, hehe;) Hoppas ni haft en toppenbra dag! Festa lugnt ikväll;) Sov så gott!  Puss och kram på er.

4 december

Godmorgon godmooorgon:)

Jo, jag är på ganska gott humör idag. Eller nu är jag det, när jag vaknade för en stund sen var jag inte lika glad... Upptäckte nämligen att min häl gör riktigt ont när jag går:( Och det gjorde mig ledsen eftersom vi ska gå på julmarknad idag och det blir mycket gå. Så det känns ju sådär. Men jag försöker att inte tänka på det och behålla mitt goda humör istället:) Det går ju inte att göra något åt just nu att det gör ont. Får väl proppa i mig alvedon och dränka hälen i Voltaren, hehe;)

Ja, vi ska alltså på julmarknad idag. Vi är jag, älsklingen och mina föräldrar. Ska bli riktigt mysigt. För en gångs skull är det dessutom snö ute ju. Annars brukar det regna för det mesta... Så det kommer att bli en bra dag idag trots allt tror jag:) Eller det vet jag, jag älskar den här julmarknaden och nu är de jag älskar mest med också vilket bara gör det ännu bättre. Julkänslan lär öka lite till idag:)

Nu ska vi äta frukost här och sen göra oss i ordning. Vi åker vid tio typ.
Hoppas ni får en jättehärlig lördag!

puss och kram på er♥



Bild från Google.

Sängen nästa

Nu är jag hemma från jobb. Eller okej, kom hem för en stund sen, men ändå:) Tiden gick faktiskt riktigt fort idag. Kanske p.g.a att jag ser fram emot morgondagen så mycket. Eller för att det var sjukt mycket folk... Det är lite kul att se på folk när det är långa köer faktiskt. De blir så stirriga och ska fram till varje pris. Istället för att lugnt konstatera att okej, det är skitlång kö. Antingen kan jag stå i kön och acceptera eller gå därifrån helt enkelt. Helt ärligt, hjälper det att gnälla och skälla på kassörskorna? Argh, jag blir tokig på folk. Tror de verkligen att det ska gå fortare då?

Äh, strunt samma. Nu ska jag bara lägga en massa energi på att hitta ett nytt och bättre jobb! Håll alla tummar för de jobb jag har sökt så är jag jättetacksam;)

Nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och sen hoppa i säng. Imorgon ska vi iväg så jag vill vara hyfsat pigg i alla fall:)

Sov så gott! Puss och kram på er

Tips för Ao Nang, Thailand?

Jag tänkte bara testa och se om någon nappar på att ge lite tips för Thailand? Nån maträtt man måste testa, nåt man måste se o.s.v? Vore kul med en massa tips:) Gärna just för Ao Nang.


Nytt på gång

Jag har nu fått veta att det kommer att hända en ny sak för mig framöver. Vill inte skriva nåt om det än, men det känns riktigt kul! Det är kanske inte en världsomvändande sak, men rätt stor för mig i alla fall;)

Allt bra med er? Puss

3 december

Godmorgon på er!

Hur är det med er idag? Jag är pigg och glad efter att ha fått sova ut ordentligt idag. Plus att jag har lite projekt på gång som jag är spänd på vad jag får för svar på:) Så livet rullar på, men rör ändå på sig! Skönt. Äntligen händer det lite saker. Allt har gått lite slentrian på sistone så det känns riktigt bra.

Idag har jag tänkt plugga, plugga och plugga. Ikväll ska jag jobba:( Vill inte. Nu tänker jag vara j*kligt gnällig, men jag är så trött på mitt jobb nu. Jag gör bara en och samma sak om och om igen. Jag behöver inte ens räkna ut något eller ens kolla vilka varor det är. Datorn i kassan gör allt åt en liksom. Visst är det skönt att ha ett så enkelt jobb och få betalt för det, men det passar liksom inte riktigt mig. Jag behöver stimulans i det jag gör. Jag behöver få använda hjärnan och lösa lite problem o.s.v. Det är därför jag söker nya jobb också. Nu har jag ju trots allt jobbat på samma jobb i tre år... Så det är dags att byta, minst sagt:)

Aja, nu ska jag fixa lite frukost och sen sätta igång:) Hoppas ni alla får en toppenfin dag idag! Det är FREDAG idag:D

Puss och kram på er♥



Mjo, man längtar tillbaka till sommaren lite, lite när man ser det här:)

26 dagar kvar

Kom precis på att det bara är futtiga 26 dagar kvar till Thailand nu... Underbart, underbart!! Vädret där just nu är ju dock sådär så får hålla tummarna för att det slutar regna snart:) Men det gör det säkert!

Det blev ju då ingen träning idag... Min häl bestämde sig för att göra ont igen idag:( Inte fullt så ont som förr, men tillräckligt för att jag skulle känna att träning inte var någon bra idé. Usch. Jag som skulle bli i bikiniform;P Aja, så är det. Får försöka träna en hel massa från och med nästa vecka istället!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det sängen nästa. Sov så gott sen. Puss och kram

Vill ha!!

