15 oktober

Hej hopp!

Hur är det med er idag då? Det är freeeedag!!!:D För mig med! Inget jobb idag utan bara en slapp härlig fredag! Eller okej, först en massa plugg, men sen är jag ledig:) Känns så himla skönt. Jag uppskattar verkligen ledighet mer nu när jag typ alltid går i skolan, pluggar eller jobbar. Justja, ska ju tvätta idag också... Ska vara riktigt flitig och byta lakan och handdukar också. Kommer m.a.o få lite motion av att springa upp och ner i trapporna här hemma idag;) Vi har nämligen ingen hiss och bor på fjärde våningen... Men  det är ju bra ju, haha:)

Ikväll ska jag och några vänner ut och äta och sen bowla! Ska bli så jäkla kul. Evigheter sen jag gjorde nåt med mina vänner så det känns extra kul. Vet inte vart tiden tar vägen och jag hinner inte med hälften av vad jag skulle vilja ens. Men den här helgen ska bli lugn och härlig. En massa egentid och kvalitetstid med både vänner och älsklingen. Vi har inte heller fått så mycket tid ihop på senaste tiden. Inte såhär ledig tid i alla fall. Vi har ju varit tillsammans men jag tycker det är viktigt att man gör saker ihop också. Och då tänker jag en hel dag, inte några timmar här och några timmar där. Det funkar nog inte riktigt för mig. Men man får ju klkart acceptera att det kommer saker emellan ibland.

Nu ska jag sortera lite tvätt här:) Hoppas ni får en jättebra dag idag! Puss och kram♥


Sånt här gör vi på vår kvalitetstid t.ex:) Åker ner till havet och grillar och sånt.

Kommentarer
Postat av: malin [fotoblogg]

nu är det så att jag har blivit en av finalisterna i en fototävling där man kan vinna en jättebra reflexskärm ( något jag behöver extremt mycket just nu) röstar du på mitt bidrag ( jag är nummer 3) så kommer du bli länkad i min blogg som tack :) så snälla rösta på mig! http://photolens.blogg.se/2010/october/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment

2010-10-15 @ 11:22:58
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0