030410

Godmorgon!

Nu när solen väcker en är det inte särskilt jobbig att gå upp:) Särskilt inte när man vet att man är fri att göra vad man vill, haha. Ja, jag njuter ordentligt av att vara ledig. Men så var det ju en evighet sen sist också.

Idag är dagen fullbokad. Vid ett ska älsklingen och jag iväg till mina föräldrar. Vi ska gå ut och äta med farmor och morfar och fira minfödelsedag:D Jag fyller inte år förrän på tisdag egentligen, men då är jag i skolan hela dagen och då är jag inte så sugen på att fixa med födelsedagskalas:) Så jag tar det nu istället. Vissa tycker säkert att man måste fira sin födelsedag just den dagen man fyller, men alla har ju att göra på vardagarna. Jag menar, man har skola och jobb och så. Hur lockad är man att vara social efter åtta timmar på jobbet eller i skolan? En födelsedag är trots allt bara en siffra i almanackan. Man får väl själv bestämma när man vill fira den? Och jag vill inte att mina medmänniskor ska behöva offra den korta tid de har kvar på en eftermiddag på att jag fyller år. Det skulle jag aldrig göra. Så viktig är inte min födelsedag tt den inte kan skjutas lite hi eller dit... Nu kanske någon blir stött av det jag skriver, men det är så jag tänker och tycker. Jag anser inte att någon gör fel om de absolut vill fira sin födelsedag det rätta datumet även om det är på en vardag, alla gör som de vill och jag dömer ingen:)

Nu ska jag nog titta lite på tv faktiskt och lata mig en stund. Älsklingen sover fortfarande:) Det blev en lång dag för honom igår haha:)

Hoppas ni får en härlig dag i solskenet! Kram♥

Kommentarer
Postat av: FOTOGRABBEN.SE - önskar glad påsk!

sovit gott?

2010-04-03 @ 08:53:46
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: alexandra

Grattis i förskott Annika och hoppas du får en trevlig middag idag :)

2010-04-03 @ 09:18:51
URL: http://stadsglitter.blogg.se/
Postat av: FOTOGRABBEN.SE - önskar glad påsk!

sv; okej.. Jag har sovit bra :P

2010-04-03 @ 09:51:27
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: matilda

Godmorgon, sovit gott? =)

2010-04-03 @ 10:08:52
URL: http://mases.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Fin blogg:)

2010-04-03 @ 11:58:38
URL: http://hejnettyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0