18 november

Godmorgon!!

Idag är jag piggare och gladare än jag varit de senaste dagarna. Har en plan för hur jag ska göra från och med nu:) Foten och benet känns också bättre idag. Är rätt svullen, men det gör åtminstone inte hysteriskt ont. Värker bara och det kan jag stå ut med om man säger så.

Hur är det med er då? Idag är det torsdag, imorgon fredag och sen är det heeelg:D Så skönt. Det har varit en lång vecka den här veckan om man säger så... Idag har jag mina sista föreläsningar den här veckan så för mig har helgen redan börjat i eftermiddag på nåt sätt:) Måste läsa lite imorgon och så har vi hemtest som vi kan göra om vi vill för att plugga lättare. Så helt ledig är jag ju inte, men det känns ändå rätt bra om man säger så:) Jobbar dock den här helgen. Kommer nog bara att sitta ner mest hela tiden... Haltar ju rätt bra fortfarande om man säger så:P Men det löser sig.

Nu ska jag äta upp min frukost och sen göra mig i ordning. Mina planer på att få rätsida på allt kan jag dela med mig av senare kanske;)

Ha en underbar dag! Puss och kram på er♥


Kommentarer
Postat av: ALEXANDRA FRÅN SKÅNE

Ja skönt att det snart är helg :) Händer massa kul ihelgen därför man längtar. Vad ska du göra ihelgen då något skoj planerat? :)

2010-11-18 @ 09:32:11
URL: http://stadsglitter.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Verkligen skönt med helg snart! Vi har ingen snö kvar faktiskt, har den inte kommit fram till dig? Jag skickade den ju förra veckan..

2010-11-18 @ 09:40:06
URL: http://slipsens.se
Postat av: laila

händer idag då? =)

2010-11-18 @ 11:19:13
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Studiobootleg - Alltid ny musik!

nice blogg du har!



Vill du ta del av den nyaste musiken och de bästa spotifylistorna? gå då in på Studiobootleg.com där länkar jag den nyaste musiken innan radio spelat, samt lägger jag upp de bästa spotifylistorna till alla tillfällen! :)

2010-11-18 @ 14:24:21
URL: http://studiobootleg.com
Postat av: ♥ L A I L A ♥

Snart helg :) Ska du göra ngt speciellt då? =)

2010-11-18 @ 17:23:18
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0