100610

Godmorgon!

Sovit som en stock inatt. Gissar att det var tack vare träningen igår:) Har fortfarande ont i magen dock... Måste vara laktos jag har fått i mig på ett eller annat sätt:/ Förhoppningsvis släpper det under dagen. Inte kul kan jag påpeka. Men så är det. Går ju inte att göra något åt:)

Idag blir det jobb hela förmiddagen. Sen efter det tänkte jag baka en banankaka. Vi har några bananer i kylen som inte mår så bra så de passar bra i en kaka. Ikväll är det träning igen. Idag är det Bosu som gäller. Ska bli riktigt kul. Vad slö man blir nu på sommaren, träningen blir allt sämre och allt annat prioriteras istället:) Men det är väl så det ska vara. Ledighet framför allt, hehe:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Kram på er♥

Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Hur är livet med dig nu när sommarn har kommit då? :)

2010-06-10 @ 07:19:59
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Ja, alltså ni måste ju gå runt i industrilandskapet. Sedan tycker jag att ni borde gå till Färgargården och Knäppingsborg. Oerhört vackra platser. Mitt tips på restaurang faller på Asken som ligger i Knäppingsborg. Hur länge stannar ni? :)

2010-06-10 @ 07:33:15
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: simone

Det lät inte alls dumt det, vad gott :d

2010-06-10 @ 09:33:09
URL: http://fattybom.se
Postat av: Alexandra

Hej Annika!



Vad tränar du för något? :)

Jag är helt tvärtom, jag tränar extra mycket nu under sommartid, så jäkla härligt och powerwalka flera km och vara ute och röra på sig är så skönt, det är så jag håller mig i trim :)



Allt bra med dig idag då, förutom att du har ont i magen? :)



Kram

2010-06-10 @ 09:46:53
URL: http://stadsglitter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0