Åh, de hät skorna skulle jag ju gärna vilja ha:) Tänk på kvällarna i Thailand... Mm, perfket:)


En gång till då

Så, nu har vi ätit klart:) Som vanligt gick det rätt snabbt att äta ja, hehe. Vi äter snabbt båda två. Det blev faktiskt pizza idag... Vi var en sväng på stan innan så båda var rätt sega på att laga mat. Tyvärr. Får bli skärpning på det här, hehe;)

Skolan gick bra idag. Helene och jag tog en lunch på Grafitti Café också. Mycket trevligt. Det är kul att göra nåt annorlunda ibland, inte bara sitta på skolan liksom:)

Under sista föreläsningen hörde älsklingen av sig och erbjöd sig hämta mig. Med tanke på att snön vräkte ner så tackade jag ja ganska fort om man säger så;) Vi åkte då till en Telia-butik eftersom jag är väldigt sugen på en iPhone... Men det blev inget idag. Däremot blev det lite julklappar så det var ju bra:)

Nu sitter vi i soffan och har det bra bara. Om en stund blir det Paradise Hotel och sen får vi se:) Jag skulle vilja titta på lite gamla avsnitt av The Hills, men vi får se.

Hoppas ni får en mysig kväll! Puss puss på er

Hemma

Vilken underbart fantastisk pojkvän man har. Hämtade mig på skolan mitt i snökaoset. Nu ska vi äta så jag skriver lite mer sen:) Puss

2 november

Godmorgon!

Snökaos i Skåne. Lämna bilen hemma... Haha, det är så typiskt Skåne. Alla andra landskap klarar det här med snön hur bra som helst, men här nere så blir det olycka efter olycka så fort det faller en flinga snö. Och snöröjningen ska vi inte ens tala om. Vägarna plogas inte, de saltas bara... Konstigt att det är svinhalt på vägarna? Nää. Kan inte nån ringa till ansvariga och berätta hur effektivt det är med sand? Att det också tar bort halkrisken i snömodd? Suck och skratt liksom:D Mina släktingar i norrland sitter och skrattar när de ser nyheterna och det måste jag säga att jag också gör hahaha:)

Aja, nog om det. Idag är det skola mellan tio och tre. Egentligen kan jag gå på föreläsning först klockan 11, men jag funderar på att sitta och plugga den stunden efter. Vi har halvklasser nämligen så man kan välja mellan 10 eller 11. Sen går jag till tre idag. Jag ville ju träna ikväll, men om vägarna ska vara så dåliga så får jag väl kanske stanna hemma:( Suuuuuuuck!!! När jag väl kan så är nåt annat i vägen. Jag ska tydligen vila tiden ut ändå, hehe;)

Nu ska jag göra mig i ordning. Hoppas ni får en toppenbra dag och att snön(kommunens dåliga snöröjning) inte ställer till det för mycket för er! Puss och kram på er♥


Dags för sängen

Ja, det är definitivt dags för sängen om en liten stund. Ska bara hoppa in i duschen först. Imorgon är det hyfsat tidig morgon så ska försöka att inte fastna med min bok;) Jag har även tänkt träna imorgon. Ska gå på skivstång. Klarar inte av att vara still längre nu, hehe. Men ska självklart ta det väldigt lugnt och försiktigt.

Hoppas ni haft en mysig kväll! Sov så gott. Puss

Sökt jobb

Pluggandet går sådär som ni kanske märket, hehe;) Nä, men försöker verkligen. Har lite paus nu bara. Sökte precis ett jobb som jag hoppas så in i bomben mycket på! Vi får väl se hur det går med det dock. Vill inte skriva ut var för om det inte blir något så blir det så pinsamt;) Får inte reda på något förrän i januari heller tror jag så vi får se helt enkelt.

Allt bra med er där ute?:) Puss

Så glad!

Ja, jag är så glad nu. Fick precis hem ett paket från Style by Tyra med en jättefin ring som jag beställt! Så himla fin. Nästan ännu finare i verkligheten än på bild:) Så nu vill jag bara sitta och beundra den hela tiden, hehe;) Nä, ska sätta igång med plugget igen nu.

Puss



Fin va? Är helt kär i den. Finns här:)

Snö

Det kommer ännu mer snö utanför fönstret just nu och jag är bara jättelycklig för det:) Önskar bara att jag slapp plugga och kunde gå ut och gå i flingorna:) Men så är det. Ska höra med älsklingen sen om inte han vill ut och gå sen.

Hoppas ni har det bra. Puss

1 december

Godmorgon!

Ny månad, årets sista... Känns jättekonstigt, men samtidigt lite skönt. Så mycket har hänt det här året. Både bra och dåliga saker. De dåliga ska bli så skönt att lämna bakom sig och de bra ska bli härliga att minnas:)

Idag fick jag lite sovmorgon. Är ledig hela dagen, men ska försöka plugga en massa. Har ju omtenta om två veckor så måste sätta fart med det nu. Men som jag sagt tidigare så tar det emot:(

Igår, förresten, så var jag ju på stan med Karin efter skolan. Därför blev det inget bloggande på kvällen. Var så trött när jag kom hem så jag somnade nästan i soffan. Men jag fick shoppat lite i alla fall. Två tjocka tröjor. De behövs på skolan kan jag säga... Vi sitter med ytterkläderna på under vissa föreläsningar... Sen köpte jag lite julklappar också och bodybutter från The Body Shop. Luktar så himla gott:)

Nu ska jag äta lite frukost och sen sätta igång. Om jag känner mig själv kommer jag nog att blogga lite mer under dagen. Under mina s.k pauser;)

hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram♥

RSS 2.0